Nye opskrifter

Lækre buer

Lækre buer


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Lad pastaen koge i kogende vand med lidt salt og 1 spsk olie. Efter kogning af pastaen skylles den med koldt vand, så de ikke klistrer fast.

Skær kødet i tern og sæt det til at stivne i olie. Tilsæt krydderurter, peber og lidt salt. Efter at kødterningerne er gyldne tilsættes tomatpuré. Derefter finthakket hvidløg. Lad det koge helt i 2 minutter og tynde saucen lidt. med vand, ca. 100 ml.

Til sidst tilsættes den finthakkede basilikum og serverer båndene dækket med sauce.


Sådan vælges saucen efter pastaens form. De bedste kombinationer

Lige så mange regioner som der er i Italien, findes der så mange typer og former for pasta. Og for hver enkelt er der en sauce, der fungerer bedre end andre. I vores butikker kan du finde en temmelig bred vifte af pasta -typer, nok til at få dig til at se svimmel ud, hvis du ikke ved, hvad du vil have fra begyndelsen.

Der er få pastaer som farfalle (ligner nogle buer), der passer ved siden af ​​enhver slags sauce, du laver. I stedet skal saucen vælges med stor omhu for andre for at danne en spektakulær ret.

Den generelle regel er, at delikat pasta matcher lette saucer og større med en tættere struktur med tungere saucer. Men som med vine er reglerne ikke så enkle, som de ser ud til. Vi hjælper dig med en visuel guide til de mest berømte pastaer og saucer, der kan fuldføre dem perfekt.

1. Skaller de passer godt til ostesauce, kød, pesto, grøntsager eller du kan bruge dem i pastasalater.
2. Sommerfugle de er perfekte og enkle med bare lidt smør eller olie, med saucer med parmesan, kød, pesto, skaldyr, tomatsauce eller i supper.
3. Fettuccine - der er pastaer, der passer godt til hvide saucer baseret på creme fraiche, smør og ost, med skaldyr eller grøntsager

4. Fusilli de er perfekte, hvis du vil lave bagt pasta eller pastasalater, med kødsauser, tomatsaucer eller Pestosauce.

5. makaronisk de er ideelle i ovnen, med smør eller olie, saucer med ost, men også med grøntsager

6. Orecchiette de modtager kødsovser, pestosovser og grøntsager, men de kan også lægges i salater.

7. Pappardelle de er perfekte til ragusaucer

8. Spaghetti de kan være lækre med kød- eller tomatsaucer, men også med hvide saucer.

9. Stribede penne de kan sættes i ovnen, du kan lave en sauce med ost eller grøntsager, og du kan bruge dem i varme pastasalater.

Ved at aktivere og bruge kommentarplatformen accepterer du, at dine personoplysninger vil blive behandlet af PRO TV S.R.L. og Facebook -virksomheder i henhold til PRO TV Privacy Policy, henholdsvis Facebook Data Policy.

Ved at trykke på knappen herunder repræsenterer du din accept til KOMMENTARPLATFORMENS BETINGELSER OG BETINGELSER.


De bedste og inspirerede opskrifter til påskemåltidet

Et bord fyldt med godbidder vil altid bringe os alle sammen i mindst et øjeblik, og hvis de kogte godbidder ser godt ud og stadig er velsmagende & # 8230Succes er garanteret! For at få et feriebord, der ser meget godt ud, sælger vi dig nogle tips.

Først og fremmest skal du dekorere bordet med blomster og muligvis nogle grønne planter, som rosmarin, som du kan lave buketterne og binde med buer. Læg disse små buketter i tallerkenerne, hvor du skal servere, sammen med servietter / servietter og nogle chokoladeæg dækket med folie.

Retterne på bordet skal have en anden farve end rød, gul, grøn. Vælg simple tallerkener, gerne i en farve, maksimum to og glem ikke at bruge tallerkenerne. Hvis du har krystalglas modtaget i gave ved brylluppet, skal du ikke beholde dem & # 8222 for godt & # 8221 læg dem på bordet og nyd dem. Glem ikke at lægge et par tændte stearinlys på bordet, lidt aromatiske og selvfølgelig tallerkenen med forskellige farvede æg. Og nu ser du, hvad du kan vælge fra menuen, vi har forberedt til dig.


Skåle med bechamelsauce

Skåle med bechamelsauce er en velsmagende, sund og let at tilberede opskrift, der anbefales til børn, der er fyldt et år. Pasta's rolle i kosten bør ikke negligeres. De er en vigtig kilde til vegetabilsk protein, vitaminer (B, F) og fibre, plus pasta er god i enhver kombination. Hovedingrediensen i bechamelsauce er mælk, der indeholder calcium og D -vitamin.


Påske med kagedej

Til denne type opskrift har vi brug for: 250 ml varm mælk
en halv teskefuld salt
100 g smeltet smør
1 helt æg + 2 æggeblommer
550 g mel
120 g farin
en tsk revet citronskal & acircie
en teskefuld revet appelsinskal
en teskefuld romessens
en 25 gr tern frisk gær
Til fyldet:

500 gr fedt br & acircnză af køer
100 gr sm & acircnt & acircnă grasa
150 gr hydratiserede rosiner & icircn 2 spsk vanilje
4 æg
50 gr brunt sukker
revet skal fra et blad & acircie
2 spsk citronsaft og acircie
2 spsk semulje
Til salvet avrm behov:

en æggeblomme blandet med 2 spsk mælk
2 spsk sukker drysset ovenpå.

Vi steger ingredienserne i en foodprocessor, eller vi steger dem med en maskine. Opløs gæren i varm mælk, og tilsæt to spiseskefulde sukker og to spiseskefulde mel. Lad hæve i 10-15 minutter. Kom det smeltede smør, sammenpiskede æg og sukker i foodprocessorens skål. Vi tilføjer også salt, revet citron & appelsinskal og appelsin- og romessens. Bland lidt og kom mayonnaise og mel i stegepanden i 15 minutter. Vi gør dette, indtil dejen bliver elastisk. Vi dækker skålen med et rent håndklæde og lader den hæve i en time.

Nu forbereder vi fyldet. Bland æggene med sukkeret og bland dem med hytteosten og sm & acircnt & acircna. Vi tilføjer resten af ​​ingredienserne: rosiner & gennemblødt & vanilleglasur, citronskal og saft og semulje. Vi vil homogenisere sammensætningen godt og lade den være til side.

Drys melet på bordet og vend dejen. Vi deler to i to: en tredjedel for basen og to tredjedele for kanterne. Fordel en rund plade på bagepladen og overfør dejen til en bageplade. Derefter vender vi fyldet om. Vi skærer kanterne af dejen, der kommer ud af bakken. Vi former resten af ​​dejen til lange stave og fyld dem med tre. Vi vil forme indretningen. Vi placerer den første indpakning omkring bakken og tilføjer derefter de to andre ovenpå i korsets tegn.

Dæk påsken med et håndklæde og lad det stå i 20 minutter. Vi smører kanterne med æggeblommen blandet med mælk og drys sukker ovenpå. Sæt bakken og icircn ovnen. Det skal forvarmes til 180 grader. Lad påsken bage i 30-35 minutter, til den brænder godt ovenpå og osten er moden.

Til sidst tager du den ud af ovnen og lader den afkøle i bakken. Derefter lægger vi det på en grill med bagepapiret og lader det køle af. God påske.


Vi har stadig en opskrift på slik med lidt gær & # 8211 i dette tilfælde svulmer de op, når de steges og ligner donuts.

Hvad med nogle elegante løgne, i form af grantræer (popcorn)

Denne gang lavede jeg løgnene og # 8211 stearinlys i form af buer. Fra denne lille mængde på kun 275 g mel kommer 60 stykker tynde, sprøde og meget velsmagende slik.


Fem lækre opskrifter, der hurtigt øger immuniteten

Der er mange fødevarer og grøntsager, der er gavnlige for immuniteten , herunder honning, persille, hørfrø, tomater, hvidløg og rødbeder. Du kan lave lækre retter af disse ingredienser, især da de også er tilgængelige på markedet og ikke tager dig for lang tid.

Det er ikke nødvendigt, at immuniteten kun understøttes af lægemidler og kosttilskud, som kan påvirke kroppen. Se nedenfor, hvordan du kan spise noget lækkert og sundt på samme tid.


Pastaopskrifter: Pasta med tomat og basilikum sauce

Det er grundopskriften, den enkleste, mest sarte og kaloriefattige blandt pastaopskrifter. Italienerne elsker det for sine enkle smag, der understreger smag og tekstur af pasta. Det vigtigste for denne opskrift er at få kvalitetsingredienser: friske tomater (godt kogte), grøn basilikum, olivenolie og hvidløg. Den anvendte pasta er også meget vigtig. Vælg penne eller en anden pastatid, der er pænt pakket ind i sauce.

Skær tomaterne i meget små tern. Hak hvidløg og sæt det til at stivne i en spiseskefuld olivenolie. Lad det stå i 1-2 minutter, og tilsæt derefter tomaterne. Tilsæt salt og peber efter smag og lad dem stå på ilden, indtil tomatstykkerne falder pænt af og danner en næsten homogen pasta (ca. 5 minutter).

Kog pastaen efter anvisningerne på pakken, tøm derefter vandet, hæld saucen ovenpå og den hakkede basilikum, bland og server!


Sprøde og luftige buer eller løgne - hurtige donuts lavet af mør dej!

De er relativt lette at tilberede og er virkelig lækre.

INGREDIENS:

-500 ml kefir / pisket mælk / yoghurt

-2 glas fermenteret fløde

-10 spsk sukker eller efter smag.

FORBEREDELSESMÅDE:

1. Bland kefir, æg, salt, sukker, gær, fløde, olie og bagepulver. Du kan bruge foodprocessoren.

2. Indsæt gradvist melet og ælt en let klistret dej.

3. Kom dejen i en skål, dæk den til med film og stil den på køl i mindst 1 time.

4. Dryp arbejdsbordet, knæk et stykke dej og fordel en 1 cm tyk pind.

5. Skær strimlen i en strimmel, derefter hver strimmel i diamanter eller firkanter, i midten hvor du skærer et snit.

6. Før en af ​​de langstrakte spidser gennem hakket og vend det "på hovedet".


FORLAD DIN MUNVAND! Her er hvad & # 8222 ølbunde & # 8221 udarbejdet af Diana Dumitrescu! FOTO & # 038 OPSKRIFT

Bryg donuts, det er det, jeg kaldte dem, fordi de lyder mere fancy, men faktisk lyder de som ølpandekager & # 8221, afslørede Diana Dumitrescu på sin personlige blog, hvor hun også afslørede opskriften. Her er hvad:
Til pandekager Bland 2 æg med 8 spiseskefulde mel (til 1 æg kom 4 spsk mel), tilsæt salt og peber, derefter langsomt, langsomt øllet. Hvor meget øl den indeholder, afhængigt af hvor tyk du vil have den skal komme ud. Du kan gøre dem så tykke eller tynde som du vil, jeg lavede dem tyndere, så jeg kunne køre dem lettere.
Til fyldet Hak et løg fint, svits det lidt, og tilsæt derefter kødet. Lad kødet simre med lidt vand, krydr nu med salt, peber, og jeg bruger også Herbes Provencale (en blanding af tørret grønt), men du kan bruge hvad du vil smage, efter at det er faldet, steges i den lille resterende olie og e klar. Jeg kan ikke fortælle dig den nøjagtige mængde kød, jeg lagde en 800 gr gryde og fyldte ni pandekager. Min mor siger, at det er meget, men sådan blev det for mig.
Til sidst fyldes pandekagerne med kød, lidt revet ost og rulles og bindes enderne med tråd. Kom dem i gryden, drys lidt ost og bag i 15 minutter. Dette er alt. God appetit!


Video: SEXY WAIST u0026 HIPS in 14 Days feel confident. 7 minute Home Workout (Kan 2022).