Nye opskrifter

Auberginesalat med kartofler og mayonnaise

Auberginesalat med kartofler og mayonnaise


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tilbered mayonnaisen afhængigt af hvor meget du vil have. Kog kartoflen i sin skal. Jeg havde aubergine i fryseren. Efter at de havde tøet, blandede jeg dem. Når kartoflen er afkølet, skrælles den og lægges på den lille rivejern. Hak løget fint. Bland alt sammen, smag til med salt efter smag og server derefter.

God appetit!


Orientalsk salat

Orientalsk salat kan være en ret, der spises alene eller som tilbehør til andre snacks. Hvert område har sin egen orientalske salatopskrift, men nedenfor fortæller vi dig den enkleste, hurtigste og lækreste orientalske salat.

Enkel orientalsk salatopskrift:

Orientalsk salat er en uundværlig ret i det rumænske køkken. Variationen af ​​friske grøntsager gør den til den lækreste salat i vores land, og hemmeligheden er at bruge hjemmelavet mayonnaise. Her er de trin, du skal følge for at lave en lækker orientalsk salat!

Vask kartoflerne og kog dem i saltet vand. Prøv med en gaffel, hvis de er kogt, fjern derefter fra vandet og lad dem køle af. Skræl squashen, og skær den i skiver.

Æggene vaskes og koges i saltet vand i cirka 10 minutter for at hærde. Efter kogning, lad det stå i koldt vand i et par minutter, så det let kan rengøres.

Skær æggene i runder og bland med kartoflerne. Skræl squashen, skær den og pres saften.

Alle ingredienser blandes med salt, sennep, mayonnaise, olie og citronsaft. Pynt med finthakket grøn persille eller andre krydderier, alt efter præference.


Ingredienser Auberginesalat med vegansk mayonnaise

  • 1 kg. af godt modnet aubergine (for at have en skinnende hud og være lys og let luftig)
  • 50 ml. af Enkel sojamelk Ikke offentliggjort
  • 100 ml. vegetabilsk olie (solsikke, raps osv.)
  • 1 tsk sennepsspids
  • saft af 1/2 citron
  • 1 lille løg finthakket eller rettere revet efter smag formalet

Auberginesalat med vegansk mayonnaise

Bagning og rengøring af aubergine

1. Prik auberginen med en kniv eller gaffel (for at undgå uheld) og bag den i direkte kontakt med en meget varm overflade (grill, kogeplade osv.). De kan også sidde på gløderne, det er vigtigt at vende dem på alle sider efter skrællen brænder, bage jævnt og fange den behagelige, lidt røgfyldte smag. Auberginer er klar, efter at deres inderside er blevet meget blød. Her kan du finde det tre måder at bage aubergine på.

2. Når de alle er kogte, skrælles auberginen, gerne mens de er varme. Den nemmeste måde at rengøre dem på er at skubbe kernen ud af skallen med en ske.

3. Her er de bagte og rensede ægplanter, som jeg afdryppede i en plastsigt. Det er vigtigt at dræne saften godt, fordi den kan være bitter og sammentrækkende og påvirke smagen af ​​auberginesalat negativt.

Fastende sojamelk mayonnaise

3. Til fastende mayonnaise vil vi bruge simpel sojamelk fra Inedit (50 ml), 100 ml. olie, sennep og 1-2 spsk friskpresset citronsaft. Vi har også brug for en stavblender.

Lad os se det i øjnene, udover det enkle sojabønnemel, vi brugte til mayonnaise, har Inedit Food andre produkter, der er helt lækre, med vanilje, jordbærsmag eller honning og korn, og endda en meget god grøntsagsmayonnaise.

4. Hæld i en smal, smal beholder (dem der følger med blenderen) Simpel upubliceret sojamelk og oveni olien alt på én gang. Kom blenderen i skålen og lad den stå i bunden. Tænd blenderen, når den er nedsænket i væske og understøttet af bunden af ​​skålen, og bland i 1-2 minutter, indtil den begynder at tykne. Hæv langsomt blenderen til overfladen under konstant omrøring. Tilsæt sennep, citronsaft, salt og hvid peber efter smag og bland igen. Mayonnaisen er klar, den har smag og tekstur af en almindelig mayonnaise, derudover indeholder den ikke æg (rå, især, den har faktisk slet ikke æg: P).

Tilberedning af salaten

5. Kom den hakkede aubergine i en skål, tilsæt revet eller fint hakket løg og al den tilberedte veganske mayonnaise. Bland godt og krydr salaten efter smag, tilsæt salt, hvid peber og citronsaft.

6. Stil salaten på køl og server som ønsket, som en forret eller snack. Det er skønt med et godt stykke hjemmebagt brød og nogle friske tomater.


Enkle auberginesalatingredienser & # 8211 fasteopskrift

  • 1 kilo aubergine
  • 150-200 ml. af solsikkeolie
  • 1 lille løg, meget fint hakket
  • salt
  • la citronsaft (valgfrit, men kan varmt anbefales)
  • hvis du virkelig vil, gå med et fed hvidløg

Hvordan vælger vi aubergine for at få en lettere auberginesalat?

Den ekstremt enkle opskrift, der følger, er baseret på ægplantas egenskab for at danne en emulsion i kombination med olie. Teoretisk set kan aubergine danne en emulsion, hvor olieindtaget er op til 1: 1, men dette kræver en ret høj centrifugeringshastighed, og jeg tror ikke, at nogen ønsker et præparat med så meget olie. Tanken er, at faktisk moden aubergine i høj grad opfører sig som æggeblomme og i kombination med olie danner et stof, der ligner mayonnaise. Det er bare det, at denne "mayonnaise" naturligvis vil være 100% grøntsag.

Jeg forstår, at folk er særligt interesserede i at få en lettere salat. Jo større mængde olie, der er inkorporeret i den modne aubergine, og jo mere vi blander / blander, jo lysere er farven på det præparat, der opnås. Du behøver ikke nødvendigvis mayonnaise og under ingen omstændigheder har du brug for mælkepulver, da jeg forstod, at det stadig er sædvanligt at tilføje det til auberginesalat for at hvide det. Anyway, det er ikke hvidt, det er en lysebrun-grøn.

Til en god og let auberginesalat er det godt at vælge mellemstore ægplanter, ikke særlig stærke. Meget hårde at røre ægplanter er umodne, så de vil indeholde en større mængde nikotin. Selv nikotin, aubergine er en tobaksrelateret plante, som jeg også skrev om i artikel om aubergine offentliggjort i 2012. De perfekte auberginer til madlavning giver let efter for fingertryk, uden at være bløde og rynkede, har en skinnende skal og så få frø som muligt indeni.

Hvordan ved vi, hvilke auberginer der har færre frø indeni?

Jeg fandt også ud af dette for ikke så længe siden, i en artikel skrevet af Mircea Banu på Adrian Hădeans websted. Det ser ud til, at ægplanter har sex, hvilket kan bestemmes af andelen af ​​brungrå bark i spidsen. Dem med en lille, rund knap øverst er mænd og dem med en langstrakt del er hun. Du kan identificere begge typer på billedet herunder. Nå, kvindelige auberginer har flere frø og implicit mindre kød. Og da frøene koncentrerer den største mængde alkaloider i planten, bliver auberginepigerne endnu mere bitre, så det er bedre at undgå dem.

Jeg var ret skeptisk i starten, men ved, at denne mærkelige ting med aubergine -sex praktisk talt er bevist og bevist.

Forberedelse & # 8211 forberedelse af ægplanter

1. Jeg foretrækker at bage aubergine til salat i direkte kontakt med en varm eller flammeoverflade. De kan også bages i ovnen, men de vil ikke længere have den fremragende smag af røg, som vi kan lide så meget. Andre metoder til bagning af aubergine kan findes her. Glem ikke at prikke ægplanterne, før du bager dem, for ellers kan dampen, der er akkumuleret indeni, få dem til at eksplodere og forårsage uønskede ulykker. Jeg bager dem på den varme grill og vender dem fra side til side, indtil kernen er meget blød.

2. Når det koger, lægges auberginen i en sigte hængende over en skål og dækkes let til med låg eller folie. Vandet i auberginen løber ud i opsamlingsbeholderen, og dampen får let til at skrælne kommer af.

3. Når de alle er kogte, skrælles auberginen, gerne mens de er varme. Det enkleste graver vi kernen ud af skallen med en ske.

4. Her er de bagte og rensede auberginer, drænet i en plastsigt. Det er vigtigt at dræne saften godt, den kan være bitter og sammentrækkende og påvirke smagen af ​​auberginesalat negativt.

5. Når den er drænet godt, hakkes auberginen så lille som muligt. Jeg bruger en keramisk kniv til dette, bare fordi jeg ikke bruger den til andet. Enhver rustfri kniv er lige så god, for hvis den er rustfri betyder det, at den ikke oxiderer. Ikke engang i kontakt med aubergine. Hvis du vil, kan du putte auberginen i blenderen, sidst foretrækker mange at gøre det. Jeg foretrækker den klassiske version, jeg kan godt lide at have lidt tekstur i auberginesalaten.

Tilberedning af salaten

5. Når auberginerne er kogt, hakket og afkølet (ved stuetemperatur), overføres det til en skål. Vi begynder at hælde olien i en tynd tråd, ligesom mayonnaise, mens vi blander kontinuerligt med en træske. Eller med røremaskinen, hvis vi skynder os, fungerer det hurtigt og godt med røremaskinen.

7. Efterhånden som mere olie indgår i den bagte aubergine, vil vi bemærke, hvordan en stadig mere cremet og lettere pasta dannes. Hvornår stopper vi? Nå, når vi synes, det er nok! Som jeg sagde, kan vi tilføje mere eller mindre olie efter præference. Det er vigtigt at tilføje det gradvist i en tynd tråd. Og lad os ikke stoppe med at blande / blande kraftigt, for auberginesalat kan skæres, ligesom mayonnaise.

8. Endelig får vi en fin pasta, godt emulgeret og ret lys i farven. Smag salaten til med salt og peber efter smag, og jeg tilsætter altid citronsaft. Dette hjælper også, både for at opnå en lysere farve og for at smage. En sådan mængde olie er ret vanskelig at sluge uden noget syre, og nogle foretrækker at tilføje sennep.

9. Altså hvidløg eller løg i auberginesalat? Denne gang lagde jeg bare løg, en lille, fint hakket. Jeg blandede godt og smagte endnu en gang, jeg tilføjede lidt mere salt. hvis du putter hvidløg eller begge dele, er der ikke noget i vejen med det, det er vigtigt, at du kan lide det.

Server enkel auberginesalat

Inden servering af salaten overfører jeg den til en ren skål, dækker den med husholdningsfilm og sætter den på køl i mindst en time. Hvis det er koldt, bliver salaten fastere, mere konsistent. Det kan serveres som sådan, eller det kan bruges til at fylde forskellige grøntsager med det (tomater, peberfrugter osv.).


Fastende EGGPLACE salat, med CHIA og TURMERIC frø

Auberginesalat er meget velsmagende med mayonnaise. Men til onsdage og fredage eller fasteperioder i løbet af året kan vi bruge chiafrø som erstatning for æg og gurkemeje til farve og yderligere fordele.

Auberginesalat med chiafrø og gurkemeje

Friske ægplanter har en koncentreret smag og giver salaten en særlig smag, så vi ikke længere føler behov for at tilføje mayonnaise. Den faste variant er meget lettere på maven.

• 2 store ægplanter
• 1 løg
• 2 tsk sød sennep
• 3 tsk chiafrø
• ¼ tsk gurkemeje
• lidt olie og salt efter smag

Hvis auberginerne er friske, skal du bage dem på grillen, i ovnen eller på en kogeplade og skrælle dem, mens de er varme, for at gøre dit arbejde lettere. Vask dem under rindende vand for at fjerne eventuelle brændte skallerester.

For at hakke dem kan du bruge en kniv og en træbund, en kødkværn eller en foodprocessor.

Faste auberginesalatopskrift

Pil et løg og hak det fint. For at være så fin som muligt kan du også bruge kødmaskinen eller en robot / blender.

Faste auberginesalatopskrift

Bland den hakkede aubergine i en skål, tilsæt sennep, gurkemeje, salt og olie. Rør rundt til det er glat, tilsæt derefter chiafrøene og bland godt.

Faste auberginesalatopskrift

For en friskere smag kan du også tilføje et par kviste finthakket grøn persille til salaten.

Ud over sammensætningens bindende virkning som et æg, er chiafrø meget nærende og gør salaten meget mere mættende og sund. De er fulde af vitaminer, mineraler, proteiner og antioxidanter. Gurkemeje og sennep giver salaten en gul, æglignende farve og en let krydret smag.

Faste auberginesalatopskrift

Auberginesalat kan serveres med tomater eller agurker og brød eller kager med klid til et solidt måltid.

* Rådene og eventuelle sundhedsoplysninger, der er tilgængelige på dette websted, er til informationsformål, erstatter ikke lægens anbefaling. Hvis du lider af kroniske sygdomme eller følger medicin, anbefaler vi, at du konsulterer din læge, før du starter en kur eller en naturlig behandling for at undgå interaktion. Ved at udsætte eller afbryde klassiske medicinske behandlinger kan du bringe dit helbred i fare.


Auberginesalat

Auberginesalat er en af ​​mine yndlingsretter. Smagen af ​​aubergine, lidt røget med en let løg aroma, erobrer mig hver gang. Og jo mere smagfuld og mere smagfuld den er, jo lettere er den at lave. Bag ægplanterne på et par minutter, rengør dem og lad dem dryppe af. Mens de dræner, kan vi lave alt muligt andet rundt i huset, og derefter blander vi dem med det hakkede løg og mayonnaise, og salaten er klar. Jeg anbefaler at bage dem så tidligt som muligt om morgenen, når det er køligere udenfor, så denne fase vil ikke være en pine.

Godtbagte auberginer skal have en mørk farve, halen er grøn, ikke tør og skal være blød. De stærke er ikke kogte godt.

INGREDIENS:

  • 250 g aubergine
  • 1/2 løg
  • olivenolie (valgfrit)
  • salt
  • sesamfrø

FORBEREDELSESMÅDE:

1. Vask auberginerne, tør dem, prik dem med en gaffel og bag dem. Her har vi to muligheder: enten at bage i flammen fra komfuret, en efter en eller i ovnen. Den første mulighed er god, når vi har få bagte auberginer, hvis vi har større mængder, vil det tage lang tid. Vi vender ægplanterne på alle sider og sørger for, at de bages jævnt.

2. Næste trin er at skrælle dem. Mens de stadig er varme, skæres dem med en lang kniv og tages frugtkødet med en ske og lægges i en sigte for at dræne. Vi vil sørge for at rense dem for de brændte dele. Vi lader dem dræne i mindst 2 timer, fordi saften vil give en bitter smag til salaten, og vi vil ikke have dette.

3. For at male moden aubergine har vi to muligheder, afhængigt af den tekstur vi ønsker at få og den tid vi har. Vi hakker dem på en træbund med en skarp kniv, eller sætter dem i foodprocessoren. I den første version knuses de, og i den anden laves de til en pasta.

4. Tilsæt finthakket løg, en spiseskefuld olivenolie og mayonnaise. Smag til med salt, bland godt, pynt salaten med sesamfrø og server med hjemmebagt brød eller pinde.


Den klassiske opskrift på auberginesalat

Til den klassiske aubergineopskrift er det nødvendigt at koge grøntsagerne på alle sider. Du skal bruge cirka 1,5 kg, afhængigt af sorten af ​​aubergine. Derefter skal du rense dem og lade dem dryppe af i 2-3 timer. Først efter at saften er drænet, kan auberginen fint hakkes. Dernæst følger du de samme trin som i den forrige opskrift.


Auberginesalat med mayonnaise

Auberginesalat med mayonnaise er en af ​​de retter, der tager os til sommer. En friskbagt auberginesalat med en havetomat og lidt frisk persille - her er et let, hurtigt og lækkert måltid.

Hvis du har lyst til en auberginesalat med mayonnaise, kan du lave den til enhver slags og fra frossen aubergine. Det er rigtigt, at de ikke vil have den røgfyldte aroma, men du kan tilfredsstille dit trang til rumænske auberginer på markedet.

  • 2 kg aubergine
  • 1 kogt æggeblomme
  • 1 rå æggeblomme
  • salt
  • peber
  • olie
  • citronsaft
  • 1 lille løg
  • 1 tsk sennep

Bag ægplanterne, og skræl dem, når de er afkølet. Hvis du bruger aubergine i fryseren, lad det tø helt op. Hæld auberginen i et dørslag i mindst en halv time.

I mellemtiden kan du passe på mayonnaise. Bland de rå og kogte æggeblommer, indtil de er glatte. Start med at hælde olien i en tynd tråd under konstant omrøring med en mixer eller en træske.

Hvis mayonnaisen viser tegn på skæring, kan du "gemme" den med et par dråber citronsaft eller drysse den med koldt vand.

Når mayonnaisen er steget i volumen, kan du tilføje sennep og en spiseskefuld citronsaft.

Hak de auberginer, der er drænet for vand, med en træhakker. Hak dem ikke med en kniv, for de bliver sorte.

Hak løget fint og tilsæt det over auberginen. Smag til med salt og peber og tilsæt 2-3 spsk mayonnaise.

Bland godt og lad det køle af i en halv time før servering. Tilsæt mere citronsaft, hvis det ønskes. Server med toast, tomater eller bagte peberfrugter.

Du skal også se det.


Til 4-6 personer har du brug for 4 mellemstore auberginer, lidt citronsaft (eller eddike), nok solsikkeolie, salt og peber, for også at smage lidt sennep og / eller en rå æggeblomme og mayonnaise. Olivenolie anbefales under ingen omstændigheder. [1] [2]

Bag auberginen på en jernplade eller i en gryde i en forvarmet ovn ved 200 ° C, indtil skrællen brænder. Efter bagning lægges de i en skål med koldt vand, renses for forbrændinger og lægges på en træbord. Når det er drænet, hakkes det fint, og derefter piskes det godt i en skål, tilsættes citron, salt, peber og, hvis det ønskes, en teskefuld sennep og / eller en rå æggeblomme som olien gradvist, indtil det bliver som en pasta. En elektrisk mixer bør aldrig bruges. Stil på køl, og derefter serveres salaten med finthakket løg og skiver tomater. Løg tilsættes ikke umiddelbart til ægplanter, fordi de oxiderer og dermed ødelægger smagen. [1] [2]

Tilsætning af mayonnaise i stedet for eller ud over olie, der især tilbydes af fødevareindustrien, er mulig, men det forfalsker smagen af ​​ægplanter. Men hvis frugtens særlige smag er for stærk for nogen, er blandingen med mayonnaise en løsning. [3]

Dill kan også tilsættes salaten, og oliven kan tilføjes til pynten. Det kan også serveres med telemea. [4]


Lav aubergine med hvidløg og tomater fastende eller sød opskrift

Lav aubergine med hvidløg og tomater fastende eller sød opskrift. Auberginefad med tomater og hvidløg. Stegt aubergine med hvidløg, tomater og grønt. Hvordan laver man lave ægplanter? Aubergine opskrifter.

Auberginer er meget gode, og jeg tøver ikke med at lave dem så ofte som muligt i løbet af sommeren! Disse lave aubergine med hvidløg og tomater er en del af kategorien enkle og gode gamle opskrifter, der er tilgængelige for alle.

Ud over den traditionelle auberginesalat (med eller uden mayonnaise & # 8211 opskrift her eller her), musaca eller zacusca, i vores land tør for få mennesker at eksperimentere med andre aubergineopskrifter. Synd! Det ser imidlertid ud til, at verden på det seneste har fået mere mod og givet ægplanterne i ovnen en chance Imam Bayildi (opskrift her), de ventilatorformede (opskrift her) eller hakket og gratineret med ost og hvidløg (opskrift her). Jeg efterlader dig i slutningen af ​​artiklen flere aubergineopskrifter, og du bestemmer, hvilke du vil teste.

Og disse lave aubergine med hvidløg og tomater er alsidige, de kan både være en slags indlæg samt en sød. Vi spiste dem varme med kold græsk yoghurt, drysset med frisk grøn mynte. En galskab! Dem, der faster, lægger ikke yoghurt på dem.

De er velsmagende og kolde, serveret på brødsmør. En fremragende sommer snack! Er røde stykker aubergine imprægneret med hvidløgssmag. Nej, der er ingen gryderetter!

Hvis du putter lidt flere tomater (eller tomatsaft) i denne opskrift, får du den berømte pastasauce fra Norma & # 8211 se her.

Til deres tilberedning har vi brug for en enkelt godt opvarmet pande og billige sæsonbestemte ingredienser.

Af mængderne nedenfor resulterer det ca. 4 portioner lav aubergine med hvidløg og tomater.


Video: brambory (Kan 2022).