Nye opskrifter

De 5 største Bourbon -myter

De 5 største Bourbon -myter


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tror du, du kender din bourbon indefra og ud? Tænk igen

De største bourbon -myter.

Bourbon er unægtelig på en større rulle. I løbet af de sidste par år er salget af whiskyen skudt op i hele verden. Selvom vi elsker, at barer og butikker nu kan prale af store udvalg af spiritus, hører vi stadig masser af misinformation om spiritus. Så for at sætte rekorden lige, har vi debunked nogle af de mest almindelige bourbon -myter. Skål!

JACK DANIEL’S ER BOURBON.
Spiritus er en Tennessee whisky, ikke en bourbon. Hvad er forskellen? Jack Daniels gennemgår en særlig kulfiltreringsproces, før den sættes i tønder.

ALT BOURBON ER FREMSTILLET I KENTUCKY.
Mens de fleste bourbon kommer fra Bluegrass State (ifølge Kentucky Distillers 'Association er 95 procent af planetens forsyning født der), ved lov kan alkoholen destilleres overalt i USA.

ÆLDRE BOURBON ER BEDRE.
Næsten hver uge bliver vi spurgt om superpræmie og supergamle bourboner som Pappy Van Winkle’s Family Reserve 23 Years Old. Ældre bourbon er ikke nødvendigvis bedre: Hvis spiritussen tilbringer for lang tid i en tønde, er alt du vil smage træet.

DU KAN IKKE TILFØJE IS OG BLANDERE.
Hvis du vil tilføje is, skal du bruge en jumbo -terning, der køler grundigt, men smelter langsomt. Bourbon er naturligvis også lækker i cocktails. Vi kan især lide det i en enkel og forfriskende presbyteriansk og den klassiske myntejulep.

BOURBON ER FREMSTILLET FRA EN HEMLIG OPGAVE.
Selvom der er mange bourboner på butikshylderne, er der kun tre grundformler til fremstilling af spiritus. At vide, hvilke dine favoritter anvender, hjælper dig med at opdage nye mærker, som du også vil kunne lide.

Denne historie blev oprindeligt udgivet på The Five Biggest Bourbon Myths. For flere historier som denne tilmeld dig Liquor.com og drikke bedre. Plus, for en begrænset tid få Sådan cocktailer du i 2013, en cocktailopskriftsbog - gratis! Deltag nu.

Flere store historier:
5 drikkevarer til aldrig, nogensinde bestille på en første date
9 meget vanskelige måder at skjule sprut på
Coyote Ugly: Hvor er de nu?
5 mærkelige tømmermændskure, der virkelig virker
10 ånder, du helt sikkert fejlagtigt udtaler


Del Alle delemuligheder for: Ni fantastiske cocktails, der bør betragtes som 'moderne klassikere'

Lauren Schells Expat fra Little Branch i New York. Nick Solares

En cocktails vej mod popularitet kan være vanskelig og uforudsigelig. At tjene titlen "klassiker" indebærer normalt en unik situation, hvor en fremragende drink er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Nogle gange vil en cocktail blive allestedsnærværende og bryder fri for eventuelle pålagte begrænsninger, indtil den til sidst fortsætter med at definere en æra.

Uanset om drikken opnår anerkendelse via mund til mund eller tilknytning til en seminal bar, skal den opfylde andre kriterier for at kunne tage det klassiske spring. Og at smage lækkert er bare en start. Enhver moderne klassiker bør primært bestå af ingredienser, der almindeligvis er fyldt op og lette at forberede. Derfor vil en opskrift med ingefær og grapefrugtsaft altid sprede sig hurtigere og mere vildt end en cocktail med dehydreret Fernet salt (som jeg er ret sikker på ikke engang er noget). Derudover gør det ikke ondt, fordi drinken har et særligt navn. Der er ingen tvivl om, at nogle af vores foretrukne moderne klassikere - såsom Cosmopolitan og Penicillin - spredte sig dels på grund af deres mindeværdige monikere.

På trods af oddsene har mange cocktails i den moderne æra formået at opnå den klassiske titel. Drikkevarer som den gamle cubanske og Bramble laves på barer rundt om i verden og er så almindelige, at mange imbibers fejler dem som relikvier fra en tidligere alder.

Men selv med alle de rigtige felter markeret, er en drink fra populær til klassisk en anden bedrift sammen, og hvert år går utallige kreationer, der er sammensat af talentfulde bartendere, tabt i tidens annaler. Alt for ofte er disse libations interessante, men har ikke helt det, der skal til for at bryde igennem den endeløse spærre af nye mode og tendenser.

Nedenfor en liste over ni utrolige cocktails, der for det meste er under radaren, og som fortjener at blive betegnet som "moderne klassikere". Nogle er velkendte regionalt, mens andre kun har fanget sig inden for små cirkler. Uanset hvad bør hver bartender stærkt overveje at tilføje disse drikkevarer til deres repertoire - hvis de ikke allerede har gjort det - og hver cocktail -entusiast ville være klogt at prøve hver.


De 5 største myter om din metabolisme

Hvis din krop ikke følger med, som den plejer, kan det være på tide med et stofskifte -eftersyn. Men hvis du tror, ​​du ved alt om din krops naturlige ovn, så tænk igen.

Myte 1: Dit stofskifte bremser uundgåeligt, når du bliver ældre.

Der er en eller anden cellulær ældning, som vi endnu ikke kan gøre noget ved. Men hvis du holder vægten i skak og træner regelmæssigt med fokus på styrketræning, kan din metaboliske hastighed overgå en tyve noget sofa kartoffel i løbet af tresserne og derover.

Myte 2: Enhver form for regelmæssig motion - løb, cykling, gå - kan holde stofskiftet i gang.

For en sund metabolisk hastighed er styrketræning ikke forhandlingsbar. Jo mere muskler du har, jo mere sukker forbrænder du, og det er en væsentlig beskyttelse mod insulinresistens og type 2 -diabetes.

MERE: Har din metabolisme brug for en revision?

Myte 3: Tynde mennesker har hurtigere metabolisme.

Du kan være en normal vægt og have et langsommere stofskifte end en tungere fyr, der er lige høj. Det er fordi vægten ikke bestemmer stofskiftet - mængden af ​​muskler er det afgørende. Og hvis du er tynd uden meget styrke, er din stofskifte sandsynligvis langsom.

Myte 4: Overvægtige mennesker har ikke meget muskler.

Forkert. De bygger muskler ved at bære den ekstra vægt, selvom de ikke kan se det under fedtet. Når de taber sig, mister de også noget af den muskel, og deres stofskifte sænkes på grund af det - hvilket gør det meget mere udfordrende at holde vægten fra.

OGSÅ: De 6 måder at hacke din metabolisme på

Myte 5: Fysisk aktivitet forbrænder mest brændstof.

De fleste kalorier, vi bruger i løbet af dagen, bruges på de grundlæggende processer i livet (vejrtrækning, fordøjelse, holde vores organer kørende). Dog er motion, hvor vi har mest valg om, hvor mange ekstra kalorier vi forbrænder - et par eller mange.

Få adgang til eksklusive gearvideoer, berømthedsinterviews og mere ved at abonnere på YouTube!


De 5 største Thanksgiving Food Myter debunked

Tyrkiet gør dig søvnig
Hvis du finder dig selv nikke på sofaen efter Thanksgiving -festen, skal du ikke bebrejde den stakkels gamle kalkun. Selvom det er rigtigt, at kalkun indeholder tryptophan-en aminosyre, der er en forløber for beroligende, følelsesmæssigt serotonin-er der ikke nok tryptophan i ristet kalkun til at trække dig ud. Faktisk er der mere tryptophan i ost og kyllingebryst, end der er i kalkun. Den virkelige årsag til at du er søvnig? Det er sandsynligvis stress i ferien, timerne brugt på madlavning, vinen og spiritus-og alt det fedt og kalorier, du lige har indtaget.

  1. Frisk græskar er bedre end dåse græskar
    & quotCanned & quot er ikke et dårligt ord. Tun på dåse og tomater på dåse har plads i enhver stor koks spisekammer. Den samme regel gælder for græskar. Konserveret purégræskar fra købmanden giver ofte et mere pålideligt og konsistent resultat-især i bagning. Hvis du insisterer på at bruge frisk græskar (og lad os være ærlige og forhindre dine gæster i at nyde de traditionelle smag af Thanksgiving), skal du sørge for at bruge sukkergræskar ** de græskar, du køber til at skære på Halloween, er vandige, sølende og ikke gode til opskrifter.Men jeg siger længe leve dåse græskar-mindst en dag om året.

Se vores Pumpkin Desserts diasshow
3. Jo større kalkun, desto bedre
Da jeg var barn, tog min mor mig til supermarkedet en uge før Thanksgiving og lod mig vælge den frosne kalkun. Jeg gik efter den med de største bryster. Udført grin? Her er sagen, dem med store bryster har ikke meget smag. Ifølge Rick Rodgers, madlavningslærer og forfatter til Thanksgiving 101, bør du sammenligne brystets størrelse med størrelsen på resten af ​​fuglen. & quot Større brystkalkuner er nye racer, der blev skabt for at producere en større mængde kød-ikke en bedre smag. Jo mindre forholdet mellem brystkød og helfugl er, jo tættere er kalkunen på den originale model, og jo mere gammeldags vil dens smag være, & quot siger han. Mit råd, gå med en frisk arv kalkun eller krydsning kalkun.


Bourbon -myten

Da jeg besøgte Jim Beam destilleri og besøgscenter (kendt som American Stillhouse) i Clermont, Kentucky, i juni sidste år, startede guiden med at forklare, at vi alle ville blive adresseret med efternavnet Beam, mens vi var på turen. Da jeg gik blandt de enorme, syrnet brødlugtende gæringsbeholdere og stak mit hoved mellem rækker af ældningstønder i rackhouse og så hundredvis af squat glasflasker blive fyldt på en samlebånd, jeg var Ian Beam, nedstammer fra de syv generationer af bjælker, der har haft en hånd med i familievirksomheden. Det begyndte, så historien gik, da Jacob Beam, søn af en tysk immigrant, begyndte at sælge majs-whiskyopskriften, som hans far havde skabt. Forretningen blev bremset af forbud, men genopstod under vejledning af James Beauregard Beam, navnebror til det nuværende mærke. Historie, stedets stolthed, ideen om at tilhøre - disse er lige så afgørende for drikkeoplevelsen, insisterede folkene på Beam, som majs, rug og byg, der går i flasken.

Mange mennesker synes at have haft denne form for personlig forbindelse med Jim Beam, at dømme efter den vrede reaktion på denne uges nyheder om, at Beams moderselskab havde accepteret at sælge sig selv til Suntory, et japansk destillerings- og brygningskonglomerat. Nogle af svarene afspejlede en generaliseret ideologisk mistanke om udenlandske investeringer i indenlandske bekymringer. Men mange af klagerne var på én gang specifikke for Beam og temmelig vage i deres uro: der var bare noget forkert om det. En talsmand for Beam lovede i denne uge, at der ikke ville ske ændringer på stedet i Kentucky og sagde: "Det er business as usual." Virksomheden ville ikke flytte sine destillerier til Japan eller rode med formlerne for sine berømte produkter. Det ville stadig lave sit bourbon i Kentucky. Men noget var ændret - i hvert fald for de mennesker, der lovede online, at de aldrig ville drikke Beam igen. Virksomheden havde brudt magten i sin egen mytologi.

Meget af den myte har at gøre med en følelse af intimitet. Beam -turen understreger virksomheden som et hyggeligt familieforhold. Men ved turens sidste stop, i smagslokalet, bliver besøgende mindet om den sande skala for Beam Inc. På mit besøg var der snesevis af forskellige flasker til rådighed for at prøve - i administrerede hældninger, der ikke syntes at overstige en ounce eller deromkring . (Det var ikke meget efter ti om morgenen.) Der var det velkendte sortiment af grundlæggende Beam-muligheder sammen med virksomhedens sortiment af små batch-tilbud, som Bookers og Knob Creek. Derudover kunne vi prøve infunderede whiskyer, såsom Jim Beam Honey og Red Stag.

Disse var bare de Beam-produkter, som virksomheden fremviste Beam producerer også den vidunderligt navngivne Old Grand-Dad, Old Overholt og Old Crow whisky og ejer det ikoniske bourbon-mærke Maker's Mark, der destilleres i Loretto, omkring femogfyrre minutter ned ad vejen. Alt i alt ejede Beam i denne uge snesevis af alkoholmærker fra hele verden, lige fra den meget respekterede Laphroaig Scotch til en neonfarvet canadisk likør kaldet After Shock. Det var denne stald af aktiver, der lokkede Suntory til at tilbyde Beam seksten milliarder dollars.

Der er en grund til, at mange af disse produkter var skjult for synet: Turen synes konstrueret til at bagatellisere, hvor stor Beam, virksomheden er blevet. I stedet fokuserer det på, hvor lille og relativt enkel processen med at lave bourbon forbliver. Vi blev vist flydende vand, afledt fra "kalkstenkilden", der producerer det samme "jernfrie, calciumrige" vand, som bourbon-producenter i det centrale Kentucky har tappet i generationer. Hovedbygningen, der huser gavebutikken, er udformet som en kopi af et stillhuse fra nitten-firserne. Det er et strejf for glat og moderne indeni, men set udefra gør det et smukt billede. Ved siden af ​​er det gamle familiehjem, malet lyst hvidt, med gyngestole på verandaen. På en time eller deromkring fulgte vi en hel produktionscyklus, og vi gik ikke meget mere end en kvart kilometer og afslørede, hvor lidt jorden produktet dækker fra start til slut. Hele stedet var bemærkelsesværdigt stille.

Jeg ville aldrig, baseret på min morgen i Clermont, have vidst, at Jim Beam kunne producere bourbon nok til at sælge syv millioner sager værd i 2012. Det er fordi det ikke gør hele sit bourbon i Clermont. En stor del af produktionen finder sted på mindre maleriske destilleringsanlæg i nærliggende Boston, Kentucky og i Frankfort, hvor der ikke tilbydes ture. (Beam ælder sine tønder i rackhuse flere steder i hele staten.) Den bedst sælgende Jim Beam hvide etiket, i alderen fire år, smager meget som andre bourboner på startniveau. Dets sag, i det mindste for mig, er i høj grad hjulpet af det faktum, at når jeg ser flasken, forestiller jeg mig ikke, at de ubeskrivelige fabrikker slår den ud døgnet rundt. I stedet husker jeg lyden af ​​insekter og varmen fra Kentucky i begyndelsen af ​​juni og de smilende ansigter og tilbagelænede måder for medlemmerne af Beam "familien", jeg mødte. For et par år siden brugte Jim Beam reklamesloganen "Her er hvad der er indeni." Men det, der er udenfor, er også vigtigt - den følelse af sted, der trylles med hver slurk.


De 5 største myter om vodka

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Iste commodi reiciendis fugit qui quia ut, non omnis dignissimos minima iure iusto voluptatem nihil. Repellendus commodi accusamus velit dolores vitae impedit? Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Iste commodi reiciendis fugit qui quia ut, non omnis dignissimos minima iure iusto voluptatem nihil. Repellendus commodi accusamus velit dolores vitae impedit?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Iste commodi reiciendis fugit qui quia ut, non omnis dignissimos minima iure iusto voluptatem nihil. Repellendus commodi accusamus velit dolores vitae impedit? Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Iste commodi reiciendis fugit qui quia ut, non omnis dignissimos minima iure iusto voluptatem nihil. Repellendus commodi accusamus velit dolores vitae impedit?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Iste commodi reiciendis fugit qui quia ut, non omnis dignissimos minima iure iusto voluptatem nihil. Repellendus commodi accusamus velit dolores vitae impedit? Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Iste commodi reiciendis fugit qui quia ut, non omnis dignissimos minima iure iusto voluptatem nihil. Repellendus commodi accusamus velit dolores vitae impedit?

Om bloggen

Typi non habent claritatem insitam est usus legentis in iis qui facit eorum claritatem. Undersøgelser demonstrerer tydeligt.


Busting Canadian Whisky ’s Fem største myter

Canadisk whisky indtager et underligt sted hos verdensdrikkere. Whiskyen fra Great White North er en af ​​de fem klassiske nationale whisky -stilarter sammen med irsk, skotsk, japansk og amerikansk. Canadierne har deres egne unikke metoder, og store canadiske mærker har en international tilstedeværelse. Men på samme tid er canadisk whisky måske den mindst forståede af de fem store, hvilket er særligt ejendommeligt, når man betragter japansk whisky var næsten ukendt uden for Japan indtil det sidste årti. I mellemtiden har folk rundt om i verden surret Canadian Club og Crown Royal!

Velkendt og alligevel også dårligt forstået, canadisk whisky er kategorien, drikkere synes at vide mindst om. Tingene er fyldt med myter, misinformation og halve sandheder i den populære fantasi, hvilket gør canadisk whisky til et modent emne for nogle mytebrydende.

Canadisk whisky er som skotsk, med blandinger til flere destillerier
Omtalen af ​​ordet “blending opskrift ” i forbindelse med canadiske whiskyer må have fremtryllet Blended Scotch Whisky i nogle fantasier. Skotske blandinger fremstilles med malt- og kornwhisky fra flere forskellige destillerier, i nogle tilfælde snesevis af dem. Canadierne gør det ikke, hvis deres produktionsmodel af ingen anden grund betyder, at et enkelt destilleri producerer alle de smagsprofiler, der ønskes til fremstilling af deres whisky.

Canadian Club 100% Rye Whisky
(Kredit: Canadian Club)

Canadisk whisky blev stor på grund af bootlegging
Selvom det populære billede er, at forbud bragte en bølge af canadisk whisky, der blev vasket ulovligt i USA, blev dette bogstaveligt i åbningssekvensen af Boardwalk Empire, virkeligheden er, at bootlegging aldrig engang fjernt tog fat i tabet efter tabet af det juridiske amerikanske marked. Den irske whiskyindustri led på samme måde. I forbudsperioden formåede en fyr ved navn Harry Hatch at købe fire af Canadas fem største destillerier, et sikkert tegn på, at disse ejendomme gik til en billig pris, næppe et mål for boomtiden.

Canadisk whisky er alt rug
Fordi udtrykkene “Canadian Whisky, ” “Rye Whisky, ” og “Canadian Rye Whisky ” altid har været brugt i flæng i Canada og er endda defineret som udskifteligt i henhold til canadisk lov tror folk forståeligt nok, at al whisky fra Canada er lavet med rugkorn. De tidligste canadiske whiskyer blev dog lavet med hvede, og det var først senere, da noget rug blev tilsat som et smagskorn, og selv da var det kun brugen af ​​rug, der blev udbredt, ikke dominerende.

Hvis du ser på, hvordan canadisk whisky faktisk produceres, bliver forestillingen om, at det hele er lavet med rug, latterligt. Canadiske destillerier moser, gærer og destillerer enkeltkornede whiskyer fremstillet af rug, hvede, majs og byg og bruger dem som ingredienser i blandingsopskrifter. Sikker på, at der også er masser af 100% rugwhisky, der ældes i canadiske lagre … og 100% hvede, majs og maltwhisky.

Hvis det ikke er rug, er det fordi det er brunfarvet vodka
Hvis nogen ikke siger, at canadisk whisky er rug, så siger de normalt, at det bare er farvet vodka i stedet, og som regel billig farvet vodka på det. Det stammer sandsynligvis fra den måde, canadierne destillerer nogle af deres whiskyer til et meget højt bevis, højere end normen er i alle andre whiskyfremstillingslande. Intet, der går ind i nogen canadisk whisky, kan dog være en neutral kornånd, dvs. vodka. I betragtning af at nogle virksomheder derude laver tønde-lagret, faktisk brun vodka noawadays, godt, kan du sammenligne det med selv en billig canadisk whisky og se selv, at de to kun har alkohol til fælles.

Parti 40 canadisk whisky
(Kredit: John Rayls)

Okay, den er ikke brun vodka, men den er stadig billig
Virkelig? Jeg formoder, at det er derfor, Crown Royal er lige så stærkt markedsført som Maker ’s Mark i min hjemby Lexington, Kentucky, midt i Bourbon Country. Tingene sælger godt her, og en flaske af det koster lige så meget som en flaske Maker ’s, så det er næsten ikke billigt. Jeg forestiller mig, at den billige swill forklarer, hvordan WhistlePig opbyggede sit mærke ved hjælp af en 10 år gammel 100% rugwhisky importeret fra Alberta.

Sikker på, at der er billige, swill canadiske whiskyer, ligesom der er billige, swill Scotch Whisky og Bourbon Whisky. Men der er masser af gode ting nord for grænsen, og nogle gode ting også.


Hjemmelavet ildkugle ™

Tasting Table serverer ægte redaktionelt. Der er ingen løn for spil: Vi anbefaler kun produkter og tjenester, vi elsker. Hvis du læser om et produkt eller en service på vores websted og foretager et køb via de links, vi giver, kan vi modtage en lille provision eller "tilknyttet gebyr", som vi bruger til at opveje vores redaktionelle omkostninger. "Partnerindhold" fra vores annoncører er ikke redaktionelle anbefalinger og er tydeligt markeret på hvert indlæg eller e -mail som sådan. Klik her for vores redaktionelle politik.

& kopi 2008 & ndash2021 TDT Media Inc. gør forretninger som smagstabel.


Is er bare is

Den mest brugte ingrediens i baren er. Is!

Tænk over det, medmindre du blander en varm drink, kræver næsten hvert glas, du fylder fra din bar, is. Is nedkøler ikke kun dine drikkevarer, men det tilføjer også fortynding, som bringer drikken i balance ved at blødgøre spiritus og gifte sig med smagene. I blandede cocktails er det endnu mere vigtigt, fordi det bliver til drinken.

Betyder det, at du skal ud og betale top dollar for noget "håndværksmæssig" is? Slet ikke! Du kan forbedre din egen is med et par enkle trin: Fyld bakker med destilleret vand frem for at tappe og smide is, der har været i fryseren i en uge eller mere.

I baren har du ingen kontrol over isens kvalitet. Den gode nyhed er, at mange barer og restauranter indser iskvaliteten gør sagen og har taget skridt til at forbedre isen, de serverer.


5 myter om blanding af cocktails

Når du dykker ned i den store verden af ​​cocktails, kan tingene være overvældende, og der er mange råd derude, der kan gøre det værre. Midt i de mange spørgsmål, du måtte have, er der et par universelle misforståelser, der kan øge forvirringen. Har du for eksempel simpelthen en dårlig smag, hvis du ikke nyder en ikonisk drink som martini? Skal din bedste spiritus forbydes fra blandede drikkevarer? Er alle cocktails svære, og hvad er den vigtigste ingrediens i baren?

Lad os se på fem almindelige myter, som du ikke længere skal bekymre dig om, så du kan blande en drink og bare læne dig tilbage og nyde den!


Se videoen: Five Whiskeys You Must Own!! (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Darien

    Jeg er helt enig med dig. Der er noget i dette, og jeg synes, dette er en god idé. Jeg er enig med dig.

  2. Aescwyn

    Ikke i den branche.

  3. Golticage

    Jeg undskylder for ikke at være i stand til at hjælpe. Jeg håber, de vil hjælpe dig her. Fortvivl ikke.

  4. Daimmen

    Vidunderlig, meget nyttig besked

  5. Ghalib

    Efter min mening tager du fejl. Skriv til mig i PM.

  6. Kasen

    In my opinion here someone has gone in cycles

  7. Brandin

    Er der kun glossy glamour eller all-round dækning på dagsordenen? Og så har jeg mange tanker, men jeg ved ikke, hvordan jeg skal visualisere dem ...

  8. Crayton

    very excellent idea and it is timely



Skriv en besked