Nye opskrifter

Makrel mad med ris

Makrel mad med ris


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Portioner: 4

Forberedelsestid: mindre end 60 minutter

OPRETNINGSFORBEREDELSE Makrelføde med ris:

Fisk skåret i passende stykker steges i lidt olie. Kog det hakkede løg med risene i den resterende fiskeolie og sluk med 1 l kogende vand for ikke at stoppe med at koge. Smag til med salt og peber og bring det i kog. Når den er næsten klar, vendes risene i en yena -skål, fiskestykkerne lægges over, hele oliven prikkes med en nål og bages til de er gyldenbrune.


Vegetabilsk mad med ris

Skræl først løget og skær det i små stykker. Gulerødder vaskes, rengøres og sættes på rivejernet med store huller. Sæt olien i en gryde til opvarmning, og sæt derefter løget til at stivne. Tilsæt gulerod og lad det stege i 2-3 minutter.

Imens skrælles squashen og rives med store huller. Kom gulerødderne over og tilsæt lidt salt. Rør af og til, indtil courgetterne efterlader lidt vand.

Bønner renses, vaskes og brydes i mindre stykker. Kom resten af ​​grøntsagerne over og bland. Det samme gøres med peberfrugter, der skæres i små tern. Tilsæt om nødvendigt ca. 100 ml vand og lad det hele koge ved middel varme. Smag til med salt og peber.

Rist tomaterne i 3-4 sekunder, skræl og skær derefter i tern. Kom det over grøntsagerne og lad det fortsætte med at koge.

Risene vaskes i flere farvande og koges separat i saltet vand. Når den er klar, tømmes den og sættes til side.

Auberginen vaskes, skrælles og skæres i tern.

Hæld grøntsagerne og bouillonen (eller tomatjuice) over, bring det i kog, og tilsæt derefter aubergineterningerne. Lad det koge i yderligere 15 minutter (indtil auberginen er blød) og tilsæt derefter risene. Homogeniser alt, lad det stå i 2-3 minutter og fjern derefter fra varmen. Drys hakket grøn persille og bladselleri ovenpå.


Ris med røget makrel

Ris med røget makrel er et præparat, der kan indtages både til frokost og som en mere konsekvent middag. Forberedelsestiden er meget kort, så det er værd at prøve.
Vi har brug for ris for at finde ud af noget om det. Ris det er et symbol på liv og frugtbarhed. Det er her, traditionen med at kaste riskorn over hovedet på friske unge mennesker sandsynligvis kommer herfra. I nogle asiatiske lande har ris været fast føde. brune ris det er den mest nærende af de forskellige former på markedet, fordi det ikke udsættes for den proces, hvorved mange næringsstoffer går tabt, som det er tilfældet: hvide ris.
& Icircn comer & # 539 g & # 259sim pe & # 537te frosset, saltet, røget og konserveret i olie eller i forskellige saucer. Røget hud skal opbevares efter køb ved en temperatur på højst + 5C. Kød er en vigtig kilde til protein, vitaminer (A, B12, D, E), mineraler (kalium, jern, jod, fosfor, selen), fedtsyrer og omega -essentials. 3 & # 537i omega -6. Mængden af ​​mineraler og næringsstoffer varierer afhængigt af fisketypen. F.eks. Indeholder fedtfattige fødevarer færre fedtsyrer og omega-3 essentielle fedtsyrer.

Foto: Røget makrelris & ndash Arkiv & # 259 City Publishing SRL

& Icirc & # 539i skal:
250 g røget makrel
1 dåse & # 259 ris
100 g svampe
1 fed hvidløg
1 tyk porretråd
700 ml grøntsagssuppe
100 ml hvidvin
1 spsk olie
2 spsk peberfrugtpasta eller sød ketchup (valgfrit)
salt, peber, pu & # 539in & # 259 boia dulce
Preg & # 259te & # 537ti a & # 537a:
Helbred din hud på dine knogler og dine terninger. Hær grøntsager og svampe. Skær porre i skiver og skær champignon og hvidløg i skiver. Kom hvidløg i olien, tilsæt derefter porre og sluk med vinen. Kom svampene, makrellen, og efter 3-4 minutter tømmes de vaskede ris, og suppen er varm.
Når risen er næsten kogt tilsættes røget brandy, salt og peber efter smag og koges i yderligere 3-4 minutter. Op & # 539ional, po & # 539i s & # 259 pui & icircn orez pasta de ardei.

Tilberedning 15 minutter Kog 10 minutter
Re & # 539et & # 259 de Floarea C & # 259linescu, Bucure & # 537ti


Rispilaf med porre og stegt makrel

Blid frustration, stor frustration, selvom den stadig drypper af og til. Stænkningen af ​​hovedgaden, som borgmesteren i min by anvender, opvarmer kun asfalten, drukner os og tørrer halsen med dampen, der omgiver os, visner blomsterne i de grønne områder og de herreløse hunde i skyggen.

Lad nogen fortælle arbejderne, med ret til at bestemme!? Vanding af blomster og buske i cirkler midt på dagen, når solen brænder mest, kan ikke gøre godt ved planterne. Arbejdet i skift i drivhus-sektoren på borgmesterkontoret ser ud til at være blevet afskaffet siden da med 5-dages / ugers program med obligatorisk orlov lørdag og søndag.

Faktisk er det ikke engang ligegyldigt, at blomsterne forgæves forgæves, de erstattes straks med andre, fordi det kun er på skatteyderens penge.

Hvorfor kunne det være en anden gang og ikke i dag? Uden at være nostalgisk tror jeg nogle gange, at man i gamle dage kunne vande blomsterne og vejene omkring klokken 5 om morgenen, da dagen gik i stykker og frosten fra arbejdstiden var tålelig. Sådan går du på arbejde i dag med meget arbejde og garanteret succes på arbejdspladsen, da han lige kom ud af huset, hans skjorte sad fast på kroppen, og i bilen / toget selv med vinduerne åbne, for at få strøm, kan du næsten ikke træk vejret ?! Det vil handle om global opvarmning, jeg siger ikke nej, men tænker med kærlighed og styrke, kan noget stadig løses.

Lad os gå tilbage til mad, for uanset hvad vi gør, kan vi ikke hoppe over bordene hele tiden, fordi vi bliver & # 8220professionalsâ & # x20AC; & # x2122; Vi kan virkelig ikke flytte noget.

De lidt lettere sommerretter kan være den ideelle løsning til den varme årstid, når sæsonens salater, lige hvad vi ser og skærer vores appetit. At drikke kun væske for at hydrere dig selv på tom mave er ikke ligefrem sundt.

Hvilke lette måltider tilbereder vi til varm krydret varme? Grundlaget for opskrifterne er de mindst kogte grøntsager & # 8211 spinat mad med æggeblomme (det fungerer også med frossen spinat), brændenælder med ris og æggeblomme (det fungerer også med tørrede brændenælder i deres sæson og rehydreret eller med skoldede og frosne brændenælder), okra mad (de dukkede bare op på boderne i år, men okraen fryses også hurtigt), peberfrugter fyldt med grøntsager og hvad du ellers har i køleskabet.

Det behøver ikke at være kødfri mad, selvom det ikke gør ondt i maven & # 8211 dild med kyllingestammer (rygsøjlerne koges til en suppe med dumplings), grøntsager fyldt med kød og ghebe (ghebe bruges fra dem skoldet og frosset om efteråret), porre fyldt med hakket kød.

Ingredienser nødvendige i opskriften: specialris til pilaf, fjerkræsuppe / fjerkræfond, frisk makrel, grønne løgporrer, grøn dild, ekstra jomfru olivenolie, frisk smør, parmesan / røget ost, citron, groft salt, peberkorn, peberfrugt, hvidløgsfed.

Brug fjerkræsuppe & # 8211 kalkun tærte gryderet, som derefter sættes i ovnen eller kyllingesteg eller fjerkræfond (helkogt kyllingesaft og derefter sættes i ovnen).

Ingredienser

  • speciel ris til pilaf,
  • porre med grønne blade,
  • frisk makrel,
  • frisk smør,
  • fjerkræfond / fjerkræfedt / fjerkræsuppe,
  • parmesan / røget ost,
  • grøn dild.

Fjerkræfonden er kogt og afkølet juice fra fjerkræsuppe lagt i plastdåser i fryseren.

Du kan bruge fjerkræfedt, der er opbevaret i køleskabet, på krukker med tætte låg. Fjerkræfedt lægges i koldt vand, koges. Blandingen koges i et par minutter.

I denne opskrift brugte jeg koncentreret fjerkræsuppe, som jeg opvarmede i en suppegryde og fortyndede den med koldt opvarmet vand. Den opnåede blanding koges derefter til kogning.

Hver husmor med sin egen smag! Jeg kan ikke lide at vaske pilafris. Stivelse binder ris og giver pilaf en særlig smag.

Hvordan vasker vi porren fra jorden? Porrer vaskes godt fra jorden filtreret gennem bladene. Hvis der er for meget jord mellem bladene, kan de tykkere porre skæres på langs og derefter vaskes.

Porrer skæres i langsgående runder og koges i en lille blanding af olivenolie og frisk smør.

Smag til med groft salt og et friskkværnet peberkornpulver. Porreskiverne blandes med en træske og kvæles med låget på panden.

Rutevejledning

  1. Vask porre med jordblade. Porreskæring i form af skiver. Hærdning af porre og simring i en lille blanding af frisk smør og ekstra jomfru olivenolie.
  2. Kom risene i gryden med de stuvede porre. Bages sammen i 2-3 minutter under omrøring med en træske.
  3. Tilberedning af fjerkræfond i form af varm væske. Væsken tilsættes over blandingen af ​​stuvede porre og brune ris. Det koger.
  4. Sæt gryden med ingredienserne i ovnens varme ovn, ved den rigtige varme. Følg hævelsen af ​​ris og komplet med væske efter behov. Homogeniser blandingen efter hver påfyldning af væske. Inden den sidste homogenisering tilsættes finthakket grøn dild.
  5. I gryden med ris tilsættes parmesan / rygeost givet på et stort rivejern. Homogeniser forberedelsen med en træske.
  6. Frisk makrelrengøring og stegning i en særlig gryde til fisk, i en blanding af frisk smør og ekstra jomfru olivenolie, ved høj varme.
  7. Serveres varm, på flade tallerkener, med fiskesauce og citronskiver.

Kokkens hemmelighed! Tilsæt ikke vand under kvælning af porreskiver. Som enhver grøntsag har porre nok vand og klæber ikke til bunden af ​​gryden.

De uvaskede stivelsesris tilsættes i gryden og blandes med en træske til homogenisering. Kog i 2-3 minutter sammen med de stuvede porreskiver under konstant omrøring med en træske, så risen ikke klistrer sig til bunden af ​​gryden.

I gryden med porre og ris tilsættes fjerkræfondet fortyndet med vand og kogt.

Bland med en træske for at homogenisere blandingen på komfurets flamme, indtil den koger.

Når væsken begynder at koge, sættes gryden i ovnens varme ovn, ved den rigtige varme, for at svulme risene. Følg med jævne mellemrum gennem ovnglasset for ikke at tørre væsken (den er i givet fald også færdig med fjerkræfond eller varmt vand). Bland med en træske til homogenisering efter hver påfyldning af væske.

Når pilaf er kogt / riskornene er hævede og binder godt sammen tilsættes finthakket grøn dild. Bland med en træske for at homogenisere den kogte blanding.

Parmesan / rygeost lægges på et stort rivejern.

Parmesan / revet ost tilsættes panden med pilaf.

Blandingen homogeniseres ved hjælp af en træske. Dæk gryden med låg for at holde pilaf varm.

Den friske makrel renses for skæl, hovedet skæres (det har slet ikke meget kød) og det renses indeni. Fisken vaskes under en strøm af koldt vand og tørres med absorberende papir.

Makrellen smages til med groft salt og friskkværnet peberkorn ude og inde. Fisken steges hel, i en blanding af frisk smør og ekstra jomfru olivenolie.

Tilsæt varme peberflager og hvidløgsfed i den særlige fiskepande. Mens du steger fisken, dryp du citronsaften på den stegte side.

Retten serveres varm, på tallerkener spredt med fiskestegssovs og citronskiver.

En kold øl går godt.

God appetit, du gourmetbrødre og du gourmetbrødre overalt, uanset hvor du er i verden! Husk det gamle slogan (aktuelt, selvom der ikke er flere slogans på madvæggene) & # 8211 Intet måltid uden fisk! Det kan være alt for ofte at servere fisk til hvert måltid, men 2-3 gange om ugen kan være ren sundhed. Hvis du aldrig har spist fisk, men du siger, at du ikke kan lide fisk, kan du prøve denne opskrift, der kan ændre din mening og smag.


Hvad skal man gøre med de resterende ris

Synes du altid at have ris tilbage ved hånden? Hvis du har rester af ris, som du ikke vil gå glip af, er her nogle nemme måder at gøre dine hvide eller brune restrisris til damp til et fantastisk nyt måltid eller en tallerken! De fleste af disse ideer til at bruge rester af ris ville også også være gode til at bruge rester af quinoa. Læs nogle anvendelser om, hvad du skal gøre med de resterende ris.

Krydr de hvide eller brune ris og brug den til at lave fyldte vegetariske tomater til en ret eller en sund del. Skær tomaterne over, fyld med en blanding af krydderier, brænd med olivenolie og bag. Det er så nemt! De resterende ris kan også bruges til at lave fyldte peberfrugter i stedet for fyldte tomater.
Ris fyldt med ris:

Dette er en anden god måde at bruge dine ris på, hvis du har masser og masser af rester, og det er en dårlig og sund måde at inkludere nogle grøntsager i din kost. Kassér de resterende ris med din yndlingsvinaigrette eller anden salatdressing, nogle friske krydderurter eller krydderier og dine yndlingsgrøntsager i tern. Eller prøv en af ​​rissalatopskrifterne herunder.

Rissalat opskrifter:

Smid lidt hvidløg, løg, sojasovs og sesamolie i gryden, tilsæt de resterende ris og eventuelle grøntsager, du har til rådighed, og voila - du har et nyt måltid: stegte grøntsagsris! For variation, prøv at tilføje ananas, cashewnødder, røræg (eller tofu for at holde det vegansk) og forskellige saucer og krydderier. Jeg tilføjer altid en dråbe havsalt og frisk limesaft. Stegte ris kan serveres enten som forret eller som tallerken.
Stegte risopskrifter:

Hvis du har en masse rester af ris, er en god måde at vende den helt på med denne vegetariske linsebrødsopskrift - spørg om to fulde kopper rester af ris. Har du nogensinde prøvet et vegetarisk brød? Du behøver ikke bekymre dig, for du kan virkelig ikke gå galt, og denne opskrift har over et dusin positive anmeldelser. Nok er et linser -vegetarbrød ikke ligefrem det samme som kødbrød, men du kan opleve, at du kan lide det meget bedre. Prøve!

Varm en dåse bønner, tilsæt lidt varm sauce og de resterende ris, og du har en hurtig bønne og risburrito! Tilføj enhver bunke burritoer, du har ved hånden, såsom salsa, fløde, guacamole eller måske endda nogle rester af grøntsager. Hvis du foretrækker at følge en opskrift, er der nogle ris- og burritobønnebønner, du kan prøve:
Ris- og mavebønneopskrifter:

Brug den resterende ris til at lave en rissuppe! Åbn en dåse suppe og opvarm den over komfuret, bland de resterende ris og et par ekstra krydderier til et hurtigt hjemmelavet måltid, der passer til hele familien.

Du kan bruge de resterende ris til at lave en glutenfri base & skorpe & quot til en morgenmad quiche, ligesom i vildris quiche opskriften herunder, eller du kan smide resten af ​​risen med æg og andre ingredienser inden bagning. Brug cirka en kop yndlingsris i quichen.

Rispudding er en fantastisk måde at bruge en masse rester af ris på én gang, og alle elsker rispudding, både børn og voksne! Du kan tilføje lidt kanel og muskatnød eller rosiner og tørret frugt til en rispudding til morgenmad. Hvis du har en stor mængde ris tilovers, skal du bruge den. Prøv at gøre den til ørkenris tilovers.

Hvis du kun har en håndfuld ris tilovers, kan du prøve at lave dolmase - fyldte drueblade fra Mellemøsten! Kombiner yndlingsrisen med lidt frisk persille eller andre krydderurter og kog i vand med citronsaft og olivenolie. For ekstraordinære delfiner, drys dem med lidt frisk citronsaft, lige før servering.
Opskrifter på fyldte druer (dolmas):


Video: Rybu už jinak nedělám. Toto je ten nejlepší recept! Chutný TV (Kan 2022).