Nye opskrifter

Marengs fyldt med valnøddefløde

Marengs fyldt med valnøddefløde


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Pisk æggehviderne kraftigt med en knivspids salt, vaniljesukker, indtil der er opnået en cremet masse. Tilsæt derefter de malede valnødder, smagene og bland forsigtigt, indtil alle ingredienserne er inkorporeret. Den opnåede sammensætning deles i to, i en af ​​dem tilsættes et par dråber madfarve. I en særlig bakke, i mit tilfælde en silikoneform, smurt med smør, kom en spiseskefuld af sammensætningen. Bages i den forvarmede ovn i ca. 30 minutter ved svag varme med døren på klem, ca. 60 minutter for hver bakke.

Til fløden smeltes mælk, fløde og chokolade i en skål med en tredobbelt bund, kedel eller speciel gryde til kogning af mælk. Pisk imens æggene (stadig hele!) Kraftigt med sukker, vaniljesukker, mel og kakaopulver og tilsæt let til ovenstående blanding under konstant omrøring for at undgå klumper, ca. 15 minutter ved svag varme, til der opnås en tykkere creme. Afkøl cremen. Når det er afkølet, tilsættes det let, let til det tidligere piskede smør.

Når de to sammensætninger er blevet godt inkorporeret, tilsættes romessensen og de malede valnødder. De opnåede marengs smøres med fløde og sættes sammen, og køres derefter gennem malede valnøddekerner! ;)

Held og lykke!


Fluffy Cream Countertop, Cake of Note 10

Klargøring af kakaotoppen - pisk æggehviderne med en knivspids salt, og når skummet allerede er dannet, tilsættes sukkeret gradvist og blandes igen. Tilsæt gradvist en æggeblomme og bland efter hver æggeblomme tilsat.

Sigt mel, bagepulver og kakao og tilsæt æggeblandingen - bland til det bliver en homogen dej.

Forbered bakken (25 × 30 cm) - beklæd den med bagepapir og læg dejen på bordet. Bages i ovnen opvarmet til 180 grader, og når den er klar, tages den ud til afkøling. Når den er helt kold, skæres den i 2.

Forbereder bordpladen af ​​valnød - bland æggehviderne med lidt salt og tilsæt derefter sukkeret gradvist og bland igen. Mal valnødderne med en kniv eller mal dem, bland dem med mel, bagepulver og honning. Bland alt til det er glat

Bages på samme måde som kakaoen, ved 180 grader i 30-40 minutter.

Forbereder cremen - et halvt glas mælk blandes med mel og æggeblommer, indtil alt er homogent.

Den resterende mælk koges med sukker, vaniljesukker og vaniljeessens - når det begynder at koge tilsættes æggesammensætningen og blandes kontinuerligt, indtil det er glat og tyknet - holdes ved lav varme.

Når det er klart, lad det køle af og tilsæt derefter smørret ved stuetemperatur og bland det til det er glat og blive til en finere creme.

Montering af kagen - kom den første del af dejen med kakao - kom en del af fløde - valnøddetop - fløde - kakaotop og chokoladekage.

Glasur - kog mælken op med smør og sukker og tilsæt derefter kakao - bland godt og lad den køle lidt af og kom derefter over den allerede samlede kage.


Fyldt valnød opskrift & # 8211 hjemmelavet mad

Jeg er glad for at se, at du også kan lide den nye spalte, #gatimacasa, og at over 70 kommentarer og anbefalinger blev samlet ved det sidste indlæg, din favorit er opskriften på fyldte nødder indsendt af Ana-Maria Alexa. Den første opskrift, jeg sendte dig, var den amerikanske pandekage med bananer, og jeg efterlader opskriften her.

I mellemtiden lavede jeg også en video med en brændt sukkercreme med appelsiner, hvorefter den lader munden vande selv nu:

Endnu engang tak for jeres engagement og hjælp, og jeg præsenterer nedenfor den opskrift, der fik flest likes fra jer: fyldte nødder.

Elacraciun

Billede: Ana-Maria Alexa

Fyldt valnød opskrift & # 8211 ingredienser

Til dejen:

Til cremen:

Fyldt valnød opskrift & # 8211 hvordan man forbereder

Pisk æggene med et piskeris, tilsæt derefter sukker og olie. Bland med mel og bagepulver og bland indtil du har en blød dej.
Kom derefter dejen i forme og lad dem stå ved svag varme i 2-3 minutter. Dejens form skal være godt opvarmet og smurt med olie.

fyldt valnødmaskine

Du kan også bruge andre former for fyld, Ana anbefalede blommesyltetøj med valnøddekerner. God appetit!

Jeg vil meget gerne have, at denne periode går hurtigst muligt og vender tilbage til vores tidligere liv, men jeg ved, at det ikke vil være tilfældet, og at vi vil blive i husene i nogen tid. Jeg håber, at vi fortsat vil være en inspirationskilde for hinanden. Som altid venter jeg på dine spørgsmål og beskeder på min Instagram -konto og glem ikke, at vi vil gøre det samme i denne uge, så jeg venter på så mange billeder og opskrifter som muligt!

Tak fordi du læste denne artikel. Hvis du finder oplysningerne nyttige, kan du dele dem med dine venner med en simpel DEL.

Hvis du altid vil være opdateret med det, jeg sender, inviterer jeg dig:

1. Følg mig på INSTAGRAM & # 8211 Her svarer jeg hurtigst på alle de beskeder, jeg modtager


Lækker vaffelkage med chokoladecreme og nødder (uden bagning)!

En vidunderlig dessert, som du kan forberede om sommeren, fordi den tilberedes hurtigt uden at bage! Den består af sprøde vafler og en masse lækker fløde, der ligner Nutella i smagen.

-200 g vaffelark (5 stykker á 29 x 39 cm hver)

1. Slib nødderne med en kværn eller blender.

2. Knæk æggene i en varmebestandig skål. Tilsæt en knivspids salt og vaniljesukker. Pisk alt med røremaskinen til det er glat. Tilsæt derefter gradvist sukker og fortsæt med at blande, indtil du får en skummende, voluminøs og hvidlig sammensætning.

3. Sæt skålen på en bain-marie (bunden må ikke berøres af vand), og rør under regelmæssig omrøring æggeskummet til en temperatur på 72-73 ° C (ca. 20 minutter). Sukkeret i dets sammensætning skal opløses fuldstændigt, og det skal tykne.

4. Tilsæt den hakkede chokolade og smør i tern til den varme æggeblanding. Rør indtil glat. Hvis nogle af stykkerne ikke smeltede, kan du lægge skålen på bain-marie i yderligere 1 minut.

5. Tilsæt de malede valnødder (lad 70 g valnødder stå til pynt). Røre rundt.

6. Overlap vaffelarkene, tryk dem let og smør dem med 1/5 af den tilberedte fløde. Cremen skal påføres den større huloverflade på hvert vaffelark.

7. Drys de resterende valnødder på kagens overflade.

8. Stil kagen på køl i et par timer for at stabilisere sig.

9. Skær det derefter i diamanter (eller andre former) og server det med stor glæde!


Sarah Bernhardt fløde marengs

Som du kan se i præsentationsbilledet, for Sarah Bernhardt fløde marengs der er to varianter: en lokal, som jeg med en undtagelse kun fandt på rumænske blogs, den variant, hvor to marengs med nødder (hasselnødder, mandler) limes top til top med en chokoladecreme med smør, der danner en cylinder, der er derefter rullet i valnød og en ikke-native version, hvor mandelmargen er dækket med en fløde smør eller ganache og et lag chokolade.

Denne gang (til påske) lavede jeg den lokale version efter Silvia Jurcovans opskrift, som jeg ændrede lidt og reducerede mængden af ​​sukker. Men fordi jeg havde et par marengs tilbage, som jeg ikke havde nok fløde til, lavede jeg senere nogle i den udenlandske version, som jeg fyldte med en rest ganache fra fryseren.

Sarah Bernhardt Cookies er islændingernes foretrukne julekager, selvom de er af dansk oprindelse. Det siges, at småkagerne først blev lavet i 1911 af en københavnsk konditor & # 8211 Johannes Steen til ære for besøget af den berømte franske skuespillerinde Sarah Bernhardt.

Opskrift er til omkring 60 marengs med Sarah Bernhardt creme. Vi behøver følgende ingredienser:

  • 6 æggehvider
  • 350 g pulveriseret sukker
  • 150 g valnødder (eller mandler, hasselnødder modnet lidt på forhånd & # 8211 se artiklen Hvordan skræller jeg hasselnødder)
  • 2 spsk citronsaft
  • en knivspids salt

Til chokoladecreme med smør:

  • 6 æggeblommer (eller 3 hele æg, hvis du laver de resterende æggehvide marengs fra andre retter)
  • 200 g gammel hoste
  • 6 spsk hård kaffe
  • 200 g chokolade (helst mørk, fordi den alligevel er meget sød)
  • 400 g smør (82% fedt) ved stuetemperatur
  • en teskefuld vaniljeekstrakt
  • valgfri rom aroma

Sådan gjorde jeg:
[obi_random_banners align = & # 8221center & # 8221 screen = & # 8221single & # 8221]

Til skumfiduser, Opvarmede jeg ovnen til medium til lav varme (150-160ºC). Jeg beklædte den første plade (jeg bagte 4 bakker i alt) med bagepapir, jeg smurte derefter papiret med fast smør, og jeg beklædte det meget godt med mel. Med et glas (mit havde en diameter på 3,5 cm) lavede jeg cirkler på bagepapiret og markerede dermed det sted, hvor jeg senere dannede marengs.

I en skål piskede jeg æggehviderne hårdt med en knivspids salt. Jeg tilføjede 2 spsk citronsaft og gradvist, ske for ske, pulveriseret sukker, fortsæt med at blande, indtil alt sukkeret er opløst, og jeg fik et hårdt og skinnende skum. Jeg tilføjede den malede valnød og indarbejdede den let ved at vende den på hovedet med silikonspatelen.

Jeg lagde sammensætningen i en pos med en rund dui med en diameter på 1 cm (du kan også bruge en tykkere pose med et hjørnesnit), og jeg dannede marengserne inde i de markerede cirkler. Jeg fladede deres spidser lidt og lagde bakken i ovnen opvarmet til medium-lav varme (150-160ºC). Jeg bagte marengerne i 25-30 minutter med ovndøren låst i midten med en træske.

Jeg lod marengsen køle af i gryden og bagte 3 bakker mere, indtil jeg var færdig med sammensætningen. Jeg fik omkring 130 marengs.

Hvis de ikke umiddelbart er fyldt med fløde, kan marengerne opbevares i længere tid i en lukket papkasse på et tørt sted.

Til fløde, Jeg lagde vandet med to fingre i en gryde for at koge til dampbadet, jeg lavede en kop hård kaffe (jeg brugte den uden koffein) og jeg hakkede chokolade.

I en skål, som passer perfekt over gryden med dampbadet, lægger jeg de 6 æggeblommer, sukkeret og 6 spsk kaffe. Jeg omrørte for at homogenisere, derefter satte jeg skålen på damp, hvor jeg omrørte kontinuerligt, indtil cremen begyndte at tykne. Jeg tog det af dampen og tilsatte straks den hakkede chokolade under omrøring godt for at smelte chokoladen og blande. Jeg lod cremen køle af, og derefter tilføjede jeg vaniljeekstrakt.

Jeg blandede smørret, indtil det blev skummende, derefter tilføjede jeg gradvist fløden til smørret og blandede hver gang for at inkorporere det. Til sidst blandede jeg cremen i et minut ved høj hastighed for at gøre den skummende.

Til montage, Jeg lagde cremen oven på en marengs, jeg limede en anden marengs over med toppen på fløden, derefter fyldte jeg hele mellemrummet mellem de to marengs med fløde, hvorefter jeg fik en cylinder, som jeg derefter rullede med siden gennem nød. Jeg var forsigtig med ikke at tilsmudse marengsbunden med fløde.

Eventuelt kan du lave en mørk chokoladeglasur med en spiseske olie, smeltet sammen på damp, som fordeles med en teske på en af ​​bundene i cylinderne, altså toppen af ​​kagen.

Marengsene med fløde sættes i køleskabet i en time for at hærde fløden, så kan de serveres.

De kan opbevares i et par dage i køleskabet eller i en længere periode i fryseren.


ÆGPLANT RULLER fyldt med valnød creme - faste opskrift

Denne opskrift hedder "Badrigiani”Og det er en traditionel georgisk mad. Vi kan godt lide disse ruller, for selvom de kun er tilberedt af vegetabilske ingredienser, er de meget mættende.

Udover at være numinøs, de har også en meget elegant look og kan serveres som forret til et festligt fastemåltid eller med vegetariske gæster.

Aubergine ruller med fastende valnød

Aubergine ruller med valnødder - opskrift

Omkring 19 ruller kommer ud af de givne mængder.

• 2 rå ægplanter
• 100 g nødder
• ½ spsk citronsaft
• 1 fed hvidløg
• ¼ tsk råsukker
• 1 skive varm peber
• ½ tsk malet korianderfrø
• 2 spsk grøn persille
• 1 spsk vand
• salt og peber

Vask auberginerne og skær dem i langsgående skiver. Drys med salt over hele overfladen og lad dem sidde i en halv time. Dette fjerner den bitre smag.

Skyl dem med vand og dup dem med køkkenrulle. Kom lidt olivenolie i en gryde og steg auberginen ved svag varme på begge sider.

Fjern de brunede auberginer fra køkkenrulle, så de absorberer overskydende olie.

Forbered nu fyldet. Kom valnøddekerner gennem kødkværnen eller forarbejd dem i foodprocessoren, indtil de er knuste.

Kom valnødderne i en høj skål og tilsæt finthakket peber og knust hvidløg. Tilsæt de øvrige ingredienser: vand, citronsaft, sukker, olie og krydderier.

Sæt den lodrette røremaskine i skålen og før ingredienserne igennem, indtil den bliver til en homogen masse.

Smør hver aubergineskive med valnøddepasta og drys finthakket persille ovenpå. Rul derefter skiverne og fix dem med tandstikker eller lad dem stå sådan.

Gør det samme med alle aubergineskiverne. Når du er færdig, lægges rullerne på en tallerken og pyntes med persilleblade, granatæblekerner og valnødder.

1. Simona's Kitchen, Aubergine ruller med valnødder: http://lacuisinedesimona.blogspot.ro/2015/03/rulouri-de-vinete-cu-nuca-badrigiani.html

2. Happy Kitchen Rocks, Georgiske aubergineruller med valnødder: https://happykitchen.rocks/georgian-eggplant-rolls-with-walnuts/https://happykitchen.rocks/georgian-eggplant-rolls-with-walnuts/

* Rådene og eventuelle sundhedsoplysninger, der er tilgængelige på dette websted, er til informationsformål, erstatter ikke lægens anbefaling. Hvis du lider af kroniske sygdomme eller følger medicin, anbefaler vi, at du konsulterer din læge, før du starter en kur eller en naturlig behandling for at undgå interaktion. Ved at udsætte eller afbryde klassiske medicinske behandlinger kan du bringe dit helbred i fare.


Marengs fyldt med valnøddefløde - Opskrifter

Valnødder er kagerne i min barndomsferie, og jeg havde længe tænkt på at lave nødder med kokoscreme. Så hvis jeg ville have den flødehvide, måtte valnøddeskallen tage farve. Jeg besluttede at lave valnøddeskaller med kakao. Og så blev disse eventyrlige nødder født.

I løbet af vinteren tilbereder jeg mange valnødder fyldt med fløde, både til familie og venner. Den klassiske variant, med rom og mandelsmag, er min favorit. Men som du allerede ved, improviserer jeg meget i køkkenet, og jeg vil altid gerne gøre noget nyt.

Hvad skal vi overveje, hvis vi laver disse nødder?

Til at begynde med skal vi vide, at dette er en tidskrævende opskrift. At bage skallerne, især på en enhed som min, tager lang tid. Derefter rengøring, fyldning osv. Fordi vi putter en kogt fløde, skal vi holde nødderne kolde. Hvis vi spiser en valnød umiddelbart efter, at den er proppet eller direkte fra kulden, vil vi sige, at den er stærk. Men givet af pulveriseret sukker og fjernet ved stuetemperatur før 2 timer før servering bliver det til møre og lækre nødder. De smelter simpelthen i munden. Hvis du ikke vil bruge spæk (selvom det fungerer meget godt) kan du putte den samme mængde smør ved stuetemperatur. De bliver helt sikkert lækre. Smørret i fløden skal være godt smør, fedtet og nødvendigvis frisk.

Jeg brugte sort kakao af høj kvalitet, og skallerne har en intens kakaosmag. Hvis du vil have en mindre udtalt smag, skal du reducere mængden af ​​kakao og erstatte med mel. Disse nødder, sammen med andre kager, er bestemt glæden ved familiemåltider til ferien, men ikke kun. Du skal prøve dem. Glem ikke at fortælle mig, hvordan dit resultat var.


Linzer fyldt med valnøddefløde og marmelade

Opskriften er fra en gammel almanak fra Forfatterforeningen. Min foring ser anderledes ud, fordi den er fyldt med en creme valnødder, der efter bagning steg blandt dejstrimlerne ovenpå. Jeg lavede en væsentlig korrektion af opskriften, jeg anbefaler at lægge et lag syltetøj mellem dejen og cremen for at gøre den vådere og sødere. I versionen uden marmelade er den lidt tør, men det gik meget godt og spist så med varm mælk. Den meget gode kombination, og da vejret snart vil køle af, at lugte af varm kage i huset og derefter serveres ved siden af ​​en kop varm mælk, vil bringe os en mystisk glæde og velvære.
Glem derfor ikke at tilføje et lag af din yndlingsmarmelade, men gør den sur (det fortæller mine læsere), som jeg ikke lagde, for den gav ikke opskriften. Jeg ville have lagt kvæde- og pæresyltetøj (klik HER for opskriften).

Tilberedningstid 45 minutter

Tilberedningstid 30 minutter

Samlet tid 1 time og 15 minutter

Ingredienser

Til dejen

  • 210 g smør
  • 100 g pulveriseret sukker
  • 1 eller
  • 1 æggeblomme
  • 350 g mel
  • 1 knivspids salt

Det første lag

Til nøddecremen

  • 4 æg
  • 200 g pulveriseret sukker
  • 200 g malte nødder
  • 100 g citron (skræl og saft)


FORBEREDELSE Linzer fyldt med fløde af valnødder og syltetøj
1. Fjern smørret fra køleskabet i tide, indtil det når stuetemperatur.
2. Mal sukkeret, hvis du ikke allerede har pulver (med kaffekværnen).
Dobbelt forberedelse
1. Bland smørret med sukkeret med røremaskinen.
2. Tilsæt ægget og æggeblommen og bland.
3. Homogeniser med lidt mel med 1 knivspids salt, og bland derefter sammensætningen manuelt i en dejkugle.
4. Stil dejen på køl i en time.
5. Del derefter i to. Fra den ene halvdel (+ lidt) vil du sprede et ark til basen, og fra resten vil du sprede et ark, som du skærer i strimler på 1 cm.
FORBEREDELSE VALNØDKRÆDE
1. Vælg skallerne omhyggeligt. De sniger sig ind hele tiden, og for at tage hævn slår de mig altid, når jeg spiser. Slib dem på en mellemstor robot.
2. Adskil æggehviderne fra æggeblommerne.
3. Pisk æggehviderne i en skål, til de stivner som marengs.
4. Bland æggeblommerne med sukkeret og derefter citronsaften og skræl.
5. Bland med de malede valnødder.
6. Bland yderligere i hånden med æggehviderne, med en pære, med bevægelser fra bund til top, for ikke at miste meget luft (bobler).
MONTERING Linzer fyldt med fløde af valnødder og syltetøj
Forvarm ovnen til 180 grader.
1. I non-stick-panden fordeles dejen strakt, så den hæver på væggene, som en tærte.
2. Jeg glemte at stikke den med en gaffel, men det er ikke nødvendigt. Fordel med syltetøj i et tyndt lag.
3. Hæld flødesyltet ud og jævn.
4. Skær i længder og form en grill af de strimler, der er skåret fra dejen.
5. Bages i cirka 30 minutter ved 180 grader. Se kanterne, når de bliver brune.
Server varmt og spis varmt eller koldt.
Lev det!

Fru Angela Preda roste kagen og sendte os et foto med succes med hendes regeringstid, tillykke!


Bland forberedelse

Tilsæt 70 ml koldt vand fra køleskabet.

Kom koldt vand fra køleskabet i en blandeskål, tilsæt marengsblandingen og bland med røremaskinen, først ved lav hastighed til homogenisering og derefter ved høj hastighed i 6 minutter.

Modning

På en bageplade beklædt med bagepapir dannes marengs med en bagepose. Resultatet er omkring 50 marengs med en diameter på 3 cm.

Sæt i ovnen på den midterste grill og bag som følger:

  • Elektrisk ovn: 110 ° C (forvarmet)
    Bagetid: 70 minutter
    Tørretid: 70 minutter
  • Gasovn: trin 1 (laveste brand)
    Bagetid: 30 minutter
    Tørretid: 60 minutter

Efter bagning skal du slukke for ovnen og lade marengsen tørre med ovnlågen lukket.

Service

Efter afkøling kan de pyntes med fløde, chokoladesauce eller is. For at bevare friskheden opbevares marengserne i en tæt lukket æske.

Endnu et forslag til forberedelse

Fra en blandepose til marengs kan du forberede 2 ark marengs til Pavlova kage.
Forbered marengsen i henhold til instruktionerne på konvolutten. Den opnåede sammensætning deles i to.

På et bagepapir tegnes to cirkler med en blyant med en diameter på 20 cm, diagonalt.

Læg papiret i bakken med forsiden nedad. Med en ske eller en posh sættes marengsammensætningen, så den passer inden for grænserne for de tegnede cirkler. Læg fadet i ovnen på den midterste grill og bag efter anvisningerne:

  • Elektrisk ovn: 110 ° C (forvarmet)
    Bagetid: 70 minutter
    Tørretid: 70 minutter
  • Gasovn: trin 1 (laveste brand)
    Bagetid: 25 minutter
    Tørretid: 50 minutter

Efter bagning skal du slukke for ovnen og lade marengspladerne tørre med ovnlågen lukket.
Pavlova -kage tilberedes med marengsplader fyldt med fløde og frugt.


Video: Snehové pusinky bez šľahania nad parou. LiViera dessert (Kan 2022).