Nye opskrifter

Ris med mælk og æbler med karamel

Ris med mælk og æbler med karamel


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

lad risene stå i varmt vand i cirka 30 minutter. Bring mælken i kog, når den begynder at skumme, tilsæt de afdryppede ris. Lad det koge, indtil du får en budding. Tilsæt sukker og vaniljesukker.

Imens rengøres æblerne, skæres i skiver og dækkes med sukker og vaniljesukker. I en lille bakke tilsættes en halv spiseskefuld smør og æblerne sættes i ovnen, indtil de er karamelliserede.

Til sidst tilføjer vi kanel. Du kan bruge karamelsirup som den til is eller laves af dig selv på denne måde: 250 gr sukker smeltes i en teflonpande med 2-3 spsk vand, når det bliver sirup, tilsæt 200 ml fløde til flødeskum og tyg til det er glat . 50 gr smør.


Ris med æbler

Kom mælken i kog, og når det begynder at koge tilsættes sukker, ris og vaniljesukker. Kog ved svag varme, indtil mælken er reduceret, og risene er kogte. Prøv at røre ganske ofte, for når den er klar, begynder den at klæbe til bunden af ​​gryden. Lad afkøle.

Vi renser æblerne, skærer dem i ikke meget små stykker og koger dem sammen med vand og sukker. Når de er kogte, tages de ud, lad væsken koge i 1 minut og tilsæt derefter syltetøj og romessensen. Rør rundt og lad det koge i yderligere et minut.

Arranger risene i form af en krone, læg æblerne i midten og hæld den varme sirup over risene.

Jeg tog opskriften med ændringer fra en stykke bog skrevet af Didi Balmez.

For daglige opskriftsanbefalinger kan du også finde mig på Facebook -siden, på Youtube, på Pinterest og på Instagram. Jeg inviterer dig til at like, abonnere og følge. Gruppen Let's cook with Amalia venter også på dig til udveksling af opskrifter og oplevelser i køkkenet.


Hvordan tilbereder jeg opskriften på ris med mælk?

Kom de vaskede ris i gryden og tilsæt vand, lidt salt, som du tager med to fingre. Lad alt koge, indtil alt vandet er absorberet.

Rør forsigtigt af og til, så det ikke klistrer. Det tager cirka 5 minutter.

Tilsæt mælken og lad det koge. Du kan tilføje en citronskal eller en appelsinskal eller et stykke anis.

Når det begynder at koge, reduceres varmen, vi skal lade det koge på denne måde i 5 minutter.

Stor opmærksomhed, vi risikerer at brænde mælken meget hurtigt, så vi blander ofte og efterlader ilden meget lav.

Tilsæt creme fraiche, sukker og vanilje, bland alt og bring det i kog.

Når det koger, sluk for varmen, læg låg på og lad alt afkøle på denne måde i 15 minutter.

Til sidst drysser vi lidt malet kanel, og det er klar.

Tips fra Gina Bradea

-enhver form for ris er god, men hvis du bruger Basmatiris, bliver smagen mere speciel

- cremen skal være meget fed, med over 30% fedt

-de fra udlandet kan bruge mascarpone i stedet for creme fraiche

Præsentation og servering til ris med mælk opskrift

lækker mælk med ris kom i skåle, kan du drysse kanel eller revet chokolade ovenpå, eller læg forskellige påfyldninger af frugt, karamel, marmelade, marmelade, frisk frugt eller compote & hellip

God, billig, let at lave, så det er den ideelle dessert & # 128578

Du kan se videoopskriften herunder & # 128578

Opskrifter med Gina Bradea & raquo Sweets opskrifter & raquo Risopskrift med cremet og aromatiseret mælk, barndomsopskrift


MÆLK MED RIS

Fra tid til anden husker jeg stadig slik fra min barndom, og jeg forbereder nogle af dem selv nu, som min mor lavede dem. En af mine yndlings desserter var mælk med ris.Vi spiser det med kanel, forskellige syltetøj eller endda simpelt, det var så godt og cremet, at jeg aldrig vil glemme dets smag.

  • 150 g rundkornet ris
  • 1 l mælk
  • 3-4 spiseskefulde sukker
  • en teskefuld vaniljeekstrakt / essens (eller vaniljesukker)
  • en knivspids salt

Fremstillingsmetode mælk med ris

Kog mælken, og når den koger tilsættes ris, vanilje, sukker og en knivspids salt. Kog til risen er kogt, kornet skal være blødt og sammensætningen er blevet homogen og cremet. Rør hele tiden for ikke at klistre. Jævn hvis det ser flydende ud, vil det efter afkøling få en perfekt konsistens.

Du kan også smage til med citrusskal, rom, vaniljestang, kanelstang, stjerneanis & # 8230

Det kan spises med malet kanel, forskellige syltetøj, karamelsauce,chokoladesauce , frugt efter eget valg. God fornøjelse!

Og semulje med mælk (klik for opskrift) Jeg kunne virkelig godt lide det, så opskriften mangler ikke på bloggen.

Hvis du befinder dig i smagen af ​​opskrifterne på denne blog, venter jeg på dig hver dag facebook side. Du finder der lagt mange opskrifter, nye ideer og diskussioner med interesserede.

* Du kan også tilmelde dig Opskrifter gruppe af alle slags. Der vil du kunne uploade dine fotos med afprøvede retter fra denne blog. Vi vil kunne diskutere menuer, madopskrifter og meget mere. Jeg opfordrer dig dog til at følge gruppens regler!

Du kan også følge os på Instagram og Pinterest, med samme navn "Alle opskrifter".


Ris med mælk og karameliserede æbler med kanelsmør

Denne cremede ris tager mig tilbage i tiden til min mors eller mormors køkken. Jeg husker, at der fra efterår til begyndelsen af ​​sommeren ikke var en uge til ikke at have denne ris med cremet pate og karamelliserede æbler med smør og kanel mindst to gange til morgenmad eller dessert.
Bedstemor var specialist i rispudding, og for det meste ville hun finde os om morgenen med en sund portion. Han lagde den på komfuret og gav den ikke den store betydning. Og så længe han arbejdede om morgenen med at varme vandet til dyrene, omrørte han det af og til, så det ikke blev fanget. Han lavede den ofte med marmelade eller simpelthen med kanel eller kakao.
Da han havde mere tid, lavede han det med karameliserede æbler, som han lagde med et stykke smør og lidt sukker i en bakke i komfuret, indtil de karamelliserede.
Morgenmad eller dessert er klar på bare 30 minutter og vil helt sikkert minde dig om din barndom.

Ingredienser til rispudding:

300 g rundkornet ris
500 ml vand
1,2 l fedmælk
100 g sukker
En knivspids salt

Ingredienser til karameliserede æbler:

1 kg grønne æbler
150 g sukker
100 g smør
En knivspids salt
1 spsk malet kanel

Sådan tilberedes ris med mælk:

Bring vandet i kog med en knivspids salt, og når det koger, tilsættes de vaskede ris i et enkelt vand. Rør rundt, indtil det begynder at koge, reducer derefter varmen til lav og rør af og til. Vi sætter også mælken til opvarmning.
Når risen har absorberet alt vandet, tilsættes den varme mælk og lad det simre under omrøring hvert 2-3 minut for at få det til at sne.

Forberedelse til karameliserede æbler med int og kanel:

Skræl æblerne og skær dem i terninger på 1/1 cm.
Kom smør, pulver og sukker på en ild i en gryde, indtil det begynder at karamellisere lidt. Tilsæt æbler, kanel og sæt ild til havet, og når alt sukkeret er smeltet og saucen har dannet sig, tages det af varmen.

Kom risene i skålen, og top med de karamelliserede æbler med smør og sauce. Server varmt, men det går perfekt og koldt.

Det handler om det, enkelt og klar på 30 minutter, en velsmagende eller sund dessert eller morgenmad. Nu forlader jeg dig, og jeg ønsker dig godt arbejde og god appetit!


Risene, godt skyllet i koldt vand, koges i tre dele vand. Bring det i kog, indtil det er fugtet, og sug alt vandet op. Tilsæt kokosmælk, kokosflager, en knivspids salt og sukker efter smag og lad det koge, indtil det absorberer kokosmælken og bliver til en tyk budding.

Til glasuren karameliseres sukkeret, indtil det bliver gult, under konstant omrøring for at undgå, at det brænder på. Tilsæt saften fra to appelsiner og lad karamelsaucen simre, indtil den når en konsistens som bi -honning.

Risene med kokosmælk skæres i glasskåle, afkøles let og glaseres med karamel med appelsinsmag. Til dekoration skæres tre appelsiner i skiver. Læg skiverne på bagepapir og dehydrer i ovnen ved 150 grader.


INGREDIENSER

  • Til tilberedning af ris:
  • 300 g storkornet ris
  • 200 ml vand
  • 700 ml mælk
  • 1 knivspids salt
  • 2 kanelstænger
  • 50 g florsukker
  • 20 g vaniljesukker
  • Til græskar mousse med karamel:
  • 250 g græskarpai, revet
  • 20 g vaniljesukker
  • 100 g kondenseret karamel
  • 250 g mascarpone
  • 1 knivspids salt

Portioner: 4 Forberedelsestid: mindre end 30 minutter


Lad risene trække i vand i en time, kog derefter i mælk og sød efter smag (2-3 spsk sukker). Tilsæt vaniljeessens eller revet citronskal, derefter de to æggeblommer og de piskede æggehvider med en knivspids salt. Rør forsigtigt.

Riv to store æbler og steg dem i margarine med 2 spsk sukker og en teskefuld kanel. Karameliser en halv kop sukker og beklæd buddingskålen med den.

Lad skålen køle lidt af og hærde sukkeret, hvorefter vi begynder at lægge halvdelen af ​​rissammensætningen, de hærdede æbler, den anden halvdel af risene, og læg æbleskiverne pænt ovenpå. Drys vaniljesukker og kanelpulver over dem. Bages i 20-30 minutter i et vandbad.

Risbudding med æbler kan serveres både varmt og koldt. Kilden til denne opskrift er den kulinariske blog: truedelights Andre anbefalede opskrifter:


Ris med mælk, frugt og karamel er en lækker dessert, der også er meget velegnet til børn. Til denne opskrift på mælkeris kan du bruge enhver form for frugt, du kan lide eller er sæsonbestemt.

Start først andre tilberedninger, vask risene godt og kog dem derefter i mælk. Tilsæt sukker efter smag og tilsæt vaniljeessens eller kernen i en vaniljestang.

Vaskede og rensede frugter skæres i stykker. I en gryde smeltes 2 spsk sukker, hvortil smørret og derefter frugten tilsættes. Lad det stå på bålet i et par minutter mere, tilsæt derefter vaniljeessens og kanel.

Ris med mælk, frugt og karamel serveres varmt eller koldt, i kopper eller små skåle.
Kilden til denne opskrift er den kulinariske blog Truedelights.


Ingredienser Risbudding & # 8211 den enkleste opskrift

  • 200 gram rundkornet ris (eller målt med en 250 ml kop, dette volumen inkluderer 200 gram)
  • 250 ml. vandet
  • 750 ml. mælk med 3,5% fedt
  • 80-100 gram sukker
  • 1 generøst saltpulver
  • 1 spsk naturlig vaniljeekstrakt eller 1 pose vaniljesukker eller 1 vaniljestang (valgfri og / eller revet citronskal kan bruges)
  • valgfri: syltetøj, kanel, kakao, forskellige sirupper eller endda frisk frugt til servering

Ris med mælk & # 8211 videoopskrift

Trin-for-trin forberedelsesmetode og # 8211 tekst, der kan udskrives

1. Kom risene i en sigte, skyl under rindende koldt vand og afdryp godt.

2. I en gryde med en tykkere bund sættes vand, ris og salt på ilden. Kog ved middel varme, indtil risene er fuldstændigt absorberet af vandet. Vand er vigtigt for at begynde at koge ris med mælk, og i den sidste forberedelse vil mælken slet ikke føles fortyndet. Kogt direkte i mælk, lactose, som er et sukker, vil virke på stivelsen i risene, og resultatet vil være en rispudding, hvor kornene bliver meget stærkere.

3. Hæld mælken i og bring risene tilbage i kog. Reducer varmen til lav, og fortsæt med at lave mad ved svag varme, omrør ofte, fordi risene har tendens til at klæbe til bunden af ​​gryden.

4. Afhængig af den anvendte ris kan tilberedning tage 10-15 minutter. Når risene er svulmet godt op, tilsættes sukker og vanilje. Fortsæt med at koge, indtil risene er bløde, men stadig beholder en let sprød kerne.

5. Sluk for varmen, og dæk risengrøden til med låg. Lad risene hvile i 15 minutter før portionering, i hvilket tidsrum vil den absorbere mere af væsken og blive cremet. For en cremet ris skal den dog stadig være flydende på portioneringstidspunktet. Ellers, efter at det er afkølet, vil det være hårdt som en polenta, og ingen vil kunne lide det.

6. Denne rispudding serveres i kopper, glas, skåle osv. Pynt efter ønske med marmelade, sirup, kakaopulver, revet chokolade eller kanel.


Video: Воздушная яблочная БЕЛЕВСКАЯ ПАСТИЛА! (Kan 2022).