Nye opskrifter

Kartoffel-, løg- og pølsegratiner

Kartoffel-, løg- og pølsegratiner

Fra Julia Childs bog, Mastering the Art of French Cooking, er dette en perfekt ret til morgenmad eller brunch. Den er super smagfuld og ideel til en brunchfest.MERE+MINDRE-

1/2

pund skrællede og skiver rå kartofler (ca. 2 kopper)

1

kop skiver polsk pølse

1/4

kop schweizisk ost, revet

1

(3 til 4 kop) bageform, cirka 2 tommer dyb (min er rund)

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 375 ° F. Kog løg langsomt i smør i cirka 5 minutter, indtil det er mørt, men ikke brunet.

  • 2

    Drop kartofler i kogende saltet vand og kog i 6 til 8 minutter, indtil de er næsten ikke færdige. Afløb grundigt.

  • 3

    Smør bageformen. Fordel halvdelen af ​​kartoflerne i bunden, derefter halvdelen af ​​løgene, derefter alle pølseskiverne, derefter resten af ​​løgene og til sidst resten af ​​kartoflerne.

  • 4

    Bland æg, fløde, salt og peber godt. Hæld over kartoffelskålen, ryst forsigtigt gryden for at fordele væske.

  • 5

    Drys den revne ost over det hele. Bages 30 til 40 minutter i øverste tredjedel af ovnen, indtil toppen er pænt brunet. Lad det sidde på et kølerist i et par minutter, før det serveres.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
410
Kalorier fra fedt
330
% Daglig værdi
Total fed
37 g
57%
Mættet fedt
20 g
102%
Transfedt
1 g
Kolesterol
205 mg
68%
Natrium
530 mg
22%
Kalium
280 mg
8%
Samlet kulhydrat
11 g
4%
Kostfibre
0g
0%
Sukkerarter
4g
Protein
9 g
A -vitamin
25%
25%
C -vitamin
4%
4%
Kalk
10%
10%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 Frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 Skummetmælk; 0 Fedtfattig mælk; 0 Mælk; 0 Grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1 fedtfattigt kød; 6 Fedt;

*Procentlige daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.


Ostig italiensk pølse kartoffelgratin

Dette er en af ​​de opskrifter, hvor Jeg glemmer altid at tage billeder af hvert trin. Jeg håber, at du vil tilgive mig for bare at vise de sidste fotos, da trinene er ret ligetil. Selvom der er MEGET trin i opskriften herunder, er den virkelig MEGET ENKEL at samle. I en bageplade, lag kartoffelskiver med kogt italiensk pølse, flere oste og en blanding af sauteret løg og rød peberfrugt og derefter en blanding af ristede tomater og sauterede svampe med krydderurter. Grøntsagslager laver en dejlig sauce og holder alt smidig. Bages ved 400 grader Fahrenheit i mindst en time, dækket med folie de første 45 minutter, indtil toppen er brunet og kartoffelskiverne er gennemstegte.

Min mand kan meget lide denne gratin i varmt og koldt vejr. Jeg plejer at servere den sammen med en havesalat på samme tallerken.

Nogen rester måske taget til frokost den næste dag eller frosset i beholdere. Tjek dem lag!

Fra køkkenet til A Food Lover ’s Delight ….

Ostig italiensk pølse kartoffelgratin

Ingredienser:

6 gyldne kartofler (ca. 1 lb), godt skrubbet og skåret i tynde skiver
2 færdiglavede italienske kyllingepølser, skåret i 1/2 tommer runder og derefter hver runde skåret i kvarte (jeg kan godt lide Nature ’s Promise brand)
2 T olivenolie
1 c skåret sødt løg
1 c tern rød og gul paprika
1 c brændte tomater, hakkede eller dåser i tomater
4 oz cremini svampehætter, skiver
2 t italiensk krydderier
1/4 c hvidvin
1/2 c grøntsagsfond/bouillon, delt
Et par drys salt til at krydre kartoflerne
2 fed hvidløg, hakket og delt
4 oz flødeost
1 c revet mozzarellaost
1/2 c revet parmesanost
1 T finthakket italiensk persille, til pynt

1. Forvarm din ovn til 400 grader Fahrenheit.
2. Smør en 8 ″ x 4 ″ (64 oz) ramekin med madlavningsspray eller smør.
3. Opvarm olivenolien i en gryde over medium varme.
4. Svits pølsen i olivenolien, til den er let brun.
5. Fjern pølsen fra gryden og kom den i en lille skål. Sæt til side.
6. Tilsæt lidt mere olivenolie i den samme stegepande, og svits løg og peberfrugt, indtil blandingen brunes let.
7. Fjern løg- og peberblandingen til en anden lille skål.
8. Svits de stegte tomater, svampehætterne i den samme stegepande. Du skal muligvis tilføje en lille smule mere olivenolie. Smag til med den italienske krydderier. Svits til svampene er gennemstegte. Tilsæt hvidvinen for at deglaze stegepanden og kog, indtil det meste af væsken er fordampet. Fjern stegepanden fra varmen og sæt til side.
9. Læg et lag kartoffelskiver på bunden af ​​ramekinen.
10. Hæld lidt af grøntsagsbouillon over kartoffellaget.
11. Drys kartoffellaget med salt og noget af det hakkede hvidløg.
12. Fordel halvdelen af ​​pølsen og halvdelen af ​​løgpeberblandingen over kartoflerne.
13. Tilsæt halvdelen af ​​flødeosten i dukker over pølsen og kartoflerne.
14. Drys halvdelen af ​​den strimlede mozzarella og halvdelen af ​​parmesanen over flødeosten.
15. Tilsæt endnu et lag kartoffelskiver med endnu et stænk grøntsagsfond.
16. Krydr kartoffellaget med salt og resten af ​​det hakkede hvidløg.
17. Fordel tomatsvampeblandingen over kartoflerne.
18. Tilsæt resten af ​​pølsen, resten af ​​løgpeberblandingen og klatter af den resterende flødeost.
19. Drys resten af ​​den revne mozzarella og parmesan over.
20. Top med et sidste lag kartofler.
21. Hæld den resterende grøntsagsfond over kartoflerne.
22. Krydr kartoflerne med salt.
23. Dæk ramekin med aluminiumsfolie.
24. Bages ved 400 grader Fahrenheit i 45 minutter.
25. Fjern folien og fortsæt med at bage gratineringen, indtil kartoflerne er gaffel møre og brune ovenpå, yderligere 15 – 20 minutter. Den indvendige temperatur på kartoflerne skal være omkring 160 grader.
26. Når den italienske pølse au gratin er færdig, tages den ud af ovnen og lader sidde et par minutter.
27. Taller gratinen med en hulske til at skære “skiver, ” pynt med finthakket persille, og server!

Serverer 4 spisende gæster som hovedret. Tilbud med en havesalat på samme tallerken. Passer godt til øl eller rødvin.

Variationer: Brug italiensk svinekødspølse i stedet for kyllingepølse. Tilsæt lidt kogt courgette eller gul squash i tern. Brug tomatsauce i stedet for grøntsagsbouillon til en anden smag. Erstat dine yndlingsoste som ricotta som flødeost eller fontina til mozzarella. For ekstra dekadens kan du drys lidt revet ost på toppen af ​​gratinen i de sidste minutter med bagning. For at gøre denne ret vegetarisk, bare udelad pølsen. For at gøre denne ret vegansk, brug veganske oste og pølser. Beyond Meat laver en plantebaseret italiensk pølse, der fås på landsplan.


Udgivet: 00:01 BST, 15. september 2013 | Opdateret: 00:01 BST, 15. september 2013

Pølse og karameliseret rødløgspot og kartoffel- og rødbedegratin

Rig og sød med vin og karamelliserede løg, dette tager den ydmyge hotpot til et andet niveau og ville være lige noget at have forsigtigt opvarmning i ovnen efter et fyrværkeri eller en lang vintertur. Server med smørret kål og kartofler eller min kartoffel- og rødbede -gratin.

  • olivenolie, til stegning
  • 8 svinekødspølser af bedste kvalitet
  • 2 rødløg, skrællet og fint skåret
  • 2 knopper smør
  • 1 spsk blødt farin
  • 3 timiankviste, kun blade
  • 150 g (5 oz) knapssvampe, renset og skåret i kvarte
  • 2 spsk lagret balsamico
  • 200 ml (7 fl oz) rødvin
  • 200 ml oksekødsfond (7 fl oz)
  • lille håndfuld persille, groft hakket
  • havsalt og friskkværnet sort peber

❶ Forvarm ovnen til 180C/gas 4. Læg et stort kogesikret fad over medium varme. Tilsæt et strejf olie og steg pølserne, indtil de er farvet over det hele. Overfør til en tallerken og sæt til side.

❷ Tilsæt løg og et par knopper smør til den tomme gryde. Rør sukker og timian i, og steg derefter i 10-15 minutter ved middel varme, omrør nu og igen, indtil løgene er helt karamelliserede. Tilsæt svampene, rør rundt, og fortsæt med at koge i 5 minutter. Hæld eddiken i og kog i yderligere 5 minutter.

❸ Tilsæt de kogte pølser, rødvin og lidt salt og peber til fadet, bring det i kog og bobl i 4-5 minutter for at brænde alkoholen af ​​og reducere lidt. Tilsæt bouillon, bring det i kog, og overfør det derefter til ovnen i 18–20 minutter uden låg, indtil pølserne er gennemstegt og saucen er tyk. Drys det færdige fad med persille og server.

Kartoffel- og rødbedegratin

Dette er et dejligt twist på den klassiske gratin dauphinois, hvor lagdelt kartoffel og rødbeder forsigtigt tilberedes i garlicky creme. Jeg foretrækker at bruge voksagtige kartofler, da de holder deres form bedre, men uanset hvad du bruger, skær dem så tyndt som muligt, helst i en foodprocessor eller mandolin. Rødbedene skal skæres tykkere, fordi den allerede er kogt.

SERVERER 4
1 fed hvidløg, skrællet og halveret
smør, til smøring
750 g kartofler, skrællet
500 g kogt rødbede, skrællet
500 ml (18 fl oz) dobbelt fløde
havsalt og friskkværnet sort peber

Forvarm ovnen til 180C/gas 4. Gnid indersiden af ​​en 26 cm x 18 cm (101⁄2 in x 7in) bageplade med de afskårne sider af hvidløgene, og smør den derefter med smør.

❷ Skær kartoflerne meget tynde. Skær rødbederne i skiver, der er cirka 5 mm tykke. Varm cremen forsigtigt op ved middel varme, til den er varm.

Læg en tredjedel af kartoflerne i det tilberedte fad (gem de flotteste stykker til toppen). Dæk med halvdelen af ​​rødbederne og krydr med salt og peber. Gentag, inden du afslutter med et sidste lag pænt arrangerede kartofler og krydrer igen.

❹ Hæld den varme fløde over fadet og bag i 1 time, eller til kartoflerne er helt møre.
Hvis toppen ser ud til at brune for hurtigt mod slutningen af ​​tilberedningstiden, skal den dækkes med folie.
Serveres varm.

SÅDAN TILBEREDES RØDERØD
Pak rødbederne og et godt drys salt i folie og kog dem ved 180C/Gas 4 i cirka en time, eller indtil de føles bløde, når de gennembores med et spyd. Lad dem køle lidt af inden de skrælles.


Røget pølse kartofler Au Gratin

Hvis du elsker osteagtige kartofler, og du elsker pølse, vil du elske denne ret. Det store ved denne ret er, at det ikke er tilbehør, men hovedretten! Hvis du mangler tid og ikke vil bruge den ekstra tid, det tager at lave og bage både hovedret og tilbehør, så er dette noget for dig.

En anden god ting ved denne ret er, at du kan købe røget pølse, ost og kartofler og opbevare dem i køleskabet i en anstændig mængde tid, før de skal bruges. Dette giver dig mulighed for at nyde dette som et måltid på de nætter, hvor du har lavt på dagligvarer og ikke kan komme til butikken. Både røget pølse og kartofler er begge fairy billige og giver et rimeligt måltid.

Dine børn vil især elske dette måltid. God fornøjelse!

  • 1 Hillshire Farm Oksekød eller Tyrkiet røget pølse
  • 2 store kartofler
  • 1 stort løg
  • 1/2 kop mælk
  • 1 pose revet ost (16 oz)
  • Madlavningsspray
  • Salt og peber efter smag
  • Persille (frisk eller tørret)
  1. Sprøjt gryden med kogespray.
  2. Gør blandingen klar:
  3. – skær løg i små stykker
  4. – terninger i pølser i små bidstykker
  5. -skær kartofler i tynde skiver (skiver)
  6. Lag:
  7. -Kartofler
  8. -Løg
  9. -Pølse
  10. -Ost (salt/peber efter smag)
  11. -Kartofler
  12. -Løg
  13. Før du lægger det øverste lag ost, dryp 1/2 kop mælk over lagret bland forsigtigt for at holde alt på plads
  14. Fyld det øverste lag med ost.
  15. Bages i 1 time ved 350 grader.
  16. Fjern aluminiumsfolie. Fortsæt bagningen i yderligere 10-20 minutter. afhængigt af din ovn for at brun osten og tilberede kartoflerne hele vejen igennem.
  17. Stik kartofler med en gaffel for at se, om de er færdige. Gaffel skal glide glat ind og ud igen glat.
  18. Drys persille over toppen (frisk eller tørret er okay, den resterende varme vil overføre og koge persillen).

Pam Buttikofer er medstifter af Imperfect Women. Hun bor i Los Angeles med sin mand i 36 år og nyder at bruge tid sammen med sin mand, sønner og hendes elskelige unger.


Country pølse, Broccoli og kartofler Au Gratin

1 pund røget pølse, skåret i skiver på 1/2 tommer
1 stort løg, hakket
1 spsk madolie
1 pakke gratinerede kartofler
2 1/2 kopper varmt vand
1/4 tsk sort peber
4 mellemstore gulerødder, skåret i 2 tommer julienne strimler
1 pakke (10 ounce størrelse) frosset hakket broccoli, optøet og drænet
1 kop revet cheddarost


Pølse peber løg og kartoffelpakker Dette indlæg kan indeholde affiliate links. Se min privatlivspolitik for detaljer. Det smukke udendørs og camping kan nydes endnu mere ved at have lækker mad (tro mig!), Så i dag deler jeg min yndlings campingopskrift: pølsepeberløg og kartoffelpakker! At være udenfor, slappe af, mens vi ser på alt, hvad Moder Natur tilbyder, sover i et telt, sidder omkring et bål med venner og nyder lækker bålmad og s'mores (eller, som vores ven siger 'mallows') ... det er, hvad CAMPING handler om! Oven på det, der synes at være den travleste sommer til dato (læs – det har været en meget $ sommer) har vi flere bryllupper at gå til (igen, læs – $), så i stedet for at tage på en sommerferie i år besluttede vi at tage en lille campingtur. En del af mit ønske om at tage på camping var også at vise min husbond (som ALDRIG har været på camping ... men alligevel ejer et telt og campingudstyr), hvor sjovt det kunne være. Da jeg planlagde, hvad jeg ville lave, tænkte jeg på ting, der ville smage godt med ekstra smag af bålrøg, så jeg tænkte selvfølgelig på røgfuld pølse, peberfrugt, løg og kartofler (en af ​​mine favoritter) og selvfølgelig kunne jeg ikke lad være med at blive begejstret ved tanken om at lave lejrbål. ... for virkelig, hvad er en god lejrbål (eller sommer for den sags skyld) uden nogle s'mores? Da jeg vidste, hvad jeg ville lave, tog jeg videre til min yndlingsbutik i Wisconsin, #MyPicknSave for at få alle de ingredienser, jeg skulle bruge, og blev glædeligt overrasket over at opdage, at Pick 'n Save gjorde det så let for mig at få min shoppe efter mine campingopskrifter udført ... da de gik ind, havde de en fremvisning af peberfrugter (jeg vil gerne have, at du bemærker, at min kjole og peberfrugterne matcher lol). Og så, da jeg gik gennem butikken, stødte jeg på et yndigt s'mores display! Nu vil jeg dele med dig den største nøgle til vellykket bållavning: ALUMINIUMFOLIE! Køb en kraftig rulle til din madlavning, og du vil takke mig! Menuen til vores campingtur var som sådan: Bål -nachos Pølser, peber, løg og kartoffelpakker Beruset, Oreo kvaltede s’mores For at lave bål -nachos: folie beklædning af en aluminiumsbakke, hæld en pose eller tortillachips i bakken, dæk derefter med en pose mexicansk blandet revet ost og læg et stykke aluminiumsfolie over chips og ost. Kog over bål, til osten er smeltet, server derefter med salsa og creme fraiche! Du vil blive helt imponeret over den røgfyldte smag, ilden tilføjer til chipsene, og dine gæster vil også blive imponeret, fordi de spiser nachos omkring et bål! For at lave pølser, peber, løg og kartoffelpakker: Læg 4 store stykker aluminiumsfolie ned (læg en vandret, en lodret, en vandret, en lodret, så de er som et kryds og tværs. Skær derefter alle grøntsagerne og pølse (jeg brugte kalkunpølse, men enhver pølse, du kunne tænke dig, ville fungere) og smid dem med lidt olivenolie og krydderier. Hæld et par hældende skefulde i midten af ​​aluminiumsfolien, der er på toppen. Fold kun ét lag af aluminiumsfolie over pølsen og grøntsager (som om du ville folde en gave), og tryk derefter ned for at få luft ud. Vend pakken, så den er sømssidet ned på det næste lag aluminiumsfolie. Pak den derefter ind som en gave , og gentag dette to gange mere, vend og fold hver gang. Når du er ved bålet, skal du bare placere aluminiumsfoliepakkerne på en rist over bålet og vende dem hvert 10. minut eller deromkring, koge i 30-40 minutter, fjern dem derefter fra ilden, skær dem op og nyd! For at få den berusede Oreo til at kvæle s'mores: Hæld en lille Bailey irsk flødeflaske i en skål (vi endte kun med at have brug for 1 oz ... Jeg var forberedt og købte os 4 mini -flasker til brug, jeg tror ikke, at nogen havde noget imod en skud af Baileys lol). Hav en lille beholder med knuste oreos, og derefter chokoladestykker og graham -kiks og selvfølgelig skumfiduser. Varm en skumfidus over flammen, så når den er færdig med at stege, dyppes den i Baileys, derefter rulles den i de knuste oreos, derefter lægges den oven på 2 stykker chokolade og mellem to graham cracker skorper. Tro mig, det vil være det bedste s'more, du nogensinde har haft. NOGENSINDE! Jeg mener, det er en beruset, oreo kvalt s’more. Hvad skal man ikke elske? Og hvad angår min mand? Jeg er glad for at kunne fortælle, at han overlevede sin første campingtur ... og jeg er endnu gladere for at kunne fortælle, at han sagde, at han ville gå igen (men næste gang vi tager afsted, tager vi ud i vildmarken ... der var mennesker så tæt på for os, jeg hadede at høre støj fra andre campingpladser lol, jeg ville have det bare til at være os midt i ingenting, jeg vil helt sikkert rapportere tilbage, når det sker! Vil du se et billede af os omkring lejrbålet? Jeg delte dette billede på min Instagram af os camping). Efter at have fået så god mad omkring bålet, sagde min husbond 'jeg tænker på at sætte et bål i vores gård, så vi kan spise dette i løbet af ugen' Vil du have flere gode ideer ved hjælp af Pick ’n Save Ingredients? Tjek dem ud på sociale medier: Pinterest, Facebook og Twitter. 1 fed hvidløg 5 store bagekartofler, skrællet (Idaho -kartofler fungerer godt) 3 spsk friskrevet parmesanost 2½ dl grøntsagerellerhønsefond en kniv revet muskatnød og sort peber 1 gult løg, skåret (valgfrit) ternet skinkebøf (valgfrit) Forvarm ovnen til 400   ° F. Halver hvidløgsfeddet og gnid den snittede overflade over bunden og siderne af et stort lavt gratineringsfad. Vask og skræl kartoflerne. Skær meget tyndt (en mandolin fungerer meget godt til dette, hvis du har en) og læg et lag over bunden af ​​fadet. Tilsæt et lag skiver løg og skinke, hvis det bruges. Drys lidt parmesan over og smag til med salt og peber. Fortsæt med at lægge kartofler og ost (og løg/skinke), indtil du når toppen af ​​gryden. Tilsæt bouillon, og drys derefter med revet muskatnød. Bages i 1¼ - 1½ time, eller indtil kartoflerne er møre, og toppen er godt brunet. Bemærk: For en næsten fedtfri ret kan du undlade parmesanosten, så længe du bruger 100% fedtfri kyllingefond og ikke bruger skinken. Jeg kan godt lide at bruge det reducerede natrium/fedtfrie lager fra Swanson. FRISK POTATO GRATIN

Vil du tro, at denne side skål er på den rigtige side af sunde? Det er! Der er ingen fløde, ingen æg, intet smør … ja, der er ost, men vi må give efter et sted, ikke sandt. Sig venligst RIGTIG!

Åh! Apropos ingen creme ‘n ting. Jeg spurgte Google en million gange om dette var en gratin eller en gryde eller et mishmash af et eller andet, og Google ’s svar var dybest set som, hvis der ikke er nogen fløde, er det ikke en gryde. Og hvis der er brunet ost på toppen, er det en gratin. ‍♀️ SÅ, der går du. At navngive opskrifter er min hobby …

Endnu en ting om min smagstester, A.K.A. min mor fortalte mig, at jeg skulle kalde det dekonstrueret moussaka. Makedonsk moussaka er en gryde med lag kartofler og hakket oksekød.

Jeg siger, kald det hvad du vil, men sørg for at gøre det, fordi det er vildt godt!


  • 2 spsk finthakket frisk persilleblade
  • 1/2 kop fine brødkrummer
  • 1 mellemstort fed hvidløg (ca. 1 tsk)
  • Kosher salt og friskkværnet sort peber
  • 1 1/2 pund små nye kartofler
  • 1 1/2 pund perleløg
  • 1/2 pund bacon, skåret i 1/2-inch lardons
  • 2 spsk tunge fløde
  • 6 ounce revet Comté eller gruyereost

Juster en ovnrist til midterstilling, og forvarm ovnen til 400 ° F. Pisk 1 spsk persille, brødkrummer og hvidløg sammen i en medium skål. Smag til med salt og peber og sæt til side.

Læg kartofler i en medium gryde og dæk med koldt vand. Tilsæt 2 spsk salt og lad det simre ved middelhøj varme. Kog til kartoflerne er møre, cirka 10 minutter. Dræn og sæt til side.

Imens skrælles løg ved at afskære toppe og bund, markere et let X på den ene skårne side og kaste i kogende vand i 1 minut. Skyl under køligt rindende vand. Skræl skal let komme af med hånden eller ved hjælp af en skærekniv. Sæt til side.

Læg bacon i en stor gryde og dæk med 1/4 tommer vand. Lad det simre ved høj varme. Kog, rist panden lejlighedsvis, indtil vand er fordampet og bacon begynder at sprøde. Fortsæt med at koge, omrør ofte, indtil bacon er brunet og sprødt overalt, cirka 8 minutter i alt. Tilsæt kartofler, løg, tyk fløde og den resterende spiseske persille og rør det sammen. Smag til med salt og peber.

Overfør blandingen til en rektangulær gryde. Dæk med ost og overfør til ovnen. Bag indtil osten er smeltet, cirka 10 minutter. Fjern det fra ovnen, drys brødkrummerblandingen jævnt ovenpå og vend tilbage til ovnen. Bages indtil brunet og boblende, cirka 15 minutter længere. Lad afkøle lidt, og server.


En note om krydderier

  • Det intensitet og kvalitet af krydderier varierer fra mærke til mærke. jeg anbefaler krydderier af god kvalitet til denne Pølse og Kartofler Skillet Meal. Afhængigt af de krydderier, du har, skal du muligvis øge mængden.
  • Jeg elsker, elsker ristet Californiens hvidløgspulver det tilføjer så meget til dette måltid. Dette er et Private Selection® -mærke fra Kroger -butikker (ikke sponsoreret, bare en fan!). Eller selvfølgelig virker ethvert hvidløgspulver, men sørg for at give denne ret en smag og øg efter behov.
  • Med så få krydderier og ingredienser har de ingredienser, du bruger, betydning.

Nu er du klar til at lave dette pølse- og kartoffelsteg. Og at vil sandsynligvis gå hurtigere end at læse dette indlæg gjorde!


Se videoen: Kartoffeln reiben Bereiten Sie ein unglaublich leckeres Abendessen für die ganze Familie vor#140 (Oktober 2021).