Nye opskrifter

Den mest hadede grøntsag: rosenkål

Den mest hadede grøntsag: rosenkål

At omdanne disse frygtede kugler med kraftig smag til en nærende sidefad er problemfri, og en opgave, universitetsstuderende burde prøve. Tro mig, jeg har lavet rosenkål utallige gange i mit miniaturekøkken. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at skarer af mennesker (omend mindre skarer) har samlet sig og tigger om prøver. Nu kan du være dronningen eller kongen af ​​Bruxelles i din egen kollegie. Men bare rolig, pligterne "Vegetable Queenship and Kingship" er ikke for anstrengende.

Trin 1:

Skær hver spire i halve eller kvarte, afhængigt af den bidstørrelse du ønsker.

Foto af Kathryn Stouffer

Trin 2:

Derefter tændes ovnen på medium varme, og lad varmen et par minutter. Tilsæt 1 spsk (mindre/mere afhængigt af præference) olivenolie til en bradepande + rosenkål + krydderier

Foto af Kathryn Stouffer

Trin 3:

Kast ingredienserne konsekvent i gryden, mens de koger. Tilberedningstiden afhænger af din komfur, men den skal tage cirka 5 minutter. Det er alt.

Foto af Kathryn Stouffer

Trin 4:

Kog, indtil der er en mørk, gylden sprød på kanterne af spirerne. (Eller prøv en bid, mens du går, indtil du når den ønskede tekstur).

Hvis de stadig er ret bløde, og du vil have dem sprødere, skal du sætte dem i din ovn (ja, endda brødristerovn) ved 400 grader, indtil du er tilfreds.
God fornøjelse.

Nogle af mine yndlings krydderikombinationer inkluderer:

Klassisk - hvidløgspulver eller friskhakket hvidløg + salt og peber
Sødt og salt - let dryp agave -nektar + drys brunt sukker + hakket bacon
Krydret - sauterede løg + salt og peber

Indlægget Den mest hadede grøntsag: rosenkål opstod oprindeligt på Spoon University. Besøg Spoon University for at se flere indlæg som dette.


15 lækre opskrifter, der får dig til at blive forelsket i rosenkål

Rosenkål har fået et dårligt ry, der har gjort dem til en af ​​de mest forhadte grøntsager blandt børn og mange voksne. Imidlertid kan denne søde grøntsag være meget lækker. Tricket til at få nogen til at forelske sig i dem er at lave et måltid lavet af rosenkål, der er tilberedt på den rigtige måde.

Desuden bliver det let for dig at lave en række retter med grøntsagen, når du har mestret rosenkål. Med hver af disse retter får du også glæde af den betydelige næringsværdi af rosenkål, da de indeholder betydelige mængder C -vitamin, folat, vitamin K og mangan.


15 lækre opskrifter, der får dig til at blive forelsket i rosenkål

Rosenkål har fået et dårligt ry, der har gjort dem til en af ​​de mest forhadte grøntsager blandt børn og mange voksne. Imidlertid kan denne søde grøntsag være meget lækker. Tricket til at få nogen til at forelske sig i dem er at lave et måltid lavet af rosenkål, der er tilberedt på den rigtige måde.

Desuden bliver det let for dig at lave en række retter med grøntsagen, når du har mestret rosenkål. Med hver af disse retter får du også glæde af den betydelige næringsværdi af rosenkål, da de indeholder betydelige mængder C -vitamin, folat, vitamin K og mangan.


15 lækre opskrifter, der får dig til at blive forelsket i rosenkål

Rosenkål har fået et dårligt ry, der har gjort dem til en af ​​de mest forhadte grøntsager blandt børn og mange voksne. Imidlertid kan denne søde grøntsag være meget lækker. Tricket til at få nogen til at forelske sig i dem er at lave et måltid lavet af rosenkål, der er tilberedt på den rigtige måde.

Desuden bliver det let for dig at lave en række retter med grøntsagen, når du har mestret rosenkål. Med hver af disse retter får du også glæde af den betydelige næringsværdi af rosenkål, da de indeholder betydelige mængder C -vitamin, folat, vitamin K og mangan.


15 lækre opskrifter, der får dig til at blive forelsket i rosenkål

Rosenkål har fået et dårligt ry, der har gjort dem til en af ​​de mest forhadte grøntsager blandt børn og mange voksne. Imidlertid kan denne søde grøntsag være meget lækker. Tricket til at få nogen til at forelske sig i dem er at lave et måltid lavet af rosenkål, der er tilberedt på den rigtige måde.

Desuden bliver det let for dig at lave en række retter med grøntsagen, når du har mestret rosenkål. Med hver af disse retter får du også glæde af den betydelige næringsværdi af rosenkål, da de indeholder betydelige mængder C -vitamin, folat, vitamin K og mangan.


15 lækre opskrifter, der får dig til at blive forelsket i rosenkål

Rosenkål har fået et dårligt ry, der har gjort dem til en af ​​de mest forhadte grøntsager blandt børn og mange voksne. Imidlertid kan denne søde grøntsag være meget lækker. Tricket til at få nogen til at forelske sig i dem er at lave et måltid lavet af rosenkål, der er tilberedt på den rigtige måde.

Desuden bliver det let for dig at lave en række retter med grøntsagen, når du har mestret rosenkål. Med hver af disse retter får du også glæde af den betydelige næringsværdi af rosenkål, da de indeholder betydelige mængder C -vitamin, folat, vitamin K og mangan.


15 lækre opskrifter, der får dig til at blive forelsket i rosenkål

Rosenkål har fået et dårligt ry, der har gjort dem til en af ​​de mest forhadte grøntsager blandt børn og mange voksne. Imidlertid kan denne søde grøntsag være meget lækker. Tricket til at få nogen til at forelske sig i dem er at lave et måltid lavet af rosenkål, der er tilberedt på den rigtige måde.

Desuden bliver det let for dig at lave en række retter med grøntsagen, når du har mestret rosenkål. Med hver af disse retter får du også glæde af den betydelige næringsværdi af rosenkål, da de indeholder betydelige mængder C -vitamin, folat, vitamin K og mangan.


15 lækre opskrifter, der får dig til at blive forelsket i rosenkål

Rosenkål har fået et dårligt ry, der har gjort dem til en af ​​de mest forhadte grøntsager blandt børn og mange voksne. Imidlertid kan denne søde grøntsag være meget lækker. Tricket til at få nogen til at forelske sig i dem er at lave et måltid lavet af rosenkål, der er tilberedt på den rigtige måde.

Desuden bliver det let for dig at lave en række retter med grøntsagen, når du har mestret rosenkål. Med hver af disse retter får du også glæde af den betydelige næringsværdi af rosenkål, da de indeholder betydelige mængder C -vitamin, folat, vitamin K og mangan.


15 lækre opskrifter, der får dig til at blive forelsket i rosenkål

Rosenkål har fået et dårligt ry, der har gjort dem til en af ​​de mest forhadte grøntsager blandt børn og mange voksne. Imidlertid kan denne søde grøntsag være meget lækker. Tricket til at få nogen til at forelske sig i dem er at lave et måltid lavet af rosenkål, der er tilberedt på den rigtige måde.

Desuden bliver det let for dig at lave en række retter med grøntsagen, når du har mestret rosenkål. Med hver af disse retter får du også glæde af den betydelige næringsværdi af rosenkål, da de indeholder betydelige mængder C -vitamin, folat, vitamin K og mangan.


15 lækre opskrifter, der får dig til at blive forelsket i rosenkål

Rosenkål har fået et dårligt ry, der har gjort dem til en af ​​de mest forhadte grøntsager blandt børn og mange voksne. Imidlertid kan denne søde grøntsag være meget lækker. Tricket til at få nogen til at forelske sig i dem er at lave et måltid lavet af rosenkål, der er tilberedt på den rigtige måde.

Desuden bliver det let for dig at lave en række retter med grøntsagen, når du har mestret rosenkål. Med hver af disse retter får du også glæde af den betydelige næringsværdi af rosenkål, da de indeholder betydelige mængder C -vitamin, folat, vitamin K og mangan.


15 lækre opskrifter, der får dig til at blive forelsket i rosenkål

Rosenkål har fået et dårligt ry, der har gjort dem til en af ​​de mest forhadte grøntsager blandt børn og mange voksne. Imidlertid kan denne søde grøntsag være meget lækker. Tricket til at få nogen til at forelske sig i dem er at lave et måltid lavet af rosenkål, der er tilberedt på den rigtige måde.

Desuden bliver det let for dig at lave en række retter med grøntsagen, når du har mestret rosenkål. Med hver af disse retter får du også glæde af den betydelige næringsværdi af rosenkål, da de indeholder betydelige mængder C -vitamin, folat, vitamin K og mangan.


Se videoen: Radost ze zdravých dětí 5, zelenina (Oktober 2021).