Nye opskrifter

NC-kok og kunstnere samarbejder om aftensmad fra bord til bord

NC-kok og kunstnere samarbejder om aftensmad fra bord til bord


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Knife & Fork restaurant i det vestlige North Carolina vil være vært for en middag med specialdesign fremstillet af lokale kunstnere

Nate Allen forbereder en middag fra gården til bordet på stedet.

Mad vil ikke være det eneste håndlavede element i denne kommende middag. Ifølge Asheville Citizen-Times arbejder chef Nate Allen fra Spruce Pine, N.C.’s Knife & Fork sammen med lokale kunstnere for at skabe specialdesign til en særlig multicourse-middag, der skal illustrere et bredt ’jord-til-bord’-koncept.

Kendt for sin rige håndværkshistorie, er det vestlige North Carolina hjemsted for mange dygtige kunstnere. Lokale keramikere og glaskunstnere - herunder Elisa Di Feo, Nick Moen, gwendolyn yoppolo og Kathryn Adams - vil blive forkyndt ved arrangementet 1. juli med titlen "Cup & Plate at Knife & Fork."

"Jeg gik til kunstnerne og talte med dem om, hvad jeg forsøger at gøre med præsentation på en tallerken og nogle af de indsnævringer, jeg følte på grund af 9-in runde hvide (fade)," sagde Allen, da han blev bedt om at beskrive hans vision. "Jeg vil sikre mig, at forskellen mellem, hvordan dette dyr eller denne grøntsag tilbragte sit liv, indtil det nåede dette punkt, ikke er i en sådan fuldstændig, chokerende kontrast [til sin tallerken]."

Restauranten fortalte The Daily Meal, at menuen er TBD, da det afhænger af, hvilke produkter der er tilgængelige den uge. Alt taget i betragtning forventer kokken Allen at servere gyldne østerssvampe, engelske ærter, gulerødder, kanin, hjemmelavede pølser og sæsonens første sungolds (hvis de er heldige).

Allen (der har arbejdet sammen med Suzanne Goin på LA's Lucques) og Knife & Fork blev også omtalt i vores 21 bedst bevarede hemmelige restauranter-historie. For mere information om restauranten og begivenheden, besøg restaurantens websted eller tjek Facebook -invitationen.


Vær en efterårsmiddag fra land til bord

Med et par sæsonbetonede detaljer, såsom vaser lavet af squash, bliver et rustikt picnicbord en show-stoppende ramme for et eftermiddagsfest-uden at forstyrre den spektakulære udsigt fra Stikkelsbærknop på The Swag Country Inn nær Waynesville, N.C.

Foto af: Jason Kisner & kopi Copyright 2013, HGTV/Scripps Networks, LLC. Alle rettigheder forbeholdes.

Jason Kisner, Copyright 2013, HGTV/Scripps Networks, LLC. Alle rettigheder forbeholdes.

Relateret til:

Efterår er den ideelle tid på året til udendørs underholdning: Det er køligt nok til at nyde udendørs komfortabelt, og skiftende blade giver et ægte kalejdoskop af farver. I efteråret inviterer du venner og familie til en udendørs fest af sæsonen, komplet med opskrifter fra gård til bord, rustikke DIY borddekorationer og trin-for-trin instruktioner for at få din fest til at skinne.


Frisk til bord, fra gård og hav

Wilmington har en perfekt beliggenhed for både land- og skaldyrsfavoritter og har en række restauranter, der tilbyder fersk lokalt kød, fisk, råvarer og mere.

Til weekendbrunch eller en sofistikeret middag kan du besøge Rx Restaurant & amp Bar for sæsonbestemt inspireret, ingrediensdrevet sydlandsk køkken. Start dit måltid med Stefan ’s tomatsuppe, og nyd derefter Tilefish eller N.C. And til din hovedret sammen med Guilford Mills Cheese Grits, Black River Succotash eller NC Smoked Chevre og Gouda Mac and Cheese.

Den første og eneste restaurant i Wilmington, der modtog den prestigefyldte AAA Four Diamond Award, manna ave. 123 ’s menu er kurateret ved hjælp af de friskeste ingredienser fra lokale landmænd og fiskeri til at skabe farverige, amerikanske retter som Tell-Tail Heart (hummerhaleroulade med syltede Enoki-svampe, grøn hvidløgsemulsion, sød ærtsalat og solsikkefrø) eller svinekød Shank Redemption (ristet og braiseret Heritage -svineskank med skarlagenrøde løberbønner, forkullede grønne løg, broccolini og gulerodsmuld). Den grillede eller braiserede blæksprutte er også en favorit. Restauranten er også berømt for sine håndværkscocktails, der bruger unikke, friske ingredienser.


 

Med dusør fra området ’s bedste landmænd, fisker, østers og rejer,  PinPoint Restaurant   er kendt for sin menu, der ændres dagligt og et udvalg af lokale rå østers på halvskallen, sammen med retter som NC Butterbean Hummus, Lokal grillet fersken salat og sprød røget NC havkat. Sørg for at prøve Cornmeal Crusted NC ꃊtfish med porre og majscreme, som blev vist på   The Cooking Channel ’s   “The Best Thing I Ever Ate. ” PinPoint blev også navngivet blandt   “The South & aposs Bedste restauranter ” af  Southern Living.

Beliggende på anden sal i Embassy Suites by Hilton Wilmington Riverfront,  Steam Restaurant and Bar   serverer frokost, middag og søndagsbrunch med flot udsigt over floden i afslappede møder-luksus-omgivelser. Spis på friske fiske- og skaldyrsretter som støbejern-dykker-kammuslinger eller et af slagterens udvalg af håndskårne kød som korte ribben i Kalbi-stil.


 

Få en forsmag på Italien med et sydligt kystnævnt twist på berømthedskokken Vivian Howard & aposs creation, Benny ’s Big Time Pizzeria, der tilbyder italiensk mad fra gård til havs i det charmerende, renoverede South Front District nær det historiske centrum af Wilmington. Stjernen i den populære PBS -serie, 𠇊 Chef ’s Life, ” Chef Howard er blevet kåret som en af ​​ Mad og vin ’s  � Mest innovative kvinder inden for mad og drikke. Hun er blevet anerkendt som en James Beard Foundation ’s bedste kok sydøst semifinalist og blev også kåret til bedste fjernsynspersonlighed af James Beard Foundation. Benny ’s menu indeholder træfyret pizza, hjemmelavede pastaer, store salater og mindre, delbare retter, med signaturspecialiteter, herunder Southern Fried Chicken Parm, Green Tomato Pizza og Spumoni Surprise.

Nyd retter skabt af en generation af originale ꃺmilieopskrifter med oprindelse i Abruzzo -regionen   i Italien på Tarantelli & aposs Ristorante Italiano. Oplev gourmetretter og service, som  Spaghetti al Formaggio Parmigiana med 24-måneders alderen Parmigiano-Reggiano-ost, serveret ved bordet fra et autentisk italiensk ostehjul eller pizzaer serveret   med deres egen pizza saks. Efterlad plads til ਏriske ꃞsserter lavet dagligt af konditoren.

På Catch viser den prisvindende kok Keith Rhodes sin passion for fisk og skaldyr i North Carolina og får hver ingrediens fra økologiske avlere og lokalt fiskeri, der understøtter bæredygtig praksis. Førstegangsfolk bør være sikre på at prøve de prisvindende Catch Signature N.C. Lump Crab Cakes eller N.C. Sweet Potato Salad. Gæsterne kan genkende kokken Rhodes fra Bravo TV ’s & quotTop Chef. & Quot Fans af restauranten bør også være på udkig efter Catch the Food Truck, mens de er i byen.

Nyd et måltid fra bæredygtige gårde, grillet over naturligt træ af trækul og serveret i en afslappet elegant kystnære omgivelser af den prisvindende kok og ejer Shawn Wellersdick på Port Land Grille. Fra en Jumbo Lump Blue Crab Meat 𠇌ocktail ” til Rødhalsegryn, NC Black Grouper, Sugar and Spice Breast of Local Duck og Southern Comfort og Caramel Walnut Tart, der er noget at glæde alle ’s smagsløg på dette hotspot ofte besøgt af berømtheder, når de er i byen, der optager det nyeste tv -program eller film.

Den spanskinspirerede Savorez bringer stor latinsk smag til Wilmington centrum. Menuen indeholder friske salsaer, tacos og traditionelle latinske skaldyrsretter samt populære veganske og vegetariske retter. Retter, herunder søde kartoffel gedeost Guacamole, Caliente Tuna Tacos og Jefe ’s Arroz Con Pollo, blandt andre, er alle lavet med lokale råvarer af høj kvalitet. Savorez blev for nylig vist ਊs & quot den bedste nye restaurant at prøve i North Carolina & quot af ਋uzzFeed.


Velkommen til Sweet Berry Farm

Sweet Berry Farm er et gårdsmarked med post-og-beam, café og din egen gård i Middletown, Rhode Island. Vi ligger kun en kort afstand fra centrum af Newport, RI og strandene på Aquidneck Island. På vores marked sælger vi vores egne friskvoksede sæsonbetonede friske frugter, grøntsager, snitblomster og en række gourmet- og specialfødevarer. Besøgende kommer til vores pick-your-own sæson, der begynder i juni, når de første jordbær modnes og hele sæsonen til blåbærplukning, hindbærplukning, brombærplukning, ferskenplukning, æbletagning, græskarplukning og juletræskæring. Vi sætter en ære i vores gård og bruger kun bæredygtige dyrkningspraksis. Site leje til bryllupper og særlige begivenheder er tilgængelig på Sweet Berry Farm fra maj og frem til jul.


Hvad gård-til-bord betyder for den næste generation

I sommer tog jeg min passion for "farm-to-table" til et sted, det aldrig er blevet sendt før: Amerikas mest elskede madlavningskonkurrence, Food Network Star. Dette kan virke som en usandsynlig fase for slowfood, hvor finalister laver mad under tidskrævende udfordringer, som de formidable dommere Alton Brown, Giada De Laurentiis og Bobby Flay stiller. Alligevel kunne jeg ikke sparke den anelse, at jeg blev kastet, fordi millioner af seere over hele landet er sultne efter at lære mere om at lave mad, der dyrkes tæt på hjemmet. Så i det første afsnit stod jeg med vaklende knæ på en æblekasse midt i Hollywoods ikoniske New York Street og sang "Jeg er Emma Frisch, din guru fra bord til bord!"

Jeg havde ikke tænkt mig at præsentere mig selv på denne måde, hovedsageligt fordi "farm-to-table" kan føles skræmmende, når det er uvant. Men jeg kunne ikke finde en hurtigere måde at pakke det, der adskilte mig: Jeg var en kok, der havde arbejdet mig fra landmand til Food Network Star. Guru eller ej, Bobby Flay var ikke imponeret over min brug af udtrykket, som han overraskede mig ved at kalde "overbrugt" og "mainstream". Jeg meldte mig tilbage til den op ad bakke slog med at omdefinere gård-til-bord, men jeg kunne ikke rokke ved den pinlige virkelighed, at selv om sætningen kan blive overbrugt på nichemarkeder som Brooklyn, er de fleste amerikanske husstande hårdt pressede til at finde friske råvarer i deres kvarter. Selvom Flays feedback muligvis har savnet mærket, er den tusindårige afgrøde af kokke og spisere allerede ved at redefinere gård-til-bord og begejstret for at se, at den virkelig bliver mainstream.

Som den mest mangfoldige generation af amerikanere til dato har millennials udviklet et kulturelt forhold til mad, der adskiller sig fra oplevelsen fra amerikanskfødte babyboomere. Som førstegenerationsamerikaner med britiske og italienske rødder dyrkede mine forældre mad som en overkommelig og enkel måde at bringe deres hjemland til et land, hvor drømme går i opfyldelse. Jeg blev for evigt fanget rødhændet i Mammas tomatplaster, der ligger mellem de engelske blomsterhaver. Hendes persillebuske var kilden til utålelige cafeterietraumer, da hun pakkede “grøn sauce” og ko -tunge -sandwich. Ingen Twinkie handler med denne bambina! Da jeg var på college, tog det ikke lang tid, før jeg længtes efter at være tilbage i Mammas køkken. Da jeg lancerede den første spisestue fra gård til bord, blev jeg opmuntret til at opdage, at hundredvis af andre studerende havde det på samme måde. Vi ønskede mad, der smagte frisk og blev tilberedt autentisk, så meget at vi var villige til at sidde på gulvet.

Med stigende spænding ved bordet tager flere og flere mennesker i min generation til markerne. Landbruget er officielt tilbage! Da jeg arbejdede på Millstone Farm i Connecticut, elskede jeg at levere lejligheder med regnbue chard til stjerneklare restaurantkokke, forstæderfamilier og landsbymarkedet. Makeupartisterne på Food Network Star ville stønne, hvis de så min utæmmede manke og haven komme op af mudderstænkede jeans. Manikyr til side, jeg følte mig som en berømthed i hjembyen. Min generation har også givet næring til en ny rejseform kaldet WOOFing (Workers On Organic Farms), hvor gårdsopgaver byttes til værelse og kost med familier på landet. Efterhånden som landbrug bliver et genoplivet og hæderligt kald, er frisk frugt og grønt blevet mere håndgribelig for min generation, og vi er på mission for at dele den enestående glæde ved at skære i en vandmelon radise.

Da jeg flyttede til Ithaca, New York i hjertet af Finger Lakes, blev jeg inspireret af en livsstil, der i generationer har kredset om, hvad det moderne Amerika kalder "farm-to-table". Folk har flokket sig til denne frugtbare region på jagt efter en livlig livsstil, hvor de kunne bo fra landet og fylde deres andre behov gennem byttehandel eller købe fra deres naboer. Mange nætter kan jeg navngive personen bag næsten alle ingredienser på mit middagsbord, fra flæskekoteletterne, Heather og Brad holder på lager i deres slagterforretning til Nicole og Peters hårde cider. For helvede, selv kabelfyren efterlod en vildtfræk opskrift knyttet til min regning, og ekspedienten på det koreanske marked oversatte hendes mormors kimchi -opskrift, så jeg kunne fermentere napakålen i min CSA. På alle mine rejser har jeg aldrig fundet et sted, der er så hengiven til landet, men stadig er forbundet med dets multikulturelle arv.

Jeg ansøgte om Food Network Star med håbet om at dele, hvordan dette landlige hjørne af verden fejrede "gård-til-bord" på en måde, der var praktisk og overkommelig, og konstant blev opdateret af den næste generation. Jeg planlagde at dele nemme opskrifter, der parrede min kærlighed til sæsonhøst med mine kulinariske rødder, som den britisk inspirerede ploughmans sandwich med æblechutney, jeg lavede i afsnit 1. På Food Network Star kæmper jeg stadig med at overvinde “farm-to -tabels ”bredere betydning, at jeg ikke er nogen“ gourmet -cowboy ”eller“ slagterbabe ”. Men søndag aften kom jeg igennem afsnit 6 og landede i den øverste halvdel af konkurrencen med et slogan, som jeg føler bedre definerer den proaktive, positive og samfundsdrevne måde at spise på, min generation laver mad. Jeg kalder det "mad med rødder."


NC-kok og kunstnere samarbejder om middag fra gård til bord-opskrifter

Dillard House og lokale arrangementer

Maj 2021
S M T W T F S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Arranger en begivenhed eller Møde

Vi opgraderer i øjeblikket vores online reservationssystem for bedre at kunne betjene dig! Du kan anmode om en reservation online her eller ringe til os mellem 9:00 og 17:00 på 1-800-541-0671.

Dillard House er åbent til morgenmad, frokost og aftensmad! Vi tilbyder også overkommelige TO-GO-måltider og menupunkter! Klik her for at se vores to-go menu. Ring venligst til 706-746-5348 for at placere din ordre!





Lav minder i bjergene, der vil vare livet ud! Dillard House, i Dillard, Georgia, ligger kun 2 timer nord for Atlanta, GA, 1 time fra Asheville, NC og 1 ½ time fra Greenville, SC i de smukke Northeast Georgia Mountains.

Dillard House er centralt placeret til prisvindende vingårde, Harrah's Casino, ridning, vandreture, destillerier, lokale bryggerier, kunstgallerier, shopping, Biltmore House, The Great Smoky Mountain Railroad (med Polar Express!) Og mere. Alle aktivitetsoplysninger kan findes herunder. Kommende begivenheder er angivet i kalenderen i venstre side af denne side. Vælg mellem en række forskellige overnatningsmuligheder, herunder hotelværelser, pejsesuiter og hytter. Vi serverer morgenmad, frokost og aftensmad. Ring til os på 1-800-541-0671 for at lære mere om vores faciliteter og indkvarteringer. Ring til os på 1-800-541-0671 for at lære mere om vores faciliteter og indkvarteringer.


Uanset om du ønsker at bringe gården til bordet eller bare vil lære kunsten at østers shucking direkte fra South Carolina's Lowcountry, tilbyder vi en række tips, opskrifter og vejledningsvideoer, der får dig til at lave mad som en ægte sydkaroliner.

Fra at lære opskriften på den officielle statssnack til at se tilberedningen af ​​rejer og gryn fra en af ​​South Carolina mest berømte kokke, har det aldrig været lettere at bringe disse sydlige traditioner til dit bord.


Rachel Khoo – Deling af inspirerende madlavning i et lille Paris -køkken

Londonfødt kok og madskribent Rachel Khoo er en ung kreativ kvindelig kok, der brugte sin kreativitet og sociale medieekspertise til at skabe en mystik og fascination af madlavning. Hun demonstrerede, at tænkning uden for boksen og etablering af en unik personlig differentiator er nøglen til succes i ethvert erhverv. Hun brugte sin malaysisk-kinesisk-østrigsk-britiske arv til at skabe en collage af kreativitet i hendes madlavning.

Hendes kærlighed til madlavning tog hende til Paris, hvor hun åbnede sin egen restaurant i sin personlige lejlighed og forberedte alle sine måltider i et lille rum kaldet Little Paris Kitchen. Hun lagde sine videoer på YouTube og blev en succes i løbet af natten.

Hård fransk madkritik var imponeret over hendes naturlige og finurlige stil, der rækker langt for at skabe succes inden for ethvert felt. Rachel er en inspirerende kvindelig kok, der gjorde madlavning til en helhedsoplevelse og fangede hjertet af kritikere og fans rundt om i verden.


Granen / Diana Chistruga

Absolut en stor stjerne på det sydlige dessertbord, denne skomager er lavet med friske ferskner og en smøragtig skorpe. Pensl en æggeskive over skorpen og drys den med kanelsukker inden bagning.


Morgenmad
Mandag-fredag: 07.00 og#8211 kl

Brunch
Mandag-torsdag: 10 AM – 14 PM
Fredag: 10:00 og#8211 15:30
Lørdag-søndag: 7:00 og#8211 15:30

Aftensmad
Mandag-torsdag: 17:00 – 22:00
Fredag: 15:30 og#8211 22:30 (baren lukker kl. 23:00)
Lørdag: 15:30 – 22:30 (baren lukker kl. 23:00)
Søndag: 15:30 og#8211 21:00 (bar lukker 21:30)

De fysiske skillevægge bygget af QW Craft Guild og vores ekstraordinære sanitetsprocedurer er kun to eksempler på vores førsteklasses sikkerhedsprotokoller.


Se videoen: Opskrift På Cordon Bleu - Nem Aftensmad (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Yojar

    Efter min mening er de forkerte. Jeg er i stand til at bevise det. Skriv til mig i PM, det taler til dig.

  2. Zulkijind

    Tak for tip, hvordan kan jeg takke dig?

  3. Peverell

    Jeg tror, ​​han har forkert. Jeg er sikker. Skriv til mig i PM.

  4. Nkosi

    Jeg deler din mening fuldt ud. Jeg kan godt lide denne idé, jeg er helt enig med dig.

  5. Joben

    Jeg beklager, men efter min mening tager du fejl. Indtast vi diskuterer.

  6. Ruprecht

    jeg tilslutter mig. Det sker. Lad os diskutere dette spørgsmål. Her eller på PM.



Skriv en besked