Nye opskrifter

Vegansk opskrift på havregryn med chokoladechip

Vegansk opskrift på havregryn med chokoladechip


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • Fadstype
  • Kiks og småkager
  • Cookies
  • Havregrynskager

Denne opskrift laver 24 veganervenlige jordnøddesmør og havregryn med chokoladechips og valnødder. Ingen vil være i stand til at modstå dem!

2 personer lavede dette

IngredienserServerer: 24

  • 200 g florsukker
  • 80 ml sojamælk
  • 85 g jordnøddesmør
  • 2 spsk vegetabilsk olie
  • 1 tsk ren vaniljeekstrakt
  • 120 g fuldkornsmel
  • 80 g havre
  • 1/2 tsk sodavand
  • 1/2 tsk salt
  • 130 g veganske chokoladechips
  • 60 g hakkede valnødder

MetodePrep: 15min ›Kog: 10min› Ekstra tid: 10min afkøling ›Klar om: 35min

  1. Forvarm ovnen til 220 C / gas 7. Smør bageplader let.
  2. Rør sukker, sojamelk, jordnøddesmør, olie og vaniljeekstrakt sammen med et piskeris i en stor skål, indtil det er helt glat.
  3. Bland mel, havre, sodavand og salt i en separat skål; tilsæt til jordnøddesmørblandingen og rør for at kombinere. Fold chokoladechips og valnødder i melblandingen.
  4. Kom store skefulde af kagedejen på bagepladerne, så der er lidt mellemrum mellem dem.
  5. Bag småkager i forvarmet ovn, til de er brune langs kanterne, cirka 10 minutter. Afkøl småkager på bakken i 10 minutter, før du fjerner dem til en kølerist for at afkøle helt.

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(44)

Anmeldelser på engelsk (42)

af MustangSally

Prøv denne opskrift !!! Jeg elskede elskede elskede disse cookies. Bedste veganske cookie jeg nogensinde har smagt. Jeg brugte mandelmælk i stedet for soja (havde ikke nogen), og jeg brugte 1/2 kop farin og 1/2 kop hvidt sukker i stedet for en kop hvidt sukker. Alt andet i den originale opskrift fulgte jeg til en tee, og kagerne var fantastiske.-14. marts 2015

af gina

Disse cookies er lækre. Jeg er ikke veganer, men havde lyst til chokoladekager, da jeg fandt denne opskrift. Jeg er sikker på, at opskriften er perfekt som skrevet, men på grund af ingredienserne i hånden brugte jeg mandelmælk i stedet for sojamelk, erstattede 1/2 kop Truvia til halvdelen af ​​sukkeret, brugte let olivenolie i stedet for rapsolie og almindelig chokoladechips. Lækkert! -26. Maj 2015

af candybar0831

Jeg brugte lidt mindre sukker og lidt mere jordnøddesmør. Jeg elskede det! Min mand, der ikke er en sundhedsnød, elskede disse cookies. Han troede mig ikke, da jeg fortalte ham, at jeg brugte hvedemel og ikke smør. Jeg vil lave dette igen og igen! -02 Jan 2015


Veganske havregrynschokoladekager

Disse veganske chokoladekager med havregryn er lavet med gammeldags havre. Der er bare noget så hyggeligt ved havregrynskager.

Veganske havregrynskager med chokoladechips Glutenfri opskrift Veganske havregrynskager Veganske juleopskrifter Chokoladeflis Havregryn

De minder mig om køligt vejr mødres køkken og generelle behagelige følelser.

Veganske chokoladekager med havregryn. Disse veganske chokoladekager med havregryn.

Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Sundere Fit Vanten Køkken Opskrift Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Havregryn Chokolade Chip Cookies Chokolade Chip Havregryn

Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Baker By Nature Opskrift Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Vegan Havregryn Chokolade Chip Havregryn

Vegan Havregryn Rosin Chokolade Chip Cookies Opskrift Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Havregryn Chokolade Chip Cookies Chokolade Chip Havregryn

Gooey Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Glutenfri Opskrift Chokolade Chip Havregryn Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Havregryn Chokolade Chip Cookies

Vegan Glutenfri Havregryn Chokolade Chip Cookies Bojon Gourmet Opskrift Havregryn Chokolade Chip Cookies Glutenfri Havregryn Chokolade Chip Cookies Glutenfri Havregryn

Den bedste Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Gf Opskrift Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Havregryn Chokolade Chip Cookies Chokolade Chip Havregryn

De bedste Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Gf Opskrift I 2021 Havregryn Chokolade Chip Cookies Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Chokolade Chip Cookies

Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Gf Min Favorit Ve Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Glutenfri Havregryn Chokolade Chip Cookies Vegan Havregryn Cookies

Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Opskrift Ren Spise Vegansk Kekse Susses Lecker

Blød Jordnøddesmør Havregryn Chokolade Chip Cookies Butternut Bageri Opskrift Jordnøddesmør Havregryn Chokolade Chip Cookies Jordnøddesmør Havregryn Chokolade Chip Chokolade Chip Havregryn

Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Baker By Nature Opskrift Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Havregryn Chokolade Chip Cookies Chokolade Chip Havregryn

Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Glutenfri Næret af Caroline Opskrift Havregryn Chokolade Chip Cookies Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Glutenfri Chokolade Chip Cookies

Sej Vegansk Havregryn Chokolade Chip Cookies Spis med Klarhed Opskrift Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Cookie Opskrifter Lav Sukker Chokolade Chip Havregryn

Min favorit Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Gluten Fr Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Havregryn Chokolade Chip Cookies Cookies Opskrifter Chokolade Chip

Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Vi fejrer National Chocolate Chip Day i dag med en helt ny opskrift Den bedste Vegan Chocolate Chip Havregryn C I 2020

Bedste Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Karissa S Vegansk Køkken Opskrift Havregryn Chokolade Chip Cookies Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Chokolade Chip Havregryn

Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Havregryn Chokolade Chip Cookies Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Chokolade Chip Havregryn

Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Glutenfri Opskrift Havregryn Chokolade Chip Cookies Vegan Chocolate Chip Cookies Vegan Havregryn Cookies

Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Gf Opskrift Vegan Havregryn Chokolade Chip Cookies Havregryn Chokolade Chip Cookies Chokolade Chip Havregryn


Sådan laver du vegansk havregryn chokoladekage:

Opret først to veganske æg ved at blande to spiseskefulde hørfrømel med seks spiseskefulde mælk uden mælk.

Derefter fløder du vegansk pindemargarine (min favorit er Earth Balance), farin, granuleret sukker og veganske høræg. (Du kan enten bruge en gaffel eller håndpisker).

Tilsæt nu rullet (gammeldags) havre, mel til alle formål, salt, bagepulver og bagepulver. Bland ingredienserne til dejen til det er godt kombineret.

Tilsæt nu hakkede pekannødder og chokoladechips. Kagedejen vil være temmelig stiv på dette tidspunkt, så du skal muligvis få hænderne i at blande tingene godt sammen.

Din kagedej skal nu se sådan ud! Og det smager FANTASTISK! Og ja, du kan spise det, fordi det er vegansk! Ja!

Nu skal du beslutte, hvilken størrelse cookies du vil have! Form en kugle (disse er cirka to spiseskefulde) og læg den på en bageplade. Inden ovnen bruges, skal du bruge en spatel til at flade lidt ud.

Bag cookies på midterste rille i ovnen i 10-12 minutter (små 2 T. cookies) eller 12-14 minutter (større & frac14 C. cookies.). Når småkagerne lige er begyndt at blive brune på toppen og lysebrune i bunden, er de færdige!

Træk bakken ud af ovnen, og lad småkagerne hvile i et minut eller to, før du forsigtigt forsøger at overføre cookies til trådkølerække.


SÅDAN LAGES COOKIES MED REDDELIG MANDELSKÆR eller HAVREMÆSKE

TIL INGREDIENSER OG FULDFØRENDE INSTRUKTIONER SE OPLÆGNINGSKORTET I slutningen af ​​denne post

Disse cookies er utroligt nemme at lave. Sådan gør du:

TRIN 1

Hav noget frugtkød klar efter at have lavet din egen hjemmelavede mælk uden mælk.

TRIN 2

Bland alle de tørre ingredienser sammen

TRIN 3

Bland alle de våde ingredienser, herunder mandelmassen sammen.

TRIN 4

Lad småkagedejen stivne i køleskabet, og skub derefter dejen ud og ud på et bageplade.

Jeg elsker mit USA Pan Cookie Sheet. Det varmer jævnt og intet stikker nogensinde, plus de har en livstidsgaranti og er til en rimelig pris.

TRIN 5

Jeg elsker, at når du laver denne opskrift, får du dig selv en dejlig frisk hjemmelavet mælk uden mælk samt en bunke lækker Mandelkød eller havregryn Chokolade Chip Cookies . Hvor perfekt er det?

HAR DU LAGET DENNE OPGAVE?
Hvis du gjorde det, vær en ☆ og lad mig vide, hvad du synes ved at bedømme det og kommentere herunder. Tag mig også på Instagram. Jeg er @avirtualvegan, og mit hashtag er #avirtualvegan


Vegansk opskrift på havregryn med chokoladechip

En sjov ting sker, når folk begynder at lave sund mad til familie og venner. De føler behov for at meddele dette til alle, før de serverer det. “ Ok, fyre. Vent, indtil du prøver denne muffin! Den er lavet med hørfrø og mandelmel, og den har ikke sukker! Det er utroligt! ” Selvfølgelig tænker alle andre det ’s sandsynligvis utroligt dårligt og utroligt smagløs. Eller vil eleverne komme til min klasse og gå meget motiverede hjem (en god ting) til at revidere spisekammeret, køleskabet og familiens kost. Og selvom jeg opfordrer dem til ikke at gøre det, føler de sig tvunget til at sætte familien ned og fortælle dem, hvordan tingene kommer til at ændre sig her! Der vil ikke være mere sukker! Eller forarbejdede snacks! Suzy, spyt det tyggegummi ud. Ved du ikke, at aspartam er madrelateret klage nummer én til FDA? ” Desværre, på trods af vores velmenende hensigter, fremkalder denne strategi sjældent et positivt svar.

På den anden side elsker jeg at kunne dele opskrifter, der er lækre, lette og bare tilfældigvis er gode for dig. Tag disse chokoladeflis -havregrynskager, for eksempel. Ved hjælp af en base af valnødder, ahornsirup og et strejf af kokosolie i stedet for smør og æg, er disse bare darn velsmagende og ikke-så lurvede, ernæringsmæssigt talt.

Valentine ’s Day er lige rundt om hjørnet, og hvis din skole eller kontor tillader godbidder at blive bragt ind, hvorfor så ikke lave et parti af disse? Ligesom mange cookieopskrifter kan du lave dejen flere dage i forvejen og opbevare den tildækket i køleskabet. Tag den ud, når du er klar til at bage, og øs den på dine bageplader. Du kan endda fryse cookies ubagt. Læg dem i et enkelt lag på bagepladen og stil formen i fryseren. Når småkagerne er frosset fast, skal du overføre dem til en lufttæt beholder og opbevare dem frosne, indtil du er klar til at bage. Læg dem derefter på en tilberedt bageplade direkte fra fryseren og tilsæt yderligere et minut eller to til bagetiden.

Ja, jeg ved, det er så meget spændende, at de er fulde af fibre og ikke indeholder raffineret sukker. Heller ingen animalske produkter, hvis det er vigtigt for dig. Du kan endda gøre dem glutenfri ved at bruge glutenfri havre. Men du behøver ikke gå rundt og sige, “OMG! Prøv disse cookies! De er glutenfrie, og de er VEEE-GAN! Medmindre din motivation er at afskrække alle, der tager, og beholde dem alle for dig selv. Hmmmmm … …


Det er den dejligste tid på året …, fordi det er (uofficielt) COOKIE SÆSON!

For at fejre deler jeg en af ​​mine mest efterspurgte opskrifter med dig: veganske chokoladekager med havregryn! Og efter omhyggelig test og tweaking kan jeg trygt forsikre dig om dette kun opskrift på veganske chokoladekager med havregryn, du nogensinde får brug for.

Crunchy, sej og eksploderende med sløv chokolade i hver bid, disse cookies har virkelig det hele! Men vent: der er mere og mere! Jeg kunne i høj grad lette kaloriprisen på denne opskrift takket være Stevia In The Raw® Bakers Bag. Denne opskrift kræver lige dele granuleret og brunt sukker - så jeg erstattede alt det granulerede sukker, jeg typisk ville have brugt, med dette fantastiske nul -kalorie -sødemiddel fremstillet af ekstrakter af de søde blade af stevia -planten, og gæt hvad? Du kan ikke se forskel! Ligesom, ikke engang en lille smule. Og at bytte Stevia In The Raw® Bakers Bag i denne opskrift - eller en af ​​dine andre favoritter – kunne ikke være lettere, da den er formuleret til at måle kop til kop med sukker, så ingen konvertering er nødvendig.

P.S. Da denne opskrift er vegansk … kan du helt snige en bid af kagedejen. Det er SÅ lækkert!

Tips og tricks til succes med opskrift:

  • Du kan købe Stevia In The Raw® online eller bruge dette værktøj til at finde en forhandler i nærheden af ​​dig. Og tjek deres kuponer og tilbud her.
  • Tjek mærkets kuponer og tilbud her, og for mere sød godbordsinspiration, der giver dig mulighed for at "Halve din kage og spise den også", tjek denne nye, GRATIS ecookbook fra Stevia In The Raw®
  • Lysebrunt sukker kan bruges i stedet for det mørkebrune sukker, men dette vil ændre smagen lidt. Og selvom det kan virke som en fristende idé bare at springe det brune sukker over og bruge ALLE Stevia In The Raw®, så må jeg fraråde det! Fordi brunt sukker tilføjer fugt og sødme, er det en vigtig ingrediens.
  • Sørg for at tjekke, om dine chokoladechips er mælkefrie! Mange mærker er ikke.
  • Fordi jeg ved, at mange er allergiske over for nødder, ville jeg bemærke, at du kan udelade dem uden at foretage andre ændringer. Du kan også bruge valnødder i stedet for pekannødder, hvis det foretrækkes.
  • Til sidst, for at give disse småkager en utrolig smag, tilføjede jeg kanel, muskatnød og melasse. For de bedste resultater skal du bruge mild melasse og ikke sortstroppens sort, som er for bitter.

Skål med kagesæsonen, mine venner!

Hvis du prøver denne opskrift på Vegan Oatmeal Chocolate Chip Cookies, skal du efterlade en kommentar herunder og glem ikke at tage et billede og tagge det #bakerbynature på instagram!


  1. Mål ingredienserne og læg dem til siden. Forvarm ovnen til 180c (350f).
  2. Tilsæt kokossukker og blødgjort vegansk smør i en stor skål.
  3. Bland sukker og blødgjort smør kraftigt i 1-2 minutter, til det er blødt og cremet.
  4. Tilsæt de våde ingredienser, indtil det er kombineret.
  5. Tilsæt de tørre ingredienser og bland ingredienserne sammen, indtil du har en jævn blanding.
  6. Rør chokoladechips og havre i og bland indtil de er jævnt fordelt.
  7. Med enten en scoop eller dine hænder deles kagedejen jævnt i 15 kugler.
  8. Læg den på en bageplade beklædt med bagepapir med en afstand på 2-3 centimeter fra hinanden.
  9. Bages i 9 - 11 minutter eller indtil kanterne er lidt mørkere, men midten stadig er blød. Lad den stivne i 1-2 minutter.

Nødder og chokolade gør underværker sammen. Og det er ikke anderledes i denne veganske opskrift på havregryn.

Nøddeelskere bør prøve at tilføje en håndfuld af deres yndlingsnødder i denne opskrift. Smadre dem bare en lille smule og bland dem i kagedejen, samtidig med at du tilføjer chokoladechips.

Hasselnød fungerer fremragende med mælk og mørk chokolade, mens macadamianødder fungerer rigtig godt med hvid chokolade.


Giant Chocolate Chip Cookie For One

Ingredienser

  • 3 spsk hurtige havre
  • 2 spsk havregryn
  • 1 spsk sukker, uraffineret, hvis det ønskes
  • 1 1/2 spsk smør eller nøddesmør efter eget valg
  • 1 1/2 spsk æblemos, græskar, bananmos eller yderligere smør eller nøddesmør
  • 1/8 tsk kanel
  • 1/8 tsk salt
  • 1/16 tsk bagepulver
  • 1 spsk mini chokoladechips

Instruktioner

Noter

Har du lavet denne opskrift?

Flere opskrifter til enkelt servering

Vurder denne opskrift

Udgivet den 1. marts 2020

Chocolate Covered Katie er en af ​​de 25 bedste madwebsteder i Amerika, og Katie har været omtalt på The Today Show, CNN, Fox, The Huffington Post og ABC's 5 O'Clock News. Hendes yndlingsmad er chokolade, og hun tror på at spise dessert hver eneste dag.

Gå ikke glip af de nye gratis sunde opskrifter

Tilmeld dig herunder for at modtage eksklusive og altid gratis sunde opskrifter lige i din indbakke:


Nem Vegan Chokolade Havre Cookies

Havre og chokolade er en fantastisk kombination, den seje konsistens fra havre parret med bittersød chokolade er en fantastisk kombination!

De er især perfekte, når de først kommer ud af ovnen.

Chokoladen er helt klisset og smeltet, og havre-, kanel- og vaniljesmag fylder bare dit hjem.

Nogle gange kan jeg ikke modstå bare at have et par til morgenmad, det er en lidt mindre sund, men alligevel absolut lækker måde at nyde din havre på!

For at få den perfekte seje konsistens med en aldrig så let sprød yderside fandt jeg det søde sted til bagning at være mellem 11-13 minutter.

Mellem 11-12 vil give dig en blødere og mere sej cookie, og mellem 12-13 vil give dig en lidt mere tæt.

Når du først har set de gyldenbrune kanter, ved du, at de er klar til at komme ud!

Husk også, at de er færdige med at lave mad, når de er ude af ovnen, så det er okay, hvis de stadig er lidt bløde, når du tager dem ud!


Opbevaring & amp; Frysning

Hvis du har ekstra cookies, skal du lægge dem i en lufttæt genlukkelig pose eller lufttæt beholder.

  • Opbevares kl stuetemperatur i op til 3 dage.
  • Opbevares i køleskab i op til en uge.
  • Du kan frys disse cookies i op til en måned.

Har du lavet denne opskrift?
Efterlad venligst en kommentar og a stjerne anmeldelse under.