Nye opskrifter

Mosede grøntsager

Mosede grøntsager


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

auberginer og donuts bages og renses derefter og drænes i en sigte. Tomater gives via tomatsaftmaskinen. Hak løget fint og riv det. Kom en løgolie i, når det er varmt, tilsæt løget, når det bliver farveløst, tilsæt gulerod og lad det stå et stykke tid, og kom derefter finthakket aubergine og donuts og til sidst tomatsaften, bland godt og lad det koge over lavt varme, tilsæt salt og peber, laurbærblad 1-2. Lad det koge i ~ 1 time 30 minutter-2 timer ved svag varme, omrør i sidste øjeblik, oftere så det ikke klistrer fast. Den er klar, når olien løftes ovenpå, lægges i krukker og sættes i ovnen i 15 minutter.


Mosede grøntsager

Zacusca var bedsteforældrenes metode til at bevare de grøntsager, der blev samlet om efteråret, efter den første frost. Grøntsagerne blev efterladt i busken så meget som muligt, men da den første frost faldt, var det et tegn på, at de skulle samles, da det skulle køle mere og mere af. Fordi de ikke havde kølekasser og i den tids køleskabe var fryseren som en skokasse, opvarmede vores bedstemødre og mødre grillene for at bage grøntsagerne, som endte i zacuscaen, som de lagrede i kælderen / hytten. Sådan brugte de alle jordens rigdom og havde muligheder for morgenmad i de kolde vintre.

I dag har vanerne ændret sig, vi leder ikke længere efter frosten i bladene for at se, om vejret er dårligt, vi har kølekasser, vi har ikke længere hytter og for lidt tid til håndværk. Men fordi vi kan lide zacusca og ikke kun bage grøntsager i efteråret (peberfrugt, aubergine) og gemme dem i poser i fryseren. Sådan endte jeg med at lave zacusca i juni.

  • 500 gr moden aubergine
  • 500 gr bagte paprika
  • 500 gr friske svampe, skåret i skiver
  • 500 gr løg
  • 500 tomatpuré
  • Løvblad
  • Peber
  • 1 spsk olivenolie

Det kan sagtens kaldes opskrift 500, jeg blev ved med at prøve varianter, men jeg holdt fast ved det, mængderne er lige store, jeg synes ikke, det smager for meget peber, aubergine eller løg.

Hak løget fint og kom det i gryden med en spiseske olie og lidt vand (ved bagning lægger jeg normalt 1/3, altså 1 spsk olie med 3 spsk vand / suppe). Når løget bliver glasagtigt tilsættes svampene og koges til væsken er fjernet. Læg derefter de øvrige ingredienser og lad det stå ved svag varme under konstant omrøring, indtil det falder og løget ikke længere napper.

Jeg brugte langsomt komfur, mere præcist, efter at jeg havde hærdet svampene, lod jeg blandingen afkøle, og jeg lagde den i den vidunderlige gryde langsomt i 8 timer.


Zacusca grøntsagsopskrift

Zacusca grøntsagsopskrift. Lad det koge i cirka 15 minutter i ovnen, og tag det derefter ud. Lad det køle af. Svampen zacusca -opskriften kan serveres enten som en gryderet eller på frisk eller ristet brød som en snack -forret eller fastemad. Enhver husmor, der respekterer sig selv, har altid en krukke i spisekammeret og er stolt af en særlig zacusca-opskrift, jeg vil også give dig min opskrift, fordi jeg er en husmor, der respekterer sig selv, og jeg har en opskrift, som jeg er stolt af, ikke er det det?

Sådan tilberedes zacusca grøntsagsopskrift. Hvis du kunne lide vores opskrift på vegetabilsk zacusca, så glem ikke at gennemgå den. Af og til åbner ovnen og vender zacuscaen i. Vask glassene og steriliser i komfurovnen eller på kogepladen.

Den mest omhyggelige del af forberedelsen af ​​zacuscaen er bagningen kendt, ellers er det meget let. Kom varm zacusca i krukker, der lukker med skoldede låg, og læg dem på en række på komfurets sorte bakke. Aubergine zacusca spises på skiver frisk eller ristet brød, især i fasten, men også på en rustik tallerken. Vask glassene godt med varmt vand.

Moderen lægger selvfølgelig også gulerødder, persille, persille, persille, selleri til marmelade, da grøntsagen også rives og stuves, inden den lægges i zacuscaen. Ved slutningen tilsættes tomatpuré, højt salt efter smag og et par peberkorn. Fordi efteråret banker på døren, kan vi ikke undgå at nævne den evige snack, som vi alle elsker. Til vellykkede kulinariske billeder skal du bruge nikon d3500.

Når saucen falder længe nok og når din foretrukne konsistens, skal du tage champignonzacuscaen af ​​varmen og det er det. Aubergine zacusca en traditionel vinterret fra rumænsk køkken med en særlig smag af friske modne grøntsager og vinterretter med en vidunderlig smag, der altid vil minde dig om barndommen og de rumænske traditioner, der blev overført fra bedsteforældre. Et stykke frisk brød med zacusca er en fornøjelse. Og fordi der er mange hårdtarbejdende husmødre på vores forum, præsenterer vi dig nogle af de bedste zacusca -opskrifter, der er prøvet af dem, her er 13 zacusca -opskrifter, der er værd at prøve.

Aubergine zacusca traditionel opskrift. Zacusca med aubergine og bagte paprika eller donuts med løg og tomatbouillon. I dette afsnit præsenterer vi forskellige opskrifter på zacusca zacusca med aubergine zacusca med bønner zacusca med svampe, men også andre konserves, vi præsenterer også opskrifter på gryder med ris eller gryder uden rispeberpasta donuts pasta ketchup tilberedt hjemme grønne bønner i en krukke med juice tomater eller bouillon som det kaldes i vores dele og mange andre opskrifter du måtte have. Lasagne med grøntsager tomatpuré og zacusca med aubergine.

Kog zacuscaen opnået ved svag varme, indtil blandingen klæber til skeen. Så til at begynde med kogte jeg alle grøntsager undtagen løget, og derefter rensede jeg dem for skind og frø. Hæld grøntsagsblandingen over.


Om sæson 9 af showet & bdquoChefi på knive & rdquo fra Antena 1

& Icircn sæson 9 af showet & bdquoChefi på knive & rdquo, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu og Cătălin Scărlătescu valgte tre stærke hold, som de kæmper for at nå finalen.

Bevæbnet med de amuletter, de vandt, vil de tre chefer ty til forskellige strategier for at komme et skridt tættere på sejren i et show fuld af omvæltninger, spændte øjeblikke og store overraskelser.

I slutningen af ​​hver udgave venter vi på dig www.a1.ro for at opdage detaljer bag kulisserne, og icircntr en ny episode & bdquo [email & # 160protected] tite & rdquo! Her er hvad du gik glip af i forrige afsnit:

Vil du tråde eller hugge som en hobby? Få din originale kniv nu & bdquoChefi hos knive & rdquo & gt & gt & gt https://a1shop.ro

Showet & bdquoChefi la cuities & rdquo sæson 9 sendes søndag fra 20:00, men også mandag og tirsdag, fra 20:30, på Antena 1.

Dette websted er oprettet og administreret af Digital Antena Group. Alle rettigheder forbeholdes.


Zacusca de gogonele si gogosari

Ja, jeg fandt nogle andre donuts på markedet, og ja, jeg lavede en anden zascusa. EN zacusca de gogonele denne gang. Jeg sagde også i sidste uge, at dette er den sidste zacusca -opskrift, jeg sender i år. Og den sidste jeg gjorde. Tja, det var ikke synd ikke også at gøre det zacusca de gogonele hvad hvis jeg stadig havde et par plukkere fra min egen køkkenhave?

Især da hun også var nysgerrig efter, hvordan det smagte zacusca de gogonele. Jeg havde set i nogle gamle kogebøger, at det kunne lade sig gøre, og jeg sagde at prøve. Jeg blev virkelig overrasket over resultatet. Jeg forventede ikke, at gogonele og doughnut zacusca ville være så god. Det er klart, at jeg næste år vil lave en anden portion.

Zacusca de gogonele det er relativt let at gøre. Ligesom de fleste zacusca opskrifter. Det tager et stykke tid, men det er ikke en god filosofi at lave en dåse til vinteren. Og jeg siger altid, det ville være en skam ikke at gøre det, især hvis du også har en lille køkkenhave, eller hvis priserne på grøntsager på markedet er meget lave.

Om vinteren vil du købe zacusca fra butikken, og jeg kan forsikre dig om, at den ikke kommer så godt ud som den, du lavede derhjemme, fra ingredienser, du kender. Og især, INGEN konserveringsmidler.


Mosede grøntsager

Zacusca var bedsteforældrenes metode til at bevare de grøntsager, der blev samlet om efteråret, efter den første frost. Grøntsagerne blev efterladt i busken så meget som muligt, men da den første frost faldt, var det et tegn på, at de skulle samles, da det skulle køle mere og mere af. Fordi de ikke havde kølekasser og i den tids køleskabe var fryseren som en skokasse, opvarmede vores bedstemødre og mødre grillene for at bage grøntsagerne, som endte i zacuscaen, som de lagrede i kælderen / hytten. Sådan brugte de alle jordens rigdom og havde muligheder for morgenmad i de kolde vintre.

I dag har vanerne ændret sig, vi leder ikke længere efter frosten i bladene for at se, om vejret er dårligt, vi har kølekasser, vi har ikke længere hytter og for lidt tid til håndværk. Men fordi vi kan lide zacusca og ikke kun bage grøntsager i efteråret (peberfrugter, aubergine) og gemme dem i poser i fryseren. Sådan endte jeg med at lave zacusca i juni.

  • 500 gr moden aubergine
  • 500 gr bagte paprika
  • 500 gr friske svampe, skåret i skiver
  • 500 gr løg
  • 500 tomatpuré
  • Løvblad
  • Peber
  • 1 spsk olivenolie

Det kan sagtens kaldes opskrift 500, jeg blev ved med at prøve varianter, men jeg holdt fast ved det, mængderne er lige store, jeg synes ikke, det smager for meget peber, aubergine eller løg.

Hak løget fint og kom det i gryden med en spiseske olie og lidt vand (ved bagning lægger jeg normalt 1/3, altså 1 spsk olie med 3 spsk vand / suppe). Når løget bliver glasagtigt tilsættes svampene og koges til væsken er fjernet. Læg derefter de øvrige ingredienser og lad det stå ved svag varme under konstant omrøring, indtil det falder og løget ikke længere napper.

Jeg brugte langsomt komfur, mere præcist, efter at jeg havde hærdet svampene, lod jeg blandingen afkøle, og jeg lagde den i den vidunderlige gryde langsomt i 8 timer.


Zacusca opskrift fra Transsylvanien

Hemmeligheden bag succesen med denne type zacusca er at vælge friske, unge, lange ægplanter, som ikke har mange frø, men også at male løg og donuts så fint som muligt. Kog grøntsagerne også, hvis det er muligt, på en tallerken eller på grillen, så de får en svag lugt af røg.

Ingredienser til Zacusca fra Transsylvanien

6 kg aubergine
2, 5 kg donuts
1 kg løg
1-2 l bouillon
1 l olie
salt og peber (efter smag)
laurbærblade
valgfri: 1 æble eller 1 varm peber

Forberedelsestid: cirka 3 timer

Sådan forbereder du Zacusca fra Transsylvanien

Trin 1: Bag ægplanterne på flammen, skræl dem, når de er varme, og læg dem på en skrånende overflade for at dræne godt.
Trin 2: Du hakker auberginen, gerne med en plastik- eller trækniv (kontakt med metal er ikke velkommen, da det ville gøre dem sorte)
Trin 3: Du renser donuts og løg og giver dem gennem hakkemaskinen eller blenderen
Trin 4: Du lægger løg, donuts og aubergine for at hærde og afcirkle olien og icircncins
Trin 5: Når grøntsagerne er reduceret, koger du dem og hælder bouillon, salt, peber, laurbærblade over og afhængigt af dine præferencer kan du fortsætte som følger: enten koger du et æble (for en smag sødere ), eller du vil sætte en varm peber (for en krydret smag). Vær omhyggelig med at tygge zacuscaen konstant, så den ikke bliver fanget. Zacusca forbliver på bålet, indtil olien stiger over den.
Trin 6: Du sætter zacusca -glassene i ovnen til sterilisering
Trin 7: Du hælder zacusca- og icircn -glassene og lægger dem på en bakke og sætter dem i ovnen (forvarmet) ved svag varme for at fange en skorpe.
Trin 8: Sluk ilden efter 20-25 minutter, skru lågene på glassene og lad dem afkøle under et tykt tæppe.


Zacusca opskrift fra Transsylvanien

Hemmeligheden bag succesen med denne type zacusca er at vælge friske, unge, lange ægplanter, som ikke har mange frø, men også at male løg og donuts så fint som muligt. Kog grøntsagerne også, hvis det er muligt, på en tallerken eller på grillen, så de får en svag lugt af røg.

Ingredienser til Zacusca fra Transsylvanien

6 kg aubergine
2, 5 kg donuts
1 kg løg
1-2 l bouillon
1 l olie
salt og peber (efter smag)
laurbærblade
valgfri: 1 æble eller 1 varm peber

Forberedelsestid: cirka 3 timer

Sådan forbereder du Zacusca fra Transsylvanien

Trin 1: Bag ægplanterne på flammen, skræl dem, når de er varme, og læg dem på en skrånende overflade for at dræne godt.
Trin 2: Du hakker auberginen, gerne med en plastik- eller trækniv (kontakt med metal er ikke velkommen, da det ville gøre dem sorte)
Trin 3: Du renser donuts og løg og giver dem gennem hakkemaskinen eller blenderen
Trin 4: Du lægger løg, donuts og aubergine for at hærde og afcirkle olien og icircncins
Trin 5: Når grøntsagerne er reduceret, koger du dem og hælder bouillon, salt, peber, laurbærblade over og alt efter dine præferencer kan du fortsætte som følger: enten koger du et æble (for en smag sødere ), eller du vil sætte en varm peber (for en krydret smag). Vær omhyggelig med at tygge zacuscaen konstant, så den ikke bliver fanget. Zacusca forbliver på bålet, indtil olien stiger over den.
Trin 6: Du sætter zacusca -glassene i ovnen til sterilisering
Trin 7: Du hælder zacusca- og icircn -glassene og lægger dem på en bakke og sætter dem i ovnen (forvarmet) ved svag varme for at fange en skorpe.
Trin 8: Sluk ilden efter 20-25 minutter, skru lågene på glassene og lad dem afkøle under et tykt tæppe.


Fisk zacusca

Du kan bruge enhver slags fisk. En meget god mulighed er makrel, fordi det er en god og billig fisk. En ideel opskrift på de kolde vinterdage, der venter os. Vi håber, at du prøver denne helt guddommelige opskrift.

Beløb: omkring 8 kg
Forberedelsestid: 60 min / Total tid: 150-180 min

Ingrediens:

en liter olie, et kilo løg, et kilo gulerødder, to kilo bagte donuts, 3 kilo tomater (eller en liter tomatsaft), 2 kilo fisk, salt, peber, andre krydderier.

Fremstillingsmetode:

Kom løg og gulerødder gennem hakkemaskinen, og steg dem i olie. Tilsæt lidt vand og lad det koge. Tilsæt de bagte donuts, rengør og passér gennem bilen på forhånd. Udben fisken, kom den i bilen og tilsæt den til sammensætningen sammen med tomatsaften. Smag til med salt, peber og andre krydderier, du ønsker, og lad det falde, til olien stiger. Zacusca lægges i krukker og steriliseres.


Zacusca opskrift fra Transsylvanien

Hemmeligheden bag succesen med denne type zacusca er at vælge friske, unge, lange ægplanter, som ikke har mange frø, men også at male løg og donuts så fint som muligt. Kog grøntsagerne også, hvis det er muligt, på en tallerken eller på grillen, så de får en svag lugt af røg.

Ingredienser til Zacusca fra Transsylvanien

6 kg aubergine
2, 5 kg donuts
1 kg løg
1-2 l bouillon
1 l olie
salt og peber (efter smag)
laurbærblade
valgfri: 1 æble eller 1 varm peber

Forberedelsestid: cirka 3 timer

Sådan forbereder du Zacusca fra Transsylvanien

Trin 1: Bag ægplanterne på flammen, skræl dem, når de er varme, og læg dem på en skrånende overflade for at dræne godt.
Trin 2: Du hakker auberginen, gerne med en plastik- eller trækniv (kontakt med metal er ikke velkommen, da det ville gøre dem sorte)
Trin 3: Du renser donuts og løg og giver dem gennem hakkemaskinen eller blenderen
Trin 4: Du lægger løg, donuts og aubergine for at hærde og afcirkle olien og icircncins
Trin 5: Når grøntsagerne er reduceret, koger du dem og hælder bouillon, salt, peber, laurbærblade over og alt efter dine præferencer kan du fortsætte som følger: enten koger du et æble (for en smag sødere ), eller du vil sætte en varm peber (for en krydret smag). Vær omhyggelig med at tygge zacuscaen konstant, så den ikke bliver fanget. Zacusca forbliver på bålet, indtil olien stiger over den.
Trin 6: Du sætter zacusca -glassene i ovnen til sterilisering
Trin 7: Du hælder zacusca- og icircn -glassene og lægger dem på en bakke og sætter dem i ovnen (forvarmet) ved svag varme for at fange en skorpe.
Trin 8: Sluk ilden efter 20-25 minutter, skru lågene på glassene og lad dem afkøle under et tykt tæppe.


Fisk zacusca

Du kan bruge enhver slags fisk. En meget god mulighed er makrel, fordi det er en god og billig fisk. En ideel opskrift på de kolde vinterdage, der venter os. Vi håber, at du prøver denne helt guddommelige opskrift.

Beløb: omkring 8 kg
Forberedelsestid: 60 min / Total tid: 150-180 min

Ingrediens:

en liter olie, et kilo løg, et kilo gulerødder, to kilo bagte donuts, 3 kilo tomater (eller en liter tomatsaft), 2 kilo fisk, salt, peber, andre krydderier.

Fremstillingsmetode:

Kom løg og gulerødder gennem hakkemaskinen, og steg dem i olie. Tilsæt lidt vand og lad det koge. Tilsæt de bagte donuts, rengør og passér gennem bilen på forhånd. Udben fisken, kom den i bilen og tilsæt den til sammensætningen sammen med tomatsaften. Smag til med salt, peber og andre krydderier, du ønsker, og lad det falde, til olien stiger. Zacusca lægges i krukker og steriliseres.


Video: The recipe is time-tested! This is how my mother and grandmother cooked DINNER, and now I am! (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Vucage

    Nu er alt klart, mange tak for informationen.

  2. Mames

    Du har ikke ret. Jeg kan forsvare min holdning. Skriv til mig i PM, vi vil håndtere det.

  3. Patroclus

    Jeg synes, dette er en god idé. Helt enig med hende.

  4. Maonaigh

    Sikkert. Jeg er enig med alt ovenfor. Lad os diskutere dette spørgsmål.



Skriv en besked