Nye opskrifter

Gul corcoduse nektar

Gul corcoduse nektar


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Jeg rensede stilkene på halerne og vaskede dem under rindende vand. I en stor 10 liters gryde kom jeg 4 kg. frugt og 2 kg. sukker. Hvis frugterne er meget modne og søde, skal du reducere mængden af ​​sukker; mine var mere sure. Jeg tilføjede nok vand til at dække dem og løb lidt over dem.

Lad det koge op, ved svag varme og lad det stå indtil corcoduserne blødgør meget godt. Når de er klar, samler vi frugterne med en spatel, lægger dem i en stor sigte og gnider dem med en træske, indtil frugtkødet falder af frøene og passerer gennem sigten. Vi kaster frøene; skind, med velkogte gule korpuser, blev ikke hos mig.

Bland den tykke sammensætning med den resterende væske og hæld den i rene flasker med en bred mund. Vi skruer hætterne helt på (vi ændrer dem, der er på hovedet). I en høj gryde, med et håndklæde på bunden, anbring flaskerne og hæld nok vand til at dække tre fjerdedele. Vi sætter dem på lav varme for at sterilisere i 20 minutter fra det øjeblik, vandet begynder at koge. Efter at ilden er stoppet, skal du lade flaskerne ligge i varmt vand, indtil det er helt afkølet, og derefter tage dem ud og lægge dem i spisekammeret.

Hvis de er blevet lukket og steriliseret godt, holder de uden problemer!


Krokodillemarmelade eller grønt & # 8211 enkel opskrift på marmelade

I flere år har en krokodille spiret spontant i min have, og den er fuld af frugt hver sommer. Jeg spiste dem også, men jeg lavede også nogle konserves: syltetøj, marmelade, kompott og endda krydrede pickles. De er meget velsmagende! Her er hvor dejlig corcodus syltet i krydret eddike & # 8211 opskriften her.

Krokodiller eller grønt vokser spontant næsten overalt. Deres frugter er en slags svær mellem blommer og abrikoser. I form ligner den kirsebær, men deres frugtkød er meget mere vandig. I Østrig er de meget succesrige (Mirabellen) og bruges både i konserves (marmelade, marmelade, kompott) og i kager.

Corcodușul (Prunus cerasifera, synonym P. divaricata), også kaldet Myrobalan eller Bombe, er en planteart, der tilhører slægten Prunus, hjemmehørende i Central- og Østeuropa, sydvestlige og centrale Asien.

Det er et af de første europæiske træer, der blomstrer om foråret, ofte i midten af ​​februar og når 6–15 m i højden. Bladene er mellem 4 og 6 cm lange, blomsterne er hvide med en diameter på 1,5–2 cm, med fem kronblade. Frugten er en drupe med en diameter på 2-3 cm, gul eller rød. (kilde)

De grønne er som små, hårde abrikoser, der er dækket med en dun. I nogle områder er der ingen forskel mellem krokodiller og grønne. Du kan også bruge grøntsager i denne opskrift.

Fra disse mængder resulterer 2 krukker med 400 ml krokodillemarmelade.


Corcodușe: egenskaber, fordele og kontraindikationer

Korkoder hjælper med at styrke immuniteten, stimulerer hjerteaktiviteten og reducerer risikoen for kræft. Det stimulerer børns appetit, men de er også gode til voksne kostvaner. Fosforet i sammensætningen hjælper hukommelsen, og magnesium reducerer stress.

Krokodillen blomstrer i det tidlige forår og er blandt de første træer, hvis frugter modnes. Det findes næsten overalt, selv på vejkanter, så vi har en tendens til at undervurdere det. Det skal dog bemærkes, at disse frugter er meget sunde og har fantastiske gavnlige virkninger på kroppen.

Corcodus er rig på vitaminer som dem i gruppe B (B1, B2, B3, B6), vitamin C, A, E, K, mangan, selen, zink, mineraler-jern, magnesium, calcium, kalium, fosfor, citronsyre , proteiner, sukkerarter, syrer, pektiner.

Fordi de indeholder meget vand (90%) og få kalorier, anbefales de i diæter såvel som til mennesker, der lider af diabetes, da de har et lavt sukkerindhold, under 10%. Det bør indtages med forsigtighed af mennesker, der lider af gastrisk hyperaciditet, mavesår eller duodenalsår.

Krokodiller er nogle gange grundingredienserne i sunde og meget velsmagende opskrifter. De kan spises friske eller i form af kompotter, integreret i kager, tilberedt som syltetøj, marmelade, cocktails osv.

Når de er rå, har krokodiller den rigeste antioxidant og antiinflammatoriske virkning. De har forskellige farver, fra gul, pink, rød og mørk lilla, en indikator for naturlige stoffer med unikke fordele på kroppen.

Korkoder spiller en vigtig rolle i forebyggelsen af ​​hjerte -kar -sygdomme, reducerer risikoen for kræft, sænker niveauet af dårligt kolesterol i kroppen, reducerer blodtrykket, bremser aldringsprocessen, hjælper med at forbedre kognitiv funktion, forebygger og behandler anæmi, letter helbredelse Åndedrætssygdomme , hjælpe med at helbrede sår, er adjuvanser i vægttab, hjælpe med at afgifte kroppen og syntesen af ​​hormoner i binyrerne og sidst men ikke mindst styrke immunsystemet.

Stimulerer hukommelse og bremser ældning

Fosfor og magnesium i sammensætningen af ​​corcodus hjælper med at stimulere hukommelse og nervesystemets funktioner, samtidig med at det øger koncentrationsevnen. Det siges, at frugter har den rolle at forbedre kognitive funktioner, og deres forbrug er angivet i perioder, hvor hukommelsen er overbelastet.

Jernet i sammensætningen hjælper med at forhindre anæmi og træthed. Nylige undersøgelser viser, at trivielle frugter også hjælper med at vedligeholde unge. Mørkerøde og lilla krokodiller indeholder resveratrol, en kraftfuld antioxidant, der har vist sig at bremse aldringsprocessen.

God til immunitet, træthed og stress

En mængde på 100 gram corcodus indeholder omkring 3,7 mg vitamin C. C -vitamin hjælper med at styrke immunsystemet og forhindre infektioner. På grund af deres rige indhold af C -vitamin, calcium og magnesium anbefales corcodus for at forhindre anæmi eller for at lindre træthed.

Forbrug indikeres i den periode, hvor kroppen bekæmper en infektion. Magnesium er et af de mineraler i frugtens sammensætning, der har en gavnlig effekt på helbredet. Det hjælper med at opretholde sunde knogler, bekæmpe træthed og stress, nervesystemets korrekte funktion.

God til ar

Forfædre brugte corcodus som bandager til at helbrede sår. Det siges, at saften af ​​disse frugter har en helbredende virkning. En kompress gennemblødt i krokodillejuice og holdt på såret hjælper den med at hele hurtigere.

Hjælper med at tabe sig

Corcoduşele indeholder 90% vand og har et meget lavt kalorieindtag. En mængde på 100 gram krokodiller indeholder kun 27 kalorier. Frugter er angivet i slankekure. Udover at have et meget lavt kalorieindtag og ikke opfedning, anses det for at hjælpe med at hydrere kroppen. At spise frugt før måltider hjælper med at etablere en tilstand af stilhed og forbrænde fedt.

God til appetitten

Grønne krokodiller er velegnede til dem, der har lav appetit og ønsker at øge deres appetit. De kan gives til børn, der ikke har lyst til at stimulere deres appetit, men også kan spises af voksne, der klager over mangel på appetit. Desuden spises rå, corcodus har en antioxidant og antiinflammatorisk virkning.

De forebygger hjertesygdomme og reducerer risikoen for kræft

Mens gule krokodiller er gode til at forebygge hjerte -kar -sygdomme, reducerer røde krokodiller risikoen for kræft. Gule corcoduses har en høj koncentration af beta-caroten og flavonoider. De hjælper med at sænke blodtrykket.

De røde indeholder lycopen, som er kendt for sin effektivitet til behandling af kræft. Kalium, som også er en del af frugten. hjælper med at regulere hjerteaktivitet.

Krokodille muffins

Ingredienser: 250 g friske krokodiller, 175 g smør, 120 g farin, 3 æg, 250 g mel, 75 ml skummetmælk, en knivspids salt, vaniljeessens, 1 pose vaniljesukker, 1 pose bagepulver, 50 g malede valnødder.

Fremstillingsmetode:

Bland skålen i røremaskinen med det brune sukker, vaniljesukker, vaniljeessens, salt, æg, bland derefter, indtil der opnås en homogen sammensætning, bland derefter med mel, nødder, bagepulver, hæld mælken og bland, indtil det bliver en homogen dej.

Læg papir i muffinsformene og hæld i hver af de tilberedte dej. Fjern frøene fra corcoduşe, skær dem i halve og sæt dem let ind i dejen. Bages ved 175 C i 25 minutter.

Krokodillejuice

Ingredienser: 5 kg grønne krokodiller, 3 l vand, 1 spsk salt.

Fremstillingsmetode:

Vask corcodus godt og fjern det fra stilkene, lad det koge i en gryde med vand og salt, lad det simre og tygge af og til, indtil det er blødgjort, lad det køle af, og kom derefter igennem en stor sil, indtil frøene og skrællen er fjernet .

Den resulterende frugtkød sættes tilbage på lav varme i yderligere 5-10 minutter og hældes derefter varmt i flasker eller krukker, som lukker med det samme. De kan dækkes med et tykt håndklæde og stå til næste dag. Kød, grøntsager, bønner osv. Supper kan syrnes med denne saft.

Kontraindikationer

Corcoduşele er kontraindiceret til mennesker, der har visse fordøjelsesforstyrrelser. "Forbrug anbefales ikke til mennesker, der lider af mavesår eller duodenalsår," siger læge Radu Bulumac. Selv dem med hypersyre i maven kan ikke spise corcodus efter behag, da frugtens surhed kan gøre deres tilstand værre.

Deltag i vores læsergruppe med et Like på Facebook Doftoria


PERE NECTAR for at øge immuniteten

Pærer hjælper med at styrke kroppens forsvar.

Sød, saftig og velsmagende, pærer er rige på vitaminer og mineraler, der repræsenterer en vigtig kilde til antioxidanter.

De indeholder fiber, A -vitamin, B1, B2, C, K, kalium, magnesium, natrium, calcium, jern, fosfor, kobber, jod. Kobber og C -vitamin har antioxidantvirkning, der beskytter cellerne mod skader på frie radikaler.

C -vitamin i pærer stimulerer celler i kampen mod infektioner, dræber bakterier og vira.

Forbruges med skræl

Pæreskal har en intens duft givet af nogle aromatiske stoffer med en meget stærk helende effekt. Mere end 60% af vitaminerne C og A, kalium og magnesium i pærer er koncentreret i skrællen.

Stimulerer immunitet

Rødgule pærer indeholder flavonoider, kendt som stoffer med en stærk virkning af at stimulere kroppens naturlige forsvar.

Specifikt stimulerer stoffer, der farver pæreskal, kroppen til at producere flere celler i immunsystemet, aktiverer eksisterende og gør dem mere effektive til bekæmpelse af vira eller bakterier.

Alt dette anbefaler pærer som et enestående middel mod immunitet, immundefekter, infektioner forbundet med feber.

Pære nektar styrker kroppens immunitet

Pære nektar

ingredienser

Fremstillingsmetode

Vask pærerne, skær dem i små stykker og tilsæt i blenderen sammen med vand og honning. Rør i 5 minutter. Den således opnåede nektar opbevares i en flaske med prop i køleskabet.

Administration

  • Indtag mindst 1 liter pære nektar i løbet af en dag, på tom mave, i 1-2 uger.

Den således fremstillede pære nektar fremmer produktionen af ​​immunceller, lindrer feberbetingelser, nærer kroppen og hjælper den med at bekæmpe sygdommen. Det anbefales at øge immuniteten, i immunmangel, infektioner forbundet med feber.

Pærernes antioxidante virkninger styrker kroppens immunitet, så det anbefales at spise dem særligt friske under influenza og forkølelse.

Pærer er også enestående til behandling af nyre- og urinlidelser, hjerte -kar -sygdomme, men også i forgiftninger og sygdomme, der opstår på baggrund af immunmangel.

Kontraindikationer

Pære nektar anbefales ikke til personer med gastritis eller fermentering colitis.


Gul krokodille nektar - Opskrifter

Seks enkle metoder til at stimulere børns immunsystem i foråret

Randi: "At være sammen med familien er den mest værdifulde feriegave!"

Karaoke og en international middag, blandt aktiviteterne der skal udføres derhjemme

Hvilke gaver fylder vi børnenes påskekurv med?

Psykologi: Troskab er et bevidst valg

Diskrete signaler, der kan forråde angst

Sådan helbredes og tæmmes et perfektionistisk sind

Farvepsykologi: De psykologiske egenskaber ved de 11 grundfarver

4 kosttilskud, som dit barn har brug for på ferien

Vi kan kritisere os selv hårdt, eller vi kan lære vores lektie. Hvad vælger du?

Sådan vælger du den rigtige klapvogn til dit barn

Hvor sikre er børns smykker, og hvordan man vælger de rigtige

Mini ortodontisk implantat - hvad du har brug for at vide om det

Diagnose og behandling af kræft, hårdt ramt af pandemien

Fordele og fordele ved lymfatisk dræning

På længselsdagen lancerer REGINA MARIA det første medicinske abonnement på rumænere i udlandet

Cikorie - Sommerblomst eller bedstemors kaffe: fordele og anbefalinger

Leurda - Dronning af sundhed! Fra næringsrigdom til dens sunde fordele

Lærdom fra bedstemor: sundhedsmæssige fordele ved brændenælder

5 naturlige løsninger til at slippe af med sorte prikker

Du vil elske det: 5 måder, du kan forbruge TURMERIC

Gastronomisk rejse: 12 guddommelige juledesserter, som serveres i forskellige lande i verden

Brændt sukkerfløde - opskriften med råsukker

Salater: varierede, farverige og sunde måltider

Tusind og en nat - Aladdins lampe - et magisk musikalsk show for børn

Aktiviteter dedikeret til International Children's Day

Vidunderlige overraskelser til børns dag på Antipa -museet!

Hvad rumænere glemmer i Uber - Encyclopedia over glemte ting og fundet i Uber, udgave 2021

Teknologi og mobilitet for synshandicappede

Overdreven brug af Internettet, falsk information og cybermobning, de største risici, som pandemien udsætter børn og forældre for

Undersøgelse: Mere end halvdelen af ​​mennesker med diabetes siger, at de finder det svært eller meget svært at tale med deres nærmeste om hypoglykæmi

Hvad vi kan lære af historiske romantiske romaner

Læsnat: 11 vidunderlige rumænske digte, at læse ved fuldmåne

"Når vores sjæl er mørklagt, skal vi tænde et lys for dem." De smukkeste og mest udvalgte citater af Ileana Vulpescu, damen i rumænsk litteratur

Generel kulturtest: Hvilket område af landet stammer disse regionalisme fra?

Hvordan kan neurolingvistisk programmering hjælpe os i vores karriere og på arbejde?


Fordele og egenskaber ved Corcodușe & # 8211

Corcodus er en god kilde til vitaminer fra komplekset af kalium, calcium, fosfat, vitamin C og B, som har stor betydning for stofskiftet og nervesystemets sundhed.

Corcodic fordele

Ernæringsværdier

En enkelt kogt krokodille indeholder følgende næringsstoffer:

  • Kalorier: 30
  • Kulhydrater: 8 gram
  • Fiber: 1 gram
  • Sukkerarter: 7 gram
  • A -vitamin: 5% af RDA
  • C -vitamin: 10% af RDA
  • K -vitamin: 5% af RDA
  • Kalium: 3% af RDA
  • Kobber: 2% af RDA
  • Mangan: 2% af RDA

FERSKE OG CORCORDUS NECTAR, med HONEY

Nektarerne er lækre drikkevarer som vi nyder mest af i sommersæsonen, når vi har mulighed for at vælge mellem en lang række friske frugter.

Ferskner, abrikoser, blommer, corcodus, jordbær, bananer, herunder meloner (gul eller grøn) er bedst egnet til nektaropskrifter, takket være deres cremede konsistens.

Corcoduse fersken nektar

Jeg valgte en metode til at forberede det påvirker ikke frugtens næringsværdieller den naturlige smag. Nektaren koges ikke, og den er heller ikke sødet med raffineret sukker. Den friske frugt sigtes simpelthen og blandes derefter med lidt honning.

Så alt er så godt som muligt naturlig, sund og nærende. Den opnåede nektar serveres straks, den kan ikke opbevares eller bevares i længere tid.

Fersken og krokodille nektar - opskrift

Kombinationen af ​​frugt i denne opskrift er kun suggestiv. Du kan vælge forskellige frugter, afhængigt af smag og mulighed.

• 2-3 ferskner
• 3-4 krokodiller
• ½ banan
• 1 spsk honning
• 100 ml vand

Frugterne skal være modne godt, for at give sødme til nektar og samtidig en cremet konsistens.

Vask ferskner og corcodus godt, fjern frøene og skær dem i stykker. Skræl en banan og riv den. Sigt alt, enten med en stavblender eller bland i en blender / foodprocessor med S -klinge.

Nektaren som følge af passagen / blandingen hældes i et glas, og honning tilsættes. Bland godt og tilsæt derefter lidt vand, under konstant omrøring, indtil det er fuldstændigt indarbejdet.

Juster nektarens konsistens efter smag, tilsæt mere eller mindre vand.

Den opnåede nektar serveres straks, eller den afkøles i et par minutter. Det anbefales at drikke så hurtigt som muligt for ikke at oxidere.

Kilde: Elena Pridie, Raw Recipes, Fersken og krokodille nektar, Sian Books Publishing, s. 130

* Rådene og eventuelle sundhedsoplysninger, der er tilgængelige på dette websted, er til informationsformål, erstatter ikke lægens anbefaling. Hvis du lider af kroniske sygdomme eller følger medicin, anbefaler vi, at du konsulterer din læge, før du starter en kur eller en naturlig behandling for at undgå interaktion. Ved at udsætte eller afbryde klassiske medicinske behandlinger kan du bringe dit helbred i fare.


Sådan gør du CORCORDUS NECTAR & # 8211 til en sæsonbestemt delikatesse

Corcoduşele er en række små blommer, meget velsmagende og sunde og tilgængelige for alle. Hvis du har en stor mængde krokodiller, og du ikke ved, hvad du skal gøre med dem, kan du forberede dem i form af nektar.

For at få en sød og vellykket nektar skal frugten modnes godt. Ellers tilsættes mere sukker. Du kan bruge råsukker, stevia, grønt sukker eller et andet naturligt sødemiddel.

Det er ligegyldigt farven på krokodillerne. De kan være gule, orange eller røde. Du kan kombinere dem, hvis du har flere sorter, til en mere aromatisk drink.

Disse sommerfrugter er en naturlig kilde til C -vitamin, A -vitamin, calcium, kalium, jern og fibre. De indeholder også vigtige antioxidanter til bekæmpelse af for tidlig ældning og kroniske sygdomme.

Krokodille nektar - opskrift

ingredienser

• 5 kg krokodiller
• 1,25 kg sukker
• vandet

Fjern stilke og blade fra krokodillerne og vask dem med koldt vand. Kom dem derefter i en stor gryde, som du normalt bruger til at lave syltetøj eller syltetøj. Hæld sukkeret over frugten og derefter vandet (nok til at overskride deres niveau med 1-2 finger3).

Sæt gryden på komfuret og lad corcodus simre, indtil den blødgør godt.

Fjern frugterne med et piskeris og før dem gennem en sil for at adskille frugtkødet fra skrælene og frøene.

Kom den resulterende frugtkød tilbage i gryden med vand, hvorfra du tog frugten. Bland alt med en træske til det er glat. Dette er krokodille nektar.

Hæld det i rene flasker, luk dem tæt og steriliser dem. Læg flaskerne i en gryde. Fyld det med vand op til halsen på flaskerne, og sæt det på ilden. Efter at det begynder at koge, lad flaskerne stå i en halv time.

Sluk for varmen, og lad flaskerne stå i gryden i vandet, indtil de er kolde. Opbevar nektar i spisekammeret eller et andet køligt sted.

* Rådene og eventuelle sundhedsoplysninger, der er tilgængelige på dette websted, er til informationsformål, erstatter ikke lægens anbefaling. Hvis du lider af kroniske sygdomme eller følger medicin, anbefaler vi, at du konsulterer din læge, før du starter en kur eller en naturlig behandling for at undgå interaktion. Ved at udsætte eller afbryde klassiske medicinske behandlinger kan du bringe dit helbred i fare.


Ingredienser Corcoduse i en krukke Vegetabilsk pasta til sur suppe

Fremstillingsmetoden er meget enkel. Vask corcodus godt i 2-3 farvande. Kom dem i en stor gryde og hæld koldt vand over dem for at dække dem. Sæt gryden på komfuret ved den rigtige varme, og lad det koge, indtil corcoduşele (greens) blødgør, og frøene begynder at løsne. På et tidspunkt ligner det skum, der skal fjernes med en ske eller en lille sil.

Fjern greenerne fra vandet, hvori de kogte. Min mor dræner vandet og hælder greenerne i en stor komfur. Med bagsiden af ​​en træske, når det er afkølet, skal du knuse greenerne og vælge frøene. Det var mere bekvemt for mig at tage greenerne ud i en metalfilter ved hjælp af min hulpolering, og i den sil valgte jeg, med en teske, overførte jeg kernerne til en anden skål, og derefter tog jeg polerne igen. Med huller, jeg kom dem i en sil og så videre, indtil jeg fjernede alle frøene. Corcoduse i en krukke Vegetabilsk pasta til sur suppe


Gør op for tabte mineraler gennem sved med GUL MELON NECTAR - opskrift og fordele

Vandmelon er en ideel frugt til at hydrere kroppen, især om sommeren, til at erstatte mineraler, der går tabt gennem sved.

I modsætning til vandmelon er melon rigere på næringsstoffer og indeholder mere end fire gange mere C -vitamin og vitamin A.

Derfor angiver næringsoplysningerne om melon et lavt indhold af kalorier & # 8211 34 pr. 100 gram & # 8211 og fedtstoffer, en generøs koncentration af vitaminer, mineraler og fibre.

Forbruget som sådan, frisk, for sin søde smag og bløde og saftige konsistens, har denne mad mange sundhedsmæssige fordele.

Vandmelon nektar & # 8211 Opskrift

Melonektar kan indtages som en tonic og forfriskende samt en naturlig medicin.

ingredienser

300 gr. melon (enhver type)

Fremstillingsmetode

Skræl squashen, riv den og kom den i en blender og bland den til den er glat.

Tilsæt honning og bland hele blandingen, indtil der opnås en gul nektar, som kan indtages som en forfriskende og tonic.

Fremragende kilde til vitamin A.

Vandmelon indeholder blandt de højeste mængder vitamin A & # 8211 for at være præcis, provitamin A, som kroppen omdanner til vitamin A gennem fordøjelsesprocesser. A -vitamin er nødvendigt for at opretholde et godt immun- og nervesystem, men også den endokrine balance.

Blot 100 gram melon giver 112% af den anbefalede daglige dosis A -vitamin, en kraftfuld antioxidant, afgørende for fremragende syn og nødvendig for at opretholde sundheden i kroppens membraner og hud.

Supplerer vitamin B6 -indtag

Vandmelon er en generøs kilde til vitamin B6 - involveret i assimilering af magnesium, fjernelse af ekstra vand fra vævene (effekt mod ødem), vedligeholdelse af nervesystemets integritet og funktionalitet (forhindrer og behandler perifere neuropatier).

Det samme vitamin har en vigtig rolle i opretholdelsen af ​​led og seners sundhed (effektivt ved gigt og senebetændelse) samt mennesker med alvorlige psykiske lidelser (autisme, skizofreni).

Reducerer stress

Vandmelon er en frugt, der er velegnet til stressede og ængstelige mennesker. Årsagen: frugten indeholder kalium, med en rolle i at normalisere hjerterytmen og bedre iltning af hjernen.

Melon & # 8211 melon tonic og forfriskende

Forhindrer forekomsten af ​​hjerte -kar -sygdomme

Melonektar er rig på adenosin, en forbindelse, der hjælper med at udvide arterierne og tynde blodet. Regelmæssigt indtag af denne frugt kan forhindre hjerteanfald.

Styrker knogler og tænder

Melonektar hjælper med at vokse og udvikle knogler på grund af indholdet af vitamin C. Det fremskynder helingen af ​​sår, brusk, styrker knogler og tænder, forbedrer immunsystemet, ødelægger vira og bakterier.

Reducerer blodtrykket

En vigtig kilde til kalium og magnesium, melon deltager i at sænke blodtrykket. Også carotenoiderne i dets sammensætning hjælper arterierne og venerne med at bevare deres fleksibilitet.

Forebygger anæmi

Melonektar er en meget god kilde til folsyre, en af ​​de grundlæggende mikronæringsstoffer i vitamin B -komplekset, der er nødvendig for celleudvikling og vedligeholdelse af kroppens celler. En anden vigtig egenskab ved folsyre er forebyggelse af anæmi.

Nektar administreres med forsigtighed i tilfælde af fordøjelsesforstyrrelser og # 8211 fermentering colitis, akut eller kronisk diarré, hyperacid gastritis.


Video: Шмель берет нектар в гибискусе. Bumblebee takes nectar from hibiscus (Kan 2022).