
We are searching data for your request:
Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Ælt af æg, vand, salt, mel en passende hård dej og lad den hvile i 30 minutter i køleskabet.
FYLDNING
-kog løget lidt, tilsæt den hakkede tomat, kødet, bland og lad det stege til saften falder, salt og peber efter smag.
Spred et ark og ved hjælp af et glas laver vi cirkler, vi tilføjer fyldet med en teske i midten, vi folder det og ved hjælp af gaflen fjerner vi luften omkring fyldet.
Kog dem i 8-10 minutter i saltet vand
SAUCE-før tomaterne gennem et rivejern.
Varm hvidløg i lidt olie, tilsæt tomaterne, lad det koge i et par minutter under konstant omrøring, tilsæt derefter ravioli og bland, indtil det blandes med saucen.
Interessant mulighed
Temaet er interessant, jeg vil deltage i diskussionen.
Beklager, at jeg afbryder dig, jeg vil også gerne udtrykke din mening.
Rather useful piece
Det var min fejl.