Nye opskrifter

Hvad er kødlim?

Hvad er kødlim?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Lad os se på nogle problemer med at bruge TG:

Sundhedsmæssige bekymringer

Overfladearealet af et stykke rå kød er, hvor mikroorganismer lever. ”Limning” af stykker mindre kød øger mængden af ​​overfladeareal i kødet og øger derfor antallet af tilstedeværende mikroorganismer. En kødlimet oksekødsmedalje er for eksempel derfor usikker at spise, hvis den ikke tilberedes grundigt.

Sandhed i menuen

Sandheden i menuen refererer til den nøjagtige gengivelse af elementer i en menu. Hvis jeg bestiller filet mignon på en restaurant, forventer jeg at få et ægte stykke oksemørbrad, ikke et stykke frankenstein-kød fremstillet af rester af kødrester. Således ville en restaurant, der bruger TG til at skære hjørner, krænke denne sandhed i menuprincippet.

Reducer affald

Selvom der er mange måder, restauranter kan misbruge TG, kan det bruges korrekt til at reducere spild. Restauranter smider en masse mad ud og kan reducere spild, hvis de tilbød en vare på deres menu, der brugte TG og kødrester (og stemplede den som fremstillet med TG). Vil du bestille et stykke kød, der var lavet med TG?

Foto af Parisa Soraya

Rygtet siger, at McDonalds selv bruger TG til at lave deres kylling McNuggets. Selvom dette er fantastisk til at reducere spild, krænker det bestemt sandheden i menuprincippet beskrevet ovenfor.

Kreativitet

Mens nogle kokke bruger TG på skadelige måder, kan andre bruge det kreativt for at udvide grænserne for kødtilberedning og genskabe retter gennem spiselig videnskab. En god anvendelse til TG er med baconindpakket kød. Kokke kan bruge kødlim uden at ændre smag og uden at bruge irriterende tandstikkere, der kan være farlige for kunderne, hvis de ikke fjernes før service. Berømthedskokken Wylie Dufresne bruger også berømt kødlim til at lave pasta helt ud af rejer:

Billederne nedenfor er af kyllingefyldning pakket ind i kylling behandlet med TG.

Foto af Lauren Thiersch

Foto af Lauren Thiersch

Foto af Lauren Thiersch

Tro det eller ej, virksomheden Ajinimoto (det samme firma, der laver MSG) er den eneste kommercielle producent af TG. Besøg dette websted for at købe din helt egen TG.

Se andre fede videnskabelige fremskridt inden for madlavning:

Se det originale indlæg, WTF er Meat Lim., På Spoon University.

Se flere gode ting fra Spoon University her:

  • 12 måder at spise småkagssmør på
  • Ultimate Chipotle menuhacks
  • Copycat Chick-Fil-A sandwich opskrift
  • De letteste opskrifter på 2 ingredienser nogensinde
  • 24 must-visit Chicago-restauranter fra Diners, Drive-ins og Dives

Sådan laver og bruger du ægvask

Tilføj glans og farve til dine brød og bagværk ved hjælp af denne nemme ægvaskformel.

De fleste hjemmebagere kender sandsynligvis udtrykket ægvask eller en blanding af æg og væske, der er børstet overtopdej. Men bare hvis du ikke er og er apostel, her og kan du se, hvad du har brug for at vide: formålet med en ægvask er at give dejen den gyldenbrune glans, der får dine bagværk til at se så fristende ud.

Vent, hvordan virker det? Kridt det hele op til videnskaben — proteinet i ægget fremmer bruning, mens fedtet i ægget giver dig en flot glans. Væsken er der bare for at gøre blandingen lidt mere smørbar. Hvilken væske du vælger, vil påvirke det endelige resultat, men mere om det kommer. Her lærer du hvordan du laver en ægvask og bruger den til alle dine wienerbrødsbehov, lige fra tærtebund til middagsruller og mere.

Relaterede: Gennemse hele vores samling af ægbrødsopskrifter.


Sådan laver og bruger du ægvask

Tilføj glans og farve til dine brød og bagværk ved hjælp af denne nemme ægvaskformel.

De fleste hjemmebagere kender sandsynligvis begrebet ægvask eller en blanding af æg og væske, der er børstet overtopdej. Men bare hvis du ikke er og er apostel, her og kan du se, hvad du har brug for at vide: formålet med en ægvask er at give dejen den gyldenbrune glans, der får dine bagværk til at se så fristende ud.

Vent, hvordan virker det? Kridt det hele op til videnskaben — proteinet i ægget fremmer bruning, mens fedtet i ægget giver dig en flot glans. Væsken er der bare for at gøre blandingen lidt mere smørbar. Hvilken væske du vælger, vil påvirke det endelige resultat, men mere om det kommer. Her lærer du hvordan du laver en ægvask og bruger den til alle dine wienerbrødsbehov, lige fra tærtebund til middagsruller og mere.

Relaterede: Gennemse hele vores samling af ægbrødsopskrifter.


Sådan laver og bruger du ægvask

Tilføj glans og farve til dine brød og bagværk ved hjælp af denne nemme ægvaskformel.

De fleste hjemmebagere kender sandsynligvis begrebet ægvask eller en blanding af æg og væske, der er børstet overtopdej. Men bare hvis du ikke er og er apostel, her og kan du se, hvad du har brug for at vide: formålet med en ægvask er at give dejen den gyldenbrune glans, der får dine bagværk til at se så fristende ud.

Vent, hvordan virker det? Kridt det hele op til videnskaben — proteinet i ægget fremmer bruning, mens fedtet i ægget giver dig en flot glans. Væsken er der bare for at gøre blandingen lidt mere smørbar. Hvilken væske du vælger, vil påvirke det endelige resultat, men mere om det kommer. Her lærer du hvordan du laver en ægvask og bruger den til alle dine wienerbrødsbehov, lige fra tærtebund til middagsruller og mere.

Relaterede: Gennemse hele vores samling af ægbrødsopskrifter.


Sådan laver og bruger du ægvask

Tilføj glans og farve til dine brød og bagværk ved hjælp af denne nemme ægvaskformel.

De fleste hjemmebagere kender sandsynligvis begrebet ægvask eller en blanding af æg og væske, der er børstet overtopdej. Men bare hvis du ikke er og er apostel, her og kan du se, hvad du har brug for at vide: formålet med en ægvask er at give dejen den gyldenbrune glans, der får dine bagværk til at se så fristende ud.

Vent, hvordan virker det? Kridt det hele op til videnskaben — proteinet i ægget fremmer bruning, mens fedtet i ægget giver dig en flot glans. Væsken er der bare for at gøre blandingen lidt mere smørbar. Hvilken væske du vælger, vil påvirke det endelige resultat, men mere om det kommer. Her lærer du hvordan du laver en ægvask og bruger den til alle dine wienerbrødsbehov, lige fra tærtebund til middagsruller og mere.

Relaterede: Gennemse hele vores samling af ægbrødsopskrifter.


Sådan laver og bruger du ægvask

Tilføj glans og farve til dine brød og bagværk ved hjælp af denne nemme ægvaskformel.

De fleste hjemmebagere kender sandsynligvis begrebet ægvask eller en blanding af æg og væske, der er børstet overtopdej. Men bare hvis du ikke er og er apostel, her og kan du se, hvad du har brug for at vide: formålet med en ægvask er at give dejen den gyldenbrune glans, der får dine bagværk til at se så fristende ud.

Vent, hvordan virker det? Kridt det hele op til videnskaben — proteinet i ægget fremmer bruning, mens fedtet i ægget giver dig en flot glans. Væsken er der bare for at gøre blandingen lidt mere smørbar. Hvilken væske du vælger, vil påvirke det endelige resultat, men mere om det kommer. Her lærer du hvordan du laver en ægvask og bruger den til alle dine wienerbrødsbehov, lige fra tærtebund til middagsruller og mere.

Relaterede: Gennemse hele vores samling af ægbrødsopskrifter.


Sådan laver og bruger du ægvask

Tilføj glans og farve til dine brød og bagværk ved hjælp af denne nemme ægvaskformel.

De fleste hjemmebagere kender sandsynligvis begrebet ægvask eller en blanding af æg og væske, der er børstet overtopdej. Men bare hvis du ikke er og er apostel, her og kan du se, hvad du har brug for at vide: formålet med en ægvask er at give dejen den gyldenbrune glans, der får dine bagværk til at se så fristende ud.

Vent, hvordan virker det? Kridt det hele op til videnskaben — proteinet i ægget fremmer bruning, mens fedtet i ægget giver dig en flot glans. Væsken er der bare for at gøre blandingen lidt mere smørbar. Hvilken væske du vælger, vil påvirke det endelige resultat, men mere om det kommer. Her lærer du hvordan du laver en ægvask og bruger den til alle dine wienerbrødsbehov, lige fra tærtebund til middagsruller og mere.

Relaterede: Gennemse hele vores samling af ægbrødsopskrifter.


Sådan laver og bruger du ægvask

Tilføj glans og farve til dine brød og bagværk ved hjælp af denne nemme ægvaskformel.

De fleste hjemmebagere kender sandsynligvis udtrykket ægvask eller en blanding af æg og væske, der er børstet overtopdej. Men bare hvis du ikke er og er apostel, her og kan du se, hvad du har brug for at vide: formålet med en ægvask er at give dejen den gyldenbrune glans, der får dine bagværk til at se så fristende ud.

Vent, hvordan virker det? Kridt det hele op til videnskaben — proteinet i ægget fremmer bruning, mens fedtet i ægget giver dig en flot glans. Væsken er der bare for at gøre blandingen lidt mere smørbar. Hvilken væske du vælger, vil påvirke det endelige resultat, men mere om det kommer. Her lærer du hvordan du laver en ægvask og bruger den til alle dine wienerbrødsbehov, lige fra tærtebund til middagsruller og mere.

Relaterede: Gennemse hele vores samling af ægbrødsopskrifter.


Sådan laver og bruger du ægvask

Tilføj glans og farve til dine brød og bagværk ved hjælp af denne nemme ægvaskformel.

De fleste hjemmebagere kender sandsynligvis udtrykket ægvask eller en blanding af æg og væske, der er børstet overtopdej. Men bare hvis du ikke er og er apostel, her og kan du se, hvad du har brug for at vide: formålet med en ægvask er at give dejen den gyldenbrune glans, der får dine bagværk til at se så fristende ud.

Vent, hvordan virker det? Kridt det hele op til videnskaben — proteinet i ægget fremmer bruning, mens fedtet i ægget giver dig en flot glans. Væsken er der bare for at gøre blandingen lidt mere smørbar. Hvilken væske du vælger, vil påvirke det endelige resultat, men mere om det kommer. Her lærer du hvordan du laver en ægvask og bruger den til alle dine wienerbrødsbehov, lige fra tærtebund til middagsruller og mere.

Relaterede: Gennemse hele vores samling af ægbrødsopskrifter.


Sådan laver og bruger du ægvask

Tilføj glans og farve til dine brød og bagværk ved hjælp af denne nemme ægvaskformel.

De fleste hjemmebagere kender sandsynligvis udtrykket ægvask eller en blanding af æg og væske, der er børstet overtopdej. Men bare hvis du ikke er og er apostel, her og kan du se, hvad du har brug for at vide: formålet med en ægvask er at give dejen den gyldenbrune glans, der får dine bagværk til at se så fristende ud.

Vent, hvordan virker det? Kridt det hele op til videnskaben — proteinet i ægget fremmer bruning, mens fedtet i ægget giver dig en flot glans. Væsken er der bare for at gøre blandingen lidt mere smørbar. Hvilken væske du vælger, vil påvirke det endelige resultat, men mere om det kommer. Her lærer du hvordan du laver en ægvask og bruger den til alle dine wienerbrødsbehov, lige fra tærtebund til middagsruller og mere.

Relaterede: Gennemse hele vores samling af ægbrødsopskrifter.


Sådan laver og bruger du ægvask

Tilføj glans og farve til dine brød og bagværk ved hjælp af denne nemme ægvaskformel.

De fleste hjemmebagere kender sandsynligvis begrebet ægvask eller en blanding af æg og væske, der er børstet overtopdej. Men bare hvis du ikke er og er apostel, her og kan du se, hvad du har brug for at vide: formålet med en ægvask er at give dejen den gyldenbrune glans, der får dine bagværk til at se så fristende ud.

Vent, hvordan virker det? Kridt det hele op til videnskaben — proteinet i ægget fremmer bruning, mens fedtet i ægget giver dig en flot glans. Væsken er der bare for at gøre blandingen lidt mere smørbar. Hvilken væske du vælger, vil påvirke det endelige resultat, men mere om det kommer. Her lærer du hvordan du laver en ægvask og bruger den til alle dine wienerbrødsbehov, lige fra tærtebund til middagsruller og mere.

Relaterede: Gennemse hele vores samling af ægbrødsopskrifter.