Nye opskrifter

Kartofler "a la Riojana"

Kartofler


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Selvom det italienske køkken er min favorit, skammer jeg mig heller ikke over det spanske: P

  • 1 kg kartofler
  • 4 fed hvidløg
  • 1 stort løg
  • salt
  • 1 grøn peber
  • 250 g chorizo
  • 100 ml olivenolie
  • 1 varm peber (chili type)

Portioner: -

Forberedelsestid: mindre end 60 minutter

OPLAGE FORBEREDELSE Kartofler "a la Riojana":

Skær løget, finthakket hvidløg og peberfrugter i tern og steg på en pande med 100 ml olivenolie. Tilsæt derefter chorizoen, kartofler i skiver og varme peberfrugter og kog i yderligere 5 minutter. Dæk til med vand og lad det simre, til kartoflerne er kogte.

Chorizo ​​er en type pølse (pølse), der er specifik for den iberiske halvø. Ingredienser: svinekød, sød eller krydret paprika, salt, vand, hvidløg og selvfølgelig flæskemat.

Tips sider

1

Du kan erstatte den varme peber med varm paprika, og du kan tilføje et laurbærblad.

2

Du kan erstatte Chorizo ​​med en anden type pølse, men du får ikke det samme resultat.


Video: Crispy Oven Roasted Spanish Potatoes (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Leodegrance

    It is remarkable, rather the helpful information

  2. Flaviu

    Meget sjov mening

  3. Jarman

    mmm)) så fedt))

  4. Bruno

    Tak for oplysningerne.

  5. Oengus

    Bravo, din tanke er bare fantastisk

  6. Kajin

    Jeg er helt enig med dig.

  7. Shaktigami

    Jeg deler hendes synspunkt fuldt ud. Det handler om noget andet og ideen om at holde.



Skriv en besked