Nye opskrifter

Krydret bagt kylling opskrift

Krydret bagt kylling opskrift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Yasmin Fahr

Lad ikke krydderierne i denne ret skræmme dig væk - hvis du har dem i dit spisekammer, så er dette en hurtig, tilfredsstillende og let ret at lave til aftensmad. Du kan spise kyllingebryst som det er, eller server det med ris, ristet pitabrød, eller vend det til en bagt kylling sandwich (fantastisk til hvis der er rester).

Alternativt kan du bare bruge din yndlings krydderiblanding i stedet for blandingen herunder og derefter bage opskriften på samme måde. Men hvis du gør det som anvist, skal du sørge for at bruge handsker, mens du belægger kyllingen med krydderierne, ellers vil gurkemejen plette dine negle gule, hvilket er det, der skete med mig, fordi jeg helt glemte at følge mine egne råd ...

Klik her for at se flere Easy Dinner Opskrifter.

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • Saft af 1 citron
  • ¼ tsk hvidløgspulver
  • ¼ tsk stødt spidskommen
  • ¼ tsk cayenne
  • ¼ tsk gurkemeje
  • ¼ tsk paprika
  • 2 thailandske chili, groft hakket (valgfrit)
  • Salt og friskkværnet sort peber
  • 1-1 ½ pund økologisk kyllingebryst, vasket og tørret
  • 1 pint druetomater, gennemboret med en gaffel eller kniv

Rutevejledning

Forvarm ovnen til 350 grader. I en blandeskål kombineres de første 9 ingredienser. Derefter tilsættes kyllingebrystene og kødet blandes jævnt med blandingen (sørg for at bære handsker i henhold til noten ovenfor). Tilsæt tomaterne og bland det sammen.

Læg kødet og tomaterne på en bageplade med folie og hæld eventuel ekstra væske ovenpå. Bag i ovnen i 20-25 minutter eller indtil den indvendige temperatur når 165 grader. Server straks, ske pansesaften ud over kødet eller oven på ris, hvis den bruges.


Krydret kærnemælk bagt kyllingemørbrad

Kyllingemørbrad er en af ​​mine foretrukne proteinkilder at lave mad. De er nemme at arbejde med, hurtig madlavning og lige så magre som hele kyllingebryst. Og når du først har prøvet disse kærnemælkbagte kyllingemørbrad, ved du og rsquoll, hvor smagfulde de kan være!

Denne opskrift laver 10 krydrede kærnemælkskyllingebud, hver med 16 gram protein, 1 gram kulhydrater, stort set nul fedt og 0 WW Smart Points! Jeg & rsquoll går dig igennem opskriften (det er super let) og hvordan man laver den græske yoghurt ranch dipping sauce herunder. Og du kan finde opskriftskortet, der kan udskrives i slutningen af ​​indlægget.


Relateret video

Dette er en af ​​de bedste & quotoven & quot stegt kylling opskrifter, jeg har lavet! Let, velsmagende og familien elsker det !! Kylling er altid fugtig, saftig og lækker! Tak Epicurious !!

Jeg har lavet denne opskrift i årevis og har foretaget et par ændringer. Udelad olien i marinaden I stedet for brødkrummer bruger jeg enten Ritz-kiks eller Cheez-It-kiks, der er blevet pulveriseret i foodprocessoren til krummer. Jeg dræner kyllingen i et dørslag, før den paneres for at holde belægningsmixen tør. For meget væske i overtræksblandingen får den til at begynde at klumpe sig sammen for enden og ikke belægge kyllingen jævnt. Sørg for at bruge madlavningsristen, når du bager for at sikre en sprød bundskorpe. Ellers slipper kyllingen meget fedt af, når den bages, og kyllingen bliver grødet i bunden, hvis den sidder direkte i gryden. Jeg bruger kun en bageplade (en halv plade) og drypper ikke smør over toppen af ​​kyllingen. For at lave sovs flytter jeg risten med den kogte kylling til en ren plade. Læg gryden på komfuret, varm til medium og skrab bunden af ​​gryden for at frigøre de sprøde stykker. Hæld alt undtagen 2 spsk olie og de sprøde stykker af, og kom derefter olie og sprøde stykker i en gryde over medium høj varme. Pisk to spsk mel i og kog et par minutter, til det er tyknet. Pisk gradvist 2 kopper kyllingefond i lidt ad gangen, og vent efter hver tilsætning, indtil det begynder at tykne, inden der tilsættes mere. Tilsæt et stænk mælk eller fløde og mere peber efter smag. Dette er min go-to kylling opskrift. Så meget bedre og mindre kompliceret end kyllingestegt i olie!

Dejlig enkel aftensmad med en salat eller grøntsag på siden. Jeg brugte 2 bryst uden bryst uden hud, skåret i tredjedele plus mørbrad til at servere 2. Så min tilberedningstid var betydeligt mindre. Heldigvis sprød og brunede skorpen pænt i en varmluftsovn på bare 25 minutter, bortset fra lidt på undersiden. Jeg vil ikke sige, at der er noget usædvanligt om dette, men hvis du vil have stegt kylling uden rigdom af faktisk stegt kylling, tilfredsstiller det.

Elsker denne kylling og det gør min mand også. Jeg gør med knogle i tromler og lår, og Fjern huden. Mariner i timer eller natten over i ziploc. Har brug for lidt mere panering til 12 stykker, tilføj lidt majsmel til brødkrummer eller Panko til crunch. Lækkert

Absolut nød denne opskrift. Den eneste ændring, jeg lavede, var de brødkrummer, jeg bruger Panko Amazing! Jeg elskede sprødheden og kyllingens ømhed. Helt klart et overskud.

Lækker og let (sammenlignet med stegning af kylling). Det havde bestemt et spark til det. Jeg brugte panko i stedet for brødkrummer.

Jeg lavede opskriften præcis som skrevet, og den var vildt god! Det bliver en permanent tilføjelse til min kogebog.

Fremragende! Jeg lavede dette med lår uden hud, brugte panko i stedet for brødkrummer og udstødte også den varme sauce og hvidløg med sriracha.

Delish, og en meget tilgivende opskrift! Hvis du mangler tid og ingredienser, er opskriften fleksibel og kan tåle nogle subs. Her er, hvordan jeg tilpassede mig min tidsramme og ingredienser ved hånden: brugte store udbenede bryst på huden, skåret i stykker undermælk sødmælk til kærnemælken (mørt kyllingen pænt, selvom kærnemælk nok ville være bedre) marinerede kyllingen i 1,5 maks. timer (kylling blev fugtig og velsmagende, men næste gang jeg marinerede længere) justerede ovnens tid til 40 minutter, alt hvad der var nødvendigt i en varmluftsovn) Panko -blandingen klistrede godt til kyllingen og brændte ikke ind den varme ovn. Efter en bid sagde min mand, at det var en keeper. Bonus: Jeg skærer resterne i strimler og serverer en dejlig salat. Let peasy! Jeg gav den 4 stjerner, simpelthen fordi opskriften var virkelig velsmagende på grund af det gode valg af krydderier, og det var vildt tilgivende for mine subs.

Fantastisk smag, og den varme pebersauce gav et dejligt, venligt spark. Kvarterede kyllingebrystene og brugte panko som foreslået af andre korrekturlæsere. Skulle ønske, at jeg ɽ har fordoblet brødkrummeringsingredienserne! Var nødt til at rive på de sidste stykker kylling.

dette er den første opskrift jeg har lavet af epicurious, som jeg mener fortjener fire gafler! efter at have læst anmeldelser var den eneste ændring, jeg foretog i opskriften, halvering af timian. den marinerede i fire timer, og efter panering kogte den i min varmluftsovn @ 400F x 40min. sprød på ydersiden, ekstremt fugtig indeni. dette er den bedste & friterede kylling, jeg nogensinde har haft. den eneste ændring, jeg vil foretage næste gang, er at bruge vindruekerneolie i stedet for olivenolie i marinaden og i stedet for smør i sidste trin. den har et meget højere røgpunkt, så forhåbentlig vil være venligere mod det indre af min ovn. ELSKER DET!

Bages i 60 minutter. Drej efter 30

Jeg vurderer disse 10 gafler, hvis det er muligt. Jeg elsker denne opskrifts alsidighed og plejer at forberede den mindst en gang om måneden. Det fungerer bedst med mørke kødstykker. Den eneste ændring, jeg har foretaget, er at øge de tørre ingredienser med det halve, så al kylling er jævnt belagt. Jeg kan godt lide at lejlighedsvis ændre opskriften ved at erstatte knuste ostekiks eller knuste kyllingesmagede kiks med brødkrummerne. Den flydende blanding laver en fantastisk marinade til løgringe inden panering og stegning/bagning, hvilket giver en dejlig smag og noget til paneringen at overholde.

Ligesom andre brugte jeg kyllingebryst uden ben, uden hud og pankobrødsmuler. Min mand elskede dem absolut og sagde endda, at han slet ikke savnede stegt kylling.

Jeg har lavet denne opskrift siden den blev udgivet første gang. Min mand og børn elsker det virkelig. Min 12 -årige bad om det til sin fødselsdagsmiddag. Jeg bruger kyllingebryst uden ben, uden hud. Normalt starter marinaden søndag og derefter tilberedes onsdag/torsdag. Jeg bruger søde vidalia løg og også brød og bager dem. De behøver ikke lige så lang tid som kyllingen til at bage. Min mand og børn vil altid have mig til at lave ekstra, så de kan få det til frokost dagen efter!

Jeg lavede dette til en picnic. og mens det var spiseligt koldt, var det meget bedre den næste dag efter det var blevet varmet og sprødt igen. Absolut ikke for varmt (god sorg!). Jeg brugte ekstra hvidløg, og jeg brugte udbenede kyllingebryst, som også var uden hud. Og tilberedte det mindre, selvfølgelig. Meget tilfredsstillende.

Jeg elskede denne opskrift. Jeg laver ofte & quotSpicy Fried Chicken Cutlets & quot, som er gode til bryster, der er sommerfuglet til koteletter, men disse smager bedre og bruger hele kyllingen. Jeg brugte også panko og sprøjtede med evoo. Fantastisk fugtig, velsmagende, sprød kylling. Serveres koldt til picnic eller madrester, skorpen holder langt bedre end noget stegt-sprødt og intet fedt !!

Takket være andre korrekturlæsere brugte jeg Panko i stedet for almindelige brødkrummer. Jeg fjernede også timianen, da min var alt for gammel til at gøre en forskel. Det blev sprødt og ikke for krydret. Hvis folk kan lide denne opskrift, kan du prøve parmesamskorpen fra dette websted - endnu bedre og lettere. Min blev også meget brun snart ind i tilberedningscyklussen. Oliering af stativerne hjalp!

Absolut skal: fordoble paneringen. Jeg brugte almindelige, hjemmelavede brødkrummer, og knasningen er fantastisk, jeg tror ikke, at Panko er påkrævet, men som næsten alt er en kvalitetsingrediens vigtig. Jeg syntes der var et strejf for meget timian i dette og vil reducere lidt næste gang. Jeg må ikke have ladet nok overskydende dryppe af, da røgalarmen begyndte at gå cirka 10 minutter inde i tilberedningstiden. Heldigvis havde jeg beklædt mine bagplader med aluminiumsfolie, så det var let at rydde op i de brændte bits. Jeg havde også nogle problemer med, at kyllingen holdt fast på stativerne, måske fjerner olieret let med olierne inden bagning.

Soler stadig i eftermåltidets glød. smagene var fantastiske. Følgte opskriften med et par mindre ændringer: brugt panko i stedet for brødkrummer og en kombination af sirracha og sambal olek i stedet for amerikansk varm pebersauce, da vi ikke havde sidstnævnte ved hånden. Vi brugte også kvartede ben med bryst (et halvt bryst skåret i to stykker), hvilket resulterede i en meget kortere tilberedningstid på 35 minutter. Dette var super let og havde den helt rigtige mængde subtil røgfyldt varme. Kan ikke vente med at gøre det igen!

Hvorfor jeg ikke hoppede ud af min køkkenbordstol efter at have taget de første par bidder af denne mirakelkyllingefad for at gennemgå opskriften, er mig udenfor. Disse kyllingestykker var utroligt lækre og så meget bedre for dig end deres stegte kolleger. I henhold til forslag fra andre korrekturlæsere brugte jeg i stedet for brødkrummer panko og knuste cornflakes. Uden den rigtige rist til at dække bagepladerne kogte jeg dem direkte på folieforede bageplader (som jeg dobbeltstablede for ikke at brænde kyllingen). Jeg beholdte krydderierne som de var, vel vidende at kyllingen ikke ville være for krydret, men i stedet kun absorbere den varme den skulle bruge. Jeg lod kyllingestykkerne marinere i cirka fem timer, og efter paneret (jeg øgede også mængden af ​​panering), lad dem hvile i cirka 30 minutter, og tryk forsigtigt krummen ind i kyllingen af ​​og til. Jeg vendte dem i ovnen efter 20 minutter, og de var færdige cirka 15 efter det. De viste sig med en flot, subtil kul og PERFEKT sprødhed. Jeg kan ikke vente med at lave dette igen

Jeg laver dem hele tiden til store buffet -sammenkomster. Jeg bruger bryst uden hud uden ben og skærer dem i skiver for at lave en dejlig præsentation og servere med andre & quot hovedretter & quot madvarer. Nøglen er at lade dem sidde i 45 minutter efter panering og være sikre på at bage dem på risten, så de bliver sprøde under. Jeg bruger generelt panko til den ekstra crunch og sprøjter med Pam frem for at dryppe smør-bedre kontrol og færre kalorier. jeg serverer også med hjemmelavet bluecheese dressing/sauce.

Jeg har lavet dette flere gange i løbet af de sidste 10 år. Jeg har gjort det præcis som opskrifterne antyder, og det har altid været perfekt. Lækker kulde til en sommer -picnic!

Dette var et hit på vores Labor Day -fest (2010) - masser af mennesker gik tilbage i sekunder. Jeg bakkede bare lidt tilbage fra Tabasco og cayenne, og der var stadig lynlås nok til dem, der kan lide det varmt! Mine venner vil have opskriften! Tak, Epicious!

Jeg elskede denne kylling serveret med en krydret dijonsenneps kartoffelsalat og frisk tomatsalat. Jeg brugte 6 tromler og 2 bryster og havde masser af panering. Jeg efterlod kyllingen i marinaden hele dagen og bagte den på pergament. Ignorer tilberedningstiden, og gør, hvad du normalt gør, når du bager kylling.


Ingredienser

Til kyllingen

Til Sriracha -saucen

  • Vegetabilsk olie
  • Hvidløgsfed
  • Natriumfattig sojasovs
  • Honning
  • Sriracha
  • Vand
  • Knuste røde peberflager


Bagte kyllingelår (cremet og krydret)

Bagte kyllingelår (cremet og krydret) — en cremet bagt kylling, der har robuste smag og en cremet sauce med kun 10 minutters forberedelsestid. Perfekt til travle ugentlige måltider eller sammenkomster!

Dette er en let at forberede cremet bagt kyllingelår opskrift, der er bygget op omkring fundamentet af urter, løg, hvidløg og selvfølgelig fløde. Der kræves meget lidt forarbejde. Gør den velegnet til et velsmagende måltid om ugen, som hele familien vil nyde.

Bruning af kyllingen giver først et ekstra smagsforøg og tilføjer rigdom til den færdige sauce. Det meste af tilberedningen foregår i ovnen.

Bruning af kyllingen i ovnen giver dig en jævn brun farve. Dog kan du brune kyllingekogepladen, inden du færdiggør den i ovnen. Sørg for at krydre kyllingen kraftigt, inden du fortsætter med dit yndlings kyllingekrydderi eller bare brug salt, peber og italienske krydderurter. Disse kyllingelår behøver ikke at hvile, før de bruner.

Server disse cremede og krydrede bagte kyllingelår med dampede grøntsager som gulerødder eller grønne bønner og en side ris eller pasta, og voila … du har en dejlig middag!


Spicy Sweet Chicken Trommestikker

Halloween er en af ​​de sjældne tidspunkter på året, hvor denne skjulte skæve natur dukker op.

Du ser det i godbidder, kostumer og dekorationer rundt omkring i vores hus i oktober. Men hvor jeg virkelig skinner er “Spooky Recipe Titles. ”

Det er ’s a mørk gave, hvis du vil.

Tag f.eks. Disse opskrifter med sød og krydret bagt kyllingetrommel.

Fantastiske bagte trommestikker, kedeligt navn.

Så lad os overveje nogle muligheder for bloddæmpning:

  • Tabte hundeben
  • Brændt Roadkill
  • Ikke så sjove knogler
  • Frygteligt ildfaste lårben
  • Amputerede bilag
  • Frække barnelemmer

Hvad, gik jeg for langt på den sidste? Uanset hvad.

Vælg derefter det navn, du er fortrolig med til denne opskrift på sød og krydret halloween med kyllingetromler i Halloween, men tro mig, du skal prøve det.


Krydret opskrift på kyllingebakke

Denne krydrede stegt kyllingebagbag er en vindende aftensmad. Det er så let at lave - alt du skal gøre er at smide alle ingredienserne på en bakke og derefter lade ovnen gøre arbejdet. Vores krydret stegt kyllingebagbag er fyldt med mediens smag. Spicy chorizo, røget paprika og varmende safran gør denne simple middag til noget helt særligt. Serveret med en stor bunke smørret kartoffelmos eller luftige ris er dette en varm vintermiddag. Vi har brugt ben i, hud på klumpede kyllingelår i vores opskrift, da de giver den bedste smag, men du kan sub i kyllingebryst til alle, der ikke kan lide kylling på benet. De skal bruge cirka 15 minutter mindre tilberedningstid, men sørg for at kontrollere, at de er tilberedt inden servering.

Safran er et krydderi, der kommer fra krokusplanten med en karakteristisk aroma og smag. Det vokser hovedsageligt i Indien, Spanien, Italien og Iran og kræver meget arbejde at vokse, hvilket er årsagen til dets højere pris. Du behøver dog kun at bruge en knivspids og gemme resten til at bruge i retter som risotto, paella eller endda en bouillabaisse.


Krydret bagt kyllingeparmesan

Dette indlæg kan indeholde affiliate links. Læs venligst min oplysningspolitik.

Denne krydret bagt kyllingeparmesanopskrift er lavet med en sprød krydret panko skorpe og toppet med en lækker marinara sauce, smeltet mozzarella og masser af frisk basilikum. Den er overraskende enkel at lave, og SÅ lækker.

Jeg er den sjældne pige, der ikke rigtig kan lide stegt kylling.

På godt og ondt går æren for dette sandsynligvis til min mor, som er en fantastisk kok, men aldrig havde en frituregryde i huset eller lavede nogen form for friturestegte måltider til os. Det var bare ikke hendes ting, hvilket betød, at det heller ikke virkelig var vores ting. Hver nu og da ville jeg dog tilfældigvis støde på en spand KFC ved en kirke-picnic eller bestille nogle kyllingekorn ved en indkørsel eller noget, som altid smagte godt. Men dengang — og endda stadig i dag — fandt jeg bare aldrig rigtigt lyst til friturestegt mad. Og halvdelen af ​​den tid, jeg har forkælet mig med det, min mave er hurtig til at minde mig om, at det ikke er vant til al den olie, der står for “ dyb ” i friturestegt kylling. Uff.

Når det er sagt, vil dog et kig gennem blogarkiverne vise dig, at jeg gøre have en forkærlighed for ovn-stegt kylling. Og helt ærligt, jeg elsker det bedre end den friturestegt “real ting ”. Du får stadig alt det lækre sprøde og smagfulde belægning takket være nogle ristede Panko og krydderier. Men jeg elsker det, fordi du ikke skal rode med al den sprøjtende olie (og, um, ekstra kalorier og fedt), og din ovn vil gøre alt arbejdet for dig. Jeg mener, jeg føler, at jeg har navngivet en blog om dette eller noget … giv noget ovn, baby! )

Så som du måske har gættet ud fra denne vandrende introduktion, er opskriften i dag faktisk en ovnstegt version af en italiensk klassiker, der ofte er lidt for fed til mig på restauranter. Det sparkede også et hak op med en dog-hot-you-want-it krydret marinara sauce, drysset med lidt mozzarella og frisk basilikum, og betydeligt lettere at lave derhjemme, end du måske tror. (Og alle dine friturestegte madelskere vil sandsynligvis aldrig bemærke forskellen.)

Hvem er klar til noget krydret bagt kyllingeparmesan ?!

Åh gud, når jeg ser på disse fotos, får jeg allerede lyst til at lave dette igen. (& lt – Og jeg har allerede gjort det tre gange i denne måned, bare ved at teste opskriften!)

For at gøre det, pund nogle små kyllingebryst ud, indtil de når omkring 1/2-tommer tykkelse. (& lt – Dette hjælper dem med at tilberede mere jævnt.) Krydr dem derefter med salt og peber, dypp dem i mel, æg og en simpel ristet parmesan panko -blanding. Læg dem ud på en bageplade. Og i stedet for at stege dem, vil vi ovn-steg dem, indtil de er fine og gyldne og saftige og gennemstegte.

Derefter skal du bare lægge dem på med noget hjemmelavet marinara sauce (eller du kan bruge din butikssauce til at spare tid, måske med lidt ekstra knust rød peber tilsat), strimlet mozzarella og frisk basilikum …

Og de vil alle være klar til at servere på få minutter.

Gå gerne den traditionelle rute og server den bagte kyllingeparmesan over et lag pasta. Eller jeg elsker også bare at servere den sammen med nogle ristede grøntsager og en stor italiensk salat til et sundere twist. (Eller for et andet twist, er du velkommen til at skære kyllingen op i mundrette stykker og lave kyllingeparmesan nuggets, bare sørg for at skære ned på bagetiden.) Du vælger.


Krydret ovnbagt Panko kylling

Sprød og lækker, dette er et let familiemåltid i en travl hverdag!

Ingredienser

  • 4 hele kyllingetromler
  • 4 hele kyllingelår
  • & frac34 kopper Mel
  • 1 kop uskåret Panko
  • 2 spiseskefulde hvidløgspulver
  • 3 spiseskefulde tørret oregano
  • 1 spiseskefuld sort peber
  • 2 spiseskefulde paprika
  • 1 spiseskefuld løgpulver
  • ⅓ kopper olivenolie

Forberedelse

Varm ovnen op til 425ºF. Skyl og tør kyllingen tør med køkkenrulle.

Kom mel i en lille skål. Kombiner panko, hvidløgspulver, oregano, sort peber, paprika, løgpulver i en anden mellemstor skål. Coat kylling i mel, og pels derefter i panko og krydderier.

Hæld olivenolie i en stor bradepande. Læg kyllingen oven på olie, og vend den til pelsen. Bages i cirka 1 time, eller indtil panden er pænt brunet og saften er klar.


Forberedelse

Trin 1

Sprøjt en 9x13 bageplade med nonstick spray og sæt til side.

Varm olivenolie over medium varme i en medium stegepande.

Tilsæt løg til stegepanden og kog i 2-3 minutter, eller indtil løget er gennemsigtigt og duftende.

Rør kylling, tacokrydderi, tomater og grøn chili i. Rør for at kombinere helt. Reducer til simre og lad det stege i 5-8 minutter.

Læg tacoskallerne i et fad, der står op. Jeg kunne passe 10 tacoskaller i fadet ved at tilføje 2 på hver side.

Hæld 1 spsk bønner i bunden af ​​hver tacoskal. Top med kyllingeblandingen, næsten til toppen af ​​hver skal.

Drys hver skal rigeligt med strimlet ost, jo flere jo bedre!

Bages i 12-14 minutter, eller indtil osten er helt smeltet, og kanterne på skallerne er brune.

Fjern fra ovnen, og top med dine yndlingsvarer, såsom jalapenos, creme fraiche, koriander og salsa.

Tips: Sørg for at dræne tomaterne helt, dette vil hjælpe tacoskallerne til ikke at blive sumpede under bagning!

Hvis du foretrækker, at din tacos ikke er krydret, skal du bare udelade den grønne chili og bruge almindelig Old El Paso Taco krydderier. Lige så lækkert!



Kommentarer:

  1. Hline

    Sikkert. Jeg er enig med alt ovenfor pr. Nævnte. Vi vil undersøge dette spørgsmål.

  2. Nahar

    Jeg tror, ​​at du tager fejl. Jeg er sikker. Jeg kan forsvare min holdning. E -mail mig på premierminister, vi vil diskutere.

  3. Tadhg

    Du tager fejl. I suggest it to discuss. Skriv til mig i PM, vi vil tale.

  4. Kigakree

    Det sammen. Dette var og med mig. Vi kan kommunikere om dette emne.

  5. Ilmari

    Completely I share your opinion. It seems to me it is excellent idea. Completely with you I will agree.



Skriv en besked