Nye opskrifter

Et nyt år, en ny vin

Et nyt år, en ny vin


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hvor mange af jer klarede en tør januar? Jeg klarede 10 dage, så blinkede en af ​​mine vine til mig fra køleskabet og bad mig åbne hende ... Forhåbentlig havde du mere tilbageholdenhed end mig, og du åbner en flaske i løbet af weekenden for at fejre det. Men i stedet for at række ud efter din sædvanlige tippel, hvorfor så ikke markere et nyt år med en ny vin? Noget fra off the beaten track, noget der står op imod de 'store drenge.' Ikke sikker på, hvor du skal starte? Der er masser af uopdagede perler derude, og vi har udvalgt et par forslag til at komme i gang ...

Q: Jeg bestiller altid Sauvignon Blanc. Hvad skal jeg forgrene mig til?

Vi er alle tilbøjelige til at holde fast ved det, vi ved, og det, mange af os kender og elsker, er en nifs New Zealand Sauvignon Blanc-det er den foretrukne vin for mange af os.

Men der ER liv ud over Sauvignon ... og der er nogle mindre kendte alternativer, der i stil ligner den evigt allestedsnærværende Savvy B (og de er lige så lækre).

Tag Verdejo for eksempel.

Verdejo er en spansk hvid drue, der har de samme græsklædte citrusnoter som Sauvignon Blanc gør. Franck Massards medaljevinder Herbis Verdejo er superforfriskende, sprød og har en zingy finish, der vil holde din tunge prikkende i timevis. Det er læbende lækker!

Sp: Jeg elsker Malbec, men det er ikke altid tilgængeligt eller billigt på restauranter, hvad er et lignende alternativ at prøve?

A: Malbec er med sin enorme smag, fulde krop og røgfyldte finish en stor favorit blandt madelskere. Det er utroligt godt med en saftig slurk char-grillet bøf.

Der er en række store, inky, modne skønheder, der gør et pungvenligt alternativ til Malbec. Shiraz har samme krop og mørke frugt, som du finder i en Malbec - og den passer seriøst godt til en saftig bøf.

Prøv for eksempel Carmen Stevens A Little Heaven Shiraz. Den er lavet af superpræmie druer, der normalt går i vin 3 gange prisen. Det er stort, grublende og seriøst kraftfuldt med en dekadent stribe lækker eg. Ren overbærenhed.

Sp .: Jeg synes hvidvin er forfriskende om sommeren, men hvad er en god hvidvin at have om vinteren?

Bare fordi vejret er på den kølige side, betyder det ikke, at du skal stoppe med at drikke hvidvine. Vinteren er det perfekte tidspunkt at prøve en rigere hvid, der fremkalder den samme trøstende følelse som en mavevarmerød.

Viognier er for eksempel en smuk, silkeagtig og frugtagtig hvid med masser af krop til vintermånederne.

Bens Viognier er muligvis den rigeste hvidvin, du nogensinde vil smage. Det er pakket til spær med lækker abrikos og citronfrugt, alt sammen hvirvlet rundt i en cremet blanding, afsluttet med en lækker zing.

Q: Hvad skal jeg servere til et middagsselskab, der ikke kommer til at bryde banken?

Huset er pletfrit, du har dækket bordet og tilberedt en fest, der ville gøre Jamie stolt. Det eneste du har brug for nu er nogle show-stop-vine, der garanteret vil trække et kor af 'oohs' og 'aahs' fra dine middagsgæster.

Her er et par imponerende, men alligevel budgetvenlige middagsfestvine. Disse usædvanlige små perler er meget højere i kvalitet, end deres beskedne prisskilt antyder.

Prøv Dominic Hentall Primitivo IGT Puglia 2012 (8,49 £) og Moerbei White Gold Chardonnay/ Semillon 2012 (8,99 £)

Primitivo er en drue fra hælen i Italien. Det er meget glat, men med masser af dejlige røde og sorte frugtsmag.

White Gold er en seriøst lækker Semillon/Chardonnay -blanding. Det er meget klassisk og vil helt sikkert imponere gæsterne.


De 8 bedste mousserende vincocktails at drikke nytårsaften

For de fleste vinentusiaster fremkalder ordet "boblende" tanker om Champagne og Prosecco. Selvom du aldrig kan gå galt med mousserende vin i din cocktail (der er et par sådanne perler på denne liste), er der utallige måder at tilføje fizz til din cocktail.

Fra gin og vermouth til espresso og æblecider stiger vi nytårsaften op med disse finurlige og vinterinspirerede løgsmidler. Tag dine festhatte på, og tjek otte af VinePairs bedste boblende cocktails at drikke nytårsaften.

Vinterduggeopskriften

Du skal muligvis tilføje et par unikke ingredienser til din barvogn for at lave denne cocktail, men du bliver ikke skuffet over resultatet. Denne meget aromatiske spritz, der bruger både tonisk vand og Cava til fizz, har et strejf af krydderi, der væver gennem cassis -smagene af mørke bær. Afslut det med en skive appelsin for at øge citrusaromaterne fra bitterheden.

Alt hvad du kan bestille online for at lagre din hjemmebar i lang tid

Den franske Quarter Fizz opskrift

Elegant, men alligevel fluffy, denne cocktail minder os om legen ved at hoppe i en frisk snebank. Den pudefyldte og skummende kuppel kommer fra rystet æggehvide, mens gul chartreuse bringer bløde, urtetoner til ganen. Fizzen leveres med sodavand for at lade de autentiske aromaer og smag fra chartreuse skinne.

Den anden sommeropskrift

Mellem den røde tranebærjuice og den grønne rosmarinpynt bliver det ikke mere vinterligt end denne libation. Enebær og nelliker afrunder den hyggelige essens, hvilket betyder, at mousserende cocktails fortjener fodfæste i hver sæson.

Vinterlig opskrift

Sørg for at bruge ekstra brut (helt tør) mousserende vin til denne boblende cocktail, da sødmen kommer fra sød vermouth og kanel enkel sirup. De røde frugtsmag i en mousserende rosévin vil øge kompleksiteten, mens stænk af appelsinbitter giver en trøstende følelse af balance på finishen.

Den opskårne kaffe tonic opskrift

Har du brug for et lille stød koffein for at hjælpe dig til midnat? Dette er den boblende cocktail for dig. Enkelheden ved denne opskrift får dig til at undre dig over, hvorfor den ikke er i dit almindelige cocktailarsenal. Kombiner espresso, gin og tonisk vand med hjemmelavet brun sukkersirup til en drink, der er forhøjet og ukompliceret.

Opskriften på Apple Cider 75

Flyt over græskarkrydderi, æblecider er i søgelyset for denne vinterinspirerede opskrift. Et riff på den traditionelle franske 75, der bruger Champagne, denne opskrift bruger mousserende æblecider til fizz, hvilket også bringer lige nok sødme til at balancere både citronsaft og urtetoner i gin. Pynt med tynde skiver æbler for at pynte æbletemaet.

'Sec' Tilbage din Clock-Tail Opskrift

At nyde i “ timian ” er det, der gør denne boblende cocktail passende til nytårsaften. Mens du venter på, at uret slår midnat, blandes Vouvray sec, gin, et strejf af citronsaft og en timian-infunderet simpel sirup. Resultatet er forfriskende og fornem.

Tranebær Moskva Mule Opskrift

Den boblende del af denne opskrift kommer fra ingefærøl, som tilføjer den perfekte mængde krydderi sammen med neutral vodka og limesaft. Et strejf af sødme kommer fra en let at lave tranebær enkel sirup. Brug friske eller frosne tranebær for at øge den vinterlige tranebærsmag.


Et nyt år, en ny vin - Opskrifter

Som en del af vores nytår. Nyt dig. opløsning, deler vi nogle af vores yndlingsopskrifter, der ikke kun er sunde, men også meget tilfredsstillende. Og her på vinsøsterskabet mener vi, at selv sunde opskrifter skal være velsmagende!

Kom med os i vores nytår. Nyt dig. eventyr og prøv en af ​​vores afprøvede og sande Sassy Soup-opskrifter, der er anført nedenfor. Har du en lækker og sund suppeopskrift, du elsker at lave? Del det med os i en kommentar i slutningen af ​​dette indlæg!

Glem ikke, at vi har disse praktiske opskriftskort til at notere nogen af ​​disse opskrifter.

Harira fra Natalie Wassum

Harira er en velduftende marokkansk gryderet med tomat og linser. Jeg har lavet denne opskrift fra Cooking Light siden college. Selvom det er lækkert året rundt, klarer jeg det altid, når vejret først begynder at ændre sig i efteråret.

Lam er stjernen i denne hjertelige Harira. To sorter er ofte parret med lam: Merlot og Pinot Noir. Vores mellemsøster Forever Cool Merlot eller Tenacious Red Night Rider Merlot ville være fantastisk med denne sassy suppe. Hvis du er en Pinot Noir -elsker, så prøv Midtsøster Goodie Two Shoes Pinot Noir.

Thai Butternut Squash Curry med Dungeness Krabbe fra Mary Ann Vangrin

Dette er en let og lækker suppe, som kan tilberedes vegetarisk, hvis det ønskes.

På denne tid af året er Dungeness krabbe i sæson på vestkysten. Du er velkommen til at erstatte din foretrukne lokale krabbe, laks, rejer eller endda sauterede shiitakesvampe.

Butternut squash kan være notorisk svært at skrælle, men heldigvis lagerfører mange dagligvarebutikker nu skrællede og tilberedte squashbiter, hvilket gør denne del af forberedelsen til et øjeblik.

Bonus for os, der undgår gluten: denne opskrift er glutenfri!

Vinparring: Alt med asiatiske smag, især når der er fisk og skaldyr involveret, passer smukt til lettere, endda lidt søde hvide vine uden eg. Jeg elsker Middle Sister Drama Queen Pinot Grigio eller Wine Sisterhood Pinot Grigio med denne suppe.

  • 5 kopper butternut squash bidder
  • 3 kopper kylling eller grøntsagsfond
  • 1 (14 ounce) dåse usødet kokosmælk (kig efter "lite" hvis det ønskes)
  • 3 spidskål, groft hakket
  • ½ kop korianderblade
  • ½ kop mynteblade
  • 1 stilk citrongræs, smadret og groft hakket
  • 4 kaffir lime blade (hvis ikke tilgængelig, brug 2 tsk. Revet limeskal)
  • 2 spsk hakket frisk ingefær
  • 4 fed hvidløg, groft hakket
  • 2 spsk Thai rød karrypasta (plus mere efter behov. Brug Thai Kitchen -mærket til vegetarisk version. Dette mærke indeholder ingen rejerpasta.)
  • 1 spsk fiskesauce (undlad for vegetarisk version)
  • ½ tsk salt
  • saft af en lime

Kombiner alle karryingredienserne undtagen limesaften i en 3 liter gryde og læg den ved middel varme. Sænk varmen til en langsom simmer og kog i 1 ½ time.

Lad karry let afkøle og overfør i portioner til en blender. Blend godt. Før karryen gennem en finmasket sil for at gøre silkeblød. Vend tilbage til en ren gryde og tilsæt limesaft. Smag til og tilføj yderligere rød karrypasta til en krydret karry. Juster krydderierne med tilsætning af mere salt efter behov. Hold den varm, indtil den er klar til servering.

Fordel Dungeness krabbekød mellem 6 varme suppeskåle. Hæld karry over krabbe, pynt med et drys spidskål og server.

Serverer 6. Kalorier pr. Portion 265 (med almindelig usødet kokosmælk), 190 (med “lite” usødet kokosmælk)

Vegetarisk chili fra Chelsea Duran

For mange år siden besluttede jeg mig for at gå næsten vegetarisk og#8221 og drastisk reducere mængden af ​​kød i min kost. Jeg opdagede gladeligt, hvor fabelagtig den vegetariske verden kan være! Jeg tror, ​​det kan være en udfordring at få en vegetarisk kost til at fungere for en tidligere kødspiser, men det er også den sjove del. Jeg har ændret denne opskrift på vegetarisk chili i årenes løb og kan normalt tage den sammen uden selv at se på ingredienslisten. Skift gerne forskellige slags bønner ud og udelad veggieburgeren smuldrer, hvis det ikke er din ting, eller erstat dit yndlingsprotein i stedet.

Selvom mange grøntsagsbaserede retter mere typisk er parret med en let, frugtagtig, sprød hvidvin i betragtning af årstiden, chill udenfor og den chili personlighed ved denne chili, går vi i den modsatte retning. Prøv en frugtfremstødende, moderat alkohol Zinfandel som vores guldmedalje, der vinder Deep Purple Zinfandel fra Lodi, Californien.

  • 1 T. olivenolie
  • 1/2 mellemstort løg, hakket
  • 2 laurbærblade
  • 1 t. spidskommen
  • 2 T. tørret oregano
  • 1 T. salt
  • 2 stilke selleri, hakket
  • 2 peberfrugter, hakket
  • 2 jalepeno peberfrugter, hakket
  • 3 fed hvidløg, hakket
  • 2 (4 oz.) Dåser grønne chili, drænet
  • 2 (12 oz.) Pakker veggie burger smuldrer
  • 3 (28 oz.) Dåser hele, skrællede tomater, knuste
  • 1/4 c. chili pulver
  • 1 T. sort peber
  • 1 dåse nyrebønner, drænet
  • 1 dåse garbanzobønner, drænet
  • 1 dåse sorte bønner, drænet
  • 2 C. friskkogte majskerner eller 1 dåse fuldkorn majs, drænet

Hoved olivenolie i stor gryde, rør løg, laurbærblade, spidskommen, oregano og salt i. Tilsæt selleri, peberfrugter, hvidløg og grøn chili. Når grøntsagerne er opvarmet, tilsættes burgercrumbles og omrøres. Reducer varmen til lav, dæk til og lad det simre i 5 minutter.

Bland tomater i, smag til med chilipulver og peber. Rør bønner i. Lad det koge op. Reducer varmen til lav, lad det simre i 45 minutter til en time. Rør majs i, kog 5 minutter før servering.

Hot Gazpacho fra Aliza Sherman

Kolde vikarer kræver varme fødevarer, og denne varme vinterversion af en traditionelt kold sommersuppe hjælper dig med at varme dig indefra og ud!

Vi elsker tanken om en varm Gazpacho -geni i kølige vejrmåneder. Da denne version har latinske smag og flair, lyder mellemsøster Wild One Malbec fra Mendoza -regionen i Argentina som en himmelsk match.

  • 1 mellemstor gulerod, skrællet og skåret i store stykker
  • 1 medium pastinak, skrællet og skåret i store stykker
  • 1 grøn peber, frøet og skåret i store stykker
  • ½ engelsk agurk, skåret i store stykker eller zucchini
  • 1 fed hvidløg
  • 1 mellemstort løg, skåret i store stykker
  • 1 dåse økologiske nyrebønner på 15 ounce, skyllet godt og drænet
  • 1 dåse blommetomater på 28 ounce
  • 2 kopper lavnatriumtomat eller grøntsagssaft eller grøntsags- eller kyllingekraft
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • ½ tsk chilipulver eller efter smag
  • Havsalt og friskkværnet peber, efter smag
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • ¼ kop hakket frisk koriander

1. Slib gulerod, pastinak, peber, agurk og hvidløg i en foodprocessor eller blender til det er formalet, men ikke pureret. Læg i en gryde.

2. Purér løg, indtil det er glat, og tilsæt grøntsagerne i lageren.

3. Kom nyrebønner i foodprocessoren, og formal dem i cirka 30 sekunder - længe nok til at give dem en fin konsistens, men ikke længe nok til at puréeres. Overfør malede bønner til fadet.

4. Tilsæt saften fra tomaterne til fadet. Purér tomater i processoren og tilsæt til gryden. Rør for at kombinere. Tilsæt saften eller bouillon, spidskommen og chilipulveret, og varm over en medium flamme. Smag til med krydderier, og juster om nødvendigt ved at tilsætte salt og peber. Hold varmen ved lav flamme, indtil den er klar til servering.

5. Lige før servering tilsættes limesaft og omrøres, og pyntes hver portion med korianderblade.

Oksekød og bygssuppe fra Angeles

Oksekød og bygssuppe er altid et hit i vores hjem. Jeg smider grønkål i lige før jeg serverer den, og jeg bruger dobbelt så mange svampe. Jeg bruger frisk fond når det er muligt – Jeg laver det med benet af det kød, jeg bruger til suppen. Og hver skål bliver toppet med 3-4 skiver frisk jalapeño. Nøj!

En oksekødsbaseret suppe peger i retning af en rødvin såsom Cabernet Sauvignon eller en rød blanding. Vi anbefaler Wine Sisterhood Courageous Cabernet Sauvignon, Purple Cowboy Tenacious Red (50/50 Cabernet Sauvignon og Syrah) eller PromisQous Red, som er Zinfandel, Merlot, Cabernet Sauvignon og Petite Syrah. Disse vine er alle mellemstore til fyldige, der matcher strukturen i denne trøstende suppe.

  • 1 1/2 lbs. oksekødspand (få ben i, skær kødet væk, og lav bouillon med benet, 2 fed hvidløg, 1 sellerifond, 1/2 løg, 1 gulerod)
  • 1 T. vindruekerneolie (eller din fav -olie)
  • 1 C. byg (jeg bruger perle)
  • 2 C. Grønkål – frisk, grofthakket
  • 2 C. hakket løg
  • 1 C. gulerødder i tern
  • 1-2 selleristængler, skåret i skiver
  • 1-2 lbs. svampe, skåret i skiver
  • 3-4 fed hvidløg, hakket
  • 4 C. oksekødsbouillon (eller 2 oksekød & amp 2 enhver kombination af kylling/veggiefond)
  • 2 C. vand
  • 1/4 C. rødvin (jeg bruger Purple Cowboy Tenacious Red)
  • Oregano eller persille efter smag (tørret – ca. 1/2 t. Efter eget valg frisk – bare grovhakket & amp; tilføj ca. 3-4 T.)
  • 1 t. salt
  • 1/2 t. peber

Svits kødet ved høj varme i 1 T. olie fra druer, fald panden/hollandsk ovn til medium-lav, tilsæt salt & amp; peber, fortsæt til det er fuldt kogt. Tilsæt en knivspids af den valgte urt i mellemstørrelse til kødet, omrør hurtigt over varmen. Hæld vin over kød, brug til at løsne dryp fra bunden af ​​gryden.

Sæt kødet til side, og skru op for varmen igen til middelhøj. Tilsæt gulerødder, løg, selleri til dryp i gryden og kog til det er mørt (ca. 4-6 minutter). Tilsæt svampe og hvidløg, kog 3 minutter.

Tilsæt krydderurter (persille eller oregano) – hvis det er tørret, knus mellem håndflade og amp finger til “ vågne ” urt – & amp kog yderligere minut.

Tilsæt oksekødsfond og vand og bring det i kog. Tilsæt kød & amp; byg.

Dæk til, reducer varmen, lad det simre i 1 time.

Ca. 5-10 minutter før servering, hæld grønkål i vandet og rør forsigtigt. Top hver skål med frisk jalapeño, bønnespirer eller friske skiver ingefær for et lille spark. Server med sprødt brød.


2. Rose Berry Bliss

Hvis du synes Sangria er for kompliceret og leder efter en mere enkel, men sofistikeret smag, er denne cocktail noget for dig! Denne cocktail fremhæver det frugtagtige træk ved rosenvin med blåbær og iskold limonade. Det kan være et glimrende cocktailalternativ til din nytårsaften. Desuden er det meget let at forberede!

Ingredienser

  • 1 flaske rosenvin
  • 1 kop blåbær
  • 350-400 ml pink limonade (du kan også få den færdiglavet, jeg forklarer opskriften herunder *)
  • 200 ml citron sodavand

*Opløs ¼ glas sukker i 2 glas vand, tilsæt 1/4 glas citronsaft for at danne bundlimonade. Blend 4-5 jordbær og si, tilsæt jordbærsaft til din limonade. Parat! (Du behøver ikke bruge al din limonade.

Vin, blåbær, lyserød limonade, sodavand tilsættes i en kande, alt blandet. Hvis du har tid, anbefaler jeg, at du opbevarer det i køleskabet i mindst 2 timer. Server med is!


5 cocktailopskrifter til nytårsaften

Vi er mere end klar til at ringe i 2021! Fejr det nye år med denne frugt og boblende cocktail!

ingredienser

  • 1 ounce vodka med bærsmag (WC anbefaler: Cold River Blueberry Flavoured Vodka, $ 29,99/750 ml)
  • 1 1/2 ounce granatæblejuice
  • 3 1/2 ounce Champagne (WC anbefaler: Dibon Cava Brut Reserve NV, $ 12,99/750 ml)
  • Pynt: spydede hindbær
  • Tilsæt vodka og tranebærjuice til en afkølet Champagnefløjte.
  • Top med Champagne og pynt med hindbær på et langt spyd.

Opskrift: https://www.liquor.com/recipes/new-years-sparkler/
Billede: Liquor.com / Tim Nusog

2. Maxwell

Bliver du meget lavmælt med din betydningsfulde anden i nytårsaften? Prøv denne forfriskende cocktailopskrift til 2 personer.

ingredienser

  • 1 1/2 ounce agurk vodka (WC anbefaler: Western Son Agurk Vodka, $ 17,99/750 ml)
  • 1/4 ounce Cointreau
  • 3/4 ounce agurkesaft
  • 1/2 ounce citronsaft, friskpresset
  • 1/4 ounce agave nektar
  • 187 ml brut Champagne eller anden mousserende vin (ca. 1 flaske i delt størrelse) (WC anbefaler: Villa Olmi Prosecco, $ 10,99/750 ml)
  • Tilsæt alle ingredienser undtagen Champagne i en stor shaker med is og ryst til den er godt afkølet.
  • Dobbelt-stamme, der deler mellem to fløjter.
  • Top hver fløjte med Champagne, og afkøl resten af ​​flasken i en isspand.
  • Mens du drikker, fyldes der mere med Champagne efter ønske.

Opskrift: https://www.liquor.com/recipes/the-maxwell-cocktail/
Billede: Liquor.com / Tim Nusog

3. Blood Orange Champagne Mule

Perfekt til mange lejligheder, denne spændende nye opskrift på den traditionelle muldyr er lækker.

ingredienser

  • Juice af 1/2 en medium blodappelsin
  • Saft af 1/2 en lime
  • 1 ounce vodka (WC anbefaler: Ravo Vodka, $ 13,99/750 ml (specialpris))
  • 8 blade mynte
  • 2 ounce kølet ingefærøl
  • Afkølet champagne til topping (WC anbefaler: Roederer Estate Brut, $ 21,99/750 ml)
  • I et glas kombineres blodappelsinjuice, limesaft og vodka.
  • Tilsæt ingefærøl og top med champagnen.
  • Pynt med blodappelsinskiver og frisk mynte.

Opskrift: https://www.halfbakedharvest.com/blood-orange-champagne-mule/#bo-recipe
Billede: HalfBakedHarvest.com

4. Champagne Punch Bellini

En nem måde at nyde et klassisk champagnepunch nytårsaften uden for skålen! Plus, de er bare så, så gode.

ingredienser

  • Champagne eller Prosecco (WC anbefaler: Val Fonda Prosecco, $ 11,99/750 ml, 2 for $ 20,00 Holiday Special)
  • Hindbærsorbet eller Sherbet
  • Hindbær til pynt
  • Hæld bare et glas champagne eller prosecco.
  • Tilsæt en spiseskefuld hindbærsorbet eller sherbet.
  • Pynt med hindbær. Tjene.

Opskrift: https://www.crazyforcrust.com/champagne-punch-bellini/
Billede: Crazy for Crust

5. fransk 75

Super forfriskende og ikke kun til søndagsbrunch, denne klassiske franske 75 opskrift vil helt sikkert blive et hit, mens du ringer ind i det nye år!


1. Tranebærmimosa

Ingredienser: 1 lille flaske Granatæble, juice, 1 kop granatæblekerner, 6 rosmarinkviste, 2 flasker Chateau Ste. Michelle Bubbly

Trin 1: Fyld hver fløjte halvvejs med boblende.

Trin 2: Tilsæt et strejf af granatæblejuice til hvert glas, indtil den ønskede farve er opnået.

Trin 3: Kom forsigtigt granatæblefrø i til dekoration. Pynt hvert glas med en kvist rosmarin.

Chateau Ste Michelle Bubbly Aluminiumsflasker, $ 12/2 pakke, køb her


All-Star nytårsopskrifter

Find ud af, hvordan du holder festen i det nye år med nemme opskrifter og muntre cocktails. Find flere opskriftsideer på Food Network.

Relateret til:

Foto Af: Tara Donne & copyFood Network

Foto Af: Matt Armendariz & copy2014, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto af: Matt Armendariz & kopi Copyright 2015

Foto Af: Brian Kennedy & copy2013, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto Af: Matt Armendariz & copy2014, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto Af: Tara Donne & copyFOOD NETWORK: 2012, Television Food Network, G.P.

Foto Af: Kate Mathis & copy2016, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto Af: Brian Kennedy & copy2013, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto Af: Matt Armendariz & copy2013, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes.

Foto af: Lisa Shin & copy Lisa Shin Photography, Inc.

Foto Af: James Wojcik Prop Stylist: Marina Malchin 917 751 2855

& copy2012, Television Food NEtwork, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto Af: James Wojcik Prop Stylist: Marina Malchin 917 751 2855

Foto Af: James Wojcik Prop Stylist: Marina Malchin 917 751 2855

& copyFood Styling: Anne Disrude Props: Marina Malchin.

Foto Af: Christopher Testani

Foto Af: Anna Williams Prop Stylist: Marina Malchin 917 751 2855

Foto Af: Yunhee Kim & copy2011, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes.

Foto Af: Levi Brown Prop Stylist: Marina Malchin 917 751 2855

Foto Af: Matt Armendariz & copy2013, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto Af: Armando Rafael Moutela & copy2014, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdt 2014, Cooking Channel, LLC Alle rettigheder forbeholdes

Foto Af: Marshall Troy & copyFOOD NETWORK: 2012, Television Food Network, G.P.

Foto Af: Janet Rhodes & copy2011, Television Food Network, G.P.

Foto Af: Antonis Achilleos Prop Stylist: Marina Malchin 917 751 2855

Ristet rejercocktail

Gorgonzola Spinat Artiskok Dip

Champagne geléfløjter

Pølse fyldte svampe

Creme fraiche med kage

Baconindpakket ananas rejer

Nytårsforsæt Cookies

Uanset om du kaster en smarte black-tie-affære eller en lille familiemiddag, vil disse cookies (med to overraskelser indeni!) Helt sikkert blive et hit.

Stegte oliven

Reje cocktail

Denne 5-stjernede rejercocktail er ved at blive din go-to opskrift, den er let og tiltalende for publikum, og du kan piske cocktailsaucen op på få minutter.


Spring direkte til en opskrift

Braised hele fisk i kantonesisk stil

Velstand Toss Salat

Nudler med lang levetid med kylling og svampe

Sichuan Chaoshou dumplings

Hilsen Larry Ng Wai Kwok, chefkok, China Tang, Las Vegas

For en enkel måde at observere kinesisk nytår i februar, server fisk og skaldyr. , det kinesiske ord for fisk, er "et homonym for 'overflod år efter år'," siger Larry Ng Wai Kwok, chefkok for restauranten China Tang, inde i MGM Grand i Las Vegas. "At have yú til kinesisk nytårsmiddag symboliserer rigdom, sundhed og en harmonisk familie." Han anbefaler stegt bok choy som tilbehør, da dens grønne farve betyder rigdom.

  • 2-3 pund hele hvide fisk, som branzino, morte eller snapper, renset
  • Salt, til krydderier
  • Vegetabilsk olie, til stegning
  • ¾ kop fiskefond
  • ¼ pund bacon, halveret
  • 2-tommer knop ingefær, skrællet og tyndt skåret
  • 5 fed hvidløg, tyndt skåret
  • 2 spidskål, hakket
  • 2 spsk østerssauce
  • 2 spsk premium lys sojasovs
  • 1 spsk mørk sojasovs

Skyl fisk og dup tør. Brug en skarp kniv til at lave tre lave, diagonale snit på hver side af fisken. Gnid med salt, og hvil i 10 minutter.

I stor sauterpande ved medium høj varme, varm ⅛-tommer vegetabilsk olie, indtil det skinner. Tilsæt fisk, og kog til de er gyldenbrune overalt, cirka 5 minutter på hver side. Juster om nødvendigt varmen for at undgå forbrænding.

Tilsæt fiskefond, bacon, ingefær og hvidløg. Dæk panden, og reducer varmen til medium-lav. Kog 10 minutter mere. Fjern fisk og overfør til serveringsfad.

Tilsæt spidskål, østerssauce og lys sojasovs til panden. Høj varme til høj, og kog indtil væsken tykner og reduceres med det halve. Fjern bacon og reserver til anden brug. Pisk mørk sojasovs i. Sked sauce over fisk. Serverer 4.

Domaine Zind-Humbrecht 2014 Pinot Blanc (Alsace). "Denne vin giver noter af friske og bagte æbler efterfulgt af en blød, afrundet mundfølelse," siger Bruno Bonnet, vinedirektør for MGM Grand Las Vegas. “Når den er parret med den braiserede fisk, blandes dens citronsyre med ingefærkrydderiet i saucen. En sprød, ren, læskende finish fuldender interaktionen med denne smukke fisk. ”

Hilsen Maneet Chauhan, chefkok, Tànsuǒ, Nashville, TN

Også kendt som Yee Sang eller Yu Shang, repræsenterer denne salat i kantonesisk stil rigdom og velstand for det kommende år. Jo højere du kaster, jo bedre er din formue! En mandolin gør hurtigt arbejde med at friske grøntsagerne. Da taro er meget hård, skal du købe et lidt større stykke tarorod, end du har brug for, så du har et "håndtag", mens du skærer.

  • Vegetabilsk olie, til stegning
  • 6 ounces wonton-indpakninger (halvdelen af ​​en 12 ounce pakke), skåret ½ ”tykke
  • 8 ounce taro rod, skrællet og julienned
  • 1 lille pomelo eller stor grapefrugt
  • 1 ¾ ounce pakke cellofan nudler
  • 1 stor gulerod, skrællet og julet
  • 4 ounce daikon radise, skrællet og julienned
  • ¼ kop hakket grønt løg
  • ½ kop blandet grønt, groft revet
  • 1 tsk hvide sesamfrø, ristet
  • 1 tsk sorte sesamfrø, ristet
  • 1 spsk ristede jordnødder, groft hakkede
  • 2 ounce kogt abalone, julienned (valgfrit)
  • Ginger Soy Dressing (opskrift nedenfor)

Tilsæt olie til en sauterpande med høj side til en tomme på 1 tommer. Varm op over medium høj varme, indtil den når mellem 350-375˚F. Tilsæt vundne ton strimler og kog, indtil de er gyldne og sprøde, cirka 45 sekunder. Fjern med en hulske og afdryp på køkkenrulle. Tilsæt taro og steg, indtil den er gylden og sprød, cirka 2-3 minutter. Fjern med en hulske og afdryp på køkkenrulle.

Skær pomelo i supremer ved at skrælle skræl og sten væk med en kniv og derefter skære mellem membraner for at frigive segmenter. Afsæt halvdelen af ​​supremen, og reserver resten til anden brug.

Dæk cellofanudler med kogende vand og lad dem trække i 15 minutter. Afløb, skyl med koldt vand, afdryp godt, og sæt til side.

I en bred lav skål arrangeres vundet ton strimler, taro, pomelo, nudler, gulerod, daikon, grønt løg og blandet grønt ved siden af ​​hinanden uden at blande. Drys sesamfrø og jordnødder over. Når du er klar til at servere, hælder du lige nok dressing til at belægge ingredienserne, og lad hver gæst deltage i at smide salaten med spisepinde. Serverer 4.

  • ½ kop sojasovs
  • 1-tommer knop ingefær, skrællet og hakket
  • 1 lille gulerod, skrællet og hakket
  • ½ tsk salt
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk honning
  • ½ kop olivenolie

Tilsæt sojasovs, ingefær, gulerod, salt, sukker og ¼ kop vand i en lille gryde. Lad det simre ved middel-lav varme i 15 minutter. Overfør til en blender med honning og tilsæt gradvist olie i en jævn strøm under blanding. Blend til glat og tilpas salt eller sukker efter smag. Afkøl til stuetemperatur før brug.

Château de la Noblesse 2017 Rosé (Bandol). Tim Quinn, Tansuo general manager og drikkevaredirektør, siger: “Dette er en smuk, tør, men saftig rosé, der står op til salatens komplekse og lagdelte smag uden at overvælde den.

Hilsen Joe Ng, chefkok, RedFarm, New York City

E-fu nudler, også kaldet yi mein, er lange kantonesiske ægnudler, der symboliserer levetid. De er et must for kinesiske nytårsfester. Denne opskrift fremhæver teknikken med "velveting", der er almindelig i kinesiske stir-fries. Det skaber en silkeagtig belægning på kødet, der også hjælper med at forsegle dets juice.

  • 1 æggehvide
  • 1 spsk majsstivelse
  • 2 spsk Shaohsing risvin eller tør Sherry
  • 6 ounce udbenet kyllingebryst, skåret i strimler ¼ ”tykke og 2” lange
  • 6 tørrede shiitakesvampe
  • 1½ ounce tørrede porcini svampe
  • 1½ spsk sojasovs
  • 1 spsk østerssauce
  • 1½ tsk sukker
  • 8 ounces e-fu nudler (også kaldet yi mein)
  • ½ kop hakket løg
  • 1½ tsk hakket hvidløg
  • 1 tsk hakket ingefær
  • 2 spsk usaltet smør
  • ¼ kop hakket spidskål
  • 2 spsk hakket koriander
  • 1 tsk ristet sesamolie
  • Salt og vegetabilsk olie efter behov

Rør æggehvide, vin, majsstivelse, 1 spsk vin og ½ tsk salt sammen. Tilsæt kylling og rør til pelsen. Stil på køl i mindst 30 minutter og op til 3 timer.

Dæk shiitakes og porcinis med 4 kopper kogende vand og lad dem trække i 30 minutter. Afløb, reserver iblødsætningsvandet, og skær shiitakes i tynde strimler. Rør 1⅔ kopper reserveret svampevæske, soja, østerssauce, sukker, 1 spsk vin og ¾ tsk salt sammen, indtil sukker og salt er opløst. Sæt væske og svampe til side separat.

Bring en gryde med saltet vand i kog. Tilsæt nudler og kog i 90 sekunder, de skal være helt visne, men stadig seje. Fjern med en tang eller en hulske til en sil (lad nudelvand stå på komfuret, så det fortsætter med at koge) og skyl med koldt vand. Dræn godt og sæt til side. Tilsæt kylling i det samme kogende vand og kog under forsigtig omrøring til adskilte stykker i cirka et minut, eller bare indtil stykkerne ikke længere er lyserøde i midten. Dræn og sæt til side.

Varm en wok eller en meget stor sauterpande op ved høj varme. Tilsæt 3 spsk vegetabilsk olie, derefter de reserverede svampe, løg, hvidløg og ingefær. Steg stege i cirka 30 sekunder, så alt syder, men bliver ikke brunt. Tilsæt svampevæsken og kog, indtil den reducerer med cirka det halve, dette bør kun tage 1-2 minutter. Tilsæt nudler og kog under omrøring forsigtigt til at dække med sauce, indtil nudler er møre og har absorberet det meste af væsken, 2-3 minutter. Smag til og tilsæt salt, sukker og/eller soja, hvis det er nødvendigt. Tilsæt kylling og smør, rør i cirka 20 sekunder, tilsæt derefter spidskål, koriander og sesamolie og rør, indtil smørret er helt smeltet. Serverer 4.

Planet Oregon Pinot Noir 2017 (Willamette Valley). "Denne jordiske vin fra Soter Vineyards har noter af mørk kirsebær og sort peber, der supplerer smagen af ​​nudler uden at være anmassende," siger RedFarm Beverage Director Shawn Chen. "Det har også en let syre, der opfrisker ganen."

Tucson har et stærkt kinesisk samfund, der går tilbage til midten af ​​1800-tallet, med en usædvanligt mangfoldig kinesisk kulinarisk scene for en by på størrelse. Noodleholics har specialiseret sig i nudler fra den sydkinesiske by Guilin, men har også hæfteklammer fra andre regioner. Disse chaoshou er Sichuan svinekødsboller med en chili oliesovs. Når de spises til kinesisk nytår, repræsenterer dumplings rigdom for det kommende år.

  • 12 ounce stegt flæsk
  • 1 æg
  • 1 spsk friskrevet ingefær
  • 2 tsk ristet sesamolie
  • 1 spsk risvin eller tør Sherry
  • 1 spsk lys sojasovs
  • ½ tsk hvid peber (valgfrit)
  • 1 pakke firkantede wonton -indpakninger
  • Dumpling Sauce (opskrift nedenfor)
  • ¼ kop korianderblade, til pynt

Brug rene hænder til at kombinere svinekød, æg, ingefær, sesamolie, vin, soja og hvid peber, indtil det er ensartet. Stil på køl, indtil den er klar til brug. For at samle dumplings skal du have en lille skål med vand ved siden af ​​dumpling wrappers. Form dumplings ved at lægge en spiseskefuld fyld i midten af ​​hver firkant. Fugt to kanter med vand og fold for at lave en trekant, tryk luft ud og pres kanterne sammen for at forsegle. Fugt den ene kant af bunden af ​​trekanten, og fold den anden kant over den, tryk for at forsegle. Dette vil gøre den traditionelle "hat" form. Når du samler dumplings, skal du lægge dem på en tallerken eller bakke og dække løst, så de ikke tørrer ud. (Dumplings kan også fryses på bagepapir og opbevares i plastikfryser i op til 3 måneder. For at lave mad skal du bare koge direkte fra fryseren.)

Til kogning af dumplings bringes en gryde med usaltet vand i kog. Når du arbejder i partier, tilsættes dumplings og koges i cirka 3 minutter, indtil de flyder og er gennemstegt. Fjern med en hulske og del mellem serveringsskåle. Rør dumpling sauce og dryp over dumplings. Pynt med korianderblade. Gør cirka 30 dumplings.

  • 3 spsk lys sojasovs
  • 1½ spsk sukker
  • ¼ kop chili olie
  • 1 spsk sesamolie
  • 3 fed hvidløg, hakket

Kombiner soja og sukker, indtil sukker opløses. Rør chili olie, sesamolie og hvidløg i. Sæt til side, indtil den er klar til servering.

Chateau Ste. Michelle 2017 Dry Riesling (Columbia Valley (WA)). Riesling, der er moden, men alligevel tør, med noter af æble kompliment krydret ingefærsmag. Levende syre skyller enhver fedtet rest fra velsmagende dumpling sauce og balancerer salte smag, der fornyer ganen.


Mozzarella alla Caprese

Dette er en klassisk forret fra Campnia -regionen, og den kan nydes året rundt. It is a dish that is often associated with Italy by many people, and it is super quick and easy to whip up, so what better dish to include in your New Year’s Eve spread?

ingredienser (to feed 6)

9 slices of ripe tomatoes
oregano
frisk basilikum
ekstra jomfru oliven olie
Salt

Place the mozzarella and tomatoes on a serving dish, alternating them with each other. Chop some fresh basil and sprinkle basil, olive oil, oregano and salt over the top, and then serve at room temperature!


Wine Me Dine Me: It’s your lucky New Year’s Day

It&rsquos been a long time since I&rsquove been out on New Year&rsquos Eve so I&rsquom not going to miss not being able to attend a big party to toast the new year at midnight. Heck, where I am, we&rsquore not even permitted to be out after 8 p.m. or buy booze after 6 p.m.

I suspect many of you will be staying home as well, avoiding those crowds and the dangers of the road. That doesn&rsquot mean you can&rsquot make it special and for me, that means great food and drink on New Year&rsquos Eve, but also traditional dishes that represent luck both on the Eve and the Day.

If you&rsquore celebrating at home by yourself, do make sure you at least Zoom or Facetime with friends and family for an hour or so. It certainly did lift my spirits on Christmas Eve and Day to open gifts virtually with my daughter, cousins, aunt and parents.

Cooking traditional foods helps me feel connected, too. Even if they are not part of my own traditions, it makes me feel like I&rsquom honoring the holiday and looking forward to the year ahead and many dishes have symbolic nods to what may happen in the upcoming year. I&rsquom not superstitious but, well, just in case.

One of those dishes is black-eyed peas which I always make for New Year&rsquos Day. They are linked to luck in many cultures including African-American and Egyptian, and luck is something we can all use now more than ever. Greens with your black-eyed peas are also lucky.

Pork dishes are also associated with luck and progress and January 1 is the day I always make Transylvanian Guylas (goulash), a Hungarian pork dish with sauerkraut and the little dumplings they call nokedli. I learned to make the recipe below when I worked as a waitress at a Hungarian restaurant in New Brunswick, NJ. In Germany, pork and sauerkraut are eaten for luck, too, because cabbage symbolizes money and long life.

0In Mexico, 12 grapes are eaten as quickly as possible at midnight, each one promising luck for a month. Pomegranates symbolize both fertility and abundance in many Mediterranean countries.

Of course, all of this is great with a chilled glass of Champagne or a Champagne cocktail like a mimosa. I also have a tasty recipe for sparkling wine and vodka marinated grapes if you indulge.

Here, I&rsquove included that recipe along with my annual black-eyed peas and greens recipe and the Transylvanian Guylas and below that, some ideas for those who don&rsquot imbibe or who are starting their Dry January.

My current black-eyed peas recipe has a Caribbean flair with coconut milk and a killer habanero pepper paste. Serve with rice and greens.

Stewed black-eyed peas

1 1/2 c. cooked black-eyed peas

1/2 habanero pepper or 1 t. Pepper paste

Heat the oil and saute the onions and garlic until just browned. Add the powdered spices (ginger, cardamom, pepper, mustard) and stir.

Add carrots, bell pepper, sweet potatoes and stir. Add the peas, habanero pepper or hot pepper paste and cilantro. Cover with water (enough to make a stew) and the coconut milk. Bring to a boil and then simmer on low for about 30 minutes.

Transylvanian Guylas (Goulash)

Serve with buttered wide noodles or spaetzle, called nokedli in Hungarian.

1 1/2 pounds boneless pork shoulder in cubes

Wash the sauerkraut under cold running water then soak in cold water for 20 minutes to reduce its sourness. Strain well, pressing out all the water.

Melt the butter in a large casserole dish and add the onions. Cook over medium heat, stirring occasionally until lightly browned, about 8 minutes. Add the garlic, season with salt and cook a minute longer.

Stir in the paprika, then pour in 1/2 cup of broth and bring to boil. Add the pork cubes. Cover the pork with sauerkraut and toss in the caraway seeds.

Combine the tomato puree and the rest of the broth in a bowl, then pour over the sauerkraut and pork. Bring to a boil, and then lower the heat as much as you can. Add a pinch of salt, cover and simmer for about 1 hour. Add a bit of stock or water if it starts to get too dry.

When pork is tender, place sour cream in a small bowl and add the flour. Combine with a whisk. Stir the mixture into the casserole very slowly, a bit at a time. Simmer for another 10 minutes and then season to taste. Top each serving with more sour cream.

Champagne Grapes

I say &ldquoChampagne,&rdquo but any sparkling wine or even non-alcoholic sparkling beverage will do. You can also change up the sugar and use colored sugar.

Place grapes in a large bowl and pour the sparkling wine and vodka or gin over all. Place in fridge and soak for one hour.

Drain and pat dry, then place on a baking sheet and sprinkle the sugar on top. Shimmy the pan back and forth to coat the grapes in sugar.

Non-alcoholic alternatives

I always recommend Seedlip Spirits for making classic cocktails with no booze at all (seedlipdrinks.com), and this year, I&rsquove discovered some other booze-free spirits makers. Many of them you can buy online or at your local gourmet, spirits store or supermarket.

My latest favorite is Ceders from Sweden, an &ldquoalt-gin&rdquo made with classic botanicals but also some from South Africa. They have four versions, each with a different flavor profile. I like the Blush Rose with juniper and hibiscus or the Classic which includes fynbos from South Africa.(ceders-alt-gin.com)

Lyre&rsquos is a company I like a lot, too. They have a dry London spirit which is an alt-gin but also an American Malt, a spirit that has been &ldquoimpossibly crafted to capture the essence of a gently mellowed American Classic Bourbon Malt with flavors that are distinct and contemporary. Lyre's spirits don't just mimic, they have their own distinction as a premium, non-alcoholic beverage.&rdquo Their Absinthe is great, too. (lyres.com)

Ritual has a zero proof tequila spirit which makes a great margarita as well as whiskey and gin alternative. (ritualzeroproof.com)

For beer, try Athletic Brewing Company in Connecticut. They even have a Dry January Survival Kit which includes a sixer each of their Wild IPA, Upside Down Golden Ale, All Our Stout, Cerveza Atletica and Free Wave Hazy IPA with a beer glass.


New Beginnings

Crump notes in his book that in almost every culture, New Year's is not just the turning of the calendar it is a metaphysical restart, a chance to be a better person, an opportunity for greater happiness, and a chance to be metaphorically reborn.

The famed British poet and playwright T.S. Eliot left an eclectic catalog of poems and plays--he wrote the book upon which the famous Broadway show "Cats" was based--but his most famous poem, "The Waste Land," deals in part with prophecy. Many of his other works, such as "Old Possum's Book of Practical Cats" and "The Love Song of J. Alfred Prufrock," talk about the yearning for a better present and future.

Charles Lamb, an English writer and essayist, and Sir Walter Scott, a Scottish historical novelist, playwright, and poet, both eloquently expressed the same thought: The new year is a time for rebirth, an opportunity to leave the past behind and start anew. Scott, in just a few words, adds a satirical twist, implying that every year since the beginning of time, humans have believed, perhaps erroneously, that the new year would be completely different and better than the last.


Se videoen: Nový ročník vín v štýlovom dizajne (Kan 2022).