Nye opskrifter

Den bedste brisket nogensinde med kartofler

Den bedste brisket nogensinde med kartofler


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Forvarm ovnen til 325 grader.

Varm en hollandsk ovn op over en medium flamme og tilsæt lidt olivenolie. Tilsæt brystet på den ene side for at brune, kog i et par minutter og vend derefter til brun på den anden side. (Den ene side vil have meget fedt, og du forsøger at brune de fedtfrie dele, hvis nogen.)

Fjern brystet og sæt til side. Hvis der er for meget smeltet fedt til din smag, skal du fjerne det lidt, inden du fortsætter. Tilsæt løgene og kog, til de er gennemsigtige.

Læg brystet tilbage i fedtsiden opad. Top med gulerødder, selleri, hvidløg, rosmarin, laurbærblade, timian og basilikum.

Det næste trin kan blive rodet, men det er sjovt. Hvis du foretrækker det, skal du bruge en kniv til en renere tilgang. Tag tomaterne ud, 1 for 1, og knus dem med dine hænder (pas på sprøjtning af saft!), Og tilsæt de knuste tomater og deres saft i gryden.

Tilsæt vinen og så meget kylling bouillon som nødvendigt for at dække kødet. Drys rigeligt med salt. Dæk godt til, og sæt gryden i ovnen i 4-5 timer eller længere ved en endnu lavere temperatur.

Du ved, hvornår din bryst er færdig, når du kan skære den med en gaffel. Tag det ud af ovnen og lad det køle lidt af. Tag brystet ud af saften og lad det køle helt af. Når den er afkølet, dækkes den til og afkøles.

Tilsæt imens kartoflerne til saften og kog dem blødt på komfuret, tildækket, over medium flamme, indtil kartoflerne er bløde og kogte.

Stil saften og kartoflerne på køl, indtil de skal serveres.

Når du er klar til at servere, forvarm ovnen til 350 grader. Brug en kniv til at afskære fedtet fra brystet. Skær brystet mod kornet i tynde stykker. Kom de tynde skiver brisket i et ildfast fad og top med de kogte kartofler. Reducer brystsaften lidt for at tykne den, og tilsæt så meget af saften, som du kan passe til kødet og kartoflerne. Dæk bradepanden godt til med kraftig aluminiumsfolie og bag den i ovnen i næsten en time, indtil brystet og kartoflerne er godt opvarmet. Læg på et fad og top med eventuel resterende juice.


Jeg lavede denne opskrift påskevenlig ved hjælp af formalet matzo i stedet for mel. Jeg tog simpelthen en matzo jeg havde fra min matzo pizza og formalet den i foodprocessoren. Du kan også bruge kagemel, som findes i kosher -sektionen i dit supermarked. Hvis du ikke fejrer påske, kan du i stedet bruge mel til alle formål. Til glutenfri fungerer rismel brønde.

Denne bryst serverer omkring otte personer, giv eller tag, afhængigt af størrelsen på din bryst, efter den er trimmet, og hvor sultne alle er! Smagen af ​​denne ret er endnu bedre den næste dag, så den er perfekt til rester. Du kan også fryse den i op til seks måneder.


Opskriftsoversigt

  • 1 (3 pund) oksebryst, trimmet af fedt
  • 1 mellemstort løg, tyndt skåret
  • salt og peber efter smag
  • 1 dåse øl
  • 1 (12 ounce) flaske tomatbaseret chilisauce
  • ¾ kop pakket brunt sukker

Forvarm ovnen til 325 grader F (165 grader C).

Smag brystet til på alle sider med salt og peber, og kom det i et glasfad. Dæk med et lag skiver løg. I en medium skål blandes øl, chilisauce og farin. Hæld over stegen. Dæk fadet tæt med aluminiumsfolie.

Bages i 3 timer i den forvarmede ovn. Fjern aluminiumsfolien, og bag i yderligere 30 minutter. Lad brystet hvile og afkøle lidt, inden det skæres i skiver og vendes tilbage til fadet. Opvarm igen i ovnen med saucen skeet over det skivede kød.


Opskriftsoversigt

  • 1 dåse oksekød bouillon
  • 2 spsk flydende røgsmag (ikke koncentreret) eller efter smag
  • ¼ kop Worcestershire sauce
  • 2 spsk hvidløgssalt
  • 2 spsk løgpulver
  • 1 (5 pund) oksebryst
  • 3 spsk hakket hvidløg på flaske
  • 1 spsk flydende røgsmag (ikke koncentreret) eller efter smag
  • 1 spsk Worcestershire sauce
  • 1 dåse øl
  • 1 løg, skåret i ringe

Pisk oksekød bouillon sammen, 2 spsk flydende røg, 1/4 kop Worcestershire sauce, hvidløgssalt og løgpulver i en skål, og hæld i en genlukkelig plastpose. Tilsæt brystet, pynt med marinaden, pres overskydende luft ud, og forsegl posen. Mariner i køleskabet i 24 timer. Vend posen et par gange for at sikre, at kødet er jævnt marineret.

Forvarm en ovn til 275 grader F (135 grader C). Læg hvidløg, 1 spsk flydende røg og 1 spsk Worcestershire sauce i en 9x13-tommer bageplade. Hæld øllet i.

Fjern brystet fra marinaden, og ryst overskydende af. Læg brystet i bradepanden, og top med løgringe. Dæk fadet tæt med aluminiumsfolie, og kassér den resterende marinade.

Bages i den forvarmede ovn til de er meget møre, cirka 5 timer. Et øjeblikkeligt læst termometer indsat i midten skal aflæse 65 grader C (150 grader F).


9 svar

Som du sagde, har alle deres egen opskrift, og jeg har min, som jeg er delvis til. Jeg vil bare tilføje et forslag, der kan gøre tingene lettere for nogle. I stedet for at stege kødet på en gryde eller bradepande, lægger jeg det under slagtekyllingen på en folieindpakket slagtekyllingepande for lettere oprydning. Det svitser det ganske godt uden at have den ekstra oprydning af komfuret og gryden.

Jeg ville også have efterladt lidt mere fedt på den fede side af brystet. Det tilføjer en enorm mængde smag. Hvis du laver brystet dagen før, og hvis du køler det natten over, vil alt fedtet størkne i et fast stykke på toppen og let fjernes, før du genopvarmer det til servering. På denne måde får du fordel af smagen uden noget af fedtet i maden. Det fedt, der er tilbage på kødet, kan skæres af, inden det skæres i skiver.

Gode ​​forslag! Jeg har prøvet at forsegle fugtigheden i kødet med ovnen, men jeg synes, det er sværere at kontrollere og kræver, at man ser kødet gennem ovnlågen som en høg. Men som du sagde, alle har deres egen måde.

Hvad angår fedt ….. desto mere sjovt, ikke sandt ?!

Din mor, mig stiger ikke altid kødet, hvis det er en virkelig stor bryst, forvarmer jeg ovnen til 450 grader og slår det i i 30 minutter. Derefter reducerer jeg ovnen til 325 i de næste 4-6 timer. Du kan skrue ned til 275 og lade det koge over natten, så det vil være klar om morgenen. 7-8 timer senere. Elsker dig mor

Tak mor! Bare for at bekræfte, om det er et stort bryst, siger du, at du sætter det i ovnen ved 450 med saucer, grøntsager osv. Og bare starter tilberedningsprocessen, som jeg har skitseret?

[…] Oksekødspande med gulerødder. Det var i orden ….men jeg ’m var forudindtaget i forhold til min egen brisketopskrift. […]

[…] Hvad er så specielt ved denne kugel, og hvorfor har den altid en cameo ved enhver mindeværdig lejlighed? For det er bare så fantastisk! Den kan serveres varm eller kold og kan tilberedes på forhånd, indtil du er klar til at servere. Det er også let at transportere. Det er sødt, men ikke for sødt, som en østeuropæisk ostedansk, takket være den syrlige creme fraiche og syrlige citrusblødte rosiner indeni, hvilket gør det til den perfekte ret at parre med en "let" bagel og schmear -buffet eller tunge oksekødsbrød med bonanza . […]

[…] kartofler i honningglasur. Som en person, der er stolt over at tilberede en gennemsnitlig bryst (tjek min brystopskrift her), er jeg nødt til at give Maito kudos for deres. Maito kogte deres bryst perfekt. Det var fugtigt og […]

[…] Hvad er så specielt ved denne kugel, og hvorfor har den altid en cameo ved enhver mindeværdig lejlighed? For det er bare så fantastisk! Den kan serveres varm eller kold og kan tilberedes på forhånd, indtil du er klar til at servere. Det er også let at transportere. Det er sødt, men ikke for sødt, som en østeuropæisk ostedansk, takket være den syrlige creme fraiche og syrlige citrusblødte rosiner indeni, hvilket gør det til den perfekte ret at parre med en "let" bagel og schmear -buffet eller tunge oksekødsbrød med bonanza . […]

[…] Hun har en samling sederplader, der hver især skal installeres, men slagteren har aldrig nok skaftben på lager. Hun arvede tre matchende sæt af sin mors sølvtøj, som i kombination med serveringsfade og redskaber er som 74 timers polering. Lad os ikke glemme, at hun laver 200 matzah -bolde på forhånd, og kyllingesuppen er altid lavet fra bunden. For at guilden liljen insisterer mine brødre og jeg på, at hun går igennem den ekstra besvær med at lave to slags bryst: måden vores stedmor voksede op med en klar jus og løg, og den østeuropæiske måde, der er tomatbaseret, bruger Liptons løg suppeblanding og bages med kartofler og gulerødder - også kendt som den "rigtige måde". […]


4. Skallede kartofler

Hvem elsker ikke kartofler, har jeg ret? Sandt nok, uanset hvordan du laver spuds, får de et sikkert ildshit hos enhver mængde.

Men ved du, hvad der smager mest forbløffende med bryst? Skallede kartofler! Bortset fra de tyndtskårne kartofler er det en cremet, osteagtig, smøragtig og røgfyldt smag, der gør dem til et snit over resten.

For at få den signaturede kartoffelskæring, skal du & rsquoll skære dem i tynde runder på 1/8 tommer. Selvom du kan gøre dette manuelt, er det meget bedre, hvis du har en hugget gadget, som en mandolin, for at sikre ensartede snit.


SÅDAN TILBEREDES EN BRISKET I OVNEN

Du finder den fulde liste over ingredienser, instruktioner og ernæringsopdeling i opskriftskortet herunder. Her er nogle trin, der viser dig, hvordan du tilbereder og tilbereder et bryst i ovnen. Begynd med at fjerne brystet fra køleskabet for at bringe det til stuetemperatur (hvis du planlægger at tilberede det med det samme).

Brisket gnidning

Det første, jeg gør, er at forberede den krydrede brystknud. For at være ærlig kan du bruge de krydderier, du har ved hånden. Selv bare salt og peber virker. Jeg gik med et par af mine favoritter som røget paprika, løg og hvidløgspulver og spidskommen. Bland det med salt og læg det til side.

Hvordan beskæres en bryst?

Som jeg nævnte ovenfor, kommer brystet med et lag fedt på toppen (normalt). Jeg kan godt lide at trimme nogle af de tykkere dele af, jeg skærer bare det øverste lag af fedtet af. Men jeg lader stadig meget af fedtet til for at smage kødet og holde det fugtigt, mens det tilberedes. Du kan lade alt fedtet være på, da det smelter ned under stegning. Jeg synes, at for meget fedt ville ende i min bouillon, og saucen kan blive lidt fedtet, men det er en personlig præference.

Gnid derefter brystet med krydderugnidningen jævnt på alle sider. På dette tidspunkt kan du opbevare brystet i køleskabet natten over for at tilsætte alle disse krydderier, eller du kan komme i gang med at lave mad.

Trin 1. Forvarm ovnen til 170 C/ 375 F.

Trin 3. Steg brystet på begge sider. Du kan gøre dette i en bradepande eller direkte i ovnbakken over medium varme på komfuret. Jeg tilsætter lidt olie først og koger i 1-2 minutter på hver side.

Trin 3. Forbered ingredienserne til bouillonen i mellemtiden. Fjern brystet og hæld bouillon i for at deglasere bunden af ​​gryden. Sluk for komfuret. Rør hvidløg, løg, Worcestershire sauce, balsamico og Tamari sojasovs (eller kokosaminoer) i. Dette vil være vores braising bouillon, der bliver til en sauce/reduktion.

Trin 4. Læg brystet oven på løgene (fedtet låg opad!) Og læg det i bouillonen. Dæk hele bakken tæt med folie og stil den i ovnen i cirka 3 timer i alt.

Trin 5. Du skal kontrollere brystet efter hver time. Fjern bakken forsigtigt, og løft folien af. Brug en ske til at røre bouillonen rundt og til at baste brystet med et par spiseskefulde væske. Efter den anden time vil du se, at kødet begynder at brune og bouillonen reduceres til en tykkere sauce. Hæld også nogle af løg og hvidløgsstykker oven på kødet, når du rister med saucen.

I den sidste times madlavning kan jeg lide at tjekke det to gange (hvert 30. minut), fordi det er her, saucen nogle gange kan reducere for meget på den ene side af gryden (sig den varmere del af din ovn). Hvis det ser ud til at saucen tykner og begynder at se for klistret ud, tilsæt lidt mere bouillon eller vand og rør rundt. Du vil undgå at brænde reduktionen!

Efter 3 timer skal du slukke for ovnen og lade brystet hvile i 10-15 minutter. Du kan også fjerne bakken og lade den hvile lidt under folie. Derefter overføres brystet til et skærebræt og skæres i de skiver, du gerne vil have. Kom alt det smukke, karamelliserede reduktionsglas og løg ovenpå.


Den bedste brisket nogensinde

(13 stemmer)

Du skal være logget ind for at tilføje en privat note. Login | Tilmeld

Mine noter

Vi tilføjer opskriften til din opskriftsboks.

Dette blev føjet til din opskriftsboks.

Du skal være logget ind for at tilføje en opskrift. Login | Tilmeld

Del denne opskrift

Når vi siger, at dette er den bedste brisket nogensinde, er vi sikre på, at du er enig. Det er vores hidtil mest efterspurgte opskrift på oksekød, hvilket betyder, at lækkerheden er lige om hjørnet, når du tilbereder denne!

Hvad du skal bruge

  • 1 (4- til 5-pund) oksekødsbryst
  • 1 (28 ounce) kan knuse tomater
  • 1 (fra en 2-ounce æske) kuvert løgsuppe blanding
  • 2 spsk balsamico
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1/2 tsk sort peber

Hvad skal man gøre

  1. Forvarm ovnen til 350 grader F. Coat en bradepande med madlavningsspray. Læg brystet i bradepande.
  2. I en stor skål kombineres de resterende ingredienser. Hæld det over brystet, dæk det til med aluminiumsfolie, og bag det i cirka 3 timer, eller indtil kødet er mørt. Skær brisket på tværs af korn og server med pandepande.

Hvis du vil lave dette på forhånd, skal du bare lægge det skivede bryst i gryden med dryp, dække det og opbevare det på køl. Opvarm det i ovnen inden servering.

Del denne opskrift

Bedømmelser og kommentarer

Tak for din kommentar. Glem ikke at dele!

Elskede dette. Brugte konvektionsdelen af ​​min ovn. Næste gang ville jeg bruge almindelig ovn. Da jeg kun var to af os, brugte jeg et mindre stykke kød. Jeg har bestemt over-tilberedt det, men det var stadig virkelig godt!

Det var godt og ret mørt, men lidt for "tomat" til min smag. Og, ja, det ville fungere perfekt i en crock pot.

Jeg prøvede proceduren for at forstørre printet, og det fungerede ikke for mig. Det er egentlig ikke noget problem. Jeg undrer mig bare over, hvad jeg gjorde forkert. Jeg er stadig ny for alt dette.

Ville dette også fungere i en slow cooker? Jeg ved, at den ikke bliver brun som i ovnen, men hvad nu hvis jeg skulle brun den i en gryde, før jeg satte den i slow cookeren?

og hvis jeg skulle lave det i slow cookeren, ville det være mere mørt, eller spilder jeg bare min tid?

Brun den første for at forsegle, tilsæt bruningsjuice til komfuret. måske har foldet den til at passe komfur git en bryst lille nok 2 pasform.

Det kan du bestemt. den bedste ting at gøre er at kigge efter tilberedningstider til langsomt komfur oksebryst og bruge denne opskrift til resten.

Faktisk vises den som en "Gem opskrift" -knap på min skærm.

Eris, alt hvad du skal gøre er at klikke på knappen "Tilføj" i linjen lige under opskriftstitlen. Du skal dog være logget ind for at gemme opskrifter. Hvis du ikke har gjort det, skal du klikke på knappen "Tilføj", og det vil bringe dig til en skærm, hvor du kan gøre det. Håber dette hjælper!

Jeg vil så meget gerne "Tilføj IT" i opskriftssamlingen..For mit liv kan jeg ikke finde knappen "Tilføj IT". Jeg er så ked af at have ondt, men jeg vil beholde mange af disse fantastiske opskrifter. tak. Eris Beard, [email protected]

Sørg for, at du er logget ind på din konto, eller opret en konto for at starte en modtagesamling

Rapportér upassende kommentar

Er du sikker på, at du vil rapportere denne kommentar? Det vil blive markeret for vores moderatorer til at handle.


Bryst med grøntsager og balsamico i en trykkoger

Hvis du synes, at brystet altid er tørt og trådigt, så tænk igen. Denne bryst er fremstillet i trykkogeren og er gaffelmør og saftig som muligt, og den er super nem at lave. Bare kombiner alle ingredienserne i trykkogeren, og kog det i en time. Denne brystopskrift indeholder en smagfuld jus eller sauce, der tilsættes den bløde tangens af balsamico. Kartofler, gulerødder og perleløg koges lige i gryden med brystet til et færdigt tilbehør. Server denne opskrift på trykkogebryst med grøntsager og balsamico jus med polenta, kartoffelmos eller et sprødt brød til at suge saucen op.

Hvis denne opskrift inspirerer dig til at bruge din trykkoger oftere, kan du prøve den på trykkoger artiskokker. Chancerne er store, at du opdager, at trykkogning er hurtig, let og praktisk.

Nødvendigt madlavningsudstyr: Mellem eller stor trykkoger (en til prøve: WMF Perfect Plus trykkoger), kokkekniv, skærebræt, grøntsagsskræller, flydende målebæger, måleske


9 rester af oksekødsbrisketopskrifter

Efter at have røget en brisket, uanset hvor læbende smagende den var, er der næsten altid rester. En bryst giver meget kød.

Hvis du leder efter nogle ideer til, hvordan du bruger din restebryst, så tjek denne liste med 9 gode ideer til at få munden til at vande (igen).

1) Brisket grillet ostesandwich (du behøver ikke en eftermiddagssnack, hvis du har dette til frokost)

Tænk på alle de allerbedste komfortfødevarer. Cremet, smeltet ost måske? Hvad med varmt sprødt brød, let ristet? Og glem ikke saftigt, smagfuldt oksekød, røget til perfektion. Kan du forestille dig alle disse ting kombineret til en?

Velkommen til brisket grillet ostesandwich.

Efter alt det arbejde, du har lagt i at ryge den lækre bryst, er det rart at lave noget virkelig let den næste dag.

Du behøver kun to eller tre skiver bryst til at lave denne særlige sandwich, og du kan få dette varme, mættende måltid klar på cirka 15 minutter.

Ingredienser:

  • 8 skiver italiensk brød eller Texas toast
  • smør
  • 1 kop hakket revet cheddarost
  • 1 kop hakket strimlet Monterey Jack ost
  • 2-3 skiver rester af bryst, revet

Du finder opskriften på brisket grillet ostesandwich her.

2) Morgenmad Brisket Hash

Denne hash er ikke kun en lækker måde at bruge din rest af bryst på, den er også fyldt med protein. Hvis du har lyst til en doven morgen, vil dette måltid sandsynligvis dække dig til både morgenmad og frokost.

Dette måltid stammer oprindeligt fra Irland, og der er bestemt ikke noget mere trøstende på en frisk morgen end duften af ​​bryst, peberfrugt, løg og hvidløg, der syder væk i gryden.

Ingredienserne i denne ret er let tilgængelige, og hvis du kan tilberede dig selv et godt bryst, er det let at piske denne morgenmadshash op.

Ingredienser:

  • 2 kopper oksekødsbryst, kogt og strimlet
  • 2 kopper hashbrune kartofler, kogte
  • 3 æg
  • 1/2 kop grøn paprika, i tern
  • 1/2 kop rød paprika, skåret i tern
  • 1/2 kop gul løg, i tern
  • 3 spsk rapsolie
  • 1 fed hvidløg, hakket
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. peber

Tag opskriften her, og ring til alle dine venner for en lækker, doven søndagsmorgenmad.

3) Fire Quesadillas med morgenmad (du kan få dem klar på 20 minutter!)

Hvis grillen sidste nat efterlod dine skabe lidt nøgne, er der intet at frygte. Disse quesadillas til morgenmad kræver kun 4 ingredienser, og selv de kan forhandles.

For eksempel, hvis du har noget andet kød tilbage, som du vil bruge, vil det også smage fantastisk.

På samme måde er det ligegyldigt, hvilken sauce du har flydende rundt, så længe du har nok til generøst at belægge det kød, så er alt godt.

Bortset fra det er alt hvad du behøver, lidt ost og tortillaer, og du er god til at gå.

Ingredienser:

  • 12 tortillas i burritostørrelse
  • 1-2 lbs bryst
  • 1-2 kopper BBQ sauce
  • 16 oz strimlet Colby Jack ost
  • Madlavningsspray

Tjek opskriften her og leg med den i henhold til, hvad der er i dine skabe.

4) Smoked Brisket Shepherd’s Pie med Jalapeno Cheddar Mos kartofler

Bare ved at læse dets navn kan du se, at dette er en ordentlig opskrift i sig selv. Hvis du finder dig selv nødt til at underholde ryg mod ryg, så har denne klar.

Med tilsætning af gulerødder, broccoli, ærter osv. Er der en rimelig portion grøntsager i denne ret. Nu går jeg ikke så langt som til at sige, at det falder ind under kategorien "helsekost", men "solid" ville være en rimelig beskrivelse.

Jalapeno cheddarmosen er også et godt twist på en klassisk moset taters.

Ingredienser:

  • 2 pund hakket røget bryst
  • 3 gulerødder, skåret eller hakket jævnt
  • 1 hoved Broccoli, skåret i små buketter
  • 2 kopper frosne blandede grøntsager, majs, ærter osv
  • 1 rødt eller sødt løg, hakket
  • 2 spsk smør
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 ½ kop oksekødsbouillon
  • 3-4 spsk mel
  • 2 pund baby røde kartofler, i kvarte
  • 1 ½ kopper revet cheddarost
  • 1 jalapeno fint hakket, frø fjernet for mindre varme
  • 4 spsk smør, skåret i tern
  • ½ kop creme fraiche
  • ¼ kop flødeskum eller halv og halv
  • 3 fed hvidløg, hakket
  • Salt og peber efter smag

Planlægger du en stor weekend med underholdende? Gå derefter ned og tag din bryst, og mens den ryger, kan du tjekke opskriften på tærte med brisket hyrde ’s her.

5) Beef Brisket Street Tacos

Tacos er det perfekte måltid, hvis du vil have noget, der fylder dig, men ikke vil efterlade dig med (flere) rester. Lav lige så meget, som du vil, og spis det, når du føler dig grim.

Denne opskrift kræver syltede løg. Selvfølgelig kan du få fat i dem lige fra butikshylden, men for dem, der elsker lidt DIY, er opskriften på syltning af løgene inkluderet i opskriften på tacos.

Bortset fra at stege brystet og piske avocado -flødesovs op (hvilket lyder fantastisk) er der ikke meget andet at gøre end at varme tortillaerne op og derefter bunke disse ingredienser på.

Ingredienser:

  • olivenolie
  • 2 kopper rester af bryst eller gryderist (klik på linket i indlægget for brystopskriften)
  • ½ kop hakkede grønne chili
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • ⅛ tsk Cheyenne peber
  • 1 tsk mexicansk oregano
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber

6) Brisket Stroganoff (ultimativ komfortmad på 30 minutter)

Omtalen af ​​oksekød stroganoff (eller brisket stroganoff, i dette tilfælde) tænker på ordene cremet, kødfuld og smøragtig.

Pile det på pasta, eller mos, og du er i gang med en rigtig godbid.

Generelt er ingredienserne i denne ret dem, du typisk ville have ved hånden, men du vil måske kontrollere, at du har noget Chianti, da det er påkrævet sammen med worcestershire -sauce at deglasere gryden.

Ingredienser:

  • 2 spsk usaltet smør
  • 1 kop løg, i tern
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • 1 1/4 tsk kosher salt
  • 2 spsk tomatpuré
  • 2 spsk worcestershire sauce
  • 1 1/2 kopper Chianti
  • 2 1/2 kopper hakket røget bryst, klik her for opskrift
  • 3/4 kop creme fraiche (stuetemperatur)
  • kogte ægnudler (eller din yndlingspasta)
  • frisk persille, hakket (til topping)

Se opskriften her.

7) Rester Cottage Pie

Denne klassiske cottage pie -opskrift fungerer ikke kun smukt med bryst, men også med rester af lam, kylling eller endda det hakkede oksekød, du skal optø og bruge, før det udløber.

Virkelig, men vi er hovedsageligt interesserede i at lave den med rester af bryst, da smagen er pakket i brystet, sammen med den let makulerbare tekstur af kødet efter rygning, gør det til en fornøjelse at lave mad med.

Ingredienser:

  • 3 kopper kogt rester af oksekødspande eller stegt, strimlet og hakket
  • 3 kopper kartoffelmos (tilovers eller købt i butik)
  • 1 kop frosne grøntsager
  • 1 spsk olivenolie
  • 1/2 løg, hakket
  • 1 kop svampe, hakket
  • 2 spsk smør
  • 2 spsk mel
  • 1 kop oksekødsbouillon
  • 1/2 kop revet cheddarost

Hvis du leder efter et hurtigt, mættende og velsmagende måltid midt i ugen, som alle vil nyde, kan du tjekke opskriften her og trække den resterende bryst ud, klar til brug.

8) Smoked Beef Brisket Chilli (ekspert parret med den perfekte vin – hvis du er tør for øl)

Dette er mere end bare en velsmagende chili, det er en prisvindende chili! Så forbered dig på noget særligt, når du serverer denne.

Denne opskrift afspejler de røgfyldte smag, du kan forvente af et bryst, med tilsætning af bacon og chipotle -sauce, der giver denne chili en virkelig karakteristisk smagsprofil.

Der er en hel del krydderi i denne opskrift. Hvis du ikke er fan af for meget varme, kan du i første omgang måske holde lidt tilbage og tilføje flere krydderier undervejs. Når du har kogt denne et par gange, finder du det søde sted.

Du finder opskriften her. Hvis du føler dig ekstra fancy, skal du rulle ned forbi chili -opskriften for at finde den perfekte vin til at ledsage den.

9) Søde og krydrede brisketbagte bønner

Genskab bagte bønner med tilsætning af krydderier, saucer og selvfølgelig rester af bryst.

Langt fra en nødmiddag på toast vil disse bagte bønner kunne stjæle showet, næste gang du har en familiemiddag.

Det eneste du skal gøre er at hakke nogle ekstra grøntsager op til varme og smag, presse nogle saucer i for rigdom og en lille smule sødt og selvfølgelig tilføje brystet til at stege dem lige op.

Lad dem boble i omkring 45 minutter, og du har en helt forbløffende tilbehør +#8211 eller et måltid. Op til dig.

ingredienser:

  • 3 1/2 kopper tilberedte bagte bønner eller 1 28-ounce dåse
  • 1 medium løg hakket
  • 1/2 spsk stenmalet sennep
  • 1/4 kop melasse
  • 1 pund røget bryst hakket
  • 3 spsk ketchup
  • 1 peberfrugt frøet og hakket
  • 2 jalapeno peberfrugter frøet og hakket
  • salt og peber

Pakker det ind

Der er så meget mere, du kan gøre med rester af brystet end at smage det på en sandwich (selvom det også er lækkert).

Følg disse opskrifter til punkt og prikke, eller brug dem simpelthen som lidt inspiration, næste gang du bliver velsignet med rester af bryst.

Hvis dette indlæg har inspireret dig til at lave en brisket, har vi nogle gode guider til at hjælpe:

At købe god bryst fra din lokale slagter er altid en god idé, men ikke alle har adgang til en god slagter.

Vi anbefaler den amerikanske Wagyu fra online slagter Snake River Farms.

Vi håber, at du fandt denne artikel nyttig. Har du andre gode idéer til rester af brisket? Lad os vide det i kommentarfeltet herunder. Og hvis du kan lide vores liste, så sørg for at dele den!

Holy Grail Steak Co anmeldelse: Sjælden & Dyrt bøf leveret:

Det var kun et par år siden, at du skulle bestille en flyrejse til Japan for at få en forsmag på autentisk Kobe -oksekød. At

11 påske -grillopskrifter

For de fleste betyder påsken begyndelsen på foråret. For os betyder det, at grillsæsonen endelig er over os. Store familiesammenkomster er en stor


Se videoen: Wagyu Brisket (Kan 2022).