Nye opskrifter

Ærte gryderet

Ærte gryderet


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

En enkel, fastende og velsmagende mad ...... sikker på, at alle ved, hvordan de skal tilberede det, men jeg sagde at fortælle mig min måde at tilberede ....

  • 500 gr frosne ærter
  • 2-3 kartofler
  • 1 gulerod
  • 1 løg
  • 100 ml olivenolie
  • 100 ml tomatbouillon
  • salt
  • peber
  • timian eller oregon
  • 1-2 laurbærblade

Portioner: 4

Forberedelsestid: mindre end 30 minutter

OPRETNINGSFORBEREDELSE Ærtegryde:

Når jeg har travlt, bruger jeg en hurtig måde at lave mad på, nemlig at skære guleroden i runder, hakke løget i små stykker, skære kartoflerne i fire og læg derefter alle ingredienserne i et trykkoger og læg det højt varme igen fra det øjeblik den stiger. ventil (afhængig af modeller) reducerer ilden og efterlades i ca. 20 min.

Det går godt med pickles!

Tips sider

1

For en mere intens smag kan du lægge 2-3 stykker hvidløg.


Pleurotus svampe i polenta blid

Forberedelsestid: 20 minutter

Nødvendige ingredienser til pleurotusvampe i polenta:

  • 1/2 kg Pleurotus -svampe
  • 50-60 ml olie
  • 2 tsk rød paprika
  • 1 lille hvidt løg
  • salt
  • 1 tsk vegetar
  • 1-2 tsk krydderi til svinekød
  • 2-3 kviste grøn persille
  • et par kviste grøn dild
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk hvidt mel

Pt mamaliga: majsstivelse, salt, vand.

Fremstillingsmetode:

Opvarm olien i en gryde, tilsæt det finthakkede løg, svits løget let, tilsæt 2 tsk rød paprika, bland, lad det stå i 1 minut, tilsæt derefter de vaskede og skårne låg. Jeg kan godt lide at bruge pleurotusvampe, fordi intet smides væk, de behøver ikke at blive renset for huden, bare lidt skåret af benet. Vi tilføjer vand, ikke for meget, fordi det også forlader svampene, vi lægger vegeta og krydderi til svinekødet (det indeholder rosmarin, paprika, spidskommen pulver, sådan købte jeg det i denne blanding), vi tilbereder maden i ca. 15 minutter saltes vi og smages til med en spiseskefuld mel blandet med lidt koldt vand (blandingen skal komme ud af konsistensen af ​​en creme, der ikke er særlig tyk). Sluk for varmen og tilsæt finthakket hvidløg, hakket persille og dildgrønt. I mellemtiden forbereder vi en vartoosa polenta, hvorfra vi tilføjer mellem to fade smurt med olie, vi trykker på for at give den formen af ​​et "blid" (i Transsylvanien betyder blid tallerken for dem, der ikke ved det). Efter cirka 2-3 minutter tager vi polentaen ud af formene, derefter putter vi svampemad i polentapanden, som passer perfekt til pickles. Det er en fastende, nærende og velsmagende opskrift.

En opskrift anbefalet af bloggen dulcesarat.blogspot.ro/


Ærtebrødret - Opskrifter

Filtrer opskrifterne efter det produkt, de kan tilberedes med

Babyvenlig kornpuréopskrift på Express Multicooker med trykkoger Crock-Pot fra Madeline.ro

Opskrift babyvenlig pilaf med sød kartoffel på Express Multicooker med trykkogning Crock-Pot fra Madeline.ro

Muffinsopskrift omelet babyvenlig hos Express Multicooker med trykkoger Crock-Pot i silikone form til mini snacks fra Madeline.ro

Opskrift på langoustine med fløde, hvidløg og ost i 6,6 l oval emaljeret støbejernsskål af Prajiturela

Kartoffelbrødsopskrift i 6,6 L emaljeret støbejerns Crock-Pot-skål tilberedt af Mihai Gătește

Babyvenlig ost opskrift på Express Multicooker med trykkogning Crock-Pot fra Madeline

Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot af røget komfur Opskrift efter opskriftsbog

Sarmale opskrift med svinekød i kålblade på Express Multicooker med trykkogning Crock-Pot af Ela Crăciun

Kål og røget sarmale opskrift på Slow Cooker 5.6L Digital Time Vælg Crock-Pot af Lauras Sweets

Slow Cooker 5.6L Digital Time Vælg Crock-Pot af Lauras Sweets

Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Recipe Book opskrift

Bondebrødsopskrift til rund ovnskål med låg, emaljeret støbejern, 2,84L Crock-Pot tilberedt af Mihai Gătește

Napolitansk sauce opskrift på Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot af Papa Bun Opskrifter

Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot Røget Bønnespænde Opskrift af Lauras Sweets

Langsomt kogt tomatbouillon opskrift på 7.5L Digital Crock-Pot Slow Cooker af Chef Maniac

Vegetabilsk risopskrift på bare 15 minutter på Multicooker 5in1 Digital Crock-Pot af Papa Bun Opskrifter

Pastaopskrift med grønt og ost

VIDEO Opskrift Ærmat til kylling

VIDEO Opskrift Lammegryde

Kold kylling og løg mad af Papa Bun Recipes

Gulii opskrift fyldt med svinekød efter køkken, ord og smag

VIDEO Opskrift Kartoffelmad med lam og mynte

VIDEO Opskrift Sarmalute kalkun i oksekødsblade

Opskrift - Kanin med porre og oliven af ​​Tranebæropskrifter

VIDEO Opskrift - Lav gryderet med oksekød og kartofler

VIDEO Opskrift - Musaca med kartofler og hakket kød

VIDEO Opskrift - Tochitura med polenta

Opskrift - Galbiori gryderet af Lauras Sweets

VIDEO Opskrift - Crock -Pot Express Multicooker Svinekød Sarmale med Svinekød

VIDEO Opskrift - Pilaf med kylling og svampe

VIDEO Opskrift - Kalkunbryst med svampe og creme fraiche

VIDEO -opskrift - Tyrkiet brystkål

VIDEO Opskrift - Bønnesteg med ciolan

VIDEO Opskrift - Peberfrugter fyldt med kalvekød

VIDEO Opskrift på ærtefoder

VIDEO Opskrift på ananas andeben, af Jamila Cuisine

VIDEO Opskrift - Porremad med oliven, fastende

VIDEO Opskrift gulas bestående af vita

VIDEO Linseopskrift med kalkunkød, af Jamila Cuisine

VIDEO Opskriften på fyldte peberfrugter, af Jamila Cuisine

VIDEO Oksekødsret med gulerødder, ærter og rødløg

Pastapuddingopskrift med ost og tun ved Slow Cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot


Ingredienser til ærtepuré:

  • 1/2 kg frosne ærter
  • 50 g smør
  • salt
  • 4-5 spsk mælk eller 1 spsk creme fraiche

Ærtepuré. Fremstillingsmetode:

Bring vandet i kog med salt, når det koger, tilsættes de frosne ærter.

Lad det koge, si det derefter, tilsæt smør, muskatnød.

Knus godt, tilsæt gradvist mælk, indtil du når den ønskede konsistens.

Kun en kop ærter indeholder 44% af det daglige behov for vitamin K, et vitamin, der hjælper med at forankre calcium inde i knoglerne. B -vitaminer hjælper også med at forhindre osteoporose.

Både frosne og dåseærter har et højt natriumindhold (300-600 milligram pr. Gram) på grund af forarbejdningsmetoder.

For at holde det i køleskabet, læg ærterne i en papirpose og derefter i en plastikpose. Således kan den opbevares i køleskab i op til 5 dage.


Kold ærtesuppe

Kokken Frederic Jaunault, en særlig gæst fra Frankrig i anledning af lanceringen af ​​Smagens festival, gav den første smagstime og startede dermed den pædagogiske rundvisning på festivalen, hvor elever fra Centralskolen og Viilor Economic College deltog.

Gennem disse uddannelsesmæssige workshops deler smagens fest og dens kokke smagens værdier, fremmer handler i denne fødevaresektor og tilskynder til en afbalanceret og diversificeret spiseadfærd.

Sådan forbereder du det:
Kog ærterne i 6-8 minutter, og dryp derefter af.

Kom ærterne i en krukke eller en højere skål over de grønne løg, frisk mynte og pisket mælk. Og glem ikke at tilføje salt og peber! Vi passerer dem alle med en blender.

Vil du hurtigt afkøle blandingen? Tilsæt et par isterninger, mens du passerer.

Til sidst siler vi suppen ved hjælp af en sigte for at opnå en fin, ensartet konsistens.

Steg rejerne i lidt olivenolie i 2-3 minutter og smag til med salt.

Sidste plettering
Hæld suppen i en skål eller en dyb tallerken og tilsæt rejer
Hvis du vil have det til at se endnu mere spektakulært ud, dryp lidt pisket mælk med en teskefuld for at dekorere det!

Ved at aktivere og bruge kommentarplatformen accepterer du, at dine personoplysninger vil blive behandlet af PRO TV S.R.L. og Facebook -virksomheder i henhold til PRO TV Privacy Policy, henholdsvis Facebook Data Policy.

Ved at trykke på knappen herunder repræsenterer du din accept til KOMMENTARPLATFORMENS BETINGELSER OG BETINGELSER.


Video: frosne ærter 1 hour (Kan 2022).