Nye opskrifter

Opskrift på grøntsagssuppe

Opskrift på grøntsagssuppe


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • Fadstype
  • Suppe
  • Fløde og ostesuppe

En lækker og utrolig cremet grøntsagssuppe. Server med tykke skiver af sprødt brød.

20 mennesker lavede dette

IngredienserServerer: 8

  • 1 løg, skåret i skiver
  • 120 g gulerødder, skåret i skiver
  • 1 kartoffel, skrællet og i tern
  • 1 (295 g) dåsecreme af kyllingekondenseret suppe
  • 1 (425 g) dås asparges
  • 825 ml kyllingekraft
  • 2 tern kyllingekraft
  • 1 laurbærblad
  • 1/4 tsk tørret timian
  • 1/4 tsk stødt sort peber
  • 3 fed hvidløg, fint hakket
  • 15 g margarine
  • 750 ml dobbelt fløde

MetodePrep: 25min ›Kog: 20min› Klar om: 45min

  1. I en stor gryde over medium høj varme kombineres gulerødder, løg, kartoffel, suppe, asparges, bouillon, ternterninger, laurbærblad, timian, formalet sort peber og margarine. Rør alt sammen, bring det i kog, reducer varmen til medium lav og lad det simre, indtil alle grøntsager er møre.
  2. Overfør til en liquidizer eller foodprocessor i små portioner og purér, indtil det er glat. (Bemærk: Denne suppe er beregnet til at være helt glat, så puré, indtil der ikke er tegn på synlige grøntsagsstykker.)
  3. Derefter kombineres med fløden og blandes alt sammen, indtil det er glat og godt blandet. Kom alt tilbage i gryden og varm suppe ved middel lav varme. (Bemærk: Kog ikke.)

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(17)

Anmeldelser på engelsk (15)

Dette er en frygtelig opskrift. Til at begynde med ... skal dette være en opskrift på 'grøntsagssuppe' ... så hvorfor al kyllingen ?! Og hvorfor putter du en dåse (kylling) suppe i en opskrift på suppe? Hvorfor ikke bare købe en dåse grøntsagssuppe og være færdig med det? Helt ærligt en af ​​de dårligste opskrifter, jeg nogensinde har set.-24. februar 2013

af CSIEFER

Jeg kunne virkelig godt lide denne opskrift. Det minder mig om suppen, de serverer på Dixie Stampede i Branson, MO. Jeg tilføjede ekstra grøntsager, især ekstra asparges. Mine 5 børn syntes opskriften var okay, den varierede fra "fantastisk" (min dreng på 14 år) til "middelmådig" (min pige på 7 år). Det holdt godt i køleskabet, og jeg syntes, det varmer lige godt. Jeg havde kun fløde med kyllingesuppe og brugte smør i stedet for margarine. Jeg ville helt sikkert lave denne igen. Tilføjelse af strimlet skarp cheddarost oven på skålene er en ægte smagsforstærker. Server dette med varmt brød !!!-10. juni 2003


Cremet grøntsagssuppe med nudler

Det er en hjemmelavet version af kop-en-suppe. En cremet grøntsagssuppe lavet uden creme, med nudler og masser ‘n masser af grøntsager. Tilpas denne opskrift til de grøntsager, du har – frisk eller frossen. Denne handler om den cremede bouillon!


Vinter: Fløde af broccoli-ostesuppe (på billedet)

Kog 4 kopper frisk eller frossen hakket broccoli 8 til 10 minutter eller indtil de er møre (følg pakningsvejledningen, hvis du bruger frossen broccoli). Sæt 1 kop broccoli til side. Bland resterende broccoli som anvist i trin 2. Til krydderier skal du bruge 1/2 tsk. citronskal (eller 1/4 tsk citron-peber krydderier) i trin 3. Tilsæt reserveret broccoli, rør 1/2 kop revet amerikansk ost i suppe efter bouillon i trin 4. Hvis det ønskes, kan du tilføje yderligere revet amerikansk ost. Gør 4 kopper.


Opskriftsoversigt

  • 1 spsk hakket selleri
  • 1 spsk hakket løg
  • 1 spsk margarine eller smør
  • 2 tsk almindeligt mel
  • ¼ tsk instant kylling bouillon granulat
  • Streg salt
  • Streg peber
  • 1 kop mælk
  • Dash Worcestershire sauce
  • ½ kop ønsket kogt grøntsag

Kog selleri og løg i margarine eller smør i en stor lille gryde, til de er møre. Rør mel, bouillongranulat, salt og peber i, indtil det er blandet. Tilsæt mælk og Worcestershire sauce på én gang. Kog og rør indtil det er tyknet og boblende, kog derefter og rør i 1 minut mere.

Afkøl let, læg grøntsags- og mælkeblandingen i en blenderbeholder. Dæk til og blend i cirka 30 sekunder eller indtil glat. Kom tilbage i gryden og varm op. Gør 1 portion.


4-fløde af grøntsagssuppe og ost

Ingredienser

  • 4 minioster
  • Salt efter smag
  • 2 zucchinier (80 g)
  • 4 gulerødder (60 g)
  • 2 porrer (60 g)
  • 2 kartofler (60 g)
  • ½ af et græskar (40 g)
  • 1 lille broccoli (40 g)
  • Ekstra jomfru oliven olie
  • Mineralvand (efter behov)
  • 2 tern grøntsagsbouillon

Instruktioner

  • Vask squashen og skær den i små stykker. Du kan skrælle det eller ej, det hele afhænger af den farve, du vil have din suppe at have.
  • Vask og skræl gulerødder, kartofler og græskar og skær dem i skiver.
  • Vask broccolien og skær den i skiver, og fjern stænglerne.
  • Svits porren i olie i et par minutter, til de er bløde. Tilsæt zucchini, gulerødder, kartofler, græskar og broccoli under omrøring ofte, så de ikke klistrer fast.
  • Tilsæt vand, indtil alle ingredienserne er dækket. Når det koger, tilsættes grøntsagsbouillonterninger og salt. Tilsæt eventuelt lidt mere vand.
  • Fjern suppen fra varmen. Tilsæt miniostrunderne og eventuelt ekstra salt, hvis det er nødvendigt.
  • Blend alle ingredienserne, indtil du får en glat creme.
  • Dette er en perfekt opskrift til vegetarer.

Sidste ændring: 27. december, 2019

Trin til sundhed Dette websted offentliggør gratis artikler om naturlige midler, fysisk og psykisk sundhed, og hvordan du skal passe på din krop.
© 2012 - 2021. Alle rettigheder forbeholdes.

Indholdet i denne publikation præsenteres kun til informative formål. Disse oplysninger er på ingen måde beregnet til at erstatte en læges diagnose eller fungere som en erstatning for arbejdet hos en kvalificeret professionel. Vi anbefaler, at du kontakter en pålidelig specialist.


  • 2 mellemstore gulerødder (skrællet)
  • 2 stilke selleri
  • 1/2 medium majroer
  • 1 kop kål (strimlet)
  • 1/2 kop porre (hvid del, hakket)
  • 1 mellemstor kartoffel (russet eller anden stivelsesholdig type)
  • 2 spsk smør (usaltet)
  • 1 mellemstort løg (skrællet og groft hakket)
  • 1 fed hvidløg (skrællet og knust)
  • 1/2 kop hvidvin (tør)
  • 1 liter bouillon (grøntsag eller bouillon)
  • 1 knivspids salt (kosher)
  • 1 knivspids hvid peber (malet, efter smag)
  • 1/4 kop fløde (varm)

Skær gulerødder, selleri og kålrot i (nogenlunde) stykker af samme størrelse, cirka ½ tommer til 1 tommer tykke. (Du skal ikke bekymre dig om præcisionen - suppen vil blive puré alligevel. Vi vil bare have stykkerne i ensartet størrelse, så de koger jævnt.)

Skræl kartoflen og skær den i stykker af omtrent samme størrelse som de andre grøntsager.

I en tykbundet suppegryde opvarmes smørret ved svag til medium varme.

Tilsæt løg, hvidløg og alle grøntsager undtagen kartoflen og kog i 2 til 3 minutter, eller indtil løget er let gennemskinneligt, omrør mere eller mindre kontinuerligt.

Tilsæt vinen og kog i endnu et minut eller to eller indtil vinen ser ud til at være reduceret med cirka det halve.

Tilsæt grøntsagsfond, øg varmen til medium høj og kog op. Sænk derefter varmen og lad det simre i 5 minutter, og tilsæt derefter kartoflen. Lad det simre yderligere 15 minutter, eller til kartoflerne er bløde nok til, at de let kan gennembores med en kniv. Lad dem dog ikke blive grødet.

Fjern fra varmen og lad afkøle et par minutter. Overfør derefter til blender og puré, hvis nødvendigt om nødvendigt.
Tip: Vær forsigtig, når du behandler varme genstande i en blender, da den varme damp undertiden kan blænde blenderglasset af. Start med en langsom hastighed med låget lidt på klem for at lufte damp, forsegl derefter låget og øg blandingshastigheden.

Kom den purerede suppe tilbage i gryden og lad det simre igen, tilsæt mere bouillon eller bouillon for at justere tykkelsen, hvis det er nødvendigt.

Smag til med kosher salt og hvid peber. Rør den kop varme fløde i suppen lige inden servering. Eller pynt hver enkelt suppeskål med en klat eller hvirvel varm fløde.

Vær forsigtig, når du blander varme ingredienser

Damp udvider sig hurtigt i en blender og kan få ingredienser til at sprøjte overalt eller forårsage forbrændinger. For at forhindre dette skal du kun fylde blenderen en tredjedel af vejen op, udlufte toppen og dække med et foldet køkkenhåndklæde under blanding.


Ingredienser

  • 31/2 kopper kylling bouillon (glutenfri)
  • 3 spsk smør (ELLER olivenolie)
  • 3 spsk amaranthmel
  • 1 fed hvidløg (hakket, frisk)
  • 2 tsk salt (eller efter smag)
  • 1 spsk løgpulver (glutenfri eller efter smag, ikke løgsalt)
  • 1 1/2 kopper halvt og halvt (ELLER mælkeerstatning, lys kokosmælk fungerer godt)
  • 3 kopper grøntsager (friske)
  • Efter smag: hvid peber (frisk revnet)
  • Pynt: glutenfri kiks (hjemmelavet)

Grøntsagssuppe

Jeg hentede en kopi af Nærende traditioner For 13 år siden da jeg lærte at lave mad og bage med uforarbejdede ingredienser. Grøntsagssuppe var en af ​​de første opskrifter, jeg prøvede, og hele familien blev forelsket i denne dejlige suppe. Abby bad endda om det til sin fødselsdagsmiddag, da hun blev tre!

Suppen byder på en trøstende blanding af grøntsager, sunde fedtstoffer, urter og havsalt, der nærer indefra og ud. Det giver gode rester, faktisk tog mine børn denne suppe i en isoleret termokande i skole i dag! Det fryser også godt.

Hvis du er vært for en feriefest, kan du endda hælde suppen i individuelle shotglas og top med en lille klat creme fraiche og et par timianblade. Læg dem på en bakke og passér. Dine gæster vil elske det!

Vi serverer den gerne med en klat creme fraiche, lidt rå cheddar og nogle friske timianblade, men du kan også servere den uden pynt eller med creme fraiche i stedet for creme fraiche.


Start madlavning

Lav suppen

I en stor (5- til 6-quart/liter) gryde, opvarm olien over en medium høj flamme og svits løg, gulerødder og selleri i olie, indtil løgene er møre.

Tilsæt kartofler og blomkål, og svits og stek i fem til seks minutter længere.

Tilsæt vand (det hele), salt og peber. Kog op. Reducer flammen og lad den simre under låg i 15 minutter eller indtil grøntsagerne er møre. Lad suppen afkøle. Purér derefter blandingen med en stavblender.

Rør mælken i og varm igennem, men kog ikke. Pynt med frisk basilikum.

Jeg ved, at jeg har nævnt dette før, men det er værd at gentage. Når du skærer gulerødder, skal du makulere meget mere, end du har brug for, og fryse dem. Det er en fornøjelse at få fat i en håndfuld fra fryseren og have en mindre veggie at forberede. Det anbefales også at bruge frisk blomkål for optimal smag. Hvis det imidlertid ikke er tilgængeligt, bidieved (som den næstbedste mulighed) kan du erstatte frossen. Hvis du ikke vil bruge selv det sunde suppemix, skal du erstatte din egen krydderi, men brug alt vandet.

Blomkål er lav i natrium, kalorier og kulhydrater og er en god kilde til fiber, folat og vitamin C, B6 og B5. Det er også fedt- og kolesterolfrit. Blomkål er medlem af korsblomstfamilien og er rig på forbindelser, der kan hjælpe med at forhindre kræft. Syrer i blomkål danner stærkt lugtende svovlforbindelser, når de opvarmes, så don & rsquot overcook det.


Ernæring

Smagen er god, men for tynd. Jeg tilføjede lidt majsstivelse for at hjælpe med fortykkelsen - skulle have tilføjet det i begyndelsen (da jeg ikke opløste det godt, og den allerede opvarmede suppe fik det til at klumpe lidt.) Jeg brugte også alt på dåse (tilberedt) (også gulerødder) , læg den målte mængde i blenderen, før den blandes i gryden, og dump resten af ​​dåsen i en anden beholder til en traditionel grøntsagssuppe (baseret på tomatsovs).

Lækker!! Jeg tilføjede flere tsk. Mel til at tykke suppen og brugte en emersionsblender til at blande ingredienserne efter tilberedning. Jeg brugte de mindste dåser grøntsager, drænet og forstærket i bouillon. Dette betyder at fordoble resten af ​​ingredienserne som 1can = 1c.

Bemærk venligst:
Dette er en kopikatopskrift indsendt til CDKitchen af ​​en tredjepart. Denne opskrift er ikke en original opskrift, medmindre det er specifikt angivet og anses kun for at være en acceptabel "klon" til originalen for hjemmekokken at forsøge at kopiere. Bemærk også, at mange landsdækkende restaurantkæder varierer deres menuer og ingredienser efter område, så den angivne version er muligvis ikke den samme, som du måske har prøvet før. Alle varemærker, der refereres til, tilhører deres respektive ejere.


  • 3 spsk margarine
  • 1/2 tsk løgpulver
  • 1/2 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk majssirup
  • 3 spiseskefulde mel til alle formål
  • 1/4 tsk hvid peber
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 kop kylling bouillon
  • 1 1/2 kopper vand
  • 3/4 kop kogte grøntsager, finthakket: kartofler, majs, grønne bønner, limabønner, løg, gulerødder
  • 1 pint halv og halv creme
  • Frisk persille, hakket

Portioner 6
Forberedelsestid 30 minutter
Madlavningstid 30 minutter
Tilpasset fra grouprecipes.com


Se videoen: Zeleninová polévka (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Zafir

    Incomparable answer)

  2. Vorn

    Det er behageligt, den beundringsværdige tanke

  3. Negami

    Jeg oplever, at du ikke har ret. Jeg kan bevise det. Skriv i PM, så snakkes vi.

  4. Ramey

    Between us say, you should try to look at google.com



Skriv en besked