Nye opskrifter

Spicy Slow Cooker Chicken opskrift

Spicy Slow Cooker Chicken opskrift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • ingredienser
  • Kød og fjerkræ
  • Fjerkræ
  • Kylling
  • Skær af kylling
  • Kyllingelår

Denne kyllingefad er hurtig og let at tilberede og er perfekt til de kolde vinternætter. Server med ris, couscous eller pitabrød.

82 mennesker lavede dette

IngredienserServerer: 6

  • 2 dessertskeer olivenolie
  • 1 citron, saftet
  • 2 tsk paprika
  • 1 1/2 tsk tørret oregano
  • 3 tsk Nandos varme peri-peri sauce eller chilipulver efter smag
  • 2 fed hvidløg, fint hakket
  • 1 tsk salt eller efter smag
  • 2 spsk tomatpuré
  • 160 g frugtchutney
  • 8 skindfrie kyllingelårfileter, overskydende fedt fjernes og skæres i halve

MetodePrep: 15 min ›Kog: 5 timer› Klar om: 5 timer 15 min

  1. Smør gryden på langsomt komfur.
  2. Kom olie, citronsaft, paprika, oregano, varm sauce, hvidløg, salt, tomatpuré og chutney i langsom komfur. Rør grundigt.
  3. Tilsæt kyllingelårene, og rør derefter til saucen.
  4. Kog på LOW i 5 timer. Server varmt med basmatiris.

Alternative tilberedningsmetoder

Hvis du ikke har en slow cooker. Mariner kyllingen i saucen i et par timer, bag derefter i et ildfast fad, dækket til 180 C / Gas 4 i cirka 40 minutter.

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(13)

Anmeldelser på engelsk (15)

Prøvede i dag. Absolut lækker - vil lave igen. Tak-25 nov 2012

Dejligt. Jeg kan godt lide varm mad, så jeg tilføjede chilipulver og den varme sauce, og jeg serverede den med mine egne krydrede ris. Jeg vil lave mad i næste uge til min datter, hun vil elske det-15. Oktober 2016

Meget rart, vil spise dette igen, selv om kyllingen var færdig og faldt fra hinanden efter kun 4 timer-07. August 2016


Spicy Slow Cooker BBQ Chicken Chicken Sandwich

Dette indlæg kan indeholde affiliate links. Læs venligst min oplysningspolitik.

Hej gutter! Hvordan går det? Nyder du det køligere vejr? Jeg ved jeg er . . Anyway, gunna hopper lige ind i det i dag. Da det er min favorit, går jeg over i efterårsopskrifter stort set så snart jeg kan, men jeg regnede med et par sommeropskrifter mere til den sidste uge af august for at afrunde sæsonen ville ikke skade! Men som jeg sagde, bevæger vi os i efteråret, så vi slår de langsomme komfurvenner op. Tid til en krydret Slow Cooker BBQ Chicken Sandwich!

Så jeg lavede faktisk denne opskrift med min forlovede i tankerne :-). Han indånder alt krydret på cirka 30 sekunder (elsker dig skat). I virkeligheden vidste jeg dog, at han ville elske denne. Jeg tilføjede et strejf af varme til kyllingen med nogle knuste peberflager, hans yndlings go-to pepperjack-ost med jalapeños og chilibiter, og så selvfølgelig nogle friskskårne jalapeño, MED frøene! Ikke gunna løgn, jeg fjernede frøene på mine. Jeg elsker krydret mad, men det ville have været lidt for meget for mig!

Min yndlingsdel af Spicy Slow Cooker BBQ Chicken Sandwich? Du gættede det! Langsom komfur. Det er den perfekte måde at få noget til at "trække", især når det er for varmt til at bruge komfuret. Jeg smed kyllingen i slow cookeren klokken 9 om morgenen, og disse var sjove at gå 4 timer senere, lige i tide til frokost uden nogen indsats fra min side. Ingen svitsning, ingen komfurplade, bare smid det hele i langsom komfur og fugetaboutit! Det er også virkelig godt til at holde kyllingen dejlig fugtig! Jeg har tidligere haft nogle tørrede kyllingproblemer, ikke en sjov tid. Denne tilberedningsmetode er min foretrukne måde at sikre, at uanset hvilket kød du bruger, forbliver saftigt og smagfuldt.

Denne opskrift er også bare så let. Minimal indsats, let forberedelse, tryk stort set på en knap, og du er i gang. Til den ultimative Spicy Slow Cooker BBQ Chicken Sandwich, brug en kringlebolle til ekstra smag, rist den sammen med osten for at få den klæbrig og smeltet, top med kylling, friske skiver jalapeño og nyd! Min forlovede gjorde det bestemt.


Søde og krydrede Slow Cooker kyllingelår

En mør og smagfuld sød og krydret kyllingelårsopskrift, der er nem at smide sammen i din slow cooker.

Ingredienser

  • 4 hele kyllingelår, op til 6
  • & frac12 kopper sojasovs
  • 2 spsk riseddike
  • 4 tsk Sriracha (mere at smage)
  • & frac12 tsk Rød peberflager
  • & frac14 kopper brunt sukker
  • 7 fed hvidløg, skrællet
  • 2 tsk majsstivelse
  • 2 spiseskefulde vand
  • 1 helt grønt løg, skåret, til pynt

Forberedelse

Forbered kyllingelårene ved at skrælle huden af, hvis du ønsker det. Kyllingelårene falder lettere fra hinanden, men du reducerer fedtindholdet ved at skrælle huden af.

I langsom komfur kombineres sojasovs, eddike, Sriracha, rød peber, brunt sukker og hvidløg. Rør godt rundt, tilsæt kyllingelårene og vend et par gange for at dække kyllingen med sauce. Dæk til og kog på lavt i 5-6 timer.

Fjern de kogte kyllingelår til et fad. Hæld saucen i en gryde og varm op ved middelhøj varme. Fjern hvidløgsfedd.

I en lille skål kombineres majsstivelse og vand og omrøres, indtil majsstivelsen er opløst. Rør blandingen i saucen og pisk til saucen er tyknet. Smag saucen til, og afgør, om du vil have mere varme. Hvis du vil have mere, tilføj flere Sriracha og/eller røde peberflager, indtil du er tilfreds. Hæld saucen over kyllingen og drys med grønt løg. Tjene.


Spicy Slow-Cooker Drunken Chicken Recipe

En af de perfekte sæt-det-og-glem-det opskrifter! Det tager kun cirka 5 minutter for en tidlig forberedelse, og du har en smagsfyldt middag cirka 6 timer senere. Denne slowcooker berusede kyllingopskrift har også så meget smag, du vil blive overrasket over, at du er i Kentucky og ikke Louisiana. Og krydrede Dan-O’er har den krydderi- og blendprofil, der er perfekt til stilen.

Og når vi taler om Kentucky og Louisiana (for ikke at forveksle med Kentuckiana), er denne opskrift også inspireret af J-Gumbo's, en restaurant ud af Louisville KY, der laver hurtig-afslappet kreolsk mad. Og selvom jeg ikke har knækket deres kode, er min fulde kyllingopskrift fantastisk i klemme, når du har ingredienserne eller mangler et par kroner for at få takeaway. Tjek også denne sriracha langsommere kogekyllingopskrift, hvis du er interesseret i en anden J-Gumbos inspirerede opskrift!

Jeg har gjort denne opskrift med øl, men jeg har ærligt talt truffet nogle dårlige ølvalg med denne opskrift, der hjemsøger mig den dag i dag. Så jeg bruger bourbon og kylling bouillon som min væske. Du kan helt erstatte bourbon og kylling bouillon med en øl, men brug venligst ikke en IPA, stærk ale eller en sur, eller du vil have beklagelser som mig! Hvis du finder den perfekte øl til den, må du meget gerne dele den.

Jeg laver altid denne opskrift i min mini crockpot til mig selv, men der er normalt nok til at fodre en ekstra person eller to. Hvis du har en større familie, skal du blot fordoble opskriften og bruge en større crockpot. Hvis du bruger optøet kylling i stedet for frossen, skal du fjerne 2 timer fra tilberedningstiden. Du kan også bruge indbenet kylling (som kyllingelår) og fjerne knogler og hud senere. Ærligt, jeg bruger bare det, jeg har, fordi denne opskrift VÆR sådan.

Tilsæt mere cayennepeber for mere varme, eller tilsæt lidt farin for mindre varme. Server over ris med en side hvidløgsbrød, eller brug til at lave tacos, Po-Boys eller nachos. God fornøjelse!


Flere opskrifter på kyllingelår, som du vil elske:

Dette er stort set et komplet måltid! Jeg kan godt lide at servere denne søde og krydrede kylling med grøntsager på dampede ris (hvide eller brune ris er begge gode til dette!) Og hvidløgsbrød på siden.

Vil du lave mere magi i din crockpot? Hold dig ajour og abonnér på min nyhedsbrev og følg med Facebook, Instagram, Pinterest og Youtube.


Neven Maguire: Langsomt komfur kyllingelår med et krydret spark

Neven Maguire er Irish Times Food Month -gæstekok i denne uge, og hver dag vil han dele en opskrift fra sin seneste kogebog, Midweek Meals: Simple Recipes for Easy Everyday Eating. Som kok, restauratør og tv -præsentant har Maguire en finger på landets kulinariske puls og har solgt mere end 100.000 kogebøger.

I denne uge vil han dele fem opskrifter til måltider, der er lette at lave og hurtige at tilberede (eller vil sidde lykkeligt i en langsom komfur).

Slow cooker harissa kyllingelår med oliven og kartofler

Harissa krydderier er et tørt krydderi, der giver en dybde af røgfyldt chilismag, der er utrolig alsidig. Jeg finder mig selv at nå efter det igen og igen, da det jazzes et par enkle ingredienser op i noget særligt.

Serverer: 4-6
Tilberedningstid: 15 minutter
Tilberedningstid: 5½ time
Fryser venlig

ingredienser
2 tsk harissa krydderier
2 tsk tørret rosmarin
1 tsk tørret salvie
8 skin-on, indbenede kyllingelår
1 spsk rapsolie
1 stort løg, tyndt skåret
6 gulerødder, skåret i tynde skiver
2 fed hvidløg, knust
2 spsk tomatpuré
600 ml (1 pint) kyllingefond (fra en terning er fint)
500 g baby nye kartofler, skåret i halve eller kvarte (afhængig af størrelse)
1 × 100 g karton eller krukke med udstenede grønne oliven
Havsalt og friskkværnet sort peber

Relaterede

Dette indhold er blevet blokeret på grund af dine cookiepræferencer. For at se det skal du ændre dine indstillinger og opdatere siden

Til pynt: hakket frisk fladbladet persille (valgfrit)

Metode
1 Forvarm din langsomt komfur i henhold til producentens anvisninger.

2 Bland harissakrydderiet med rosmarin og salvie i et lavt fad og krydr let med salt og masser af peber (oliven tilfører retten en naturlig salthed). Brug den til let at belægge kyllingelårene jævnt, ryst eventuelt overskydende af og genbrug efter behov.

3 Hvis din langsomt komfur har en sauteremulighed, kan du bruge dette, hvis ikke, skal du bruge en stor sauterpande på kogepladen over medium varme. Varm olien op, og tilsæt derefter de krydrede kyllingelår med præsentationssiden nedad. Kog i et par minutter, vend derefter om med en tang og kog i yderligere et minut, indtil den er forseglet og let gylden. Overfør til en tallerken.

4 Tilsæt løg og gulerødder til langsomt komfur sammen med hvidløg og tomatpuré. Hæld fonden i, skrab bunden for at fjerne eventuelle brunede stykker. Rør kartofler og oliven i. Læg derefter kyllingen ovenpå med en tang. Dæk til og kog på lavt i fem timer, indtil kyllingen og kartoflerne er helt møre.

5 Anret harissa -kyllingelårene med oliven og kartofler i varme, lave skåle og fordel persille ovenpå (hvis det bruges) til servering.


Tilpas og gør det til din egen

Denne middagsopskrift kan tilpasses! Nogle gange tilføjer jeg flere bønner, mindre majs, en ekstra jalapeño eller flere krydderier. Dette er en praktisk basisopskrift, hvor du kan tilføje/reducere stort set alt for at passe til din families præferencer. Jeg har endda vendt det til slow cooker vegetarisk chili ved at bytte kyllingen til flere bønner og ternede søde kartofler. Se min opskriftsnote.

Uanset hvordan du gør det, er mit forslag nr. 1 at servere dette 1 grydesmåltid med majsbrød.


Cremet Dijon -kylling

Granen / Diana Rattray

Denne cremede Dijon-kylling er en super nem opskrift, da den kun kræver fire ingredienser. Opskriften kræver creme af svampesuppe, men fløde af kylling eller fløde af sellerisuppe ville fungere lige så godt. Tilsæt friskhakket persille eller purløg for en farvefarve og lidt ekstra smag.


Vi elsker at lave mad med vores slow cooker hele året, for i efteråret og vinteren har vi travlt med skolen, og om somrene vil vi ikke opvarme køkkenet. Denne opskrift er faktisk en af ​​vores favoritter til sommeren.

En anden positiv ting ved denne opskrift, den er kun fem ingredienser, hvilket gør den til en af ​​mine foretrukne nemme kyllingopskrifter. Smagen er perfekt afbalanceret med honning, chilipulver, lime og jalapenos. Plus omkostningerne ved opskriften er super lave.

Jeg tog en tur til købmanden for carnitas tacos og købte alle ingredienserne inklusive majs tortillas, ingredienserne i opskriften kostede under 5 dollars.


Ingredienser

  • 4 - 5 kyllingebryst
  • 6-7 små tomater
  • 1 løg
  • 1 lille dåse tomatpuré
  • 2 jalapeño peberfrugter
  • 3 fed hvidløg
  • 2 spsk vegetabilsk olie
  • 1 tsk Dijon sennep
  • raffineret sukker, efter smag
  • 3 spsk hvidvineddike
  • 1/2 spsk Worcestershire sauce
  • 2 tsk majsstivelse
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk spidskommen frø
  • 2 tsk paprikapulver
  • 50 ml (2 fl oz) vand
  • salt og peber efter smag


& uarr klik på billedet for at forstørre

Køkkenudstyr

  • Slow cooker, vi brugte en slow cooker af Crock-pot
  • Kokkekniv + skærebræt
  • Mellemstor stegepande

Se den originale opskrift via:
https://ohmydish.com/recipe/slow-cooker-spicy-chicken-breasts

Forberedelse - 15 minutter

ENDELIG skær løget i tern, klik her for at læse, hvordan du skærer løg som en proff. HAK de tre fed hvidløg, og snit de to jalapeño peberfrugter fint. Hvis du vil have retten til at blive krydret, skal du også inkludere frø, ellers skal du først fjerne dem fra jalapeño -peberfrugterne.

VASK de små tomater og skær dem i halve. OPVARM den mellemstore stegepande, tilsæt 2 spiseskefulde vegetabilsk olie. Når det er varmt, tilsættes 1 tsk chilipulver og 1 tsk spidskommen.

Kog i 2 minutter for virkelig at lade smagene komme ud. TILFØJ løg, hakket hvidløg og hakket jalapeño peber. BAG i yderligere 5 minutter ved medium varme.

TILFØJ tomater, 1 tsk sennep, 2 tsk paprikapulver, 3 spsk hvidvineddike, tomatpuré, majsstivelse, vand og 1/2 spsk Worcestershire sauce.

Rør godt rundt, skru ned for varmen til medium-lav og lad det simre i 5 minutter. TILFØJ sukker efter smag.

Slow cooker krydrede kyllingebryst

Lad langsomt komfur gøre sit arbejde - 3 timer

Hæld alt fra stegepanden i langsom komfur, krydr med salt og peber. Fjern alt overskydende fedt fra kyllingebrystene, og kom dem i en langsom komfur.

DÆK kyllingebrystene med sauce. TÆND for langsom komfur, indstil temperaturen til maksimum og tiden til 3 timer. SERVER med almindelig hvid ris, vi tilføjede også en simpel salsa (ikke afbilledet i ingredienserne).


Rutevejledning

Læg kylling (trimmet af synligt fedt) i langsom komfur.
Bland jordnøddesmør, limesaft, sojasovs, ingefær, sød chilisauce og sambal oelek. Vores over kylling.
Kog på lav 8 timer eller på høj 4 timer.
Server 1 stykke kylling og sauce med hakkede jordnødder og koriander som pynt.
Weight Watchers = 6 point pr. Portion
Vidunderligt med en 1/2 kop ris på siden.
Husk, at du ikke kommer til at bruge al saucen, så de kalorier og fedt, der er angivet, er højere end hvad du rent faktisk vil spise!



Kommentarer:

  1. Hagalean

    Et meget nysgerrig spørgsmål

  2. Moogumi

    Beklager at jeg blander mig, men efter min mening er dette emne allerede forældet.

  3. Poni

    Den totale mangel på smag

  4. Batilar

    Venligst, stumt.

  5. Yot

    Denne sætning er simpelthen uforlignelig ;)

  6. Holic

    Det bemærkelsesværdige svar :)



Skriv en besked