Nye opskrifter

Grøntsagspynt og kaizer

Grøntsagspynt og kaizer


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Jeg rensede og vaskede grøntsagerne og skar dem derefter i runder. I bunden af ​​en yena -skål dryssede jeg olivenolie og tilsætte rød peber i tern og finthakket løg. Jeg lagde kartoflerne, tomaterne, zucchini og mozzarella i skiver en efter en, dryssede salt og peber.

Jeg dryssede olivenolie ovenpå, lagde kaiser og dryssede den finthakkede persille.

Ovenpå tilføjede jeg revet ost og satte i ovnen.

Server som tilbehør til kød og forskellige salater.

God appetit!


Mærke: gul jaspis

Som du ved, har vi i de senere år søgt at værdsætte / bruge / lære vilde spiselige planter, herunder svampe. Vi har lært meget, men vi er meget begejstrede for denne gave fra naturen. Nedenfor præsenterer jeg en gul svamp eller skovkyllingen, som ikke kan forveksles med en anden gift på grund af de klare visuelle vartegn, fordi det var sådan jeg startede, med dem der er umiskendelige. Jeg lavede også en hurtig opskrift med det, men jeg inviterer dig til at se videoen, hvor jeg forklarer mere.

Gul agn i panden

  • 1 gul æggeblomme ikke særlig stor
  • 1,5 liter filtreret vand
  • 4-5 fed hvidløg
  • 1-2 spsk deodoriseret kokosolie ideel til madlavning (HER detaljer)
  • salt aldrig

Den friske svamp koges i 20 minutter i vand, og til sidst tilsættes lidt salt. Kassér vandet, skyl godt og kog i 1-2 minutter i gryden med 2-3 spsk vand, olie, salt efter smag og knust hvidløg. Det kan spises med pynt eller ved siden af ​​en salat rig på grøntsager, grøntsager eller pickles.

Husk, efter at den er kogt i 20 minutter og skyllet godt, kan svampen spises med det samme eller sættes i fryseren til vinteren. Der er mange opskrifter med denne vidunderlige svamp: snegle, kombineret med grøntsager, syltetøj, pickles i eddike osv. Vi foretrak denne enkle og hurtige løsning.


Du kan justere madportioner og muligheder i henhold til din krops behov og præferencer. Men glem ikke at spørge en læge til råds, før du følger kosten.

Måneder:

  • Morgenmad: Græsk yoghurt med jordbær og havregryn.
  • Frokosten: focaccia med oliven eller pita med en masse grøntsagssalat (salatblade, agurker, peberfrugter, cherrytomater drysset med olie og citron) med grillet blæksprutte.
  • Aftensmad: En stor tun salat med et hårdkogt æg, sød majs eller linser, rucola blade, isbjerget, salat, tomater, grønne løg, grønt hvidløg, med oliven- og citronolie dressing, krydderier

Tirsdag:

  • Morgenmad: havregryn (dvs. morgenmadsprodukter, lad det stå i blød) med rosiner.
  • Frokosten: Tun salat (f.eks. Hvad du har tilbage fra aftenen før).
  • Aftensmad: Salat med tomater, oliven og fetaost, drysset med olivenolie, peber og koriander.

Onsdag:

  • Morgenmad: æggekage med grøntsager, tomater og løg. Kun en frugt anbefales.
  • Frokost: o stor salat med flere slags blade, tomater, løg, skiver af græskarstykker, med ost og friske grøntsager.
  • Aftensmad: Middelhavslasagne, altså tilberedt uden kød, kun med hakkede grøntsager, hvortil du kan tilføje champignoner i tern, eventuelt sammensætningen trukket i en gryde, med olivenolie og krydret med friske og tørrede urter

Torsdag:

  • Morgenmad: yoghurt med skiver frugt og et par nødder (cashewnødder, macadamianødder, paranødder, jordnødder eller græskarkerner eller solsikke).
  • Frokosten: en portion lasagne (tilovers fra middagen i aftes).
  • Aftensmad: Bagt eller grillet laks, serveret med brune ris og grøntsagspynt.

Fredag:

  • Morgenmad: æg og grøntsager, let stegt i olivenolie.
  • Frokosten: Græsk yoghurt med jordbær, 50 g havregryn og 5 nødder.
  • Aftensmad:grillede lammekoteletter med salat, smagt til med purløg eller grønne løg, limedressing og ekstra jomfru olivenolie

Lørdag:

  • Morgenmad: havreklidgrød med en håndfuld rosiner, nødder og æbler i tern, kanel.
  • Frokost: fisk og skaldyr - grillet blæksprutte - med stegte grøntsager (courgette, sød kartoffel i tynde skiver, aubergine, paprika) og mozzarella.
  • Aftensmad: Middelhavspizza, lavet med fuldkornsmel, i en ekstremt tynd top og ovenpå med lidt ost, grøntsager, frisk rucola og oliven.

Søndag:

  • Morgenmad: æggekage med grøntsager, cherrytomater og oliven.
  • Frokosten: to skiver tilovers fra i aftes pizza, drysset med frisk ekstra jomfru olivenolie
  • Aftensmad: grillet kylling eller kalkun, med stegte grøntsager (zucchini, aubergine, peberfrugt, tynde skiver agurk, små bundter broccoli).

Priser / menuer / produkter


Polenta, br & acircnza, sm & acircnt & acircna, æg
Bagt lever med tomatsauce og pynt
Svinekød på fad og pynt
Kyllingemasse på bakken og pynt
Moldovsk sarmale lavet af kød og byg
Kål hærdet med kaizer / pølser
Bønnesteg med kaiser / pølser
Kylling / champignon ciulama med polenta
Moldovsk tochitura med polenta (æg og ost)
Marinerede frikadeller og pynt
Ærtegrill med valgfri grill (kyllingebryst, udbenet kød)
Paneret ost og pynt
Bondeomelet (3 æg)
Frikadeller / p & acircrjoale og pynt
Shanghai / sprød kylling og pynt

SÆT TIL MENUEN
RENE KARTOFFER, STEGTE KARTOFFER, KARTOFFER MED ROSEMARINER PÅ BAKKE, IAHNIE FASOLE, FJEDPILAF, KOGT RIS, GRØNTSAGNE Gryder, SVAMPSTOV, KARTOFFIK.

KOKOSPOSE MED HJEMMELAGTE NØDDER (400g) - 6,50 LEI
PERISOARE BORS (400g) - 6,50 LEI
KOKOSONTSUPPE MED HJEMMELAGTE NØDDER (400g) - 6,50 LEI
KØSUPPE (400 g) - 6,50 LEI
RØGT BØNNESOP (400 g) - 6,50 LEI
VEGETABLE SOUP (400g) - 6.50 LEI
MÅLSUPPE (400g) - 8,50 LEI

GRILLEDE FORBEREDELSER OG MINUTTER

Grillet kyllingebryst (100 g) - 5,99 LEI
GRILLET KYLLESKÆRKE (100 g) - 5,99 LEI
Kyllingefærdigheder med bacon og grillede grøntsager (100 g) - 5,00 LEI
SVINGrill med pølser og grillede grøntsager (100 g) - 5,00 LEI
HALVRØGT svinekødspølser (100 g) - 5,99 LEI
GRILLET SVINKAFFE (100 g) - 5,99 LEI
GRILLET GRISBRIST (100g) - 5,99 LEI
OVNE svinekød (100g) - 6,00 LEI
OVNEHØNNEKLÆDE (100G) -3,50LEI
CASCAVAL PANE (100g) - 4,50LEI
PARJOALE / MOLDOVENESTI CHIFTELE (100g) - 4,50 LEI
SNITEL PUI / PORC (100g) - 5.00LEI
PUI CRISPY / SHANGHAI (100G) - 5.00LEI
ELLER ØJNE / KOKET (1 stk.) - 1,00 LEI

PAKNINGER OG HOVEDTYPE AF POST

NATURKARTOFFER (100 g) - 1,80 LEI
GULLE POTATOER (100g) - 1,80 LEI
STEGTE Kartofler (100 g) - 1,80 LEI
Kartofler med rosmarin i ovnen (100 g) - 1,80 LEI
PILAF PILAF (100g) - 1,80 LEI
SERVISK ris med grøntsagsblanding (100 g) - 1,80 LEI
POTATO PUREE (100g) - 1.80LEI
VEGETABLE POTS (100g) - 2.20 LEI
FAHOLE IAHNIE (100g) - 2.20LEI
GRØNNE BØNNER MED GARLIC (100g) - 3,00 LEI
PEAS MANCARICA (100g) - 3.00LEI
Masser af kartofler (100g) - 2,20 LEI
SVAMPESTOV (100g) - 3,50 LEI
Fyldt grøntsagskål (100 g) - 2,20 LEI
SÆSONEREDE GRØNTSAGER I EN STEGEPANDE (100g) - 2,50 LEI
GARDENERS svampe (100 g) - 4,00 LEI
GRILLED SÆSON GRØNTSAGER (100g) - 3,50 LEI
KOGT RIS (100G) - 1,80 LEI
MAMALIGA NEOS (200G) - 2.00LEI
CIULAMA PUI / CIUPERCI (100 g) - 3,50 LEI

OVER
CRAP MEDALION SARAMURA (100G) - 5.90LEI
CRAP MEDALION PRAJIT (100g) 6.60LEI
GRILLET Fyldte sardiner med citron (100g) -4,60 LEI
GRILLET TRØD MED CITRON (100g) - 6,60 LEI

ØRKEN
FRUGTSALAT (200 g) - 5,50 LEI
FRISK FRUGT (1 stk.) - 1,50 LEI
GIERRIS I MÆLK OG VANILLA (200g) - 4,00 LEI
APPLE PIE, VALNØD, CINNAMON (150g) - 4,00 LEI
OST- OG DRUETÆT (150 g) - 4,00 LEI

super
TELEMEA OST (50g) - 2,00 LEI
GARLIC SAUCE, CREAM, HREAN, VINEGAR (50G) -1.50LEI

SAFTER
COCA COLA 0,5-3,50 LEI
COCA COLA 0,33-2,50LEI
FANTA 0,33-2,50LEI
NEASTEA 0,5-4LEI
MINERALVAND 0,5-2,50LEI
FLADVAND 0,5-2,50LEI

LEVERINGSPROGRAM
MANDAG-FREDAG 10: 00-16: 20 (SIDSTE BESTILLING)
LØRDAG-10: 00-13: 00 (SIDSTE LEVERING)
LEVERING VARIGE MELLEM 45-90 MINUTTER
TELEFON: 0744.799.652 (ORANGE)
: 0728.519.923 (VODAFONE)
: 0767.069.303 (COSMOTE)
ADRESSE:
MIHAI EMINESCU STREET 137


Hvad skal (mere) lægges i salater

Forår - den tid på året, hvor salater og andre sæsonbetonede grønne grøntsager dukker op, og med dem kommer trangen til lettere, friskere retter, der giver os immunitet og energi til at ændre årstid og vejr. I løbet af denne periode, for mange af os, uanset om vi følger en vegetarisk kost eller ej, består løsningen til et så sundt præparat af salater. Vi tror ikke, der er nogen tvivl tilbage - salater er altid tilgængelige for alle, og du ved, at du kan stole på dem, hvis du vil have et garnityr eller en lettere hovedret.

Men fordi vi allerede er midt i salatsæsonen, har du sandsynligvis udtømt de fleste "traditionelle" kombinationer, og du vil diversificere. Nå, salater er ekstremt alsidige, og der er mange ingredienser, som du måske ikke har prøvet endnu, men det vil tilføre smag og tekstur til denne fede skål, der allerede er fuldt udnyttet i foråret og sommeren. Så vi tilbyder dig 10 ingredienser til (sæson) din næste salat med! Vi inviterer dig til at prøve en af ​​nedenstående opskrifter foreslået af kokken Sano Vita, Daniela Dan.

Frø

Hvis du vil tilføje et lidt sprødt element til dine salater, anbefaler vi at krydre dem med frøblandinger. Du kan tilføje ethvert sortiment, du ønsker, enten dine yndlingsfrø eller dem, du har ved hånden i køkkenet. Du har et valg-fra solsikke- eller græskarkerner til sesam, hør og chia, alle er perfekte og fulde af fibre, omega-3, omega-6 og andre næringsstoffer som mangan, magnesium, kobber, fosfor eller vitamin B1 og E.

To salatopskrifter, vi testede, er forårssalat med frø og råsalat med frø. Udover sort og hvidt græskar eller sesamfrø er den første salat lidt sød, med granatæble, kølig citronsmag, olivenolie og hvidløg. Den anden opskrift er den perfekte pynt, der er lavet med hvid og rødkål, gulerod og græskarkerner, solsikke, sesam og valmue.

NØDDER

En anden kategori af ingredienser fulde af fibre og næringsstoffer er den af ​​nødder. De har et højt indhold af gavnlige fedtstoffer, antioxidanter og er en rig kilde til E -vitamin, magnesium eller selen, og fint hakket, de er velegnede til salater: hasselnødder, mandler, cashewnødder eller pekannødder.

En nærende salat er en med mandler og søde kartofler. Denne opskrift er overraskende takket være de bløde søde kartofler, tilberedt i ovnen og sprøde mandler, ledsaget af friske grøntsager - agurker, tomater og spinat.

Quinoa

Quinoa er en pseudokorn rig på protein, essentielle aminosyrer og indeholder ikke gluten. Således kan den spises af alle, idet den kan være en del af en nærende morgenmad, især integreret i en salat.

Således kan du prøve en kølig quinoasalat med mynte, ledsaget af et par grøntsager til rådighed for alle, agurker, tomater og rødløg. En mere mættende salat, som meget godt kan serveres til frokost eller middag, er quinoa med tofu, søde kartofler og grøntsager. Denne salat er fuld af kontrasterende smag og giver dig en let sødlig syrlig smag på grund af dadelpuré og citrondressing.

Kikærter

En nærende bælgfrugt, der er egnet til salater, er kikærter. Kikærter er blevet dyrket i tusinder af år i Mellemøsten, men bruges nu i køkkener rundt om i verden. Kikærter er en grøntsag fuld af fibre og mineraler for deres fordele på kroppen (kardiovaskulær, nervøs, skelet) med mangan eller jern. Desuden er det rig på protein af god kvalitet.

Vi var imponeret over en kikærtsalat i græsk stil. Den er enkel, men duftende og indeholder tomater, agurker eller velsmagende kalamataoliven.

Tofu

Vi ved allerede om tofu, at det bruges i mange opskrifter, og det skyldes, at det er alsidigt og en god erstatning for andre animalske produkter, er rig på protein og indeholder alle ni essentielle aminosyrer.

Fordi tofu er en mad med en neutral smag, giver dette dig mulighed for at lege med andre smag og krydderier for at give den en særlig note. Og dertil eksperimenterede jeg lidt og kom til en salat med marineret tofu, hvor friske grøntsager (tomater, peberfrugter, gulerødder) perfekt komplimenterer tofu med tahinisauce, ingefær og frisk basilikum.

Linser og bulgur

Linser er en af ​​de vigtigste kilder til B-kompleks vitaminer (især vitamin B1, 3 og 6), og bulgur vil give dig en masse kalium, fosfor, magnesium eller calcium. Vi satte dem sammen, fordi de to ingredienser er stjernerne i to Tabbouleh -salatopskrifter, tilberedt i libanesisk oprindelse.

Tabbouleh salat med linser og bulgursalat er to interessante kombinationer af friske grøntsager, citrondressing og mynteblade.

Lipia

Ja, det kan overraske dig, men pinden er en særlig ingrediens i en anden orientalsk opskrift, nemlig Fattoush -salat. Dette er en dejlig kombination af friske grøntsager, 2 pinde og en mynte dressing. Desuden er lim et præparat, hvis fordele ikke bør negligeres. Traditionelle lim, fremstillet af fuldkornsmel, er rige på protein, kulhydrater, vitamin B, selen, mangan eller jern.

Tørrede frugter

Tørret frugt er andre gode ingredienser til at tilføre salater nye smag og teksturer. Derudover giver de dig en masse vitaminer. Velegnet til salater kan være svesker, infunderede tranebær eller dadler.

For eksempel kom vi de sidste i en gulerodssalat, sammen med mandler og kokosflager. Og jeg krydrede denne lidt tropiske salat med en dressing af olivenolie, citronsaft og spidskommen.

Avocado

Avocado er perfekt til toast eller som en velkendt guacamole-pasta, men skåret i tern eller tynde skiver er også meget velsmagende i salater. Avocado er meget værdsat for at levere omega 3 fedtsyrer og vitaminer som C, E, K eller B, sidstnævnte repræsenteret af folsyre (vitamin B9), riboflavin (B2) og niacin (B3).

Vi lavede en forårssalat med rucola, salat, spinat, mynte, men også frø eller en sød-sur dressing af citron, honning og sennep.

Vores olie specielt designet til salater

Og for at bringe enhver salat til det højeste niveau har Sano Vita skabt en særlig salatolie. Dette er en afbalanceret blanding af solsikke-, sesam- og græskarkerner, olier anerkendt for deres fordele på det kardiovaskulære system, knogler og hår.

Så der er mangfoldighed, vi mangler bare lidt fantasi, og vi kan let forvandle enhver salat til fadet på bordet, der er værdsat af hele familien!


Grøntsagsretters teknologi

De indeholder vitaminer og mineralsalte, kulhydrater, der fremmer fordøjelsen. De kan indtages varme og kolde med en relativt kort tilberedningstid. Det bevarer næringsstoffer i en højere procentdel. Syre -basisk balance, lys farve, sikrer en attraktiv æstetisk præsentation. Råvarer i frisk eller konserveret: selleri, porre, blomkål, peberfrugt, tomater, courgette, aubergine, grønne bønner - bær, ærter, svampe, kartofler, gulerødder, løg , tomatpuré bruges til saucer, fedtstoffer - du kan bruge olier eller margarine, mel for at give konsistens. Krydderier, smag tilsættes til sidst. Det er meget velegnet til gratinering. Det er forbundet med saucer, krydderier, men det er også godt forbundet med oste, æg.

RETTER FRA EN GRØNTSAGER

a) HVIDE SAUKER: champignon ciulama, græskar med creme fraiche, kartofler med cremefraiche sauce

b) RØDE SAUKER: paneret aubergine, ærtefoder, ærter med ærter, grønbønnemad, bønnesteg

OPVARME FRA FLERE GRØNTSAGER (Gryder) med tomatsauce eller tomatpuré

VEGETABLE FØDEVARELAG: moussaka

VEGETABLE DISHE SHEET: kål

Fyldte grøntsagsretter: tomater, zucchini fyldt med ris -pranks, svampe

Det er forbundet med tomatsaucer.

Grøntsagsretter kan tilbydes i begyndelsen af ​​måltidet, kan tilbydes som hovedret og kan også tilbydes som tilbehør.

TILBEREDT FRA PASTA OG CRUPE

spaghetti, makaroni, nudler, nudler, meicisori, tortellini, fusini, tagiiatere, ravioli,

Pastaen koges i saltet vand, afdryppes og blandes med forskellige saucer. Den kombineres godt med kødbiprodukter, saiamuri, parizer, bacon, fisk, skaldyr, grøntsager, oste (parmesan, svaiter), tomatsaucer samt hvide saucer, æg, svampe.

Pasta kan serveres både i begyndelsen af ​​måltidet, bagning af retter eller hovedretter, eller kan være som hovedret eller tilbehør som desserter. Pasta indeholder et vigtigt forhold mellem fiber og cellulose, der sikrer fordøjelsen (de er rige på protein af vegetabilsk oprindelse og kulhydrater).

MAMALIGUTA PRIPITA i kogende saltet vand hæld mayonnaise (i regnen) og bland

MAMALIGUTA ROMANEASCA i kogende saltet vand hældes malai (i blok), koges. 20 min. Vandet (grød) fjernes, i tyggetiden tilsættes det fra det ekstraherede vand.

PIZZAEN - den er fremstillet af en dej (bordplade) med forskellige tilsætningsstoffer, kødbiprodukter, skaldyr og fisk, grøntsager, oste ledsaget af forskellige saucer.

Gryder: kartofler, gulerødder, hvidkål, selleri, løg, paprika, grønne ærter, grønne bønner, courgette, aubergine, tomater, persillerødder, olie, tomatpuré, hvidvin, peber, salt. Forberedende handlinger: kartofler, gulerødder, selleri og persillerod, zucchini og aubergine vaskes og skæres i tern, kål skæres i kopper. Ærter og bønner koges. Skær løget i tynde skæl. Skær peberfrugten i skiver, ligesom tomaten.

-Tilberedning: løg, gulerod, selleri og persillerod, lad det simre i olie, tilsæt kartofler, aubergine, kål, courgette og grønne bønner, efter 15 min. tilsæt peberfrugt, ærter, skiver tomater, tomatpuré, peber, salt og fortsæt med at koge, tygge, så det ikke klistrer fast. Læg tomatskiverne ovenpå, kom dem i ovnen og mod slutningen tilsættes vin og en del af den hakkede grønne persille. Den præsenteres på en tallerken, en tallerken med grøn persille ovenpå. Den kan serveres varm eller kold som en snack eller hovedret, en grundlæggende forberedelse til vegetarer, men den kan også serveres som tilbehør. Det kan tilbydes med creme fraiche.

KREM MED SMANTANA SAUCE: blomkål, creme fraiche (mel opløst i kold mælk, tilsæt smeltet smør under omrøring for at forhindre agglomerering, kog i 10 minutter. tilsæt derefter creme fraiche og kog i yderligere 10 minutter. ved medium varme, til sidst stamme), grøn persille, eddike og salt .

- Tilberedning: skræl blomkålen, opbevar den i koldt vand med eddike og salt, vask igen og kog med vand og salt, afdryp, tilsæt cremefløde og lad det simre i 10 min. Serveres varmt med grøn persille.

OLIVE MEAD: porre, oliven, olie, tomatpuré, eddike, løg, persille grøn, mel, laurbærblade, paprika, citron, peberkorn, salt.

Porrer renses, vaskes, skæres til 6 cm., Oliven skoldes, løget skæres, fint. Læg porrerne i en olieret gryde og sæt dem i ovnen. Fjern porren, lad den resterende olie simre og tilsæt tomatpuré, paprika, grøn persille, peberkorn, mel opløst i koldt vand, salt og eddike, kog op. i den opnåede sauce tilsættes porre, oliven, suppe og koges. 20 min. Den kan serveres varm eller kold som snack eller hovedret med dekoration af grøn persille og citronskiver.

ÅRSAG MED FEDT PAPER: blomkål, løg grøn peber rødt fedt, mel, mælk, æg, revet ost, hvid peber, salt.

Forberedende operationer: hak det grønne løg, skær peberfrugten i tern, kog blomkålen i saltet vand og lad det simre. 20 min. Kom blomkålsbuketterne i en bakke, og bland mælken separat med mel, æg, salt, peber og hæld blomkålen over. Tilsæt peberfrugt, revet ost, persille og sæt i ovnen, til det er brunet. Server varmt.

OVERraskelseskartofler: kartofler, Telemea ost, creme fraiche.

Fremstillingsmetode: kartoflerne pakkes ind i aluminiumsfolie og lægges i ovnen i en gryde, når de bages, tilsæt revet telemea og creme fraiche. Server i begyndelsen af ​​måltidet, varm.

SAVOIE kartofler: kartofler, olivenolie, rosmarin, hvidløg, peber, salt.

Fremstillingsmetode: Kog kartoflerne i deres skind, rens og skær dem i skiver, læg dem i en skål med olivenolie. Tilsæt salt, peber, knust hvidløg, rosmarin ovenpå og sæt i ovnen. De serveres som en snack samt som en forret, tilbehør.

DET GRØNTSAGNE GRILL: aubergine, courgette, paprika, citron, olie, løg, olie, hvidløg, svampe.

Forberedende handlinger: Skær skiverne af rød peber, courgette, aubergine, steg på en grill smurt med olie, tilsæt til sidst salt og peber, drys med citron ved servering. Det anbefales som pakninger.

Du kan også lave spyd, som du kan tilføje løg, porre, hvidløg, svampe, tomater osv. De serveres som pynt med dild ovenpå.

MANDELRIS: ris, svampe, mandler, hvidløg, grønne løg, olie, æg, sojasovs, salt.


Ada Galeș, om "Helt ukendt", den rumænske version af pladeproduktionen "Perfetti Sconosciuti" og filmens verden under en pandemi

Octavian Strunilă arbejder på et ekstremt specielt og vigtigt projekt for år 2021. Han vil instruere den rumænske version af den italienske komedie "Perfetti Sconosciuti". Rollelisten i spillefilmen "Helt ukendt" omfatter Anca Dumitra, Andreea Grămoșteanu, Leonid Doni, Alex Conovaru, Ada Galeș, Gabriel Răuță, Adrian Ștefan og Catia M. Tănase.

”Det er et af de mest elskede projekter, og jeg er så taknemmelig for, at dette skete under pandemien. "Helt ukendt", sagde Octavian dette og markerede mig meget, da vi talte om, hvordan man taler om film, han sagde, det handler om at lave en uafhængig film og om et team af mennesker, der tror meget stærkt på et kunstnerisk produkt. Octavian, en meget entusiastisk mand, og det lykkedes ham at samle et hold med skuespillere, som jeg beundrer. Vi var usædvanligt præcise, fordi vi havde meget kort tid, vi testede hver dag, vi var stadig i en pandemi, vi var i en strengere pandemi.

Det mest interessante var, at vi i de timer, vi brugte, skulle være meget meget præcise og meget fokuserede og meget opmærksomme på hinanden, jeg husker Andreea Grămoșteanu så opmærksom, for at være sikker på, at det går godt med den anden. Og vi gav hinanden råd, og det var meget rart at arbejde sammen. ", sagde Ada Galeș, georgisk Ionitas gæst på "Interviews Spectacola og DC News".

I en alder af 30 markerer Ada Galeș succeser på alle de områder, hvor hun arbejder.

I 2016 var den unge skuespillerinde vinder af UNITER -prisen for sin debut. Succesfulde projekter fulgte, både på teater- og filmsiden.

I pandemien blev kunstneren optaget i to store projekter: "Helt ukendt", instrueret af Octavian Strunilă - en genindspilning af pladefilmen "Perfetti Sconosciuti" og filmen "Once and for all", instrueret af Iura Luncașu , hvor han spillede med Smiley.

Også under pandemien startede han en virksomhed med duftlys, et projekt, som det lykkedes ham at få en investering på 100.000 euro i Lions Empire. Skuespilleren er også en personlig udviklingsrådgiver.


Grøntsagspynt med dressing

Fremragende pynt til kød eller fisk.

  • Ascen Jiménez
  • Køkken: traditionelt
  • Opskriftstype: grøntsager
  • Kalorier: 230
  • Porte: 4
  • Forberedelsestid: 10 mio
  • Tilberedningstid: 25 mio
  • Samlet tid: 35 mio

Ingredienser

  • 40 g ekstra jomfru olivenolie
  • 40 g vand
  • En knivspids salt
  • Revet muskatnød
  • 500 g vand
  • 400 g blomkål i skiver
  • 300 g gulerødder
  • 400 g kartofler
  • Snittede pickles

Forberedelse

Kom olien, de 40 g vand fra dressingen i glasset, salt og revet muskatnød. programmør 10 sekunder, hastighed 6.

Vi lægger dressingen i en lille skål og sætter den til side.

Uden at vaske glasset kom vi 500 g vand i det. Skræl squashen, og skær den i skiver. Vi lægger kartoflen i kurven og placerer den i sin position.

Skræl squashen, og skær den i skiver. Vi lægger det i den farvede beholder.

Skær blomkålen i bundter og disse bundter i skiver. Vi placerer dem på Varoma -bakken.

Vi sætter varomaet i sin position, lægger låget på og programmerer 25 minutter, varom temperatur, hastighed 1.

Fjern varomaet forsigtigt og læg garneringen på en tallerken. Hak et par pickles i eddike og tilsæt dem til grøntsager.

Hvis vi vil, krydrer vi det med den emulsion, vi allerede har forberedt. En anden mulighed er at servere den med toiletbordet, så hver restaurant kan serveres efter din smag.

Noter

Disse grøntsager kan erstattes med andre, som du har derhjemme, eller som du kan lide mere: broccoli, græskar, grønne bønner.


Hvad har vi brug for til den hjemmelavede kaizeropskrift?

  • -1 kg svinekød (omgang)
  • Til saltlage:
  • -40 g salt
  • -1 l apa
  • -1 laurbærblad
  • -1 tsk timian
  • - varm peberfrugt (valgfri- ca. 1 cm)
  • -piperfrø-1 tsk
  • - Til krydderiblandingen
  • -4-5 fed hvidløg -1 hoved..til smag
  • -1 tsk revet salt
  • -1 spsk med spidsen af ​​paprika
  • -1 tsk revet friskkværnet peber
  • -1 tsk fennikel eller anisfrø
  • -5 enebær
  • -6 korianderfrø
  • -1 tsk timian

10 frugter og grøntsager, som du ikke havde forventet at vokse på denne måde

Vidste du, at ananas vokser som en grøntsag, tæt på jorden, at granatæbler og avocado vokser i træer, eller at asparges vokser direkte fra jorden? Se herunder nogle billeder, der vil overraske dig.

1. Safran det er det orange støv, der opsamles fra en blomsters udholdenhed

2. Asparges vokser direkte fra jorden

3. Kapers de er faktisk de uåbnede knopper af en smuk blomst

4. Ananas jorden vokser

5. Jordnødder de kaldes også jordnødder og ikke forgæves: de vokser ved plantens rod.

6. Kiwifrugt de vokser som druer

7. Artiskokker de er faktisk de stive ydre kronblade omkring en blomst

8. Granatæbler de vokser i træer

9. rosenkål vokser på lange stilke

10. Advokat den vokser i træer

Ved at aktivere og bruge kommentarplatformen accepterer du, at dine personoplysninger vil blive behandlet af PRO TV S.R.L. og Facebook -virksomheder i henhold til PRO TV Privacy Policy, henholdsvis Facebook Data Policy.

Ved at trykke på knappen herunder repræsenterer du din accept til KOMMENTARPLATFORMENS BETINGELSER OG BETINGELSER.



Kommentarer:

  1. Peterke

    You have hit the spot. I think this is a very great idea. Jeg er helt enig med dig.

  2. Rory

    Det er den gode idé.

  3. Symon

    Bravo, denne tanke er du bare forresten

  4. Labid

    Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden, som har en masse information om emnet, der interesserer dig.



Skriv en besked