Nye opskrifter

Blackberry med karameliseret æbleglasur

Blackberry med karameliseret æbleglasur


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Jeg slog de to æg med en kop sukker, indtil jeg næsten smeltede sukkeret, jeg tilføjede de to kopper skære, og jeg fortsatte med at blande med røremaskinen, jeg tilføjede melet flere gange for ikke at gøre mig klumpet, vi kombinerer olie og bland godt, tilsæt derefter resten af ​​ingredienserne og bland videre.

Det skal resultere i en tyndere sammensætning end kagen, men ikke meget,

I en ovnplade dækket med bagepapir hældes sammensætningen og sættes i den forvarmede ovn, indtil den består tandstikketesten.

I mellemtiden tilsættes sukkeret i en non-stick pande ved svag varme, til det er gyldent, derefter tilsættes smørret og derefter de æbler, der er vasket, renset og skåret efter ønske, runder, tern. Æblerne skal derefter blive gyldne.

Når brombæret er næsten klar, tages det ud af ovnen og dækkes til med vores karameliserede æbleglasur og sættes i ovnen i yderligere 10 minutter.

Lad afkøle og skær derefter.


1

Den, der ønsker sødere end den er, kan tilføje 2 kopper sukker til brombærsammensætningen, så jeg har en opskrift med 2 kopper sukker, men i familien har jeg en med diabetes, og jeg halverer altid sukkerdosis.

2

Du kan trykke pulveriseret sukker over kagen, hvem du vil.

3

Ud fra denne opskrift laver jeg alle mulige mulige kombinationer:

4

erstat de 3 spsk marmelade med 3 æbler givet på et rivejern eller anden frugt skåret i mindre stykker;

5

skær den i halve og fyld den med vaniljecreme, sirup den med kaffe + brandy;

6

Jeg karameliserer lidt frugt i bakken og hælder over denne sammensætning (en slags omvendt kage)


Blackberry med karameliseret æbleglasur - Opskrifter

KAGE MED HELE KARAMELISEREDE ÆBLER

På vej til varme lande, en hane
Det landede i nærheden af ​​min ovn
Han ville også smage - forstår du det? & # 8211
Lidt karamelkage og hele æbler.

INGREDIENSER hele æblekage

  • 6 æg
  • 6 spsk sukker
  • 6 spsk mel
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk koldt vand
  • 1 pose bagepulver

  • 10 mellemstore æbler
  • 7 spsk karameliseret sukker
  • 2 spsk brunt sukker
  • ½ tsk kanelpulver
  • 6 spsk jordbærsyltetøj

  1. karamelliser (det skal ikke brænde!) de 7 spiseskefulde sukker direkte i bakken (diameter 28 cm), hvor æbler skal bages Vi spredte karamellen på bunden og på karets vægge (For mig var det mere kompliceret, fordi bakken havde en non-stick indeni, og karamellen ikke spredte sig jævnt). Du kan bruge en gryde med større diameter.
  2. vi renser æblerne og tager dem ud, ruller dem derefter i blandingen af ​​de 2 spiseskefulde farin og kanel. Vi lægger dem over det karamelliserede sukker Vi fylder dem med jordbærsyltetøj lad dem derefter stå i den forvarmede ovn ved 180 grader i cirka 40 minutter.
  3. I mellemtiden forbereder jeg bordpladen. Adskil æggehviderne fra æggeblommerne. Bland æggehviderne med en knivspids salt og tilsæt sukkeret til sidst Tilsæt en æggeblomme til æggehvide skummet og bland med en silikonspatel Tilsæt vand, olie, derefter sigtet mel og bland med bagepulver og bland med en spatel.
  4. Fjern æblerne fra ovnen , lad dem afkøle i et par minutter, og dæk dem derefter med dej Sæt i ovnen ved 180 grader i yderligere 30 minutter (tjek med tandstikketesten). Fjern kagen med hele æbler, mens den stadig er varm, og vend den på en tallerken, så den let kommer af Lad det køle af.
  5. Vi tilbereder karamellen. Karmeliser sukkeret, tilsæt smørret og bland kraftigt. Fjern fra varmen og bland med creme fraicheLad det afkøle for at opnå den ønskede konsistens. Jeg lod det ikke hærde for meget, for at bruge denne karamel som glasur, men også for at sirupe toppen.
  6. god appetit!

Fastende sort kvinde med kakao -glasur

A & icircnceput Fastelavn, årets længste og hårdeste faste for ortodokse kristne. Hvis du faster, betyder det, at du allerede har opgivet en masse arbejde, som du godt kan lide, i hvert fald i et par uger.

Den gode nyhed er, at der stadig er slik, som du kan nyde, og som faster.

Fastende sort kvinde med glasur er en af ​​de bedste og enkleste kager, du kan lave & icircn post. Det er ekstremt enkelt og vil være til glæde for hele familien, uanset om de faster eller ej.

  • 250 g sukker
  • 250 ml mineralvand
  • 125 ml olie
  • 4 spsk marmelade eller syltetøj
  • 4 spsk kakao
  • 100 g hakkede valnødder
  • 1 pose bagepulver
  • 400 g mel
  • Til glasuren:
  • 6 spsk pulveriseret sukker
  • 3 spsk kakao
  • 3 spsk olie
  • 3 spsk varmt vand

Forvarm ovnen til 165 grader.

Brug en mixer til at blande mel, sukker, olie, mineralvand og bagepulver, indtil du får en glat creme. Tilsæt syltetøj og valnødder og bland dem med en ske eller spatel.

Bages i 40-45 minutter eller indtil sorten er jævnt brunet.

I mellemtiden kan du passe på glasuren. Bland pulveriseret sukker, kakao og lun olie og bland det til det er glat. Til sidst sættes 3 spiseskefulde kogende vand og blandes igen.

Når kagen er kølet lidt af, hældes glasuren på. Du kan dekorere med malede valnødder eller kokos.

Du skal også se det.


Tjek med karameliserede æbler og rosiner

En af de sidste nætter, fordi trafikken tillod mig, at jeg kom hjem lidt tidligere fra arbejde, end jeg plejer, måske skyldes det, at normale mennesker tager et stykke tid fri, eller måske var det bare en dag, hvor folk blev hjemme for at lave mad , men jeg udnyttede dette og skabte (igen med det jeg havde rundt om i huset) en lækker kage med karameliserede æbler og rosiner.

4 spsk yoghurt 0% fedt

Jeg skrællede æblerne, skar dem derefter i tern og kom dem i en gryde på komfuret.

Jeg tilføjede 3 spiseskefulde sukker, kanel, rosiner og lod dem karamellisere ved svag varme, derefter lagde jeg dem til side og gik til kagen.

Jeg adskilte æggeblommerne fra æggehviderne, jeg gnidede æggeblommen godt med sukkeret, indtil den var fordoblet i volumen, jeg tilsatte derefter yoghurt, vaniljeessens, mel, jeg blandede alt godt, og jeg lagde denne blanding til side, indtil jeg slog æggehviderne . højt.

Jeg blandede de 2 sammensætninger, og derefter hældte jeg noget af denne dej i en kageform beklædt med olie og mel, derefter lagde jeg et lag æbler og karamelliserede rosiner, igen dej og til sidst den sidste del af resterende frugt.
Jeg satte kagen i ovnen (forvarmet), til den brune pænt og bestod tandstikketesten.


Sorte med chokoladeglasur

Til denne opskrift har vi brug for:

Ingredienser

2 poser vaniljesukker

Fremstillingsmetode

  • Vi starter med at blande de faste ingredienser. Til brombærsammensætningen lægger vi mel, bagepulver, kakao, farin, vaniljesukker og til sidst lidt salt, og vi begynder at blande. Ved slutningen tilsættes de malede valnødder i den samme skål og blandes lidt mere. Vi forlader denne sammensætning foreløbig og tager os af den flydende del af blandingen. Vi slår de 3 æg i en skål, derefter lægger vi dem i en anden skål. Tilsæt mælk og smeltet smør og begynd at blande godt. Når den er klar, vil vi hælde denne flydende sammensætning over den faste, der blev tilberedt tidligere, og vi vil forsøge at få fra vores 2, vores brombærsammensætning, der skal være homogen.
  • Vi forbereder en bakke, hvor vi lægger en bageplade. Vi hælder sammensætningen opnået tidligere og passer på ikke at efterlade noget i skålen! Men for de mennesker, der har børn med dem, springer vi selvfølgelig dette trin over, lad også lidt være til dem, vi ved godt, at vores mor eller bedstemor også forlod os! Juster sammensætningen i bakken med en ske eller hvad du nu har ved hånden, og overvej, at det kan hjælpe dig med dette. Bakken er klar til at blive lagt i ovnen! Vi satte den til 150 grader i 45 minutter. Når det er bagt, tager vi det ud af ovnen, og vi lader det køle af i cirka 1 time.
  • Og nu er det tid til at lave glasuren! Vi satte en gryde med vand på ilden. Når det begynder at koge, skal du skrue ned for varmen. Over dette kom vi en anden gryde eller en større kedel, hvor vi lagde mælkechokoladen og den bitre. Vi lader dem smelte, og derefter begynder vi at blande dem. Vi tilføjer også madlavningsfløden. Dette vil hjælpe glasuren med at blive blødere. Vi hælder det over brombæret og udjævner det pænt. Vores isbrombær er klar, vi lader det køle af, så chokoladen på toppen hærder.
  • Skær i firkanter eller romber, som du vil. Den sidder pænt på en tallerken og kan serveres. Vores brombær er velsmagende, duftende og elegante. Jeg forsikrer dig om, at de vil være til alles smag og forsvinder straks fra tallerkenen, især hvis du har børn eller børnebørn!

Hurtig opskrift på faste og sød æbletærte

Hvis du vil nyde en velsmagende, fastende eller sød kage, har du nogle færdiglavede og klar til at servere produkter, som du kan prøve. Vil du have en lækker fastende æbletærte, men du har ikke tid til at lave mad? Vi tilbyder dig et produkt, der ikke kræver optøning, som du kan forberede i ovnen uden besvær. Det handler om æble- og kaneltærten fra Edenia, skabt efter en græskinspireret opskrift, en dessert, der vil erobre dig med det samme!
I perioder, hvor du ikke faster, anbefaler vi, at du nyder en æblestrudel eller en tærte med sød ost, æbler og rosiner. Vi inviterer dig også til at opleve smagen af ​​en fransk tærte med sprød, mør dej og karameliseret æblefyld. Du kan bestille dessert her.


Vask æblerne godt, skræl dem og skær dem i tykkere skiver. Karameliser 5-6 spiseskefulde sukker, tilsæt derefter hakket margarine og bland. Hæld sammensætningen i en bakke, drej den, indtil saucen dækker indeni. Læg æbleskiverne, drys med citronsaft, drys med kanel og læg fadet i den forvarmede ovn.

Imens forbereder du tærtepladen med karameliserede æbler. Lav en dej af mel, margarine og lidt salt. Ælt indtil du får en smuldrende dej, og tilsæt derefter 50 ml koldt vand gradvist for at homogenisere det. Form dejen og form en kugle, som du kan pakke ind i en plastfolie og sæt den i køleskabet.

Fjern gryden fra ovnen, dæk æblerne med dejen. Sæt beholderen i ovnen og opbevar den i cirka 20 minutter. Når desserten er klar, tages den ud af ovnen, og den afkøles i 10 minutter, og vendes derefter på en tallerken. Pynt med flødeskum ved servering.

Forbered dig, hvis du eller æbletærte karamelliseret når du vil forkæle dig med en duftende, sprød og lækker dessert. Server med te til de smukkeste fastedage.


Kom de revne æbler, sukker, vaniljesukker, kanel i en skål.


Melet blandes med bagepulver og tilsættes til sammensætningen.


Tilsæt olien og bland godt for at blande


resultatet er en let viskøs sammensætning.


I en gryde smurt med olie og beklædt med mel tilsættes sammensætningen med en ske. og niveauer let.


Jeg dryssede mandler ovenpå.


Sæt i den forvarmede ovn i 20-25 minutter, indtil de er gyldne og let løsnes fra kanterne af bakken.


Jeg testede det med tandstikker.


Glasur: Tilsæt alle ingredienserne i en kedel og bland godt. Efter 3-4 minutter begynder det at binde, sørg for at det ikke falder for meget, at det ikke brænder, og tilsæt derefter margarine.


Hæld varmt over kagen eller vent på, at kagen er kølet af, skær den pænt i firkanter eller rhombusser og glasér derefter.


Chokoladebrombær, karameliserede æbler og fløde med vaniljesmag

Lidt fugtig top, med mørk chokolade og valnød, karameliserede æbler med en masse kanel og vanilje fløde, de kombineres perfekt i en lækker Sort med chokolade, karamelliserede æbler og vaniljesmag!

Chokoladebrombær, karameliserede æbler og fløde med vaniljesmag

Lidt fugtig top, med mørk chokolade og valnød, karameliserede æbler med en masse kanel og vaniljecreme, de kombinerede perfekt & icircn i en lækker Negresă med chokolade, karamelliserede æbler og fløde med vaniljesmag!

Dette er også en garanteret fornøjelse Blackberry med abrikosmarmelade og chokolade, men hvis du vælger noget enklere, kan du forberede dette Fastende sort kvinde med marmelade og nødder.

Ingredienser til Blackberry med chokolade, karameliserede æbler og fløde med vaniljesmag

  • Til bordpladen:
  • 5 æg, mellemstore
  • 125 g sukker
  • 100 g mørk chokolade
  • 125 g smør (82%)
  • 125 g mel
  • 75 g valnødder
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk vaniljeessens
  • Til æblecreme:
  • 750 g revne æbler
  • 100 g vaniljesukker
  • 1 tsk kanel
  • 125 g smør (82%)
  • 1 spsk semulje
  • Til dekoration:
  • 200 g fløde med vaniljesmag
  • chokoladeflager, til pynt

Tilberedning Blackberry med chokolade, karameliserede æbler og fløde med vaniljesmag

Forbered bordpladen i en 25/25 cm form.
Adskil æggehviderne fra æggeblommerne og drys lidt salt over æggehviderne.
smelte Chokolade brudt & icirc sammen med smørret, i mikrobølgeovnen eller i bain marie, lad det derefter køle af.
Tænd ovnen på 180 grader.
Bland æggehviderne, indtil de skummer, tilsæt derefter sukkeret gradvist og bland det øverst, indtil du får en fast marengs.
Tilsæt æggeblommer og essens over den let afkølede chokolade og inkorporer marengsen i den resulterende sammensætning.
Sigt melet blandet med bagepulver ovenpå og inkorporer det gradvist, bland med en spatel.
I sidste ende inkorporerer vi malet valnød.
Vi beklæder bunden af ​​bagepladen med papir og smører væggene med olie og pulver med mel.
& Icircntemem sammensætningen af sort med chokolade Jeg icircner det og bager det ved 180 grader i 30-35 minutter.
& Icircntre i mellemtiden, sætter vi racerede æbler karameliser det med sukker og lad det stå, indtil sirupen dannes.
Tilsæt smørret, der er skåret i små stykker, og bland, indtil det smelter, tilsæt derefter semuljen og bland igen, indtil det absorberer al sirup.
Sluk for varmen, og tilsæt kanel.
Fordel den afkølede brombærplade over den varme æblecreme, og afkøl derefter kagen i spisekammeret.
Toppen fugtes let med varm fløde. Vi fjerner det ikke fra formen for at skabe kondens. På den måde behøver han ikke at blive sirupet.
Når æblecremen er afkølet, fordeles flødeskummet over den og drys chokoladeflager ovenpå.
Vi giver lækkert Chokoladebrombær, karameliserede æbler og fløde med vaniljesmag afkøles i 30-40 minutter, fordi det er lækkert koldt.


Kog med ina garten: sort budding med is

M) kiks (kiks) (F) chokolade (chokolade) (F) slik (slik) (F) doughnut (donut) (F) sort (sort) (F) budding (budding). Bedømmelse: 3 & # 8211 102 anmeldelser & # 8211 40 min. Csokoládé (csokoládé, csokoládét, csokoládék, csokoládéja) slik donut sort budding flødekage med pandekageost croissant. Flødekage med ost Pandekage limni (brăwni) naă (phudding) iaţamî9 (khas tărd) îialăn (chis khěk) bag (kherp) og iniolă (khraw sxngkh). En særlig budding med en stærk aroma af karameliserede æbler og smør er mere. Ubagt kage med æbler, kiks og vaniljebudding. Chokolade budding & # 8211. Oplev (og gem!) Dine egne pins på Pinterest. Se flere ideer om Blackberry, kager, mad. Blackberry -varianter kan indeholde nødder, glasur, smeltet ost, chokolade eller andre ingredienser. Således tilbyder vi dig en enkel og lækker brombæropskrift, som du let kan erobre dem med. Sparkle And Love sparkleandlove.

Jeg er ikke en stor fan af slik, men jeg spiser hjemmebagte kager med lyst. Jeg ved ikke hvorfor, men i faste, oftest. Tre lækre, lette opskrifter.

Det er en opskrift på fastende brombær, en til muffins med æbler og en anden til budding med bananer og chokolade. Vaniljecreme: 550 ml mælk. Vi tilbyder dig en blomkålsbudding, der får dig til at slikke fingre. Foto Blackberry med Nesquik instant nød og kakao. Jeg fik en buddingkage, meget velsmagende med en luftig top.

Vi kan forvandle den sædvanlige sorte til en rigtig simandico -kage ved at tilføje noget til den. Faste brombær, enkel, vegansk opskrift, med billige og praktiske ingredienser. Kombineringspulver til fremstilling af Negresa -kage 550 g. Sukker, hvedestivelse, hvedemel, kakao med lavt fedtindhold 10 og. Special Negresa opskrift fra kategorien Diverse slik Sunde desserter, Mad. Andre ingredienser: 24 kiks 2 poser budding.



Kommentarer:

  1. Zulkizahn

    What words ... super, brilliant idea

  2. Buinton

    Efter min mening indrømmer du fejlen. Jeg kan bevise det.

  3. Stanwic

    In any case.

  4. Thoma

    Jeg tager imod det med glæde. Efter min mening er dette et interessant spørgsmål, jeg vil deltage i diskussionen.



Skriv en besked