Nye opskrifter

Æblekage med semulje -top

Æblekage med semulje -top


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Riv æblerne på et stort rivejern og bland med kanel (kog ikke).

Lav en blanding af 1 kop semulje, 1 kop mel, 1 kop sukker og bagepulver.

Æbler er delt i 2, blandingen med semulje er også delt i 2 (pas på, at det halve ikke er en kop og 1/2, fordi melblandingen med semulje og sukker ikke længere er så løs), og smørret deles i 3.

Kom 1/3 af smørret i tern i en bakke (jeg lavede i en forlegenhed med en størrelse på 28 x 28) og hæld derefter halvdelen af ​​blandingen af ​​semulje med sukker og mel (ca. en kop med en spids eller en kop og 2-3 spiseskefulde) derefter sættes halvdelen af ​​æblerne, derefter resten af ​​blandingen med semulje, igen 1/3 af smørret, den anden halvdel af æblerne og resten af ​​smørret i tern. Drys de knuste valnødder (større) i overflod.

Bages ved middel varme i cirka 45-50 minutter.

Lad afkøle og skær.


Lagkage med semulje og mælk

Bland i 3 minutter, indtil du får en homogen og let creme.

Tilsæt 150 ml olie og sigt derefter 250 g mel, 3 spiseskefulde kakao og 7 g bagepulver.

Bland med en spatel, indtil den er glat.

Tilsæt 200 g smeltet chokolade, 150 ml mælk og romessens.

Bland med en spatel, indtil den er glat.

Hæld sammensætningen i en ovnplade (25X25 cm) beklædt med bagepapir. Niveau kompositionen.

Sæt bakken i den forvarmede ovn ved 180 grader i 30 minutter.
Fjern gryden fra ovnen, lad bordpladen køle af.

Fjern bordpladen fra bakken og skær den i halve.

Læg toppen af ​​bordpladen i bakken, hvor du vil bygge kagen.
Kom 900 ml mælk og 100 g sukker i en gryde. Røre rundt.

Når mælken har nået kogepunktet tilsættes 200 g semulje.

Rør konstant ved svag varme.

Når semuljen er puffet, næsten færdig, tilsættes den revne skal af en citron.

Rør rundt og sluk derefter for varmen. Tilsæt 50 g kokosflager og vaniljeessens.

Der omrøres, indtil sammensætningen er inkorporeret og homogeniseret. Tilsæt 150 g smør. Rør indtil det er smeltet og inkorporeret.

Opdel den opnåede semulje -sammensætning i to lige store dele.
Hæld en del over den første halvdel af bordpladen i bakken. Niveau jævnt.

Placer anden halvdel på tælleren. Tryk let med hænderne.

Hæld den anden del af semuljen. Niveau.

Stil kagen på køl i mindst 2 timer.
Tag kagen ud af køleskabet og portion efter ønske.

Skrab chokoladen over semulaglaget.

Pynt derefter med skiver jordbær eller anden frugt, du kan lide.

Opskrift video KAG I LAG MED GRÅ OG MÆLK nederste:


Ingrediens æblekage og karamelcreme:

  • 1 kg. æbler, skrællede skalaer og frøkasse (6 store æbler)
  • 150. af ml. af appelsinsaft
  • 2 spsk madstivelse
  • 470 gram sukker
  • 1 tsk kanelspids
  • 270 gram mel
  • 4 spsk semulje
  • 1 spsk citronsaft
  • 6 æg
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1 spsk vaniljeekstrakt
  • 1 knivspids salt
  • 300 gram smør
  • 200 gram flødeost (Philadelphia, udsøgt osv.)
  • 1 dåse dulce de leche (kondenseret mælk, 400 gram)
  • om nødvendigt: 2-3 spsk mælk
  • topping: 2 tynde tærteplader (kommerciel, linco eller hirse), 40 gram smør, 4 spsk sukker

Tilberedning af æblekage og karamelcreme:

1. 150 gram sukker sammen med 2 spsk vand kom i en gryde ved middel varme og kog sammen, indtil karamelliseringen (vandet fordamper og sukkeret får en smuk gylden farve, billedet til venstre). Tilsæt 150 ml. varmt vand og 1 spsk citronsaft og kog alt, indtil karamellen er helt opløst, og siruppen danner bobler på hele overfladen (billede til højre). Fjern sirupen fra varmen og lad den køle af.

2. Tænd for ovnen, og indstil den til 180 grader Celsius.

3. Adskil æggene, og pisk æggehviderne sammen med 1 knivspids salt i en stor skål. Tilsæt, 120 gram sukker, ske for ske, og pisk videre, indtil sukkeret er helt opløst. Tilsæt den afkølede karamelsirup, 100 gram smeltet smør (ikke varmt), æggeblommerne piskes lidt med en gaffel, 1 spsk vaniljeekstrakt, mel blandet med bagepulver og semulje (billedet til venstre). Bland med en spatel, løft sammensætningen fra bunden af ​​beholderen til overfladen, så luften, der akkumuleres i æggehviderne, ikke går tabt. Sammensætningen skal være halvflydende, om nødvendigt tilsættes 2-3 spiseskefulde kold mælk (en ad gangen) for at tynde den lidt.

4. I to identiske bakker (ovnplade, 38 & # 21535 cm.), Dækket med bagepapir, deles sammensætningen til bordpladen og jævnes med den på hele overfladen. Bag de to plader i 10-12 minutter i den forvarmede ovn ved 180 grader, tag dem derefter ud og lad dem afkøle uden at fjerne papiret.

5. Når pladerne er afkølet, fjernes bagepapiret, overlapper og fjerner kanterne, skæres derefter i halve og får 4 lige bordplader.

6. Skræl æblerne, fjern frøkassen og afvej dem for at opnå 1 kg. af rensede æbler. Skær i tern og opbevar i koldt vand for ikke at iltes.

Karamelliseret æblefyld

7. Karamelliser i en stor gryde 200 gram sukker. Når sukkeret har en gyldenbrun farve, tilsættes de godt drænet æbler og appelsinsaft. Snart falder æblerne, og der dannes en gylden sirup. På dette tidspunkt tilsættes stivelse og kanel opløst i 2-3 spiseskefulde koldt vand. Kog sammensætningen under omrøring forsigtigt, indtil den tykner.

8. Mens det stadig er lidt varmt, fordeles æblefyldet jævnt på to af de 4 bordplader.

ANDRE SÆRLIGE OPGAVER MED APPLER

Karamel creme

9. Til karamelcreme skal du bruge en dåse sødet kondenseret mælk (nødvendigvis sødet). Kom hele dåsen i en temmelig dyb gryde og dæk med koldt vand. Sæt det på ilden, og fra det øjeblik det begynder at koge, tæl 3 timer. Lad afkøle. Når den åbner, finder vi den inde i dåsen sød mælk (mælkesyltetøj), en tyktflydende og velhærdet karamelcreme, med en suveræn smag. Her, det hele procedure forklaret i en video tutorial.
10. 200 gram blødt smør (med 80% fedt) homogeniseres med røremaskinen med kold ostecreme, tilsat 1 spsk. Efter opnåelse af en cremet sammensætning, godt bundet, tilsættes 1 spsk karameliseret kondenseret mælkecreme (dåse leche). Det er inkorporeret med røremaskinen ved lav hastighed.

Sprød topping

11. Til topping lægges 1 tyndt stykke tærte i gryden. Smør hele overfladen med smeltet smør og drys med 2 spsk sukker. Bag i 5 minutter i den forvarmede ovn ved 180 grader, indtil den er karamelliseret. Gentag med det andet ark og lad det køle af, og smuldr derefter i stykker.

Montage

12. Saml kagen, skifte toppe med æblefyldet med to toppe, hvorpå karamelcremen fordeles. Overfladen skal være karamelcreme. Drys topping over den. Lad afkøle i mindst 3 timer før servering, gerne natten over.

Så længe kagen forbliver i køleskabet, vil bordpladerne absorbere meget af cremen og æblefyldet og blive blød og meget velsmagende. Kagen er lækker, ikke særlig sød, den er kølig og trøstende.


Kage med semulje

Denne opskrift på semulinkage er inspireret af den populære tyrkiske semulinkageopskrift & ndash Revani men også af den egyptiske Basbousa -opskrift. Den er lavet i den veganske version og fastende! Prøv det også!

Semulinkagen er en populær opskrift i Mellemøsten og det har en hel historie bag sig. Hakkekage fremstilles især i Egypten, Jordan, Tyrkiet men også andre østlige Middelhavsområder. Hver region gav denne kage et andet navn, men forskellene i tilberedning er minimale, grundopskriften er omtrent den samme.

Jeg besluttede at prøve denne semulinkageopskrift, fordi jeg i min forskning af populære opskrifter fra Mellemøsten opdagede Revani og Basbousa, to lækre semulinkager med små forskelle mellem dem. Jeg tog lidt fra hver, og jeg veganiserede opskriften. Desuden brugte jeg ikke hvidt sukker som sødemiddel, men agave og kokossukker.

Vidste du, at tyrkisk semuljekage hedder & bdquoRevani & rdquo og har været til stede i køkkenet i dette land siden osmannisk tid? Navnet & bdquoRevani & rdquo stammer fra navnet på byen Yerevan (i dagens Armenien), som engang blev erobret af osmannerne. For at fejre sejren blev denne semulinkage opfundet og spist meget ofte på det tidspunkt. Siden da er denne dessert blevet en vigtig del af det tyrkiske køkken.

Som jeg fortalte dig ovenfor, kan denne semulinkage findes under forskellige navne afhængigt af den region, hvor den er lavet. For eksempel kaldes den også Past & # 363sha, en opskrift oprindeligt fra Kuwait. Past & # 363sha adskiller sig fra de andre variationer af semulinkagen ved, at den har pistacienødder ovenpå og orange blomstervand i sammensætningen.

Dette er en meget enkel dessert, der ikke kræver en kompleks forberedelse. Kagen er i et enkelt lag luftig semulje, gennemblødt i en masse sirup. Yoghurt og smør er ingredienser i den originale opskrift, men jeg lavede uden, i fasteversionen, og det blev meget godt!

Inden servering kan du dekorere kagen med kokosflager eller nødder. Denne opskrift kan tilberedes hjemme meget hurtigt og uden for store anstrengelser, og du kan endda prøve at eksperimentere med forskellige varianter.


Video: An apple pie that melts in your mouth! Everyone is looking for this recipe! Simple and delicious 16 (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Yozshushura

    A very interesting thought

  2. Faraji

    Denne meddelelse, er matchløs))), meget det er behageligt for mig :)

  3. Tihkoosue

    Gennemgå venligst din besked

  4. Felrajas

    Efter min mening har du ikke ret. Jeg er sikker. Lad os diskutere det. Skriv til mig i PM, så kommunikerer vi.

  5. Harford

    Jeg tror, ​​at der begås fejl. Jeg foreslår at diskutere det.



Skriv en besked