Nye opskrifter

Krydret vandmelon Gazpacho

Krydret vandmelon Gazpacho


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ingredienser

  • 1 tsk pasilla chilipulver
  • 1 tsk New Mexico chilipulver
  • 1 tsk pimentón (spansk røget paprika)
  • 1/2 kop sukker
  • 1/2 kop vand
  • En 3 1/2 kilo kerneløs vandmelon, skrællet og skåret i stykker
  • 1/2 rødløg, fint hakket
  • 1 rød peberfrugt, frøet, de-ribbet og hakket fint
  • 1 gul peberfrugt, frøet, de-ribbet og hakket fint
  • 1/4 kop finthakket frisk koriander plus kviste til pynt
  • 2 -3 limefrugter plus 1 skive til pynt
  • Salt og friskkværnet peber, efter smag
  • 1 moden avocado, skrællet, udstenet og skåret til pynt

Rutevejledning

I en lille tør stegepande kombineres chilipulver og pimentón. Rør ved medium varme, indtil den er let ristet og duftende, cirka 1-2 minutter.

I en lille gryde kombineres sukker og vand. Rør ved medium varme, indtil sukkeret er opløst; bring derefter i kog. Fjern fra varmen og lad afkøle.
Kom halvdelen af ​​vandmelonen i en blender, og tilsæt ¼ kop sukkersirup. Blend til glat og sæt til side. Hak den resterende vandmelon fint og kom den i en mellemstor skål med løg, peberfrugt, koriander og ristede krydderier.

Riv skallen af ​​1 lime. Tilsæt vandmelonpuré og saften af ​​2 lime; smag til og tilsæt mere, hvis det er nødvendigt for at balancere smagene. Smag til med salt og peber. Stil på køl i mindst 1 time eller op til 24 timer.

For at servere, ske i små skåle eller glas. Pynt hver portion med koriander, avocadoskiver og en skive lime og server.

Ernæringsfakta

Portioner 6

Kalorier pr. Portion131

Folatækvivalent (total) 24µg6%


    • 2 1/2 pund vinmodne tomater, hakket
    • 1 medium grøn peberfrugt, hakket
    • 1 medium rød peberfrugt, hakket
    • 1 lille frisk jalapeño chili, eller efter smag, frøet og hakket (brug gummihandsker)
    • 1 lille løg, hakket
    • 1 medium agurk, skrællet, frøet og hakket
    • 3 store hvidløgsfedd, hakket og moset til en masse med 3/4 tsk salt
    • nok hvidt brød, skorper fjernet og brød revet i stykker til måling af 2 kopper (ca. 4 skiver)
    • 3 spiseskefulde rødvinseddike eller efter smag
    • 3 spsk olivenolie
    • isvand til tyndere suppe
    • croutoner og finthakket tomat, grøn peberfrugt og agurk til pynt
    1. I en blender puré hakkede tomater, peberfrugter, jalapeño, løg og agurk, hvidløgspasta, brød, eddike, olie og salt og peber efter smag. Pres puréen gennem en grov sigte i en skål og afkøl suppen mindst 6 timer eller natten over.
    2. Tynd suppe med isvand og server toppet med croutoner og grøntsager i tern.

    Krydret vandmelon Gazpacho (kold suppe)

    En no-cook, forfriskende kold vandmelonsuppe, der er sund og har krydderi nok til en varm sommer & rsquos dagsmåltid. Mens gazpacho er en spansk suppe, er smagene i denne opskrift mexicanske.

    Ingredienser:

    • 3 kopper kerneløs vandmelon, terninger (ca. 500-600g) omkring en tredjedel af den lille vandmelon
    • & frac12 en rød paprika, i tern
    • & frac12 agurk, skrællet og groft hakket
    • 1 tomat, groft hakket
    • 1 lille løg, groft hakket
    • 1 jalape & ntildeo, groft hakket
    • 4 spsk korianderblade
    • 2 spsk selleri, groft hakket
    • 1 fed hvidløg, fint hakket
    • & frac 14. tsk spidskommen, formalet
    • 1 tsk granatæble melasse
    • & frac12 tsk ancho chili, formalet
    • 1 tsk salt (eller efter smag)
    • friskkværnet peber, ca & frac14th tsk
    • 4 spsk revet paneer eller smuldret fetaost til pynt (valgfrit)
    • en lime, skåret i tern (valgfrit)

    Instruktioner:

    1. I en stor skål kombineres alle ingredienserne undtagen osten. Bland godt og rør for at kombinere.
    2. Arbejd i partier, overfør ingredienserne til en blender og purér, indtil det er glat. Juster salt og krydderier, og afkøl i 12 timer til en time.
    3. Pynt med revet paneer eller smuldret feta (hvis den bruges) ledsaget af en skive lime, og server samme dag.

    Kritiske ingredienser:

    Selvom vandmelonen naturligvis er kritisk, kan du udelade hvidløg og selleri, og der er ikke en betydelig ændring i smag. Surhedsgraden fra tomaten er påkrævet, og agurker giver suppen krop, men den røde peberfrugt kan være grøn eller gul-rød hjælper bare med at holde farven! Jeg elsker smagen af ​​spidskommen og granatæble melasse sammen, men hvis du ikke har det sidste, så sved det ikke! Brug bare en dejlig balsamico eddike i stedet, eller en hvilken som helst eddike. Jalape & ntildeos giver den en mere mexicansk smag, men virkelig enhver chili vil gøre det. Eller du kan springe jalape & ntildeo og ancho chili over og bare bruge ca & frac12 en teskefuld varm rød chiliformel. Da suppen har rå ingredienser og ikke skal holde den for længe, ​​før den serveres. Koriander kan erstattes med persille, og selv smager dild godt!

    Krydret vandmelon Gazpacho (kold suppe) Krydret vandmelon Gazpacho (kold suppe)
    • Forberedelsestid: 20 minutter
    • Serverer: 2 store portioner eller 4 små portioner
    • Kalorier 186

    Efterlad en kommentar Annuller svar


    En ingeniør, hjemmelavet kok, pilatesinstruktør, uddannelseskonsulent og mor til fire.
    om mig

    Opskrift: Spicy vandmelon gazpacho har alle elementerne i den klassiske suppe - med en chili peber

    Krydret vandmelon gazpacho Karoline Boehm Goodnick til The Boston Globe

    Når din husstand næsten har arbejdet sig igennem en stor vandmelon og ikke kan møde mere saftige røde kiler, blandes noget af frugten med de traditionelle gazpachokomponenter i en kølig sommerskål. Dette er en variant af den klassiske spanske suppe, som mange kokke hævder er bedst iskold. For at få en god chill på alt, skal du stille suppeingredienserne på køl både før og efter at have blandet dem, og servere i afkølede skåle eller glas. Spicy gazpacho med en chili peber er endnu mere forfriskende, men du skal sørge for, at suppen ikke er for krydret. Start med en halv eller en fjerdedel af serranopeber. Smag til suppen, når den er blandet, og tilsæt mere chili, hvis du vil. Top portioner med en vandmelon-oliven salat og smuldret feta.

    2kopper hakket kerneløs rød vandmelon
    2blommetomater, kernet og hakket
    ½agurk, skrællet og hakket
    1rød peberfrugt, hakket
    1serrano peber, eller anden lille chili peber, frøet og hakket
    1fed hvidløg, tyndt skåret
    1kop revet baguette
    stykker
    1spiseskefuld sød
    paprika
    ¼kop sherryeddike
    ½kop olivenolie
    Salt og sort peber, efter smag

    1. I en skål kombineres vandmelon, tomater, agurk, paprika, serrano eller chili peber, hvidløg, baguette, paprika, eddike, olivenolie, salt og sort peber. Dæk til og stil på køl i 30 minutter.

    2. Arbejd i partier, purér blandingen i en blender, indtil den er glat.

    3. Smag til til krydderier, og tilsæt mere salt og sort peber eller chili peber, hvis du vil. Stil på køl indtil meget koldt.

    ½kop hakket grønt
    oliven
    ½kop finthakket rød vandmelon
    ½lille skalotteløg, fint hakket
    2spiseskefulde hakket frisk mynte
    2spiseskefulde olivenolie
    Salt og sort peber, efter smag
    Ekstra olivenolie (til drys)
    2spiseskefulde smuldret fetaost

    1. I en skål smides oliven, vandmelon, skalotteløg, mynte, olivenolie, salt og sort peber.

    2. Hæld suppen i 4 afkølede skåle eller glas. Dryp toppen med olivenolie. Pynt hver skål med noget af vandmelonblandingen og drys med feta.
    Karoline Boehm Goodnick


    Sådan laver du vandmelon Gazpacho

    Jeg har altid syntes vandmelon gazpacho virkede som et mærkeligt koncept, men her er sagen, når alt er blandet sammen, gør suppen faktisk ikke#8217 smag som vandmelon. Tomater, agurk, rød peber, spidskål og urter gør den syrlig og krydret. I stedet for at gøre suppen sød, balancerer vandmelonen pænt disse smag. Den sidste ret er rig, syrlig og kompleks – slet ikke for sød.

    Når jeg laver denne opskrift, tilføjer jeg også en halv jalapeño til krydderi, men det kan du lade være, hvis du ikke er til krydrede ting.

    For at lave denne opskrift kombineres alle terninger af vandmelon og halvdelen af ​​tomaterne, agurk, rød peberfrugt og grønt løg i en blender. Skær de resterende grøntsager i tern og sæt dem til side.

    Til blenderen tilsættes ekstra jomfru olivenolie, rødvineddike, frisk basilikum, hvidløg, salt, peber og jalapeño, hvis det bruges. Purér suppen, indtil den er helt glat. Overfør den derefter til en stor skål eller individuelle krukker og rør de reserverede grøntsager i. Chill i mindst 3 timer eller natten over, så smagene kan udvikle sig. God fornøjelse!


    Hvad er Gazpacho?

    Gazpacho er en klassisk kold suppe i spansk stil fremstillet af tomater og andre grøntsager og krydderier. Traditionelle ingredienser omfatter brød, tomat, agurk, peberfrugt, løg, hvidløg, olivenolie, vineddike og mættet.

    Der er & rsquot også meget traditionelt foregår med denne gazpacho.

    Jeg byttede agurk, peberfrugt og løg ud til vandmelon, jordbær og chili. Det lyder ret godt, og tror du ikke, at du kan tænke det ?!


    Blend & amp; Chill!

    Forberedelsen til denne suppe er næsten ikke -eksisterende! Medmindre du selvfølgelig skal hugge vandmelonen op først. Hvis du gør det, er det så det hele værd! Selvom du bare skal skrælle og ampere saften af ​​en lime, kerner tomaten, klipper de grønne løg og muligvis affrø jalapeno, hvis du vil have den mere mild. Det kan virke som meget, men husk på, at alt kan gå i blenderen i store stykker, så du virkelig ikke behøver at hugge noget. Når du har blandet, venter den sværeste del på, at suppen kan køle af! Jeg anbefaler en køletid på mindst 2 timer op til natten før servering.


    • 8 kopper fint tærte frøfri vandmelon (ca. 6 pund med sværen) (se tip)
    • 1 medium agurk, skrællet, frøet og fint skåret i tern
    • ½ rød peberfrugt, fint skåret i tern
    • ¼ kop hakket frisk basilikum
    • ¼ kop hakket fladbladet persille
    • 3 spiseskefulde rødvinseddike
    • 2 spsk hakket skalotteløg
    • 2 spsk ekstra jomfru olivenolie
    • ¾ tsk salt

    Bland vandmelon, agurk, peberfrugt, basilikum, persille, eddike, skalotteløg, olie og salt i en stor skål. Puree 3 kopper af blandingen i en blender eller foodprocessor til den ønskede glathed overførsel til en anden stor skål. Puree yderligere 3 kopper og tilføj til skålen. Rør den resterende terningblanding i. Server ved stuetemperatur eller afkølet.

    Lav et tip foran: Dæk til og stil på køl i op til 1 dag.

    Tip: Valg af meloner og opbevaring af forstærkere: Kig efter symmetriske ubemærkede meloner uden flade sider, der har en cremet gul plet i bunden, der angiver modenhed.
    Ved 92% vand skal denne frugt føles tung, når du løfter den. Forfulgt melonkød skal være tæt, fast og fremstå fugtigt. Opbevares i køleskab i op til en uge eller opbevares på et køligt, mørkt sted. Dæk den udskårne overflade af melon med plastfolie og stil den på køl.


    Krydret vandmelon Gazpacho

    4 Regal Springs Tilapia fileter
    1 liter frisk vandmelonsaft
    2 spsk Sriracha sauce
    1 spsk honning
    2 kopper vandmelon, ballet
    2 kopper honningdugmelon, ballet
    Olivenolie
    8 tynde skiver prosciutto
    4 mynteblade, tyndt skåret

    Forvarm en grill eller grillpande til medium-høj varme.

    Bland vandmelonsaft med Sriracha og honning, indtil det er grundigt kombineret.

    Bland i begge meloner reserver koldt.

    I en stor sauterpande ved medium høj varme tilsættes 1 spsk olivenolie og et par skiver prosciutto. Kog på hver side i cirka 30 sekunder, indtil de er sprøde, fjern derefter fra gryden.

    Pensel olie på begge sider af fileterne og læg på grillen. Kog 3-4 minutter på hver side, indtil den er færdig.

    Læg 4 lavvandede skåle ud. Hæld 8 ounces gazpacho i hver skål, tilsæt lige store mængder meloner til hver og læg en grillet tilapiafilet ovenpå. Pynt med mynteblade.


    Vandmelon Gazpacho med krydrede rejer

    Vandmelon Gazpacho med krydrede rejer er det perfekte, hurtige og lette sommermåltid! Sød og krydret, varm og kold, og tager kun 10 minutter!

    Det er svært at tro for næsten fem år siden, at jeg var færdiguddannet og skulle til at tage på et måneds langt europæisk eventyr. De ulideligt varme, klistrede sommerdage i Atlanta tager mig altid tilbage til den sidste uge af min Eurotrip i Spanien. Disse dage i slutningen af ​​august blev brugt på at gå overalt i Barcelona og Madrid og dryppe sved. Dryppende sved til det punkt, hvor jeg stadig kan huske, at jeg skulle foretage ændringer af outfit midt på dagen uden fejl på grund af gennemblødt vådt tøj. Hår pudset til siden af ​​mit ansigt, makeup stribede ned ad mine kinder. Det varme.

    Gazpacho er noget, jeg for fem år siden ville vende næsen mod. Kold grøntsagssuppe? Æw. Hvorfor spiser jeg puré salat? Men over for Sagrada Familia i Barcelona faldt jeg- udmattet, svedig og sultende- ind i en stol på en lille, ubeskrivelig café. Jeg havde brug for noget koldt. Tanken om mere stegte, varme tapas var uudholdelig. Jeg bestilte gazpacho for første gang, og det var magisk. Jeg kan forestille mig det øjeblik så tydeligt i mit sind. Det var et kærkomment pusterum og præcis det, jeg havde brug for i det øjeblik: koldt, forfriskende og nærende. Har du nogensinde prøvet at gå 5 miles i 100 graders vejr efter at have spist en kulhydratbombe af en stegt frokost? Ja, gazpachoen var en livredder.

    Jeg kanaliserede mit indre Spanien forleden i den 90 graders varme i Georgien, og jeg lavede gazpacho. Vandmelon bidder var BOGO på Publix, så jeg havde et ton i køleskabet. Jeg havde friske tomater, mynte, basilikum og serranopeber i min have udenfor, og jeg vidste, hvad der skulle gøres: vandmelon gazpacho med krydrede rejer. Jeg har altid lyst til, at gazpacho alene ikke er helt mættende nok til at stå alene, så tilsætning af varme, krydrede rejer mod den kølige, søde suppe? Lyksalighed.

    Efter at jeg har blandet de vigtigste suppeingredienser, kan jeg godt lide at reservere nogle af ingredienserne til terninger og toppe suppen med. Jeg synes, det holder strukturen interessant! Og glem ikke den kølende avocado- dette kan blive SPICY.


    Se videoen: Gazpacho (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Mikarg

    Gud! Nå, mig!

  2. Daira

    Jeg er ked af, at jeg afbryder dig, jeg vil også gerne udtrykke udtalelsen.

  3. Cyst

    Hvilke ord ... fantastisk, den bemærkelsesværdige sætning

  4. Garaden

    It is very a pity to me, that I can help nothing to you. I hope, to you here will help. Fortvivl ikke.

  5. Yozilkree

    Du er distanceret fra samtalen

  6. Jervis

    Jeg er ked af det, men jeg tror, ​​du tager fejl. Lad os diskutere. Send mig en mail på PM.



Skriv en besked