Nye opskrifter

Chokoladekage, bananer og jordbær

Chokoladekage, bananer og jordbær


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Fløde: blandes i en skål usødet flydende fløde med sukker og sættes på ilden, indtil den koger. Fjern fra varmen, og tilsæt chokoladestykker og bland indtil chokoladen smelter. Efter at den er afkølet lidt, sættes fløden i køleskabet i en time.

Når vi tager det ud af køleskabet, blander vi det med røremaskinen, først ved lav hastighed og derefter ved høj hastighed, indtil vi får en meget fin og skummende creme.

bordplade

Pisk æggehviderne med en knivspids salt. Tilsæt sukker og bland i 2-3 minutter, tilsæt derefter æggeblommer, mælk og olie, bland efter hvert. Til sidst inkorporeres melet blandet med kakao og bagepulver ved hjælp af en spatel, så der ikke er skum tilbage.

Hæld sammensætningen i en lille rund bakke (jeg brugte en 18 cm) beklædt med bagepapir og smurt med smør på kanterne og kom i den forvarmede ovn ved 170 grader i cirka 30 minutter. Vi tjekker med en tandstikker, om bordpladen er bagt.

Fjern det fra ovnen og lad det køle af, tag det derefter ud på en tallerken og skær toppen på midten.

montage:

- læg det første ark og sirup det med halvdelen af ​​sirupmængden

- smør bordpladen med en tredjedel af den fløde, som vi lægger bananskiverne over, og derefter lægger vi endnu en tredjedel af fløden over bananerne (hvis det er lettere, del cremen i tre dele fra starten - i 3 skåle)

- følger det andet stykke bordplade, som vi sirup med resten af ​​sirupen

- Klæd kagen i den resterende creme

- vi lagde tre jordbær i midten og resten skåret i to vi lagde dem rundt om ovenpå

- Smelt chokoladen i et dampbad, kom den i en pose, som vi borer i den ene ende og tegner chokoladestriber over hver frugt

- pynt med hvide chokoladeflager og drys ovenpå med sort glasur, hvis vi stadig har den

Sæt kagen i køleskabet cirka 3 timer før servering eller til næste dag.


Godt fra Oana


Ingrediens:
Til bordpladen:
- 150 g faste kiks
- 50 g sukker
- 50 g margarine
- 30 ml vegetabilsk fløde (tjek omhyggeligt produktmærket, der er også vegetabilsk fløde med mælkeprotein)
Til cremen:
- 500 g bitter fastende chokolade
- 600 ml vegetabilsk fløde
- en halv kuvert af gelatine (fastende) eller agar-agar
- en kop finmalet valnød
Til dekoration:
- 100 g husholdningschokolade
- 50 g margarine
- valgfri smeltede chokoladefigurer

19 kommentarer:

Det forekommer mig, at det viste sig upåklageligt med hensyn til udseende. og bestemt som en smag!

en rigtig god opskrift til dem der faster :)

Det er virkelig en meget velsmagende faste kage!
Tak for påskønnelserne

Lækkert og meget smukt!

Mit navn er Adrian, og jeg skriver til dig på vegne af webstedet http://www.GatesteInteligent.ro. Vi ville elske at være en del af teamet af partnere / bloggere, der brænder for madlavningskunsten. Til dette kan du bruge formularen på siden: http://www.gatesteinteligent.ro/inscrie-blog-gateste-inteligent.html eller send os en e-mail på [email protected]

passion for madlavning!
Adrian T

Efterfølgende påfyldning: fordi jeg brugte flødeskum, kan denne chokolademousskage blive sprød, når den skæres. Dette sker kun, hvis den er frisk ude af køleskabet. Når den efterlades lidt varm, bliver den mere cremet.
En sikker mulighed er at bruge en kniv med et varmt blad.
Det skete kun for mig en gang at skive min skive, og dette kun på grund af den lave temperatur i køleskabet (den var sat til 2 grader, ikke 4 som normalt)

Hej
Opskriften er speciel, og vi takker for udgivelsen.
Jeg vil bare henlede opmærksomheden på, at vegetabilsk fløde (i de fleste tilfælde Hulala -mærket) udover det faktum, at det har mange E'er i sin sammensætning, IKKE er POST. På ingredienserne vil du bemærke, at der også står: " mælkeprotein ".
Alt det bedste

Robert, mange tak for din påskønnelse, men især for observationen vedrørende den "søde" flødeskum
Jeg vil nævne dette aspekt i opskriften

Jeg vil gøre det til min fødselsdag, men jeg er i tvivl. På ingredienslisten skrev du 600 ml flødeskum og i beskrivelsen blandede du kun chokoladen med 200 ml flydende fløde. Hvad er den korrekte mængde 200 eller 600? Eller lægger du faktisk 200 laciocolata og de resterende 400 slår det, indtil det bliver hårdt og blander det derefter med smeltet chokolade? Jeg beder dig om, at jeg ikke vil gøre grin med mig selv bare til min fødselsdag :) Mange tak

Alexandra, først og fremmest: GLÆDELIG FØDSELSDAG!
En del af flødeskummet bruges til at smelte chokoladen, og resten piskes til det stivner og blandes med chokoladecremen.
I betragtning af at han vil faste, skal du overveje følgende:
- flødeskum til at faste
- kagen med grøntsagsfløde og fastechokolade kommer hårdere ud, tag den ud 20 minutter før servering for at blødgøre fløden og skær den med en kniv, hvis blad har været i varmt vand. Det varme blad hjælper med at forhindre glasuren i at revne

Hej,
Jeg kan se, at du brugte gelatine, som er af animalsk oprindelse (brusk, hud osv.). For at være virkelig fastende skal du bruge agar-agar (google det, det er vegetabilsk gelatine).
En smuk dag!

Mange tak for afklaringen, jeg vil gøre præcis som du siger.

Jeg synes, det er fantastisk. Tak for opskriften. Jeg vil også prøve det!

Hej. Jeg vil også stille et spørgsmål: Fastende husholdningschokolade? Jeg havde ikke mulighed for at læse ingredienserne. Tak!

Det tror jeg ikke. normalt husholdningschokolade har mælk. Faste chokolade er meget rig på kakao og fattigere i fedt

en lille detalje overset: GELATINE faster ikke. Det fås fra svinemus og -ben. TIEN. opskriften, selvom den ser lækker ud, ER IKKE HURTIG.

Fastende gelatine er også kommercielt tilgængelig. Det er et vegetabilsk produkt, agar agar kan også bruges.

Hej Oana! Hvilket mærke flødeskum er kommercielt tilgængeligt til at jeg ikke ved hvad jeg skal bruge og fastende gelatine hvad hedder det? Jeg mener ikke agar agar, som jeg ved er fra tang


Lækker kage med bananer og chokolade

Æggeblommerne adskiller sig fra de hvide. I en skål blandes æggeblommerne med sukker, olie og vand.

Pisk æggehviderne med lidt salt, til de bliver til skum. Det opnåede skum tilsættes til æggeblommesammensætningen.

Melet blandes med bagepulver, tilsættes over den opnåede masse og blandes godt.

Den opnåede dej hældes i en bakke beklædt med bagepapir.

Forvarm ovnen til 170 grader C. Bag formen i 20 minutter.

Når bordpladen er klar, vendes den og sættes til side, indtil den er afkølet, og skæres derefter i 3 lag.

Sådan tilberedes fløde:

Bland sukkeret med fløden, indtil det smelter.

Bland bananerne, indtil de bliver til en cremet sammensætning, tilsæt dem til flødeskålen og bland, indtil der er opnået en creme.


Diverse

Ved du ikke i Timisoara, hvor jeg kan finde det? -) jeg tuller, selvfølgelig! Jeg modtog den også fra Republikken Moldova eller fra Ukraine, og jeg bragte den fra Portugal for længe siden. omkring 7 år siden. han havde også 397 g fra Portugal, du ved.
Det ærgrer mig, at disse kontanter og transporterer slet ikke noget!
Du er heldig!

Kondenseret mælk kan også findes i arabiske butikker.

Liana, jeg ved ikke om Timisoara, det er rigtigt. Men at være Ungarn tæt på, måske burde der være et ungarsk mærke i området. Jeg mener, jeg ved det ikke nøjagtigt.
Den findes også i Kaufland, mærket Vian, i 150 g rør, men den er fuld af E’er, i hvert fald den med jordbærsmag.

Adelina, ja, jeg kender til arabiske butikker, jeg nævnte det her: http://alfinuta.blogspot.com/2010/06/cheesecake-cremos.html. Så vidt jeg ved, er det dyrere, cirka 10-12 RON pr. Æske.

Se, det er de oplysninger, jeg har ledt efter længe. Jeg så også de jordbærrør hos K., men de tiltrak mig ikke. Jeg skal lede efter det i denne uge.

så kan jeg ikke finde det nogen steder i Sibiu :(
og det er en hjemmelavet katastrofe af mig :)). Jeg har aldrig fået det :(
Jeg satte altid min mælk i ilden :(, eller den kom for hårdt ud, og jeg kunne ikke bruge den mere :))

administrere, men ikke har butikker med ungarske eller tyske produkter? måske det ville være der, siger jeg.
efter opskriften prøvede du at lave den derhjemme? se denne opskrift, det er hurtigt og kog ikke noget på komfuret: http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2010/10/lapte-condensat.html

Jeg fandt det på carrefour - det er dåsemetal, og det er meget godt. Jeg tog den fra Baneasa - Bukarest, men jeg formoder, at den kan findes i alle Carrefour -butikker.

Oana, tak for oplysningerne. Hvilket firma var det, husk? Er det Nestle? Og til hvilken pris? I hvilket distrikt fandt du ham?

Hej!!
Er der stadig en butik? Eller er der en chance for at jeg kan finde ud af hans navn? fordi jeg var i området og desværre ikke fandt noget.
Tak!!


Xandrinne og hendes kulinariske gerninger

Vi passer også på cremen: vi hydrerer gelatinen i koldt vand, 10 minutter.
Bland flødeskummet med sukkeret, indtil det får konsistens, og tilsæt derefter yoghurten ved hjælp af røremaskinen ved en lavere hastighed.
Varm den kondenserede mælk op og bland det med gelatine, indtil det opløses. Bland blandingen i flødeskum med yoghurt.

Lad frugten koge i cirka 15 minutter sammen med sirupen, indtil de begynder at blive bløde. Tilsæt sukkeret og lad det koge et par minutter mere, indtil sidstnævnte smelter.
Hydrat gelatinen i koldt vand i 10 minutter, og opbevar den derefter på dampbadet, indtil den flyder. Pass frugten med en lodret mixer. Tilsæt gelatine og bland sammensætningen.
Vi kan tilberede fløden, mens den første bordplade er i køleskabet.

Saml kagen: vi lægger ringen af ​​bageformen på en tallerken, beklædt med madfolie. Vi placerer den første top, vi sætter jordbærpuréen, hvorfra vi beholdt 4-5 spiseskefulde!, Vi satte bakken i køleskabet i en time. Hæld fløden, sæt bakken i køleskabet i endnu en time. Vi placerer den anden top, som vi smører med den resterende jordbærpuré.
Pynt med hvid chokolade. Lad kagen køle af i endnu en time.


Chokolade, banan og jordbærkage - Opskrifter

Et glimrende alternativ til en vellykket morgenmad! Scones virker ideelle til morgen. De laves meget hurtigt, tager ikke lang tid at bage og passer godt til en kop kaffe. Dette er en lækker version med ness og chokolade (i dette tilfælde mørk chokolade). Plus det har halvt fuldkornsmel, lidt sukker og. Chokolade!. Super sundt.

INGREDIENS:

100 gr chokoladedråber

Ovnen forvarmes til 180 grader.

Bland de 2 slags mel, bagepulver og salt. Brug en unrobot / chopper til at male det kolde smør i melblandingen, indtil der opnås en blanding af sandkonsistens. Operationen skal udføres hurtigt, så smørret ikke smelter. Hvis du bruger en mindre hakker (som her_, skal du kun putte fuldkornsmel og smør heri, slå og derefter blande alle de tørre ingredienser i skålen.

Tilsæt æg, mælk, vanilje og smeltet chokolade over melet og bland let med en spatel. Indsæt chokoladen i små stykker eller chokoladedråber.

Dejen overføres til en overflade drysset med mel og æltes flere gange. Der dannes en rund kage, som lægges på en stor bakke beklædt med papir. Skær i 8 skiver (som pizza) med en kniv uden at løsrive sig fra hinanden. Drys med farin (eller normalt sukker, hvis du ikke har brunt - jeg havde ikke tålmodighed til at lede efter det brune her).

Bages i cirka 25-30 minutter, indtil de er gyldne. Kagen skal ikke være særlig tyk, fordi den bliver sværere at bage.


Det er mig!

Mit navn er Laura, alias Davella. Jeg er kulinarisk fotograf, designer og stylist. Jeg deler på denne blog mine opskrifter, opdagelser og essays. Så velkommen til min blog med nemme opskrifter og kreative menuer, billige, til små og store gourmands. Mit mål er at give dig lyst til at lave mad og vise dig, at der ikke er noget bedre end hjemmelavet! God fornøjelse og lad dig friste af mine opskrifter!


Mine opskrifter



Ingredienser: 225 gr mørk chokolade skåret i stykker, 3 spsk vand, 150 gr farin, 175 gr blødt smør, 30 gr malet mandel, 3 spsk mel, 1 knivspids bagepulver, 50 gr. mælkepulver, 5 æg, jeg lagde også 50 gr karamelliserede hakkede hasselnødder. Jeg glemte at nævne kakao og tilføj 100 gr kakao.
Bland alt og bag. Kagen er meget god.

Jeg pyntede den med smeltet mælk og hvid chokolade.

Tip: Kagen skal ikke have konsistens som en bordplade eller være luftig, den er fugtig og meget chokoladeagtig.

2 kommentarer:

den tid, som bordpladen skal opbevares i ovnen, mangler. hvis du kunne komme tilbage med nogle tilføjelser til opskriften, ville jeg være taknemmelig for, at jeg vil prøve det. tak

Jeg lavede kagen her til morgen. Det overgik mine forventninger. Sjældent får jeg så god en opskrift i starten. Tak til bloggeren for den skønne opskrift :)! Her er nogle ekstra detaljer til forberedelse:
- Jeg startede med at bryde chokoladestykkerne i en gryde, hvori jeg derefter tilsatte vand og smør og skærte stykkerne og lod det smelte ved svag varme.
- I mellemtiden piskede jeg æggene med sukkeret
- derefter blandede jeg med hastighed 1 Jeg tilsatte langsomt den smeltede chokoladeblanding
- i en separat skål blandede jeg kakao (jeg lagde 50 ikke 100 gr), bagepulver, mel og mælkepulver, og derefter tilføjede jeg denne blanding i hovedsammensætningen
- i en pose kom jeg mandler og hasselnødder (jeg brugte normale ukaramelliserede hasselnødder), og jeg knuste dem med hammeren (hammerens hoved skal være fladt uden mønstre med tænder, ellers ødelægger du posen, og alt kommer ud), derefter- jeg tilføjede i sammensætningen
-Jeg brugte en bakke størrelse 25/36, hvor jeg lagde bagepapir og satte sammensætningen i ovnen forvarmet til 180-185 grader i 30-40 min. Advarsel: min ovn er elektrisk, og jeg kan have brug for mere tid til gasovnen
- resultatet: en lækker kage virkelig fugtig og blød på samme tid. meget mør og meget chokoladeagtig! Jeg håber, at det kommer ud det samme!


Pyramidekage med chokolade og bananer

Fremstillingsmetode. Tilberedning af cremen. I en skål blandes æggeblommerne med halvdelen af ​​pulveriseret sukker, indtil cremen tykner og fordobles i volumen. Kom kakaopulver og romessens over, kom derefter sammensætningen i en bain marie og bland, indtil sammensætningen er let tyknet. Bland smørret, der opbevares ved stuetemperatur, separat med resten af ​​pulveriseret sukker, indtil det bliver let luftigt. Hæld æggeblommecreme over smørret, og bland ingredienserne, indtil det er perfekt blandet, og lad derefter cremen afkøle.

Montering af kagen

Madfolien er spredt på arbejdsbordet. Over den placeres 3 i træk, 18 kiks. Fordel et lag chokoladecreme over kiksene. Og oven på det, yderligere 18 kiks og fløde ovenpå. På kanterne, på den ene side og på den anden, lægges 6 kiks på hver række over cremen. Midten efterlades fri. Fordel cremen jævnt over kiks. Skræl bananerne, drys med lidt citronsaft for at forhindre oxidationsprocessen og læg dem på en række i mellemrummet tilbage i midten.

Tag fat i folien på begge sider og stram kanterne, indtil der dannes en kikspyramide. Lad det afkøle i cirka 2 timer, for at hærde fløden, fjern derefter og hæld den smeltede chokolade i en bain marie. Hæld chokoladen så varm som muligt, så kiksene bliver bløde. Pynt med malede valnødder og lad afkøle i cirka 2 timer, så kan du portionere og servere.

Bemærk: Kiksene sirup ikke, de blødgør fra cremen. Hvis du stadig vil sirupe dem, kan du hurtigt give dem kaffe.


Banankage og chokolade


Forbered også sammensætningen til bordpladen her :


. og inkorporere bananer og chokolade:


Del sammensætningen i to bageplader og lad den stå i ovnen i 30 minutter.
Jeg delte kompositionen i to for at sikre, at mine toppe kom jævnt ud


Jeg bagte bordpladerne separat. Jeg viser dig, hvordan en af ​​dem kom ud:

Efter bagning fjernes toppe fra formene og lad dem afkøle i 10 minutter:


Redigeret af sava laura, 28. februar 2008 - 17:14.

# 2 sava laura

For at forberede fløden, smelt smørret ved svag varme og tilsæt mælken.
Tilsæt blanding af pulveriseret sukker og kakao:


Gnid blandingen, indtil den bliver blank og cremet. Fjern fra varmen og lad afkøle:


Pisk fløden med en røremaskine, til den tykner. Skær hver bordplade i to:


. og fyld dem i midten med halvdelen af ​​fløden:




Dæk de to kager med resten af ​​fløden og læg jordbærene i blød i smeltet chokolade ovenpå. Jeg fandt ikke de små jordbær. bare nogle mega-jordbær, som ikke så særlig godt ud på kagen. eller nej, måske vidste jeg ikke, hvordan jeg skulle sætte dem pænere. Heldigvis var smagen super & # 33. duftende og sødt.


Her fik jeg en bedre vinkel


Og det længe ventede øjeblik. smagning. hvilket personligt virkede mig som slående.


Video: VEGET S KLÁRKOU: Banánové muffiny s čokoládovým krémem (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Beagan

    Det uforlignelige emne ....

  2. Thawain

    Gid det ikke er mig

  3. Shakam

    Accepter det dårlige afkast.



Skriv en besked