Nye opskrifter

Sent nat på bugten

Sent nat på bugten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Barbados Food & Wine and Rum Festival's Late Night Party for at fejre begivenhedens kickoff.

Arthur Bovino

Bandet spiller på Late Night on the Bay at Wispers.

Det Barbados Food & Wine and Rum Festival's åbningsaften begivenheder flyttede fra Moonlight Magic på Hilton Barbados til Late Night on the Bay at Wispers, en restaurant ved stranden uden for Bridgetown. Der var tiki fakler, trævegeterede stier, levende musik og folk, der kom ned.

Ikke alle kokkene blev set, men kokken Fergus Henderson viste, at han vidste, hvordan man havde det sjovt ved at komme ned på dansegulvet. Der var masser af Mount Gay Rum til rådighed, og for dem, der oparbejdede en appetit, sene sandwich.


    • 4 store hvidløgsfedd, hakket
    • 2 mellemstore løg, finthakket
    • 1 tyrkisk laurbærblad eller 1/2 californisk laurbærblad
    • 1 tsk tørret oregano, smuldret
    • 1 tsk tørrede varme røde peberflager
    • 1 1/2 tsk salt
    • 1/2 tsk sort peber
    • 1/4 kop olivenolie
    • 1 grøn paprika, skåret i 1/4-tommer terninger
    • 2 spsk tomatpuré
    • 1 1/2 kopper tør rødvin
    • 1 (28 til 32 ounces) kan hele blommetomater, drænes, forbeholder saft og hakkes
    • 1 kop flaske muslingesaft
    • 1 kop kylling bouillon
    • 1 (1 pund) kongekrabbe, optøet, hvis det er frosset
    • 18 små (2-tommer) hårdskallede muslinger (1 1/2 pund) såsom småhalse, skrubbet
    • 1 pund hudfri rød snapper eller helleflynderfileter, skåret i 1 1/2 tommer stykker
    • 1 pund store rejer (16 til 20), afskallede (haler og nederste segment af skaller efterladt intakte) og deveineret
    • 3/4 pund havkammuslinger, hård muskel fjernet fra siden af ​​hver om nødvendigt
    • 1/4 kop finthakket frisk fladbladet persille
    • 3 spsk finthakket frisk basilikum
    • Pynt: strimlede friske basilikumblade og små hele blade
    • Ledsager: focaccia eller surdejsbrød
    1. Kog hvidløg, løg, laurbærblad, oregano og rød peberflager med salt og peber i olie i en 8-quart tung gryde over moderat varme, under omrøring, indtil løgene er blødgjort, cirka 5 minutter. Rør peberfrugt og tomatpuré i og kog under omrøring i 1 minut. Tilsæt vin og kog indtil reduceret med cirka halvdelen, 5 til 6 minutter. Tilsæt tomater med deres juice, muslingesaft og bouillon og lad det simre, dækket til i 30 minutter. Smag til med salt og peber.
    2. Mens gryderetten simrer, skal du hakke krabbebenet gennem skallen i stykker på 2 til 3 tommer med en stor tung kniv. Tilsæt krabbestykker og muslinger til gryderet og lad det simre, tildækket, indtil muslingerne lige åbner, 5 til 10 minutter, kontroller hvert minut efter 5 minutter og overfører åbne muslinger til en skål med tang eller en hulske. (Kasser alle uåbnede muslinger efter 10 minutter.) Krydr let filetfileter, rejer og kammuslinger med salt og tilsæt til stuvning, lad det simre, tildækket, indtil det er lige tilberedt, cirka 5 minutter. Kassér løvbladet, kom derefter muslingerne tilbage i gryden og rør forsigtigt persille og basilikum i.
    3. Server cioppino med det samme i store suppeskåle.

      • 4 store hvidløgsfedd, hakket
      • 2 mellemstore løg, finthakket
      • 1 tyrkisk laurbærblad eller 1/2 californisk laurbærblad
      • 1 tsk tørret oregano, smuldret
      • 1 tsk tørrede varme røde peberflager
      • 1 1/2 tsk salt
      • 1/2 tsk sort peber
      • 1/4 kop olivenolie
      • 1 grøn paprika, skåret i 1/4-tommer terninger
      • 2 spsk tomatpuré
      • 1 1/2 kopper tør rødvin
      • 1 (28 til 32 ounces) kan hele blommetomater, drænes, forbeholder saft og hakkes
      • 1 kop flaske muslingesaft
      • 1 kop kylling bouillon
      • 1 (1 pund) kongekrabbe, optøet, hvis det er frosset
      • 18 små (2-tommer) hårdskallede muslinger (1 1/2 pund) såsom småhalser, skrubbet
      • 1 pund hudfri rød snapper eller helleflynderfileter, skåret i 1 1/2 tommer stykker
      • 1 pund store rejer (16 til 20), afskallede (haler og nederste segment af skaller efterladt intakte) og deveineret
      • 3/4 pund havkammuslinger, hård muskel fjernet fra siden af ​​hver om nødvendigt
      • 1/4 kop finthakket frisk fladbladet persille
      • 3 spsk finthakket frisk basilikum
      • Pynt: strimlede friske basilikumblade og små hele blade
      • Ledsager: focaccia eller surdejsbrød
      1. Kog hvidløg, løg, laurbærblad, oregano og rød peberflager med salt og peber i olie i en 8-quart tung gryde over moderat varme, under omrøring, indtil løgene er blødgjort, cirka 5 minutter. Rør peberfrugt og tomatpuré i og kog under omrøring i 1 minut. Tilsæt vin og kog indtil reduceret med cirka halvdelen, 5 til 6 minutter. Tilsæt tomater med deres juice, muslingesaft og bouillon og lad det simre, dækket til i 30 minutter. Smag til med salt og peber.
      2. Mens gryderetten simrer, skal du hakke krabbebenet gennem skallen i stykker på 2 til 3 tommer med en stor tung kniv. Tilsæt krabbestykker og muslinger til gryderet og lad det simre, tildækket, indtil muslingerne lige åbner, 5 til 10 minutter, kontroller hvert minut efter 5 minutter og overfører åbne muslinger til en skål med tang eller en hulske. (Kasser alle uåbnede muslinger efter 10 minutter.) Krydr let filetfileter, rejer og kammuslinger med salt og tilsæt til stuvning, lad det simre, tildækket, indtil det er lige tilberedt, cirka 5 minutter. Kassér løvbladet, kom derefter muslingerne tilbage i gryden og rør forsigtigt persille og basilikum i.
      3. Server cioppino med det samme i store suppeskåle.

        • 4 store hvidløgsfedd, hakket
        • 2 mellemstore løg, finthakket
        • 1 tyrkisk laurbærblad eller 1/2 californisk laurbærblad
        • 1 tsk tørret oregano, smuldret
        • 1 tsk tørrede varme røde peberflager
        • 1 1/2 tsk salt
        • 1/2 tsk sort peber
        • 1/4 kop olivenolie
        • 1 grøn paprika, skåret i 1/4-tommer terninger
        • 2 spsk tomatpuré
        • 1 1/2 kopper tør rødvin
        • 1 (28 til 32 ounces) kan hele blommetomater, drænes, forbeholder saft og hakkes
        • 1 kop flaske muslingesaft
        • 1 kop kylling bouillon
        • 1 (1 pund) kongekrabbe, optøet, hvis det er frosset
        • 18 små (2-tommer) hårdskallede muslinger (1 1/2 pund) såsom småhalser, skrubbet
        • 1 pund hudfri rød snapper eller helleflynderfileter, skåret i 1 1/2 tommer stykker
        • 1 pund store rejer (16 til 20), afskallede (haler og nederste segment af skaller efterladt intakte) og deveineret
        • 3/4 pund havkammuslinger, hård muskel fjernet fra siden af ​​hver om nødvendigt
        • 1/4 kop finthakket frisk fladbladet persille
        • 3 spsk finthakket frisk basilikum
        • Pynt: strimlede friske basilikumblade og små hele blade
        • Ledsager: focaccia eller surdejsbrød
        1. Kog hvidløg, løg, laurbærblad, oregano og rød peberflager med salt og peber i olie i en 8-quart tung gryde over moderat varme under omrøring, indtil løgene er blødgjort, cirka 5 minutter. Rør peberfrugt og tomatpuré i og kog under omrøring i 1 minut. Tilsæt vin og kog indtil reduceret med cirka halvdelen, 5 til 6 minutter. Tilsæt tomater med deres juice, muslingesaft og bouillon og lad det simre, dækket til i 30 minutter. Smag til med salt og peber.
        2. Mens gryderetten simrer, skal du hakke krabbebenet gennem skallen i stykker på 2 til 3 tommer med en stor tung kniv. Tilsæt krabbestykker og muslinger til gryderet og lad det simre, tildækket, indtil muslingerne lige åbner, 5 til 10 minutter, kontroller hvert minut efter 5 minutter og overfører åbne muslinger til en skål med tang eller en hulske. (Kasser alle uåbnede muslinger efter 10 minutter.) Krydr let filetfileter, rejer og kammuslinger med salt og tilsæt til stuvning, lad det simre, tildækket, indtil det er lige tilberedt, cirka 5 minutter. Kassér løvbladet, kom derefter muslingerne tilbage i gryden og rør forsigtigt persille og basilikum i.
        3. Server cioppino med det samme i store suppeskåle.

          • 4 store hvidløgsfedd, hakket
          • 2 mellemstore løg, finthakket
          • 1 tyrkisk laurbærblad eller 1/2 californisk laurbærblad
          • 1 tsk tørret oregano, smuldret
          • 1 tsk tørrede varme røde peberflager
          • 1 1/2 tsk salt
          • 1/2 tsk sort peber
          • 1/4 kop olivenolie
          • 1 grøn paprika, skåret i 1/4-tommer terninger
          • 2 spsk tomatpuré
          • 1 1/2 kopper tør rødvin
          • 1 (28 til 32 ounces) kan hele blommetomater, drænes, forbeholder saft og hakkes
          • 1 kop flaske muslingesaft
          • 1 kop kylling bouillon
          • 1 (1 pund) kongekrabbe, optøet, hvis det er frosset
          • 18 små (2-tommer) hårdskallede muslinger (1 1/2 pund) såsom småhalse, skrubbet
          • 1 pund hudfri rød snapper eller helleflynderfileter, skåret i 1 1/2 tommer stykker
          • 1 pund store rejer (16 til 20), afskallede (haler og nederste segment af skaller efterladt intakte) og deveineret
          • 3/4 pund havkammuslinger, hård muskel fjernet fra siden af ​​hver om nødvendigt
          • 1/4 kop finthakket frisk fladbladet persille
          • 3 spsk finthakket frisk basilikum
          • Pynt: strimlede friske basilikumblade og små hele blade
          • Ledsager: focaccia eller surdejsbrød
          1. Kog hvidløg, løg, laurbærblad, oregano og rød peberflager med salt og peber i olie i en 8-quart tung gryde over moderat varme, under omrøring, indtil løgene er blødgjort, cirka 5 minutter. Rør peberfrugt og tomatpuré i og kog under omrøring i 1 minut. Tilsæt vin og kog indtil reduceret med cirka halvdelen, 5 til 6 minutter. Tilsæt tomater med deres juice, muslingesaft og bouillon og lad det simre, dækket til i 30 minutter. Smag til med salt og peber.
          2. Mens gryderetten simrer, skal du hakke krabbebenet gennem skallen i stykker på 2 til 3 tommer med en stor tung kniv. Tilsæt krabbestykker og muslinger til gryderet og lad det simre, tildækket, indtil muslinger lige åbner, 5 til 10 minutter, kontroller hvert minut efter 5 minutter og overfører åbne muslinger til en skål med tang eller en hulske. (Kasser alle uåbnede muslinger efter 10 minutter.) Krydr let filetfileter, rejer og kammuslinger med salt og tilsæt til stuvning, lad det simre, tildækket, indtil det er lige tilberedt, cirka 5 minutter. Kassér løvbladet, kom derefter muslingerne tilbage i gryden og rør forsigtigt persille og basilikum i.
          3. Server cioppino med det samme i store suppeskåle.

            • 4 store hvidløgsfedd, hakket
            • 2 mellemstore løg, finthakket
            • 1 tyrkisk laurbærblad eller 1/2 californisk laurbærblad
            • 1 tsk tørret oregano, smuldret
            • 1 tsk tørrede varme røde peberflager
            • 1 1/2 tsk salt
            • 1/2 tsk sort peber
            • 1/4 kop olivenolie
            • 1 grøn paprika, skåret i 1/4-tommer terninger
            • 2 spsk tomatpuré
            • 1 1/2 kopper tør rødvin
            • 1 (28 til 32 ounces) kan hele blommetomater, drænes, forbeholder saft og hakkes
            • 1 kop flaske muslingesaft
            • 1 kop kylling bouillon
            • 1 (1 pund) kongekrabbe, optøet, hvis det er frosset
            • 18 små (2-tommer) hårdskallede muslinger (1 1/2 pund) såsom småhalser, skrubbet
            • 1 pund hudfri rød snapper eller helleflynderfileter, skåret i 1 1/2 tommer stykker
            • 1 pund store rejer (16 til 20), afskallede (haler og nederste segment af skaller efterladt intakte) og deveineret
            • 3/4 pund havkammuslinger, hård muskel fjernet fra siden af ​​hver om nødvendigt
            • 1/4 kop finthakket frisk fladbladet persille
            • 3 spsk finthakket frisk basilikum
            • Pynt: strimlede friske basilikumblade og små hele blade
            • Ledsager: focaccia eller surdejsbrød
            1. Kog hvidløg, løg, laurbærblad, oregano og rød peberflager med salt og peber i olie i en 8-quart tung gryde over moderat varme, under omrøring, indtil løgene er blødgjort, cirka 5 minutter. Rør peberfrugt og tomatpuré i og kog under omrøring i 1 minut. Tilsæt vin og kog indtil reduceret med cirka halvdelen, 5 til 6 minutter. Tilsæt tomater med deres juice, muslingesaft og bouillon og lad det simre, dækket til i 30 minutter. Smag til med salt og peber.
            2. Mens gryderetten simrer, skal du hakke krabbebenet gennem skallen i stykker på 2 til 3 tommer med en stor tung kniv. Tilsæt krabbestykker og muslinger til gryderet og lad det simre, tildækket, indtil muslingerne lige åbner, 5 til 10 minutter, kontroller hvert minut efter 5 minutter og overfører åbne muslinger til en skål med tang eller en hulske. (Kasser alle uåbnede muslinger efter 10 minutter.) Krydr let filetfileter, rejer og kammuslinger med salt og tilsæt til stuvning, lad det simre, tildækket, indtil det er lige tilberedt, cirka 5 minutter. Kassér løvbladet, kom derefter muslingerne tilbage i gryden og rør forsigtigt persille og basilikum i.
            3. Server cioppino med det samme i store suppeskåle.

              • 4 store hvidløgsfedd, hakket
              • 2 mellemstore løg, finthakket
              • 1 tyrkisk laurbærblad eller 1/2 californisk laurbærblad
              • 1 tsk tørret oregano, smuldret
              • 1 tsk tørrede varme røde peberflager
              • 1 1/2 tsk salt
              • 1/2 tsk sort peber
              • 1/4 kop olivenolie
              • 1 grøn paprika, skåret i 1/4-tommer terninger
              • 2 spsk tomatpuré
              • 1 1/2 kopper tør rødvin
              • 1 (28 til 32 ounces) kan hele blommetomater, drænes, forbeholder saft og hakkes
              • 1 kop flaske muslingesaft
              • 1 kop kylling bouillon
              • 1 (1 pund) kongekrabbe, optøet, hvis det er frosset
              • 18 små (2-tommer) hårdskallede muslinger (1 1/2 pund) såsom småhalser, skrubbet
              • 1 pund hudfri rød snapper eller helleflynderfileter, skåret i 1 1/2 tommer stykker
              • 1 pund store rejer (16 til 20), afskallede (haler og nederste segment af skaller efterladt intakte) og deveineret
              • 3/4 pund havkammuslinger, hård muskel fjernet fra siden af ​​hver om nødvendigt
              • 1/4 kop finthakket frisk fladbladet persille
              • 3 spsk finthakket frisk basilikum
              • Pynt: strimlede friske basilikumblade og små hele blade
              • Ledsager: focaccia eller surdejsbrød
              1. Kog hvidløg, løg, laurbærblad, oregano og rød peberflager med salt og peber i olie i en 8-quart tung gryde over moderat varme, under omrøring, indtil løgene er blødgjort, cirka 5 minutter. Rør peberfrugt og tomatpuré i og kog under omrøring i 1 minut. Tilsæt vin og kog indtil reduceret med cirka halvdelen, 5 til 6 minutter. Tilsæt tomater med deres juice, muslingesaft og bouillon og lad det simre, dækket til i 30 minutter. Smag til med salt og peber.
              2. Mens gryderetten simrer, skal du hakke krabbebenet gennem skallen i stykker på 2 til 3 tommer med en stor tung kniv. Tilsæt krabbestykker og muslinger til gryderet og lad det simre, tildækket, indtil muslingerne lige åbner, 5 til 10 minutter, kontroller hvert minut efter 5 minutter og overfører åbne muslinger til en skål med tang eller en hulske. (Kasser alle uåbnede muslinger efter 10 minutter.) Krydr let filetfileter, rejer og kammuslinger med salt og tilsæt til stuvning, lad det simre, tildækket, indtil det er lige tilberedt, cirka 5 minutter. Kassér løvbladet, kom derefter muslingerne tilbage i gryden og rør forsigtigt persille og basilikum i.
              3. Server cioppino med det samme i store suppeskåle.

                • 4 store hvidløgsfedd, hakket
                • 2 mellemstore løg, finthakket
                • 1 tyrkisk laurbærblad eller 1/2 californisk laurbærblad
                • 1 tsk tørret oregano, smuldret
                • 1 tsk tørrede varme røde peberflager
                • 1 1/2 tsk salt
                • 1/2 tsk sort peber
                • 1/4 kop olivenolie
                • 1 grøn paprika, skåret i 1/4-tommer terninger
                • 2 spsk tomatpuré
                • 1 1/2 kopper tør rødvin
                • 1 (28 til 32 ounces) kan hele blommetomater, drænes, forbeholder saft og hakkes
                • 1 kop flaske muslingesaft
                • 1 kop kylling bouillon
                • 1 (1 pund) kongekrabbe, optøet, hvis det er frosset
                • 18 små (2-tommer) hårdskallede muslinger (1 1/2 pund) såsom småhalser, skrubbet
                • 1 pund hudfri rød snapper eller helleflynderfileter, skåret i 1 1/2 tommer stykker
                • 1 pund store rejer (16 til 20), afskallede (haler og nederste segment af skaller efterladt intakte) og deveineret
                • 3/4 pund havkammuslinger, hård muskel fjernet fra siden af ​​hver om nødvendigt
                • 1/4 kop finthakket frisk fladbladet persille
                • 3 spsk finthakket frisk basilikum
                • Pynt: strimlede friske basilikumblade og små hele blade
                • Ledsager: focaccia eller surdejsbrød
                1. Kog hvidløg, løg, laurbærblad, oregano og rød peberflager med salt og peber i olie i en 8-quart tung gryde over moderat varme, under omrøring, indtil løgene er blødgjort, cirka 5 minutter. Rør peberfrugt og tomatpuré i og kog under omrøring i 1 minut. Tilsæt vin og kog indtil reduceret med cirka halvdelen, 5 til 6 minutter. Tilsæt tomater med deres juice, muslingesaft og bouillon og lad det simre, dækket til i 30 minutter. Smag til med salt og peber.
                2. Mens gryderetten simrer, skal du hakke krabbebenet gennem skallen i stykker på 2 til 3 tommer med en stor tung kniv. Tilsæt krabbestykker og muslinger til gryderet og lad det simre, tildækket, indtil muslingerne lige åbner, 5 til 10 minutter, kontroller hvert minut efter 5 minutter og overfører åbne muslinger til en skål med tang eller en hulske. (Kasser alle uåbnede muslinger efter 10 minutter.) Krydr let filetfileter, rejer og kammuslinger med salt og tilsæt til stuvning, lad det simre, tildækket, indtil det er lige tilberedt, cirka 5 minutter. Kassér løvbladet, kom derefter muslingerne tilbage i gryden og rør forsigtigt persille og basilikum i.
                3. Server cioppino med det samme i store suppeskåle.

                  • 4 store hvidløgsfedd, hakket
                  • 2 mellemstore løg, finthakket
                  • 1 tyrkisk laurbærblad eller 1/2 californisk laurbærblad
                  • 1 tsk tørret oregano, smuldret
                  • 1 tsk tørrede varme røde peberflager
                  • 1 1/2 tsk salt
                  • 1/2 tsk sort peber
                  • 1/4 kop olivenolie
                  • 1 grøn paprika, skåret i 1/4-tommer terninger
                  • 2 spsk tomatpuré
                  • 1 1/2 kopper tør rødvin
                  • 1 (28 til 32 ounces) kan hele blommetomater, drænes, forbeholder saft og hakkes
                  • 1 kop flaske muslingesaft
                  • 1 kop kylling bouillon
                  • 1 (1 pund) kongekrabbe, optøet hvis det er frosset
                  • 18 små (2-tommer) hårdskallede muslinger (1 1/2 pund) såsom småhalser, skrubbet
                  • 1 pund hudfri rød snapper eller helleflynderfileter, skåret i 1 1/2 tommer stykker
                  • 1 pund store rejer (16 til 20), afskallede (haler og nederste segment af skaller efterladt intakte) og deveineret
                  • 3/4 pund havkammuslinger, hård muskel fjernet fra siden af ​​hver om nødvendigt
                  • 1/4 kop finthakket frisk fladbladet persille
                  • 3 spsk finthakket frisk basilikum
                  • Pynt: strimlede friske basilikumblade og små hele blade
                  • Ledsager: focaccia eller surdejsbrød
                  1. Kog hvidløg, løg, laurbærblad, oregano og rød peberflager med salt og peber i olie i en 8-quart tung gryde over moderat varme, under omrøring, indtil løgene er blødgjort, cirka 5 minutter. Rør peberfrugt og tomatpuré i og kog under omrøring i 1 minut. Tilsæt vin og kog indtil reduceret med cirka halvdelen, 5 til 6 minutter. Tilsæt tomater med deres juice, muslingesaft og bouillon og lad det simre, dækket til i 30 minutter. Smag til med salt og peber.
                  2. Mens gryderetten simrer, skal du hakke krabbebenet gennem skallen i stykker på 2 til 3 tommer med en stor tung kniv. Tilsæt krabbestykker og muslinger til gryderet og lad det simre, tildækket, indtil muslinger lige åbner, 5 til 10 minutter, kontroller hvert minut efter 5 minutter og overfører åbne muslinger til en skål med tang eller en hulske. (Kasser alle uåbnede muslinger efter 10 minutter.) Krydr let filetfileter, rejer og kammuslinger med salt og tilsæt til stuvning, lad det simre, tildækket, indtil det er lige tilberedt, cirka 5 minutter. Kassér løvbladet, kom derefter muslingerne tilbage i gryden og rør forsigtigt persille og basilikum i.
                  3. Server cioppino med det samme i store suppeskåle.

                    • 4 store hvidløgsfedd, hakket
                    • 2 mellemstore løg, finthakket
                    • 1 tyrkisk laurbærblad eller 1/2 californisk laurbærblad
                    • 1 tsk tørret oregano, smuldret
                    • 1 tsk tørrede varme røde peberflager
                    • 1 1/2 tsk salt
                    • 1/2 tsk sort peber
                    • 1/4 kop olivenolie
                    • 1 grøn paprika, skåret i 1/4-tommer terninger
                    • 2 spsk tomatpuré
                    • 1 1/2 kopper tør rødvin
                    • 1 (28 til 32 ounces) kan hele blommetomater, drænes, forbeholder saft og hakkes
                    • 1 kop flaske muslingesaft
                    • 1 kop kylling bouillon
                    • 1 (1 pund) kongekrabbe, optøet, hvis det er frosset
                    • 18 små (2-tommer) hårdskallede muslinger (1 1/2 pund) såsom småhalser, skrubbet
                    • 1 pund hudfri rød snapper eller helleflynderfileter, skåret i 1 1/2 tommer stykker
                    • 1 pund store rejer (16 til 20), afskallede (haler og nederste segment af skaller efterladt intakte) og deveineret
                    • 3/4 pund havkammuslinger, hård muskel fjernet fra siden af ​​hver om nødvendigt
                    • 1/4 kop finthakket frisk fladbladet persille
                    • 3 spsk finthakket frisk basilikum
                    • Pynt: strimlede friske basilikumblade og små hele blade
                    • Ledsager: focaccia eller surdejsbrød
                    1. Kog hvidløg, løg, laurbærblad, oregano og rød peberflager med salt og peber i olie i en 8-quart tung gryde over moderat varme, under omrøring, indtil løgene er blødgjort, cirka 5 minutter. Rør peberfrugt og tomatpuré i og kog under omrøring i 1 minut. Tilsæt vin og kog indtil reduceret med cirka halvdelen, 5 til 6 minutter. Tilsæt tomater med deres juice, muslingesaft og bouillon og lad det simre, dækket til i 30 minutter. Smag til med salt og peber.
                    2. Mens gryderetten simrer, skal du hakke krabbebenet gennem skallen i stykker på 2 til 3 tommer med en stor tung kniv. Tilsæt krabbestykker og muslinger til gryderet og lad det simre, tildækket, indtil muslingerne lige åbner, 5 til 10 minutter, kontroller hvert minut efter 5 minutter og overfører åbne muslinger til en skål med tang eller en hulske. (Kasser alle uåbnede muslinger efter 10 minutter.) Krydr let filetfileter, rejer og kammuslinger med salt og tilsæt til stuvning, lad det simre, tildækket, indtil det er lige tilberedt, cirka 5 minutter. Kassér løvbladet, kom derefter muslingerne tilbage i gryden og rør forsigtigt persille og basilikum i.
                    3. Server cioppino med det samme i store suppeskåle.

                      • 4 store hvidløgsfedd, hakket
                      • 2 mellemstore løg, finthakket
                      • 1 tyrkisk laurbærblad eller 1/2 californisk laurbærblad
                      • 1 tsk tørret oregano, smuldret
                      • 1 tsk tørrede varme røde peberflager
                      • 1 1/2 tsk salt
                      • 1/2 tsk sort peber
                      • 1/4 kop olivenolie
                      • 1 grøn paprika, skåret i 1/4-tommer terninger
                      • 2 spsk tomatpuré
                      • 1 1/2 kopper tør rødvin
                      • 1 (28 til 32 ounces) kan hele blommetomater, drænes, forbeholder saft og hakkes
                      • 1 kop flaske muslingesaft
                      • 1 kop kylling bouillon
                      • 1 (1 pund) kongekrabbe, optøet, hvis det er frosset
                      • 18 små (2-tommer) hårdskallede muslinger (1 1/2 pund) såsom småhalser, skrubbet
                      • 1 pund hudfri rød snapper eller helleflynderfileter, skåret i 1 1/2 tommer stykker
                      • 1 pund store rejer (16 til 20), afskallede (haler og nederste segment af skaller efterladt intakte) og deveineret
                      • 3/4 pund havkammuslinger, hård muskel fjernet fra siden af ​​hver om nødvendigt
                      • 1/4 kop finthakket frisk fladbladet persille
                      • 3 spsk finthakket frisk basilikum
                      • Pynt: strimlede friske basilikumblade og små hele blade
                      • Ledsager: focaccia eller surdejsbrød
                      1. Kog hvidløg, løg, laurbærblad, oregano og rød peberflager med salt og peber i olie i en 8-quart tung gryde over moderat varme, under omrøring, indtil løgene er blødgjort, cirka 5 minutter. Rør peberfrugt og tomatpuré i og kog under omrøring i 1 minut. Tilsæt vin og kog indtil reduceret med cirka halvdelen, 5 til 6 minutter. Tilsæt tomater med deres juice, muslingesaft og bouillon og lad det simre, dækket til i 30 minutter. Smag til med salt og peber.
                      2. Mens gryderetten simrer, skal du hakke krabbebenet gennem skallen i stykker på 2 til 3 tommer med en stor tung kniv. Tilsæt krabbestykker og muslinger til gryderet og lad det simre, tildækket, indtil muslinger lige åbner, 5 til 10 minutter, kontroller hvert minut efter 5 minutter og overfører åbne muslinger til en skål med tang eller en hulske. (Kasser alle uåbnede muslinger efter 10 minutter.) Krydr let filetfileter, rejer og kammuslinger med salt og tilsæt til stuvning, lad det simre, tildækket, indtil det er lige tilberedt, cirka 5 minutter. Kassér løvbladet, kom derefter muslingerne tilbage i gryden og rør forsigtigt persille og basilikum i.
                      3. Server cioppino med det samme i store suppeskåle.


                      Se videoen: Island PvP Highlights! Ark official PS5 I TekSuit (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Cearbhall

    Jeg deler hendes synspunkt fuldt ud. Jeg synes, dette er en god idé. Helt enig med hende.

  2. Zulugal

    Instead of the criticism, write the variants.

  3. Curcio

    Jeg kan ikke deltage i diskussionen lige nu - der er ingen fritid. Men jeg vil være fri - jeg vil bestemt skrive, hvad jeg synes.

  4. Banris

    Kun i dag tænkte jeg, men det er sandt, hvis du ikke tænker over det, så forstår du muligvis ikke essensen og ikke får det ønskede resultat.

  5. Houdain

    Jeg tror, ​​du tog fejl. Skriv til mig i PM, den taler til dig.

  6. Oskari

    Hvilket interessant spørgsmål



Skriv en besked