Nye opskrifter

Chef Bios: Michael Mina

Chef Bios: Michael Mina


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Som en dygtig kok, der har modtaget adskillige priser og nomineringer gennem sin karriere, har Michael Mina kombineret sin kærlighed til fisk og skaldyr og middelhavsmad til at skabe et bredt netværk af restauranter i hele USA.

Mina blev født i Kairo og opvokset i Ellensburg, Washington. Han startede i køkkenet, da han stadig var ung og har sagt, at han trods år i køkkenet stadig elsker sit håndværk og er lige så "fascineret af processen", som da han var teenager. Han fortsatte med at deltage i Culinary Institute of America i Hyde Park og fik erfaring med at arbejde i Charlie Palmers Aureole i New York City. Hans første job, der arbejdede på Bel Air Hotel, førte til hans første store pause, da han fulgte George Morrone, den daværende chef på hotellet, til San Francisco, hvor han hjalp med at åbne Aqua i 1991 og fungerede som chef de cuisine. Mina var Executive Chef for Aqua fra 1993 - 2002.

I 2002 grundlagde Mina Mina Group med forretningspartner Andre Agassi og har siden åbnet 18 konceptrestauranter og et lounge -koncept. Mina udgav sin første kogebog, Michael Mina: Kogebogen i november 2006.

I 2011 redesignede Mina Aqua helt fra bunden og skabte Michael Mina. Restauranten indkapsler alt, hvad der var og stadig er unikt ved Aqua, men det er blevet rekonstrueret for at skabe sin egen "magiske" tilstedeværelse, som Mina ville kalde det.

HURTIGE FAKTA

Kulinarisk stil: Middelhavet

Restauranter: American Fish, Arcadia, Bourbon Steak (Miami, Scottsdale, San Francisco, Washington DC), Clock Bar, Michael Mina (Las Vegas, San Francisco), Pabu, RN74, The Handle Bar, Pub 1842, Wit & Wisdom, Seablue (Atlantic City, Las Vegas), Stonehill Tavern, Stripsteak

Født: 1969

VIDSTE DU?

Michael Minas første job i den kulinariske verden var som Garde Manger i en lille fransk restaurant i sin hjemby, da han var 15 år gammel.


Kokens tanker med Andi Van Willigan

Andrea (Andi) Van Willigan tilbragte det første årti af sin karriere som højre hånd for to af de mest profilerede kokke i verden-Gordon Ramsay (af "Hell's Kitchen" berømmelse) og restauratør Michael Mina. Hun arbejdede i en virksomhedsrolle og udviklede nye restaurantejendomme samt i tv -produktion. Nu driver hun køkkenet på den meget eksklusive Bel-Air Country Club i Los Angeles (se "Star Power" C & ampRBMaj 2016), og hun nyder både den kreative frihed og støtten fra sine medlemmer.

  1. Du vil blive overrasket over at vide, at jeg er det genert.
  2. Hvis jeg kunne bytte steder med en kok, ville det være Gordon Ramsey.
  3. En af mine mest mindeværdige måltider var kl Michael Mina på Bellagio i Las Vegas. Fra service og atmosfære til alle detaljer i maden: det var helt i top.
  4. Min go-to drink er LaCroix, Pellegrino eller Matilda Beer fra Goose Island.
  5. Mit sidste måltid ville være min far lavendelrøget kylling.
  6. Min værste kulinariske skabelse var mine tidlige forsøg på at trække nudler til et koncept, jeg arbejdede på. Eller sikkert noget jeg bagte. (Jeg kan ikke lide at bage.)
  7. Hvis jeg kunne ændre en ting ved min klub, ville det være de medlemmer, der kræver vidunderbrød og bologna for at være på menuen.
  8. Min yndlings junkfood er vinger eller nachos.
  9. Hvis jeg ikke var en kok, ville jeg elske at være en indretningsarkitekt.
  10. Jeg vidste, at jeg ville være kok før college. Jeg ville rejse verden rundt, og jeg ville ikke have en karriere, der holdt mig bag et skrivebord. Derudover elskede jeg altid at lave mad med min far. Jeg nød at se den øjeblikkelige tilfredsstillelse på folks ansigter, når de spiste noget, vi lavede.
  11. Du vil aldrig se havtaske på menuen i min klub fordi det er havets rotte, og jeg kan ikke lide at rense det.
  12. Det mest latterlige medlems- eller gæsteanmodning, jeg nogensinde har haft, var at tilberede deres tunsten.
  13. Jeg elsker at være klubkok fordi af den kreative frihed og livsstil.
  14. Når jeg ikke er i køkkenet, er jeg ’m løb med min hund eller fandt en grund til at smide et samvær med min familie.
  15. Min største fejl da jeg først startede som kok var nved ikke mit eget værd.
  16. Hvis jeg var strandet på en dessertø, ville jeg have disse fem fødevarer med mig: tortillaer, flydende ost, hakket oksekød, creme fraiche og avocado.
  17. jeg laver mad cous cous mesterværk (en kombination af cous cous og alt ved hånden) derhjemme, men jeg lavede det aldrig i klubben.
  18. Hvis jeg kunne spise middag med en person, død eller levende, ville det være min bedstefar. Han var sådan en inspiration i erhvervslivet og livet.
  19. Det mest værdifulde råd, jeg nogensinde har modtaget, var lær, hvordan du ikke skal være af dem omkring dig.
  20. Min foretrukne berømthedskok lige nu er Emeril Lagasse fordi han startede tv -revolutionen for kokke. Han er også en, jeg ikke har mødt endnu. Og jeg elsker hans nye show, “Eat the World.”
  21. De vigtigste ting i mit køkken er en skarp kniv, salt og attitude.
  22. Jeg vil lære mere om historien om at hærde fødevarer og konservering fordi det er interessant, og jeg vil starte et charcuteriprogram i klubben.
  23. Mine yndlingsingredienser er friske urter. Hvid trøffelolie er den mest overvurderede ingrediens. Syre er den mest undervurderede ingrediens. Jeg afskyr hvid peber og jeg kan ikke leve uden salt.
  24. Adfærdsreglerne i mit køkken er: Holdning er alt. Jeg ville tage en mindre erfaren kok med en fantastisk holdning end en rockstjernekok med en dårlig holdning.
  25. Mit mest pinlige øjeblik i køkkenet var da jeg arbejdede på St. Regis og vi fortalte en kok lige ud af kulinarisk skole at gå til hovedkøkkenet og hente os nogle dingelbær. Jeg følte mig virkelig dårlig og flov over, at jeg var med på det.
  26. Jeg vil gerne se mere åbenhed over for at prøve nye ting i klubber.
  27. Jeg vil gerne se mindre Wonder Bread og bologna i klubber.
  28. Min yndlingsbog er Den hemmelige have, af Frances Hodgeson Burnett. Det fik virkelig min fantasi til at svæve, og det drev min kreativitet som barn.
  29. Mine foretrukne tv -programmer er Real House Wives eller The Bachelorette. Jeg kan zone ud og grine, når jeg ser disse.
  30. Mit foretrukne køkkenhack er en avocado corer (men jeg bruger den kun derhjemme).
  31. Jeg er inspireret af viden om, atmennesker, der stoler på mig til at undervise, vejlede og udvikle. Det holder mig motiveret til at holde mig ajour med tendenser og konstant blive ved med at lære, så jeg kan hjælpe med at forme fremtidige kokke.

Om forfatteren

Joanna DeChellis

Joanna DeChellis er en prisvindende forfatter, redaktør og grafisk designer, der har specialiseret sig i madrelateret udgivelse. Hun har skrevet for en række branchepublikationer i løbet af sin karriere og er i øjeblikket redaktør for C & ampRB's Chef to Chef magazine. Inden denne rolle var hun administrerende redaktør for Club & amp Resort Business. Hun brænder for at drive læserengagement med kvalitetsindhold.


Opskrift: Chokolade panna cotta

1. Smelt forsigtigt chokoladen i en skål over næsten simrende vand.
2. Drys gelatine i en gryde over kold mælk og kog ved svag varme i 5 minutter.
3. Tilsæt salt og hæld smeltet chokolade over.
4. Bland med en gummispatel, indtil den er glat.
5. Tilsæt kold fløde og bland, indtil den er fuldstændig homogeniseret.
6. Hæld panna cotta i 6 oz glas, cirka 2/3 til toppen.
7. Stil på køl, indtil den er stivnet, cirka 4 timer.

Virgin Strawberry Mojito, af Clock Bars Marco Dionysos

1 oz. frisk lime
1 oz. simpel sirup
1 oz. jordbærpuré
4 mynte kviste
sodavand

For de voksne: tilføj 1 1/2 oz. Absint eller lys rom

Bland myntekviste med limesaft og simpel sirup.
Tilsæt jordbærpuré og revnet is.
Top med sodavand. Røre rundt.
Pynt med myntekvist og jordbær.

Michael Mina's Clock Bar er placeret på Westin St. Francis på San Franciscos Union Square.

The Westin St. Francis
335 Powell Street
San Francisco, Californien 94102

Om kokken Michael Mina:
Michael Mina blev hædret som Best San Francisco Chef 2005 af San Francisco Magazine og Best California Chef 2002 af James Beard Foundation. Mina Group begyndte driften i 2002 og driver i øjeblikket følgende restauranter: MICHAEL MINA på Westin St. Francis i San Francisco NOBHILL og SEABLUE på MGM Grand i Las Vegas STRIPSTEAK ved Mandalay Bay i Las Vegas MICHAEL MINA Bellagio på Bellagio i Las Vegas ARCADIA i San Jose.


Her er listen over 20 rigeste kokke i verden

20. Rick Bayless Rick Net Worth: $ 8,3 millioner USD

En af de bedste kokke, der har specialiseret sig i det traditionelle mexicanske køkken med moderne analyse, der har en brutto på 8,3 millioner dollars. Han er en 4. generation Oklahoman født den 23. november 1953 i Oklahoma City. Rick er en amerikansk kok og kendt for "PBS"Serie"Mexico: En tallerken ved ATime”. Han udgiver syv bøger efter sin første bog “Autentisk mexicaner: Regional madlavning ”. Et af hans restaurantnavn som "Rød O"I 2010, hvor en linje med"Frontera produkter”. Med sådan en værdi satte han sit navn på nummer 20 på listen over 20 rigeste kokke i verden. Denne mand opnår forskellige priser på grund af hi9s store velsmagende mad, han laver. Han er vinderen af ​​Bedste nye kok i 1988, Årets nationale kok i 1995, årets kogebog og forskellige andre.

19. Thomas Keller Thomas Nettoværdi: $ 8,4 millioner USD

Født den 14. oktober 1955 og en af ​​de bedste kokke i Amerika, kogebogsforfatter og restauratør har en brutto på 8,4 millioner dollars. Desværre gav han ikke op, da han står over for fiasko i sin første restaurant og forlader New York. En grundlægger, der vandt den forskellige pris for at finde “James Beard Foundation”. Keller er den bedste californiske kok i 1996 og bedre kendt som bedste kok i Amerika. Restauranten er en vinder i den årlige “Restaurant Magzine”Liste over 50 restauranter i verden. Forskellige prisvindende mesterkok, således at han modtager prisen som bedste amerikanske kok, fremragende kokspris, årets kok og mange andre. Ikke alene er han også vinder af prisen Outstanding Wine Service.

18. Michael Mina Micheal Net Worth: $ 8,7 millioner USD

En amerikansk kogebogsforfatter berømthedskok og restauratør har en brutto på 8,7 millioner dollars med en sådan rigdom satte han sit navn på listen over de 20 rigeste kokke i verden. Grundlæggeren af ​​"Mina Group”. Mina Group er en restaurantledelsesorganisation eller virksomhed, der driver 18 restauranter. Mina er chefkok på sin egen restaurant med to etiketter i “San Francisco"Og" Las Vegas”. Begge tjener en stjerne i “Michelin guide”. Han begyndte sin første kogebog i 2006 og lavede en forskellig tv -optræden.

17. Curtis Stone Curtis Nettoværdi: $ 8,7 millioner USD

Bedst kendt som "Den stille terminator”Er en australsk kok, tv -personlighed og forfatter, der har en brutto på 8,7 millioner dollars. Han får tog af "Marco Pierre White" i London. Curtis arbejder så hårdt og finder vej til køkkenchef i byen “Quo Vadis”. Stone får sin berømmelse, før han kommer ind i eller viser udseende i Hosting på shows. Han udgiver 6 madlavningsbøger og sælger sin serie køkkengrej. Med en så enorm og massiv rigdom satte han sit navn på listen over de 20 rigeste kokke i verden. America Next Great Restaurant blev produceret af ham i 2010, som er NBCs nye serie.

16. Charlie Palmer Charlie Nettoværdi: $ 8,9 millioner USD

Han er amerikansk hotelejer, berømthedskok og forfatter, der har en brutto på 8,9 millioner dollars. Charlie er kendt for sin progressive amerikanske madlavning. Palmer får sin vækst i en lille by Smyrna, en upstate i New York. Han har en årlig omsætning på $ 30 millioner. At arbejde i "River Cafe" i Brooklyn vinder berømmelse som kokindehaver af "Aureole”På Manhattan. Senere flytter han til gade 42 i Las Vegas og har nu 16 restauranter i New York. Med kolossal rigdom satte han sit navn på listen over de 20 rigeste kokke i verden.

15. Tom Colicchio Tom Nettoværdi: $ 9,3 millioner USD

Fuldt navn som Thomas Patrick “Tom ” Colicchio født den 15. august 1962 med en brutto på 9,3 millioner dollars. Tom er en amerikansk berømthedskok. Han er grundlæggeren af ​​"Gramercy Tavern”I New York. Nu er han medejer og chefkokken. Tom er grundlæggeren af ​​Crafted Hospitality og omfatter Craft, Temple Court, Riverpark og mange flere. Han er modtager af fem "James Beard Foundation Awards" for madlavning. Tom blev også set på “Treme”, Som er en HBO -serie, vises han i 5. afsnit af den. Han så på den platform med "Eric Ripert ”,” Wylie ”og” David”Det er hans kammerater, der tilhører hans felt. Med sin store smag i hånden inviterede han også til den anden i samme serie med Eric. Han er også vært på showet "Bedste nye restaurant”Det er en reality -serie. Dette kom i år 2015.

14. Anthony Bourdain Anthony Nettoværdi: $ 9,6 millioner USD

En amerikansk kok, tv -personlighed og forfatter, der har en brutto på $ 9,6 millioner med en så massiv total satte han sit navn på listen over de 20 rigeste kokke i verden. Han er født den 25. juni 1956 og i 1978 uddannet fra “Culinary Institute of America ”. Anthony er veteran i forskellige professionelle køkkener og inkluderer mange år som chefkok på “Brasserie Les Halles ”. Han er en af ​​de bedste kokke i verden, der får ham til at komme på listen over top 20 rigeste kokke. Bourdain fik mest berømmelse for sine 2000 bøger “Køkken fortroligt: ​​eventyr i den kulinariske underliv”.

13. Emeril Lagasse Emeril Nettoværdi: $ 11,2 millioner USD

Kendt som Emeril John Lagasse III født den 15. oktober 1956 med en brutto på 11,2 millioner dollars. Han er en amerikansk tv -personlighed, kogebogsforfatter og en berømthedskok. Emeril er en regional “James Beard Award” vinder. Lagasse har styr på det kreolske og Cajun -køkken og New Orleans -stil. Han fik mest berømmelse eller opmærksomhed for at have optrådt på en lang række madlavnings-tv-shows, der omfatter langsigtede shows på Food Network “Emeril Live ” og "Essensen af ​​Emeril”. I dag er han vært for “Spis verden med Emeril Lagasse”Show på Amazon -video, der er produceret af Ugly Brother Studio.

12. Paula Deen Paula Nettoværdi: $ 11,7 millioner USD

Fuldt navn som Paula Ann Hiers Deen født den 19. januar 1947 med en brutto på 11,7 millioner dollars. Han er en amerikansk berømthedskok og madlavningsshow og tv -vært. Hun kommer med magt og have $50,000 indkomst pr. episode af hendes foretrukne Cooking Network -show. I det seneste rejser hun mellem $ 75 til $ 100 millioner fra hendes nye firma "Paul Deen Venture”. Deen kører også 4 detail -comebacks i fuld tilstand og stadig i det, derfor kommer hun på listen over top 20 rigeste kok brutto. Så stor smag og popularitet satte han sit navn på listen over de 20 rigeste kokke i verden.

11. Daniel Boulud Daniel Nettoværdi: $ 12 millioner USD

Født den 25. marts 1955 i Saint Pierre De Chandieu med en brutto på $ 12 millioner. Han er en fransk kok med hoteller i New York City, Washington D.C, Las Vegas, Palm Beach, Montreal, Miami, Toronto, Singapore, London og Boston. Mest kendt for Daniel, som er hans eponymous, Michelin 2-stjernede Resturant i New York City. Daniel modtog sin uddannelse fra "Boulud”Franske kokke, der gjorde sit ry i New York. Forskellige priser opnås af ham Sådan at hans restaurant kom i verdens bedste restaurant. Han er også vinder af "Jame Beard ” Prisen som for den bedste kok i byen New York.

10. Joël Robuchon Joel Nettoværdi: $ 12,8 millioner USD

En fransk kok fra det tyvende århundrede og komfur med en brutto på 12,8 millioner dollars. Sådanne kolossale penge satte hans navn på listen over 20 rigeste kokke på planeten. Født den 7. april 1945 og modtager titlen “Århundredets kok" ved “Gault Millau”I 1989. Joel fik også en pris for“Meilleur Ouvriver De France”Af køkkenet i 1976. Han gav forskellige kogebøger eller udgav dem på fransk. To af disse bøger er oversat til engelsk og er komiteen for den aktuelle udgave af “Larousse Gastronomique”. Robuchon er vært for forskellige fjernsyn vist i Frankrig. Han har 12 restauranter i Bangkok, Las Vegas, London og flere steder.

9. Alain Ducasse Alain Nettoværdi: $ 13 millioner USD

At have en brutto på $ 13 millioner og en franskfødt monegaskisk kok. Han driver en række restauranter, som inkluderer “Alain Ducasse”I The Dorchester. Den har en 3 -stjernet topplacering i Michelin Guide, og derfor skal han placeres på listen over den rigeste kok i verden. Alain er bedre kendt for sine mest madkritikere. Ducasse har sin madlavningsafdeling, der driver 26 restauranter og 2 hoteller over hele kloden. Det har en gevinst og en samlet omsætning på $ 70 millioner. I 2005 og 2010 opnåede Alain en særegenhed uden sidestykke med at have 3 Michelin -restauranter.

8. Guy Fieri Guy Nettoværdi: $ 15 millioner USD

En amerikansk forfatter, game show -vært, tv -personlighed og for det meste kender som en kok, der har en brutto på $ 15 millioner. I Californien er han ejer af 3 restauranter. I New York, Nevada og Las Vegas giver han licens til sine restauranter. Guy Fieri er kendt for sit tv -madlavningsshow “Food Network”. I midten af ​​2010 gør tv -showet ham til ansigtet på netværket. Han er alle tiders massebølle.

7. Nobu Matsuhisa Nobu Nettoværdi: $ 15 millioner USD

Rigtigt navn Nobuyuki “Nobu”Matsuhisa, født den 10. marts 1949 havde en brutto på $ 15 millioner. Han er en japansk berømthedskok, der var kendt for sit Fusion Cuisine traditionelle japanske retter med peruanske ingredienser. Nobu signaturret er “Black Cod ”i” Miso”. Matsuhisa ejer private restauranter i Beverly Hills, Athen, Mykonos, Aspen og München. Hans internationale restaurant ejes af Nobu og andre personer.

6. Bobby Flay Bobby Nettoværdi: $ 23 millioner USD

Rigtigt navn Robert Willam Flay, en kendt amerikansk kok, der har en brutto på $ 23 millioner med en sådan grovhed satte han sit navn på listen over de 20 rigeste kokke i verden. Bortset fra som kok er han reality -tv -personligheden og en berømthed. Robert er professionelt kendt som "Bobby Flay”Og er ejer og udøvende kok på forskellige restauranter. Disse restauranter omfatter Mesa Grill i Las Vegas, Bahamas Bar i New Tork og Mohegan Sun og mange flere. Bobby burger er placeret på 19 forskellige steder i 11 stater. Flay er vært for forskellige Food Network tv -programmer.

5. Mario Batali Mario Net Worth: $ 33 millioner USD

En amerikansk kok med skrivefærdigheder og en mediepersonlighed, der har en brutto på $ 33 millioner. Professionelt berømt som “Mario Batali"Men hans rigtige navn er"Mario Francesco Bataljeg". Han ejer restauranter på forskellige steder som New York City, Los Angeles, Las Vegas, Singapore, Boston, Westport og New Haven, Connecticut. I en alder af 29 år var Batali en souschef på Four Seasons Biltmore efter at have arbejdet som souschef. Med en så enorm og massiv rigdom satte han sit navn på listen over de 20 rigeste kokke i verden.

4. Gordon Ramsay Gordon Nettoværdi: $ 55 millioner USD

En af de rigeste kokke på planeten, der fik ham på listen over de 20 rigeste kokke i verden, har en brutto på $ 55 millioner. Sådanne kolossale penge satte hans navn på listen over 20 rigeste kokke på planeten. Det rigtige navn Gordon James Ramsay Jr. og en skotsk berømthedskok og tv -personlighed. Gordon blev født i Skotland, og hans restauranter har i alt hørt 16 Michelin -stjerner. Gordanas signaturrestaurant er Resturant Gordon Ramsay.

3. Rachael Ray Racheal Nettoværdi: $ 55 millioner USD

Hun er en amerikansk kok, der har en brutto på $ 55 millioner. Bortset fra som kok er hun forretningskvinde, forfatter og berømthed. Rachael var vært for den syndikerede daglige snak og et program for livsstil “Rachael Ray”. Hun er vært for 3 Food Network. Ray havde skrevet forskellige kogebøger baseret på 30 minutters måltider koncept. Ray poserer for herremagasinet FHM i 2003. Hun favoriserer “Hurtigt og nemt ” madlavningstil. Med en så enorm værdi er hun listen over de 20 rigeste kokke på planeten.

2. Wolfgang Puck Wolfgang Net Worth: $ 78 millioner USD

Han er en østrigsk født kok, kogebøger og cateringtjenester med en brutto på 78 millioner dollars. Licensprodukt håndteres af Wolfgang Punk -selskabet med en division på 3. Spago Hollywood i 1993 indfører National Resturant News Fine Dining Hall Fame. “Moderne fransk madlavning”Det er fra American Kitchen den første bog udgivet af Wolfgang Puck i 1981. Denne bog er baseret på hans Ma Maison -opskrifter. Han er beæret og bestemmer formandschef for "Five Star Sensation”. Hans ægtefælle er Barbara Lazaroff, som blev opdaget i 1983 til 2003, Marie France Trouillot, der fandt i 1975 til 1980 og Gelila Assefa -fundet i 2007 at præsentere. Med stor brutto er han på listen over de 20 rigeste kokke på planeten.

1. Jamie Oliver Jamie Nettoværdi: $ 400 millioner USD

James Trevor Oliver født den 27. maj 1975 og en britisk kok med en brutto på 400 millioner dollars. Han er berømthedskok mest kendt for sit engelske køkken, der fik sine forskellige restauranter og tv -shows. En stor kok med så stor smag, at han satte sit navn på listen over de 20 rigeste kokke i verden. Med en sådan rigdom når han nummer et på listen over de 20 rigeste kokke i verden.


Hørøget primærribbe

ingredienser

2 liter løst pakket hø
2 enkelt ribben stående ribbenstege (ca. 2 pund hver)
Salt og friskkværnet sort peber
Vindruekerneolie
Bemærk: Hø kan købes i en foderbutik eller de fleste dyrebutikker

  1. Forvarm ovnen til 425 & degF.
  2. Bring stegen til stuetemperatur ved at tage den ud af køleskabet cirka 30 minutter, før du begynder at lave mad. Tør kødet tørt med køkkenrulle. Krydr generøst med salt og peber på alle sider.
  3. Sæt en stor saut & eacute -pande ved høj varme. Når det er varmt, tilsættes lige nok olie til at dække panden.
  4. Når olien begynder at skinne, lægges en krydret primerib i gryden og svitses på alle sider, indtil den er godt brunet, cirka 3 til 4 minutter pr. Side. Overfør kødet til en rist. Gentag processen for at stege den anden prime ribbe.
  5. Sæt bageformen i ovnen og steg ved 425 ° C i 10 minutter. Sænk ovntemperaturen til 325 & degF, og steg videre i 20 minutter til 1 time, og begynd at tage temperaturen efter 20 minutter. Fortsæt med at kontrollere hvert 10. minut, indtil termometeret viser 120 & degF.
  6. Lad hvile i mindst 15 minutter. Børst overskydende hø af. Skær kødet af ben og server.

Orange County, CA

Konditor Lei er forfatter til mange kogebøger, herunder Beach House Dinners, Beach House Brunch, Beach House Baking og Farm-to-Table Desserts. Lei er grundlæggeren af ​​Sugar Blossom Bake Shop i San Clemente, Californien. Hun er en af ​​de mest respekterede bagere i det sydlige Californien og rsquos, efter at have været hædret som Årets konditor i Orange County i 2011 af Riviera Magazine.

Lei er uddannet fra Culinary Institute of America i New York. Hun begyndte sin karriere på Sun Valley Resort i Sun Valley, Idaho, efterfulgt af Los Angeles og Dana Point, Californien som Executive Pastry Chef for Michael Mina & rsquos Stonehill Tavern på AAA Five Diamond St. Regis Monarch Beach Resort. I 2010 åbnede Lei Sugar Blossom Bake Shop i sin foretrukne strandby San Clemente. Selvom hun solgte det i 2020, er Sugar Blossom fortsat et af de mest populære og respekterede bagerier i Orange County.

I 2014 skrev Lei sin første kogebog Beach House Baking, der blev indvarslet af USA Today som en af ​​sommerens 10 bedste kogebøger. Hun har været omtalt i People, Sunset Magazine, Coast Magazine, Los Angeles Daily News, Fine Living, Orange County Register, KTLA Morning News, PBS og mange flere medier.


Chef Bios: Michael Mina - Opskrifter

AFSNIT #601

En foodies rundtur i den venetianske

Det første stop er ved den berømte Venetiansk hotelRestaurant, Chica, hvis kok/ejer, Lorena Garcia, er den første latinske kok, der åbner sin egen restaurant på Las Vegas Strip.

Med indflydelse fra hele Sydamerika blænder Chef Lorenas mad med sine robuste og levende smag og farver.

Dernæst tages seerne med på en insider -rundvisning i de underjordiske køkkener i Venetiansk. Mesterkok Olivier Dubreuil afslører den imponerende teknologi og madlavningsteknikker, der gør dette skelsættende hotel i stand til at servere måltider, der er værdige til en Michelin -stjerne, til tusinder af mennesker - i et møde.

Mon Ami Gabi Kokken Vincent Poussell

AFSNIT #602

Las Vegas ’franske forbindelse

Kokken Keller tilhører en særlig gruppe kokke i Las Vegas - kendt som "Den franske forbindelse" - der er bundet sammen af ​​kærligheden til det franske køkken.

I dette afsnit går The French Connection -kokke til Mon Ami Gabii Paris Hotel, deres yndlingssted for et godt bistro -måltid.

Derefter forkæler en gruppe af Las Vegas topkokke sig i en multi-retters smagsmenu kl Spurv + Ulv, en af ​​byens hotteste restauranter ud for The Strip.

Kokken/ejeren er Brian Howard, kendt for sit innovative og lækre moderne amerikanske køkken.

Kokken Hubert Keller i vintage Lincoln Continental foran Piero's

AFSNIT #603

Spise Las Vegas: Fra gammelt til nyt

Pieros er en tur tilbage til det gamle Las Vegas, hvor næsten alle store ting gik ned over god italiensk mad og en stiv drink.

I årtier har restauranten tiltrukket de bedste movers og shakers i Las Vegas, der kræver - og får - god mad.

Det kan kaldes Pieros, men ejeren, Freddie Glusman, er styrken bag denne legendariske restaurant kendt for sin osso bucco, pasta og nogle af de bedste desserter i byen.

Hubert går fra gammelt til nyt og går over til det smukke og moderne Cosmopolitan Hotel til en drink inde i verdens største lysekrone. Den berømte mixolog i Las Vegas, Mariena Mercer, gør ham personligt til en overraskelsesdrink.

Så er det en smagning kl Momofuku, en restaurant af den legendariske kok David Chang, der har skræddersyet sit køkken til Las Vegas -spisers smag og livsstil.

Kokke Michael Mina og Hubert Keller i køkkenet

AFSNIT #604

Las Vegas Celebrity Chefs: To af de bedste

Hubert besøger sin mangeårige ven, Michael Mina, på sin signaturrestaurant i Las Vegas, kendt for nogle af de bedste fisk og skaldyr i byen.

Mens begge kokke er legender i San Francisco, er deres kærlighed til restaurantscenen i Las Vegas tydelig, ligesom Chef Minas store kulinariske talenter.

Dernæst besøger Hubert og hans kone, Chantal, en anden gammel ven, kok Jean Joho, kl Eiffeltårnet i Paris Hotel, en af ​​de mest romantiske restauranter i Las Vegas.

De sidder hundrede meter over jorden og nyder en spektakulær solnedgang, Bellagio -springvandene og et luksuriøst og perfekt udført fransk måltid.

Kokken Hubert Keller på Raku Japanese Robata Grill

AFSNIT #605

Spring Mountain’s Secret Gems

Insidere og topkokke ved, at Spring Mountain District i Las Vegas har noget af den bedste mad i byen.

Første stop i dette show er kl Raku, en japansk robatagrill. Bag sin beskedne og afslappede indretning nyder diners autentisk japansk mad tilberedt over binchotankul.

Derefter besøger Hubert kokken Khai Vu, kaldet "kongen af ​​Spring Mountain." Hans nyeste restaurant, Mordeo, der er modelleret efter spanske vinbarer, byder på en fusion af asiatisk og spansk køkken og en vinsamling, der trækker vinentusiaster fra hele Las Vegas.

Esther's Kitchen Charcuterie

AFSNIT #606

God mad på og uden for Las Vegas Strip

Hubert leder til Bellagio Hotel for at finde ud af, hvorfor det er så svært at få en reservation på Lago, en af ​​de hotteste restauranter på The Strip.

Lago er oprettelsen af ​​den legendariske kok Julian Serrano, der serverer italiensk mad i små tallerkener designet til deling.

Derefter tager Hubert afsted The Strip at besøge Sorte får, som er en af ​​de mest omtalte restauranter i Las Vegas.

Kokken Jamie Tran tilbyder en vietnamesisk-fransk smagsmenu til Hubert og Chef Trans mangeårige mentor, kokken Vincent Pouessel.

Esther's Kitchen Charcuterie

AFSNIT #607

Kulinariske hotspots i Las Vegas centrum

Centrum af Las Vegas er historisk, hip og sejt, og det beskriver også madscenen.

Hubert besøger to stand-outs: først er det en tur til den ældste bar i Nevada, Atomiske spiritus, hvor kunderne samlet sig i 1950'erne for at se atombombe -test med en cocktail i hånden.

Mens indretningen er fyldt med historiske relikvier fra 50’erne, er mad og drikke alle spændende og spændende.

Så er det et stop -in KunstdistriktetEsther's Kitchen, en populær kvarterrestaurant, der tiltrækker både lokalbefolkningen og kyndige madglade.

Det er oprettelsen af ​​stjernekokken James Tree, en indfødt Las Vegan, der finpudrede sine talenter på restauranter med Michelin-stjerner og derefter åbnede denne afslappede restaurant, der serverer uimodståelig italiensk soulfood.

AFSNIT #608

Spise i Las Vegas: Fra Peru til Provence

Hubert ved, at du ikke behøver at forlade Las Vegas for at nyde eksotiske kulinariske eventyr.

I dette afsnit går han til sit yndlingssted for Nikkei -køkken kl Enkelt gang i Det venetianske hotel. Kokken/ejeren Ricardo Zarate tilbereder autentiske retter fra sit hjemland Peru og viser den magi, der sker, når peruansk og japansk mad bliver gift sammen.

Så, bare et par blokke ned ad Las Vegas Boulevard, ender han i det sydlige Frankrig kl Rivea, en Alain Ducasse -restaurant.

Han mødes med sin mangeårige ven, chefkok Bruno Riou. De nyder et måltid med retter, der er sprængfyldt med smag og aromaer fra Provence i omgivelser, der føles som Rivieraen - alt sammen mens de nyder en af ​​de bedste udsigter over Las Vegas.

Kokken Hubert Kellers fødselsdagsbash

AFSNIT #609

Huberts fødselsdag Bash

Hubert besøger det fantastiske undervisningskøkken af Southern Wine & amp; spiritus, hvor mixologer kommer fra hele Las Vegas for at lære de nyeste teknikker og opskrifter til at skabe de innovative drikkevarer, der har gjort byens barer og lounger til de bedste i verden.

Seriefinalen afsluttes med en fødselsdagssamling for Hubert arrangeret af Las Vegas tætte kulinariske samfund.

Det foregår i Huberts baggård, hvor han netop har installeret en udendørs brændeovn.

Seerne bliver behandlet med et indvendigt kig på, hvad kokke spiser til deres egne fester, herunder et røget helgris. De vil også komme til at høre førstehånds om den nærhed, samarbejde og kammeratskab, der har gjort Las Vegas til et fantastisk sted at arbejde for folk i gæstfrihedsbranchen.


Michael Mina blev født den 5. maj i 1969 (Generation X). Generation X, kendt som "sandwich" -generationen, blev født mellem 1965 og 1980. De er indlogeret mellem de to store kendte generationer, Baby Boomers og Millennials. I modsætning til Baby Boomer-generationen er Generation X mere fokuseret på balance mellem arbejde og liv frem for at følge den lige og snævre vej i Corporate America.
Michael ’s livsstilsnummer er 8.

Michael Mina er berømt for at være kok. Kok, der er berømt som ejer og indehaver af Mina Group af sine selvbetegnede restauranter i San Francisco og Las Vegas, hvilket har givet ham en Michelin-stjerne. Han udgav sin første kogebog Michael Mina: Kogebogen i november 2006 til stor anerkendelse. Han indgik et partnerskab med Andre Agassi for at åbne restauranterne Nobhill og Seablue i Las Vegas. Uddannelsesoplysningerne er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt. Tjek venligst tilbage snart for opdateringer.

Michael Mina fylder 53 år

Michael blev født i 1960'erne. 1960'erne var årtiet domineret af Vietnamkrigen, borgerrettighedsprotester, cubanske missilkriser, protester mod krigen og så attentaterne mod USA's præsident John F. Kennedy og Martin Luther King Jr. Det markerede også den første mand, der landede på månen.

Den 52-årige amerikaner blev født i Hanens år og er en del af Generation X

Ifølge Chinese Zodiac blev Michael født i Hanens år. Mennesker født i Hanens år er ærlige, opmærksomme og hårdtarbejdende. De stoler sjældent på andre mennesker i det daglige liv, hvilket kan gøre dem utålmodige, når de har med andre at gøre.


En ny opdagelse

It was then that Chef Andi discovered a love for directing and implementing systems for new restaurant venues – a role worthy of her skills and talents. After the successful opening of Strip Steak, she swore to never return to her former position as a grill cook. “It was a bit ballsy [but] I went to Michael Mina and said ‘okay, what do you have next for me, because I’m not going back to [the restaurant].'” True to her word, she never did. That day Michael Mina promoted Chef Andi to the Executive Corporate Sous Chef position. In the next four years, she traveled the nation, opening 11 more restaurants until one life-changing day.

“We did a project in the Borgata called SeaBlue [where] Gordon Ramsay was filming Hell’s Kitchen,” says Chef Andi. It was there that Chef Ramsay’s talent agent approached Anthony looking for a replacement of Gordon Ramsay’s sous-chef. As Andi recalls, “[Michael] put me forward. [I then] had a meeting with Gordon at the Four Seasons in Las Vegas. The next thing I knew, I was on a plane, and on this T.V. show.” Chef Andi had no prior knowledge of Chef Gordon’s show, Hell’s Kitchen, and had no idea what to expect being thrust onto a nationally televised cooking show. “I just said, okay, I’m a sous chef for him, and I’m going to do my job like normal. I’m really competitive, so I was making sure that my team was 100% complete and ready to go.”


Michael Mina

Named Bon Appetit Chef of the Year 2005, San Francisco Magazine Chef of the Year 2005, as well as Restaurateur of the Year 2005 by the International Food and Beverage Forum, acclaimed chef Michael Mina continues to dazzle the culinary world with bold dining concepts throughout the country. Not only has he contributed to San Francisco’s reputation as a world-class epicurean destination, Mina has also been an integral part of the making of the now-esteemed Las Vegas dining scene.

“I have been very fortunate to earn a living through my true passion,” says Mina. “Over a decade in the kitchen has taught me so much about myself, my style and how to share this excitement with my guests. Each new project shows me that there is absolutely nothing I would rather do.”

The opening of his eponymous restaurant, MICHAEL MINA, in July 2004, marked the newest phase and ultimate expression in the career of the James Beard Award-winning chef. The restaurant is located in the legendary Westin St. Francis on Union Square in San Francisco, the city where Mina first established his culinary reputation 12 years ago.

Born in Cairo, Egypt and raised in Ellensburg, Washington, Mina has had a love affair with the kitchen, creating memorable dining experiences for guests from a very early age. Mina’s epicurean journey began in 1987 at the Culinary Institute of America in Hyde Park. During those 18 months of formal schooling, he spent his weekends sharpening his natural talents with hands-on experience in Charlie Palmer’s kitchen at Aureole in New York City.

Despite a demanding schedule, being in the kitchen simply remains a labor of love for the celebrated chef. “I started in the kitchen when I was very young,” explains Mina, “and I am still as intrigued with the process as I was when I was a 15-year-old Garde Manger in a small French restaurant in my hometown.”

At the start of his career, Mina was presented with an opportunity of a lifetime with then Executive Chef of the Bel Air Hotel in Los Angeles, George Morrone. The two were asked to develop a concept and create a menu for an upscale seafood restaurant in San Francisco – the city Mina had dreamed of calling home one day.

Welcomed to San Francisco by a major earthquake on his second day in the city, the unfazed Mina went to work, under the direction of George Morrone, and dedicated himself to creating a complete dining experience – training the entire kitchen staff personally and refining the menu as the chef de cuisine. Aqua opened to rave reviews and national acclaim in 1991. Mina served as Aqua’s executive chef from 1993 to 2002, where he was awarded Rising Star Chef of the Year in 1997 and Best California Chef in 2002 by the James Beard Foundation.

At 37, Mina is an accomplished chef who has been involved in numerous creative enterprises. He conceptualized, built and opened CHARLES NOB HILL in San Francisco, earning it three-and-a-half stars, the three-star Pisces in Burlingame, and AQUA BELLAGIO in Las Vegas (now MICHAEL MINA Bellagio), a Mobile four-star winner. In 2001, Mina opened NOBHILL at MGM Grand in Las Vegas and AQUA at the St. Regis Monarch Beach Resort and Spa in Dana Point, CA.

In 2002, Mina’s culinary and business vision led to the founding of his own company, Mina Group, with partner Andre Agassi. Under the auspices of Mina Group, he has opened two concept restaurants: ARCADIA in San Jose, and SEABLUE at MGM Grand in Las Vegas. He remains Managing Chef of MICHAEL MINA Bellagio and NOBHILL at MGM Grand, both in Las Vegas, and plans are underway for a new restaurant to open at the St. Regis Monarch Beach in February 2006, as well as a seafood restaurant at the Borgata in Atlantic City in 2006.

Mina has been featured in such national media as Bon Appetit, Food & Wine, Gourmet, Food Arts, Cigar Aficionado, Newsweek, TIME, Robb Report, Travel & Leisure, Wine Spectator, as well as the Food Network's "After Midnight," Fine Living Network’s “Opening Soon,” Pat O’Brien’s “The Insider” and Fox's syndicated "Good Day Live." He has been a featured guest chef at the James Beard House numerous times, cooked for First Lady Laura Bush, and has been a guest speaker at C.I.A. in Hyde Park and at other culinary institutes in California.

All American Speakers Bureau is a full-service talent booking agency providing information on booking Michael Mina for speaking engagements, personal appearances and corporate events. Contact an All American Speakers Bureau booking agent for more information on Michael Mina speaking fees, availability, speech topics and cost to hire for your next live or virtual event.


Se videoen: Michael Mina: Rapid Testing, Viruses, and the Engineering Mindset. Lex Fridman Podcast #146 (Kan 2022).