Nye opskrifter

10 fantastiske champagneblandere

10 fantastiske champagneblandere


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Du er vært for nytårsaften festligheder i år, og du er helt forberedt. Du har det hele: Mad, tjenester og vigtigst af alt-en velassorteret bar.

God vodka til dem, der kan lide det simpelthen med sodavand, whisky eller scotch til de pæne og on-the-rocks-drikkere, tequila til at tage sene aftenoptagelser. Og det er selvfølgelig nytårsaften, Champagne (eller i det mindste noget alternativ) er et must. Men du ved, hvordan fester går-jo senere det bliver, desto mere sandsynligt er det, at folk bare vil begynde at blande sammen, hvad der er til rådighed.

Så i et forsøg på at undgå at blande champagne-spiritus måske har vi samlet en liste over ti gode spiritus, der kan blandes med Champagne-og de cocktails, du skal lave med dem.

Gin: Fransk 75

Fra The Daily Meal

Arm træt af at ryste alle de beskidte martinier? Hæld noget af den gin i en fløjte med det, der er tilbage af champagnen, og gør denne forbudsklassiker klassisk. Eller hvis du har nogle andre blandere bag baren, som pærelikør eller blodappelsinsaft, kan du altid piske noget sammen, udvider temaet.

Tequila: Champagne Margaritas

Fra The Daily Meal

Du tror måske ikke nødvendigvis det, men tequila og mousserende vin passer godt sammen. Især for dem, der synes, at smagen af ​​tequila er lidt hård, er denne boblende udgave af den klassiske margarita velafbalanceret.

Grand Marnier: Grand Champagne -cocktail

Fra The Daily Meal

Hvis du har noget af denne likør med organge-aroma til rådighed (måske brugte du lidt til at lave noget sødt for dine gæster), prøv det i kombination med en dejlig, tør champagne.

Cognac: Klassisk champagnecocktail

Fra The Daily Meal

Champagne og cognac? Denne glatte, fornemme ånd er faktisk en af ​​hovedingredienserne i den klassiske champagnecocktail.

Rom: Bacardi champagnecocktail

Fra The Daily Meal

Tiki-smag møder boblende i dette lyse, frugtagtige slag.

Absint: Død om eftermiddagen

Fra The Daily Meal

Med absint-cocktails, der gør et comeback, tilføjer denne enkle drink et strejf af gnistre til anis-smag af grøn spiritus. Lad os bare håbe, at navnet ikke angiver, hvordan du vil have det næste dag.

Brandy: Champagnekøler

Fra Bar Ingen Drikkevarer

Med kun tre ingredienser holder denne opskrift tingene simple uden at slække på spiritus eller smag.

Vodka: Champagne Martini

Fra ugens drink

For dem, der falder på vodka -siden af ​​den ikoniske martini -debat, gør det til en Champagne Martini dette nytårsaften.

Whisky: Americana

Fra Drink Swap

Champagne og whisky kombinerer kraftig effekt i denne sprøde cocktail, mens sukkeret tilføjer et strejf af sødme.

St. Germain: Hyldeblomst Champagne Cocktail

Fra Zested

Den naturlige parring af St. Germain og Champagne skaber en let blomsterdrik, her garneret med agurk og mynte.


10 Fremragende Scotch Cocktails

Der er fantastiske klassiske scotch -cocktails og nye moderne scotch -cocktails, der er fremragende. Fortsæt med at nippe scotch pænt eller på klipperne, men prøv et par scotch -cocktails igen og igen for noget nyt på Happy Hour. – foto af Mixologist Cheri Loughlin, The Intoxicologist

Nogle krymper sig ved tanken om at nippe til scotch på en anden måde end pænt eller på klipperne. Men der er fantastiske klassiske scotch -cocktails og nye moderne scotch -cocktails, der er lige så underholdende, hvis de får chancen.

For ti til tolv år siden havde jeg aldrig smagt en dråbe scotch. Jeg har altid antaget, at Scotch var en mandsdrink. Scotch skal nippes fra små glas og sjældent med is. De dage er for længst forbi. Jeg elsker skotsk. Jeg elsker scotch pænt, på klipperne, og jeg elsker store scotch -cocktails. Når scotch -cocktails er afbalanceret, er de simpelthen fantastiske!

Følgende er nogle af de bedste scotch -cocktails, jeg har prøvet til dato. Find et par opskrifter, der vækker din interesse, og start prøvetagning. I mellemtiden vil jeg fortsætte min søgning efter flere skotsk opskrifter at dele. Links til alle scotch drink opskrifterne fremhæves i teksten. Du kan også blot klikke på et hvilket som helst foto for at gå direkte til indlægget med den omtalte scotch -opskrift. De fleste opskrifter indeholder også smagsnoter og lignende opskrifter, som du også kan lide. Det Scotch mærke inkluderer scotch -cocktails og scotch -anmeldelser.


De bedste Grand Marnier -cocktails

Der er mere ved denne appelsinlikør end at banke en margarita op.

Siden 1880 har Grand Marnier, den berømte franske cognacbaserede appelsinlikør, bragt en bestemt je ne sais quoi til vores cocktailrutiner. Og mens de fleste af os holder en flaske til rådighed til at hæve vores margaritas, er det ikke kun en måde at inkorporere en stor smag i din cocktailtime. Tag et kig på nogle af disse lækre opskrifter, der fremhæver Grand Marnier for at ryste din drikkerutine.

ingredienser

1,5 oz Grand Marnier Cordon Rouge
.75 oz frisk citronsaft
1 bar ske simpel sirup
Tør champagne til toppen

Instruktioner

Bland alle ingredienserne i en champagnefløjte. Pynt med appelsinskal.

ingredienser

1 ounce Luxardo Amaretto
2 oz Grand Marnier
.5 oz citronsaft

Instruktioner

Kombiner alle ingredienserne i en shaker med is og ryst hårdt. Hæld i et martini -glas pyntet med en sukkerrand.

Af Erin Ward fra Carmine's i New York City, Atlantic City, NJ, Washington, DC og Las Vegas

ingredienser

2 oz Grand Marnier Cuv & eacutee Louis-Alexandre
.75 oz grapefrugtsaft
.5 bar ske ske honning
.5 oz citronsaft

Instruktioner

Rør alle ingredienserne i et stenglas. Tilsæt is. Pynt med rosmarinkviste og sprøjtet med orange blomstervand.

ingredienser

1,5 oz Wolfamer Amaro
.75 oz Grand Marnier
.75 oz Port Charlotte Whisky

Instruktioner

Rør ingredienserne med is og sigt i et stenglas med en stor isterning. Pynt med en appelsinskal.

ingredienser

2 oz Grand Marnier Cordon Rouge
10-15 friske mynteblade

Instruktioner

Slå mynten og sæt den inde i bunden af ​​et glas eller en julep -kop. Tilsæt Grand Mariner og bland forsigtigt. Top med knust is til toppen af ​​koppen eller glasset, indtil det danner en kegle. Pynt med en buket frisk mynte.

ingredienser

4 oz gin
2 oz Grand Marnier
Saft af 1 citron
2 oz simpel sirup
2 oz sauvignon blanc
Splint af absint
4 maraschino kirsebær

Instruktioner

Kombiner gin, Grand Marnier, absint, sauvignon blanc og enkel sirup i en stor shaker, og tilsæt derefter saft af en citron. Tilsæt is og ryst i mindst 30 sekunder, før du hælder det i coupéglas. Pynt med to maraschino -kirsebær, der er spydt på bambus -cocktailpinde.

ingredienser

1,5 oz Grand Marnier Cordon Rouge
.75 oz citronsaft
1 teskefuld simpel sirup
3 oz sodavand

Instruktioner

Byg alle ingredienserne i en shakerform, tilsæt is og ryst. Sigt over is i et Collins -glas.

ingredienser

.75 oz Chartreuse
.75 oz Grand Marnier
Splash af Fever Tree Tonic Water
Spiselige guldflager og mikrogreens

Instruktioner

Kombiner ingredienserne og bland glas med is og rør rundt. Top med stænk tonisk vand og pynt med guldflager og mikrogrøntsager.

Fra The Four Seasons Denver i Denver, CO.

ingredienser

2 oz Avion sølv Tequila
.5 oz Grand Marnier
.5 oz limesaft
.5 oz citronsaft
1,5 oz Ghost Chili Simple Sirup*

Instruktioner

Tilsæt alle ingredienserne sammen med is i en cocktail -shaker, ryst og sigt over frisk is i et glas med sten, der har en chilisaltkant. Server med et kalkhjul og nyd.

*Ghost Chili Enkel sirup: Tag 1 kop vand og 1 kop brun demerara med en tørret spøgelseschilipeber, bring det i kog og lad det afkøle.


14 nemme gin -cocktails at lave hjemme nu

En martini er en klassisk cocktail, der kan skræddersyes til dine bestemte præferencer-og næsten enhver fantastisk martini skal begynde med en overlegen gin. Tanqueray er en yderligere velkendt London tør gin.

Den ærværdige Tom Collins, en af ​​de letteste og mest tiltalende gin -drinks, du kan lave. Tom Collins er meget begunstiget, da det virkelig er en ganske ukompliceret sammensætning, der smager fantastisk og endda glæder den strengeste ginhatere. Denne mousserende gin -cocktail er en ubesværet, sikker og venlig cocktail, der smager som en mousserende limonade (med et godt spark).

Gin, Grand Marnier, kirsebær- og urtelikører, ananas og limejuice og bitter blandes for at lave en kompliceret cocktail, der nedtones med et stænk sodavand. Det største aspekt ved denne drink? Så snart du har mestret opskriften, kan du eksperimentere og komme med din personlige version - den er beregnet til at blive justeret. Få opskriften.

De største gin -drikke kan være spændende og sprudlende eller lette og forfriskende, omrørte eller rystede, frosne eller brusende. Under finder du vores liste, der er under konstant udvikling af de største gin-cocktailopskrifter om.

Klassisk Gin Martini. Hvis du er på Group Gin, når det kommer til din fantastiske martini, lige her er din opskrift. Gå til opskriften. to / ti. The Gin Sour. Med bare gin, citronsaft og basissirup bliver det ikke længere simpelt end denne klassiske cocktail. Gå til opskriften. tre / ti. Gimlet.

For også er langvarig gin blevet henvist til en grundlæggende cocktail med to ingredienser-gin og tonic. Men med så mange mulige smagsprofiler er gin en af ​​de mest komplicerede og spændende cocktailbaser.

Prime ten Ideal Gin Cocktails. Lige her er mine førende ti største gin -cocktails uden nogen bestemt rækkefølge. Hver og en har en trin-for-trin skrevet vejledning, og en video er også integreret. Du kan godt være interesseret i at vide, at der er en superhemmelig bonuscocktail i slutningen af ​​denne rapport.

50 ml sloe gin. 20 ml citronsaft. 15 ml sirup. 20 ml æggehvider. Ryst sloe gin, citron, sukkersirup, en rosmarinkvist og den friske æggehvide med is med hinanden. Ryst derefter uden is for at sikre maksimal skumdannelse. Server lige op i et vinglas med en smækket rosmarinkvist oppe.

Ideel klassisk gin -cocktail. Gin Martini -komponenter: • 50 ml japansk gin • 15 ml tør vermouth • Æble til pynt Fremgangsmåde: 1. Hæld gin og vermouth i en shaker fyldt med is. to. Rør rundt og sigt i et martini -glas. tre. Pynt med en sprød æbleblæser.

I sandhed er gin lejlighedsvis kendt som den fantastiske ånd til cocktails, da det giver lige tilstrækkelig kompleksitet til at gøre cocktails spændende uden at overvinde de andre komponenter. Der er også mange gin -cocktails at vælge imellem, og derfor fokuserer denne liste på de største gin -cocktails.

Champagnecocktails er fantastiske, det samme er gin -baserede, men når du kombinerer hver, er det noget unikt. French75 er en smukt forfriskende gin -cocktail og 1, der nogensinde er så grundlæggende at lave, kan være klar til arrangementer og er en fantastisk mulighed for bare at servere Champagne.

Lige her er seks af de største Sloe Gin -cocktails (efter min ydmyge mening) Sloe Gin Fizz. En blanding af gin, sloe gin, citronsaft, basissirup og sodavand. Sloe Gin Fizz er en lækker mulighed for en G & ampT. Du kan finde opskriften lige her. Sloe Gin Negroni

Gin og tonics er en af ​​mine foretrukne cocktails, men jeg kan normalt godt lide at eksperimentere med særprægede tilføjelser i stedet for den klassiske limeskive. Saltet fra den konserverede citron får faktisk de organiske botaniske smag frem i gin.

Det er smukt med en tonic, men præcis hvor det faktisk skinner, er i en cocktail - prøv en pocheret pærecrumble -cocktail ved at blande 25 ml pocheret pærlikør med lige komponenter, typisk gin og citronsaft.

Edinburgh Gin giver uddannelsesmæssige ture og smagninger af sit håndværksdestilleri i Skotland. Rejs for at smage verdens ideelle gin. Der er ingen bedre måde at gøre sig bekendt med de største pink gin -cocktails derefter ved at forberede en flugt for at tjekke verdens største gin -destillerier.

Royal Dock er deres navy -styrke gin- og sloe gin -fans vil blive glade for at vide, at Haymans version af likøren er en af ​​de største. Haymans gamle Tom Gin -cocktails. Du bliver faktisk nødt til at ekspertisere Haymans Old Tom Gin i næsten hver klassisk cocktail, der kræver gin.

Diverse cocktails kommer i kontakt med særprægede gin -racer, og vi har valgt fire af de største, uanset om du er en Martini -afhængig eller en Tom Collins -pige Af Bon App éti t 2. august 2013

Martinez er en urtecocktail, der er bedst egnet til moderne gin, uanset om den er opfundet i slutningen af ​​det 19. århundrede. Ikke desto mindre kan Old Tom Gin også bruges til spændende resultater. Den låner appelsinskal og Maraschino -likør fra luftfarten.

Der er ingen grund til at vente på en fest for at få gin og fizz -cocktails. Den lækre smag af Mr Hobb’s Rabarber & Ginger Gin Liqueur er den fantastiske måde at pimpe din Prosecco på. Den lækre smag af Mr Hobb's Rabarber & Ginger Gin Liqueur er den fantastiske måde at pimpe din Prosecco på.

Edinburgh Gin giver uddannelsesmæssige ture og smagninger af sit håndværksdestilleri i Skotland. Rejs verden rundt på jagt efter de ideelle gin -mixere. Der er ingen bedre måde at sætte sig ind i gin -cocktails ved at forberede en flugt for at tjekke verdens største gin -destillerier. Verdens mest berømte gin kan opdages i Storbritannien lige så godt som nabolandet Irland.

Gin er ånden for de kreative. "Ginaissance" er ikke længere begrænset til kun en håndfuld af de klassiske største gin -mærker, men tager mere end planeten, 1 læskende cocktail ad gangen. Der er mere end 350 destillerier alene i Storbritannien og meget ekstra på tværs af planeten , der viser, at Englands nationale ånd er et velkendt valg, uanset hvilken halvkugle du befinder dig i.

Ideelle gin -cocktails Der er en genopblussen i anerkendelsen af ​​gin -cocktails - og det er ikke underligt. Gin har en meget ekstra tydelig urtesmag end vodka, hvilket har en tendens til at gøre det ubesværet at blande med grundlæggende komponenter til en cocktail, som alle ville sætte pris på.


Tilmeld dig kurset til buskfremstilling her!

Jordbær Ananas Busk Opskrift

Strawberry Ananas busk er en let konservering, der er en perfekt cocktailmixer, og den hæver mousserende vand uendeligt. Eddike og sukker kombineret med frugten gør en lys og smagfuld sirup med meget lille indsats, og dette er den perfekte busk til begyndere, fordi den er enkel at lave. Jeg nyder mit med mousserende vand (den citronsmagede slags er en velsmagende tilføjelse) og med et skud tequila. Det er ikke så fremmed en smag som min lækre Rabarber Ananas Balsamico Busk, så jeg vil sige, at det er det bedste af de to til at starte med, hvis du er busk-uindviet. Denne særlige busk er også den smukkeste lyserøde farve. Læs videre, kære læsere!

Ananas Core Busk

Dette indlæg vil dele, hvordan du bruger den del af ananas, der så ofte smides eller komposteres og dermed sparer og gør fantastisk brug af den til at lave en lækker, smagfuld busk. Læs videre for at se, hvordan et magisk trin gør kernen til den bedste del af busken!

Blodorange balsamico busk

Blood Orange Balsamic Busk er den anden busk, jeg har lavet med balsamico. De andre opskrifter, jeg har delt, bruger æblecidereddike, og det er en meget mere mild smagende eddike. Balsamic er fed både i smag og i farve, og når den tilføjes med blodappelsiner og almindeligt hvidt sukker skaber den en stærk, men lækker busk. Dette blandes så godt med usmageligt mousserende vand og i en cocktail med bourbon.

Buskologi e -bog

Hvad pokker er buske? De er ikke bare buske i din forhave. De er Prohibition Era frugt- og eddikesirup, der er SUPER nemme at lave (de er virkelig INGEN TILBEREDNING), og du kan lave dem i en krukke på din bordplade. Denne e -bog vil lære dig, hvordan du laver buske af enhver mængde frugt ved hjælp af super alsidige forhold for alt, hvad der er i køleskabet!

Æble Busk

Dette indlæg vil dele en super simpel æblebuskeopskrift med dig, der hjælper dig med at skifte fra svulmende sommerdage til køligere efterårsnætter. Apple Busk er en fantastisk opskrift, fordi den kun tager ét æble af enhver art, er sjovt at krydre med kanel eller et par opløste rødglødede slik og blandet med whisky. Det er en cocktail, der vil overføre dit drikkevarespil lige til efteråret.

Honey Strawberry Busk: Et perfekt par med mousserende vand

En busk er en af ​​de enkleste former for konservering. Jeg er blevet forelsket i dem, og jeg vil have, at du følger med mig. Der er intet varmtvandsbad, ingen gæringsbobler (selvom det ville være spændende!), Og den eneste virkelige dyd, der kræves, er tålmodighed. Det tager cirka en uge på bordpladen for denne begyndervenlige konservat, men resultaterne er det hele værd. Buske er en glimrende tilføjelse til vand (og virkelig, hvem drikker nok? Ikke mig ...) og er sublime, når de tilføjes til en cocktail.

27 Opskrift Mixology Matrix

Denne smukke, udskrivbare guide giver en spirende, hjemmelavet cocktailmixolog en 27 opskriftsguide til hjemmelavede mixere og utallige måder at blande dem i cocktails eller mocktails, der helt sikkert vil imponere og opdatere. Læs om, hvordan du hurtigt og nemt opretter landmændsmarkedet friske drikkevarer året rundt!

1 times hjemmelavet kaffelikør

Jeg ved, at dette IKKE er en busk, men dette er en fantastisk opskrift, som du vil elske. Denne 1-timers hjemmelavede kaffelikøropskrift kan tilberedes og dispenseres i flasker til gave eller hygge dig i en time. Det er en simpel opskrift, som min mor har brugt i årevis, og denne kaffelikør er lækker både varm eller kold i en række blandede drikkevarer. Det er også let fordoblet og er bedst lavet med venner. Læs videre for en lækker hjemmelavet kaffelikøropskrift, der ikke vil have dig bundet i køkkenet hele eftermiddagen!

-->


7 mandlige cocktails at lave med Lillet

Her syv store Lillet -cocktails til aperitifelskere.

Efter en nat på linjen har de fleste kokke en drink, lige fra billig øl til en bartender fra huset og en x2019s ekspertcocktail. Her afslører stjernekokke deres yndlingsdrikke.

Typisk er Daniel Holzman, kokken og medejeren i The Meatball Shop, en bourbon- og Budweiser-mand. Men på det sidste har han drukket meget Lillet, en frugtig, blomsteragtig fransk aperitifvin. Det er ikke den mest maskuline cocktail i verden, ” siger han. Måske er der en slags shandy, jeg kunne lave af Lillet og Budweiser. ” Fantastisk idé. Her nogle flere Lillet -cocktails til aperitifelskere som Holzman.

1. Vesper
James Bond originale cocktail efter eget valg er lavet med gin, vodka og Lillet.

2. Golden Lillet Martini
Denne cocktail i gylden nuance er lavet med mørkt brunt sukker, lagret rhum agricole, Lillet og limoncello for en lys finish.

3. Tabernacle Crush
Den amerikanske syd møder Sydfrankrig i denne lette og forfriskende cocktail.

4. Sød basilikum
Basilikum, gin og Lillet giver en ultra-sommerlig drink.

5. Sevilla
Denne komplekse cocktail får en fantastisk nuttiness fra fino sherry.

6. Kreolsk opløsning
Spark en champagnecocktail op i hak med Lillet og hjemmelavet grenadin.

7. Beskidt blondine
Denne beskidte martini er lavet 𠇋londe ” med tilføjelse af Lillet.


Daiquiri

Ingredienser: Hvid rom, friskpresset limesaft, sukker

Baggrund: På nuværende tidspunkt en af ​​de mest bastardiserede drikkevarer, kom den originale daiquiri ikke i noget Slurpee-lignende udstyr på bagsiden. Det siges at være opfundet i byen Santiago de Cuba af en amerikaner under den spansk-amerikanske krig. I begyndelsen af ​​1900'erne havde den gjort sin vej til Amerika, hvor den blev yndlingsdrink for alle fra JFK til Hemingway (dog er "Hemingway Daiquiri" nu en lidt anden variant). Det var ligeledes den foretrukne drink af afdøde Sasha Petraske, en af ​​de mest indflydelsesrige personas i den moderne cocktailvækst, som hjalp sine lånere med at lære, hvordan denne drink egentlig skulle laves.

Hvorfor er det en klassiker: “Daiquiri er en lækker kombination af sødt, surt og stærkt. Meget let at lave, men lige så let at rode op. Dette er ‘Hey chef, gør mig til den perfekte omelet’ i bartenderverdenen. ”- Laboy

Starter opskrift:

2 oz hvid rom
1 ounce friskpresset limesaft
¾ oz simpel sirup

Kombiner ingredienserne i et blandingsglas med is og ryst godt. Stamme ind i en coupe.


Franske 75 champagnecocktails

Franske 75 champagnecocktails er lavet med kun fire ingredienser, ingen special likører eller blandere er nødvendige! Nyd denne lyse og sprudlende drink til enhver lejlighed.

Dette indlæg kan indeholde affiliate links.

Vi har dækket aftensmad og dessert til Valentinsdag i år, så hvad med en lille cocktail -handling? Må jeg foreslå en fransk 75 champagnecocktail eller 10 til din sipping fornøjelse? Jeg kan ikke komme over, hvor let både i forberedelse og drikkelighed disse brusende sippere er, der kræver kun 4 ingredienser og ingen fancy likører eller blandere. Hvis du kan lide champagne (mit folk!), Vil du elske dine yndlingsbobler fyldt med frisk citronsaft, gin og simpel sirup. Denne klassiske cocktail er officielt min nye favorit.

Jeg har tidligere fortalt dig, at Ben er den BEDSTE gavegiver. Han overrasker mig med de mest tankevækkende gaver, jeg ikke engang vidste, at jeg havde brug for, før jeg åbnede dem, hvilket er den bedste slags gave at modtage, ikke? Helt uventet og fuldstændig dejlig? Nå i jul overraskede han mig med billetter til Civic Center for at fange en sæson fuld af off-Broadway-shows – Mama Mia, Jersey Boys, Sounds of Music osv. –, som jeg ALDRIG så komme. Det har været så sjovt at have en fastlagt nataften en gang om måneden, hvor vi kan klæde os ud (læs: bytte ratty stretchbukser til mere avancerede stretchbukser) og nyde en cocktail i en time, før vi tager et live show. Alene. Uden små mennesker. Jeg er besat af mine børn, men du forstår virkelig ikke, hvor vigtigt det er at date din ægtefælle efter at have fået børn, indtil du faktisk er ude af huset. Vi kommer altid hjem og siger “ vi burde gøre dette oftere! ”

Det sidste show, vi så, var Mama Mia, og inden vi slog os ned på vores teatersæder, bukkede vi op til baren ved en sjov håndværkscocktail joint i nærheden. Jeg gennemgik menuen for sjov, forudsat at jeg ender med mit glas Sauvignon Blanc, men noget sprang først ud på mig. Den franske 75.

Jeg har hørt om den drink, der blev populær i 1920'erne før, men har aldrig undersøgt, hvordan den skulle laves derhjemme, fordi navnet lød fancy, så jeg antog, at ingredienserne var smarte, og jeg lavede ikke fancy cocktails. Special likører og blandere? Halvdelen af ​​tiden kan jeg ikke engang stave ordet likør. Passere! Noget fik mig til at stoppe ved navnet på menuen for at læse beskrivelsen, og jeg kiggede straks op og fortalte bartenderen JEG HAR DET. ”

Først og fremmest, champagne. Intet bedre end et glas bobler. Og ja, jeg kalder det champs, men jeg vil spare dig og kun bruge det ord her én gang. De resterende tre ingredienser? Gin, simpel sirup (sukkervand, y ’all,) og frisk citronsaft. Som jeg sagde, vil jeg ’ll. Har. At.

Franske 75 champagnecocktails er utroligt forfriskende og lette. Sprød, lys, ikke for sød (hvis du kan lide Lemon Drop Martinis, men synes at de er et strejf for sød, vil du ned på en fransk 75,) og bare et strejf af noget sjovt på grund af gin, som vi altid har klar til at tilfredsstille Ben og hans fars urokkelige kærlighed til Hendrick ’s Martinis. OP.

Vandmelon Jalapeño Margaritas

Disse lækre cocktails er sjove og lette nok til at servere til enhver fest eller sammenkomst, men de ville være særligt sjove at dele med din søde eller kammerater denne Valentinsdag. Lad mig vide, hvis du prøver dem!

Som jeg sagde – kunne ikke være enklere! Til 2 cocktails hældes 1/4 kop + 2 spiseskefulde gin i en cocktail shaker sammen med 3 spiseskefulde (1-1/2oz) hver frisk citronsaft og simpel sirup (opskrift på simpel sirup er i opskriftskortet – spoiler alert, det er bare sukker opvarmet med vand!) Fyld cocktail shaker 3/4 af vejen op med is, læg derefter låget ovenpå og ryst til meget, meget kølet, 15-20 sekunder.

I øvrigt brugte jeg både Tanqueray og Hendrick ’s gin til at teste denne opskrift og begge smagte fantastisk!

Si cocktailen i to champagneglas og top derefter med brut champagne eller prosecco. Tilføj et twist af citronskal, hvis du har lyst, så nip væk, min ven! Jeg håber du elsker, elsker, elsker denne nemme og lækre cocktailopskrift! SKEMA!


Vi spurgte 6 bartendere: Hvad er den bedste champagnecocktail?

Et boblende glas champagne er tidløst. Og selvom den er lækker i sig selv, er den en transformerende ingrediens i cocktails.

Vi indhentede seks top bartendere for at finde ud af, hvilke Champagne -cocktails de bedst kan lide. Fra riffs på den franske 75 til brugerdefinerede kreationer, disse er bartendere og#8217 brusende favoritter. Bedst af alt? De delte deres opskrifter, så du kan skåle det gode liv hjemmefra.

Fransk 75 med cognac

Enhver, der kender mig, kunne bevidne min kærlighed til brandies generelt, men der er noget særligt ved Cognac. Den lyse frugt og den smukke buket af en solid cognac kan forstærkes med champagnens og citrusens brusning, [og] tilføjelsen af ​​et rigt sukker til at fungere som ‘limet ’ af delene og bitterheden til endnu et lag fantastisk . ” - Jillian Vose, drikkevaredirektør, The Dead Rabbit

Jillian Vose ’s fransk 75 med cognacopskrift:

  • 1 streg Angostura bitter
  • 3/4 ounce frisk citronsaft
  • 1/2 ounce rig rørsirup
    1 1/2 ounce Cognac

Ryst og finfilter til en fløjte med 1,5 ounce Champagne på bunden. Pynt med en citronskive.

Den frosne storm

Ved at tage et allerede fuldt lærred malet af Glenfiddich 12, indkapsler den frosne kugle essensen af ​​afbalancerede frugtsmag uden at være for sød. Champagnen giver en forfriskende kvalitet og sikrer samtidig bid af whisky. ” - Young Kim, drikkevaredirektør, Flatiron Room

Unge Kim ’s Frozen Storm opskrift:

  • 1 ounce Glenfiddich 12
  • 1 1/2 ounce ingefær og pink peberkorn-infunderet pæresaft
  • 1/2 ounce citronsaft
  • 1/2 ounce honning
  • 1/2 ounce vand
  • 1 ounce brut Champagne

Tilsæt ingefær i skiver og 20 revnede lyserøde peberkorn i 1,5 liter pæresaft i 24 timer og sigt. Bland alle ingredienser undtagen Champagne i et blandeglas og rør rundt. Hæld på en 2-tommer rund iskugleform. Frys i mindst 12 timer. Læg bolden i en coupé og top med Champagne.

Rum og amp Cola

“Rum & amp Cola på BlackTail er en fremragende champagnecocktail. Den har smagen af ​​en klassisk rom og cola, men Champagne er nøglen til smagsprofilen, hvilket gør den tør og brusende. Vi prøvede mange forskellige typer champagne, inden vi fandt den, der var lige den rigtige. ” - Jesse Vida, barchef, BlackTail

Jesse Vida ’s Rom & amp Cola opskrift:

  • 1 streg Orinoco Bitters
  • 1/2 tsk Fernet Branca
  • 3/4 ounce colasirup
  • 1 ounce Bacardi Facundo NEO Silver Rum
  • 4 ounce Champagne

Byg cocktail og server i et glas med en stor sten. Pynt med et citron twist.

Den franske 75

Den franske cocktail fra 75 kan være en perfekt pick-up, når du vil have et spark med nogle bobler. Selvom det ikke er den originale opskrift, kan den nu berømte gin-cocktail tilføje en glamourøs følelse til enhver soirée. Denne drink får mig til at føle, at jeg er i en gammel Hollywood -film, og jeg burde have en tux. Det er en god ting. Bottoms up! ” - Kenneth McCoy, kreativ kreativ chef, Public House Collective

The Old Cuban — Thomas Spaeth, bartender hos Dear Irving

Originalen kræver måske 1 ounce rom, men jeg foretrækker at gøre den lidt mere spirituel, personligt. Bortset fra det er det den perfekte kombination af en Mojito og en fransk 75, så jeg kan nyde to af mine all-time favoritter i et glas. Og Barbancourts eksotiske krydderprofil gør det til min yndlingsrom, så denne drink får bare mit hjerte til at synge. ” - Thomas Spaeth, bartender, Kære Irving

Thomas Spaeths gamle cubanske opskrift:

  • 2 streger Angostura
  • Mint
  • 1/2 ounce lime
  • 1/2 ounce Demerara sirup
  • 1 1/2 Barbancourt 8-årig rom

Bland rom, sukker, limebitter og mynte og ryst kort med 3 isterninger. Sigt i coupe eller fløjte og top med Champagne. Pynt med et smækket mynteblad.

Ingrid Bergman

Ingrid Bergman var en af ​​de one-shot-gaver, når du arbejder på en drink, og den kommer helt rigtigt ud første gang. I det væsentlige er cocktailen en mashup af en Seelbach, en af ​​mine foretrukne bourbon/champagnecocktails, en fransk 75 og i mindre grad en Sazerac. Grundånden i Bergman er Edelster Aventinus Chardonnay Barrel Aged Destilleret øl, som i det væsentlige er et destillat fra Aventinus bryggeri, i Tyskland. Da al whisky i det væsentlige er destilleret øl, virkede dette som et godt sted at starte for en champagnecocktail, der var del af Seelbach, del fransk 75 … Det er klart, at brugen af ​​et tysk øldestillat, og det faktum, at franske 75'ere høres bestilt hos Rick's Bar i Casablanca, gjorde Ingrid Bergman til et godt navn på cocktailen. ” - Jim Kearns, drikkevaredirektør og partner, Slowly Shirley

Jim Kearns ’ Ingrid Bergman opskrift:

  • 1 dash grapefrugtbitter
  • 1 streg absint
  • 1/2 ounce citronsirup
  • 1/2 ounce Cedrat
  • 1/2 øldestillat
  • Top: Champagne

Rør ingredienserne i en fløjte. Top med champagne. Pynt med grapefrugtskal.


Ananas Coconut Champagne Cocktail og mine top 10 opskrifter fra 2013

Skål! Mit sidste indlæg i 2013 er denne Pineapple Coconut Champagne Cocktail. Den perfekte slurk til at afslutte et fantastisk år og starte et nyt. Og i slutningen af ​​indlægget er en runde af mine årets bedste opskrifter.

Kan du tro, at 2013 er slut? Jeg kan ’t. I år er FLOWN by. Skræmmende hvor hurtigt den er fløjet afsted. Jeg tror, ​​vi siger dette i slutningen af ​​hvert år.



I slutningen af ​​hver december forsøger jeg at finde på en ny, sjov boblende cocktail, der skal ringe i det nye år. Ikke hver nytårscocktail, jeg laver, har bobler, men jeg skal tilføje dem som en mulighed. Jeg går efter Prosecco, men du kan gå med enhver champagne eller mousserende vin, du kan lide.

Jeg var selvfølgelig nødt til at lave en ananas- og kokosnødcocktail til dette års nytårsfest. Og det er en simpel cocktail, kun et par ingredienser.

Du kan ikke springe ud på den flagerede kokosrom på glassene. Jeg elsker en mousserende sukkerrand eller noget som kokosflager for at tilføje lidt mere pizazz til cocktails.

Sød, tropisk og boblende. Hvordan alle skal ringe i deres nytår.

Til årets sidste post regnede jeg med hvorfor ikke noget Ananas og kokos. Fordi jeg trods alt er ananas og kokos. Jeg testede denne champagne cocktailopskrift på et par forskellige måder, en med min ananas enkel sirup og kokosmælk, en med sirup og kokosjuice og en med ananas og kokosjuice.

Jeg tror, ​​min favorit var den med kokosmælk og enkel ananas sirup, men den var ikke rigtig smuk. Mælken ser krøllet ud (brutto), men den smagte så godt!

Men for at holde min sidste opskrift på året enkel..jeg holder fast i juicerne. Og jeg brugte min yndlingsboblende, Macaron Prosecco, som passer perfekt til denne cocktail, men brug gerne din yndlingschampagne, hvis du ikke har denne tilgængelig.


Mark Twain Classic Cocktail

Mark Twain -scotchcocktailen stammer tilsyneladende helt tilbage til 1800 -tallet og gør den helt sikkert til en klassisk cocktail. Det er beskrevet af Mark Twain i et brev til sin kone dateret januar 1874. Twain havde været på rejse i London. Mens han boede der, nød han en "cock-tail" før morgenmad, aftensmad og lige før sengetid indeholdende Scotch, frisk citron, knust sukker og Angostura bitter.

Denne cocktail blev anbefalet af Steve S. fra kommentarer på Intoxicologist Facebook -siden. Tak Steve!

1-1/2 ounce frisk citronsyre*

2 streger Angostura Bitters

Kombiner væsker i cocktail shaker med is. Ryst for at blende og afkøle. Hæld i kølet martiniglas. * Frisk citronsyre: 2 dele frisk citronsaft, 1 del enkel sirup

Jeg prøvede Mark Twain som foreslået af Steve. Jeg var ikke grundigt forelsket i det, men fandt et stort potentiale i det. Citronen overvældede scotch helt for meget til min smag. Det er lidt fladt foret i al syrlig citron efter min mening. Så jeg "tweaked" Mark Twain, så at sige. Fortæl det ikke til sin kone!

“Tweaked” Mark Twain - tilpasset af Cheri Loughlin, The Intoxicologist

2 ounce Single Malt Scotch

1/2 ounce frisk citronsaft

Lidt mindre end 1/2 ounce Simple Sirup

3 streger Angostura Bitters

Kombiner væsker i cocktail shaker med is. Ryst for at blende og afkøle. Hæld i kølet martiniglas.

Jeg tror, ​​at en flammet appelsinskal kan gå fantastisk med denne cocktail, men jeg blev lidt revet med at nippe til den og sammenligne den med den første version for at stoppe og flamme en skræl. Jeg formoder, at det betyder, at mere forskning er på sin plads! Denne variation af den klassiske Mark Twain -cocktail giver lidt nøddesmag, mokka noter og subtil appelsin. I et ord lækker!

Cocktailia.com bruger mindre skotsk og en kombination af 3/4 ounce citronsaft med 1 ounce enkel sirup i stedet for frisk citronsyre. Foto af cocktailen får mig til at tro, at de brugte en single malt scotch. Deres kommentarer sagde også, at citronen lidt overvældede scotch, så 2 ounces kunne være bedre. Deres læsere prøvede opskriften med Scotch og Bourbon og foreslog at skære ned på simpel sirup, hvis de brugte bourbon.

En virkelig moderne version af denne klassiske cocktail er på webstedet Art in the Age. Det er dybest set en ginger snap -smagsvariation, der bruger et rygende scotch i mindre andel. Jeg har ikke prøvet det, så jeg kunne ikke kommentere måden det smager på. Men værd at tjekke, hvis det appellerer til dig.

Hvis du i øvrigt er interesseret i, hvordan Samuel Clemens begyndte at bruge pseudonymet, Mark Twain, kan du læse en teori, der har at gøre med John Pipers Saloon på B Street og et par whisky.


Se videoen: Míchačka MultiOne (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Gilles

    Jeg bekræfter. And I ran into this. Let's discuss this issue. Her eller på pm.

  2. Bohdan

    Not bad, but we've seen better. ... ...

  3. Hamdan

    Jeg giver nogen CGI-karakter)))))

  4. Chappell

    Jeg tror, ​​du ikke har ret. Jeg er sikker. Vi vil diskutere det. Skriv i PM, vi vil tale.

  5. Kerrigan

    Jeg beklager, men efter min mening tager du fejl. Jeg kan bevise det. Skriv til mig i PM, så diskuterer vi.

  6. Gillermo

    Jeg er ked af det, men efter min mening tager du fejl. Lad os prøve at diskutere dette. Skriv til mig i PM, den taler til dig.

  7. Ardleigh

    Read, of course, far from my topic. But, nevertheless, it is possible to cooperate with you. How do you yourself feel about trust management?



Skriv en besked