Nye opskrifter

Spicy Cheddar-Jack Blomkålsdip

Spicy Cheddar-Jack Blomkålsdip


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ingredienser

  • 2 1/2 kopper blomkålsbuketter
  • 4 ounce Neufchâtel -ost
  • 1/4 kop mayonnaise
  • 1 friske jalapeños, frøet og finthakket
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • 3/4 teskefulde salt
  • 12 ounce revet Cheddar-Jack ost
  • 3 baby spinat blade

Rutevejledning

Varm ovnen op til 375 grader. Pulser blomkål i en foodprocessor, indtil den er meget glat. Tilsæt Neufchâtel, mayonnaise, jalapeño, hvidløg, salt og alt på nær 1/2 kop ostestumper og puls til meget glat. Tilsæt spinat og puls til det er hakket. Skrab i et 1-quarts ovnfast fad eller gryde, drys med resterende ost og bag det til varmt og boblende, cirka 35 minutter.

Ernæringsfakta

Portioner: 12

Kalorier pr. Servering 175

Folatækvivalent (total) 27µg7%


Bagt Blomkålsdip

Den kogte blomkål har en cremet tekstur helt alene, men tilføjelsen af ​​flødeost, Monterey jack og lidt gedeost giver en utrolig smagfuld, glat og fyldig dukkert.

Ingredienser

  • 1 blomkålshoved (ca. 4-5 kopper skåret i blomster)
  • 2 fed hvidløg, skrællet
  • 8 ounce, vægt flødeost
  • 8 ounce, vægt Monterey Jack Cheese, strimlet
  • 2 ounce, vægt gedeost
  • & frac12 tsk Cayenne peber
  • Salt at smage

Forberedelse

1) Forvarm ovnen til 350 grader F.

2) Bring en saltet gryde med vand i kog.

3) Kog blomkålen i cirka 2-3 minutter, eller til den bare er gylden.

5) Tilsæt blomkål og hvidløg i en foodprocessors skål.

6) Tilsæt flødeosten og puls for at kombinere alt.

7) Tilsæt Monterey jackosten og puls til at kombinere.

8) Når dip er temmelig glat, tilsættes gedeosten og behandles endnu en gang.

9) Når dip er meget glat, smages til med cayenne og salt efter smag.

10) Hæld dip i en mellemstor bageplade.

11) Bag dip ved 350 grader F i 30 minutter, indtil den er varm og boblende med en smule gylden på toppen (hvis din bageplade ikke har håndtag, anbefaler jeg at lægge fadet på et fad.)


32 sunde blomkålsopskrifter, der beviser det & rsquos den mest alsidige grøntsag

Hvem vidste, at blomkål & mdash med dens almindelige, beskedne hvide buketter og mdash ville blive en af ​​de mest sexede grøntsager i det 21. århundrede? Bare se på menuen på enhver kreativ, plantevenlig restaurant, og du finder rødkålsbøffer, blomkålssalater og omkring en million versioner af blomkålrisskåle.

Blomkål er blevet så populær, ikke kun på grund af dens mange ernæringsmæssige fordele, men fordi den er virkelig alsidig og der er så mange måder at bruge den i køkkenet, & rdquo siger Kara Lydon, R.D., en Boston-baseret diætist, madblogger og forfatter til Nær din Namaste. & ldquoDerudover går flere og flere mennesker plantebaseret, og blomkål er en virkelig let erstatning for dyrebaserede ingredienser. & rdquo

Blomkål er både lavt i kalorier (kun 29 kalorier pr. 1-koppers portion) og syltetøj fyldt med næringsstoffer, ligesom alle korsblomstret grøntsager (en kategori med lidt bitter smag af grøntsager, der omfatter broccoli, rosenkål, grønkål, kål, arugula og collard greener). & ldquoDet & rsquos er højt i fiber, cholin (et vigtigt næringsstof for hjernens sundhed) og antioxidanter, herunder vitamin C, & rdquo Lydon forklarer. Det er også rigt på vitamin K, hvilket er vigtigt for at opbygge stærke knogler.

Den mest trendy måde at spise blomkål på i disse dage er at gøre det til en vitaminrig version af ris. Lydon anbefaler, at du gør dette ved at skære det i buketter og give det en hurtig puls i foodprocessoren. Mos blomkål kan også bruges som en sundere erstatning for kartoffelmos, og blomkål kan endda tjene som den hemmelige ingrediens i et glutenfrit alternativ til en pizza skorpe. Blomkålblomsternes tekstur og bid gør det også til et populært plantebaseret alternativ til kyllingevinger og bøf.

Så er der den enkle, men lækre rute til at forberede den hvide godbid: & ldquo Min foretrukne måde at tilberede blomkål på er simpelthen at stege den i ovnen med olivenolie og krydderier, & rdquo siger Lydon. & ldquoDet & rsquos er subtilt sødt og med lidt nøddeagtig smag. & rdquo

Klar til at blive kreativ med denne all-star veggie? Se snesevis af sunde blomkålopskrifter, du skal prøve, herunder:


Forberedelse

    1. Hæld vand i en medium gryde til en dybde på 1/4 & quot tilsæt blomkål og hvidløg. Dæk til, bring det i kog ved høj varme, og kog, indtil buketter meget let er gennemboret med en parningskniv, cirka 10 minutter. Dræn og sæt til side.
    2. I mellemtiden opvarmes 2 spsk. olie i en stor stegepande over medium. Tilsæt løg, spidskommen og 1 tsk. salt og kog under omrøring ofte, indtil løget er gennemsigtigt, cirka 3 minutter. Øg varmen til mellemhøj og kog under omrøring ofte, indtil løget er gyldenbrunt, cirka 5 minutter mere.
    3. Overfør løgblandingen til en blender. Tilsæt yoghurt, citronskal og saft, reserveret blomkål og resterende 1 tsk. salt og purér til det er glat. Når motoren kører, tilsættes 2 spsk. olie i en jævn strøm, indtil det er godt kombineret. Hvis dip er for tyk, blandes 1 spsk. vand ad gangen for at opnå den ønskede konsistens. Lad afkøle til stuetemperatur.
    4. Til servering fordeles dip i en bred skål eller fad. Dryp med olie og top med persille. Server med romanske hjerter og endive blade ved siden af ​​til at dyppe.
    1. Dip kan laves 5 dage før cover og chill.

    Sund krydret blomkålsdip

    Dette indlæg er sponsoreret af Garden of Eatin ’.

    Er du klar til at starte din tailgating -fest endnu? Dips er et must-have, uanset om du hepper hjemmefra eller til spillet. Denne forbløffende let at lave blomkålsdip er et spilvindende twist. Jeg opfordrer dig til at tage en stor skefuld af denne dip med hver chip og nyde. Den indeholder kun 30 kalorier pr. Portion, plus du får også din daglige dosis grøntsager. Ingen skyld!

    Jeg må sige, at denne dip er en af ​​de sundeste allergifri dips, jeg nogensinde har haft. Dippen har veltilberedt og blandet blomkål som den cremede base og en skarp smag, der er lige nok til at fyre munden. Med nogle sauterede peberfrugter kan du nyde cremet og fyldigt på samme tid.

    I overensstemmelse med vores hensigt om at spise sundt, ønskede jeg at parre det med høj kvalitet, antioxidantrige organiske blå majschips. Mit valg er Garden of Eatin ’blå majschips. Den har den helt rigtige tykkelse og størrelse, der let kan øse en god portion af den farverige dip uden at gå i stykker, i modsætning til dine typiske skrøbelige chips. Med havsaltsmagen kan du nyde hver bid af dip og chips med den helt rigtige salthed. Men hvis du har lyst til flere varianter som mig, er tomat- og koriander -smagen helt sikkert et fantastisk valg.

    Disse sprøde blå majschips er lavet af økologisk blå majs fra Michigan. De er certificeret glutenfri med økologiske ingredienser. Som en glutenfri Michigan-familie har vi ingen grund til ikke at kunne lide chipsene. Har du bemærket det blå og gule på din tallerken? Hvis du er en stor fan af Michigan Wolverines, vil du helt sikkert lave denne blomkålsdip og servere den med Garden of Eatin ’blå majschips. Bliv blå!

    Hvis du leder efter en dukkert, der kan passe til alles behov, er denne sunde krydrede blomkålsdip den, du skal bogmærke. Fordi det er hjemmelavet, kan du justere dets krydderi og salthed. Endnu bedre, denne sunde og farverige spildagsdip tager kun 10 minutter at forberede. Dine venner og gæster vil være tilfredse med, hvor appetitligt det ser ud og smager.


    Sådan steges blomkål

    Til denne opskrift kan du bruge ovnen til at stege din blomkål, som jeg gjorde i denne ristet blomkål opskrift, eller hvis du har en, kan du bruge din fantastiske luftfryser.

    For at stege blomkål i din frituregryde skal du bryde blomkålen i små buketter og dække buketterne med lidt olivenolie og en lille smule salt. Luftstege ved 390 grader Fahrenheit i cirka 20 minutter og ryst kurven så tit. Din blomkål er færdig, når den er let brunet. Smag blomkålen og bliv overrasket over den lækre forvandling.


    Smelt smørret i en gryde ved middel-lav varme, fjern det fra varmen. Rør mel, salt, tør sennep og peber i.

    Sæt gryden tilbage på varmen og kog under omrøring i 1 minut.

    Tilsæt gradvist mælk eller let fløde under omrøring, indtil det er godt blandet.

    Fortsæt med at koge, under konstant omrøring, indtil det er tyknet og glat. Reducer varmen til lav og lad det simre under omrøring i 5 minutter.

    Tilsæt osten og kog under omrøring, indtil osten er smeltet og saucen er glat og godt blandet.

    Server med pasta eller grøntsager og nyd.

    Sådan bruges

    • Makaroni og ost: For at lave en hurtig makaroni og ost kombineres saucen med 3 til 4 kopper kogte og afdryppede makaroner. Overfør til en smurt bageform og top med smørret brødkrummer og mere ost, hvis det ønskes. Bages i en 350 F ovn, indtil boblende og brødkrummer (hvis de bruges) er brune (ca. 20 til 25 minutter).
    • Fyldte bagte kartofler med broccoli: Bag 4 til 6 store rødbrune kartofler, til de er møre. Del kartoflerne op, og fnug kartoflen let med en gaffel, så skallen forbliver intakt. Arranger på tallerkener. Top med varm kogt broccoli og slev ostesauce over broccoli.
    • Kylling eller Tyrkiet Sandwich Smelter: Læg 4 tykke skiver toast på en bageplade. Top hver skive toast med kalkun- eller kyllingeskiver og en skive tomat. Dryp med ostesovs og top derefter med bacon. Læg under slagtekyllingen, indtil den er opvarmet, og ostesovsen er boblende.

    Hvordan opbevares og genopvarmes ostesauce?

    Opbevar ostesovsen tildækket i køleskabet i op til 2 dage. Det kan opvarmes på komfuret over medium varme eller i trin på 30 sekunder i mikrobølgeovnen.

    Hvorfor er min ostesauce ikke glat?

    En grund kan være, at rouxen - det smeltede smør og melblandingen, der tykner den hvide sauce - kan være overstegt eller brændt. Opskriftens anbefalede varme- og tilberedningstid bør forhindre det. Det er også vigtigt at tilføje mejeriet langsomt og omrøre konstant, mens du gør det. Osten kan også være en faktor. Friskrevet ost fungerer bedre end emballeret revet ost. Når du tilføjer det, skal varmen være lav for at undgå at bryde osten, hvilket vil forårsage en kornet sauce. Prøv at tilføje halvdelen af ​​osten, og rør den i, indtil den smelter, og tilsæt derefter resten. Du kan også fjerne gryden fra varmen i løbet af dette trin og kun varme den, hvis det er nødvendigt for at hjælpe med at smelte.


    Vegansk krydret blomkål cashew ost dip

    For et par år siden begyndte jeg at bruge en kombination af grøntsager og nødder til at skabe super frodige, cremede saucer og suppebunde. Det er mest elsket i denne store suppe opskrift, men har også været omtalt i artiskok dip og endda gryde tærte.

    Det er en pålidelig sejr og en slags opskrift "system", jeg er kommet til at stole på for alle ting cremet og krydret.

    Mens jeg har blandet og remixet og justeret det på mange måder gennem årene, var den eneste ting, jeg endnu ikke havde forsøgt at gøre, at tykke det til brug som en osteagtig, krydret, synke-nogle-chips-in dip.

    Det kommer sammen på 25 minutter (normalt mindre) og med kun en håndfuld ingredienser. Det smager mælkeholdigt og kan godt lide, at det mangler alvorlige næringsstoffer, men er mælkefrit og fyldt med mikronæringsstoffer.

    For at gøre det koger du fire kopper friske (eller frosne) blomkålsbuketter sammen med to tredjedele af en kop rå cashewnødder (eller brug ukogte, afskallede hampefrø til et nøddefrit alternativ).

    Mens blomkål og cashewnødder koger, kan du komme i gang med at samle dine andre ingredienser - filtreret vand, næringsgærflager (tilføj ost og dybde af smag), syltet jalapeñosaft, salt, pilrodstivelse eller majsstivelse (til at tykne) og hvidløgspulver .

    Kom alt i en blender sammen med blomkål og cashewnødder.

    Blend derefter på højt, indtil du har en super glat og cremet sauce.

    Overfør blandingen til en stor sauterpande og varm den over medium lav i blot et par minutter under konstant omrøring, eller indtil blandingen tykner til en dunk-værdig dip.

    Rør en dåse grøn chili i.

    Smag til, og juster krydderierne efter dine smagspræferencer. Mere salt, mere jalapeñosaft osv.

    Jeg kan godt lide at servere dipen toppet med friske jalapeños, koriander og tomater med et par streger røget paprika. Men pynt er helt valgfrit her.

    Bare sørg for at bevæbne dig med masser af sprøde tortillachips og sprøde grøntsager til at dyppe, dunke og synke.

    Jeg håber, du elsker denne veganske krydrede blomkål cashew ost dip!

    Hvis du når det, så lad mig det vide! Efterlad en kommentar, bedøm opskriften, og glem ikke at tagge et foto #blissfulbasil på Instagram.


    Opskriftsoversigt

    • nonstick madlavningsspray
    • 2 æg
    • ½ kop mælk
    • ¾ kop krydrede brødkrummer
    • 2 spiseskefulde mel
    • 1 medium blomkål, brudt i små buketter
    • ¼ kop let mayonnaise
    • ¼ kop almindelig fedtfri græsk yoghurt
    • 2 spsk tilberedt peberrod, eller efter smag
    • ¼ citron, saftet
    • salt og formalet sort peber efter smag

    Forvarm ovnen til 400 grader F (200 grader C). Coat en rimmet bageplade med nonstick spray.

    Pisk æg og mælk sammen i en medium skål. Hæld brødkrummer og mel i separate genlukkelige plastposer. Ryst blomkålsbuketterne i mel, og hæld dem derefter i mælkeblandingen. Brug en hulske til at overføre buketter til brødsmuldsposen og ryst den til frakke. Hæld buketter på den tilberedte bageplade og sprøjt topene med nonstick -spray.

    Bages i den forvarmede ovn i 15 minutter.

    Imens kombineres mayonnaise, yoghurt, peberrod og citronsaft i en skål. Smag til med salt og peber. Stil dip i køleskab til servering.

    Vend buketterne og fortsæt med at bage til de er gyldne, cirka 15 minutter mere. Server med dipping sauce.


    Tilmeld dig Simply7 -nyhedsbrevet for den første smag af de nye varianter, de seneste nyheder, særlige tilbud og mere!


    Aldi sælger Buffalo Blomkålsdip, og det er den lav-kulhydratfest-hack, du har ledt efter

    En af de hårdeste dele ved at følge en keto -livsstil er at mødes med venner. Sikker på, at du sandsynligvis har det godt med at spise bollefrie burgere og salater uden croutoner, når du er alene hjemme, men når du går til en fest, og de eneste ting at spise er kringlebid og kage. det kan blive lidt besværligt. Det er her geni keto-venlige festhacks som denne Aldi blomkålsdip kommer ind.

    Aldi rullede Park Street Deli Blomkålsdip ud for nylig, og det har været et totalt hit hos alle, der kan lide dip. hvilket er alle. Den findes i to sorter, der skal efterligne nogle af dine yndlingspålæg: Buffalo and Roasted Chile & Pepper Jack. Den bedste del er, at den er lavet med en blomkålsbase, så den er velegnet til alle slags mennesker, der følger alle slags kostvaner, herunder keto og vegetar.

    Med kun 3 netto kulhydrater og 60 kalorier pr. Portion, kan du parre dette med alle mulige ting for at lave en sundere fest snack, der fungerer for dig. Nogle ideer til at komme i gang? For vores keto -folk har nogle foreslået flæskesvær, blomkålschips og grøntsager. For alle andre? God ol 'chips eller brød fungerer godt.

    Hvis du finder disse dips på din lokale Aldi, vil de køre dig omkring $ 3,49 hver, hvilket med en anden side sandsynligvis kun handler om, hvad du vil betale for en Super Bowl -fest snack. Bare sørg for at medbringe nok til at dele. noget fortæller mig, at disse ting vil blive et stort hit.


    Se videoen: AUSTRALIAN TRIES AMERICAN CHIPS!! (Kan 2022).