Nye opskrifter

Mangosteen tærte

Mangosteen tærte


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Mangosteenfrugten er en lækker frugt, som jeg nød på ferie sidste sommer i Thailand. Serveres koldt både frisk og dåse.

I Thailand er den sarte mangostanfrugt blevet kaldt "Dronningen af ​​frugter", siden den var yndlingsfrugten af ​​dronning Victoria af England. De indfødte kalder det "Mungkut".
De sundhedsmæssige fordele ved mangosteen har stået sig over tid og har været forbundet med mange forskningsundersøgelser i løbet af de sidste 30 år.
Undersøgelser har vist, at mangosteen genopretter sundheden i fordøjelsessystemet, nyrerne, huden og andre organer.
Ud over xanthoner indeholder hele mangosteenfrugten også mange andre naturlige phytonutrienter såsom catechiner, der ligner antioxidanterne i grøn te; proanthocyanider som dem, der generelt findes i vindruekerner og polysaccharider, der hjælper med at opretholde et sundt immunsystem

Til dejen:

  • 125 g mel,
  • 75 g smør,
  • 1 eller,
  • 1 tsk bagepulver,
  • 1 knivspids salt,
  • citronskal

Fyldning:

  • 250 ml creme fraiche,
  • 2 spsk sukker,
  • 2 spsk jordbærsyltetøj (eller anden rød frugt)

1 dåse mangosteen i sirup

Portioner: 6

Forberedelsestid: mindre end 30 minutter

METODE TIL FORBEREDELSE AF OPTAG Tærte med Mangosteen:

Bland cremen først let, derefter ved en højere hastighed for at hærde lidt.

Tilsæt pulveriseret sukker og fortsæt med at blande, indtil du får den ønskede konsistens af flødeskum.

Tilsæt syltetøj, bland og reserver koldt.

Pres frugten.

Ælt en dej med alle ingredienserne og lad den afkøle i mindst 60 minutter.

Fordel dejen og kom den i en smurt form, prik den med en gaffel og sæt den i ovnen i 15-20 minutter. Efter bagning, lad den køle af.

Ovenpå lægger vi et lag creme og pyntes med mangostanfrugt. Server koldt ....

God appetit !!!


Abrikos tærte

Hver weekend går vi ombord i små og store og tager hjem til min mor. Efter æresrunden skynder vi os ind i haven. Og vi stopper der et stykke tid, fordi vi har noget at gøre med vores maver. I cirka to uger kiggede jeg på abrikosen og tjekkede hver frugt separat, som om jeg forsøgte at skynde naturen for at give os dens frugter så hurtigt som muligt. Det er svært at være tålmodig, men det er det værd, for det lykkedes mig at vælge den første kurv abrikoser! Og jeg gik hurtigt videre til køkkenet. Abrikoserne sad pænt på en duftende dej smurt med et lag abrikosmarmelade, og drysset i overflod med smør a la francaise! Jeg garanterer, at du vil huske mig til at prøve denne opskrift!

Nødvendige ingredienser

  • 800 gram abrikoser
  • 50 gram abrikosmarmelade & # 8211 kan være fra sidste år, eller du kan lave frugt
    frisk
  • 50 gram malede mandler
  • 30 gram brunt sukker
  • 40 gram smør
  • 30 gram pulveriseret sukker
  • 1 eller
  • revet citronskal

Til dejen:

  • 300 g hvidt mel 000
  • 150 g fedtsmør, min 82%, godt afkølet
  • 80 g pulveriseret sukker
  • en knivspids salt
  • 2 æggeblommer
  • 3-4 spiseskefulde koldt vand

Første skridt

Til dejen skal ingredienserne være kolde. Af denne grund vejede vi ingredienserne, skar smørret i tern og opbevarede det i køleskabet, indtil det var hans tur. Så jeg startede med melet, jeg kom i en skål, tilsatte salt, pulveriseret sukker og blandede. Så lagde jeg smørret, jeg knuste alt hurtigt med fingrene, indtil jeg fik en sandet dej. Jeg tilføjede en æggeblomme og inkorporerede den og hældte derefter koldt vand, indtil sammensætningen var godt bundet. Jeg pakkede dejen ind og tilbragte den i køleskabet i 30 minutter. Så var jobbet endnu enklere, jeg rullede ærmerne op, bevæbnede mig med en kagerulle og overbeviste dejen om at sidde pænt i bakken specielt tilberedt til ham i et blødt bagepapir i efterårets farver. Jeg stak gaflen derinde, så han ikke skulle tro, jeg ville efterlade ham sådan med en eller to. Jeg brugte en bakke med en diameter på 26 cm, og dejen blev fikset.

Trin 2

Jeg fordeler abrikosmarmeladen jævnt over dejen.

Trin 3

Jeg dryssede malede mandler over marmeladen.

Trin 4

Jeg vaskede abrikoserne, skar dem i runder og lagde dem over mandlerne, da min styrke og tålmodighed holdt mig i gang, og ovenpå fordelte jeg det brune sukker jævnt.

Trin 5

Jeg opvarmede ovnen til 180 grader og lod tærten stå indenfor i 40 minutter. I løbet af denne tid forberedte jeg "glasur på kagen", smeltede smørret, tilføjede æg, citronskal og flormelis og blandede dem.

Trin 6

Efter de 40 minutter i ovnen tog jeg tærten ud og hældte sammensætningen med smør ovenpå.

Trin 7

På 10 minutter blev sammensætningen bundet, lavet en rødlig skorpe og beriget tærten med de rigeste smag. Det er ikke en tærte til dem, der er på diæt, men det fungerer perfekt for dem, der er på slankekur.


Mangosteen Tart - Opskrifter

COCKTAIL RECIPES & # 8211 Tærte med bær

COCKTAIL RECIPES & # 8211 Tærte med bær. Hver uge lærer vi sammen at forberede en ny opskrift gennem afsnittet COCHET RECIPES. Her lærer vi at forberede visse opskrifter, vi finder nyttige oplysninger om nogle ingredienser. Med lidt omhu og koordinering er ingen ret umulig at tilberede. Så vær ikke bange! Unge og gamle, vi forbereder os på at blive kokke med BARNEVIS. I dag vil vi tilberede en bærterte sammen.

En tærte er en bagt fad, der består af et fyld over en wienerbrødsbund med en åben bordplade, ikke dækket med kager. Det er ikke en vanskelig opskrift, og vi har brug for enkle ingredienser. For at forberede en perfekt tærte skal du sørge for at have en 24 cm tærtebakke.

Ingredienser

Til tærten vil vi bruge 300 g 000 hvidt mel, 50 g fedtsmør, min 82%, 80 g pulveriseret sukker, en knivspids salt, revet citronskal, 2 æggeblommer, 3-4 spsk koldt vand og en vaniljestang.
Til vaniljecreme bruger vi 400 ml mælk, 4 æggeblommer, 120 g sukker, 25 g stivelse, vanilje (1 pose vaniljesukker eller 1 tsk ekstrakt eller ½ vaniljestang) og 1 knivspids salt.
Og til dekoration vil vi bruge omkring 250 g bær og en gelatinepose til kagen (Torten Gelee).

Fremstillingsmetode

Til at begynde med vil vi blande mel og pulveriseret sukker i en skål sammen med saltet og de kolde stykker smør. Ælt nu, indtil sammensætningen i skålen er tør, sandet, og du kan se smørstykkerne spredt gennem melet. Jeg tilføjede gradvist æggeblommerne og æltede efter hver enkelt. Efter tilsætning af den sidste æggeblomme dryppes koldt vand i skålen. Først en spiseskefuld vand. Det afhænger af, hvor tør sammensætningen er, og hvor meget vand den absorberer. Kom dejen i en husholdningsfilm og lad den afkøle i 30 minutter. Derefter spredte vi arket i bakken. Glem ikke at beklæde arket med mel. Tærten skal bages, så varm ovnen op til 200 C (med ventilation, henholdsvis det høje trin i gasovne) og lad tærten stå i ovnen i 13 & # 8211 15 minutter.

Fløde

For at forberede fløden koger vi mælken med vaniljestangen. Bland imens æggeblommerne sammen med sukker og salt, indtil blandingen er lys farve og skummende. Tilsæt melet og rør indtil det er inkorporeret. Bland ikke længe efter tilsætning af mel eller stivelse!

Fjern vaniljestangen fra mælken, og tilsæt den opnåede fløde gradvist. Lad alt stå på ilden i 3 minutter under konstant omrøring.

Vi lader cremen køle af, men ikke alligevel. Vi lægger det i en varmebestandig skål og pakker det ind med husholdningsfilm.

Når det er koldt, blandes cremen lidt og begynder at piske. Vi skal hælde fløden over tærtepladen og pynt den med frugt, som vi vil. Vi vil hælde gelatine over det. Vi forbereder dette ved hjælp af en gelatinepose med 2 spiseskefulde sukker. Tilsæt 250 ml vand, og efter det er blandet godt, sættes det på ilden for at koge i cirka 1 minut.

Vores tærte er klar. Glem ikke at bede dine forældre om hjælp, når du bruger komfuret!


Mangustan Bio Thailand

Inka kommando 190 lei og drager fordel af gratis standardtransport eller 240 lei for temperaturstyret transport gratis.

Mangosteen / & mangosteen, & # 8220 frugtdronning & # 8221 betragtes som en raffineret frugt, den lækreste af jordens frugter, med alle mulige kvaliteter, smag, lugt, rig på næringsstoffer og antioxidanter.

Mangosteenfrugterne er runde, af mellemstørrelse, med en veldefineret grønlig gul hale i den ene ende, og i den anden ende har kronblade, der viser, hvor mange kerner der er indeni.
Huden er hård, lilla og kernen er hvid, blød, med en lækker smag, mellem banan og litchi. I midten af ​​kernen er en sten, som ikke er god at spise. Selvom skrællen ikke kan spises rå, fordi den er for stærk, er den meget næringsrig, den bruges i saft, da den er saftig.
Fordele: helbredende egenskaber, understøtter kredsløbets sundhed, understøtter immunsystemet, understøtter det korrekte funktion af det kardiovaskulære system, opretholder åndedrætsorganernes sundhed, en meget god antioxidant, hjælper med at helbrede hud- og hudsygdomme, især udslæt og dermatitis, opretholder vægt normal krop, hjælper mennesker med psykisk sygdom som depression, panikanfald og angst.


Sådan skæres og spises mangostanfrugt

Historie: Mangosteenfrugten kaldes også "frugtens dronning". Mangostentræet er et tropisk træ med oprindelse i Sunda -øerne og Indonesien. Den vokser til en højde på over 30 meter og begynder at bære frugt kun 7-10 år efter plantning. I århundreder har denne frugt været værdsat for sine fordele og dermed brugt i folkemedicin i Asien, Indien og Stillehavsøerne. I de senere år er der dukket mange virksomheder op, der sælger cremer og andre produkter, der indeholder mangosteenskal, beregnet til hudproblemer (forbrændinger, dermatitis osv.).
Forskning har vist, at mange antioxidanter af mangosteenfrugten er af enorm betydning for at beskytte kroppen mod virkningerne af skadelige frie radikaler.

Hvad det ligner: Mangosteenfrugterne er runde, af mellemstørrelse, med en veldefineret grønlig gul hale i den ene ende, og i den anden ende har kronblade, der viser, hvor mange kerner der er indeni. Skallen er hård, lilla og kernen er hvid, blød, med en sød smag og lækker. I midten af ​​kernen er en sten, som ikke er god at spise. Selvom skrællen ikke kan spises rå, fordi den er for hård, er den meget rig på næringsstoffer. Mangosteen er en af ​​de dyreste frugter (i butikken
Cora findes på omkring 9 lei et stykke).

Sådan skæres / spises: Først og fremmest skal du vide, før du skærer den, at denne frugt plet. du skal passe på ikke at sprøjte på godt tøj. Jeg skar det på en træbund, og det forblev farvet lilla og går ikke længere at vaske. Frugten skal placeres liggende, lang og med en kniv skære skrællen i halve Omkringliggende fuctului. Man skal passe på kun at skære skallen, ikke kernen indeni, så man har brug for meget tålmodighed. Når du er færdig med at skære, skal du tage fat i frugten med begge hænder og vride den ene ende, indtil den åbner. Hele kernen forbliver i en af ​​de 2 skaller og fjernes med en ske. Min frugt havde 6 kronblade og 3 kerner, hvorfra kernen omhyggeligt skal tages.


BRUG, EGENSKABER

Nektarsaft er det eneste produkt, der bruger hele mangosteenfrugten, det holder alle næringsstofferne i frugten, hjælper hele kroppens velbefindende ved at forbedre ernæringen, det er anbefalede børn, voksne, gravide og dit personale.

Mangosteenfrugten spises i form af saft eller puré, bevaret eller størknet, frugtens hud er fibrøs og hård, efter modning bliver den blød og let at fjerne.

Tørrede frugter af mangosteen bruges i medicin, pastaen bruges i hudsygdomme, har en sammentrækkende virkning og er nyttig ved acne og psoriasis. afkog af magostan behandler fordøjelsesproblemer.

Hel frugt af mango, midten og skal, indeholder over 40 næringsstoffer aktiv xanthonDet indeholder også den mest kraftfulde naturlige anti-inflammatoriske kendt. igennem Xantonii indhold af mangosteen er naturligt supplement som opfylder to væsentlige betingelser: det er en kraftfuld antiinflammatorisk og antioxidant.

fotokilde

Mangosteen giver næringsstoffer nødvendigt for hudens sundhed, kardiovaskulære system sundhed, styrker immunsystemet og det kardiovaskulære system, hjælper med at opretholde synet sundhed.

det er FORDELELIG til kost, fordi det giver mæthedsfornemmelse, hjælper med at kontrollere kropsvægt, regulerer niveauet af lipider og kulhydrater i blodet, bremser aldringsprocessen, øger vitaliteten og øger energien.


Ingredienser til tærteopskriften med spinat og urda

  • 250 g mel
  • 100 ml olie (smør)
  • 1 eller
  • 50 ml mineralvand
  • 1 tsk eddike
  • 1 tsk sukker
  • en knivspids salt
  • Fyldning
  • 500 g grøn eller frossen spinat
  • 250 g ricotta
  • 3 spsk parmesan
  • 2 æg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olie
  • salt og peber efter smag

Kiwano: fordele og egenskaber

tropiske frugter skiller sig ud til at være eksotiske frugter at de i vores land ikke er så velkendte som andre stykker, der indtages mere dagligt.

Et godt eksempel er kanon eller mangosteen, to lækre frugter fra Indonesien, Malaysia og Amerika, som skiller sig ud - og overrasker - for deres lækre smag, ikke let at finde på vores marked eller i den almindelige grøntsag.

kiwano Det er endnu et eksempel på frugt, der er ukendt for de fleste af os. Det tilhører Cucurbitaceae-familien, en familie, der også indeholder bedre kendte frugter såsom vandmelon og melon.

Det består faktisk af vilde frugter, som har et meget slående udseende, fordi det ligner en kaktus, der har en hud dækket af kødfulde torner, men med meget mere levende farver.

Set fra et ernæringsmæssigt synspunkt, kiwano Det er en frugt særligt rig på vand, så det er en fødevare med rensende og vanddrivende fordele, der hjælper på den ene side mod væskeansamling, mens den er nyttig til at fjerne toksiner fra vores krop.

På trods af dets rigdom i kalium (mennesker med nyresvigt bør være forsigtige med deres forbrug), skal vi huske på, at det ikke adskiller sig præcist med hensyn til ernæringsbidraget, så hvis vi vil berige det med andre næringsstoffer, anbefales det at spise det med andre frugter.

Det har en meget lille mængde kalorier og også fedt, så dets forbrug anbefales i en sund og afbalanceret kost. Desuden anbefales det på grund af dets lave natriumindhold også til personer med forhøjet blodtryk, hjerteproblemer og blodkarforstyrrelser.

Billeder | mary_thompson / Jude Doyland Denne artikel er kun til informationsformål. Du kan og bør ikke erstatte at konsultere en ernæringsekspert. Vi råder dig til at konsultere din betroede ernæringsekspert. frugtemner


Lilla opskrifter

Disse tre opskrifter på lilla harmoni er ikke kun en sand fornøjelse for øjnene, men har også en fantastisk smag!

Lilla i stedet for grøn
Den perfekte salat er en blanding af radicchio og rød salat. Begge er perfekte med en orange dressing og olivenolie. Derudover tilføjer vi til salaten et par spiseskefulde granatæble, valnøddekerner, FOREVER BEE HONEY. Vi blander alt og ovenpå lægger vi kyllingebryst på grillen skåret i strimler. Din lilla salat fuld af antioxidanter er klar.

Lilla og hvid
Til at forberede og en hurtig sommersnack er kartofler med fløde og flødeost. I stedet for den sædvanlige kartoffel, tag hans brors lilla kartoffel. Den lidt lilla kartoffelsort med valnøddesmag kan koges eller bages ligesom enhver anden kartoffel. Vi lagde flødeosten ovenpå, mhhh ... en fornøjelse!

Lilla forførelse
En sød snack? Bland banan, blåbær, brombær og mandelmælk i en lækker smothie. Det har ikke kun en forfriskende smag, men det giver dig også den perfekte stimulering af energi indtil slutningen af ​​dagen. For ekstra antioxidanter tilføj FOREVER POMESTEEN POWER. Denne vidunderlige blanding indeholder frugtsaft fra mangosteen, granatæble, pære, hindbær, brombær, blåbær og vindruekerneekstrakt. Generelt giver det alle smothies en lækker, eksotisk frugtagtig smag. En daglig portion & # 8211 30 ml & # 8211 af det lækre kosttilskud dækker 30% af den anbefalede daglige dosis C -vitamin. Og naturligvis bidrager C -vitamin til immunsystemets normale funktion og energimetabolisme, understøtter beskyttelse af celler mod stress. oxidativ. Så: Spis på FOREVER POMESTEEN POWER, og du vil have ren energi hver dag!


2. Rig på kraftfulde antioxidanter

Måske er en af ​​de mest betydningsfulde egenskaber ved mangosteen dens unikke antioxidantprofil.

Antioxidanter er forbindelser, der kan neutralisere de skadelige virkninger af potentielt skadelige molekyler kaldet frie radikaler, som er knyttet til forskellige kroniske sygdomme (7).

Mangosteen indeholder flere næringsstoffer med antioxidantkapacitet, såsom C -vitamin og folat. Derudover giver det xanthoner - en unik type planteforbindelse, der vides at have stærke antioxidantegenskaber (8).

I flere undersøgelser har antioxidantaktiviteten af ​​xanthoner haft antiinflammatoriske, anticancer-, ældnings- og antidiabetiske virkninger (9).

Således kan mangosteen xanthoner være ansvarlige for mange af dets potentielle sundhedsmæssige fordele. Imidlertid er der brug for mere menneskelig forskning, før der kan drages endelige konklusioner.

Resumé Mangosteen indeholder vitaminer med antioxidantkapacitet samt en unik klasse af antioxidantforbindelser kendt som xanthoner.



Kommentarer:

  1. Kirkkomaki

    Authoritative point of view, curious ..

  2. Finnin

    how to act in this case?

  3. Kayden

    Hvilke bemærkelsesværdige ord

  4. Coby

    Jeg tror, ​​du tager fejl. Jeg foreslår at diskutere det.

  5. Tojagar

    Excuse for that I interfere... To me this situation is familiar. Er klar til at hjælpe.

  6. Aillig

    Jeg kan desværre ikke hjælpe dig, men jeg er sikker på, at du vil finde den rigtige løsning. Fortvivl ikke.



Skriv en besked