Nye opskrifter

Kål med hakkede ribben

Kål med hakkede ribben


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Jeg forberedte alle ingredienserne, for at have dem ved hånden, jeg rensede løg og peberfrugter, jeg skar dem i større stykker, jeg hakkede kålen og jeg skar tomaterne i store stykker.

Jeg gned kålen med salt. Jeg klipper og skærer de rigtige stykker.

Jeg satte skinken på ilden med lidt olie, det efterlader også fedt fra ribbenene, jeg lader det varme op, jeg lægger ribbenene, derefter en efter en løg, peber, kål og til sidst tomaterne. Jeg dryssede lidt peber, jeg blandede godt, jeg lod skinken stå på bålet i cirka 30 minutter, derefter satte jeg det i ovnen i cirka 1 time og 1/2 ved svag varme. En fornøjelse, jeg erklærer mig fuld og tilfreds, mine smagsløg er i ekstase .... :)))))


26. september 2011

Ferskenkompothalvdele

Jeg lagde de vaskede frugter i krukker (flasker), skåret i halve.
Jeg fyldte glassets indhold med afkølet sirup, lavet af sukkervand (300 g sukker pr. 1 liter vand - kogt, indtil sukkeret er opløst).
Jeg lagde lågene på glassene, derefter steriliserede jeg dem i en stor skål.
sterilisering
I bunden af ​​gryden lægges nogle aviser eller klude (ikke glassene direkte på metallet). Vælg en stor gryde, så glassene er i vandet, op til læben. Over krukkerne placeres et køkkenhåndklæde gennemblødt i vand. Kog i 30-40 minutter, afhængigt af hvor store glassene er. Lad i vandskålen til næste dag, når de lægges i spisekammeret.
Det er meget duftende og sundt, fremstillet uden konserveringsmidler.

Champignon ciulama

Ingrediens:
500 g friske svampe - skov eller afgrøde & # 160
250 gram creme fraiche
2 spsk revet mel
et mellemstort løg
peber
dild


& # 160Skær løget meget lille og sæt det til at stivne efter det er blevet blødt, tilsæt de hakkede svampe, som vil efterlade vand og vil blive lavet i deres egen juice. Fyld op til vand fra tid til anden.

Når de er gennemtrængt, tilsættes salt, peber, fløde blandet med 2-3 spiseskefulde vand og mel. Der omrøres konstant og bringes i kog. På den måde skærer den ikke.

Til sidst lægger vi dild eller persille eller begge dele. og. glem ikke polenta.

Græskarsalat

Jeg havde nogle store græskar, og jeg tænkte, at de måske var for stærke til madlavning. Ingen måde, de smeltede næsten. Jeg skrabede dem af skallen og fjernede midten med frø. & # 160

- hak løget med 150 ml olie

- tilsæt revet courgette - drys først med salt, lad det stå i 30 minutter og pres

- tilsæt mosede tomater eller tomatsaft.

Kog indtil reduceret. Kom varmt i krukker, som lukker med det samme og steriliseres i 30 minutter. Server koldt, med kogte oliven eller æg, eller varmt, med ris, kød osv. & # 160

Jeg lagde tomater i tern og squash ordentligt, og det kom for saftigt ud. For at reducere det kogte jeg det for meget, og det virker for blødt. Lav ikke disse fejl.


Sarmales oprindelse

Sarmales betragtes som "skatte" i rumænsk gastronomi. De er faktisk hjemmehørende i Indien, hvorfra de gradvist "migrerede" mod vest. Opskriften spredte sig på Balkan, især i den byzantinske periode. Tyrkerne var dem, der kaldte dem "sarmale", og sådan er deres navn i dag. I det internationale køkken er de gået ind under et andet navn "dolma".
På nuværende tidspunkt er sarmales således gået ind i det internationale gastronomiske kredsløb under et andet navn: & bdquodolma & rdquo (= fyldt), brugt i Tyrkiet (dolmasi), Grækenland (dolmades), Iran (dolmeye), Armenien (tolma) og Aserbajdsjan (dolmasi) ).

I Rumænien forbereder husmødre sarmales især til traditionelle jul- og nytårsmåltider, men også til forskellige andre arrangementer i løbet af året, såsom bryllupper, dåbsfester og andre store helligdage.

Til deres tilberedning bruges normalt følgende ingredienser: hakket svinekød blandes med hærdet løg og ris, derefter lægges på et blad surkål eller vinstok. Også for smag putter folk i gryden tuci, blandt sarmalen, og flæskeskinke, røget ribben eller røget c & acircrnaţi. Rumænske sarmales er en ekstremt alsidig slags mad, og den bedste måde at indtage det på er at opvarme den næste dag. Det anbefales, at præparatet laves med tomatbund og dild ovenpå.


Bagte kalveopskrifter

Bagte kalveopskrifter søgeord efter analyse af systemet lister listen over søgeord relaterede og listen over websteder med relateret indhold, derudover kan du se, hvilke søgeord der er mest interesserede kunder på dette websted


Video: Bakina kuhinja- kako se kuva kelj fantastičan recept (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Mezisho

    Fantastisk artikel Mange tak

  2. Keary

    Som altid kunne jeg ikke lide noget, det er monoton og kedeligt.

  3. Deaglan

    What follows from it?



Skriv en besked