Nye opskrifter

Tabt brød

Tabt brød

Pisk æggene godt sammen med sukkeret. Kom mælken i en skål og smag til med vaniljeessens. Vi tager en skive brød, vi sender det først gennem mælk og derefter gennem æg. Steg dem i varm olie til de er gyldenbrune på begge sider. Vi tager dem ud på papirservietter.

Som frugt kan vi bruge det, vi har: æbler, pærer, hindbær, jordbær, brombær, blåbær .... Jeg brugte æbler og jordbær. Skræl et æble, skær det i små tern og drys med et par dråber citronsaft.


Smelt smørret i en gryde, kom sukker og æbler. Lad det karamellisere let og tilsæt derefter de hakkede eller hele jordbær.

Vi lader det kun stå på bålet, indtil det falder lidt og saften, som jordbærene efterlader.

Serveres varmt som følger:

Vi lægger to spyd på en tallerken, vi lægger en blanding af rigelige frugter og oven på et par små kopper is - som vil smelte og give endnu mere smag til vores dessert! :)


I hjertet af byen, tilbage på hylderne: dine yndlingsprodukter vender tilbage til Pain Plaisir!

Vi har gode nyheder fra croissanter og agern. Dine yndlingsprodukter er vendt tilbage til hylden, og nye venter på at blive prøvet. Anemone, mandel & eacuteclaire med saltet karamel, eksotisk tabt brød, verrines med tapioka og meget mere kan nu findes igen & icircn Pain Plaisir -butikker. Lykkelig? Det er vi bestemt, for vi glæder os hver gang vi ser din reaktion, når du observerer alle dine yndlingsgodter på hylderne, som du har spurgt os så mange gange.

Pandemien overraskede os eller rettere fanget os ganske forberedte. Fra den første nyhed, i slutningen af ​​februar og begyndelsen af ​​marts, købte jeg desinfektionsmiddel, handsker, masker og alt, hvad der var nødvendigt for at udføre aktiviteten i fuld sikkerhed. Vi fulgte princippet om bedre sikkert end undskyld. Vi var imidlertid nødt til at træffe en vanskelig beslutning: at operere på basis af en begrænset menu med kun en del af produkterne. Jeg supplerede det fra tid til anden med nogle af de produkter, jeg havde før. Og vi er glade for, at det nu er lykkedes os at genindføre en god del af dem.

R & acircnd på r & acircnd, de gyldne kringler med spidskommen, vaniljeanemonen så mør og chokoladebrødet med mandler vendte tilbage til hylden. Vi spillede og fandt på et nyt tabt brød, et eksotisk brød med en feriesmag, med kandiseret ananas, kardemomme og papaya, fordi vi isoleret hjemme fandt tilflugt og icircn alt, hvad der kan tilbyde os komfort og lugten af ​​rejser. Jordbærterten var et rigtigt hit. Vi siger ikke nødvendigvis det eller for at prale, men alle Pain Plaisir -vennerne, der trådte på vores dørtrin / tog imod os fra vinduet og købte det, fordi det var meget smukt og opdagede, at smagen undertiden slår udseende, som det var tilfældet med jordbærterten.

Dette blev efterfulgt af rydningen med saltet karamel, hvis tilbagevenden bragte glædes tårer. Igen, lad os ikke overdrive, en af ​​vores venner fortalte os, at hun var glad for at se sin yndlingsklarinet i butiksvinduet. Så jeg tilføjede en lille præcisering til en ny opskrift: med mælkechokolade og hasselnødder, friskere, for at bevare figuren. Du kan finde dem begge i detaljer i vores butiksvinduer. De seneste optrædener er den berømte mandel med chokolade og den nye verrine med tapioka, kokospuré, rismælk, brombær, hindbær, jordbær, sorte og røde ribs, æblejuice og gelé med passionsfrugt. Vi ved, hvordan det lyder. Hvis du ikke har prøvet det, venter vi på, at du vil prøve det og fortælle os, hvordan du kan lide det.

På bagerisiden genindførte jeg croissanten med oliven og soltørrede tomater, baguetten med chorizo ​​og foccaciaen med oliven og soltørrede tomater. Og også for nylig testede Tom Rees, medstifter og konditor Pain Plaisir, som introducerede os for mange opskrifter i isoleringsperioden (du kan finde dem her EN, med RO-ækvivalent), testet en ny opskrift på p & acircine. med græskar og fuldkorn, og nu kommer det i en ny form, meget mættende, med en mere kompleks tekstur, men lige så velsmagende eller måske endnu mere. Du bestemmer.

Vi venter på, at du vil prøve eller prøve alle produkterne igen, vi håber, at de vil bringe dig glæde, ligesom vi er glade for at gøre dem. Du kan finde os på Barbu Delavrancea no.1 og på det nye sted, på Puţul Lui Zamfir no.60.


Er French Toast virkelig fransk, eller har jeg levet løgn alle disse år?

Det er rigtigt, folkens! Du hørte det her for første gang! French Toast er en falsk! Så hvis franskmændene ikke opfandt denne lækre morgenmad, hvem gjorde så? Ifølge legenden var der engang i oldtiden en mand ved navn Joseph French. Han skabte denne ret i 1724 og annoncerede den som "French Toast", fordi den var grammatisk utilstrækkelig, så han glemte apostrofen.

Men før vi giver vores mand Joe al æren, lad os kontrollere fakta lidt. Ifølge en samling opskrifter, der går tilbage til begyndelsen af ​​det 5. århundrede e.Kr., har den ret, vi nu kender som French Toast, eksisteret siden Romerrigets tid. Med deres egen slags toast, kaldet Pan Dulcis, lagde romerne brødet i en blanding af mælk og æg og ristede det derefter i olie eller smør.

Andre mener, at French Toast blev skabt af middelalderlige europæiske kokke, som blev tvunget af omstændighederne til at bruge hvert stykke mad, de kunne finde til at brødføde deres familier. De vidste, at et dag gammelt brød kunne bringes tilbage til livet, når det fugtes og varmes. De tilføjede derefter æg, for ekstra fugt og et proteinindtag.

billedkilde: popsugar.com

Udtrykket "French Toast" optrådte første gang i American Encyclopedia of Food and Beverages i 1871. Men det er kendt af en række forskellige navne, herunder tysk toast, ægbrød, fransk toast, sigøjnerbrød, Knights Poor Knights of Windsor, spansk toast , nonner 'skål og tabt brød hvilket betyder "tabt brød" på fransk.

I Skotland serveres fransk toast traditionelt med pølser mellem to skiver toast og derefter spises som en sandwich. Det spises undertiden med ketchup i Storbritannien.

Fransk toast har en tendens til at være rig på protein, fedt, natrium, selen og riboflavin. Det har også mange andre vitaminer og mineraler. 28. november er National French Toast Day & # 8230, og vi kan ikke vente med at fejre!

Henstilling

Underholdning

/>

Midler, der forbedrer dit humør, når du ikke har det godt

/>

Uventede midler mod massesmerter! Slip af med ubehaget med disse tips

/>

Desværre kvalificerede Rumænien sig ikke til finalen i Eurovision 2021! Roxen nåede ikke top 10


I en stor blandeskål piskes æg, mælk, salt, sukker, vanilje, kanel og allehånde sammen.

Skær franskbrødet i skiver, der er mindst 1 tommer tykke. Du kan bruge et fuldkornet fransk brød, men ethvert fransk eller italiensk brød skal fungere godt. Skær i en lille vinkel for at lave et længere stykke brød.

Læg hver skive i blød i æggecreme -blandingen. Vend skiverne, indtil hele blandingen er absorberet i brødet. Afhængigt af hvor gammelt brødet er, kan dette tage fra 5 til 10 minutter. Hemmeligheden bag denne opskrift er at mætte brødet fuldstændigt. Det er derfor, tykke skiver gammelt brød bruges, da tyndere frisk brød ville falde for let fra hinanden. Sørg for at vende brødet, så alle sider kan trække jævnt.

Forvarm ovnen til 400 F. I en stor non-stick stegepande over medium varme, bruner skiverne meget let i smør og olie i ca. 2 minutter pr. Side. Gør det ikke for mørkt, da det også vil bages i ovnen.

Overfør fra en bradepande eller stegepande til en bageplade eller et fad. Bages i 10 minutter. Efter 10 minutter fjernes det fra ovnen, vendes og sættes tilbage i ovnen i yderligere 5 minutter for at brune på den anden side.

Efter 10 minutter på den ene side og 5 på den anden skal vaniljesausen koges indvendigt, og franskskålen bliver sprød udenpå.

Hvis det ser ud til, at det har brug for mere tid, skal du bage det længere, men pas på ikke at tilberede det til det punkt, at det bliver meget mørkt. Du vil ikke have, at æggecremen bliver bitter, hvilket kan ske ved overcooking.

Traditionelt serveres smerteperdu med pulveriseret sukker drysset over toppen. Hvis du vil have det til at ligne det i det franske kvarter, så støv væk og grave ind. Du kan også toppe det med ahornsirup eller frugtsaucer som gelé, syltetøj eller marmelade.


Opskriftsoversigt

  • 2 franske brødbrød (16 ounce)
  • 8 store æg
  • 4 kopper flødeskum
  • 1 kop sukker
  • ½ spsk malet kanel
  • 1 ½ tsk stødt muskatnød
  • 4 tsk vaniljeekstrakt
  • 1 ½ champagnekopper
  • 2 kopper rørsirup
  • 4 kopper hindbær og blåbær
  • 4 spsk flødeost (valgfrit)
  • Pynt: pulveriseret sukker

Skær brød i 24 (3/4 tommer tykke) diagonale skiver.

Pisk æg og de næste 5 ingredienser sammen til det er godt blandet.

Læg brødskiverne i en 13 x 9 tommer bageplade til ægblanding jævnt over skiver. Lad det stå i 30 minutter eller indtil væske er absorberet.

Fjern brødskiverne fra æggeblandingen, så overskydende drypper af. Kog brødskiver i portioner i en let smurt nonstick-stegepande eller gryde over medium høj varme 2 minutter på hver side eller indtil de er gyldne.

Læg brødskiver på bageplader, hold dem varme i en 200 ° varm ovn.

Kog champagnen i en stor gryde ved høj varme, til den er reduceret til det halve. Rør gradvist sirup i kog ved svag varme, indtil det er blandet og varmt.

Anret brødskiverne på serveringsfade ovenpå hindbær, blåbær og, hvis det ønskes, flødeost. Dryp jævnt med sirupblanding. Pynt, hvis det ønskes.


Tabt brødkage

Vi skal først justere mængderne efter den mængde brød, vi har.

Trin 2

Skær brødet i store tern.

Trin 3

Blødgør brødet i 1/2 l mælk, og blød det (uden at lave grød!).

Trin 4

I en salatskål blandes æggene med sukkeret, derefter cremefraiche og 1/4 af mælken.

Trin 5

Trin 6

Arranger brødet, der er gennemblødt i fadet, og dæk det derefter med den homogene blanding.

Trin 7

Bages i en varm ovn (200 ° C - 6-7 th) i cirka 30 minutter.

Det er overstået! Hvad troede du?

Tørst efter opskrifter?

Vi laver en aftale i din postkasse!

Flere opskrifter

Marmiton mag
Hvad hvis du abonnerer?

Dette er den bedste måde at gå ikke glip af nogen problemer, spare penge og forkæle dig selv hver anden måned :) Plus du har adgang til den digitale version for virkelig at læse overalt.


Spydene. Hvordan de er lavet, og hvad du kan spise dem med

Spyd eller - som jeg plejede at sige som barn - skiver toast med æg var redningen, når jeg ikke havde hjemmelavet mad, eller når jeg ville have en hurtig dessert. Når du har lyst til spyd, så prøv at servere dem med forskellige påfyldninger, ikke kun ost og sukker!

Spyd, toast med æg, tabt brød for frankofile eller French toast for anglofiler. Den tidligste henvisning til friganer er i den latinske samling af opskrifter fra Apicius, Romerrigets største kok, der stammer fra 4. eller 5. århundrede. I Apicius 'bog kaldes spydene aliter dulcia, det er en anden sød. I opskriften står det at skære brødet i tynde skiver, fjerne skorpen og bryde det i store stykker, derefter suge disse stykker i mælk og sammenpisket æg, stege dem i olie og dække dem med honning inden servering.


Forskellige opskrifter

Sauceopskrifter, garnitionsopskrifter, pickleopskrifter, kompoteopskrifter, marmeladeopskrifter, salatopskrifter, kyllingsalat, champignonsalat, kaviarsalat, varme og kolde forretter og opskrifter i billeder.


Et par ord om denne opskrift

Tabt brød smides nu, når det er tørt. Men i vores bedstemødres tid, i betragtning af den historiske kontekst, blev intet smidt væk. vi genbrugte! Og tørt brød blev tabt brød eller budding.

En ideel forberedelse, når vi ikke længere har noget i køleskabet, når vi har brød til overs, og vi ikke rigtig vil lave mad, men vi vil glæde disse kære små! (selv til dig selv!). Herhjemme serverer vi det stadig varmt med denne fantastiske brune vergeoise, som vi elsker så meget, men du kan smage det på din måde (honning, ahornsukker, marmelade osv.).

Du kan også erstatte tørt brød med brioche for at tjene som base for en mere "chic" dessert. Fremragende med friske jordbær eller hindbær i sæsonen.

Tørt brød kan også bruges til at lave salte donuts. Princippet er det samme som budding, brødkrummer, mælk, æg og en salte topping.


Tabt brød med frugt

1. Smelt smørret i en gryde, ved en meget lav temperatur, i cirka 12 minutter. Der dannes et bleg gyldent skum. Hæld væsken nedenunder (klaret smør) i en låg uden form.

2. Vask og hak imens jordbærene. Rens solbærene. Kom i en gryde med 3 spsk sukker. Sæt på svag varme, omrør lejlighedsvis, indtil sukkeret er opløst. Fjern fra varmen og tilsæt hindbær. Læg det til side.

3. Pisk æggeblommer og vin i en stor skål, og tilsæt resten af ​​en spiseskefuld sukker.

4. Læg gryden med det klarede smør ved middelvarme. Før brødskiverne igennem æggeblandingen, så de trænger godt igennem, og steg derefter i klaret smør i 2-3 minutter på hver side eller til de er gyldne og let sprøde.

5. Læg skiverne på en tallerken. Hæld de saftige frugter og drys med ekstra sukker. Server med cremefraiche.


Video: Oppskrift på brød (Oktober 2021).