Nye opskrifter

Paprika, rødløg og gedeost pizza

Paprika, rødløg og gedeost pizza


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

8 første-retters eller 4 hovedretter

Ingredienser

  • 1 10 ounce købt færdigbagt tynd pizza skorpe (f.eks. Boboli)
  • 3 kopper (pakket) baby spinatblade (1 1/2 til 2 ounces)
  • 1 1/2 kopper tykskåret svampe (5 til 6 ounces)
  • 1/2 kop drænet ristede røde peberfrugter fra krukke, skåret i tynde strimler
  • 1/2 kop papirtynde skiver af rødløg
  • 8 store friske basilikumblade, skåret i tynde strimler
  • 1 pakke 5 ounce blød frisk gedeost, groft smuldret

Opskriftsforberedelse

  • Forvarm ovnen til 425 ° F. Læg pizzaskorpen på en stor bageplade. Bland olivenolie og hakket hvidløg i en lille skål. Brug penselbørste til at pensle 2 spsk hvidløgsolie jævnt over skorpen. Top med spinatblade, drys derefter med skiver af svampe, ristede røde peberfrugter, rødløgskiver, frisk basilikum og smuldret gedeost. Dryp pizzaen jævnt med resterende hvidløgsolie.

  • Bag pizzaen, indtil skorpen er sprød, og osten begynder at brune, cirka 18 minutter. Overfør pizza til bord. Skær i tern og server varmt.

Opskrift af Marielle Ainsworth, afsnittet Anmeldelser

Pizza med spinat rødløg gedeost

Da jeg skriver dette, indser jeg, at dette kun er den anden pizza, jeg har blogget om. Jeg & rsquom ikke helt sikker, da jeg laver pizza meget, men jeg tror, ​​at jeg bare glemmer at tage billeder. Jeg indså også, at den stjerner gedeost & hellipagain. Den første pizza, jeg skrev om, indeholdt også gedeost. Jeg tror, ​​jeg måske har en lille besættelse af denne lækre ost. Hver gang jeg ser det i butikken, diskuterer jeg om jeg skal købe noget eller ej. Hvilket for at være ærlig er underligt for mig. Jeg kan faktisk ikke lide ost så meget.

Det er rsquos rigtigt. Jeg sagde det. Jeg kan ikke lide ost (så meget). Don & rsquot misforstå mig. Jeg elsker osteagtig mad og hvad ikke, men når det kommer til faktisk at spise ost og hellipI & rsquom ikke en fan. Jeg nægter at spise ost på sandwich (undtagen cheeseburgere), og jeg er ret kræsen med, hvilke oste jeg nyder. Jeg kan ikke lide skarp ost og hellipyuck! Røget ost får mig til at gagge, og don & rsquot får mig endda i gang med blå ost. MEN når det kommer til gedeost, kan jeg ikke få nok af tingene. Smuldret på salat, jeg & rsquom ned. Paneret og stegt, åh ja. Fordel oven på kiks, lækkert. På pizza, min mest foretrukne måde, og denne pizza svigtede mig ikke.

Gedeosten tilføjede en dejlig smagsdybde, der passede godt til spinat, svampe og rødløg. En anden stor ting ved denne pizza er, at da den & rsquos lavet derhjemme, kan du lægge enhver topping på den, du vælger. Jeg lavede den samme pizza i sidste uge, men lagde også rød paprika på pizzaen. Jeg lavede det igen, fordi jeg ikke ville have, at mine resterende toppings skulle gå til spilde. Denne gang var jeg sikker på at tage nogle billeder, så jeg kunne dele det med jer alle.#128578 Jeg beklager dog billedkvaliteten. Jeg tog billederne sent i aftes og måtte bruge blitzen. God fornøjelse.


Opskriftsoversigt

  • 1 (12 tommer) tynd pizza skorpe (hjemmelavet eller tilberedt, såsom Boboli)
  • 3 kopper hakket paprika (rød, grøn, gul)
  • 1 kop skiver rødt eller gult løg, trukket i ringe
  • 3 fed hvidløg, knust
  • 2 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • 1 ½ tsk tørrede italienske urter
  • 1 knivspids salt, efter smag
  • 1 kop knuste rød peberflager efter smag
  • ¾ kop smuldrede fetaost

Forvarm ovnen til 450 grader. Læg skorpe på pizzapande eller bageplade. I en skål kombineres de resterende ingredienser undtagen osteskeden over skorpen. Top med ost. Bages 10-12 minutter, eller indtil grøntsagerne er sprøde-møre.


Pizza uden kød

En klassisk romersk pizza fra bunden. Du kan tilføje yderligere påfyldninger efter ønske eller spise det simpelthen toppet med tomatpuré.

Metode: ovn
Tid: 2-5 timer

Hver pizza skal være en pizza med ekstra ost. Denne ovnbagte opskrift er hurtig og let, og et klassisk drys af rød peber og krydderurter er alt det topping, denne tærte har brug for.

Metode: ovn
Tid: under 30 minutter

Sophia Loren, den italienske filmskuespillerinde, sagde engang & quotSpaghetti kan spises mest vellykket, hvis du indånder den som en støvsuger. & Quot Vi anbefaler langsomt.

Metode: komfur
Tid: 2-5 timer

Olive Garden kan være på noget her. I stedet for bare et lag ost oven på tomatsovs, har deres Bianco-tærte et cremet fyld på fire oste under toppings.

Metode: ovn
Tid: under 30 minutter

Pizza skorpe toppet med Monterey Jack ost, artiskokhjerter, soltørrede tomater, gedeost og kalamata oliven.

Metode: ovn
Tid: under 30 minutter

Hver dag sender vi en fremstillet opskrift og vores redaktørs foretrukne valg. Gå ikke glip af!

Pizza skorpen er lavet af afkølet halvmåne rulle dej. Det er toppet med en sauce af flødeost, mayo, ranch salatdressing blanding og masser af grøntsager.

Metode: ovn
Tid: 30-60 minutter

Kartoffelpizza er en italiensk specialitet, som du ikke finder i de fleste amerikanske pizzeriaer. Denne pizza kan serveres til frokost, middag eller som forret.

Metode: ovn
Tid: 1-2 timer

Lavet med olivenolie, fuldkornspita, spaghetti sauce, mozzarellaost, grøntsager

Metode: ovn
Tid: under 30 minutter

Lavet med olivenolie, smør, salt, pizzadej, pære, gedeost, rødløg

Metode: ovn, komfur
Tid: 30-60 minutter

Lavet med mozzarellaost, pizzaskorpe, tomatsauce, sorte bønner, ananas, limesaft, frisk koriander

Metode: ovn
Tid: under 30 minutter

Lavet med røget mozzarellaost, frisk timian, tørret timian, frisk oregano, tørret oregano, hvidløg, ricottaost, mascarponeost

Metode: ovn
Tid: under 30 minutter

Lavet med gær med hurtig stigning, vand, olivenolie, salt, non-stick madlavningsspray, majsmel, hvidløg, oregano, koriander, fennikelfrø

Metode: ovn, komfur
Tid: 1-2 timer

Lavet med soltørrede tomater, olivenolie, sojasovs, cayennepeber, spidskommen, japanske ægplanter, pizzadej, rødløg, frisk koriander, frisk.

Metode: udendørs grill
Tid: under 30 minutter

Lavet med tilberedt fuldkornspizzaskorpe, parmesanost, løg, hvidløg, olie, kål, fennikelfrø, tomatsauce

Metode: ovn, komfur
Tid: 30-60 minutter

Lavet med svampe, fuld hvede pizza skorpe, pizza sauce, courgette, spinat, løg, hvidløg, grøn eller rød paprika, tørret basilikum, oregano

Metode: ovn, komfur
Tid: 30-60 minutter

Lavet med rød peberflager, mozzarellaost, pizzadej, olivenolie, tomatsauce

Metode: ovn, komfur
Tid: under 30 minutter

Lavet med rødbeder, frisk spinat, færdigbagt pizzadej, olivenolie, hvidløg, gedeost

Metode: ovn
Tid: under 30 minutter

Lavet med hvide ris, mozzarellaost, æg, løg, hvidløg, olivenolie, smør, tomatsauce eller pizzasauce

Metode: ovn, komfur
Tid: 30-60 minutter

Lavet med Pecorino Romano -ost, olivenolie, hvidløg, frisk oregano, tørret oregano, tomat, salt, pizzadej

Metode: ovn
Tid: under 30 minutter

Lavet med frisk basilikum, fransk feta eller myzithra ost, pizza skorpe, olivenolie, mozzarella ost, ristet aubergine, ristet courgette.

Metode: ovn
Tid: under 30 minutter

Lavet med tørret oregano, rød peberfrugt, olivenolie, hvidløg, pizza skorpe, mozzarellaost, broccoli blomster, rødløg, gul squash

Metode: ovn
Tid: under 30 minutter

Lavet med gedeost, spinat, non-stick madlavningsspray, sort peber, fransk rulle, tomatpuré, tørret italiensk krydderi, hvidløg, æg

Metode: ovn, komfur
Tid: under 30 minutter

Lavet med tørret oregano, parmesanost, blå, Gorgonzola eller Roquefort ost, hvidløg, olivenolie, pizzadej skorpe, rød lækker, frisk spinat, mozzarella ost

Metode: ovn, komfur
Tid: under 30 minutter

Lavet med mozzarellaost, fetaost, tørret basilikum, kølet pizza skorpe, skummetmælk, universalmel, salt og peber, svampe, hvidløg, frisk spinat

Metode: ovn, komfur
Tid: under 30 minutter

Lavet med mozzarellaost, pestosauce, fladbrød, tomat, basilikum

Metode: ovn
Tid: under 30 minutter

Lækre opskrifter på røde fløjlskager, cupcakes og cheesecakes.

I en kogeplade? Prøv en af ​​disse smagstestede, familiegodkendte opskrifter med hakket oksekød.

Ikke at forveksle med fordampet mælk, sødet kondenseret mælk er meget sød (og meget klistret) og bruges primært i desserter.

Online siden 1995 er CDKitchen vokset til en stor samling lækre opskrifter skabt af hjemmekokke og professionelle kokke fra hele verden. Vi handler alle om velsmagende godbidder, god mad og sjov mad. Deltag i vores fællesskab med 202.500+ andre medlemmer - søg efter en opskrift, indsend din egen, tilføj en anmeldelse, eller upload et opskriftsfoto.


INSTRUKTIONER

Forvarm ovnen til 450oF. Varm olivenolie i en stor stor stegepande over medium-lav varme. Tilsæt løg og hvidløg i skiver og svits det til meget blødt, cirka 20 minutter. Tilsæt skiver peberfrugter og svits 5 minutter. Bland tørret knust rød peber i. Smag til med salt og peber. Læg Boboli på en pizzapande eller bageplade. Tip stegepanden, så olie ophobes på den ene side. Pensl Boboli med olie i en gryde. Top med løg-peber blanding. Drys med ost og timian. Bages indtil osten smelter, cirka 12 minutter. Skær i tern og server. Kilde: Gourmet Magazine> Fra Katherine Smith, Kook-Net: The Shadow Zone IV

Stinson Beach, CA Sendt til MC-Recipe Digest V1 #687 af "Bob & Carole Walberg" den 23. juli 1997


Opskriftsoversigt

  • 1 (10 ounce) dåse kølet pizza skorpe dej
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • 1 rød peberfrugt, skåret i skiver
  • 1 gul peberfrugt, skåret i skiver
  • 2 portobello -svampe, tyndt skåret
  • 1 (6,5 ounce) krukke marineret artiskokhjerter, drænet og hakket
  • 4 ounce gedeost, smuldret
  • 3 spsk balsamico

Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C). Smør en bageplade eller en rund pizzaform.

Fordel pizzadejen jævnt på den tilberedte pande. Dryp med olivenolie. Drys hvidløg over skorpen. Arranger røde og gule peberfrugter, svampe og artiskokhjerter ovenpå, og prik derefter med stykker gedeost. Dryp balsamicoeddike over toppen.

Bages i 15 til 20 minutter i den forvarmede ovn, indtil kanterne er gyldenbrune.


Pizza (Cpk Inspired) gedeost, ristet rød peber opskrifter

ANVISNINGER Let ristede franske rullehalvdele. Læg på bageplade med skære-siden opad. Spred piz. ( mere )

Prep: 10m Cook: 10m Portioner: 1

& quotDette er en let, men alligevel imponerende forret, der fungerer godt til afslappede sammenkomster og. ( mere )

Forvarm ovnen til 400 grader F (200 grader C). Adskil pitabrødene ved at skære aroun. ( mere )

Prep: 20m Kog: 35m Serveringer: 32

Forvarm ovnen til 425 & amp#176F. Læg pizzaskorpen på en stor bageplade. Bland olivenolie og fars. ( mere )


Rice Krispy Bar, Extra ‘Mallows, chokoladedrikke og forstærkninger

Jeffrey Howard Rogers

Jeffrey Howard Rogers er født og opvokset i Minneapolis med en affinitet til mad. At vokse op med Minnesotan -køkken og en endeløs kærlighed til pizza, kunne muligheden for at bringe familieopskrifter til et pizza -koncept i Detroit -stil ikke være mere spændende for Jeff!

Arbejde i restaurantbranchen, både foran og bag i huset, i hele sit voksne liv har været et kreativt udløb og en sand passion. Uanset om han laver mad derhjemme efter et langt barskifte, laver et fødselsdagsmåltid for sin familie eller samarbejder med venner, er Jeff konstant begejstret for at blive kreativ i køkkenet.

Wrecktangle Pizza er kulminationen på Jeff's rejse og Minnesota's ønske om fantastisk smag. Pizza i Detroit -stil gennem et Minnesota -objektiv, Wrecktangle Pizza byder på velkendte smag og cameos af de dristige. Den lette og sprøde skorpe er resultatet af vores specialdej bagt i en rektangelform i Detroit -stil. Pizza er Jeff's drøm, og den er også ved at være din!


Opskrifter på gedeost pizza

Ged ost pizza er et vidunderligt smagsalternativ for pizzaelskere. Uanset om det er spredt over skorpen som det første lag eller smeltet over toppings, tilføjer gedeost en ny dimension af smag og tekstur til denne universelt elskede ret.

Med alle variationerne i kød, frugt, grøntsager, sauce og ostetoppe er der en pizza, der passer til enhver smag. Fra ananas til spinat alfredo til kyllingefajita til pepperoni, pizza er en af ​​de mest alsidige fødevarer, der er tilgængelige, når det kommer til smag.

Tilsætning af gedeost til pizza tilføjer endnu en variation af smag. Smeltet gedeost er varm, cremet og syrlig og let i konsistensen sammenlignet med den tykke, tunge smag af de smeltede hårde oste, der ofte kvæler smagen af ​​de andre toppings.

Opskrifterne her er designet til at give dig et udsnit af de måder, gedeost kan bruges til at forbedre smagen af ​​pizza. Prøv at kombinere det med dine foretrukne pizza -toppings. Du kan måske lide det bedre end mere traditionelle pizzaoste!

Ged ost pizza: Aubergine parmesan stil

Da jeg satte mig for at lave en ny pizza med opskrift på ost, tænkte jeg slet ikke på pizza. I stedet blev jeg ved med at tænke på, hvor godt den bløde, syrlige smag af varm gedeost ville passe til smagen af ​​en af ​​mine yndlingsretter, aubergine parmesan.

Jeg var fast besluttet på at flette de to hovedretter til en smag, og efter flere dages overvejelser om variationer af den nye opskrift besluttede jeg mig for den nedenfor. Det er hurtigt og nemt, farverigt og lækkert.

Det grøntsager, marinara sauce og gedeost blandes vidunderligt sammen, og fladbrødskorpen giver en let, sprød kontrast til osten og grøntsagsblandingen. Et drys parmesan på toppen tilføjer smag uden den tunge kaloriebyrde ved et traditionelt tykt mozzarella -dække.

Veggie pizzaer har altid været min favorit, og denne er ingen undtagelse. Hvis du elsker smagen af ​​friske grøntsager og pizza, er dette en fantastisk opskrift at tilføje til din liste.

  • 2-10 "flatbread pizza skorpe
  • 6 oz. chevre gedeost
  • 1 kop finthakket aubergine
  • 1/2 kop hakket rødløg
  • 1/2 kop gul paprika i tern
  • 1 kop marinara sauce
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. Italiensk krydderier
  • 1/2 tsk. salt
  • 2 spsk. parmesan

Del gedeosten i to, og fordel en sektion over hver af pizza skorperne.

Kom olivenolien i en gryde, og tilsæt aubergine, løg og peberfrugt. Varm op over medium høj varme, omrør ofte, indtil grøntsagerne er møre.

Fjern fra varmen, og tilsæt salt, italiensk krydderier og marinara sauce. Bland godt.

Fordel halvdelen af ​​grøntsags-/sovsblandingen over hver pizza, og drys en spiseskefuld parmesan over toppen af ​​hver pizza.

Kog direkte på den midterste ovnrist i 5-10 minutter, indtil skorpen er sprød. Skær i sektioner og nyd!

Tips: Serveres i små stykker, denne flatbread gedeost pizza gør en stor forret.

Til et mere solidt måltid skal du bruge en traditionel tyk pizzaskorpe i stedet for fladbrød.

Artiklerne opdateres ofte, så tjek her igen for nye opskrifter på gedeostpizza!


Cook's Notes

Min pizza startede med Jim Laheys skorpe uden dej. Det er min favorit. Jeg vil ikke inkludere opskriften her, fordi den er overalt på internettet. Jeg laver normalt en halv portion, som vil lave to 12-tommer pizzaer. En butikskøbt dej ville også være fin. Selvom jeg normalt er en tyndskorpe-elsker, kan jeg godt lide at holde den lidt tykkere til denne type pizza, for at holde alle påfyldninger sikkert ovenpå.

Frem for en pizzasauce brugte jeg håndknuste blommetomater på dåse, blandet med salt, peber og lidt oregano og simrede ned til en tyk sauce. Hvis du har travlt, behøver du ikke engang simre det. Læg blot nogle håndknuste tomater på dåse lige på din pizza.

Jeg går frem og tilbage om, hvorvidt jeg bedst kan lide denne pizza med gedeost eller feta. De er begge store og ærligt, det er et kast. Gedost er en syrlig, cremet folie til grøntsagerne, mens feta er en dejlig, salt bid. Du kan ikke tabe, uanset hvad.

Ups. Jeg havde så travlt med at få taget nogle fotos, så jeg kunne spise denne pizza, at jeg glemte at lægge balsamico -glasuren ovenpå. Det er et must for mig, så hvis du har nogle, kan jeg varmt anbefale det. Et stænk almindelig balsamico på dine grillede grøntsager inden bagning ville også fungere godt.



Kommentarer:

  1. Desiderio

    Og hvordan parafraser det?

  2. Cassidy

    Dejligt emne

  3. Woodman

    Jeg foreslår, at du går til webstedet, som har mange artikler om dette spørgsmål.



Skriv en besked