Nye opskrifter

Opskrift på kylling og champignonpuffe

Opskrift på kylling og champignonpuffe


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • ingredienser
  • Kød og fjerkræ
  • Fjerkræ
  • Kylling
  • Kyllingetærte
  • Kylling og grøntsagstærte
  • Kyllingesvampertærte

En butterdejsskive fyldt med kylling, svampe og en osteagtig sauce. En velsmagende snack eller server med salat til en betydelig frokost eller middag.


Kent, England, Storbritannien

71 mennesker lavede dette

IngredienserServerer: 2

  • 1 pakke butterdej, optøet
  • 1 spsk olivenolie til stegning
  • 1 kyllingebryst, tyndt skåret i stykker
  • 1 håndfuld kastanjesvampe, i tern
  • salt og peber efter smag
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk almindeligt mel
  • 120 ml mælk
  • 1 håndfuld revet ost
  • 1 æg, pisket

MetodePrep: 15min ›Kog: 30min› Klar om: 45min

  1. Forvarm ovnen til butterdejsvejledningen på din pakke. Varm olien op i en gryde eller stegepande, og tilsæt kylling og svampe. Krydr og steg steg i cirka 10 minutter ved medium varme.
  2. Imens opvarmes smørret i en lille gryde ved svag varme. Tilsæt melet, når det er smeltet, og rør hurtigt og konstant med en træske. Efter et par minutter tilsættes langsomt mælken lidt ad gangen. Du skal ende med en tyk sauce. Fjern fra varmen og rør osten og krydderierne i.
  3. I en skål kombineres kyllingeblandingen og saucen. Dæk til og sæt til side til afkøling. Dette kan foretages 24 timer i forvejen, hvis det kræves, og bringes til stuetemperatur før brug.
  4. På en meldrysset overflade skæres butterdejblokken i fire. Rul hver til en firkant på cirka 0,5 cm tyk. Fordel fyldet jævnt på to af firkanterne, så du holder et hul omkring kanterne på cirka 3 cm. Pensl rundt om kanten med sammenpisket æg. På de resterende stykker børstes kanterne og lægges oven på fyldet. Pres ned rundt om kanterne og med en knivbeskæring væk for at opnå en cirkulær form. Krymp rundt om kanterne. Pensl det hele med sammenpisket æg. (Med det resterende wienerbrød vil du måske gerne lave en dekorativ form, jeg har lavet et hjerte. Pensl din dekoration også med æg.)
  5. Smør en bageplade og læg dine puffeskiver på den. Bages i 25 til 30 minutter ved 220 C / Gas 7, eller brug din wienerbrødspakke til vejledning.

Gør fremad

Lav blandingen af ​​kylling og svamp og ostesovsen 24 timer i forvejen for en endnu lettere og hurtigere mulighed.

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(4)

Anmeldelser på engelsk (7)

elsker lyden af ​​denne opskrift, men min anden halvdel er Tradewinds, og han spiser ikke kylling. kunne jeg lave dem og fryse dem ??-09. okt 2011

Dette var en stor succes til Valentinsdag middag. Jeg tilføjede løg og hvidløg, når jeg kogte kyllingen og inden jeg tilføjede svampene. Tilføjede wienerbrødshjerte ovenpå, ligesom billedet. Jeg var meget glad for, at wienerbrødet ikke var sumpet i bunden efter bagning.-14. februar 2012

Du bør prøve det med en Veloute-12. September 2012


Opskrift på kylling og champignonpuffe - Opskrifter

Selvom det ser imponerende ud, er denne tærte hurtig og let at lave med butikskøbt butterdej. Opskriften er taget fra kogebogen "1000 opskrifter", med et par ændringer: Jeg har tilføjet svampe i stedet for porre og brugt ubehandlet kyllingekød.

2 pakker butterdej, rullet i rektangler på 25 x 40 cm hver
600 g kyllingefileter
250 g svampe
3-4 kvist timian
1 spsk mel
50 ml kyllingekraft
1 tsk citronsaft
salt og peber efter smag
1 æg til børstning

Skær fileterne i små stykker, skyl og skær svampene.

Varm olie op i en stegepande, tilsæt kylling. Kog i 5 minutter under omrøring, indtil det er brunet over det hele.

Tilsæt svampe og kog i yderligere 5 minutter, indtil de krymper i halve.

Drys melet over og rør rundt.

Bland blandingen gradvist i og lad det koge under omrøring indtil det er tyknet. Tilsæt citronsaft.

Lad afkøle helt. Kassér eventuelt overskydende væske, og timiankvistene.

Forvarm ovnen til 200 C.

Læg det ene rektangel af butterdejen på en stor fugtet bageplade. Hæld blandingen af ​​kylling og champignon jævnt over wienerbrødsbunden, så der er en kant på 2,5 cm.

Fugt kanterne af wienerbrødet med vand.

Fold det andet rektangel af wienerbrødet i halve på langs.

Lav snit langs den foldede kant.

Fold ud og læg den oven på det nederste lag, og pres kanterne sammen for at forsegle med en gaffel.

Pensl toppen med sammenpisket æg.

Bages i 25 minutter eller indtil de er gyldenbrune og sprøde.

Tip: For at få lagene til at blæse mere ud i ovnen, skal du forsigtigt trykke kniven ind i wienerbrødskanten og adskille i flere lag.

Det hjælper med at tillade luft mellem et par af lagene rundt om kanten og få det til at se fantastisk ud efter at have været kogt.


Kylling og svampeflet

Varm olien op i en stegepande. Svits svampene, tilsæt derefter kyllingen og drys med suppepulveret.

Tilsæt mælk og 75 ml vand. Rør indtil blandingen begynder at tykne.

Skær butterdejen i fire portioner eller brug hele rullen. Hæld kyllingeblandingen ned i midten.

Lav diagonale slidser i wienerbrødet på begge sider af fyldet. Placer spalterne cirka 2 cm fra hinanden, og flet derefter butterdejen for at dække fyldet. Bages i en forvarmet ovn i 15 minutter eller indtil de er sprøde og gyldne.

Billede og tekst: Ideer magasin.

For at modtage hurtige og praktiske hverdagsopskrifter skal du deltage i vores Nemme hverdagsmåltider mailingliste, og for ajourførte trendinger om mad, restaurant og vin kan du abonnere på vores Editor & rsquos Ugentligt nyhedsbrev.


Opskriftsoversigt

  • 3 kopper skiver svampe
  • 4 skindløse, udbenede kyllingebrysthalvdele
  • 2 æg, slået
  • 1 kop krydrede brødkrummer
  • 2 spsk smør
  • 6 ounce mozzarellaost, skåret i skiver
  • ¾ kop kylling bouillon

Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C).

Læg halvdelen af ​​svampene i en 9x13 tommer gryde. Dyp kylling i sammenpiskede æg, og rul derefter i brødkrummer.

Smelt smør i en gryde over medium varme. Brun begge sider af kyllingen i en gryde. Læg kylling oven på svampe, anret de resterende svampe på kylling, og top med mozzarellaost. Tilsæt kylling bouillon til panden.

Bages i forvarmet ovn i 30 til 35 minutter, eller indtil kyllingen ikke længere er lyserød og saften løber klar.


Ingredienser

  • Kyllingelår uden hud uden ben - 8 nr.
  • Vegetabilsk olie - 1 spsk.
  • Røget stribet bacon - 8 udslag. (De skal skæres i store stykker).
  • Almindeligt mel - 2 spsk.
  • Halveret og skåret løg - I nr.
  • Timiankvist - håndfuld.
  • Babyknapper - 250 gram pakke.
  • Mælk - 200 ml.
  • Pisket æg- 1 nr.
  • Kyllingefond - 400 ml.
  • Frisk butterdej - 500 gram pakke. (Eller frosset og optøet).

Kylling & svampetærte

Varm olien op i en stor, non-stick bradepande. Krydr kyllingen efter smag og steg i 5-8 minutter, til den er gyldenbrun, og vend den lejlighedsvis. Du skal muligvis gøre dette i to partier, afhængigt af størrelsen på din pande. Løft kyllingen på en tallerken, og vend baconen i gryden. Steg i 5 minutter, til de er sprøde. Tilsæt løg, svampe og timian, og steg derefter ved høj varme i yderligere 3 minutter, indtil løgene begynder at farve.

Vend melet i gryden og kog under omrøring i 1 min. Når gryden er slukket, røres gradvist eller piskes i fonden efterfulgt af mælken, og kyllingen tilsættes derefter tilbage i gryden. Kog op, og lad det simre i 30 minutter. Hæld fyldet i en stor tærte eller bageplade (ca. 20 x 30 cm) med en læbe og lad det køle af.

Opvarm ovnen til 220C/blæser 200C/gas 7. På en meldrysset overflade ruller dejen til en tykkelse på to £ 1 mønter. Skær en lang strimmel så bred som tærteformens kant, og fastgør den til kanten af ​​tærteformen med lidt af ægget. Pensl med æg, løft derefter resten af ​​wienerbrødet over tærten med en kagerulle til at hjælpe. Pres forsigtigt kanterne med fingrene og trim med en skarp kniv. Pensl let med æg til glasur, bag derefter i 30 minutter eller indtil dejen er hævet og mørk gyldenbrun.


Vol-au-ventiler med kylling og svampe

Ingredienser

  • ingredienser
  • 2 ark butterdej
  • Poaching væske:
  • 2 kyllingebryst, ubehandlede
  • ½ løg
  • 1 gulerod, groft hakket
  • 1 selleristang
  • Flere sorte peberkorn
  • Vand til at dække ingredienserne
  • Til fyldet:
  • 8-10 mellemstore svampe, skåret i små tern
  • ½ kop vand
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 skiver smør
  • ---------------------
  • 2 spsk smør
  • 2 spsk mel
  • 1 kop reserveret krybskyttervæske
  • Salt/peber efter smag
  • 2 spsk. fortykket fløde
  • ---------------------
  • Hakket persille garnityr

Instruktioner

For at poche kyllingen: Læg kyllingebrystene, ½ løg, gulerod, selleristang og flere sorte peberkorn i en medium gryde og dæk ingredienserne med vand. Bring vandet i kog, reducer derefter varmen til en simmer og kog i cirka 15 minutter, indtil kyllingen er kogt igennem kyllingekødet ikke længere skal være lyserødt indeni, og kødet skal være mørt, ikke hårdt. Fjern kyllingen fra væsken og lad afkøle terningerne i små tern. Før madlavningen gennem en sil, og skum derefter noget fedt af fra overfladen af ​​bouillonen, der er afsat.

For at lave svampefyldet skæres svampen i små tern, tilsættes dem i en lille gryde sammen med vandet, citronsaft og flere skiver smør. Kog i flere minutter til de er møre og sæt til side.

For at lave rouxen smelter du smørret i en separat gryde over medium varme, tilsætter melet og pisker til en pasta. Lad afkøle i flere minutter, og pisk derefter den 1 kop reserveret krybskyttervæske i. Pisk indtil saucen tykner. Tilsæt svampeblandingen, herunder lidt væske fra madlavningssaft. Tilsæt ½ af de ternede kyllingestykker og tilsæt salt og peber efter smag (den resterende kylling tilsættes direkte til vol-au-ventiler senere). Når alle smag er blandet sammen, tilsættes 2 spsk. fortykket fløde til saucen afsat.

Sådan samles butterdejen:

Forvarm ovnen til 400 F (200 C). Læg et butterdejark på et let meldrysset skærebræt eller arbejdsbænk og skær 6 runde skiver ud med en 3 tommer bred rund 'krølle' fræser (3 af skiverne danner bunden af ​​dine voluventiler og de resterende 3 tilvejebringer ringene oven på baserne).

Overfør tre af skiverne til en bageplade beklædt med bagepapir og pensl dem let med ægvask (1 æg pisket med lidt vand). Inde i de resterende tre skiver skæres hvert center ud ved hjælp af en mindre 2 tommer rynkefræser og efterlader en ydre ring. Læg en ring oven på hver bund og pensl toppen af ​​ringene med æggeskiven, pas på ikke at børste siderne af bagværkene (dette kan forhindre kagerne i at hæve ordentligt). Prik i midten af ​​hver vol-au-vent med en gaffel for at forhindre, at centrene stiger. Læg de resterende 'inderste cirkler' fra de udskårne bagværk på bagepladen sammen med ventilationsåbningerne og stil dem i køleskabet i mindst 20 minutter (dette hjælper med at forhindre krympning af bagværkene, når de bages) . Tag det ud af køleskabet og bag det i cirka 15-20 minutter, indtil kagerne hæver og bliver gyldenbrune. Sænk ovntemperaturen, hvis kagerne ser ud til at brænde.

Sidste samling: Tilsæt et par ternede kyllingestykker i bunden af ​​hver vol-au-vent, top med noget af svampe-/kyllingesovsen og drys lidt hakket persille ovenpå. Serveres bedst varmt.

Noter

Du kan bruge frosne butterdejsplader, men efter min mening giver brug af butterdej lavet fra bunden en rigere, flakere smag.


Flere opskrifter på kylling og champignon

Denne solide opskrift på kyllingepasta er en enkel måde at fodre hele familien på. Med mør kylling og garlicky stegte svampe gør flødeost en let snyde sauce til aftensmad klar på 45 minutter.

For en vindende kyllingemiddag, prøv denne cremede kylling med svampe. Ved at bruge herby blød ost som en smart genvej, er den klar på bare 30 minutter - tilsæt porrer til dine kartofler til en solid colcannon -mos på siden.

At nyde mad i restaurantkvalitet behøver ikke at betyde at gå ud. Tilbered en kyllingemiddag med en forskel ved hjælp af Tesco Finest majsfodret kylling, røget ristet peberfrugt og en afslappende vildsvamp og brandy sauce

Denne kylling- og svampetærte er lavet festlig med en syrlig tranebær -topping, og den er en god tilføjelse til borddagsbordet, eller server den som en del af en festlig buffet - den vil helt sikkert storme

Lav denne rige og cremede kylling- og svampefad på forhånd og frys ned: lige hvad du har brug for, hvis du forventer en mængde i julen

Den perfekte måde at omdanne rester af stegt kylling - bages til en fantastisk gylden tærte med kastanjesvampe og duftende estragon. Denne familiefavorit er også fantastisk til frysning, så bag et parti til opbevaring i din fryser, når tiden er knap

Denne varmende pastaopskrift er fyldt med en cremet blanding af kylling, ricotta, grønkål og svampe og bagt i en fyldig tomatsauce, og er perfekt til et hyggeligt måltid midt i ugen

Gør dine måltider midt i ugen mere interessante med denne hurtige, velsmagende familieopskrift. Denne cremede pastaret med kylling, knapssvampe og ærter kan piskes op på under 30 minutter og bliver helt sikkert en fast favorit

Prøv en rustik kyllingetærte til en spændende familiemiddag. Strimlet kylling par perfekt med salt pancetta, saftige svampe og crème fraîche til en lækker ret

Fyldt med svampe, kylling og spinat, er denne osteagtige ovnbage en slags trøstende salte brødpudding. Lavet med sojaost og frit brød, server med en sprød grøn salat på siden.

Prøv denne fantastiske risotto lavet med perlebyg, kylling, porre og svampe til et lækkert, sundt og solidt måltid.

Denne pastasalat giver en lækker aftensmad og smager bedre den næste dag som en kold salat til frokost

Fransk mad i landlig stil når det er bedst: gryderet kylling, svampe og gulerødder i hvidvin og kyllingefond til en cremet, velsmagende kyllingefad. Spidskommen og timian tilføjer endnu mere aroma og dybde.

Du kan ikke slå en solid tærte, og denne glutenfri kylling og champignon er en usikker crowdpleaser, der fungerer for mennesker med intolerancer. Let at lave til en lejlighed, eller bare til en familiemiddag i weekenden, server med nogle dampede grøntsager.


Kylling og champignon puff skive opskrift - Opskrifter

Cremet kylling og svampebag

11 kommentarer:

Jeg er en stor fan af butterdej! Jeg elsker kylling/svampekombinationen, nicole!

Elsker tanken om en let kyllingehåndtærte!

Jeg elsker disse håndholdte kylling- og svampetærter.

Perfekt festmad eller som en let aftensmad måske parret med en salat. lækker!

Hvilken smuk opskrift Nicole. Perfekt til selskab!

Disse ser fantastiske ud, elsker dem !!

Disse lyder FANTASTISK Nicole. Jeg elsker lyden af ​​disse!

Ser så trøstende ud! Fantastisk!

Jeg kan virkelig godt lide kombinationen af ​​kyllingen og svampen og hvilken sjov måde at servere den på.

Ja, vi spiser også kylling ofte, og jeg leder altid efter noget andet. Dine cremede kyllingelommer er en god idé. Jeg tilføjer dette til min mad skal lave kyllingopskrifter.


Røgede rejer kogt i folie

Serverer 4

Denne problemfri, ikke-rodret er perfekt til at forberede sig fremad og stikke på barbien, når alle ankommer. Rejer dampkog indpakket i folie, som låser fugt i for at holde dem saftige. Få folk rundt om bordet, mens du fortryder pakken - for at nyde den utrolige garlicky aroma.

ingredienser
600 g store rå tigerrejer
100 g smør
4 spsk ekstra jomfru olivenolie
5 fed hvidløg, skåret i tynde skiver
1 lang rød chili, skåret i skiver
1 tsk sødrøget paprika
80 ml tør sherry
Salt og friskkværnet peber

For at afslutte og servere
2 spsk groft hakket fladbladet persille
Sprødt brød

Metode
1. Skræl først rejerne, fjern hovederne, men lad haleskallerne sidde på. Brug en skarp kniv til at lave en lille spalte langs midten af ​​ryggen for at afsløre den mørke tarmåre. Pris dette ud med spidsen af ​​din kniv og kassér det.

2. Riv en 45 cm folielængde af, og læg den med den blanke side nedad på din arbejdsflade. Fold folien på midten, og opret derefter en lomme ved at forsegle siderne (for at gøre dette, fold foliekanterne igen og igen et par gange, tryk godt fast). Læg rejer i folielommen gennem åbningen øverst.

3. Kom smør, olivenolie, hvidløg, chili, røget paprika og sherry i en lille gryde. Sæt ved høj varme og lad det boble væk i 2 minutter. Tag varmen af ​​og krydr godt med salt og peber.

4. Hæld smørret over rejerne i folielommen. Fold foliekanterne sammen langs den åbne side for at forsegle pakken helt. Læg foliepakken på din varme grill og steg i 12–15 minutter, afhængigt af varmen. Du vil kunne fortælle, at den er næsten klar, når konvolutten begynder at puffe op med damp.

5. Fjern foliepakken fra grillen, åbn den forsigtigt, og tipp rejer og smørret saft i en serveringsskål og drys derefter med hakket persille - eller bare flæk den op, smid persillen i og put den i! Sørg for, at der er masser af sprødt brød rundt for at dunk i juicerne.

Tip: I stedet for en foliepakke kan du tilberede rejer i en forseglet stiv foliebeholder for bedre stabilitet.


Se videoen: boghvede grød med svampe - opskrift (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Hrypanleah

    Jeg tror, ​​du ikke har ret. Jeg er sikker.

  2. Jaeden

    Meget værdifuld ting

  3. Gujas

    Well done, this remarkable sentence just needs to be said

  4. Roman

    I det er noget. Thanks for an explanation, I too consider, that the easier the better...



Skriv en besked