
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Selvom det italienske køkken er min favorit, skammer jeg mig heller ikke over det spanske: P
- 1 kg kartofler
- 4 fed hvidløg
- 1 stort løg
- salt
- 1 grøn peber
- 250 g chorizo
- 100 ml olivenolie
- 1 varm peber (chili type)
Portioner: -
Forberedelsestid: mindre end 60 minutter
OPLAGE FORBEREDELSE Kartofler "a la Riojana":
Skær løget, finthakket hvidløg og peberfrugter i tern og steg på en pande med 100 ml olivenolie. Tilsæt derefter chorizoen, kartofler i skiver og varme peberfrugter og kog i yderligere 5 minutter. Dæk til med vand og lad det simre, til kartoflerne er kogte.
Chorizo er en type pølse (pølse), der er specifik for den iberiske halvø. Ingredienser: svinekød, sød eller krydret paprika, salt, vand, hvidløg og selvfølgelig flæskemat.
Tips sider
1
Du kan erstatte den varme peber med varm paprika, og du kan tilføje et laurbærblad.
2
Du kan erstatte Chorizo med en anden type pølse, men du får ikke det samme resultat.
It is remarkable, rather the helpful information
Meget sjov mening
mmm)) så fedt))
Tak for oplysningerne.
Bravo, din tanke er bare fantastisk
Jeg er helt enig med dig.
Jeg deler hendes synspunkt fuldt ud. Det handler om noget andet og ideen om at holde.