Nye opskrifter

Ørkenkage Cristina

Ørkenkage Cristina


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bordplade:

Bland smørret (eller margarinen) med sukkeret, en knivspids salt, tilsæt æggeblommer, mælk, mel, kakao og bagepulver en efter en. Hæld i en rund bakke tilberedt med bageplade og bag ved medium varme i cirka 30-35 minutter.

Sirup:

Lav en sirup af vandet med sukker og lad det koge i cirka 5 minutter. Efter fjernelse fra varmen tilsættes whisky eller andre essenser.

Cremer:

Til vaniljecreme: Bland æggeblommerne med sukker, vaniljekerner og mel i en gryde. Hæld langsomt den varme mælk under omrøring og pisk hele tiden med et piskeris for at gøre det mere luftet, og sæt derefter panden tilbage på ilden. Kog indtil tyknet. Fjern fra varmen, tilsæt smørret og bland godt.

Til chokoladecremen: hæld lidt vaniljecreme i en skål og bland godt med lidt mørk chokolade.

Efter bordpladen, fløde og sirup er afkølet, skæres bordpladen i 2 ark og sirup.

Sættet:

Fyld kagen med vaniljecreme, behold 2 spsk fløde og til pynt. Fordel chokoladecremen forsigtigt over den, og tilsæt kagelåget.

Pisk flødeskummet med røremaskinen, indtil det bliver cremet og konsistent.

Kom kagen i flødeskum. Pynt med flødeskumblomster og, i midten, med den resterende vaniljecreme. Den er dekoreret med sukkerpynt, og kanterne er klædt i waferruller fyldt med fløde.

Lad afkøle indtil servering.


God appetit!



Hvis du kan lide min opskrift, kan du også finde den på min blog:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/07/tort-cristina-2017.html



Kommentarer:

  1. Malalmaran

    Du tager fejl. Jeg kan forsvare min holdning. Send mig en mail på PM, så snakkes vi.

  2. Dazragore

    Tidligere troede jeg noget andet, mange tak for informationen.



Skriv en besked