Nye opskrifter

En musikfestival i San Francisco serverer fantastisk mad

En musikfestival i San Francisco serverer fantastisk mad


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vokse din typiske musik Festival tendenser og forstærk din oplevelse med premium-udgaven-bedre kendt som det nordlige Californiens femårige BottleRock Festival, med god vin, øl, kulinarisk kunst og flotte melodier på Napa Valley Expo Center.

Årets headliners omfattede Maroon 5, Foo Fighters og Tom Petty sammen med optrædener af AlunaGeorge, Fitz and the Tantrums, Gnash, Macklemore med Ryan Lewis, Michael Franti og (dybt åndedrag) Spearhead, Arizona, The Roots, St. Lucia, Modest Mus og The Naked and Famous, for blot at nævne nogle få.

Der var endda en kulinarisk scene med superstjernekokke sammen med musikere, entertainere og berømtheder for kulinarisk infunderede shenanigans. Martha Stewart, Ayesha og Steph Curry, og kokkene José Andrés og Ken Frank kogte vanvid på Williams-Sonoma-scenen.

Fra almindelig adgang til backstage til VIP Sky Deck og suiter havde deltagerne en række billetmuligheder. Alaska Air VIP SkyDeck gav endda dagligt gratis ture væk til sociale medieindlæg med #DestinationChill.

Med al galskab og samarbejde mellem store navne inden for musik og madlavning var der faktisk en stor ryddetid imellem. Uanset om du er veganer, pescatarian, sukkerfanden, ostkender eller kødspiser, var der noget for enhver smag: Strengt vegansk, Morimoto, La Toque, Bouchon Bakery, Eiko's, Gerards Paella og Nick's Cove havde alle stande på BottleRock grunde. Selvfølgelig, hvor der er god mad, er der god vin - Chandon, Rutherford Hills, JaM Cellars, Stags ’Leap, Starmont, Meiomi og Coppola markerede alle også deres territorium.

The Daily Meal chattede med mange deltagere om festivalen. Her kokken Ken Frank fra La Toque i Michelin-stjernen i SPG Amex VIP Viewing Suite, sangerens sangskriver Gnash, Fitz and the Tantrums og Arizona deler deres yndlingsmad på festivalen og videre.

The Daily Meal: Hvordan har din erfaring med BottleRock været hidtil?
Kokken Ken Frank
: Dette er vores femte BottleRock, og hvert år gør vi noget lidt anderledes - fordi festivalen ændrer sig og vokser, så du lærer at gøre forskellige ting hver gang. Så hvert år er fredag ​​generalprøven og lørdag bliver meget lettere, og så søndag har vi normalt fået klaret nok nok og har det nede. Om søndagen er vi trætte, men det er den lette dag. Jeg har gjort alle fem år. Det bliver bedre for hvert år. Først og fremmest er underholdningen altid fantastisk, men den er meget bedre organiseret hvert år. De ændrede endda layoutet, så det er glattere, og de har fjernet flaskehalse - ingen ordspil tilsigtet. Publikum kan lettere bevæge sig rundt, og de har superforbedret VIP-oplevelsen. Nu er det let for dem med VIP -adgangen, der betalte for det, at flytte rundt i deres område. De har opgraderet græsplænen og øget kvaliteten af ​​telte også. Jeg er sikker på, at vi sætter os ned og kritiserer det om, hvilke ideer, ændringer og forbedringer, der skal foretages til næste år.

Hvad inspirerer til kurering af maden?
Målet her var at få folk sjove, velsmagende bar snacks hele eftermiddagen, så vi lavede vores signatur krydret harissa chips og lavede to varianter af popcorn. Det mest populære var hummersmør, og jeg vidste, at det ville være. Vi kogte hummerhoveder i smør, indtil det smagte af hummer og drypede det oven på popcorn. Den anden havde tørret shiitake i pulverform. Vi havde også rodfrugtchips som taro, rødbeder og gyldne yams, og de er også ret populære. Vi lavede også et virkelig velsmagende ostecracker -twist. Så hele eftermiddagen lavede vi snacks, og vi lavede tunge appetitvækkere som sandwich og lavede cubanoer, fordi det er en af ​​verdens største sandwich. Det er praktisk og kører godt. Du skal vælge ting, der rejser godt, fordi i betragtning af de udendørs omgivelser, madlavning udenfor og løb rundt frem og tilbage - er vi på farten.

Hvordan indarbejder du sund kost i blandingen?
Uanset om vi er her eller i køkkenet med Michelin-stjerne, laver vi stort set alt fra bunden. Det hele er friskt, og vi bruger de samme ingredienser i god kvalitet på La Toque.

Hvad er det næste for dig og La Toque?
Vi kommer til at udvide på Westin og have en meget lille eksklusiv restaurant på taget. Det er omkring halvandet år væk, og arbejdstitlen er tabel 14. Tilbage i den oprindelige placering for La Toque i Los Angeles var det 14. bord det sværeste at komme tilbage dertil. Der var to sæder, der var rundt om hjørnet, hvor ingen kan se, og det var her, de berømte mennesker og alle ville sidde. Det vil være en smagsmenu med kun 25 til 30 pladser. Vi er i designfasen lige nu.

The Daily Meal havde også mulighed for at chatte med sanger og sangskriver Gnash - også kendt for sit hit “I hate you, I love you” - om hans yndlingsmad og hans bud på enhjørningens dille.

Hvad er din foretrukne mad hele tiden?
Gnash
: Jeg besluttede mig for at være vegetar. Hele mit liv sagde jeg, at jeg var bange for fugle og fisk, og jeg indså, at det var fordi jeg aldrig havde set ordentligt på dem. Jeg gik til akvariet og kiggede på en havkat i øjet, og intet var det samme. Men jeg er en stor smeltet fyr. Jeg elsker al italiensk mad stort set, grillede oste, mac og ost, alt smeltet. Jeg elsker pommes frites. Jeg elsker at prøve nye krydderier. Jeg elsker også pasta. Mit yndlingssted i LA hedder 101 Cafe. Min favorit der var tunsmelten, og de gav mig både almindelige og søde kartoffelfries. Ranch er en nr. 1 side for mig.

Hvad ser du mest frem til med festivalens madaspekt?
Min go-to plejede at være kyllingekød, men nu er det udelukket, da jeg er vegetar. Det er stegt og kylling, så der går det. Åh jeg elskede paellaen! Det kunne jeg spise hele dagen. Det var også vegansk. Også det samme med de smeltede ostemad.

Hvad tror du vil være næste med hensyn til madtrends udover enhjørning dette eller aktivt kul der?
Enhjørning dette? Hvad er enhjørning? Det anede jeg ikke. Jeg går ikke rigtigt på internettet, men hvad angår madtrends, forhåbentlig masser af pommes frites og saucer og flere valgmuligheder for veganere. Åh også flere pizza muligheder. Det er fantastisk, at mandelmælk er mere tilgængelig på kaffebarer som Starbucks og Coffee Bean, hvor du ikke kunne få det for et år siden. Forhåbentlig er der mere en udvidelse af det.

Dernæst alle fem medlemmer af Fitz og Tantrums for at chatte om deres spisevaner:

Du har så meget energi, hvordan forbereder I jer til shows?
Fitz og Tantrums
: Du ville blive chokeret. Under vores pre-show-ritual er alle på deres telefoner, og de er alle stille, men pludselig er en ukurvet champagneflaske rystet for hårdt, og vi kommer på scenen og dukkede op med bobler!

Hvordan tror du, at sociale medier har ændret spillet med publikums engagement med bandet?
Nu ser du folk stå der med ryggen til dig, fordi de tager en selfie -video med bandet og laver Instagram live og vil føle, at de er en del af showet.

Har du prøvet noget af maden på BottleRock endnu?
Chorizosandwich fra Farmer’s Village var virkelig fantastisk. Det havde surkål og chimichurri. Ugh det var så godt. Ligesom det var med dette osteagtige brød, der er grillet. Der var også paella - åh min gud, det var virkelig godt!

Hvordan holder du dig sund på vejen?
Hele fokus på din dag er at prøve at være sund. Du har 23 timer til at prøve ikke at spise dårligt. Det betyder ikke, at vi lykkes, men det kræver en stor indsats at finde den gode mad og restauranter. Noelle finder de virkelig fantastiske restauranter, vi kan spise, og vores trommeslager, John Wicks, finder kaffen. Vi vågner op til e -mails med, hvor vi skal hen. Jeg forsøger også ikke at spise meget før et show, men så er det dårligt, for efter showet er der altid småkager i omklædningsrummet, og jeg er cookie -monsteret.

Og Arizona, der havde et fælles interview:

Hvordan kunne du lide Samsung Stage?
Arizona
: Det var godt. Det var latterligt. Jeg tror, ​​det var den største scene, vi nogensinde har spillet.

Madmæssigt, hvor er dine yndlingssteder?
Når vi er på tur, San Diego, fordi mine forældre laver mad til os, når vi går der. Når vi tager hjem til Jersey, gør vi det til et punkt at besøge John's Boy Pizza, en lille pizzabutik i vores by, og vores bedste venner driver stedet. Det er bare nogle af de bedste pizzaer i hele verden. Det er så at sige et stykke hjem.

Foretrækker du festivaler frem for spillesteder?
De er begge meget forskellige smag, men de er begge så sjove at lave.

Vil du spille på BottleRock igen?
Ville vi komme tilbage? Ja helt sikkert.

Paella var klart vinderen i festivalmad. Gå Gerards Paella!

Med en kombination af musikken, maden, drikkevarerne og alt derimellem har BottleRock mere end nok at byde på - uanset om du er veganer, der elsker Warren G eller en vinelsker, der ikke kan få nok af Maroon 5. Velkommen til stedet, hvor kulinariske kunst og musikalske fænomener synkroniserer for at formulere den ultimative opskrift, bedre kendt som BottleRock Napa Valley.

Gik du glip af årets BottleRock Festival? Vær ikke bange, planerne for 2018 -festivalen er allerede i gang! Følg med fra 25. maj til 27. maj 2018.


Kultur i San Francisco

Det kulturen i San Francisco er stor og mangfoldig med hensyn til kunst, musik, køkken, festivaler, museer og arkitektur, men er også stærkt påvirket af mexicansk kultur på grund af dens store spanske befolkning og dens historie som en del af det spanske Amerika og Mexico. San Franciscos mangfoldighed af kulturer sammen med dens excentriciteter er så store, at de har haft stor indflydelse på landet og verden generelt i årenes løb. I 2012, Bloomberg Businessweek stemte San Francisco som Amerikas bedste by. [1]


Kultur i San Francisco

Det kulturen i San Francisco er stor og mangfoldig med hensyn til kunst, musik, køkken, festivaler, museer og arkitektur, men er også stærkt påvirket af mexicansk kultur på grund af dens store spanske befolkning og dens historie som en del af det spanske Amerika og Mexico. San Franciscos mangfoldighed af kulturer sammen med dens excentriciteter er så store, at de har haft stor indflydelse på landet og verden som helhed gennem årene. I 2012, Bloomberg Businessweek stemte San Francisco som Amerikas bedste by. [1]


Kultur i San Francisco

Det kulturen i San Francisco er stor og mangfoldig med hensyn til kunst, musik, køkken, festivaler, museer og arkitektur, men er også stærkt påvirket af mexicansk kultur på grund af dens store spanske befolkning og dens historie som en del af det spanske Amerika og Mexico. San Franciscos mangfoldighed af kulturer sammen med dens excentriciteter er så store, at de har haft stor indflydelse på landet og verden som helhed gennem årene. I 2012, Bloomberg Businessweek stemte San Francisco som Amerikas bedste by. [1]


Kultur i San Francisco

Det kulturen i San Francisco er stor og mangfoldig med hensyn til kunst, musik, køkken, festivaler, museer og arkitektur, men er også stærkt påvirket af mexicansk kultur på grund af dens store spanske befolkning og dens historie som en del af det spanske Amerika og Mexico. San Franciscos mangfoldighed af kulturer sammen med dens excentriciteter er så store, at de har haft stor indflydelse på landet og verden som helhed gennem årene. I 2012, Bloomberg Businessweek stemte San Francisco som Amerikas bedste by. [1]


Kultur i San Francisco

Det kulturen i San Francisco er stor og mangfoldig med hensyn til kunst, musik, køkken, festivaler, museer og arkitektur, men er også stærkt påvirket af mexicansk kultur på grund af dens store spanske befolkning og dens historie som en del af det spanske Amerika og Mexico. San Franciscos mangfoldighed af kulturer sammen med dens excentriciteter er så store, at de har haft stor indflydelse på landet og verden generelt i årenes løb. I 2012, Bloomberg Businessweek stemte San Francisco som Amerikas bedste by. [1]


Kultur i San Francisco

Det kulturen i San Francisco er stor og mangfoldig med hensyn til kunst, musik, køkken, festivaler, museer og arkitektur, men er også stærkt påvirket af mexicansk kultur på grund af dens store spanske befolkning og dens historie som en del af det spanske Amerika og Mexico. San Franciscos mangfoldighed af kulturer sammen med dens excentriciteter er så store, at de har haft stor indflydelse på landet og verden generelt i årenes løb. I 2012, Bloomberg Businessweek stemte San Francisco som Amerikas bedste by. [1]


Kultur i San Francisco

Det kulturen i San Francisco er stor og mangfoldig med hensyn til kunst, musik, køkken, festivaler, museer og arkitektur, men er også stærkt påvirket af mexicansk kultur på grund af dens store spanske befolkning og dens historie som en del af det spanske Amerika og Mexico. San Franciscos mangfoldighed af kulturer sammen med dens excentriciteter er så store, at de har haft stor indflydelse på landet og verden generelt i årenes løb. I 2012, Bloomberg Businessweek stemte San Francisco som Amerikas bedste by. [1]


Kultur i San Francisco

Det kulturen i San Francisco er stor og mangfoldig med hensyn til kunst, musik, køkken, festivaler, museer og arkitektur, men er også stærkt påvirket af mexicansk kultur på grund af dens store spanske befolkning og dens historie som en del af det spanske Amerika og Mexico. San Franciscos mangfoldighed af kulturer sammen med dens excentriciteter er så store, at de har haft stor indflydelse på landet og verden generelt i årenes løb. I 2012, Bloomberg Businessweek stemte San Francisco som Amerikas bedste by. [1]


Kultur i San Francisco

Det kulturen i San Francisco er stor og mangfoldig med hensyn til kunst, musik, køkken, festivaler, museer og arkitektur, men er også stærkt påvirket af mexicansk kultur på grund af dens store spanske befolkning og dens historie som en del af det spanske Amerika og Mexico. San Franciscos mangfoldighed af kulturer sammen med dens excentriciteter er så store, at de har haft stor indflydelse på landet og verden generelt i årenes løb. I 2012, Bloomberg Businessweek stemte San Francisco som Amerikas bedste by. [1]


Kultur i San Francisco

Det kulturen i San Francisco er stor og mangfoldig med hensyn til kunst, musik, køkken, festivaler, museer og arkitektur, men er også stærkt påvirket af mexicansk kultur på grund af dens store spanske befolkning og dens historie som en del af det spanske Amerika og Mexico. San Franciscos mangfoldighed af kulturer sammen med dens excentriciteter er så store, at de har haft stor indflydelse på landet og verden generelt i årenes løb. I 2012, Bloomberg Businessweek stemte San Francisco som Amerikas bedste by. [1]


Se videoen: San Francisco Disaster 1906 (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Guzuru

    Vi vender tilbage til emnet

  2. Kazrar

    Jeg kan rådgive dig om dette spørgsmål og er specielt tilmeldt til at deltage i diskussionen.

  3. Ptolemy

    Dette kan diskuteres for evigt

  4. Jacot

    Helt rigtigt! Det virker som en god ide for mig. Jeg er enig med dig.



Skriv en besked