Nye opskrifter

Aubergine zacusca

Aubergine zacusca


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bag aubergine og donuts og rengør. Auberginerne drænes og hakkes derefter. Donuts rengøres også og sættes gennem hakkemaskinen, derefter auberginen. Løget renses og føres gennem hakkemaskinen.

Kom olien i gryden, sæt løget til at stivne. Når løget er blødgjort, tilsættes donuts. Når løgdoughnuts er blevet kogt, tilsættes den aubergine, der er givet gennem hakkemaskinen.

Smag til med salt, tilsæt laurbærblade og peberkorn. Du kan også tilføje en spiseskefuld sukker i aubergine zacusca , for en sødere smag.

Koge aubergine zacusca indtil olien kommer ud på toppen.

Aubergine zacusca kom i krukker og kog i et dampbad i 30 minutter (fra det øjeblik det begyndte at koge).


Video: Už nikdy nebudete smažit lilek! Nejrychlejší a nejchutnější předkrm (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Yehudi

    Tak for informationen, kan jeg hjælpe dig synonymt med noget?

  2. Daira

    In all probability. Højst sandsynlig.



Skriv en besked