Nye opskrifter

'' Aubergine Parmesan ''

'' Aubergine Parmesan ''


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

I en gryde med en spiseske olie sættes tomatsaften på ilden, dækkes til med et låg og lad det simre i et par minutter.

Vi renser auberginerne og skærer dem i runde skiver på cirka en halv centimeter. Vi presser dem med salt og peber efter smag, derefter passerer vi dem gennem mel og æg og steger dem på begge sider.

Skær mozzarellastykkerne og afdryp.

Smør en bakke med en spiseske juice og begynd at lægge et lag paneret aubergine, læg derefter et lag tomatsaft, mozzarella. Vi fortsætter med at lave lag, indtil vi er færdige med ingredienserne, oven på slutter vi med tomatsaft og revet parmesan.

Bages i 15-20 minutter ved 180 °.

Derefter lades det afkøle i mindst en halv time.





Aubergine Parmigiana - en lækker klassisk italiensk opskrift!

Parmigiana er en ret med oprindelse i Sicilien. Selvom du tager dig af din figur, vil du ikke være i stand til at nægte en sådan glæde! Hemmeligheden ved dette præparat er, at auberginen, lagdelt med tomatsauce og stykker mozzarella, placeres i en række. Alt sættes i ovnen, og du får en utrolig saftig, duftende og velsmagende mad.

INGREDIENS:

FORBEREDELSESMÅDE:

1. Skræl hvidløg og pres det.

2. Varm panden op med olie, tilsæt hvidløg, hærd det og fjern det.

3. Skræl tomaterne og skær dem i små stykker. Kom dem i gryden, bring det i kog og bland med basilikum. Smag til med salt og peber og lad det simre i 10 minutter.

4. Skær auberginen i 5 mm tykke skiver. Krydr dem med salt og peber. Før dem gennem melet, derefter gennem ægget og kom dem på panden med olie. Steg dem til de er gyldne.

5. Tag bageformen, hæld tomatsovsen og læg auberginen. Læg stykker mozzarella over auberginen.

6. Sæt formen i den forvarmede ovn til 180 ° C i 60 minutter.


ÆGPLANT PARMIGIANA

INGREDIENSER
2 ægplanter
4 matchende tomater
250 g frisk mozzarella (i valle)
25 g parmesan race
Et par friske (eller tørrede) basilikumblade
Tørret oregano og lidt peber
Tomatsauce (babybouillon eller 2 revne tomater, lidt vand, basilikum og oregano).

Vask auberginerne og skær dem i tynde skiver på cirka 3-4 mm.
Læg aubergineskiverne på en bakke beklædt med papir og læg en dråbe olivenolie på hver og kom i den forvarmede ovn i cirka 15 minutter ved 180 grader C, indtil de er bløde.

Skær tomater og mozzarella i tynde skiver og sæt dem til side.

Forbered tomatsovsen ved at putte en kop baby bouillon i en lille skål, lidt vand, basilikum og oregano. Hvis vi bruger friske tomater, tilføjer vi ikke vand.

Vi tager en skål med yena, der tidligere er smurt med smør, vi lægger halvdelen af ​​tomatsovsen, derefter laver vi et lag aubergine, en af ​​tomater, mozzarella og parmigiano givet på det lille rivejern, og vi lægger basilikum og oregano ovenpå. Jeg lavede 3 lag af hver.

Sæt i den forvarmede ovn ved 180 grader C, varm op og ned uden ventilation, i cirka 40 minutter og dæk fadet med bagepapir. Fjern papiret, og lad det stå i yderligere 5 minutter på ventilationen for at opnå en smuk skorpe.


Aubergine Parmesan (eddike)

Aubergine skæres i skiver på 1/2 cm. Skiverne gives gennem mel og derefter piskes æg (med salt, peber og en dråbe vand). Steg i rigelig olie på begge sider, indtil den er let brunet (to, tre minutter). Fjern på køkkenrulle. Der tilberedes en oliefri tomatsauce, men vi smager den til med et fed hvidløg, oregano og basilikum. Det skulle være lidt saltere, hvis du (som mig) ikke holdt auberginen under salt.

Forbered bakken med lidt tomatsauce i bunden, et lag stegt aubergine og tomatsauce (to eller tre spiseskefulde godt fordelt) tern mozzarella parmesan og basilikum

Lav et par lag på denne måde, indtil vi er færdige med ingredienserne. Der skal være mindst tre. Bages i 20-25 minutter ved 180 °.
Serveres varm eller kold. Ideel til picnic eller til at skære tynde skiver selv til sandwich


SE SÅDAN FORBEREDER DU I VIDEOEN NEDENFOR


Jamie Olivers opskrift på Parmigiana Aubergine

EN opskrift af Vinette Parmigiana tilbydes af Jamie Oliver, som på en enkel måde forbereder den berømte opskrift af Parmesan auberginer.

Hvordan forbereder Jamie Oliver opskriften på parmesan aubergine?

Skræl først auberginen som en kartoffel, og skær den opnåede skræl i små strimler. Derefter skæres den skrællede aubergine i runder. For at give dem en ensartet størrelse, før dem gennem et rundt redskab, som hvis du ikke har det kan erstatte med et glas, f.eks. Alle aubergineskiver har således samme form og størrelse.

Vi ruller de runde auberginestykker i mel og æg, og læg dem derefter i en varm pande med olivenolie (solsikke).

Parallelt forberedes en tomatsauce, som først hakker et par fed hvidløg og kommes i en anden gryde med olie. Hak derefter et par grønne basilikumblade og smid dem i gryden. Åbn en æske med hele tomater i bouillon og knus dem i din hånd, mens du tilsætter dem over olien med hvidløg og basilikum. Bland alt med en spatel.

I mellemtiden, da auberginerne gives gennem mel, æg og stegt, fjernes de og lægges på et køkkenrulle, drænet for olie.

Efter stegning af alle aubergineskiverne steges først den snittede skræl i den gryde. Dette vil være nyttigt til en vidunderlig dekoration i slutningen.

Den sidste fase af Parmesan aubergine eller Melanzane alla Parmigiana opskrift, som det også kaldes, tilberedt af Jamie Oliver:

Forbered to små fartøjer, hvor de enkelte portioner vil blive bygget, som følger:

- læg en omgang aubergine, derefter et stykke Scamorza -ost (Scamorza er en gæret ost fra ostemasse og stammer fra Syditalien. Denne specialitet, der ligner mozzarella, er generelt fremstillet af komælk, i sjældne tilfælde fra andre mælkesorter, og kan være almindelig eller røget. Den indtages som sådan, men bruges især til madlavning med en meget stærk smag og et ideelt smeltepunkt til bagning) - eller et stykke mozzarella, en spiseske tomatsauce, så gentages laget.

- sættes i ovnen i 10-12 minutter ved 180 grader, og efter fjernelse pyntes med ristede aubergineskaller, hvorpå & quotninge & quot citeret revet parmesanost.

Denne Parmesan aubergine opskrift tilberedt af Jamie Oliver er let at lave derhjemme og kan være en lækker middag, så tøv ikke med at tilberede den, selvom du ikke har Scamorza i køleskabet, er mozzarella nok.



Sammensætning
2 kg ægplanter
til madlavning olivenolie
1,2 kg tomater i deres egen saft
1 lille løg, fint hakket
1 stor forbindelse frisk basilikum
340 gr frisk mozzarella
2 æg
1 stok Parmesan løb
at smage peber

Hæld tomaterne fra. Læg i en gryde sammen med løg og en kvist basilikum.

Lad det stå på ilden i 2-3 minutter, indtil det blødgør.

Hæld saften fra, og brug en blender til puré.

Den således opnåede puré hældes tilbage i gryden og efterlades ved svag varme i 10 minutter, indtil saucen falder lidt, uden at den tykner for meget.

Smag til med salt og sæt til side.

Auberginen skrælles og skæres i 5 mm skiver hver. Drys med salt og afdryp mellem to træhakker for at fjerne den bitre saft.

Efter 1 time skylles og tørres.

Opvarm olien til et kogepunkt i en stor gryde. Steg aubergineskiverne til de er let gyldne. Fjern på køkkenrulle for at fjerne overskydende olie.

Skær basilikum i små stykker og mozzarella i tynde strimler.

Pisk æg med 2/3 kop tomatsovs.

I en teflonpotte lægges ingredienserne i lag som følger: to spiseskefulde tomatsauce efterfulgt af et lag aubergineskiver, 2 spsk revet parmesan, 2 spsk basilikum, 2-3 spsk æggesauce og & frac12 af mængden af ​​mozzarella .

Proceduren for det andet lag og det tredje lag genoptages.

Over det tredje lag tilsættes revet parmesanost, resten af ​​æggesovsen og resten af ​​tomatsovsen.

Sæt præparatet i ovnen ved svag varme i 1 time, øg varmen lidt i de sidste 10 minutter for at fange skorpen.

Det er bedre den næste dag, og under alle omstændigheder serveres det ikke særlig varmt.
Vi ønsker dig god appetit!


Aubergine parmesan med kyllingebryst

Auberginerne vaskes, skæres i skiver på cirka 1 cm tykke (på langs) drysset med salt, lad 10-15 minutter vand komme ud af dem og tør derefter hver skive med et absorberende håndklæde. Af aubergine hvile. lol. Vi tager os af kyllingebrystet. Vi skærer kyllingebrystet i tynde fileter, som vi let slår med en hammer. Vi krydrer fileterne med salt og peber efter smag. Og nu går vi videre til samlingen. Vi smører en skål (jeg brugt en yena) med smør og læg et lag aubergine

et lag kyllingebrystfileter

halvdelen af ​​mængden af ​​tomatsaft og halvdelen af ​​mængden af ​​revet parmesanost og drys oregano ovenpå.

Vi fortsætter "konstruktionen" med endnu et lag aubergine, et med kyllingebrystfileter, resten af ​​tomatsaften og revet parmesan.
Pisk æg godt med lidt salt, tilsæt creme fraiche og bouillon, bland godt og hæld derefter over ovenstående sammensætning.
Bages i cirka 1 time.


Familiesøndag og & # 8220parmigiana & # 8221 aubergine

Søndag i Napoli er familiefrokost et ritual. Når jeg siger familie, betyder det et betydeligt antal mennesker, fra 15 og fremefter, et langt, kaloririgtigt måltid, en harmonisk blanding af retter, generationer og historier. Det hele starter klokken to og slutter cirka klokken fem med en kop kaffe. Familiesøndag har gavnlige virkninger på sind, krop og sjæl, det bliver en næsten vital nødvendighed, og min søn, Matei, forestiller sig søndage anderledes end hos sine napolitanske bedsteforældre, med alle deres slægtninge. Netop fordi de er de eneste, han har tæt på, har jeg aldrig protesteret over, at vi gør det samme hver søndag, selvom det ikke altid er afslappende at sidde ved bordet med 20 napolitaner, der taler meget, nogle gange pludselig, ikke kan holde ud stilheden og kan ikke se meningen med pauser i talen, andet end at smage en anden godhed. Tv'et forbliver tændt, indtil kampen starter, hvis Napoli -holdet spiller, og så bliver huset til en rigtig tribune, med mange trænere og improviserede sportskommentatorer. Dette er en anden oplevelse, der er værd at fortælle, men en anden gang.

En rigtig afhandling om gastronomi kan skrives om menuen, selvom det ville være kompliceret at angive de forretter, der serveres før det første kursus, dem, der spises i slutningen af ​​frokosten eller mellem det første og andet kursus & # 8230 the orden er subjektiv og bliver dikteret af personlig smag. Det er egentlig ikke en lærebogsfrokost, men jeg garanterer, at det er en guddommelig smagsoplevelse.

Start med forskellige forretter, som f.eks auberginer under olie (en slags dåse aubergine, skåret i tynde skiver), courgette med olie, hvidløg og oregano (skiver courgette med olie, hvidløg og oregano), panzarotti -en kartoffelkroketter (kartoffelkroketter med mozzarella og parmesan), caprese (salat af mozzarella, tomater, oregano og basilikum), frikadeller (frikadeller). Fortsæt med den første måde, & # 8216Orraù, il ragù napoletan (sauce af flere slags kød og tomatsaft, kogt i mange timer). Den anden måde & # 8230delicious, koteletter i saucen (skiver af svinekød fyldt med rosiner, pinjekerner, hvidløg, persille og pecorinoost, kogt i tomatsauce). Efter den anden måde smager den anden & # 8220aperitive & # 8221, som pizza pizza med endiver, oliven og rosiner eller pizza med spinat. Mellem den ene historie og den anden, en blanding af hasselnødder af forskellige typer, nødder, pistacienødder eller fyrretræsfrø. Endelig den typiske napolitanske kage, uundværlig, unik og uforlignelig, babà cu rom!. Det hele afsluttes med en kaffe, muligvis serveret mellem første og anden halvleg.

Jeg forlod i slutningen aubergine parmesan (parmesanost), det mest ventede øjeblik til frokost. Den samme tante, Gianna, der er 87 år gammel, har gjort det i over 50 år. Tante Gianna Det er vores milepæl i gastronomi, det er sådan set guru i køkkenet. Når hun er taget til Amerika, har ingen mod på det parmigiana, fordi enhver lighed med originalen er helt tilfældig!

Aubergine parmesan det er en opskrift, hvis oprindelse ikke præcist er kendt. Nogle hævder, at hun er siciliansk, andre at hun er napolitansk, og andre at hun er født i Parma. En ting er sikkert, det dukkede først op i en kogebog i 1837 i Napoli. Hvad angår navnet, er det ikke navngivet parmigiana fordi den har blandt ingredienserne parmigiano (Parmesan), heller ikke fordi det refererer til indbyggerne i byen Parma (parmesan ost). Navnet kommer fra parmiciana, en type persienner, der består af overlappende strimler af træ, ligesom lagene aubergine, mozzarella (eller provola, en slags røget mozzarella) og tomatsauce overlapper hinanden. Du finder mange opskrifter på internettet parmesan med aubergine, Jeg vil give dig den originale, som kl mor derhjemme undskyld, ligesom hjemme kl Tante Gianna, med alle hemmeligheder afsløret af en sand ekspert.

Ingredienser til 4 personer:

  • 2 store ægplanter
  • 4/5 godt modne tomater
  • 200 gr mozzarella (som anbefales at stå i køleskabet til tørring en dag, ellers efterlader det for mange terninger)
  • 80 gr revet parmesan
  • ½ lille hvidt løg
  • 30 g mel
  • 4 æg
  • friske basilikumblade
  • et fed hvidløg
  • jordnøddeolie (hvori aubergine steges) og olivenolie (til tomatsauce)
  • salt og peber

Skræl auberginen (ja, auberginen renses, selvom den i mange opskrifter bruges sammen med skindet) og skæres i skiver, ikke tykkere end 5 mm. Læg lag i lag, i en sil, hvert lag drysset med salt (formålet er at reducere den bitre smag af aubergine) og lad det dræne i en time, med noget tungt ovenpå for at presse dem. Vask derefter (ellers er de for salte) og pres let, og arranger derefter på et håndklæde.

Imens tilberedes tomatsovsen. Bland tomaterne, hvidløg og en kop olivenolie i tern i en blender. Tilsæt salt og peber og sæt på ilden, cirka 15-20 minutter, indtil saucen koger og begynder at falde.

Aubergineskiver steges let i jordnøddeolie (eller solsikkeolie), anbringes på et fad med servietter, der absorberer olien. Før derefter mel og æg igennem og steg igen. Mange foretrækker at stege dem direkte i ægget, men tante Gianna advarer om, at æggelaget kommer af auberginen, hvis de ikke tidligere er steget i olie. Dem, der undgår dobbelt stegning på grund af overdrevne kalorier, bør dog vide, at den originale opskrift forudsætter, at aubergineskiverne steges to gange. Når de steger, lægges de tilbage på en bakke med køkkenpapir, også for at absorbere olien.

Forvarm ovnen til 180-200 grader. I en rektangulær yena -bakke lægges tomatsovsen, derefter et lag aubergine, hakket mozzarella (eller provola), revet parmesanost og basilikumblade. Fortsæt med lagene, den sidste er den med mozzarella og parmesan. Sæt fadet i ovnen og bag i cirka en halv time, indtil parmigiana brun godt og form en skorpe. Læg friske basilikumblade og server det varmt som en forret, første ret, andet kursus & # 8230hvordan du vil! Det er også lækkert, hvis du spiser det koldt den næste dag, selvom jeg tvivler på, at der er noget tilbage til den næste dag.


Parmesanost & # 8211 Opskriftsvideo

Parmesan aubergine opskrift er en italiensk opskrift med aubergine og meget velsmagende sauce, som italienerne forbereder til ferien eller andre helligdage, fordi den har en raffineret og rig smag, en smuk farve og er attraktiv på ethvert festligt bord.
Derudover kan den serveres med andre specialretter eller endda som pynt til bøffer, hvis vi ønsker det.
Vi tilbereder parmesanosten meget let, det tager ikke lang tid, og vi kan placere dem i bakken, hvor vi vil lægge dem til sidst i ovnen drysset med parmesan og mozzarella, som smelter pænt i ovnen, og når vi skær maden til servering, de strækker sig smukt og appetitvækkende i fruculita.
Denne opskrift ligner opskriften på aubergine i tomat- og pebersauce, som jeg allerede for noget tid siden præsenterede en opskrift, som vi spiser med stor glæde siden barndommen, især i efteråret, da vi havde alt, hvad du har brug for, fordi min mor forbereder zacusca.
Indtil zacuscaen kogte, forberedte min mor auberginen på grillen, og jeg havde fornøjelsen af ​​at lægge tomater og peberfrugt på rivejernet til den helt fortryllende sauce.
Du kan se aubergineopskriften i tomat og peber sauce ved at klikke her.
Begge opskrifter er ens i smag, især med hensyn til lækker sauce, men adskiller sig ved tilberedningen af ​​begge auberginer, i den første bages på grillpanden og i den anden stegtes i olie efter at være smurt med aubergineopdeling.
Samtidig har vi i Parmesan aubergine opskriften mindre sauce, sammenlignet med aubergine opskriften i tomat og peber sauce, hvor vi har nok sauce, hvilket gør os glade, fordi det er alt for velsmagende til ikke at ville have en ekstra portion.
Det ville være godt at prøve begge opskrifter og vælge dem, du bedst kan lide, afhængigt af dine præferencer, hvilket er ret svært, idet begge opskrifter er helt vidunderlige.
For at forberede parmesan aubergine har vi brug for følgende

& # 8211 2 aubergine
& # 8211 400 g tomatsauce
& # 8211 1 kop mel
& # 8211 1 kop vand
& # 8211 2 æg
& # 8211 50 g mozzarella
& # 8211 50 g parmesan
& # 8211 3 fed hvidløg
& # 8211 basilikum
& # 8211 sare
& # 8211 formalet peber
& # 8211 olie til stegning

FORBEREDELSE Du kan se i videoen herunder,
God fornøjelse !



Kommentarer:

  1. Adam

    What are the correct words ... Super, brilliant idea

  2. Seaburt

    det Bossy svar, på en sjov måde ...

  3. Goltir

    Tillykke mig min søn blev født!

  4. Calix

    Jeg læste den med fornøjelse

  5. Sharan

    Something like that does not appear

  6. Walt

    Skal prøve alt



Skriv en besked