Nye opskrifter

Ost med ost

Ost med ost


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Skræl kartoflerne og kog dem i 15 minutter.

Hak løget fint, tilsæt olie og vand og lad det simre, indtil det er blødgjort, og tilsæt derefter kød, salt og krydderier.

Kartoflerne fjernes og afkøles. Når de er afkølet nok til at blive holdt i hånden, skæres tykkere skiver.

Tomater skæres i runder.

Smør en pande med olie, læg halvdelen af ​​kødsammensætningen, et lag tomater, endnu et lag kød og kartofler ovenpå.

Pisk æggene med en gaffel og læg dem over kartoflerne.

Sæt fadet i ovnen, til det bruner lidt ovenpå.

Fjern bakken, kom den revne ost og sæt bakken i ovnen i cirka 5 minutter (til osten er brunet).

Serveres varm med peberfrugt i eddike eller en anden sur salat.