Nye opskrifter

Grøntsagssuppe

Grøntsagssuppe


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • 1,5 l apa
  • 4 gulerødder
  • 1 pastinak
  • 1 patrulje
  • 1 selleri
  • 2 løg
  • 1 peberfrugt
  • 3-4 kartofler
  • 2-3 bundter blomkål
  • 1 courgette
  • 1 håndfuld ærter
  • et par svampe
  • mælk
  • 100 gr smør
  • Persille
  • croutoner
  • Creme fraiche

Portioner: 6

Forberedelsestid: mindre end 60 minutter

OPRETNINGSFORBEREDELSE Creme grøntsagssuppe:

Grøntsager rengøres, vaskes og skæres i mindre stykker. Kom vand med salt, peber, vegeta på ilden, og når det koger tilsættes selleri, blegemiddel, gulerødder og kartofler. Når de er halvt kogte tilsættes resten af ​​grøntsagerne. Når de er helt kogte, tages de ud og lægges i en blender. Bland grøntsagsmosen med vandet, de kogte i, smør og tynd den med mælk efter smag. Croutonerne er lavet af brød, der er lidt ældre, så de kan skæres. Skær i tern og drys med olivenolie. Læg i ovnbakken og kom smør i tern. Lad det blive let brunet. Server med persille, creme fraiche og croutoner.


Vigtige tips til en perfekt flødesuppe

I princippet tager tilberedningen af ​​en flødesuppe ikke lang tid og involverer ikke en stor indsats fra din side. Alt du skal gøre er at gå til markedet for grøntsager og nogle grøntsager, få salt og peber, de vigtigste ingredienser til enhver ret, og få en god mixer eller blender. Her er nogle andre tips til en lækker flødesuppe:

● Vælg kun friske grøntsager og grøntsager for fuldt ud at nyde deres ernæringsmæssige egenskaber.

● Når du tilbereder fløden, skal du bruge et lager grøntsager (klar, koncentreret suppe, vand, hvori de grøntsager, der skal moses og blandes, koges).

● Tilsæt croutoner eller frø for ekstra smag og konsistens.

● For at få en fin og cremet konsistens tilsættes en spiseskefuld eller to smør.

● Glem ikke krydderierne! For en rig smag kan du udover salt og peber også bruge basilikum, timian, rosmarin eller andre urter.


Vigtige tips til en perfekt flødesuppe

I princippet tager tilberedningen af ​​en flødesuppe ikke lang tid og involverer ikke en stor indsats fra din side. Alt du skal gøre er at gå til markedet for grøntsager og nogle grøntsager, have salt og peber, de vigtigste ingredienser til enhver ret, og få en god mixer eller blender. Her er nogle andre tips til en lækker flødesuppe:

● Vælg kun friske grøntsager og grøntsager for fuldt ud at nyde deres ernæringsmæssige egenskaber.

● Når du tilbereder fløden, skal du bruge et lager af grøntsager (klar, koncentreret suppe, vand, hvori de grøntsager, der skal moses og blandes, blev kogt).

● Tilsæt croutoner eller frø for ekstra smag og konsistens.

● For at få en fin og cremet konsistens tilsættes en spiseskefuld eller to smør.

● Glem ikke krydderierne! For en rig smag kan du udover salt og peber også bruge basilikum, timian, rosmarin eller andre urter.


De bedste flødesuppeopskrifter

Flødesuppe af tomater, svampe, græskar, gulerødder eller ... agurker? Vi har forberedt nogle lækre opskrifter herunder, som du hurtigt kan lave. Vælg din favorit, efter din smag, og gå på arbejde!

Tomatfløde suppe

En meget populær og velsmagende opskrift, tomatfløde er god at nyde uanset årstid.

● 250 milliliter tomatsaft

● 150 milliliter fløde

Fremstillingsmetode:

Skræl alle grøntsagerne og kog dem i en skål med vand, indtil mængden af ​​væske er reduceret til det halve. Kog tomaterne separat, skræl dem forsigtigt (du kan også vælge dåser, allerede skrællede) og kom dem i blenderen sammen med de andre ingredienser. En anden mulighed er at passere dem alle i en separat skål med en lodret mixer (den hurtigste løsning er ProMix Viva Collection lodret mixer, med 800 W effekt, SpeedTouch til hastighedsjustering og on-the-go suppebeholder, til at tage din suppe med i pakken når som helst).

Ærtesuppe

En lækker opskrift, som du kan tilberede i enhver sæson, ærteflødesuppe er klar på ingen tid.

● 500 gram frosne ærter

● 150 milliliter fløde

● 2-3 spiseskefulde olivenolie

Fremstillingsmetode:

Skræl squashen, riv den og kog den (især kartoffel koger hårdere end ærter). Svits løg og hvidløg lidt på forhånd i en gryde, hvor du tidligere har lagt et par dråber olivenolie. Når grøntsagerne er kogt tilsættes ærter, løg og hvidløg, og blandingen koges til ærterne er klar. Si derefter grøntsagerne, men behold det vand, de kogte i.

Brug en lodret mixer eller en blender til at sile alle grøntsagerne sammen med smør og fløde og gradvist tilføje lidt af det vand, de blev kogt i, for at tynde sammensætningen. Det afhænger af, hvordan du kan lide flødesuppen: mere flydende eller tykkere. Til sidst tilsættes salt og peber efter smag og serveres enkelt ærtefløde eller croutoner.


CREAM SOUP OPGAVER

CREAM SOUP OPGAVER & # 8211 en samling af sunde, lækre og velsmagende tilberedte supper. Cremesuppe er en hurtig, varm mad med mange sundhedsmæssige fordele.

Du kan vende mange ingredienser til flødesuppe, og den kan spises til frokost, men også til middag. fordi fløde suppe opskrifter for at få succes, velsmagende og sund brug friske ingredienser med lavt fedtindhold. Du hører på tv, eller du læser sikkert i blade, at du skal spise mindst 5 slags grøntsager og frugter om dagen. Nå, med flødesuppe kan du nemt nå dine mål.

Mange af de anvendte grøntsager er fiberrige. Den kan bruges i flødesuppe og magert kød (kylling eller fisk). Det afhænger af ernæringsekspertens smag eller indikationer.

I perioder med faste udskiftes creme fraiche med økologisk riscreme eller soja creme (en creme med en neutral smag). Du kan finde det i butikkerne, eller du kan købe det online.

der er det min samling af flødesuppeopskrifter, med ingredienser til enhver smag:


Enkel grøntsagssuppeFaste opskrift & # 8211 er en fin, cremet, grøntsagssuppe. Det er sundt, velsmagende, nærende, en opskrift, der er let og hurtig at lave.

Det er 100% bedre, hvis du gør det end nogen andre, for i det sidste tilberedning finder du kun de ingredienser, du kan lide, fordi du vil bruge min opskrift som inspirationskilde, og du vil tilpasse den til din smag.

Den er ideel til enhver diæt, til menuen for børn i alle aldre, et præparat, hvor smagen af ​​grøntsager ikke behøver at fremhæve andre ingredienser.

Enkel grøntsagssuppe serveret med croutons med smag er perfekt på en fastende dag eller på dage, hvor du ønsker en let menu.

Den gode del om dette simpel opskrift på grøntsagssuppe & # 8211 indlæg & # 8211 er, at du ikke nødvendigvis har brug for faste ingredienser.

Du kan bruge dine yndlingsgrøntsager, men jo større deres variation, jo mere lækker bliver slutresultatet.

Du behøver ikke creme fraiche eller andre produkter, der erstatter creme fraiche. Enkle mosede grøntsager er nok til en meget god smag.

Jeg kan godt lide, at det er lige så godt den næste dag. Du kan lave en større mængde og fryse den ned, så på dage, hvor du ikke har tid til at lave mad, ved du, at du har en backup.

Du kan lave konsistensen præcis som du vil: tykkere, passende eller mere flydende.

Det kan vi godt lide simpel grøntsagssuppe at have den rigtige konsistens, hverken for tyk som en puré eller for flydende.

Hvis du vil blive inspireret og tilberede andre opskrifter på fastesuppe, så Klik her og du finder min samling. Du kan finde alle de faste opskrifter hvis Klik her.

Den opskrift, jeg foreslår i dag, er billig, kan laves af enhver nybegynder i køkkenet og passer til enhver sæson.

Jeg brugte tørret timian, men om sommeren kan du lægge frisk timian, eller du kan bruge andre grøntsager (basilikum, merian, oregano) eller blandinger af tørrede urter (oregano, urter fra Provence).

Desuden, hvis du kan lide stærke krydderier, kan du prøve røget paprika eller karrypulver.

Her er listen over ingredienser og hvordan man tilbereder den simpel grøntsagssuppe (fastende).

INGREDIENS:

1 tsk skævt salt

1/2 tsk friskkværnet peber

1/2 tsk tørret timian

Til servering

Jeg forlader forberedelsesmetoden i videoversionen til begyndelsen:

Her er de skriftlige forklaringer til simpel grøntsagssuppe & # 8211 fasteopskrift:

Til at begynde med forberedte jeg mine ingredienser i hånden, derefter rensede, vaskede og hakkede jeg grøntsagerne i mellemstore stykker, så de kogte hurtigere.

Jeg skærer den hvide del af porren i tykkere skiver. Jeg skar løget i juliennes. Selleri skive i mellemstore tern. Gulerødder skiver, derefter selleri stilk i mellemstore skiver.

Jeg skærer zucchinien i runder. Persillerod i skiver.

Jeg skar også peberfrugten, derefter kartoflerne.

Jeg opvarmede olien direkte i gryden, hvori du vil tilberede suppen. Jeg hærder løg og porre i cirka 1 minut.

Jeg tilføjede gulerod, derefter selleri, pastinak og peber, og jeg kogte i yderligere 3 minutter ved lav til medium varme.

Jeg hældte 2 liter varmt vand. Jeg krydrede med salt, peber og timian. Jeg lagde også et fed hvidløg.

Jeg lod det koge i cirka 10 minutter. Jeg tilføjede skiverne græskar og kartofler og lod det stå på bålet i yderligere 15 minutter.

I løbet af denne tid forberedte jeg croutonerne. Jeg fjernede brødskorpen og skar skiverne i tern.

Jeg lagde dem i bagepladen, jeg dryssede dem med lidt olivenolie, jeg dryssede salt og timian, jeg blandede dem for at homogenisere, derefter satte jeg dem i den forvarmede ovn ved 200 ° C i 10 minutter.

Da grøntsagerne var tilberedt, slukkede jeg for varmen. Jeg tog cirka 400-500 ml saft ud af gryden, som jeg vil fryse ned og bruge i andre retter.

Jeg mosede grøntsagerne med den resterende saft.

Grøntsagssuppe er tyk, men ikke så tyk som en puré.

Det er en enkel, billig, let at tilberede og meget velsmagende opskrift. Du kan også tilføje lidt grøn persille til pynt eller smag.

Jeg håber, at du også vil prøve det, for du har kun brug for grøntsager.

Jeg inviterer dig også til gruppen Jeg laver mad med venner - Velsmagende opskrifter.


Vigtige tips til en perfekt flødesuppe

I princippet tager tilberedningen af ​​en flødesuppe ikke lang tid og involverer ikke en stor indsats fra din side. Alt du skal gøre er at gå til markedet for grøntsager og nogle grøntsager, få salt og peber, de vigtigste ingredienser til enhver ret, og få en god mixer eller blender. Her er nogle andre tips til en lækker flødesuppe:

● Vælg kun friske grøntsager og grøntsager for fuldt ud at nyde deres ernæringsmæssige egenskaber.

● Når du tilbereder fløden, skal du bruge et lager af grøntsager (klar, koncentreret suppe, vand, hvori de grøntsager, der skal moses og blandes, blev kogt).

● Tilsæt croutoner eller frø for ekstra smag og konsistens.

● For at få en fin og cremet konsistens tilsættes en spiseskefuld eller to smør.

● Glem ikke krydderierne! For en rig smag kan du udover salt og peber også bruge basilikum, timian, rosmarin eller andre urter.


Enkel grøntsagssuppeFaste opskrift & # 8211 er en fin, cremet, grøntsagssuppe. Det er sundt, velsmagende, nærende, en opskrift, der er let og hurtig at lave.

Det er 100% bedre, hvis du gør det end nogen andre, for i det sidste tilberedning finder du kun de ingredienser, du kan lide, fordi du vil bruge min opskrift som inspirationskilde, og du vil tilpasse den til din smag.

Den er ideel til enhver diæt, til menuen for børn i alle aldre, et præparat, hvor smagen af ​​grøntsager ikke behøver at fremhæve andre ingredienser.

Enkel grøntsagssuppe serveret med croutons med smag er perfekt på en fastende dag eller på dage, hvor du ønsker en let menu.

Den gode del om dette simpel opskrift på grøntsagssuppe & # 8211 indlæg & # 8211 er, at du ikke nødvendigvis har brug for faste ingredienser.

Du kan bruge dine yndlingsgrøntsager, men jo større deres variation, jo mere lækker bliver slutresultatet.

Du behøver ikke creme fraiche eller andre produkter, der erstatter creme fraiche. Enkle mosede grøntsager er nok til en meget god smag.

Jeg kan godt lide, at det er lige så godt den næste dag. Du kan lave en større mængde og fryse den ned, så på dage, hvor du ikke har tid til at lave mad, ved du, at du har en backup.

Du kan lave konsistensen præcis som du vil: tykkere, passende eller mere flydende.

Det kan vi godt lide simpel grøntsagssuppe at have den rigtige konsistens, hverken for tyk som en puré eller for flydende.

Hvis du vil blive inspireret og tilberede andre opskrifter på fastesuppe, så Klik her og du finder min samling. Du kan finde alle de faste opskrifter hvis Klik her.

Den opskrift, jeg foreslår i dag, er billig, kan laves af enhver nybegynder i køkkenet og passer til enhver sæson.

Jeg brugte tørret timian, men om sommeren kan du lægge frisk timian, eller du kan bruge andre grøntsager (basilikum, merian, oregano) eller blandinger af tørrede urter (oregano, urter fra Provence).

Desuden, hvis du kan lide stærke krydderier, kan du prøve røget paprika eller karrypulver.

Her er listen over ingredienser og hvordan man tilbereder den simpel grøntsagssuppe (fastende).

INGREDIENS:

1 tsk skævt salt

1/2 tsk friskkværnet peber

1/2 tsk tørret timian

Til servering

Jeg lader forberedelsesmetoden i begyndelsen i videoversionen starte:

Her er de skriftlige forklaringer til simpel grøntsagssuppe & # 8211 fasteopskrift:

Til at begynde med forberedte jeg mine ingredienser i hånden, derefter rensede, vaskede og hakkede jeg grøntsagerne i mellemstore stykker, så de kogte hurtigere.

Jeg skærer den hvide del af porren i tykkere skiver. Jeg skar løget i juliennes. Selleri skive i mellemstore tern. Gulerødder skiver, derefter selleri stilk i mellemstore skiver.

Jeg skærer zucchinien i runder. Persillerod i skiver.

Jeg skar også peberfrugten, derefter kartoflerne.

Jeg opvarmede olien direkte i gryden, hvori du vil tilberede suppen. Jeg hærder løg og porre i cirka 1 minut.

Jeg tilføjede gulerod, derefter selleri, pastinak og peber, og jeg kogte i yderligere 3 minutter ved lav til medium varme.

Jeg hældte 2 liter varmt vand. Jeg krydrede med salt, peber og timian. Jeg lagde også et fed hvidløg.

Jeg lod det koge i cirka 10 minutter. Jeg tilføjede skiverne græskar og kartofler og lod det stå på bålet i yderligere 15 minutter.

I løbet af denne tid forberedte jeg croutonerne. Jeg fjernede brødskorpen og skar skiverne i tern.

Jeg lagde dem i bagepladen, jeg dryssede dem med lidt olivenolie, jeg dryssede salt og timian, jeg blandede dem for at homogenisere, derefter satte jeg dem i den forvarmede ovn ved 200 ° C i 10 minutter.

Da grøntsagerne var tilberedt, slukkede jeg for varmen. Jeg tog cirka 400-500 ml saft ud af gryden, som jeg vil fryse ned og bruge i andre retter.

Jeg mosede grøntsagerne med den resterende saft.

Grøntsagssuppe er tyk, men ikke så tyk som en puré.

Det er en enkel, billig, let at tilberede og meget velsmagende opskrift. Du kan også tilføje lidt grøn persille til pynt eller smag.

Jeg håber, at du også vil prøve det, for du har kun brug for grøntsager.

Jeg inviterer dig også til gruppen Jeg laver mad med venner - Velsmagende opskrifter.


Enkel grøntsagssuppeFaste opskrift & # 8211 er en fin, cremet, grøntsagssuppe. Det er sundt, velsmagende, nærende, en opskrift, der er let og hurtig at lave.

Det er 100% bedre, hvis du gør det end nogen andre, for i det sidste tilberedning finder du kun de ingredienser, du kan lide, fordi du vil bruge min opskrift som inspirationskilde, og du vil tilpasse den til din smag.

Den er ideel til enhver diæt, til menuen for børn i alle aldre, et præparat, hvor smagen af ​​grøntsager ikke behøver at fremhæve andre ingredienser.

Enkel grøntsagssuppe serveret med croutons med smag er perfekt på en fastende dag eller på dage, hvor du ønsker en let menu.

Den gode del om dette simpel opskrift på grøntsagssuppe & # 8211 indlæg & # 8211 er, at du ikke nødvendigvis har brug for faste ingredienser.

Du kan bruge dine yndlingsgrøntsager, men jo større deres variation, jo mere lækker bliver slutresultatet.

Du behøver ikke creme fraiche eller andre produkter, der erstatter creme fraiche. Enkle mosede grøntsager er nok til en meget god smag.

Jeg kan godt lide, at det er lige så godt den næste dag. Du kan lave en større mængde og fryse den ned, så på dage, hvor du ikke har tid til at lave mad, ved du, at du har en backup.

Du kan lave konsistensen præcis som du vil: tykkere, passende eller mere flydende.

Det kan vi godt lide simpel grøntsagssuppe at have den rigtige konsistens, hverken for tyk som en puré eller for flydende.

Hvis du vil blive inspireret og tilberede andre opskrifter på fastesuppe, så Klik her og du finder min samling. Du kan finde alle de faste opskrifter hvis Klik her.

Den opskrift, jeg foreslår i dag, er billig, kan laves af enhver nybegynder i køkkenet og passer til enhver sæson.

Jeg brugte tørret timian, men om sommeren kan du lægge frisk timian, eller du kan bruge andre grøntsager (basilikum, merian, oregano) eller blandinger af tørrede urter (oregano, urter fra Provence).

Desuden, hvis du kan lide stærke krydderier, kan du prøve røget paprika eller karrypulver.

Her er listen over ingredienser og hvordan man tilbereder den simpel grøntsagssuppe (fastende).

INGREDIENS:

1 tsk skævt salt

1/2 tsk friskkværnet peber

1/2 tsk tørret timian

Til servering

Jeg forlader forberedelsesmetoden i videoversionen til begyndelsen:

Her er de skriftlige forklaringer til simpel grøntsagssuppe & # 8211 fasteopskrift:

Til at begynde med forberedte jeg mine ingredienser i hånden, derefter rensede, vaskede og hakkede jeg grøntsagerne i mellemstore stykker, så de kogte hurtigere.

Jeg skærer den hvide del af porren i tykkere skiver. Jeg skar løget i juliennes. Selleri skive i mellemstore tern. Gulerødder skiver, derefter selleri stilk i mellemstore skiver.

Jeg skærer zucchinien i runder. Persillerod i skiver.

Jeg skar også peberfrugten, derefter kartoflerne.

Jeg opvarmede olien direkte i gryden, hvori du vil tilberede suppen. Jeg hærder løg og porre i cirka 1 minut.

Jeg tilføjede gulerod, derefter selleri, pastinak og peber, og jeg kogte i yderligere 3 minutter ved lav til medium varme.

Jeg hældte 2 liter varmt vand. Jeg krydrede med salt, peber og timian. Jeg lagde også et fed hvidløg.

Jeg lod det koge i cirka 10 minutter. Jeg tilføjede skiverne græskar og kartofler og lod det stå på bålet i yderligere 15 minutter.

I løbet af denne tid forberedte jeg croutonerne. Jeg fjernede brødskorpen og skar skiverne i tern.

Jeg lagde dem i bagepladen, jeg dryssede dem med lidt olivenolie, jeg dryssede salt og timian, jeg blandede dem for at homogenisere, derefter satte jeg dem i den forvarmede ovn ved 200 ° C i 10 minutter.

Da grøntsagerne var tilberedt, slukkede jeg for varmen. Jeg tog cirka 400-500 ml saft ud af gryden, som jeg vil fryse ned og bruge i andre retter.

Jeg mosede grøntsagerne med den resterende saft.

Grøntsagssuppe er tyk, men ikke så tyk som en puré.

Det er en enkel, billig, let at tilberede og meget velsmagende opskrift. Du kan også tilføje lidt grøn persille til pynt eller smag.

Jeg håber, at du også vil prøve det, for du har kun brug for grøntsager.

Jeg inviterer dig også til gruppen Jeg laver mad med venner - Velsmagende opskrifter.


VEGETABLE CREAM SOUP & # 8211 POSTRECIPE

Det er 100% bedre, hvis du gør det end nogen andre, for i det sidste tilberedning finder du kun de ingredienser, du kan lide, fordi du vil bruge min opskrift som inspirationskilde, og du vil tilpasse den til din smag.

Den er ideel til enhver diæt, til menuen for børn i alle aldre, et præparat, hvor smagen af ​​grøntsager ikke behøver at fremhæve andre ingredienser.

Enkel grøntsagssuppe serveret med croutons med smag er perfekt på en fastende dag eller på dage, hvor du ønsker en let menu.

Den gode del om dette enkel opskrift på grøntsagssuppe & # 8211 indlæg & # 8211 er, at du ikke nødvendigvis har brug for faste ingredienser.

Du kan bruge dine yndlingsgrøntsager, men jo større deres variation, jo mere lækker bliver slutresultatet.

Du behøver ikke creme fraiche eller andre produkter, der erstatter creme fraiche. Enkle mosede grøntsager er nok til en meget god smag.

Jeg kan godt lide, at det er lige så godt den næste dag. Du kan lave en større mængde og fryse den ned, så på dage, hvor du ikke har tid til at lave mad, ved du, at du har en backup.

Du kan lave konsistensen præcis som du vil: tykkere, passende eller mere flydende.

Det kan vi godt lide simpel grøntsagssuppe at have den rigtige konsistens, hverken for tyk som en puré eller for flydende.

Hvis du vil blive inspireret og tilberede andre opskrifter på fastesuppe, så Klik her og du finder min samling. Du kan finde alle de faste opskrifter hvis Klik her.

Den opskrift, jeg foreslår i dag, er billig, kan laves af enhver nybegynder i køkkenet og passer til enhver sæson.

Jeg brugte tørret timian, men om sommeren kan du lægge frisk timian, eller du kan bruge andre grøntsager (basilikum, merian, oregano) eller blandinger af tørrede urter (oregano, urter fra Provence).

Desuden, hvis du kan lide stærke krydderier, kan du prøve røget paprika eller karrypulver.

Her er listen over ingredienser og hvordan man tilbereder den simpel grøntsagssuppe (fastende).

INGREDIENS:

1 tsk skævt salt

1/2 tsk friskkværnet peber

1/2 tsk tørret timian

Til servering

Jeg lader forberedelsesmetoden i begyndelsen i videoversionen starte:

Her er de skriftlige forklaringer til simpel grøntsagssuppe & # 8211 fasteopskrift:

Til at begynde med forberedte jeg mine ingredienser i hånden, derefter rensede, vaskede og hakkede jeg grøntsagerne i mellemstore stykker, så de kogte hurtigere.

Jeg skærer den hvide del af porren i tykkere skiver. Jeg skar løget i juliennes. Selleri skive i mellemstore tern. Gulerødder skiver, derefter selleri stilk i mellemstore skiver.

Jeg skærer zucchinien i runder. Persillerod i skiver.

Jeg skar også peberfrugten, derefter kartoflerne.

Jeg opvarmede olien direkte i gryden, hvori du vil tilberede suppen. Jeg hærder løg og porre i cirka 1 minut.

Jeg tilføjede gulerod, derefter selleri, pastinak og peber, og jeg kogte i yderligere 3 minutter ved lav til medium varme.

Jeg hældte 2 liter varmt vand. Jeg krydrede med salt, peber og timian. Jeg lagde også et fed hvidløg.

Jeg lod det koge i cirka 10 minutter. Jeg tilføjede skiverne græskar og kartofler og lod det stå på bålet i yderligere 15 minutter.

I løbet af denne tid forberedte jeg croutonerne. Jeg fjernede brødskorpen og skar skiverne i tern.

Jeg lagde dem i bagepladen, jeg dryssede dem med lidt olivenolie, jeg dryssede salt og timian, jeg blandede dem for at homogenisere, derefter satte jeg dem i den forvarmede ovn ved 200 ° C i 10 minutter.

Da grøntsagerne var kogte, slukkede jeg for varmen. Jeg tog cirka 400-500 ml saft ud af gryden, som jeg vil fryse ned og bruge i andre retter.

Jeg mosede grøntsagerne med den resterende saft.

Grøntsagssuppe er tyk, men ikke så tyk som en puré.

Det er en enkel, billig, let at tilberede og meget velsmagende opskrift. Du kan også tilføje lidt grøn persille til pynt eller smag.

Jeg håber, at du også vil prøve det, for du har kun brug for grøntsager.

Jeg inviterer dig også til gruppen Jeg laver mad med venner - Velsmagende opskrifter.


VEGETABLE CREAM SOUP & # 8211 POSTRECIPE

Enkel grøntsagssuppeFaste opskrift & # 8211 er en fin, cremet, grøntsagssuppe. Det er sundt, velsmagende, nærende, en opskrift, der er let og hurtig at lave.

Det er 100% bedre, hvis du gør det end nogen andre, for i det sidste tilberedning finder du kun de ingredienser, du kan lide, fordi du vil bruge min opskrift som inspirationskilde, og du vil tilpasse den til din smag.

Den er ideel til enhver diæt, til menuen for børn i alle aldre, et præparat, hvor smagen af ​​grøntsager ikke behøver at fremhæve andre ingredienser.

Enkel grøntsagssuppe serveret med croutons med smag er perfekt på en fastende dag eller på dage, hvor du ønsker en let menu.

Den gode del om dette enkel opskrift på grøntsagssuppe & # 8211 indlæg & # 8211 er, at du ikke nødvendigvis har brug for faste ingredienser.

Du kan bruge dine yndlingsgrøntsager, men jo større deres variation, jo mere lækker bliver slutresultatet.

Du behøver ikke creme fraiche eller andre produkter, der erstatter creme fraiche. Enkle mosede grøntsager er nok til en meget god smag.

Jeg kan godt lide, at det er lige så godt den næste dag. Du kan lave en større mængde og fryse den ned, så på dage, hvor du ikke har tid til at lave mad, ved du, at du har en backup.

Du kan lave konsistensen præcis som du vil: tykkere, passende eller mere flydende.

Det kan vi godt lide simpel grøntsagssuppe at have den rigtige konsistens, hverken for tyk som en puré eller for flydende.

Hvis du vil blive inspireret og tilberede andre opskrifter på fastesuppe, så Klik her og du finder min samling. Du kan finde alle de faste opskrifter hvis Klik her.

Den opskrift, jeg foreslår i dag, er billig, kan laves af enhver nybegynder i køkkenet og passer til enhver sæson.

Jeg brugte tørret timian, men om sommeren kan du lægge frisk timian, eller du kan bruge andre grøntsager (basilikum, merian, oregano) eller blandinger af tørrede urter (oregano, urter fra Provence).

Desuden, hvis du kan lide stærke krydderier, kan du prøve røget paprika eller karrypulver.

Her er listen over ingredienser og hvordan man tilbereder den simpel grøntsagssuppe (fastende).

INGREDIENS:

1 tsk skævt salt

1/2 tsk friskkværnet peber

1/2 tsk tørret timian

Til servering

Jeg forlader forberedelsesmetoden i videoversionen til begyndelsen:

Her er de skriftlige forklaringer til simpel grøntsagssuppe & # 8211 fasteopskrift:

Til at begynde med forberedte jeg mine ingredienser i hånden, derefter rensede, vaskede og hakkede jeg grøntsagerne i mellemstore stykker, så de kogte hurtigere.

Jeg skærer den hvide del af porren i tykkere skiver. Jeg skar løget i juliennes. Selleri skive i mellemstore tern. Gulerødder skiver, derefter selleri stilk i mellemstore skiver.

Jeg skærer zucchinien i runder. Persillerod i skiver.

Jeg skar også peberfrugten, derefter kartoflerne.

Jeg opvarmede olien direkte i gryden, hvori du vil tilberede suppen. Jeg hærder løg og porre i cirka 1 minut.

Jeg tilføjede gulerod, derefter selleri, pastinak og peber, og jeg kogte i yderligere 3 minutter ved lav til medium varme.

Jeg hældte 2 liter varmt vand. Jeg krydrede med salt, peber og timian. Jeg lagde også et fed hvidløg.

Jeg lod det koge i cirka 10 minutter. Jeg tilføjede skiverne græskar og kartofler og lod det stå på bålet i yderligere 15 minutter.

I løbet af denne tid forberedte jeg croutonerne. Jeg fjernede brødskorpen og skar skiverne i tern.

Jeg lagde dem i bagepladen, jeg dryssede dem med lidt olivenolie, jeg dryssede salt og timian, jeg blandede dem for at homogenisere, derefter satte jeg dem i den forvarmede ovn ved 200 ° C i 10 minutter.

Da grøntsagerne var kogte, slukkede jeg for varmen. Jeg tog cirka 400-500 ml saft ud af gryden, som jeg vil fryse ned og bruge i andre retter.

Jeg mosede grøntsagerne med den resterende saft.

Grøntsagssuppe er tyk, men ikke så tyk som en puré.

Det er en enkel, billig, let at tilberede og meget velsmagende opskrift. Du kan også tilføje lidt grøn persille til pynt eller smag.

Jeg håber, at du også vil prøve det, for du har kun brug for grøntsager.

Jeg inviterer dig også til gruppen Jeg laver mad med venner - Velsmagende opskrifter.


Video: Gazpacho, kold grøntsagssuppe (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Joed

    There is nothing to tell - keep silent not to litter a theme.

  2. Aksel

    Beklager at jeg blander mig... Jeg er bekendt med denne situation. I kan diskutere.

  3. Wajih

    Efter min mening tager du fejl. Jeg er sikker. Jeg kan bevise det. Send mig en mail på PM, så taler vi.

  4. Abdul-Jabbar

    Dette - er absurd.

  5. Akisho

    Nogle gange sker der værre ting



Skriv en besked