Nye opskrifter

Alt er ferskenopskrift

Alt er ferskenopskrift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • Fadstype
  • Drikke
  • Cocktails

En super let og forfriskende alkoholholdig drink. Det er den perfekte drink at nippe til i de varme sommermåneder.

5 personer lavede dette

IngredienserServerer: 1

  • 3 spsk fersken snaps
  • 3 spsk sodavand med appelsinsmag

MetodePrep: 5min ›Klar om: 5min

  1. Fyld et stenglas 1/2 fuld af is. Hæld fersken snappen efterfulgt af den orange sodavand. Røre rundt.

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(4)

Anmeldelser på engelsk (4)

af grneyedmustang

Det var godt. Næste gang jeg laver det, vil jeg dog sandsynligvis bruge flere fersken schapps end angivet i opskriften-07. Juli 2004


Det er ingen hemmelighed, at jeg er en fersken skomager fan! I ferien laver jeg altid en fersken skomager eller to. For nylig ville jeg prøve noget nyt. Ikke for at erstatte min bedstemor Southern Peach Cobbler opskrift (fordi det er umuligt!), Men at tilføje til min dessertsamling. Jeg fandt på denne Delicious Peach and Blueberry Cobbler Crisp. Det er den perfekte kombination af en fersken skomager og et blåbær sprødt!

Til denne skomager sprød brugte jeg frosne frugter. Jeg synes, at frosne frugter i mit område alligevel er billigere. Desuden skal jeg ikke bekymre mig om, at min frugt går dårligt. Jeg lægger dem simpelthen i fryseren og hiver dem ud, når jeg er klar. Du kan bruge frisk eller endda dåse. Hvis du vælger at bruge frugt på dåse, skal du sørge for at tømme frugten!

Denne opskrift vil fodre cirka 6 personer. Du kan servere den med flødeskum og/eller vaniljeis, og du er god til at gå. Se videoen herunder:


Trin 1: Forvarm ovnen til 350 F. Smør og mel en 9-tommers pande.

Trin 2: I en stor skål sigtes 1 1/2 kopper sigtet mel, 1/2 kop sukker og 1 1/2 tsk bagepulver sammen.

Trin 3: Skær 6 spsk smør i de tørre ingredienser (det er okay at bruge foodprocessor, hvis det ønskes).

Trin 4: I en skål piskes 2 æg og 6 spiseskefulde mælk, indtil det er let tilsat de tørre ingredienser, og det blandes grundigt.

Trin 5: Hæld i en smurt og meldrysset 9-tommers form. Dæk toppen af ​​dejen med ferskenskiver (fra 4 til 6 ferskner).

Trin 6: I en lille skål kombineres 1 tsk kanel og 1/4 kop sukker. Drys ferskenskiverne over.


Sådan laver du en let fersken bagatel

Først kan du se denne 1-minutters opskriftsvideo for at se, hvordan vi laver denne dekadente fersken-trifle-dessert. Fortsæt derefter med at læse trin for trin-instruktioner til foto og opskriftskort, der kan udskrives.

Klik på videoen for at afspille:

Forbered først dine ingredienser:

  • Knæk pundkage i mundrette stykker og sæt til side.
  • Tilbered instant budding og afkøles i køleskabet. (klik på linket til vores opskrift eller for at spare tid kan du også købe dem færdiglavede)
  • Kombiner marmelade/gelé med dåseferskner i gryden og varm op for at smelte geléen.

Tip: Vi brugte ferskner på dåse, fordi de altid er tilgængelige, men hvis ferskner er i sæson, er du velkommen til at gøre dette til en frisk fersken -bagatel! Sørg for at skrælle og fjerne gruben først!

Nu er det tid til at lagre din bagatel! Sørg for, at din ferskenmarmelade og budding begge er kølige, inden du starter.

  • Top kagen med ½ af budding. Spred så glat som bedst du kan (det behøver ikke at være perfekt).

  • Gentag lagdelingsprocessen, startende med den anden halvdel af kagestykkerne. Fortsæt lagvis, indtil den piskede topping er det øverste lag.

  • For at afslutte, drys med hakkede pekannødder – så meget eller så lidt som du kan lide! Du kan også tilføje skiver friske ferskner til pynt.

Stil på køl mindst en time for at stivne. God fornøjelse!

Her er en hurtig opdeling af lagene til denne Peach Trifle:

  1. kagestykker
  2. budding
  3. ferskenblanding
  4. pisket topping
  5. kagestykker
  6. budding
  7. ferskenblanding
  8. pisket topping
  9. pekannødder


Fersken is

Da jeg voksede op, var is en ikke-omsættelig i min familie & rsquos madpyramide. Min farfar ville ikke have drømt om at lade en aften passere uden en skål med Blue Bell (ikke & ldquoice cream, & rdquo mind you, & ldquoBlue Bell & rdquo), og min far og jeg havde vores eget ritual efter middagen, som involverede en af ​​os, der prøvede at råbe den anden til at rejse sig fra hans eller hendes La-Z-Boy og påbegynde den hårde opgave at befri de hårdt indpakkede ting fra kartonen. & ldquoDu dippin & rsquo? & rdquo he & rsquod holler forhåbentlig hvis jeg lavede selv det mindste træk. Så hvilken åbenbaring det var at senere opdage den bløde, cremede glathed af hjemmelavet is, den samme slags, der var en almindelig godbid, da min mor var et barn, hun husker, da hun hakkede et parti med de frostige ting, var en hver weekend-lejlighed og de små ville sidde oven på den håndklæde-dækkede drejemekanisme for at holde den stabil.

Der er ingen mangel på premium is derude nu, men som med mange ting, er der ikke noget der slår hjemmelavet. Ligesom at ryge kød og koge languster, er fremstilling af is, især når det involverer en halv times gammeldags fysisk anstrengelse, en festlig begivenhed, en måde at fejre sæsonens dusør (fersken!) Og bringe dine yndlingsfolk sammen.

Gør 1 liter

1 1/2 kopper halvt og halvt
1 kop sukker, delt
2 æg, slået
1 1/2 kopper tung fløde
3 tsk vaniljeekstrakt
1/4 tsk salt
2 kopper finthakket fersk fersken, skrællet
1 spsk citronsaft

Opvarm halvdelen og en halv i en lille gryde over medium-høj varme, omrør ofte, indtil det bliver boblende rundt om siderne. Skru varmen til lav og tilsæt gradvist 1/2 kop sukker under omrøring, indtil den er opløst. Tilsæt æggene og varm det under konstant omrøring (blandingen må ikke registrere mere end 170 grader på et sliktermometer). Overfør blandingen til en skål (gerne med en tud) og rør fløde, vanilje og salt i. Dæk til og sæt i køleskabet i mindst 3 timer (og helst natten over).

Imens kombineres fersknerne, resterende sukker og citronsaft i en skål og opbevares i køleskab i mindst 2 timer under omrøring lejlighedsvis.

Når du er klar til at lave isen, sigtes saften fra fersknerne og tilsættes til flødeblandingen (sæt fersken til side). Frys i henhold til din maker & rsquos instruktioner. Når isen er næsten færdig (ca. 25 minutter i en håndsvingemaskine), tilsættes fersknerne og fortsætter med at fryse indtil de er færdige.


Sådan grilles ferskner

Min metode til at grille ferskner er super let! Her er hvordan jeg gør det:

  • Forvarm en grillpande eller grill til medium varme. Spring ikke over dette trin! Grillen skal være dejlig varm, når du tilsætter frugten. Ellers vil den klæbe til grillristene, og den vandt også pænt.
  • Laver mad. Pensl den udskårne side af halverede ferskner med olivenolie og grill dem skåret nedad, indtil der dannes grillmærker. Jeg kan godt lide, at ferskenhalvdelene er saftige, men ikke grødet, så jeg vender dem ikke. I stedet griller jeg dem skåret nedad, indtil de er let forkullede og tager dem af varmen. Det er det!
  • Spise! Server de grillede fersken alene eller sammen med dine ønskede toppings. Find mine favoritter herunder!

Galleri

  • ½ kop usaltet smør
  • 1 kop mel til alle formål
  • 2 kopper sukker, delt
  • 1 spsk bagepulver
  • Knivspids salt
  • 1 kop mælk
  • 4 kopper friske ferskenskiver
  • 1 spsk citronsaft
  • Malet kanel eller muskatnød (valgfrit)

Smelt smør i en 13 x 9 tommer bageplade.

Kombiner mel, 1 kop sukker, bagepulver og salt, tilsæt mælk under omrøring, indtil de tørre ingredienser er fugtede. Hæld dej over smør (rør ikke).

Bring de resterende 1 kop sukker, ferskenskiver og citronsaft i kog ved høj varme, under konstant omrøring og hæld over dejen (rør ikke). Drys med kanel, hvis det ønskes.

Bages ved 375 ° i 40 til 45 minutter eller indtil de er gyldenbrune. Server skomager varm eller kølig.


Super nem fersken skomager opskrift

Med en overflod af friske ferskner at bruge op, Jeg var på jagt efter en let fersken dessertopskrift, som jeg tilfældigvis ville have alle ingredienserne lige ved hånden. Og så fandt jeg denne vidunderlige, vidunderlige fersken skomager opskrift.

& gt Det var hurtigt og let at sætte sammen
& gt Sukker, smør, mel ... enkle ingredienser, som du sandsynligvis har i dit skab
& gt Smagte STORT!

Ingredienser:

  • 1/2 kop usaltet smør
  • 1 kop mel til alle formål
  • 1 kop sukker, delt
  • 1 spsk bagepulver
  • Knivspids salt
  • 1 kop mælk
  • 4 kopper friske ferskenskiver
  • 1 spsk citronsaft
  • Stødt kanel

Klik venligst HER for at få en let vejledning til forberedelse af ferskenskomager!

Ændringer:

& gt & gtSKÆR NED SUKKEREN! Jeg var glad for, at jeg kiggede igennem kommentarerne, fordi flere mennesker nævnte at skære mængden af ​​sukker i halve (afspejlet i min ingrediensliste ovenfor, den egentlige opskrift kræver 2 kopper sukker ... det er MEGET sukker!)

Og som vejledning endte 4 kopper ferskenskiver med at være omkring 5 store ferskner.

Og DEFINITIVT sørg for, at du har vaniljeis til at servere med den ... den perfekte sommergodt!

Hvis du gerne vil se flere af mine yndlingsopskrifter, forholdsidéer og aktiviteter for at holde børnene travlt, følg os på Pinterest!


Fersken Salsa

Skær fersknerne i små stykker og smid dem i en skål med alle de andre ingredienser. Rør rundt og tilsæt et stænk af den reserverede saft. Smag til og tilsæt lidt mere salt og chilipulver, hvis du foretrækker det.

Dæk med plastfolie og stil på køl i mindst 1 time før servering. Server med tortillachips!

Første gang jeg nogensinde prøvede fersken salsa var i 1993. Spørg mig ikke, hvordan jeg kunne huske disse ting. Ærligt, på en skala fra 1 til 10 med hensyn til daglig glemsomhed, vil jeg sige, at jeg rangerer opad på 8 eller 9. Det er kun fordi jeg nu trofast bruger en opgave-app på min telefon, som jeg er i stand til at fungere som en normal person, men min naturlige tilstand er spredt glemsomhed. Jeg har dog dette meget mærkelige område af min hjerne, der hænger på detaljer i en fjern fortid: Specifikke ting, jeg havde på f.eks. Datoer med Marlboro Man. Hvert ord i hvert afsnit af The Brady Bunch. Og præcis hvornår og hvor jeg spiste bestemte ting for første gang.

Ferskensalsaen, jeg spiste i 1993, var en del af en gavekurv, min mor havde modtaget fra en veninde til jul. Den var proppet med ting som chokolade og vakuumforseglet røget laks, og der var en krukke fersken salsa med en pose blå majs chips. Salsaen var himmelsk og sød og krydret, og det var virkelig ærgerligt, at min mor aldrig fik prøvet det, fordi jeg tror, ​​at jeg på egen hånd polerede det af mig selv.

Her & rsquos en version, der & rsquos tæt på originalen, selvom du aldrig rigtig helt kan genskabe den første gang, du nogensinde prøver noget lækkert, kan du?

Hæld toppen og bunden af ​​en jalapeno af, og skær den meget fint. Inkluder nogle frø/membraner, hvis du vil have lidt pande-svedende varme, og helvede slippe dem ud, hvis du kan lide at holde tingene mere milde.

Skær lidt løg i tern. Jeg brugte rødløg, fordi farven er så smuk med de orange ferskner og hellip, men selvfølgelig kan du også bare bruge gule eller hvide løg.

Rød peberfrugt! Frø og skær det i tern. Jeg brugte næsten jarred pimentos, fordi jeg var åben på den måde, og jeg havde en rød paprika, så jeg besluttede mig for at gå en tur på den vilde side og leve det liv, jeg var født til at leve.

Ægte tilståelse: Når jeg har lavet dette før, smed jeg jalapeno, løg og peberfrugt i foodprocessoren for at få dem virkelig pulveriseret, før jeg tilføjede dem til fersknerne, men gæt hvad? Jeg tror, ​​min fødevareprocessor blev ramt af lyn under stormene lørdag, for da jeg forsøgte at bruge den til at lave en graham cracker skorpe i går efter kirken, reagerede den ikke.


Læserinteraktioner

Efterlad en kommentar og bedømmelse! Annuller besvarelse

Hvor længe holder fersken sirup?

Support @ Minimalist Baker siger

Hej Jen, vi er ikke helt sikre, men vil sige mindst 2 uger!

Hvad ville være dit anbefalede forhold mellem fersken sirup og te?

Siger Dana @ Minimalist Baker

Op til præference! Start med 1 spsk / 1 kop og arbejd dig op!

Jeg har lige lavet det, og det ser lækkert ud. Jeg bruger sukker du i stedet for rørsukker kan ikke vente med at smage det

Jeg lavede denne opskrift lige i aftes til en ven, jeg vil anbefale at lave den 100%! Personligt, når jeg gør det næste gang, vil jeg bruge 5 ferskner i stedet for 3 :)

Support @ Minimalist Baker siger

Jeg har lavet denne opskrift to gange nu og elsker den! Jeg bruger 1/2 kop honning i stedet for rørsukker og en ekstra fersken for mere fersken smag. Det er sååå godt! Tak for opskriften :)

Support @ Minimalist Baker siger

Vi er så glade for, at du nyder det, Alyssa! Mange tak for den dejlige anmeldelse! xo

Vi følger den specifikke kulhydratkost og kan ikke spise sukker. Tror du, at honning ville fungere som en erstatning?

Det lyder så lækkert og forfriskende !!

Support @ Minimalist Baker siger

SÅ lækkert! Vil helt sikkert lave dette igen!

Kan du bruge almindeligt sukker frem for rørsukker?

Support @ Minimalist Baker siger

Tak fordi du deler denne opskrift! Næste gang ville jeg nok hugge mine ferskner endnu mindre end i tynde skiver, men det var rart ikke at skulle skrælle dem. Jeg vil også gerne prøve det igen med honning eller ahornsirup i stedet for sukker. Virkelig godt!!

Support @ Minimalist Baker siger

Tak fordi du deler, Minnie!

Med 25 kg ferskner til rådighed, indrømmer jeg, at jeg først blev tiltrukket af denne opskrift, fordi den ikke krævede at skrælle frugten. I stedet for at lave en hel kande te, lagde jeg den i en krukke og brugte den som jeg ville honning - et glas ad gangen (fremragende, også i varm te). Det dejlige rod af ferskenkød, der var tilbage i gryden, var himmelsk på toast. Når jeg laver det igen, vil jeg tredoble opskriften, dåsen og fortsætte med at tilberede de resterende ferskner i gryden for at skabe dejlige konserves. Jeg elsker det faktum, at dette giver mig mulighed for at bruge hele frugten - alt undtagen gruben.

Support @ Minimalist Baker siger

Elsker dine ideer! Tak fordi du deler, Carol!

Lavede dette med en halv kop lokal honning i stedet for sukker, da jeg ikke elsker at bruge lige sukker i noget, og det kom så lækkert ud. Tusind tak!

Support @ Minimalist Baker siger

Vi er så glade for, at det blev godt! Tak fordi du deler, Kelly!

Nøj! Dette var første gang, jeg lavede en simpel sirup, og jeg elsker, hvor godt det er! Jeg halverede opskriften og blandede sirupen i te, men næste gang ville jeg holde den adskilt for at kontrollere sødhedsniveauet. Meget lækker og forfriskende. Min kæreste og jeg nød det begge i løbet af disse varme sommerdage!

Support @ Minimalist Baker siger

Vi er så glade for, at I begge nød det, Claire! Mange tak for den dejlige anmeldelse! xo

Jeg elsker denne te. Jeg lavede den med kun halvdelen af ​​sukkermængden og tilføjede fire meget modne ferskner!

Det er så forfriskende! Køber aldrig stuiffen på flaske igen.

Support @ Minimalist Baker siger

Vi er så glade for, at du nød det, Meena! Mange tak for den dejlige anmeldelse!

skal jeg bruge varmt vand eller koldt vand, når jeg brygger teen?

Support @ Minimalist Baker siger

Hej! Har lige lavet dette, og det er den bedste opskrift, jeg er stødt på – tusind tak!
Jeg spekulerede på, om der er noget, jeg kan bruge ferskenerne til, når de er færdige med sirupen? Jeg ville hader at spilde dem ved at smide dem ud, hvis der er noget andet, jeg kunne bruge dem til?

Siger Dana @ Minimalist Baker

Jo da! Du kan purere dem og bruge dem som en “ syltetøj ” eller sauce!

Jeg er ikke en tedrikker, men brugte fersken sirup til en del af opskriften til at lave bunden af ​​en kande med is med drikkevand tilsat sodavand til en fest. Tilføjet også lidt ananas og frisk lime til lidt zing for at skære det søde. :) fungerede dejligt. Vidste ikke at simpel sirup var SÅ let at lave, vil helt sikkert prøve igen med alt hvad der er tilgængeligt lokalt på det tidspunkt

Support @ Minimalist Baker siger

God idé, Kelsey! Vi er så glade for, at du nød det!

laver du teen normal styrke, som du ville, hvis du bare skulle have et glas te?

Support @ Minimalist Baker siger

Vi gør det svagere end en normal te, men du kan brygge efter dine præferencer!

Min søn på 9 år og ungdomspatient kan jeg bruge iste til genopretning af mit barns sygdom?

Support @ Minimalist Baker siger

Hej Asjad, vi beklager, men vi kan ikke tilbyde personlig ernæringsrådgivning. Vi vil anbefale at tale med en ernæringsekspert for at få oplysninger om at hjælpe din søns tilstand gennem kosten.

Hej, jeg har prøvet opskriften og klart gjort noget forkert. Jeg brugte 2 modne ferskner, 1 kop (250 ml) vand og jeg kop (200 g) sukker. Smagen er dog mere sukkerholdig end fersken. Hvordan retter jeg dette :(

Siger Dana @ Minimalist Baker

Hvis du foretrækker en stærkere ferskensmag, skal du sikre, at dine ferskner er modne. Og næste gang skære ned på sukker og øge mængden af ​​ferskner!

Absolut lækker. Meget pænere end de frygtelige ting, du får i flasker i Storbritannien. Meget frisk og så forfriskende og så let at lave. Vil have igen

Siger Dana @ Minimalist Baker

Så du slettede min kommentar, bare fordi jeg stillede et spørgsmål.

Jeg kommenterer normalt ikke, men jeg må sige tak for indlægget om denne fantastiske: D.

Support @ Minimalist Baker siger

Vi er glade for at du nød det, Evan!

Skal vi nedkøle fersken sirupen, hvis vi ikke bruger det hele med det samme?

Support @ Minimalist Baker siger

Ja, vi vil anbefale det!

Opskriften er super let og meget fersken. Jeg beholder kvitteringen for yderligere opgaver. Tak fordi du deler.

Support @ Minimalist Baker siger

Woot woot! Godt du nød det, Carrie!

Har lige lavet dette, og det er helt fantastisk!

Havde en i solskinnet og har lige haft en anden, med lidt ekstra bourbon!

Support @ Minimalist Baker siger

Er det forkert at sige, at jeg gerne vil bade i dette? Lol. Seriøst, jeg har gjort dette til en periode med tider, og jeg kan IKKE opbevare dette i mit køleskab mellem min mand, min 17 -årige datter og college -søn !! Det er en smuk, lækker enkel ting. Jeg elsker smuk, enkel og lækker på alle områder af mit liv, men er taknemmelig for mine opskrifter, der passer til disse kriterier.

Åh !! Bare fyi og noget, jeg laver …Jeg udgør den simple sirup, siler meget godt og tilføjer til isterninger, så dukker det bare ud, når det er nødvendigt !! ?

Nogle gange, hvis jeg har lidt vaniljeis i fryseren, vil jeg tage den resterende silede frugtkød fra ferskenerne (tilføje eller ikke afhængigt af hvem der spiser det) tilføje nogle knuste pekannødder og et strejf af farin til den resterende lækkerhed og toppe isen -fløde. Sååååååå godt !! ?

Hav en dejlig velsignet dag, fru Mimimalist Baker.

Dette er så forfriskende og lækkert! Jeg ændrede opskriften med et strejf af citronsaft og omkring en fjerdedel kop sukker. (Jeg er en sydlig sød te -pige.) I stedet for at skære ferskenene tyndt, skar jeg de to modne ferskner op og stak dem i min Bullet smoothie -processor. Alt andet holdt jeg mig til opskriften! Det kom ud som en bedre version af Snapple Peach Tea. Lækker!

Er dette noget, du kan fryse til brug på et senere tidspunkt?

Support @ Minimalist Baker siger

Vi har ikke prøvet, og kan ikke helt sige det, men jeg synes, det burde fungere! Lad os vide, hvis du prøver det!

Ja, for mig virker det alligevel !! Jeg sørger for, at den simple sirup er silet meget godt og tilføjer til isterninger. Pop op hvor mange du har brug for !! ??

Hvordan anbefaler du opbevaring, og hvor længe vil det blive gemt?

Support @ Minimalist Baker siger

Tildækket i køleskab i op til et par dage!

Hvor meget giver denne opskrift? Jeg vil gerne lave 3 gallons af det og har brug for at vide, om jeg skal fordoble eller tredoble opskriften.

Support @ Minimalist Baker siger

Giver cirka 10 portioner (med is og fersken).

Hej! Denne opskrift ser fantastisk ud. Mit eneste spørgsmål er, kan jeg erstatte rørsukker med normalt granuleret sukker? Vil det påvirke sirupen drastisk?

Support @ Minimalist Baker siger

Elsker denne idé!
Skal du fersknerne eller lader dem være naturlige?

Support @ Minimalist Baker siger

Det lyder som en fantastisk opskrift! Kan jeg springe sukker over for at gøre det usødet?

Siger Dana @ Minimalist Baker

Jeg havde min første fersken te i fredags den 10/21/16 Det var lipton mærke, jeg fandt det lidt til sødt (30 g sukker) men så godt. Eneste problem er, at jeg for nylig fandt ud af, at jeg har dårlig acid reflux og fik at vide på ist af fødevarer, der skulle undgås, var at patte :( Jeg skal snart til ernæringsekspert, så forhåbentlig kan jeg arbejde denne opskrift ind i min kost. Jeg kan prøve at vente.

Jeg venter bare på, at fersken skal tilføre den simple sirup på 30 minutter. Fantastisk indlæg i øvrigt.
P.S Jeg vender tilbage med en smagstestet opdatering

Bare ved at lave den simple sirup lige nu og vente på, at den skal sive i 30 minutter, kan vi ikke vente med at se, hvordan det bliver! P.S Jeg vender tilbage med en smagstest opdatering

Har nogen nogensinde prøvet at fryse, konservere, opbevare denne simple sirup og give dem som gaver senere på året, og hvordan fungerer det i så fald? Hvis ikke, hvor længe varer det? Min søn og jeg skal ferskenplukke i morgen, og det lyder lækkert!

Fremragende! Te afkøler lige nu, og den fersken enkle sirup er perfekt. Brug af hjemmelavede ferskner, der er sødere end synd)

Hej, jeg spekulerede på, om du kunne lade mig inkludere et af dine billeder fra dette indlæg i min gratis e -bog, som jeg arbejder med? Det ville kun være ét billede, til visning (ingen genopskrift af opskrift), plus jeg vil kreditere dig og inkludere et link til dette indlæg. :) Tak på forhånd!

Denne enkle fersken sirup er helt himmelsk! Min første smag af sirupen var bestemt en af ​​disse “ Åh … min … godhed … hvor har du været hele mit liv? ” øjeblikke, jeg ville bare ønske, at siruppen var koncentreret nok til at understøtte min gallon-om-dag sød te -vane!

Hvor længe holder dette i køleskabet?

Kan hvide ferskner også bruges?

Siger Dana @ Minimalist Baker

Dette er fantastisk! Da ferskner er uden for sæsonen lige nu, brugte jeg en halvliter friske hindbær! Kan ikke vente med at prøve forskellige frugter som en blåbær/citronblanding og kan ikke vente på fersken sæson!

Hej! Jeg lavede lige denne iste til frokost, og jeg ville bare fortælle dig, hvor fantastisk det er! Mine forældre elskede det, og det gik rigtig godt med den marokkanske kylling og veggies cous cous, jeg lavede!

Tak fordi du deler dine opskrifter, jeg elsker din madlavning & lt3

Det ser utroligt ud, jeg vil så meget prøve det i dag! Hvad er bedre end hjemmelavet iste :)

Jeg ’m … er en snapsmisbruger. Det er pinligt.

Jeg kan også stadig ikke lide at spise ferskner hele, fordi de er fuzzy på ydersiden. Nektariner hele vejen!

Kan ikke vente med at prøve denne sirup ved også at bruge masser af anden frugt. : D
Tak!

Siger Dana @ Minimalist Baker

Jeg foretrækker også nektariner! Håber du elsker denne, Emma!

Jeg er diabetiker, men jeg elsker ferskner. Kan du lave fersken sirup med bare fersknerne? Den eneste gang, siden der har været Luzianne, som jeg ikke har købt det, var da det andet teposefirma havde fersken -teposer. Jeg kom lige tilbage, da de holdt op med at lave dem. Y ’all skulle lave dem.

Jeg tror, ​​du kan lave siruppen ganske enkelt uden sukker, og det er en usødet sød te eller bruge en sukkererstatning, som du må have

Hej, jeg har lige lavet din pech sirup, og den ser ikke så klar ud som din. Tror du, at det kan koge det for længe? Jeg er bange for, at det ligner mere syltetøj end sirup. Jeg lavede dobbelt batch, men jeg tror, ​​det ikke er det problem. Men smager godt!

Jeg tror, ​​at engelske teposer måske er stærkere …. Jeg brugte 4/5 teposer, og dette lavede bare en virkelig stærk te -smagsdrink! Fersken sirup var dog lækker, så jeg vil snart prøve det igen :) tak for modtagelsen!

Vi prøvede dette, og det var så fantastisk! Jeg undrer mig over, har du nogensinde prøvet det med forskellige frugter? Vi prøver måske en mango -version og en fersken hindbær -version.

Det ser så fantastisk ud, og jeg kan ikke vente med at prøve det. Jeg har dog et spørgsmål … Opbevarer du den resterende sirup i køleskabet? Eller kan den holde sig ude af køleskabet?

Jeg lavede dette med jordbær, fordi jeg ikke havde nok ferskner, og det var fantastisk. Jeg laver dette til vores julefrokost, og jeg er sikker på, at alle vil kunne lide det :)

Det lyder fantastisk, og jeg er spændt på at prøve det. Jeg er nysgerrig efter at vide, om konserverede ferskner kan lægges til de friske, og om hvor meget sirup (pr. 8 eller 16 oz te), der giver den ægte ferskensmag. Jeg vil gerne lave dette i gallon mængder, så der er nok til sammenkomster!

Siger Dana @ Minimalist Baker

Jeg er ikke sikker, men jeg vil antage det!

Jeg har lige prøvet det i dag med ferskner på dåse (da der ikke er ferskner på markedet endnu). Den har ikke den smukke lyserøde farve. Det ligner sirupen i dåsen med ferskner med tung sirup. Det er en lys fersken farve. :(

Det meste af farven og smagen kommer fra skrællerne. Min mor lægger faktisk gruberne i med væsken og koger den sammen med skrællerne for en smuk farve. Hun gør dette for syltetøj og gelé.

Jeg har længe haft lyst til at lave min egen, og det er den første og sidste opskrift, jeg vil bruge! Resultaterne var gode, jeg elsker at alle kan justere siruppen efter præference, men endnu vigtigere nu har jeg lækre ferskenrester for at retfærdiggøre at have is)

Denne te er lækkert vanedannende! Så frisk og fuld af fersken smag. Denne opskrift er en keeper!

Det her ser helt fantastisk ud. Jeg tager en tur til mine lokale råvarer ASAP for at få flere ferskner!

Jeg spekulerer på, ved du cirka hvor længe sirupen vil forblive god, hvis den er i køleskabet? Jeg ville elske at lave nogle og have det ved hånden et stykke tid!

Tak for opskriften. Det er fremragende!
Jeg ændrede det dog lidt. Jeg erstattede sukker med honning, tilføjede en lille smule af
appelsinblomstvand og brugte jasminteperler i stedet for sort te! Kan ikke stoppe med at drikke det.

klarede det. smager fantastisk! børnene elskede det tak.

Lavede dette og prøvede det endelig. Jeg brugte pose grøn te, fordi det var alt, hvad jeg havde, men det var så godt. Tak skal du have!! Absolut bliver nødt til at trække dette ud, hvis jeg har venner til slutningen af ​​sommeren shindig :)

Siger Dana @ Minimalist Baker

Yay! Så glad for at du nød det, De. Tak fordi du delte!

Kan ikke vente med at prøve denne omf! I er fantastiske, lav venligst flere isteopskrifter i fremtiden: D

Jeg elsker fersken iste, og det er aldrig nogensinde faldet mig ind for at lave det fra bunden. KÆRLIGHED.

Jeg er en stor fan af fersken iste! Elsker denne opskrift, kan ikke vente med at prøve dette, min anden halvdel vil helt sikkert også elske den. Fantastisk indlæg! :)

Gør dette en halv gallon eller en gallon kande te. Har lige lavet den simple sirup og ventet på at den skal koge

Support @ Minimalist Baker siger

Millie l Add A Little siger

Elsker lyden af ​​denne sommerlige sammensætning!

Jeg elsker din blog om fersken te. Det er en af ​​mine yndlings sommerdrikke. Tak for den flotte opskrift.

Phi @ The Sweetphi Blog siger

Jeg har også en ny fundet kærlighed til fersken og har været på et seriøst fersken spark på det sidste, så dette passer perfekt, skal helt sikkert prøve dette :)

FULDKOMMENHED. Jeg har længe haft lyst til fersken. Skal prøve dette i denne uge. Smukt indlæg, som altid. Tak!

åh, det ser virkelig godt ud! har lige lavet en rabarber enkel sirup til cocktails og sådan, men det ser så lækkert ud, jeg tænker, at flere frugtsirup er i min overskuelige fremtid! jubel

Det her ser fantastisk ud! Absolut en at lave, især da jeg har alle ingredienserne :)

Har du nogen idé om, hvor længe fersken sirupen holder?

Siger Dana @ Minimalist Baker

Ikke helt sikker, men jeg vil sige mindst 2 uger!

Det ser lækkert ud, Dana. Jeg elsker ferskner. Har du nogensinde hørt sangen Peaches af The Presidents of The United States of America? Jeg plejede at elske den sang som barn.

Siger Dana @ Minimalist Baker

den sang var min jam! Det fik mig til at føle mig så hardcore selv i en alder af 10: D

Katrina @ Warm Vanilla Sugar siger

Min barnepige plejede at lave den dårligste fersken iste, og jeg fik aldrig opskriften! Dette kan HELT lide det! Fantastisk :)

Vi går amok efter ferskner på denne tid af året, og det ligner den perfekte sommerdrink!

Candace @ The Wheatless Kitchen siger

Så enkelt og så genialt. Jeg elsker også Sonic te (fortæl det ikke til nogen), men er så spændt på at lave min egen nu! Det lyder fantastisk :)

Siger Dana @ Minimalist Baker

det er vores lille hemmelighed: D Jeg er ret sikker på, at jeg bærer overdimensionerede nuancer, når jeg går der. Ingen må vide!

Annie @ ciaochowbambina siger

Jo ældre jeg bliver, jo mere elsker jeg fersken !! Jeg vil lave dette! Tak skal du have!

Wow, det er smukt! At bide i en frisk fersken får det til at føles som sommer, men det lyder som en fantastisk (og drikkelig) måde at slå varmen på :) Kan ikke vente med at prøve!

Siger Dana @ Minimalist Baker

Denne te ser PERFEKT ud. alt om det. Jeg har prøvet det til sommer.
Is har også en enorm effekt på mig. ha.
Fastgørelse!

Jeg har været besat af fersken på det seneste !! Tak fordi du delte :)

Holly @ EatGreatBEGreat siger

Det lyder så forfriskende! Perfekt til sommer!

Jeg elsker fersken iste! Det er den bedste drink der findes! Fantastisk opskrift!

Let, Healty og Yummy siger

rigtig god idé. Jeg vil skifte sort te med grøn te. Jeg håber også det bliver super :)

Laura @ Raise Your Garden siger

Enkel, men alligevel dyb … … …Jeg kan ikke vente med at prøve dette.

Du ved, jeg havde min første fersken da jeg var 25 og elskede den. Jeg anede ikke, hvad jeg gik glip af!

Jeg kan ikke lide at indrømme, at jeg kan lide te i Olive Garden, men det er det, jeg gør (eller måske kan jeg bare lide de gratis genfyldninger)

Kan vente med at slukke min tørst med dette =)

Siger Dana @ Minimalist Baker

haha, det er de skyldige fornøjelser i livet, vi er mest flov over at fortælle folk om! Glad for at jeg har opmuntret dig til at komme ud af skabet med din olivenhave te -kærlighed: D

Hvad med usødet, jeg laver kemo og min læge vil have mig til at holde mig væk fra sukker, men jeg elsker fersken te

Gå efter det! Du får te naturligt sødet af de ferskner, jeg forestiller mig.

Dette blander meget fersken og saftigt og lækkert. Bemærk til Sandy: det er den glykæmiske stigning, som din læge er bekymret for, fordi mad eller drikkevarer, der forårsager pludselige store stigninger i blodsukkerniveauet, er det, der fodrer kræft. Du kan dog få det hele uden at bruge kunstige sødestoffer, som heller ikke er gode for dig. Prøv sødemiddel fra Lo-han, også kendt som munkfrugtekstrakt. Det har overhovedet ingen funky eller bitter eftersmag, der smager så meget som sukker uden det høje glykæmiske indeks. Jeg tror, ​​at der findes et par andre typer sødestoffer på Amazon, der også er sikre for dig. Læs anmeldelserne for at lære mere om dem, og de er meget hjælpsomme. Og der er et helt naturligt supplement, der tog 15 minutter før indtagelse af mad med et højt glykæmisk indeks også forhindrer overspændinger, der generelt kaldes berberin. Én mærkeversion kaldes Glyco X. Det er endda gavnligt for type 2 -diabetikere. Tjek også Amazon for det. Men det er bedst at undgå fødevarer med højt sukkerindhold så meget som muligt.



Kommentarer:

  1. Eorland

    Where is the logic?

  2. Willoughby

    Mellem os siger, prøv at søge efter svaret på dit spørgsmål på google.com

  3. Johannes

    end i resultatet.

  4. Cofahealh

    I like it, and it is relevant and interesting!

  5. Farnell

    Der er stadig flere mange varianter

  6. Aescwine

    Fantastisk besked, interessant for mig :)



Skriv en besked