Nye opskrifter

Super nem opskrift på tun

Super nem opskrift på tun


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • Fadstype
  • Forretter
  • Seafood forretter
  • Fisk forretter

Denne dip er virkelig let og hurtig at tilberede, og indeholder kun let tilgængelige ingredienser. Server med friske grøntsager eller en frøkniv, hvis du foretrækker det.

16 mennesker lavede dette

IngredienserServerer: 4

  • 1 (160 g) dåsetun, drænet
  • 150 g flødeost
  • 6 cornichoner, skåret i tynde skiver
  • 1 spsk hakket dild
  • salt og formalet sort peber
  • friske grøntsager - agurkeskiver, baby gulerødder eller bladselleri

MetodePrep: 5min ›Klar om: 5min

  1. I skålen i en foodprocessor eller i en skål blandes tunen med flødeosten til den er glat.
  2. Rør cornichons og dild i; krydr med salt og peber. Server meget koldt med agurkeskiver, baby gulerødder eller bladselleri.

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(0)

Anmeldelser på engelsk (0)


10 Crowd-Pleasant Super Bowl Dips, der kræver minimal indsats

Fordi madspredningen er lige så vigtig som spillet.

Super Bowl -weekenden er over os, og det betyder én ting for mig: underholdende. Jeg er ikke en kæmpe fodboldfan (faktisk har jeg absolut ingen idé om, hvem der spiller, vær venlig ikke at gøre mig), men det er en gang på året, at mine venner og jeg absolut samles for at spise og drikke. Det kan godt lide ferien, men bedre, som der er intet pres.

2020 ’s dagsorden? Min ven John May er ved at mestre håndværket i en 6 fods lang frikadelleund, mens jeg vil sammensætte et kæmpe ostebord, der ligner et fodboldstadion med masser af ledsagende dips, da det ikke rigtig er en Super Skålfest uden flere dips at vælge imellem. Og for nylig på Instagram opfandt Marissa Mullen fra That Cheese Plate 2020 året for dypene, så jeg er her for det hele. “I opfandt 2020 året for dip, hovedsageligt fordi du virkelig kan & apost gå galt med de uendelige muligheder for dipopskrifter, ” siger Mullen. “I laver ostetallerkener til levebrød og dips åbner en ny verden for mulige parringer, ” tilføjer hun. I hendes kommende bog, Den ostetallerken vil ændre dit liv, Mullen dedikerede et helt kapitel til dips, og vi kunne ikke være mere begejstrede.

Selvom vi aldrig bliver trætte af en god bøffelkyllingedip, er en bakke grøntsager i partnerskab med Hidden Valley Ranch dip (som en pakke), pølseflødeostdip og fransk løgdip, for at nævne nogle få, er der så mange andre dips at overveje, når du vil ringe til dit Super Bowl -opslag. Fra kødfuld queso til forhøjet løgdip, vi har samlet 10 lette dips, der er alt andet end grundlæggende. Er du ikke sikker på, hvilken dypvogn der passer bedst? Vi har udført benarbejdet for dig, og der er en chip eller sprød substans at parre med hver enkelt dip, der er angivet nedenfor. Du er velkommen.

Og på den note, formoder jeg, at jeg skulle finde ud af, hvem der spiller i Super Bowl.

Pisket feta med krydret honning

Dypkøretøj: sprødt brød

Mullen ’s pisket feta -dip med krydret honning er lige så let og lækker som den ser ud og vil sidde perfekt på et ostebræt. “It & aposs let at lave og sådan en mængde behagelig, ” bemærker hun. Blend simpelthen fetaost, græsk yoghurt, olivenolie og salt og peber efter smag i en foodprocessor, indtil den er super glat og cremet og#afrund med krydret honning. Den cremede blanding af feta og yoghurtbalance med den søde og subtile krydret tang fra honningen. ”

Fraser Family Crack Dip

Dypvogn: Fritos Scoops

Ligesom Milk Bar ’s Crack Pie er min ven Carolyn Fraser ’s 𠇏raser familie crack dip ” en meget eftertragtet bid. 𠇌rack dip startede som et alternativ til den klassiske Velveeta queso dip og har nu langt nået vores kærlighed til queso, ” siger Fraser. Men#Fr20 scoop er nøglen kombinationen af ​​varm, osteagtig, krydret pølsedip på en sprød majsflis er himlen. igennem, og det er det. Fraser's svigerinde er ansvarlig for dip-fremstilling, og gennem årene har de eksperimenteret med forskellige typer pølser eller tomater mod Rotel og endda majs og sorte bønner. “It & aposs ikke en Fraser -familiefest uden en version af denne dip, ” tilføjer hun.

Varm salami Queso

Dypvogn: tortillachips eller crostini

Der er cremet, hvid queso og så er der varm salami queso. Hvis du har spist den bakkede ostesteak (opkaldt efter dens placering på bakken) ved Gioia ’s Deli i St. Louis, ved du præcis, hvad jeg taler om. Hvis ikke, tænk den mest syndige, kødfulde queso på blokken, der skriger festdip. Det er stort set bare varm salami, terninger af Velveta, Rotel og jalapenos, men det vil være kampagnen for din Super Bowl-fest, ” siger Spencer Pernikoff fra Whisky og Soba og anser det endvidere for en “semi- flydende version af St. Louis ’ yndlingssandwich. ” Pernikoff og Alex Donley, ejer af Gioia ’s, gik sammen om at bringe en hel crockpot af denne osteagtige godhed til live (se den fulde opskrift her). Hvis der er rester? Jeg kan godt lide at dumpe den varme salami queso over en rodet roastbeef -sandwich og derefter tage en lur, ” siger Donley.

Hidden Valley Sauerkraut Dip

Dypvogn: Flæser eller crudite

Hvis du kan lide OG Hidden Valley Ranch-pakkedipningen, vil du elske denne version med en 8 ounce dåse drænet surkål, 16 ounce Duke ’s mayonnaise, 16 ounce creme fraiche og en pakke ranch med et drys paprika på top, når ingredienserne er blandet sammen. Opskriften blev givet videre fra min mor, der lærte den af ​​en gammel tysk dame, ” siger Max Trujillo fra NC F & ampB Podcast. “Tanken med at tilføje syltet surkål var at give den kedelige ranchdip noget zing og kompleksitet, ” siger han. “ Tilføjelse af paprika var et almindeligt ungarsk krydderi, hun fik gennem årene, og#x201D bemærkede, at dukkeren bedst kan nydes med en simpel, salt kartoffelchips.


Forfriskende, let og super let at lave. Det er en genial og billig ret til at servere gæster. Frisk ceviche har rå fisk og skaldyr, mens tun på dåse tilberedes. Men dette spisekammer er stadig lækkert og citrus-y.

Helen Citrin

Sprød selleri og gulerod parret med smøragtig avocado og salt tun på dåse gør denne salat til et godt let måltid at have. Klæd den i en let vinaigrette af citronsaft i stedet for mayo for virkelig at få den smagfulde oplevelse og sundhed frem.


1 af 15

Ni & ccediloise Gnocchi salat

Har Haven & rsquot gjort det til købmanden på et minut? Det betyder ikke, at du kan piske en imponerende ret op. Denne dejlige snackable salat Ni & ccediloise består hovedsageligt af pantry -varer, som tunfisk på dåse og ristede røde peberfrugter, plus et par almindelige hæfteklammer til køleskabe og grønne bønner og æg. Vi bruger emballerede gnocchi, hyldestabile gnocchi som en kreativ bytte til de friske kartofler, der typisk findes i en salat Ni & ccediloise. Klædt på med en super simpel vinaigrette kunne denne & ldquothrow-together & rdquo-salat let passere for en velplanlagt. Med andre ord, behold denne i baglommen til næste gang du har brug for en appetitvækker i sidste øjeblik til underholdning.


Det bedste brød til tunfisk:

Surdej er det bedste brød til parring med fisk og skaldyr! Det er det brød, der fungerer bedst med muslingeskær og#8211, at den syrlige smag dyppet i varm og cremet muslingekød er perfekt. Og jeg har det på samme måde med at parre surdejsbrød med disse Deluxe Tun Melts. Det er det bedste! Du kan bare købe det almindelige surdejs sandwichbrød. Eller du kan også skive fra et stort brød surdej.


Tun & hvid bønnedip ♥ En hurtig og nem opskrift!

En let bønnedip med et strejf af umami fra simpel tun på dåse. Let at lave med et par hurtige spisekammer og køleskabsingredienser. Frisk smag og uendelig variabel. Positivt vanedannende.

Få kulhydrater. Glutenfri. Højt proteinindhold. Weight Watchers venlige!

Ingen Run-of-the-Mill Bean Dip, dette

Okay, så du tror måske, at dette bare er endnu en bønnedip, ikke noget særligt ved at. Men jeg tigger, tænk igen.

For det første er det en af ​​de forbigående opskrifter. Det startede med Ilda, nabo til Tanna of My Kitchen i halve kopper, der lavede det sammen med min syltede roedip til et måltid "små bid". Derefter lavede jeg det til en improviseret sangria -fest på min terrasse og gav det videre til to personer. To dage senere lavede jeg endnu et parti til en fødselsdagsfest og#8211 passerede opskriften igen – og snackede derefter rester hele ugen. Allerede på bare to uger er dette blevet en fast sommeropskrift til en let festforretter, til en lille bid før aftensmad, til hurtige frokoster.

For en anden, hvad der hæver bønnedippen flere hak, er tilføjelsen af ​​tun, hvilket tilføjer en vis krydret kødighed, som jeg ved at trykke på ville identificere som "umami", den femte smagsans.

Åh, og før jeg glemmer det, kan du se de seje kiks? Du vil også elske disse Herbed Saltines. Nøj.

KOMPLIMENTER!

Bedste opskrifter!

TUNA & HVID BEAN DIP

1 fed hvidløg
1/2 tsk kosher salt
15 ounce dåse hvide bønner, skyllet og drænet
5 ounce tunfisk på dåse, drænet
Skal og saft (ca. 4 spsk) af 2 citroner
1/2 rød peberfrugt, skåret meget fint
1 lille rødløg, skåret meget fint
1 øre frisk majs, kun kerner (valgfri men dejlig)
Frisk basilikum, hakket – Tanna siger at bruge en "glad" mængde!
Salt og peber efter smag
Olivenolie, lige nok til at binde lidt, cirka 1 spsk

DEN ORIGINALE MÅDE AT BLANDE Dette giver et klumpet opslag, lidt rodet at øse og sprede. Mos hvidløg og salt med en gaffel til en tyk pasta. Mos derefter forsigtigt alle bønner og tun i. Rør de resterende ingredienser i. Dæk til og stil på køl for at lade smagen smelte i et par timer eller endnu bedre, 24 timer. Server med kiks.

Måden jeg blander det på Dette giver et pålæg, der mere ligner tunsalat, men alligevel efterlader nogle bønner og al tun og grøntsager identificerbare og tydelige, det er meget lettere at øse og sprede. Giv hvidløg og salt et par whizzes i en mini -foodprocessor til at hakke. Tilsæt ca. 3/4 af bønnerne, og rør, indtil de er glatte. Overfør til en blandeskål og rør de resterende bønner, tunfisken og de resterende ingredienser i. Server med "corn chip dippers" fra Trader Joe's, de er ligesom Doritos, der scoop, love 'em!

VARIATIONER Tilsæt hakkede kalamataoliven eller hakket radise eller bidder frisk fersken. Erstat basilikum med dild eller koriander. Brug et par grønne løg i stedet for rødløg.

ALANNA's TIPS & KØKKENNOTER
Jeg kan godt lide det, når ingredienserne er "genkendelige" i et fad, det er derfor, jeg pur & eacutee 3/4 af bønnerne, og rør derefter de resterende hele bønner i.
Måske på grund af dets middelhavsstøbte har Tun & White Bean Dip virkelig brug for basilikum. Jeg har engang prøvet koriander: det virker bare ikke.
Note til vegetarer


Mød Sonja og Alex Overhiser: Mand og kone. Ekspert hjemmekokke. Forfattere af opskrifter, du vil lave igen og igen.

Efterlad en kommentar Annuller besvarelse

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

2 kommentarer

Bare nysgerrig om du kan dele hvilken lokal butik du købte tunen fra? Jeg bor også i området og har nu lyst til ahi tun efter de skønne billeder!


30 Last-minute potluck-ideer, der vil blæse dine gæsters sind

Problem: Du har tilmeldt dig en potluck-sammenkomst, men din madlavningskundskab strækker sig til at koge æg og smække PB & Js sammen.

Der er ikke noget galt med det, men vi er ret sikre på, at du kan mere. Og det er meget lettere og langt mindre tidskrævende, end du måske tror. Løsning: Denne roundup.

Du kan være en total nybegynder i køkkenet eller en ekstraordinær amatørkok. Uanset hvad, med disse publikums-glædelige ideer klar, er der ingen grund til at stresse over, hvad du bringer til en sammenkomst.

Uanset om du er ansvarlig for en forret, hovedret eller dessert, har vi dækket dig. Her er 30 opskrifter, der kun tager 15 minutter at lave (fra start til slut) og er garanteret hits til enhver fest. Dine venner savler allerede.

1. Mager roedip

Del på Pinterest Foto: Spinat 4 Morgenmad

Ingen har tid til at dampe rå rødbeder, men lad det ikke stoppe dig fra at spise dem. Tag super-praktiske færdiglavede rødbeder i butikken for at piske op med tahini til denne scenestjæle, klar til sin tætte dip.

2. Rainbow guacamole dip

Almindelig guacamole er velsmagende nok, men smid sprøde paprika, saftige cherrytomater og en flammende rød chili til en guac, der er god uden for kæden. Lav en dobbelt batch af denne 10-minutters opskrift-det går hurtigt.

3. Krydret mexicansk hummus

Det umiskendelige spark af jalapeño og et strejf af spidskommen giver regelmæssig hummus lidt smag syd for grænsen, og lidt tomat hjælper med at bløde tingene ud. Server denne med tortillachips eller pitabrød - begge passer perfekt.

4. Hvidløgsfeta dip

Hvidløg og ost: Matchen lavet i (stinkende) himmel bliver endnu mere god af verden her takket være swaps som græsk yoghurt og let flødeost plus et drys blandede krydderurter. Det er som en ostetallerken i dipform, og du kan seriøst ikke gå galt.

5. Broccoli pestodip

Del på Pinterest Foto: Et sundt liv for mig

Pesto er ikke kun til pasta - den er også fantastisk som en dukkert. Plus, hvis du dunker gulerodspinde i en skål med denne broccoli-baserede version, får du i en portion grøntsager uden selv at prøve.

6. Buffalo chicken dip

Græsk yoghurt og fedtfattig flødeost går halvt til for at lette denne festfavorit. Pakket med strimlet kylling og serveret med veggiestænger, er det en luskig, men alligevel lækker måde at komme i en generøs dosis protein.

7. Let valnød og linsedip

Det er svært at tro, at en dukkert denne cremede ikke har noget mejeri i, men kombinationen af ​​valnødder og linser er ret fantastisk på den måde.

Pakket med sunde fedtstoffer og fibre vil et par kugler af dette holde dig mæt og glad - bare sørg for at forlade plads til hovedretten.

8. Grønkål og gulerodssalat med chili lime peanutdressing

Træt af grønkål? Dræn det i en peanutbaseret dressing, og se dine bekymringer forsvinde. Med så meget smag fra nøddesmør og sesamolie, skal du ikke blive for overrasket, hvis denne salat overstiger din hovedret.

9. Rå radise og majssalat

Frisk majs fungerer bedst til denne enkle salat med seks ingredienser. De søde kerner er parret med syrlig spidskommen og lime til en sjov kombination af smag, og radiser i skiver tilføjer ekstra crunch.

Uden madlavning, fancy udstyr eller lang forberedelsestid er det perfekt til din næste gryde.

10. Tropisk kikærtsalat

Denne salat får sit tropiske twist fra den ternede mango, som passer overraskende godt til de salte smag af avocado, kikærter og spidskommen. En et-trins opskrift, der gør en stor portion og holder sig godt i flere dage, denne salat er ideel til potlucks.

11. Avocado dild tun salat

Mayo -hadere, foren! Avocado, den pålidelige bytte til mayonnaise, giver denne tunsalat en hjertesund opgradering uden at ofre smag. Med agurker og pickles kastet i blandingen har det aldrig været så let at spise “grønt”.

12. Sprød sesamkyllingeslaw

Tag en pose strimlet kål for at gøre denne kyllingsalat lettere at sammensætte. Klædt med olivenolie, eddike, kokossukker og en håndfuld mandelsnitter, er det måske ikke din almindelige mayo-fyldte slaw, men det kan bare blive din favorit.

13. Deviled æg salat

Nogle gange har du bare brug for en god klassiker, og denne leverer helt sikkert.

Det har alle de traditionelle ingredienser, fra selleri til Dijon sennep og endda mayo - dog lidt mindre af det, end du ville finde i konventionelle opskrifter. Betragt din trang tilfredsstillet.

14. Varme rejer, majs og basilikum salat

En simpel basilikum, majs og tomatsalat får en ekstra portion protein fra stegte rejer. Med så mange farver, næringsstoffer og teksturer i en portion, kan den serveres som hovedret lige så let som en side.

15. Sund edamamesalat

Selvom du tæller tilberedningstiden for edamame, kommer denne opskrift sammen på 5 minutter fladt!

Hvis det ikke er nok grund til at lave denne salat, kan du blive begejstret for, at mellem bønnerne, de saftige tranebær og den salte bid af feta, er det en fantastisk blanding af smag.


Sådan bages tunfrikadeller

Bagning af disse frikadeller holder dem sunde og lavt i olie. Men før vi begynder at bage, skal vi hurtigt stege grøntsagerne. Her er processen:

  1. Sauter. Opvarm olien i en gryde ved middel varme og giv løget i tern og hvidløg i en tyksteg. Tilsæt derefter den hakkede spinat og rør i 1-2 minutter, eller indtil den er lidt visnet.
  2. Lad spinaten køle af. Overfør løgspinatblandingen til en skål for at lade den køle af (dette er vigtigt!). Du kan også lægge den lidt i køleskabet.
  3. Forbered. Forvarm din ovn til 400 grader Fahrenheit og beklæd en bageplade med bagepapir.
  4. Tilsæt ingredienser. Tøm din dåse tun og læg den i en stor skål i med de afkølede grøntsager, mandelmel, æg, mayonnaise, citronsaft, krydderurter, salt og peber.
  5. Få blandet. Grav ind med dine hænder og bland alt sammen, mens du deler store stykker tun op. Husk: jo finere blandingen er, jo lettere hænger den sammen.
  6. Lav kuglerne. Brug en mellemstor cookie-scoop til at øse blandingen og form den til en kugle. Læg derefter kuglerne i et jævnt lag på bagepladen.
  7. Bage. I cirka 20-25 minutter. Indtil de er en smuk gyldenbrun.
  8. Tjene. Du kan spise dem med det samme eller lade dem køle af, før du opbevarer dem.


Hvor længe varer tun salat?

Tun salat smager bedst, når den spises frisk, men det kan være opbevares i køleskab i 3-4 dage. Fordi der er fisk og mayonnaise i det, må du ikke lade det sidde på bordpladen for længe i stuetemperatur.

Hvis du vil fryse dette, er svaret ja! Læg bare salaten i en fryserbeholder og opbevar den i op til 2 måneder. Bemærk, at når du har tøet det op i køleskabet, skal du tømme overskydende væske ud igen. Giv den derefter en god blanding, før du spiser.


Se videoen: Tuňáková pomazánka (Kan 2022).