Nye opskrifter

Brown Sugar Caramel Soufflés

Brown Sugar Caramel Soufflés


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ingredienser

  • 1/2 kop (1 pind) usaltet smør
  • 1 kop (pakket) plus 2 spsk mørkt brunt sukker, plus ekstra til drys
  • 3/4 tsk vaniljeekstrakt
  • 1/4 tsk (sparsomt) salt
  • 2 spiseskefulde mel til alle formål

Opskriftsforberedelse

  • Forvarm ovnen til 400 ° F. Smør otte 3/4 kop souffléretter; drys med brunt sukker. Læg på rimmet bageplade. Smelt smør i kraftig medium gryde over medium varme; tilsæt 1 kop brunt sukker, fløde, vanilje og salt; rør til sukker opløses. Afkøl let. Hæld 1/2 kop karamel i en lille skål; reserve til sauce.

  • Tilsæt æggeblommer og mel til den resterende karamel i gryden; pisk konstant ved middel varme, indtil blandingen tykner, cirka 3 minutter. Afkøl 15 minutter.

  • Pisk æggehviderne i en stor skål ved hjælp af en elektrisk mixer, og pisk derefter gradvist 2 spsk brunt sukker til hviderne er stive, men ikke tørre. Fold 1/3 af det hvide i karamelblandingen i en gryde. Fold karamelblandingen i hvide, indtil den er inkorporeret. Fordel blandingen mellem tilberedte retter. Drys let med brunt sukker. Bages, indtil souffléerne er puffede og gyldenbrune, cirka 11 minutter. Server straks med reserveret karamelsauce.

Opskrift af Bon Appétit Test Køkkenreviewsektion

Velforberedt: Opskrifter fra Brooklyn's Baked

Jeg erhverver kogebøger, som mange kvinder køber sko, og mdashit var en stressende dag, den var til salg, den var bare for smuk til at efterlade i butikken. Der er spænding i jagten: efter nye smag, nye teknikker og nye kulinariske eventyr. Og alligevel er det sjældent, at jeg er lige så fuldstændig betaget af en ny kogebog som hvornår Bagte elementer krydsede mit skrivebord. Jeg læste det hurtigt på arbejdet og spiste derefter resten på min togtur hjem. Ved slutningen af ​​natten kølede en whisky fersken på hovedet kage på min tæller, og jeg havde markeret et par opskrifter til den kommende weekendbrunch, jeg var vært for.

Sagen er, det er ikke kun opskrifterne, der er gode. Bagte elementer er en kogebog, som du faktisk Læs. Forfatterne & mdashMatt Lewis og Renato Poliafito, ejerne af Brooklyn -bageriet Baked & mdashare er elskværdig og nacn i præamblerne til hver opskrift. Deres kærlighed til bagværk oser af siden, og deres entusiasme for hver ingrediens er smitsom.

Bogen er, som navnet antyder, organiseret omkring Matt og Renatos ti yndlingsingredienser: jordnøddesmør, citron og lime, karamel, sprut, græskar, maltet mælkepulver, kanel, ost, chokolade og banan. Opskrifter spænder fra enkle og underspillede til dejligt komplekse, med godbidder til alt fra morgenmad til dessert (hvis du er okay med kage til middag). Hvad skal man ikke elske? Her er fire af mine yndlingsopskrifter, komplet med Matt og Renatos dejlige introduktioner til hver.

Kaitlin: Denne opskrift er alt, hvad du nogensinde kan ønske dig i en kanelrulle, og mere & mdasha klæbrig græskardej med en klistret fyldning af sæsonkrydderier og en syrlig sød kærnemælk og flødeostglasur. Jeg lavede dem den første kolde efterårsmorgen, serveret med en kop stærk kaffe og nu kan jeg ikke lade være med at længes efter en hver morgen, da mine fødder ramte det kolde trægulv.

Matt og Renato: Amerikas madbaner og stoppesteder på motorveje er fyldt med utallige særheder og store samlinger af de absurde og mdashbizarre fastfoodkæder, der ikke ville overleve uden for et indkøbscenters beskyttende livmoder eller den glamløse oase af et pitstop ved vejkanten og mdashbut selv i disse lokaliteter, en butik dedikeret til en enkelt morgenmadspost (overdimensionerede kanelruller) virker lidt fremmed. Alligevel finder vi os selv forvirrede over butikken, dens gærede, kanelaroma, der luller dens tilhængere i en trancelike tilstand. Hvordan er dette et forretningskoncept? Hvor mange kanelruller kan en person spise på et givet år? Hvorfor er der ikke flere smag? Ingen af ​​disse spørgsmål er ligegyldige, når vi placerer vores ordre, og hjerter banker uregelmæssigt i forventning. Vores Pumpkin Cinnamon Rolls blev skabt dels som en ode til denne kædebutik, en kædebutik elsket af Renato. De er overraskende enkle at sammensætte og yderst imponerende at servere til en søndagsbrunch.

Bagning Bemærk: Du kan lave hovedparten af ​​denne opskrift aftenen før. Når rullerne er skåret og i gryden, skal du dække dem med to tætte lag plastfolie og stille dem på køl. Om morgenen skal du fjerne gryden fra køleskabet og fortsætte med opskriften som normalt, men sørg for, at de giver tilstrækkelig tid til, at dejen når stuetemperatur og hæver ordentligt.

Udbytte: 10 til 12 ruller

Til græskardejen:

3 1 & frasl2 kopper brødmel
1 & frasl4 kop granuleret sukker
1 & frasl4 kop fast pakket mørkt brunt sukker
1 spsk tør tør gær
1 tsk salt
1 & frasl2 tsk kanel
1 & frasl4 tsk hakket ingefær
1 & frasl4 tsk stødt kardemomme
3 ounce (3 & frasl4 stick) usaltet smør, blødgjort, skåret i 1 & frasl 2-tommers terninger
2 & frasl3 kop sødmælk
1 stort æg
2 & frasl3 kop græskarpuré

Til kanelfyldning:

3 & frasl4 kop fast pakket lysebrunt sukker
1 & frasl4 kop granuleret sukker
1 & frasl2 tsk kanel
1 & frasl4 tsk nelliker
1 & frasl4 tsk friskrevet muskatnød
1 & frasl4 tsk salt
1 ounce (1 & frasl4 stick) usaltet smør, smeltet

Til forsamlingen:

1 ounce (1 & frasl4 stick) usaltet smør, smeltet

Til flødeostfrosting:

2 ounce flødeost, blødgjort
3 spsk godt rystet kærnemælk
1 1 & frasl4 kopper konditorisukker, sigtet

Smør en 10-tommers rund kageform, beklæd bunden med bagepapir, og smør pergamentet. Støv pergamentet med mel, og bank det overskydende mel ud. I skålen med en stående mixer, der er udstyret med padleudstyret, blandes mel, sukker, gær, salt, kanel, ingefær og kardemomme på medium hastighed. Tilsæt smørret og bland indtil det er inkorporeret, cirka 1 minut. Tilsæt mælk og æg og bland ved lav hastighed, indtil det er inkorporeret. Tilsæt græskarpuré og bland på medium hastighed i 3 minutter. Dejen får en lys orange farve og føles blød og klistret. Fjern dejen fra skålen, form den forsigtigt til en stor kugle, glat toppen med dine hænder, og læg den i en ren, let smurt skål. Dæk med plastfolie og lad dejen hvile i 30 minutter. Imens laves fyldet.

2. Lav kanelfyldet:

I en lille skål røres sukker, kanel, nelliker, muskatnød og salt sammen. Tilsæt det smeltede smør og rør indtil det er kombineret.

Støv en arbejdsflade med et drys mel. Rul dejen til en stor rektangel med en kagerulle, cirka 20 x 10 tommer, pensel dejen med halvdelen af ​​det smeltede smør, og drys fyldet over smørret, så der efterlades en 1 & frasl4-tommers kant rundt om kanterne. Brug håndfladerne til at trykke fyldet let ned i dejen. Rul den lange side af rektanglet op for at danne en tæt log og læg den med sømmen nedad. Skær loggen i ti 2-tommer ruller. Læg den ene rulle i midten af ​​kageformen, og fyld derefter resten af ​​formen med de andre ruller. Pensl toppen af ​​rullerne med det resterende smeltede smør, dæk med plastfolie og sæt til side, indtil rullerne er næsten fordoblet i størrelse, cirka 45 minutter.

4. Forvarm ovnen til 350 & degF, og anbring risten i midten.

5. Bages i 25 til 30 minutter, eller indtil rullernes toppe er brune. For at hælde din glasur over stadig varme ruller for at få den bedste effekt, skal du forberede alle frostingredienserne, mens rullerne bager og frostingen (dette tager kun cirka 5 minutter) samles umiddelbart efter, at rullerne er kommet ud af ovnen.

I skålen med en stående mixer, der er udstyret med padleudstyret, piskes flødeosten og kærnemælken med medium hastighed, indtil blandingen er klumpfri. Tilsæt konditorens sukker og pisk ved medium-lav hastighed, indtil der dannes en glat, flydende blanding.

Vend gryden med ruller på et fad eller lad dem stå i gryden for et rustikt udseende. Hæld frostingen over de varme ruller. Det er okay, hvis en lille smule af frostingen drypper ned langs siderne, og mdashit er endda opmuntret. Server straks.

Kaitlin: Efter Matt og Renatos råd serverede jeg denne souffl & eacute til brunch med ristede nye kartofler og en friseesalat. De har ret, det var en masse forberedelser tidligt om morgenen, men det var også et smadderhit!

Matt og Renato: Ja, denne utroligt rige, cremede Cheddar Corn Souffle kan serveres som et dessert & mdasha studious, old-school ostkursus. Det kan også serveres som en forret. Vi opfordrer dig faktisk, hvis du føler dig fuld af morgenpep, til at prøve det på intetanende morgenmad eller brunchgæster. Vores riff på denne ærværdige ret er slået op med den decideret usubtile ekstra skarpe cheddar (vi har klassisk makaroni og ost på hjernen) og en håndfuld majs & mdash de to varianter supplerer hinanden godt, og majsen tilføjer en lys burst af tekstur. Endelig synes vi, at vores perfekt gyldne Cheddar Corn Souffle er en af ​​de retter, der fanker stemningen med en lille indsats, og alle ved, at vi kunne bruge lidt mere fancy i vores liv.

Udbytte: 6 hovedretter eller 10 sideretter

Ingredienser:

2 spsk fint revet frisk
parmesan ost
1 & frasl2 tsk salt
1 & frasl2 tsk friskrevet muskatnød
1 & frasl2 tsk friskmalet sort peber
1 & frasl4 tsk stødt cayenne
1 kop sødmælk
2 ounce (1 & frasl2 stick) usaltet smør
1 & frasl4 kop universalmel
5 store æg, adskilt plus 1 stort æggehvide ved stuetemperatur
3 & frasl4 tsk fløde af tandsten
1 kop pakket revet ekstra skarp cheddarost (ca. 4 ounces)
1 & frasl2 kop friske majskerner eller frosne majs, optøet

1. Forvarm ovnen til 400 grader og placer risten i midten. Smør let bunden og siderne af en 1 & frac12-quart souffl & eacute fad. Støv souffl- og eacute -fadet med parmesanosten (så det klæber til smørret) og bank det overskydende ud. I en lille skål piskes salt, muskatnød, sort peber og cayenne sammen. Sæt til side.

2. I en medium gryde over medium varme, varm, men kog ikke mælken. Fjern fra varmen, når små bobler vises omkring gryden.

3. Smelt smørret i en medium, tykbundet gryde. Tilsæt melet og pisk, indtil det er helt kombineret, 2 til 3 minutter. Fjern fra varmen, vent 30 sekunder, og strøm derefter langsomt mælken ind i smørblandingen, mens du konstant pisker. Fortsæt med at piske indtil glat, og vend tilbage til varmen. Kog, indtil blandingen bobler og bliver tyk, 8 til 10 minutter. Når der dukker bobler op, fjernes det fra varmen og piskes krydderiblandingen i. Fortsæt omrøring kraftigt i ca. 1 minut for at frigive noget af varmen. Tilsæt de 5 æggeblommer, en ad gangen, og pisk efter hver tilsætning. Når alle æggeblommer er fuldstændig indarbejdet, overføres blandingen til en stor skål.

4. I en anden stor skål (eller i skålen til en stående mixer, der er udstyret med piskeriset), pisk de 6 æggehvider kraftigt i 1 minut. Drys fløde af tandsten over hviderne og fortsæt med at piske, indtil æggehviderne danner stive toppe.

5. Fold en tredjedel af æggehvide-blandingen i souffl & eacute-bunden. Tilsæt cheddarosten og majsen sammen med halvdelen af ​​de resterende æggehvider, og vend forsigtigt, indtil det er næsten indarbejdet. Fold forsigtigt de resterende æggehvider i, indtil det er helt, men lige inkorporeret.

6. Overfør hele blandingen til den tilberedte souffl & eacute fad. Kør tommelfingeren rundt om indersiden af ​​fadet for at tørre enhver vildfarlig blanding væk (dette giver en jævn stigning), anbring souffl & eacute i ovnen, og reducer ovnens temperatur med det samme til 375 grader F.Bag i 30 til 35 minutter , eller indtil souffl & eacute er hævet, let gylden, og midten er næsten ved at være sat.

7. Overfør souffl & eacute fadet til et serveringsfad og server straks.

Kaitlin: Kringle skorpe af disse centrale lime tærter fungerer også godt under en run-of-the-mill citron bar opskrift.

Matt og Renato: Begge to tilbragte en del af vores dannelsesår i Sunshine State (også kendt som Florida) og mdashRenato på Atlanterhavssiden, mig selv på Golfen og mdash, og vi kan bevidne, tro mod stereotypen, staten er oversvømmet i Key lime -tærter. De var overalt, og vi tog dem for givet. Først efter at vi forlod staten og voksede ungdommens arrogance, forstod vi den sande skønhed ved denne dessert, og mdashwe måtte forlade den for at elske den. Vores Sunrise Key Lime Tarts er Key lime tærter genfortolket med bidder og stykker af vores yndlings ting. Renato syntes, at en kringle skorpe var mere sød og salt end den traditionelle graham cracker skorpe, og jeg syntes, at et stænk tequila virkede forudbestemt. Således tilføjede vi en lille smule Brooklyn -stemning til det, der ellers lignede en klassiker i Florida & mdasha cremet, syrligt, forfriskende fyld på en snavset skorpe.

Udbytte: Otte 4-tommer tærter

Til kringle skorpe:

5 ounce (11 & frasl4 pinde) usaltet smør
2 spsk fast pakket mørkt brunt sukker
1 1 & frasl2 generøse kopper (ca. 6 ounces) saltede tynde kringlepinde, formalet

Til nøglekalkfyldning:

3 store æggeblommer, ved stuetemperatur
14 ounce (1 dåse) sødet kondenseret mælk
1 & frasl4 kop plus 2 spiseskefulde nøgle limesaft (ca. 12 til 15 nøgle limefrugter)
Skal af 2 nøgle limefrugter eller 1 almindelig persisk lime (ca. 1 spsk)
2 spsk tequila af god kvalitet
1 spsk triple sec eller appelsinjuice

Til topping:

1 kop tung fløde
2 spsk granuleret sukker
Zest of 4 Key limes eller 2 almindelige
Persiske limefrugter (ca. 2 spsk)
8 tynde skiver Key lime (valgfrit)

1. Lav kringle skorpe: Forvarm ovnen til 325 & degF. Sprøjt let et køkkenrulle med vegetabilsk olie og brug det til at påføre olien på siderne og bunden af ​​otte 4-tommers tærtepander med aftagelige bunde. Læg tærteformene på en bageplade.

2. Smør smørret i en medium gryde ved svag varme. Pisk det brune sukker i og fjern det fra varmen. Tilsæt kringletkrummerne og rør indtil blandingen er blandet og blandingen skal ligne vådt sand. Læg cirka 3 spiseskefulde af smuldreblandingen i hver tilberedt tærteform. Brug fingrene eller bunden af ​​en lille metalkop til at trykke blandingen ind i bunden og op ad siderne af hver tærteform.

3. Bag tærterne på bagepladen i ca. 10 minutter (topperne vises,) og sæt dem derefter til side for at afkøle helt.

4. Forøg ovntemperaturen til 350 & degF.

5. Lav nøglekalkfyldningen: Pisk æggeblommerne med den sødede kondenserede mælk i en stor skål, indtil de er godt blandet. Tilsæt limesaft, limeskal, tequila og tredobbelt sek og pisk, indtil det er kombineret og let tyknet. Fordel fyldet mellem de tilberedte tærteforme og bag det på bagepladen i 10 til 12 minutter, indtil fyldet ser sat ud.

6. Overfør bagepladen til en rist for at afkøle helt, og stil derefter tærterne på køl, indtil toppen er kølig at røre ved, cirka 2 timer.

7. Lav topping: Hæld fløden i en afkølet metalskål og pisk den med et kølet piskeris i cirka 1 minut. Drys granuleret sukker og skal på toppen og fortsæt med at piske kraftigt, indtil der dannes bløde toppe.

8. For at servere skubbes forsigtigt op på tærtebundene for at frigøre tærterne fra deres pander. Top med den piskede topping og et tyndt skåret lime pinwheel, hvis det ønskes.

9. Disse tærter smager bedst, hvis de spises inden for 24 timer, men kan opbevares i køleskab (uden pisket topping), tæt tildækket, i op til 2 dage.


Relateret video

Dette har været min go-to imponere mine gæster/børn 's fødselsdag 's/bare ønsker chokolade opskrift i 20 år! Du kan lave på forhånd og kommer stadig godt ud. Det er let, og der er ingen særlige ingredienser. Jeg ville ønske, at der var flere anmeldelser !! Det er virkelig, virkelig godt!

Den nemmeste chokoladesouffle, jeg nogensinde har lavet. Skal serveres med det samme. Dumt bevis. Jeg rodede op på et af trinene, men det blev stadig forfærdeligt.

Dette var så let og så vidunderligt! Jeg tror ikke, jeg nogensinde vil prøve en anden chokolade souffle opskrift igen, da denne gang er perfekt. Karamelsaucen tilføjer den perfekte dekadence til denne dessert.

Enhver, der ikke kunne lide dette, kan enten lave mad eller bruge billig chokolade. Meget let at lave og kan laves dagen før eller den morgen og derefter bages efter middagen. Masser af karamelsauce, som kan bruges over is i flere dage. Imponerer mennesker, der synes, souffler er svære.

Jeg fandt disse souffler overvældende. De er simpelthen ikke chokoladefulde nok eller rige nok. Karamelsaucen har ikke noget at stå op til. Jeg tænkte, at de smagte som en luftig brownie med mild smag.

Vi fandt soufflerne lidt for bitre til vores smag. Måske ville det have hjulpet, hvis vi serverede det med karamelsovs eller vaniljeis. Næste gang jeg prøver denne opskrift, ville jeg bruge en kombination af halvsød og bitter-sød chok, da den bitre smag var overvældende.

Alle er imponeret, når du kan lave en souffle. Det er ikke svært, bare tidskrævende. Meget rig og lækker - og selvfølgelig tung og mættende. Det er værd at lave den cremede karamelsauce, men jeg er nysgerrig efter, hvilke andre saucer der ville passe godt til dette. Jeg forestiller mig, at tiderne vil variere fra ovn til ovn. Min kunne gå et minut eller to over den anbefalede tid her.

En så god dessert, der kan laves på forhånd, er et dræberfund. Havde en tilovers, og gav den til min kæreste at bage og spise senere, han var så vild med det, at han ikke gad at bage den og spiste den rå! (Han sagde, at det stadig var lækkert). Dejlig serveret med et drys pulveriseret sukker på toppen, karamelsaucen, et par jordbær på siden og en kugle af den ingefærbrune sukkeris fra dette sted.

Elsker alt ved denne opskrift. Elsker, at du kan gøre det en dag frem (og folk er altid & quotwowed & quot ved souffle & quot. Elsker, at det er super let. Og jeg bruger karamelsaucen til alt.

Jeg ville give disse fem gafler !! Jeg lavede souffler og sauce en dag i forvejen. Alle GAVET om dem til vores julemiddag !!

Sikke en god opskrift - både souffler og karamelsauce var nemme at lave og lækre. Gjorde det til nytårs ' aftensmad - en perfekt start på det nye år. Fantastisk til middagsselskaber, da den kan laves på forhånd. Kan ikke vente med at bruge saucen på andre desserter.

Jeg har tidligere gjort dette til stor succes. For nylig lavede jeg det hele i en seks kop soufflerskål, og det var ikke nok dej til at hæve langt over skålens højde, så jeg ville blive ved med de enkelte portioner. Jeg frøs det et par timer før bagning, og det skadede det ikke, selv som en stor souffle.

Velsmagende, chokoladisk dekadence uden overvældende indsats! Jeg blev glædeligt overrasket over, hvor let det var at trække denne opskrift af, herunder karamelsovsen. Jeg vil også anbefale at lave alt på forhånd. Soufflerne køles smukt på køleskab, og det ser ikke ud til at blive påvirket af at blive lavet tidligt og bagt senere.

Denne opskrift er en vinder. Lækkert, elegant og ikke for kompliceret. Og jeg lavede dem dagen før og lagde dem på køl, så alt hvad jeg skulle gøre var at putte dem i ovnen den dag, jeg serverede dem. Karamellen er lækker og forbedrede virkelig chokoladesmagen. Jeg vil helt klart anbefale at lave kamelen-den kom let sammen.

Denne opskrift er lækker og meget let at lave. Jeg lavede denne ret to gange og tilføjede mere chokolade til den anden fremstilling (9,7 oz Scharfenberger bittersød bar), og den var endnu bedre (for de chokoladeelskere). Min karmelsauce bombede første gang, så jeg forsøgte ikke anden gang. Jeg serverede den med en hindbærsauce og flødeskum. Bare himmelsk!

Denne souffle er fjolsikker. Faktisk er det ikke svært at lave det efter middagen, mens & quotothers & quot rydder op :) For at gøre det endnu lettere, spring karamelsaucen over. Jeg foretrækker, og gør utallige andre, at servere soufflerne ved bordet, bede gæsterne/familien om at skære en 2 & quot -snit på tværs af toppen af ​​soufflen og derefter lægge en mellemstor scoop premium vanilleis i toppen. Isen tilsat den varme souffle er utrolig!

Jeg må indrømme, at første gang jeg lavede det, var kun en af ​​de 6 ope.

Denne souffleopskrift er den mest idiotsikre jeg nogensinde har brugt. & QuotCreamy Caramel Sauce er ikke kun lækker, men meget let at lave. Jeg lagde mærke til, at det tog længere tid, end jeg havde forventet, før saucen endelig kom sammen, men det kan have været forårsaget af vejret eller en anden ukendt årsag. Alt i alt er disse opskrifter fremragende, og jeg vil ikke tøve med at anbefale dem til nogen .

Denne opskrift er fabelagtig og lidt tilgivende. første gang jeg lavede det, glemte jeg forsigtigt at tilføje sukkeret, og det blev stadig godt. Det var dog lidt mere smagfuldt med alle ingredienser !!

Min datter videresendte denne kvittering til mig. Hun gjorde det til venner, der ELSKER chokolade desserter. Det er fantastisk! En souffle, som du kan lave på forhånd, er en vidunderlig opdagelse. Jeg lavede den to gange, en gang uden carmel sauce. Stadig fantastisk. Brug bestemt den chokolade, de anbefaler.

Disse souffler var så gode - de mindede mig meget om, hvordan madkage med chokoladevinkel ville være, hvis den blev serveret varm. Nøj. De lignede for meget for en person i den ene skål, men de er virkelig ret lette, og det var ikke svært at afslutte dem. Jeg lavede karmelsovsen, som blev meget god, men jeg kunne ikke fortælle, hvad den gjorde for soufflen - om noget gjorde den den lidt mere cremet. Meget godt med eller uden!

Meget flot og let! Kan lave op til en dag og bages af inden servering. Jeg serverede dette med chokoladesauce samt karamelsovs. Kan også lide det med en Java -chip -is eller Vanilla Bean. Meget kalorieindhold og hver sidste kalorie værd!

Jeg ville ønske, at jeg ville have haft denne opskrift, da jeg var på kulinarisk skole .. Jeg ville have bestået min test !! Dette er fantastisk til middagsselskaber, når du vil lave så meget som du kan på forhånd. Jeg synes, at jeg skal tilberede dem i yderligere 5 minutter eller deromkring.

Dejlig! Beløbet var perfekt. Det var en keeper for vores aftensmadsklub!

Jeg elsker denne opskrift og laver den hele tiden. Jeg kan godt lide at servere den med jordbærpiskecreme i løbet af sommeren, den gør den lettere. Absolut fantastisk!


  • 4 Pace Farm æg, adskilt
  • 120 g smør plus ekstra til smøring
  • 2 spsk demerara sukker, til ramekiner
  • 300 g + 2 spsk ekstra let, blødt farin
  • 1 tsk fint salt
  • 300 ml fortykket fløde
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 2 spsk majsmel
  • Flormelis til støv (valgfrit)
  • Tyk fløde eller is til servering
  1. Opvarm ovnen til 200'C (180'C blæser tvunget). Smør 4 x 300 ml individuelle souffléretter eller ramekiner og drys demerara sukker over det hele. Læg på en bageplade.
  2. Smelt smørret i en mellemstor gryde ved middelhøj varme, tilsæt derefter sukker, salt, fløde og vanilje. Rør for at kombinere. Når sukkeret er smeltet, reduceres varmen, og det simrer i 1 minut, indtil det ligner en sauce. Hæld 200 ml i en kande til servering.
  3. Kombiner æggeblommer og majsmel, og rør derefter i den resterende karamel i gryden. Pisk konstant over medium varme, indtil blandingen tykner, cirka 3 minutter. Sigt i en skål og afkøl i 15 minutter.
  4. Pisk æggehvider i en stor skål med elektrisk mixer, indtil det er skummende, og pisk derefter gradvist det resterende sukker i, indtil hviderne er stive, men ikke tørre. Fold en tredjedel af det hvide i karamelblandingen i gryden, og fold det derefter tilbage i det hvide. Fordel blandingen jævnt mellem tilberedte ramekiner og brug en paletkniv til at skrabe det øverste niveau. Kør tommelfinger og pegefinger eller en kniv rundt om den indre væg på ramekin. Dette skaber en lille luftmur mellem souffléen og ramekinen, som hjælper soufflen med at stige lige op.
  5. Læg ramekiner i en bageplade og hæld kogende vand halvvejs op (lettest at gøre, hvis de står på ovnhylde, trukket lidt ud). Bages, indtil soufflés er hævet, og toppe er gyldne og let faste ved berøring, cirka 20-25 minutter. Souffléerne skal stadig være lidt uset i midten, men ikke løbende. Server straks med genopvarmet karamelsauce og fløde eller is.

Lyndeys note: Når du forstår denne teknik, kan du lave mange forskellige saucer til pasta.


Karamelmelasse Cookies med en saltet karamel drizzle

Mit første indlæg siden jeg sendte min serie ‘Slaget om smørcremer ’! Og nej, det handler ikke om den længselsfulde grillede ostesandwich, jeg spiste, efter at jeg havde offentliggjort testresultaterne ...

Nej nej nej nej, for dette indlæg havde jeg noget andet i tankerne. Bløde, sej, krydrede melassekager dækket med en tyk, saltet karamelregn /#8230

Lyder godt, ikke? Det var, hvad jeg tænkte, da jeg stødte på denne opskrift for cirka en uge siden. Ser du, jeg har for nylig opdaget en ny blog. Det er fantastisk! Det er farverigt! Det er en inspiration!

Og det er en fredag ​​i dag … Husk min ‘Making Friends ’ kampagne? Tja, bare hvis du ikke: hver anden søndag vil præsentere en blogger, jeg virkelig beundrer, eller en blogger, der har inspireret mig til at starte min egen madblog med en personlig opskrift. Indtil videre har jeg lavet dobbelte chokolademuffins med et saltet chokoladehjerte til Lindsay of Pinch of Yum, en Apple & amp Blueberry Crumble med hjemmelavet vaniljeis til Katrina med varmt vaniljesukker og enorme krydret pære soufflés med mørk chokoladesauce til Emma af Poires au Chocolat.

Og denne søndag laver jeg noget specielt til Sally.

Ja, Sally! Forfatteren, opskriftsudvikleren og fotografen bag Sally ’s Baking Addiction. Hun startede sin blog i december 2011, og hendes blog er vokset dramatisk siden da! Heldigvis deler hun tips og tricks på sin blog, så ydmyge små bloggere, der først lige er startet (som mig selv) kan lære af hendes erfaring. Det er jo ikke det, blogging handler om? Deling?

I det øjeblik jeg første gang læste Sally ’s About -siden, besluttede jeg, at jeg ville have hende til at være en del af min Making Friends -kampagne. Vi har så meget tilfælles! Ikke alene er hun en tyvende med en grad som mig selv, hun elsker også jordnøddesmør og Big Bang teorien! Det er overflødigt at sige, at jeg føler, at jeg allerede kender hende … Hvor mange gange har jeg set genudsendelser af Big Bang teorien mens du nyder en skefuld jordnøddesmør? Åh ja … praktisk talt hver aften, når jeg ikke skriver!

Jeg har faktisk efterladt hende en kommentar, der fortalte hende, at en af ​​mine bedste veninder fra gymnasiet kunne passere for Sheldons tvilling! Samme gang, samme kropsholdning, samme germaphobia … Alt!

Nå, han tænker ikke på sig selv som den næste Einstein, men stadig …

Anyway, tilbage til disse lækre småkager!

Disse er latterligt gode og bedragerisk bløde. De ser ganske sprøde og robuste ud med alle knitren, men disse smelter bare i munden. Seriøst, du forventer, at de er hårde og smuldrende, men så synker du tænderne i en og opdager, at de er næsten lige så bløde som brownies med et lækkert sejt center og lidt sprøde kanter.

Kom til at tænke på det, lidt som en macaron!

Disse cookies er også ret store! Omkring dobbelt så stor som de småkager, jeg normalt bager, f.eks. De brune havrekager, jeg lagde ud for et par uger siden. Men stort betyder godt, når det kommer til cookies, ikke? Og disse tager kun cirka 10 minutter at bage.

Efter at du har rullet dejen til kugler, ruller du dem først i sukker og bager dem derefter i cirka 8 minutter. Cookies vil stadig være meget bløde på det tidspunkt, så du kan trykke forsigtigt ned på dejkuglerne med en gaffel. Dette skaber de smukke rynker! Efter du har trykket dem ned, bager du dem bare i yderligere 1 minut, og så er de færdige!

Jeg lavede faktisk disse småkager, da min familie kom for at fejre det Sinterklaas, en ferie, der fejres i forskellige regioner i Europa, og som ligner traditionen med julemanden i USA: en fyr med skæg bringer gaver. Da min familie er vokset op, fejrer vi Sinterklaas ved at købe en masse gaver, spise middag og derefter spille et gaveudvekslingsspil.

Det er meget sjovt! Nogle gange synger vi endda sjove sange sammen!

Sådan noget sker bare ikke på normale dage …

Anyway, Sinterklaas kræver altid en masse slik. Og en slags krydderier. Så jeg piskede disse babyer op! Alle elskede dem, især min mor og yngste søster. Jeg elskede især saltet karamelregn på toppen. Min storebror hjalp mig med at lave det (nå, han overvåget mig at lave det) og det blev smukt! Tyk, cremet, lidt salt og smukt gylden!

Jeg mener, se på de ting!

Åh, og det bedste ved støvregn? Efter at du har drysset lidt over cookies, har du en hel krukke tilbage!

Så jeg har fået en krukke karamel i mit køleskab lige nu. Det holder dog nok ikke særlig længe. Faktisk tror jeg, at jeg vil tage mig en stor ske karamel, når jeg har postet dette!


Baileys chokoladesoufflés

Hvad skal man gøre med en stor mængde æggehvider, der er tilbage fra fremstilling crème brûlées? Lav selvfølgelig souffléer! Nu havde jeg aldrig lavet en soufflé, da jeg ligesom de fleste mennesker, jeg tror, ​​altid har været skræmt af souffléer. Ikke desto mindre besluttede jeg, at jeg ville give det et skud ved at lave denne Baileys chokoladesoufflé. Det var ikke for kompliceret at lave, men jeg var stadig nervøs for at rode det op. Det første øjeblik, der gav mig tvivl, var da den “ tykke pasta ”, som jeg skulle opnå ved at kombinere den smeltede chokolade og mælkeblandingen ikke var så tyk. Faktisk var det mere flydende end pasta-lignende.

  • ½ kop mælk
  • ¼ kop + 6 spsk sukker
  • 2 tsk majsstivelse
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 150 g usødet chokolade, hakket
  • 2 spsk usaltet smør
  • ¼ kop Baileys Irish Cream -likør
  • 10 æggehvider ved stuetemperatur
  • ½ tsk fløde af tandsten
  • 1 opskrift Cremet karamelsauce (valgfri)

Jeg kæmpede også en del med at improvisere souffléretter ved at lægge en krave bagepapir på mine små ramekiner. Disse ting ville ikke blive siddende! Endelig, da souffléerne endelig var i ovnen, glemte jeg lidt, at jeg lavede souffléer. Jeg lukkede ovndøren ganske hårdt, jeg bevægede mig hurtigt rundt og vaskede opvasken med en masse energi. Alle disse ting kombineret med, at jeg måske ikke fyldte mine ramekiner og krus nok med blandingen, resulterede i souffléer, der ikke steg meget. Indrømmet, de var mindst 2 centimeter højere, da de var lige ud af ovnen, men da jeg tog billedet, havde de tømt dramatisk. Jeg var lidt skuffet, da de ikke længere lignede de smukke soufflés, som vi alle stræber efter, men jeg smagte det alligevel.

Selvom det var krympet udseende, var disse små souffléer, serveret med Bailey ’s cremede karamelsauce, så lækre, at jeg næsten ikke kunne tro det. Hvor udseende kan nogle gange være vildledende! Jeg har måske spist to af disse små fyre (det gjorde jeg). Tilsætningen af ​​den cremede karamelsauce tilsat Baileys i midten af ​​souffléen var virkelig en gave fra bageguderne. Jeg anbefaler denne opskrift til alle, der elsker chokolade og himmelske lette desserter.


Brown Sugar Caramel Soufflés - Opskrifter

Disse småkager er bløde og smøragtige, toppet med en farin med brun sukker og sprød pecanpraline. Jeg gjorde disse klar til at have med te og kaffe på ude ‘Chrisgiving ’ fest i aften, og jeg må sige, at jeg er glædeligt overrasket – de er meget mere-agtige og føles passende Thanksgiving-y.

ingredienser (Laver omkring 35-45 cookies)
Til cookies
250 g smør, blødgjort
½ kop hvidt sukker
½ kop pakket brunt sukker
1 stort æg
1 tsk vanilje
2 kopper almindeligt mel
½ tsk bagepulver
½ kop finthakket pekannødder

Metode
I en stor skål piskes smør og sukker sammen til det er let og luftigt. Tilsæt æg og vanilje og pisk til det er blandet.

Jeg blitzede dem derefter i foodprocessoren i et par sekunder for at få en finere krumme

Dessert opskrifter

Gennemse snesevis af lette dessertopskrifter, der er perfekte til underholdning og fester. Kageopskrifter, kageopskrifter, tærteopskrifter og mere! Hvis du kan lide dessert, er dette kategorien for dig.

Har du brug for et forslag? Consider our incredible Pound Cake or our Classic Peanut Butter Cookies or go with something decadent like our Easy Chocolate Souffles for Two!

Make your next dessert experience memorable, try a new recipe today!


Brown Sugar Caramel Soufflés - Recipes

100g unsalted lactose/dairy free butter, plus extra for greasing

200g light, soft brown sugar, plus 4 tbsp extra

200ml lactose/dairy free whipping cream

1 tbsp gluten free plain flour

Heat oven to 200C/180C fan/gas 6. Butter 5 x 150ml individual soufflé dishes or ramekins and sprinkle all over with 2 tbsp soft brown sugar. Place on a baking sheet.

Melt the lactose free butter in a saucepan, then add sugar, lactose free cream, salt, vanilla and a good pinch salt.

When sugar is melted, bubble for 1 min until it looks like a sauce. Pour 200ml into a jug for serving.

Stir egg yolks and gluten free flour into remaining caramel in the saucepan.

Whisk constantly over medium heat until mixture thickens, about 3 mins. Sieve into a bowl and cool for 15 mins.

Beat egg whites in large bowl until foamy, then gradually beat in remaining 2 tbsp sugar until whites are stiff but not dry.

Fold one-third of whites into caramel mixture in the pan, then fold that back into the whites.

Divide among dishes, and use a palette knife to scrape top level. Bake until soufflés are puffed and golden – about 11 mins.

The soufflés should still be a little unset in the middle, but not runny, so if you’re serving four, break into your tester to check.

Return the rest to oven for 2 mins if underdone. Serve immediately with caramel sauce, warmed a little while soufflés are baking.


Cookie præferencecenter

Lær mere om, hvad hver cookie -kategori gør, og vælg dine indstillinger (skift til højre for at tilmelde dig eller til venstre for at fravælge). Cookiepolitik

Strengt nødvendigt

Disse teknologier er nødvendige for at gøre det muligt for vores websteder og apps at køre og holde det sikkert.

Sainsbury's Magazine

Disse teknologier fortæller os, hvordan kunderne bruger vores websteder og apps og giver oplysninger til at hjælpe os med at forbedre webstedet, apps og din browseroplevelse.

Cookienavn Varighed
PHPSESSID Indtil browsersessionen slutter
device_view 1 måned
recentViewedRecipes 1 år
abonnement--Popup lukket 12 dage

Vimeo

Aktiverer Vimeo -videoer på webstedet

Cookienavn Varighed
_afledt_epik 1 år

Konstant handel

Aktiverer indkøbsværktøjer til opskriftsingredienser

Cookienavn Varighed
cc_a_h 10 år
cc_a_s Indtil browsersessionen slutter

Dobbeltklik

DoubleClick Digital Marketing (DDM) er en integreret annonceteknologiplatform, der sætter os i stand til mere effektivt at oprette, administrere og udvikle digitale marketingkampagner med stor indflydelse.

Cookienavn Varighed
DSID 10 dage
IDE 1 år
RUL 11 måneder

Ydeevne/Analytics

Disse teknologier fortæller os, hvordan kunderne bruger vores websteder og apps og giver oplysninger til at hjælpe os med at forbedre webstedet, apps og din browseroplevelse.

Google

Google Analytics fortæller os, hvordan kunderne bruger vores websteder og apps og giver oplysninger til at hjælpe os med at forbedre webstedet, apps og din browseroplevelse.

Cookienavn Varighed
__gads 13 måneder
_ga 28 måneder
_gat 1 minut
_gid 1 dag
1P_JAR 1 måned
ANID 10 dage
SAMTYKKE 18 år
NID 6 måneder
__Secure-3PAPISID 2 år
__Secure-3PSID 2 år
__Secure-3PSIDCC 1 år

Marketing/målretning

Disse teknologier hjælper os med at beslutte, hvilke produkter, tjenester og tilbud der kan være relevante for dig. Vi bruger disse data til at tilpasse det marketingindhold, du ser på websteder, apps og sociale medier. De hjælper os også med at forstå udførelsen af ​​vores marketingaktiviteter. Disse cookies sættes af os eller vores nøje udvalgte tredjeparter.

Pinterest

Pinterest -konverteringssporing samler konverteringsindsigt og opbygger målgrupper til målretning baseret på handlinger, vores besøgende har foretaget på webstedet.

Cookienavn Varighed
_pinterest_ct_rt 1 år
_pinterest_ct_ua 1 år
_pin_unauth 1 år

Outbrain

Disse teknologier fortæller os, hvordan kunderne bruger vores websteder og apps og giver oplysninger til at hjælpe os med at forbedre webstedet, apps og din browseroplevelse.

Cookienavn Varighed
outbrain_cid_fetch 5 minutter
adrl 5 uger
apnxs 6 uger
criteo 2 måneder
uklar 6 måneder

Twitter

Twitter -konverteringssporing gør det muligt for os at måle vores afkast af annonceudgifter ved at spore de handlinger, folk foretager sig efter at have set eller interagere med vores annoncer på Twitter.



Kommentarer:

  1. Kazrabar

    Helt rigtigt! Så.

  2. Mezilrajas

    mærkeligt, jeg kom selv til dette, først senere, at dømme efter datoen for indlægget. men tak alligevel.

  3. Gesnes

    I have removed this thought :)

  4. Kazill

    Aftalt, denne bemærkelsesværdige tanke falder forresten

  5. Yozshulkree

    Thanks, we'll see)

  6. Donnan

    Det er ærgerligt, at nu kan jeg ikke udtrykke - der er ingen fritid. Men jeg vender tilbage – jeg vil nødvendigvis skrive, at jeg synes.

  7. Mac Ghille-Dhuinn

    Jeg deler hendes synspunkt fuldt ud. Jeg synes, dette er en god idé.

  8. Tagami

    Det er logisk, jeg er enig



Skriv en besked