Nye opskrifter

Græskar tærte

Græskar tærte


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Jeg ville have en ægte græskarsmag, derfor brugte jeg ikke for mange tilsætningsstoffer i tærternes sammensætning! Faktisk valgte jeg kun sukker! Men det er op til dig! Det er særligt godt og så, enkelt!

I en skål sigtes melet sammen med saltet (så du ikke glemmer det! Det sker altid for mig!), Form en hul og tilsæt gæren og koppen varmt vand. Lad det hæve i cirka 10 minutter, og ælt derefter dejen med resten af ​​ingredienserne og lad det hæve et sted væk fra kolde luftstrømme.

I mellemtiden, hvis du ikke har nogen til at grine af græskaret: P skal du på arbejde! Når du er færdig med at barbere alt, lad det dryppe af, så tærten ikke kommer for blød ud.

Del nu dejen i to lige store halvdele og fordel et ark af hver efter den ønskede tykkelse. Smør en bageplade med lidt olie, læg bagepapiret og et stykke tærte oven på det. Tilsæt det revne græskar, blandet med sukkeret og de ønskede essenser, dæk med det andet tærteplade, og kom fadet i ovnen, til det er pænt brunt. Nu er det tid til at smøre tærten med æg- og yoghurtblandingen! Bag i yderligere 5-10 minutter, sluk derefter for varmen og opbevar bakken i ovnen for at afkøle gradvist. Pulver med vaniljesukker og server med lyst!


Video: Peter Kanin - Historien om katten og rotten (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Thurleigh

    the sympathetic question

  2. Tulrajas

    Jeg husker én gang for alle!

  3. Kajirisar

    remarkably, this is the fun play

  4. Korudon

    Der er noget i det her. Tak for din hjælp i denne sag, måske jeg også kan hjælpe dig med noget?

  5. Lazar

    Åh, dit lort!



Skriv en besked