Nye opskrifter

E.U. Pålægger fiskeleverandører at stoppe med at blegne skaldyrene

E.U. Pålægger fiskeleverandører at stoppe med at blegne skaldyrene


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Italienske skaldyrsleverandører har bleget deres varer mod europæisk lov

Wikimedia/Enzyklofant

Europa ønsker, at italienske skaldyrsleverandører stopper med at blegne blæksprutter og skaldyr for at få det til at se friskere ud.

Italien er hjemsted for nogle meget gode fisk og skaldyr, men nogle af dets sælgere har måske forfalsket deres varer for at få det til at se bedre ud for kunderne, så i denne uge kunne E.U. sendte et stærkt formuleret brev, der beordrede italienske fiskesælgere til at stoppe med at blegne deres fisk og skaldyr.

Ifølge The Local, Italienske skaldyrsleverandører suger ofte deres blæksprutter og skaldyr i en blanding af vand og brintoverilte for at få kødet til at se lysere og mere tiltrækkende ud for kunderne. At brug af hydrogenperoxid efter sigende ikke er skadeligt for mennesker, og det italienske sundhedsministerium har ingen problemer med praksis. EU forbyder det imidlertid med den begrundelse, at blegning af skaldyr for at få det til at se friskere ud, er et vildledende trick, der bruges til at få kunderne til at købe ældre fisk.

"Brintoverilte er ikke et stof, som EU godkender til brug med visse fødevarer," skrev E.U. til det italienske sundhedsministerium. "Vi beder derfor Italien om at give producenterne klare oplysninger om, hvilke løsninger der kan og ikke kan bruges til at vaske skaldyr."

Målet kan være at få informationerne derude, men om nogen rent faktisk følger det, skal vi se.


Test af rent køkken

I hjemmet kredser fødevaresikkerhedsspørgsmål om tre hovedfunktioner: opbevaring af mad, håndtering af mad og madlavning. For at se, hvor godt du har det i hver, skal du tage denne quiz og derefter læse videre for at lære, hvordan du kan gøre måltider og snacks fra dit køkken så sikkert som muligt. Vælg det svar, der bedst beskriver praksis i din husstand, uanset om du er den primære fødevarehandler eller ej.

  1. Temperaturen på mit køleskab er:
    1. 50 ° F (10 ° C)
    2. 40 ° F (5 ° C).
    3. Jeg ved ikke, at jeg aldrig har målt det.
    1. Afkølet til stuetemperatur, sæt derefter i køleskabet.
    2. Sæt i køleskabet umiddelbart efter at maden var serveret.
    3. Efterlades ved stuetemperatur natten over eller længere.
    1. Igåraftes.
    2. For flere uger siden.
    3. Kan ikke huske.
    1. Genbruges som den er.
    2. Tørres af med en fugtig klud.
    3. Vaskes med sæbe og varmt vand.
    4. Vaskes med sæbe og varmt vand, desinficeret med en mild klorblegemiddelopløsning.
    1. Sjælden (140 ° F).
    2. Medium (155 ° F).
    3. Godt klaret (170 ° F).
    1. Lavet med rå æg, og jeg prøver nogle.
    2. Lavet med rå æg og nedkølet, derefter tog jeg noget af det.
    3. Butikskøbt, og jeg prøver nogle.
    4. Prøvet ikke før bagt.
    1. Vand.
    2. Varmt vand og sæbe.
    3. Varmt vand og sæbe, derefter blegemiddelopløsning.
    4. Varmt vand og sæbe, derefter kommercielt saneringsmiddel.
    1. Vaskes og tørres i en automatisk opvaskemaskine.
    2. Efterlades i blød i vasken i flere timer og vaskes derefter med sæbe i det samme vand.
    3. Vaskes med det samme med varmt vand og sæbe i vasken og derefter lufttørret.
    4. Vaskes med det samme med varmt vand og sæbe i vasken og straks håndklædetørret.
    1. Tør dem af på et håndklæde.
    2. Skyl dem under varmt, koldt eller varmt postevand.
    3. Vask dem med sæbe og varmt vand.
    1. Sætter dem på disken.
    2. Læg dem i køleskabet.
    3. Mikrobølgeovn.
    1. Køb kun fisk, der er kølet eller godt iset.
    2. Tag det straks hjem og sæt det i køleskabet.
    3. Nogle gange køber du det direkte ud af en lokal fiskeres krille.
    1. Diabetes.
    2. HIV -infektion.
    3. Kræft.
    4. Lever sygdom.

    Test af rent køkken

    I hjemmet kredser fødevaresikkerhed om tre hovedfunktioner: opbevaring af mad, håndtering af mad og madlavning. For at se, hvor godt du har det i hver, skal du tage denne quiz og derefter læse videre for at lære, hvordan du kan gøre måltider og snacks fra dit køkken så sikkert som muligt. Vælg det svar, der bedst beskriver praksis i din husstand, uanset om du er den primære fødevarehandler eller ej.

    1. Temperaturen på mit køleskab er:
      1. 50 ° F (10 ° C)
      2. 40 ° F (5 ° C).
      3. Jeg ved ikke, at jeg aldrig har målt det.
      1. Afkølet til stuetemperatur, sæt derefter i køleskabet.
      2. Sæt i køleskabet umiddelbart efter at maden var serveret.
      3. Efterlades ved stuetemperatur natten over eller længere.
      1. Igåraftes.
      2. For flere uger siden.
      3. Kan ikke huske.
      1. Genbruges som den er.
      2. Tørres af med en fugtig klud.
      3. Vaskes med sæbe og varmt vand.
      4. Vaskes med sæbe og varmt vand, desinficeret med en mild klorblegemiddelopløsning.
      1. Sjælden (140 ° F).
      2. Medium (155 ° F).
      3. Godt klaret (170 ° F).
      1. Lavet med rå æg, og jeg prøver nogle.
      2. Lavet med rå æg og nedkølet, derefter tog jeg noget af det.
      3. Butikskøbt, og jeg prøver nogle.
      4. Prøvet ikke før bagt.
      1. Vand.
      2. Varmt vand og sæbe.
      3. Varmt vand og sæbe, derefter blegemiddelopløsning.
      4. Varmt vand og sæbe, derefter kommercielt saneringsmiddel.
      1. Vaskes og tørres i en automatisk opvaskemaskine.
      2. Efterlades i blød i vasken i flere timer og vaskes derefter med sæbe i det samme vand.
      3. Vaskes med det samme med varmt vand og sæbe i vasken og derefter lufttørret.
      4. Vaskes med det samme med varmt vand og sæbe i vasken og straks håndklædetørret.
      1. Tør dem af på et håndklæde.
      2. Skyl dem under varmt, koldt eller varmt postevand.
      3. Vask dem med sæbe og varmt vand.
      1. Sætter dem på disken.
      2. Læg dem i køleskabet.
      3. Mikrobølgeovn.
      1. Køb kun fisk, der er kølet eller godt iset.
      2. Tag det straks hjem og sæt det i køleskabet.
      3. Nogle gange køber du det direkte ud af en lokal fiskeres krille.
      1. Diabetes.
      2. HIV -infektion.
      3. Kræft.
      4. Lever sygdom.

      Test af rent køkken

      I hjemmet kredser fødevaresikkerhed om tre hovedfunktioner: opbevaring af mad, håndtering af mad og madlavning. For at se, hvor godt du klarer dig i hver, skal du tage denne quiz og derefter læse videre for at lære, hvordan du kan gøre måltider og snacks fra dit køkken så sikkert som muligt. Vælg det svar, der bedst beskriver praksis i din husstand, uanset om du er den primære fødevarehandler eller ej.

      1. Temperaturen på mit køleskab er:
        1. 50 ° F (10 ° C)
        2. 40 ° F (5 ° C).
        3. Jeg ved ikke, at jeg aldrig har målt det.
        1. Afkølet til stuetemperatur, sæt derefter i køleskabet.
        2. Sæt i køleskabet umiddelbart efter at maden var serveret.
        3. Efterlades ved stuetemperatur natten over eller længere.
        1. Igåraftes.
        2. For flere uger siden.
        3. Kan ikke huske.
        1. Genbruges som den er.
        2. Tørres af med en fugtig klud.
        3. Vaskes med sæbe og varmt vand.
        4. Vaskes med sæbe og varmt vand, rengøres med en mild klorblegemiddelopløsning.
        1. Sjælden (140 ° F).
        2. Medium (155 ° F).
        3. Godt klaret (170 ° F).
        1. Lavet med rå æg, og jeg prøver nogle.
        2. Lavet med rå æg og på køl, så har jeg prøvet noget af det.
        3. Butikskøbt, og jeg prøver nogle.
        4. Prøvet ikke før bagt.
        1. Vand.
        2. Varmt vand og sæbe.
        3. Varmt vand og sæbe, derefter blegemiddelopløsning.
        4. Varmt vand og sæbe, derefter kommercielt saneringsmiddel.
        1. Vaskes og tørres i en automatisk opvaskemaskine.
        2. Efterlades i blød i vasken i flere timer og vaskes derefter med sæbe i det samme vand.
        3. Vaskes med det samme med varmt vand og sæbe i vasken og derefter lufttørret.
        4. Vaskes med det samme med varmt vand og sæbe i vasken og straks håndklædetørret.
        1. Tør dem af på et håndklæde.
        2. Skyl dem under varmt, koldt eller varmt postevand.
        3. Vask dem med sæbe og varmt vand.
        1. Sætter dem på disken.
        2. Læg dem i køleskabet.
        3. Mikrobølgeovn.
        1. Køb kun fisk, der er kølet eller godt iset.
        2. Tag det straks hjem og sæt det i køleskabet.
        3. Nogle gange køber du det direkte ud af en lokal fiskeres krille.
        1. Diabetes.
        2. HIV -infektion.
        3. Kræft.
        4. Lever sygdom.

        Test af rent køkken

        I hjemmet kredser fødevaresikkerhedsspørgsmål om tre hovedfunktioner: opbevaring af mad, håndtering af mad og madlavning. For at se, hvor godt du har det i hver, skal du tage denne quiz og derefter læse videre for at lære, hvordan du kan gøre måltider og snacks fra dit køkken så sikkert som muligt. Vælg det svar, der bedst beskriver praksis i din husstand, uanset om du er den primære fødevarehandler eller ej.

        1. Temperaturen på mit køleskab er:
          1. 50 ° F (10 ° C)
          2. 40 ° F (5 ° C).
          3. Jeg ved ikke, at jeg aldrig har målt det.
          1. Afkølet til stuetemperatur, sæt derefter i køleskabet.
          2. Sæt i køleskabet umiddelbart efter at maden var serveret.
          3. Efterlades ved stuetemperatur natten over eller længere.
          1. Igåraftes.
          2. For flere uger siden.
          3. Kan ikke huske.
          1. Genbruges som den er.
          2. Tørres af med en fugtig klud.
          3. Vaskes med sæbe og varmt vand.
          4. Vaskes med sæbe og varmt vand, desinficeret med en mild klorblegemiddelopløsning.
          1. Sjælden (140 ° F).
          2. Medium (155 ° F).
          3. Godt klaret (170 ° F).
          1. Lavet med rå æg, og jeg prøver nogle.
          2. Lavet med rå æg og nedkølet, derefter tog jeg noget af det.
          3. Butikskøbt, og jeg prøver nogle.
          4. Prøvet ikke før bagt.
          1. Vand.
          2. Varmt vand og sæbe.
          3. Varmt vand og sæbe, derefter blegemiddelopløsning.
          4. Varmt vand og sæbe, derefter kommercielt saneringsmiddel.
          1. Vaskes og tørres i en automatisk opvaskemaskine.
          2. Efterlades i blød i vasken i flere timer og vaskes derefter med sæbe i det samme vand.
          3. Vaskes med det samme med varmt vand og sæbe i vasken og derefter lufttørret.
          4. Vaskes med det samme med varmt vand og sæbe i vasken og straks håndklædetørret.
          1. Tør dem af på et håndklæde.
          2. Skyl dem under varmt, koldt eller varmt postevand.
          3. Vask dem med sæbe og varmt vand.
          1. Sætter dem på disken.
          2. Læg dem i køleskabet.
          3. Mikrobølgeovn.
          1. Køb kun fisk, der er kølet eller godt iset.
          2. Tag det straks hjem og sæt det i køleskabet.
          3. Nogle gange køber du det direkte ud af en lokal fiskeres krille.
          1. Diabetes.
          2. HIV -infektion.
          3. Kræft.
          4. Lever sygdom.

          Test af rent køkken

          I hjemmet kredser fødevaresikkerhed om tre hovedfunktioner: opbevaring af mad, håndtering af mad og madlavning. For at se, hvor godt du har det i hver, skal du tage denne quiz og derefter læse videre for at lære, hvordan du kan gøre måltider og snacks fra dit køkken så sikkert som muligt. Vælg det svar, der bedst beskriver praksis i din husstand, uanset om du er den primære fødevarehandler eller ej.

          1. Temperaturen på mit køleskab er:
            1. 50 ° F (10 ° C)
            2. 40 ° F (5 ° C).
            3. Jeg ved ikke, at jeg aldrig har målt det.
            1. Afkølet til stuetemperatur, sæt derefter i køleskabet.
            2. Sæt i køleskabet umiddelbart efter at maden var serveret.
            3. Efterlades ved stuetemperatur natten over eller længere.
            1. Igåraftes.
            2. For flere uger siden.
            3. Kan ikke huske.
            1. Genbruges som den er.
            2. Tørres af med en fugtig klud.
            3. Vaskes med sæbe og varmt vand.
            4. Vaskes med sæbe og varmt vand, desinficeret med en mild klorblegemiddelopløsning.
            1. Sjælden (140 ° F).
            2. Medium (155 ° F).
            3. Godt klaret (170 ° F).
            1. Lavet med rå æg, og jeg prøver nogle.
            2. Lavet med rå æg og nedkølet, derefter tog jeg noget af det.
            3. Butikskøbt, og jeg prøver nogle.
            4. Prøvet ikke før bagt.
            1. Vand.
            2. Varmt vand og sæbe.
            3. Varmt vand og sæbe, derefter blegemiddelopløsning.
            4. Varmt vand og sæbe, derefter kommercielt saneringsmiddel.
            1. Vaskes og tørres i en automatisk opvaskemaskine.
            2. Efterlades i blød i vasken i flere timer og vaskes derefter med sæbe i det samme vand.
            3. Vaskes med det samme med varmt vand og sæbe i vasken og derefter lufttørret.
            4. Vaskes med det samme med varmt vand og sæbe i vasken og straks håndklædetørret.
            1. Tør dem af på et håndklæde.
            2. Skyl dem under varmt, koldt eller varmt postevand.
            3. Vask dem med sæbe og varmt vand.
            1. Sætter dem på disken.
            2. Læg dem i køleskabet.
            3. Mikrobølgeovn.
            1. Køb kun fisk, der er kølet eller godt iset.
            2. Tag det straks hjem og sæt det i køleskabet.
            3. Nogle gange køber du det direkte ud af en lokal fiskeres krille.
            1. Diabetes.
            2. HIV -infektion.
            3. Kræft.
            4. Lever sygdom.

            Test af rent køkken

            I hjemmet kredser fødevaresikkerhedsspørgsmål om tre hovedfunktioner: opbevaring af mad, håndtering af mad og madlavning. For at se, hvor godt du har det i hver, skal du tage denne quiz og derefter læse videre for at lære, hvordan du kan gøre måltider og snacks fra dit køkken så sikkert som muligt. Vælg det svar, der bedst beskriver praksis i din husstand, uanset om du er den primære fødevarehandler eller ej.

            1. Temperaturen på mit køleskab er:
              1. 50 ° F (10 ° C)
              2. 40 ° F (5 ° C).
              3. Jeg ved ikke, at jeg aldrig har målt det.
              1. Afkølet til stuetemperatur, sæt derefter i køleskabet.
              2. Sæt i køleskabet umiddelbart efter at maden var serveret.
              3. Efterlades ved stuetemperatur natten over eller længere.
              1. Igåraftes.
              2. For flere uger siden.
              3. Kan ikke huske.
              1. Genbruges som den er.
              2. Tørres af med en fugtig klud.
              3. Vaskes med sæbe og varmt vand.
              4. Vaskes med sæbe og varmt vand, desinficeret med en mild klorblegemiddelopløsning.
              1. Sjælden (140 ° F).
              2. Medium (155 ° F).
              3. Godt klaret (170 ° F).
              1. Lavet med rå æg, og jeg prøver nogle.
              2. Lavet med rå æg og nedkølet, derefter tog jeg noget af det.
              3. Butikskøbt, og jeg prøver nogle.
              4. Prøvet ikke før bagt.
              1. Vand.
              2. Varmt vand og sæbe.
              3. Varmt vand og sæbe, derefter blegemiddelopløsning.
              4. Varmt vand og sæbe, derefter kommercielt saneringsmiddel.
              1. Vaskes og tørres i en automatisk opvaskemaskine.
              2. Efterlades i blød i vasken i flere timer og vaskes derefter med sæbe i det samme vand.
              3. Vaskes med det samme med varmt vand og sæbe i vasken og derefter lufttørret.
              4. Vaskes med det samme med varmt vand og sæbe i vasken og straks håndklædetørret.
              1. Tør dem af på et håndklæde.
              2. Skyl dem under varmt, koldt eller varmt postevand.
              3. Vask dem med sæbe og varmt vand.
              1. Sætter dem på disken.
              2. Læg dem i køleskabet.
              3. Mikrobølgeovn.
              1. Køb kun fisk, der er kølet eller godt iset.
              2. Tag det straks hjem og sæt det i køleskabet.
              3. Nogle gange køber du det direkte ud af en lokal fiskeres krille.
              1. Diabetes.
              2. HIV -infektion.
              3. Kræft.
              4. Lever sygdom.

              Test af rent køkken

              I hjemmet kredser fødevaresikkerhed om tre hovedfunktioner: opbevaring af mad, håndtering af mad og madlavning. For at se, hvor godt du har det i hver, skal du tage denne quiz og derefter læse videre for at lære, hvordan du kan gøre måltider og snacks fra dit køkken så sikkert som muligt. Vælg det svar, der bedst beskriver praksis i din husstand, uanset om du er den primære fødevarehandler eller ej.

              1. Temperaturen på mit køleskab er:
                1. 50 ° F (10 ° C)
                2. 40 ° F (5 ° C).
                3. Jeg ved ikke, at jeg aldrig har målt det.
                1. Afkølet til stuetemperatur, sæt derefter i køleskabet.
                2. Sæt i køleskabet umiddelbart efter at maden var serveret.
                3. Efterlades ved stuetemperatur natten over eller længere.
                1. Igåraftes.
                2. For flere uger siden.
                3. Kan ikke huske.
                1. Genbruges som den er.
                2. Tørres af med en fugtig klud.
                3. Vaskes med sæbe og varmt vand.
                4. Vaskes med sæbe og varmt vand, desinficeret med en mild klorblegemiddelopløsning.
                1. Sjælden (140 ° F).
                2. Medium (155 ° F).
                3. Godt klaret (170 ° F).
                1. Lavet med rå æg, og jeg prøver nogle.
                2. Lavet med rå æg og nedkølet, derefter tog jeg noget af det.
                3. Butikskøbt, og jeg prøver nogle.
                4. Prøvet ikke før bagt.
                1. Vand.
                2. Varmt vand og sæbe.
                3. Varmt vand og sæbe, derefter blegemiddelopløsning.
                4. Varmt vand og sæbe, derefter kommercielt saneringsmiddel.
                1. Vaskes og tørres i en automatisk opvaskemaskine.
                2. Efterlades i blød i vasken i flere timer og vaskes derefter med sæbe i det samme vand.
                3. Vaskes med det samme med varmt vand og sæbe i vasken og derefter lufttørret.
                4. Vaskes med det samme med varmt vand og sæbe i vasken og straks håndklædetørret.
                1. Tør dem af på et håndklæde.
                2. Skyl dem under varmt, koldt eller varmt postevand.
                3. Vask dem med sæbe og varmt vand.
                1. Sætter dem på disken.
                2. Læg dem i køleskabet.
                3. Mikrobølgeovn.
                1. Køb kun fisk, der er kølet eller godt iset.
                2. Tag det straks hjem og sæt det i køleskabet.
                3. Nogle gange køber du det direkte ud af en lokal fiskeres krille.
                1. Diabetes.
                2. HIV -infektion.
                3. Kræft.
                4. Lever sygdom.

                Test af rent køkken

                I hjemmet kredser fødevaresikkerhed om tre hovedfunktioner: opbevaring af mad, håndtering af mad og madlavning. For at se, hvor godt du klarer dig i hver, skal du tage denne quiz og derefter læse videre for at lære, hvordan du kan gøre måltider og snacks fra dit køkken så sikkert som muligt. Vælg det svar, der bedst beskriver praksis i din husstand, uanset om du er den primære fødevarehandler eller ej.

                1. Temperaturen på mit køleskab er:
                  1. 50 ° F (10 ° C)
                  2. 40 ° F (5 ° C).
                  3. Jeg ved ikke, at jeg aldrig har målt det.
                  1. Afkølet til stuetemperatur, sæt derefter i køleskabet.
                  2. Sæt i køleskabet umiddelbart efter at maden var serveret.
                  3. Efterlades ved stuetemperatur natten over eller længere.
                  1. Igåraftes.
                  2. For flere uger siden.
                  3. Kan ikke huske.
                  1. Genbruges som den er.
                  2. Tørres af med en fugtig klud.
                  3. Vaskes med sæbe og varmt vand.
                  4. Vaskes med sæbe og varmt vand, desinficeret med en mild klorblegemiddelopløsning.
                  1. Sjælden (140 ° F).
                  2. Medium (155 ° F).
                  3. Godt klaret (170 ° F).
                  1. Lavet med rå æg, og jeg prøver nogle.
                  2. Lavet med rå æg og på køl, så har jeg prøvet noget af det.
                  3. Butikskøbt, og jeg prøver nogle.
                  4. Prøvet ikke før bagt.
                  1. Vand.
                  2. Varmt vand og sæbe.
                  3. Varmt vand og sæbe, derefter blegemiddelopløsning.
                  4. Varmt vand og sæbe, derefter kommercielt saneringsmiddel.
                  1. Vaskes og tørres i en automatisk opvaskemaskine.
                  2. Efterlades i blød i vasken i flere timer og vaskes derefter med sæbe i det samme vand.
                  3. Vaskes med det samme med varmt vand og sæbe i vasken og derefter lufttørret.
                  4. Vaskes med det samme med varmt vand og sæbe i vasken og straks håndklædetørret.
                  1. Tør dem af på et håndklæde.
                  2. Skyl dem under varmt, koldt eller varmt postevand.
                  3. Vask dem med sæbe og varmt vand.
                  1. Sætter dem på disken.
                  2. Læg dem i køleskabet.
                  3. Mikrobølgeovn.
                  1. Køb kun fisk, der er kølet eller godt iset.
                  2. Tag det straks hjem og sæt det i køleskabet.
                  3. Nogle gange køber du det direkte ud af en lokal fiskeres krille.
                  1. Diabetes.
                  2. HIV -infektion.
                  3. Kræft.
                  4. Lever sygdom.

                  Test af rent køkken

                  I hjemmet kredser fødevaresikkerhed om tre hovedfunktioner: opbevaring af mad, håndtering af mad og madlavning. For at se, hvor godt du klarer dig i hver, skal du tage denne quiz og derefter læse videre for at lære, hvordan du kan gøre måltider og snacks fra dit køkken så sikkert som muligt. Vælg det svar, der bedst beskriver praksis i din husstand, uanset om du er den primære fødevarehandler eller ej.

                  1. Temperaturen på mit køleskab er:
                    1. 50 ° F (10 ° C)
                    2. 40 ° F (5 ° C).
                    3. Jeg ved ikke, at jeg aldrig har målt det.
                    1. Afkølet til stuetemperatur, sæt derefter i køleskabet.
                    2. Sæt i køleskabet umiddelbart efter at maden var serveret.
                    3. Efterlades ved stuetemperatur natten over eller længere.
                    1. Igåraftes.
                    2. For flere uger siden.
                    3. Kan ikke huske.
                    1. Genbruges som den er.
                    2. Tørres af med en fugtig klud.
                    3. Vaskes med sæbe og varmt vand.
                    4. Vaskes med sæbe og varmt vand, desinficeret med en mild klorblegemiddelopløsning.
                    1. Sjælden (140 ° F).
                    2. Medium (155 ° F).
                    3. Godt klaret (170 ° F).
                    1. Lavet med rå æg, og jeg prøver nogle.
                    2. Lavet med rå æg og på køl, så har jeg prøvet noget af det.
                    3. Butikskøbt, og jeg prøver nogle.
                    4. Prøvet ikke før bagt.
                    1. Vand.
                    2. Varmt vand og sæbe.
                    3. Varmt vand og sæbe, derefter blegemiddelopløsning.
                    4. Varmt vand og sæbe, derefter kommercielt saneringsmiddel.
                    1. Vaskes og tørres i en automatisk opvaskemaskine.
                    2. Efterlades i blød i vasken i flere timer og vaskes derefter med sæbe i det samme vand.
                    3. Vaskes med det samme med varmt vand og sæbe i vasken og derefter lufttørret.
                    4. Vaskes med det samme med varmt vand og sæbe i vasken og straks håndklædetørret.
                    1. Tør dem af på et håndklæde.
                    2. Skyl dem under varmt, koldt eller varmt postevand.
                    3. Vask dem med sæbe og varmt vand.
                    1. Sætter dem på disken.
                    2. Læg dem i køleskabet.
                    3. Mikrobølgeovn.
                    1. Køb kun fisk, der er kølet eller godt iset.
                    2. Tag det straks hjem og sæt det i køleskabet.
                    3. Nogle gange køber du det direkte ud af en lokal fiskeres krille.
                    1. Diabetes.
                    2. HIV -infektion.
                    3. Kræft.
                    4. Lever sygdom.

                    Test af rent køkken

                    I hjemmet kredser fødevaresikkerhed om tre hovedfunktioner: opbevaring af mad, håndtering af mad og madlavning. For at se, hvor godt du har det i hver, skal du tage denne quiz og derefter læse videre for at lære, hvordan du kan gøre måltider og snacks fra dit køkken så sikkert som muligt. Vælg det svar, der bedst beskriver praksis i din husstand, uanset om du er den primære fødevarehandler eller ej.

                    1. Temperaturen på mit køleskab er:
                      1. 50 ° F (10 ° C)
                      2. 40 ° F (5 ° C).
                      3. Jeg ved ikke, at jeg aldrig har målt det.
                      1. Afkølet til stuetemperatur, sæt derefter i køleskabet.
                      2. Sæt i køleskabet umiddelbart efter at maden var serveret.
                      3. Efterlades ved stuetemperatur natten over eller længere.
                      1. Igåraftes.
                      2. For flere uger siden.
                      3. Kan ikke huske.
                      1. Genbruges som den er.
                      2. Tørres af med en fugtig klud.
                      3. Vaskes med sæbe og varmt vand.
                      4. Vaskes med sæbe og varmt vand, desinficeret med en mild klorblegemiddelopløsning.
                      1. Sjælden (140 ° F).
                      2. Medium (155 ° F).
                      3. Godt klaret (170 ° F).
                      1. Lavet med rå æg, og jeg prøver nogle.
                      2. Lavet med rå æg og nedkølet, derefter tog jeg noget af det.
                      3. Butikskøbt, og jeg prøver nogle.
                      4. Prøvet ikke før bagt.
                      1. Vand.
                      2. Varmt vand og sæbe.
                      3. Varmt vand og sæbe, derefter blegemiddelopløsning.
                      4. Varmt vand og sæbe, derefter kommercielt saneringsmiddel.
                      1. Vaskes og tørres i en automatisk opvaskemaskine.
                      2. Efterlades i blød i vasken i flere timer og vaskes derefter med sæbe i det samme vand.
                      3. Vaskes med det samme med varmt vand og sæbe i vasken og derefter lufttørret.
                      4. Vaskes med det samme med varmt vand og sæbe i vasken og straks håndklædetørret.
                      1. Tør dem af på et håndklæde.
                      2. Skyl dem under varmt, koldt eller varmt postevand.
                      3. Vask dem med sæbe og varmt vand.
                      1. Sætter dem på disken.
                      2. Læg dem i køleskabet.
                      3. Mikrobølgeovn.
                      1. Køb kun fisk, der er kølet eller godt iset.
                      2. Tag det straks hjem og sæt det i køleskabet.
                      3. Nogle gange køber du det direkte ud af en lokal fiskeres krille.
                      1. Diabetes.
                      2. HIV -infektion.
                      3. Kræft.
                      4. Lever sygdom.



Kommentarer:

  1. Doy

    Bestemt, bestemt.

  2. Camden

    Det bekymrer mig også om dette spørgsmål.

  3. Roswald

    En meget interessant sætning



Skriv en besked