Nye opskrifter

Rosmarin popcorn

Rosmarin popcorn


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ingredienser

Til popcorn

  • 1 kop hvidløgsolie
  • 1 kop popcornkerner
  • 3/4 kopper skalotteløgsolie
  • 2 spsk finthakket rosmarin
  • Salt, efter smag

Til hvidløgsolien

  • 2 kopper vegetabilsk olie
  • 1 kop skrællede hvidløgsfedd

Til skalotteløgsolien

  • 2 kopper vegetabilsk olie
  • 1 kop tyndt skåret skalotteløg

Rutevejledning

Til popcorn

Kombiner 1 kop hvidløgsolie og 1 kop popcornkerner i en stor gryde med låg (helst 12 liter eller større). Placer ved medium varme, omrystes konstant, indtil alle kerner er sprunget. Fjern fra varmen og dryp i skalotteløg olie. Drys med rosmarin og salt efter smag.

Til hvidløgsolien

I en ovn på 250 grader sættes olien og nelliker i en ovnfast beholder og koges i cirka 1-1,5 time, indtil hvidløg er mørt, men ikke for mørkt (lys gylden farve). Reserver fedene til anden brug.

Til skalotteløgsolien

I en ovn på 250 grader sættes olien og skalotteløg i en ovnfast beholder og koges i cirka 1-1,5 time. Skalotteløg skal ikke optage nogen farve.

Ernæringsfakta

Portioner 4

Kalorier pr. Portion 3016

Folatækvivalent (total) 16µg4%


Rosmarin, hvidløg & Parmesan Popcorn Opskrift

Familiefilmaften er en almindelig ting i vores hus. Vi kan enten streame noget eller se de nyeste film på Blu-Ray. Selvfølgelig ville ingen familiefilmaften være komplet uden at piske en af ​​vores foretrukne popcornopskrifter op! I dag vil jeg dele med dig en opskrift på Rosemary Parmesan Popcorn!

Selvom jeg elsker almindelige, saltede popcornopskrifter, kan jeg også godt lide at blande det op. En af vores foretrukne popcornopskrifter er simpelthen ostepulver, havsalt, hvidløgspulver og peber. Men for et sjovt twist på traditionelle popcornopskrifter tilføjer vi & rsquore frisk rosmarin, hvidløg, parmesanost og smør denne gang!

Mens jeg bruger popcorn tilberedt i en støbejerns hollandsk ovn i denne opskrift, kan du også roligt lave popcorn med en varmluftspopper. Jeg anbefaler ikke at bruge traditionel mikrobølge popcorn.

Når du og rsquove dukkede op med en af ​​dine foretrukne popcornopskrifter, kan du sætte dig ned med din familie til en familiefilmaften og streame din yndlingsfamiliefilm på Netflix!


Hvad du har brug for til at lave lækker rosmarin parmesan popcorn opskrift:

Der sker ikke noget super fancy her, jeg lover. Du skal bruge en pose mikrobølge popcorn, parmesanost, olivenolie og rosmarin. Du kan også tilføje havsalt efter smag, men mikrobølge popcorn er allerede ret salt, så smag det først!

Hvis du bruger luftpoppet popcorn, har du sandsynligvis brug for cirka 2 kopper eller deromkring (poppet), og du vil sandsynligvis gerne tilføje saltet, da der ikke er olie eller smør involveret i tilberednings- / poppeprocessen!

Find den fulde liste over ingredienser og mængder på opskriftskortet, der kan udskrives, nederst i indlægget. Det er en fantastisk enkeltarkressource, så du har alt på ét sted, når du laver denne rosmarin parmesan popcorn.


Rosmarin parmesan popcorn

Vi kan ikke se en film eller nogen stor tv -begivenhed i mit hus uden popcorn! Min datter og jeg har en masse kombinationer af popcorn -topping, afhængigt af vores humør og hvad vi ser. Pige ’s nat involverer normalt M og amp! Denne kom til mig forleden, da jeg lavede popcorn til mig og mig alene! Det sker aldrig. Jeg elsker smagene af rosmarin, parmesan og citron sammen. Det lød bare fantastisk på popcorn. Og det er.

Du har muligvis set denne metode til at poppe popcorn på internettet for nylig. Det er vidunderligt. Ved hjælp af en papirpose, nogle popcornkerner og din mikrobølgeovn får du en fedtfri-lærred-af-en-snack til at gøre med hvad du vil! Jeg vil aldrig vende tilbage til at købe færdigpakkede mikrobølge popcorn igen!


Opskrift Rosmarin Parmesan Popcorn

  • Kalorier: 180
  • Protein: 7 g
  • Samlet fedt: 4,5 g
    • Umættet fedt: 2,5 g
    • Mættet fedt: 2 g
    • Naturligt sukker: 0 g
    • Tilsat sukker: 0 g

    Jeg elsker denne salte, middelhavsinspirerede munchie med let og fiberrig popcorn. Tilføj et strejf af parmesanost (yum) og aromatisk rosmarin (dobbelt yum), og du har en nærende og tilfredsstillende snack, der er perfekt til filmvisning eller nibbling ved skrivebordet. God fornøjelse!

    • • 4 kopper luftpoppet eller let popcorn
    • • 1 til 2 spsk revet parmesan
    • • 1 til 2 spsk tørret rosmarin (eller 1 til 2 tsk friskhakket rosmarin)
    • • Havsalt efter smag

    Fordel popcorn jævnt på en bageplade. Tåge popcorn med olivenoliespray indtil belægning.

    Drys parmesan jævnt på popcorn. Tåge popcorn igen med oliespray og s stænk på rosmarinen. Top med havsalt efter smag.


    Bloker årsag: Adgang fra dit område har været midlertidigt begrænset af sikkerhedsmæssige årsager.
    Tid: Onsdag, 26. maj 2021 17:30:20 GMT

    Om Wordfence

    Wordfence er et sikkerhedsplugin installeret på over 3 millioner WordPress -websteder. Ejeren af ​​dette websted bruger Wordfence til at administrere adgangen til deres websted.

    Du kan også læse dokumentationen for at lære mere om blokeringsværktøjer til Wordfence og#039, eller besøge wordfence.com for at lære mere om Wordfence.

    Genereret af Wordfence ons. 26. maj 2021 17:30:20 GMT.
    Din computers tid:.


    Trøffel & amp; Rosemary Popcorn

    Denne version af popcorn er en hæfteklammer til enhver fest, men parrer alligevel overraskende godt som en side til grillet fisk eller hjemmelavet håndværkerpizza!

    Ingredienser

    • 1/2 kop popcornkerner
    • 2 spsk olie efter eget valg
    • 1/4 kop trøffelolie
    • 2 spsk frisk rosmarin, groft hakket
    • Kosher salt
    • Friskkværnet sort peber
    • Frisk revet parmesanost (valgfrit)

    Forberedelse

    1. Opvarm de 2 spsk olie i en dyb gryde ved middel varme. Tilsæt 3 kerner som en test og dæk med låg.

    2. Når du hører de 3 testkerner springe (ca. 2-3 minutter), tilsættes resten af ​​kernerne og 1 spsk rosmarin. Udskift låget.

    3. Når du begynder at høre popcornen poppe, ved hjælp af ovnhandsker eller et køkkenhåndklæde, skal du ryste gryden frem og tilbage over varmen, indtil poppen stopper, cirka 3-5 minutter.

    4. Hæld popcorn i en stor skål. Smag til med salt og peber og smag det let til. Tilsæt trøffelolien og resten af ​​rosmarinen. Kast igen for at frakke.

    5. Hvis det ønskes, top popcorn med friskrevet parmesanost lige inden servering.


    Rosemary Popcorn Opskrift

    En let sjov opskrift, som jeg bruger til at underholde. Jeg bruger Yoder lille øm popcorn eller Black Jewel, men du kan erstatte enhver slags. Så længe du holder dig væk fra generisk styrofoamy gul popcorn, er du sej.

    • mellemmåltid
    • popcorn
    • rosmarin
    • salt
    • komfur

    Planlæg dine ugentlige måltider, og få automatisk genererede indkøbslister.

    • 1 håndfuld hvid eller sort kerne gourmet popcorn (små kerner)
    • 1 kvist rosmarin
    • Olivenolie (nok til at dække bunden af ​​gryden)
    • Havsalt

    Ingredienser

    • 1 håndfuld indkøbsliste med hvid eller sort kerne Gourmet popcorn (små kerner)
    • 1 Sprig rosmarin indkøbsliste (nok til at dække bunden af ​​gryden) indkøbsliste indkøbsliste

    Sådan gør du det

    • kom olien i gryden og tilsæt rosmarin
    • varme, indtil olien simrer i 5 minutter, for at tilsætte olien.
    • Fjern eventuelt den stegte rosmarinkvist.
    • Kog på ovnen i henhold til almindelig popcorn
    • Kom havsalt (efter smag) i en skål og server
    Folk der kan lide denne ret 12
    • sydvestveggieSilver City, NM
    • yellowrosaSan Francisco, CA
    • måltider4abbyValders, WI
    • divalisciousDutchess County, NY
    • phyllisdSan Jose, CA
    • kbethiepMinneapolis, MN
    • howiejStockton, CA
    • lollyaMN
    • sammenfaldAtlanta, GA
    • borindaSoCal, CA
    • Plus 2 andreFra rundt om i verden!

    Kokken

    Bedømmelsen

    Jeg har lavet dette, for måneder siden, da jeg første gang så en version lavet af en af ​​disse fyre på tv, dette er fantastisk - og for elskere af rosmarin overalt - dette kan simpelthen ikke slås! Jeg skulle sende min version, som er så tæt på din, men se, du s. mere

    Det lyder fantastisk! Jeg ville aldrig have tænkt på at parre popcorn og rosmarin. Jeg kan ikke vente med at prøve denne. Høj 5!


    Leder du efter hjemmelavede popcornideer? Her er vores favorit!

    Denne opskrift er min mand Marcs favorit ... og det er ikke din typiske ostepopcorn! Den salte parmesan er subtil og raffineret, mens den aromatiske rosmarin, kort steget i lidt smør, gør denne popcorn ganske vanedannende. Lad os bare sige dette, vi skal altid sætte filmen på pause, så jeg kan lave et andet parti.

    Mad og øl -parring: Alt går!

    Server din yndlingsøl ... næsten alt går med denne popcorn! Hvis du foretrækker at hælde en vin, så server en Prosecco eller en hvidvin-noget fyldigt med urteagtige noter, som en Sauvignon Blanc, Chardonnay eller tør Riesling.

    Parmesan popcorn med rosmarinsmør

    tjener 4
    aktiv tid: 10 min

    Til rosmarinsmørret

    Til popcorn

    1. 2 spsk druer, raps eller jordnøddeolie
    2. 2/3 kop popcornkerner
    3. havsalt efter smag
    4. friskkværnet sort peber efter smag
    5. 1/2 kop fint revet Reggiano parmesan
    1. Trin 1: /> Varm en lille bradepande op ved middelhøj varme og tilsæt smørret. Så snart smørret er smeltet, tilsættes rosmarinen. Svits i 1 til 2 minutter, indtil rosmarinen mister sin fugt og frigiver sin duft, men sørg for ikke at brune den. Fjern gryden fra varmen og sæt til side.
    2. Trin 2: /> Varm en stor tykbundet wok (eller stegepande eller gryde) over medium høj varme. Tilsæt olie og et par majskerner. Dæk panden. Så snart kernerne springer, tilsættes balancen af ​​kernerne og rystes i gryden. Dæk panden og kog, indtil alle kernerne er sprunget, cirka 2 til 3 minutter. Overfør til en stor skål. Drys med havsalt, peber og parmesan og dryp med rosmarinsmør. Rør hurtigt, indtil det er godt blandet, og server straks.

    Relateret video

    Vær den første til at gennemgå denne opskrift

    Du kan bedømme denne opskrift ved at give den en score på en, to, tre eller fire gafler, som beregnes i gennemsnit med andre kokke og#x27 ratings. Hvis du vil, kan du også dele dine specifikke kommentarer, positive eller negative - samt eventuelle tips eller substitutioner - i det skriftlige anmeldelseområde.

    Epicious Links

    Condé Nast

    Juridisk meddelelse

    © 2021 Condé Nast. Alle rettigheder forbeholdes.

    Brug af og/eller registrering på en hvilken som helst del af dette websted udgør accept af vores brugeraftale (opdateret fra 1/1/21) og fortrolighedspolitik og cookieerklæring (opdateret fra 1/1/21).

    Materialet på dette websted må ikke gengives, distribueres, transmitteres, cachelagres eller på anden måde bruges, undtagen med forudgående skriftlig tilladelse fra Condé Nast.



Kommentarer:

  1. Inachus

    Ja, jeg er helt enig med dig

  2. Tuhn

    Efter min mening indrømmer du fejlen. Indtast, så diskuterer vi det. Skriv til mig i PM, så snakkes vi.

  3. Kigis

    Det er sandt! Jeg synes, dette er en god idé. Jeg er enig med dig.

  4. Sanos

    Er der en lignende analog?



Skriv en besked