Nye opskrifter

Ahornglaseret Sonoma-and

Ahornglaseret Sonoma-and


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Til den konserverede citronrelish tilsættes den konserverede citron, 1/2 hakket skalotteløg og 1/2 af purløg i en lille skål med 2 ounce olivenolie og blandes sammen. Smag til med salt og peber.

Forvarm ovnen til 325 grader.

Gnid and over det hele med 1 tsk olivenolie og smag til med salt og peber efter smag. Læg timianbunden inde i hulrummet og smag til med salt og peber. Steg anden i en stor sauterpande, til den er gyldenbrun, cirka 5 minutter, og læg den derefter på en rist. Med en wienerbrush pensel "maler" du anden med ahornsirup. Kog and i ovnen, indtil den når en indre temperatur på 145 grader. Mens anden steger, skal du begynde at forberede de resterende varer. Når anden er ristet, skal du holde den i et varmt område.

Til squashgastrique lægges squashen i en mellemstor gryde med sukker og eddike, dækkes til med vand og tilsættes krydderier. Lad det simre i 15 minutter, eller indtil squashen er mør. Fjern det fra vandet og purér ved hjælp af noget af syltevæsken, puréen skal være tyk, ikke for tynd. Reservér varmt.

Tilsæt smør, resterende skalotteløg og kastanjer i en stor sauterpande ved middel varme. Smag til med salt og peber og svits til gyldenbrun; tilsæt strømmene og kog i yderligere 2 minutter. Juster krydderierne og tilsæt den resterende purløg. Reservér varmt.

Nu hvor alle komponenterne er færdige, og anden er ristet, begynder du med at skære anden. Fjern låret og brystet; skær hver i 4-5 stykker. På en stor forvarmet tallerken laves en "swoosh" af squash-gastrique, og derefter placeres en kugle af kastanjekompotten i midten. Anret andebryst og lår omkring kompotten, gentag for de resterende retter. Sidste trin er at dryppe den konserverede citronvinaigrette rundt om tallerkenen og på anden og servere.


  • 225 g pakke miniandfileter
  • 1 spsk rødvineddike
  • 1 spsk ahornsirup
  • 1 spsk solsikkeolie
  • 1 rød peberfrugt, frøet og skåret i skiver
  • 210 g pakke babymajs og sukker-ærter i skiver
  • 4 spsk hoisin sauce
  • 1 niveau tsk majsmel
  • Kogt basmati og vilde ris til servering

Læg andefileterne i en skål. Hæld eddike og ahornsirup over og rør for at blande godt. Dæk skålen til, og lad den stå i køleskabet i mindst en time, så anden kan marinere, og rør den af ​​og til.

Opvarm olien i en dyb bradepande eller wok, og tilsæt rød peber, babymajs og sukker-ærter, og kog ved høj varme i 1-2 minutter. Tilsæt den afdryppede and i gryden og kog i yderligere 2-3 minutter, indtil and er kogt efter din smag og grøntsagerne er lige kogte.

Rør hoisinsausen og 150 ml (¼ pint) vand i. Bring blandingen i kog. Bland majsmel med 1 spsk vand og hæld det i gryden, rør godt rundt for at tykke saften.


Maple -glaseret Sonoma Duck - Opskrifter

Dette år har medført betydelige ændringer for alle. For os er det evnen til at få Liberty Ducks direkte til din dør! Vi tilbyder afhentning mandag - torsdag på vores facilitet i Santa Rosa, levering i Bay Area og afsender direkte til din dør.

Gratis hjemmelevering i Bay Area er tilgængelig, når du bruger over $ 100. For at se, om dit postnummer er i vores leveringszone, skal du vælge SKIP/LEVERING under leveringsmetode. På den næste side fortæller den dig, om din ordre er berettiget til levering hjem. Hjemmelevering er mandag og fredag ​​til SF/Oakland/Marin/Berkeley og tirsdag og torsdag til Sonoma/Napa.

Vi sender KUN mandag og tirsdag til stater uden for Californien. I staten sender vi mandag, tirsdag og onsdag.

Afhentning er tilgængelig mandag - torsdag efter aftale i Santa Rosa. Vi er IKKE opført på noget websted, hvis du finder en adresse sandsynligvis forkert. Bygningen er ikke bemandet 100% af tiden, så du skal give os besked, når du afhenter. Vi besvarer din ordrebekræftelse med alle detaljer. Ring venligst til 707 791 0397, når du ankommer.


Opskriftsforberedelse

1. Læg et forberedt andelår og lår på en olieret bageplade i metal. Pensel med 1 oz. af ahornglasur. Læg i en varmluftsovn på 350 ° F. Kog op til 10 minutter eller indtil de er lige varme igennem.

2. Læg 1 spsk. olivenolie i en opvarmet, nonstick sauterpande. Tilsæt 1 oz. hver af rød, gul og orange peber. Kog over medium varme i 1 minut eller indtil karamelliseret. Tilsæt 2 oz. hver af zucchini og gul squash, 1 tsk. persille og ¼ tsk. hvidløg i gryden. Smag til med salt og peber. Vend gryden over medium varme, til den er varm igennem.

3. Hæld 2 oz. af varm kyllingeveloute på midten af ​​en opvarmet serveringsfad. Sked de varme, sauterede grøntsager på midten af ​​tallerkenen oven på velouten. Læg det opvarmede andelår og lår oven på grøntsagerne. Børst benet og låret med 1 oz. af ahornglasur.


Maple Duck Glaze Opskrift – En lækker sauce IKKE kun til ænder

En note fra kokken: Dette er noget, jeg udviklede ud fra en opskrift på glasering af and, og mere specifikt, andebryster, med honning og krydderier. Da jeg var i Vermont (rent ahornland), troede jeg, at det ville være passende at bytte honning til ahornsirup, samt tilføre følelsen af ​​sted. Når gæsterne besøger Vermont, er der en forventning om at støde på ahornsirup i deres madoplevelser. I vores køkken er dette en af ​​flere nikkende til en af ​​statens vigtigste fødekilder.

Jeg har en tendens til at justere nogle af krydderierne i glasuren i henhold til årstiden (efterår/vinter vs sommer) for at gøre den mere krydret, men den er virkelig god på alle tider af året.

Vi bruger glasuren til at rense ænderbrysterne, når de er færdige med at stege i gryden, og vi vender anden, så skindsiden er opad, og tilføjer lidt af glasuren. Glasuren vil boble i gryden, og vi bruger en ske til at baste glasuren over huden. Efterhånden som den reduceres, tykner og belægger den and. Jeg plejer at fjerne and fra gryden til rastepladsen, og hæld den resterende glasur i gryden over toppen.

Maple Duck Glaze Opskrift
Prep noter:Hav en finmasket sil på hånden.

Ingredienser:
2 kopper ahornsirup (de rigtige ting)
4 spsk sojasovs af god kvalitet
1 kvist frisk rosmarin
2 kviste frisk timian
1 tommer ingefær, skrællet og skåret i tynde skiver
1 stk frisk laurbærblad
Ea. Kanelstang
2 tsk hel koriander
2 tsk sort peber
2 hver peberfrugt
1 stjerne anis pod

Trin 1: Kombiner alle krydderierne i en gryde, der er stor nok til at rumme ahornsirup. Over medium varme ristes krydderierne let, indtil de dufter. Dette hjælper med at aktivere de æteriske olier i krydderierne og får virkelig smagen til at poppe.

Trin 2: Når krydderierne er duftende, tilsættes ahorn, sojasovs og resten af ​​ingredienserne. Lad det simre (Vær forsigtig,da denne opskrift har en tendens til at koge over gryden og skabe et klæbrigt, brændt sukkerrod)– fjern derefter fra varmen.

Trin 3: Lad det trække i et lunt sted i 1 time. Stam derefter i en ikke-reaktiv beholder.

Dæk til og opbevar glasur i køleskabet i op til 2 uger.

BONUS: Tjek vores online opskriftsfiler for flere fantastiske opskrifter fra Rabbit Hill Inn -køkkenet. Brug søgefeltet til specifikke interesser.


  • 1 hel and
  • 8 kopper vand
  • ½ kop salt
  • ⅔ kop sukker
  • 3 spsk saltvandskrydderier
  • ½ kop ahornsirup eller honning
  • 2 spsk sojasovs
  • 1 eddike efter eget valg

Hæld vand, salt, sukker og krydderier i en gryde. Kog i 10 minutter. Lad afkøle.

Vask ænder godt i vand. Læg i en beholder, der er lige stor nok til at rumme and og vand. Hæld saltlage over and og stil på køl i 12 timer.

Tag anden ud af køleskabet og læg den på en tallerken. Stil på køl i 12 til 24 timer, afdækket, så huden tørrer.

Smid saltlage væk, men reserver 2 spsk af krydderierne.

Opvarm ovnen til 375 ° F. Læg and på en bradepande og kog i 1 time og 15 minutter.

Hæld imens ahornsirup, sojasovs, eddike og reserverede krydderier i en lille gryde og kog i 2 minutter (forsigtigt, det kan koge over).

Efter en times og femten minutters madlavning pensles anden med glasuren. Steg i yderligere 10 minutter.


Maple -glaseret Sonoma Duck - Opskrifter

Læg ænderhudsiden ned i en bradepande med medium varme uden olie, og kog anden, der gør fedtet og kassér overskydende olie i omkring 8 minutter for at opnå en sprød hud.

Rul andebrystene over for at stege kødsiden og hæld eventuelt fedt tilbage i gryden, hæld ahornsirup over og dæk andebrystene over det hele, hvil derefter andeskindssiden op på en tallerken, der hældes over enhver sirup fra panden.

Sæt gryden tilbage på varmen, hæld vinen og porten i og reducer på høj, indtil reduceret med halvdelen, tilsæt bouillon og reducer igen med smag til lavere varme og pisk en klat smør i for at glatte saucen.

For grønkålen lægges simpelthen i en lille gryde med en smørklat, vandstænk, hakket skalotteløg og en knivspids havsalt, koges med låg tildækket i 2 minutter, indtil de er møre.

Kålgratin

Tag de skrællede majroer og skær dem i kvarte. Brug en mandolinskive til majroer i tynde skiver, krydr derefter kraftigt med fint salt og lad det sidde i cirka 20 minutter.

Læg det i et rent køkkenhåndklæde, og pres al fugten ud, kom det derefter i en skål, smag til med revnet peber og timianblad. Hæld over nok fløde til at dække kålen, tilsæt hakket hvidløg og bland det sammen. Læg i et lille smurt gratin fad, der er cirka 3/4 fyldt.

Smør den blanke side af et stykke folie og læg den smurtede nedad over gratinens fad, krymp over kanterne for at skabe en forsegling. Læg gratinen i en stor bradepande oven på noget køkkenrulle og fyld bradepanden 1/2 vej op med kogende vand.

Kog ved 180 c i cirka 30 minutter, indtil kålen kun er mør, fjern derefter folie og fortsæt med at koge i yderligere 10 minutter, uden at den er farvet.

Lad stå i 10 minutter inden servering.

For at præsentere faddrænet og arrangere grønkålen på et fad, skær duckbrystet på langs og arranger det på grønkål. Hæld lidt majrodegratin på tallerkenen eller server på siden og dryp sauce over og omkring anden.

Tag andebrystene og trim fedtet rundt om kanterne, fjern filet og eventuelle sener på brysterne. Markér huden og smag til med salt og peber.

Læg ænderhudsiden ned i en bradepande med medium varme uden olie, og kog anden, der gør fedtet og kassér overskydende olie i omkring 8 minutter for at opnå en sprød hud.

Rul andebrystene over for at stege kødsiden og hæld eventuelt fedt tilbage i gryden, hæld ahornsirup over og dæk andebrystene over det hele, hvil derefter andeskindssiden op på en tallerken, der hældes over enhver sirup fra panden.

Sæt gryden tilbage på varmen, hæld vin og port i og reducer på høj, indtil reduceret med halvdelen, tilsæt bouillon og reducer igen til smag til lavere varme og pisk en klat smør i for at glatte saucen.

For grønkålen lægges simpelthen i en lille gryde med en smørklat, vandstænk, hakket skalotteløg og en knivspids havsalt, koges med låg tildækket i 2 minutter, indtil de er møre.

Kålgratin

Tag de skrællede majroer og skær dem i kvarte. Brug en mandolinskive til majroer i tynde skiver, krydr derefter kraftigt med fint salt og lad det sidde i cirka 20 minutter.

Læg det i et rent køkkenhåndklæde, og pres al fugten ud, kom det derefter i en skål, smag til med revnet peber og timianblad. Hæld over nok fløde til at dække kålen, tilsæt det hakkede hvidløg og bland det sammen. Læg i et lille smurt gratin fad, der er cirka 3/4 fyldt.

Smør den blanke side af et stykke folie og læg den smurtede nedad over gratinens fad, krymp over kanterne for at skabe en forsegling. Læg gratinen i en stor bradepande oven på noget køkkenrulle og fyld bradepanden 1/2 vej op med kogende vand.

Kog ved 180 grader i cirka 30 minutter, indtil kålen kun er mørt, fjern derefter folie og fortsæt med at koge i yderligere 10 minutter, uden at den er farvet.

Lad stå i 10 minutter inden servering.

For at præsentere faddrænet og arrangere grønkålen på et fad, skær duckbrystet på langs og arranger det på grønkål. Hæld lidt majrodegratin på tallerkenen eller server på siden og dryp sauce over og omkring anden.


Maple Ristet And

Andrea Beaman er en internationalt anerkendt holistisk sundhedscoach, kok af naturfødevarer, foredragsholder, plantelæge og bedst sælgende forfatter. Udnævnt til en af ​​de 100 mest indflydelsesrige sundheds- og fitnesseksperter, er hun også modtager af Natural Gourmet Instituts pris for excellence i sundhedsunderstøttende uddannelse og en Health Leadership-pris fra Institute for Integrative Nutrition. Siden 1999 har Andrea undervist folk i at udnytte kroppens egne forebyggende og helbredende kræfter ved hjælp af mad, naturlægemidler og alternativ medicin.

Nogle opskrifter og artikler på dette websted kan indeholde tilknyttede links til produkter, vi stoler på og elsker. De modtagne penge hjælper med at holde dette websted og alt dets sunde og lækre indhold GRATIS for offentligheden.

Om Andrea Beaman

Andrea Beaman er en internationalt anerkendt holistisk sundhedscoach, kok af naturfødevarer, foredragsholder, plantelæge og bedst sælgende forfatter. Udnævnt til en af ​​de 100 mest indflydelsesrige sundheds- og fitnesseksperter, modtager hun også Natural Gourmet Instituts pris for excellence i sundhedsunderstøttende uddannelse og en Health Leadership-pris fra The Institute for Integrative Nutrition. Siden 1999 har Andrea undervist folk i at udnytte kroppens egne forebyggende og helbredende kræfter ved hjælp af mad, naturlægemidler og alternativ medicin.

Nogle opskrifter og artikler på dette websted kan indeholde tilknyttede links til produkter, vi stoler på og elsker. De modtagne penge hjælper med at holde dette websted og alt dets sunde og lækre indhold GRATIS for offentligheden.


Brændt hel and - Grundlæggende opskrift på sprød hud

Denne grundlæggende opskrift på andesteg skaber en sprød hud og fugtigt kød.

Ingredienser

1 Maple Leaf Farms Hele And (5-6 lbs.), Optøet

1 1/2 tsk. Friskmalet sort peber

1 hoved hvidløg, papir fjernet og topklippet

2 selleristængler, skåret i 2 "stykker

Rutevejledning

Sørg for, at and er grundigt optøet, hvis den er frosset. (Optø i køleskab i 2-3 dage.) Start en stor gryde med vand (dybt nok til at nedsænke en hel and) på komfuret, og bring det i kog. Forvarm ovnen til 425 F.

Fjern and fra posen. Fjern pakke med appelsinsauce (hvis inkluderet), indpakninger og hals fra interiøret. Gem indpakninger og hals for at lave lager. Fjern overskydende fedt fra kropshulrum og hals. Skyl and indvendig og udvendig under køligt rindende vand. Pat and tør. Med en stor skarp gaffel skal du stikke skindet over det hele (nærme dig i en vinkel) og passe på ikke at stikke kødet igennem (hvis kødet er gennemboret, tørrer det ud). Kom forsigtigt anden i gryden med kogende vand, kog i 10 minutter. Dette vil hjælpe med at få noget af fedtet ud. Fjern and og lad afkøle. Pat and tør.

Bland salt, peber og paprika. Gnid and ind og ud med krydderiblandingen. Læg anden på en rist i en bradepande med brystsiden opad. Fyld appelsinkvartalerne, hele hvidløgshovedet (øverst trimmet) og skær selleristykker i andens hulrum. Fold halshuden under, og dæk hulrummet. Fastgør med et spyd.

Sæt bradepanden i ovnen. Efter 15 minutter sænkes ovnens temperatur til 350F. Efter 45 minutter fjernes and fra ovnen. Fjern eventuelt fedt, der kan have samlet sig i bunden af ​​bradepanden. Vend and forsigtigt om, læg den på rist i bradepande og sæt den tilbage i ovnen i 35 minutter. I slutningen af ​​de 35 minutter fjerner du and fra ovnen, fjerner eventuelt fedt, der kan have samlet sig, og vend forsigtigt and tilbage, så brystsiden vender opad. Tilbage til ovnen. Hvis du har en andel på 5 pund, skal du koge i yderligere 15 minutter til en andel på 6 pund, tilberede i yderligere 20 minutter (samlet tilberedningstid bør være op til ca. 22 minutter pr. Pund). Pas på ikke at koge for meget. Den indre temperatur skal være 180 F ved den tykkeste del af benet og lårleddet. Fjern and fra ovnen.

Overfør and til et skærebræt og lad det stå i 15 minutter. Fjern appelsiner og selleri fra hulrummet og smid det væk. Fjern hvidløgshovedet ristet hvidløgshoved kan bruges som et godt pålæg til brød.


Opskrifter

Nu hvor du har købt alle de friske, sunde produkter, kød, ost og andre velsmagende ingredienser fra lokale landmænd og producenter, leder du sandsynligvis efter nogle nye opskrifter at prøve. Vores Farm Trails -medlemmer har dækket dig! Nyd disse lette, lækre opskrifter til at gøre hjemmeboende både nærende og spændende.

Andeskål med brystris

Opskrift af Jennifer Reichardt, Liberty Ducks, Petaluma

(Klik her for at bestille Liberty and bryst og andre and produkter til lokal og national levering.)

Broccoli Rabe Orecchiette

Opskriftsforslag fra Pink Barn Farm, Sebastopol

(Pink Barn er en CSA, der accepterer nye medlemmer til sommersæsonen, der starter i maj, klik her for at tilmelde dig.)

Vi elsker den krydrede og dristige smag, som denne veggie bringer til køkkenet. Vi tilføjer hele flokken til en stor gryde med marinara sauce til den ekstra fancy italienske smag. Blomsterne, buketterne, stilkene og bladene er alle spiselige og kan let kombineres. Denne veggie holder godt i saucer og supper og kan også dampes, blancheres eller sauteres. Lad dig ikke skræmme af denne forårsglæde! Prøv også denne klassiske italienske orecchiette -opskrift fra Great Italian Chefs, også kendt som Cime di rapa.

Ultimative komfort kartofler

Af Michele Anna Jordan, af micheleannajordan.com

Serverer 8 til 10 som en forret, let fordoblet

Disse kartofler har en fantastisk baghistorie, fortalt til mig af en venlig kvinde på Onandagan Salt Museum i Onandaga County, New York. Dengang da der blev produceret salt der ved hjælp af den såkaldte grainer -metode, der involverer kogning af vandkoger med saltvand, indtil saltet danner krystaller, kravlede dagens teenage “hætteklumper” hen over fabrikkens hegn, kastede kartofler i en gryde og derefter hang ud, venter til de er møre og lækre. Sådan en charmerende version af teenageoprør, tror du ikke? Jeg har tilføjet smør og peber og serveret disse utallige gange, herunder på så mange mindesmærker, at de er blevet kaldt begravelseskartofler. Selv mennesker i dyb sorg har svært ved at modstå. Opskriften er i Den gode koks bog om salt og peber, som du kan læse om her.

  • 2 kopper kosher salt, gerne Diamond Crystal mærke
  • 2 pund meget små nye kartofler
  • 6 spsk lokalt saltet smør
  • Sort peber i en mølle, valgfri

Fyld en stor gryde med 2 liter vand, tilsæt saltet og rør rundt for at opløse det. Tilsæt kartoflerne og kog ved høj varme. Reducer varmen til medium lav og lad det simre, indtil kartoflerne er meget møre, når de er gennemboret med et bambusspyd eller en gaffel, cirka 25 minutter eller lidt længere, afhængigt af kartoffelstørrelsen. Det burde de være meget bud.

Tøm grundigt, men skyl ikke.

Kom kartoflerne i en serveringsskål, tilsæt smørret og rør forsigtigt, indtil smørret er smeltet. Krydr generøst med sort peber, hvis du kan lide det, og server varmt.

Brændenælde Pesto

Opskrift fra Green String Farm, Petaluma

(Green Strings gårdstand er åben fra tirsdag til lørdag, kl. 10 til 17, klik her for at lære mere.)

  • 1 kop grønne nælde
  • 3 fed hvidløg
  • 2 spiseskefulde pinjekerner eller mandler
  • 2 spsk parmesanost
  • Salt efter smag
  • Olivenolie, til dryp

Fava bladpesto

Opskrift fra Flatbed Farm, Glen Ellen

(Flatbed Farm er åben lørdage 10 til 14, du kan købe friske råvarer, pantry -varer, æg og planter starter samt producere kasser med flere opskrifter. Lokal hjemmelevering tilgængelig. Klik her for mere info og amp for at tilmelde dig deres nyhedsbrev.)

  • 1 pose fava bønner (1/2 lb)
  • 1 stilk grøn hvidløg
  • Saft af 1/2 citron
  • 3/4 kop valnødder (ristning valgfri)
  • 1/2 til 2/3 kop olivenolie
  • 1/4 til 1/2 kop parmesanost
  • Salt efter smag

Tilsæt fava blade i en blender eller foodprocessor, fjern den tykkeste del af stilkene, løget af grønt hvidløg plus 2 tommer stilk, valnødder og citronsaft. Blitz for at danne en pasta. Når motoren kører, tilsættes olivenolie langsomt, indtil du får den konsistens, du kan lide. Rør parmesan og salt efter smag. Tilføj din yndlingsgarnering med nogle hakkede ristede valnødder og nyd!

Konserveret citron Cæsarsalat

Opskrift fra Lala's Jam Bar & amp Urban Farmstand, Petaluma

(Denne opskrift bruger Lalas konserverede citroner, honning og olivenolie, som du kan købe fra butikken eller bestille online til lokal og national levering.)

  • 2 kopper løst pakket baby grønkål
  • 1 spsk rødvineddike
  • Kød af 1 konserveret citron skyllet under koldt vand (gem citronskal)
  • 2 fed hvidløg, skrællet
  • 1 tsk honning
  • friskkværnet peber, efter smag
  • 1/3 kop olivenolie
  • 1 æggeblomme
  • 1/2 kop parmesanost
  • 1/2 tsk ansjos (valgfrit)
  • Croutoner (valgfrit)

Dressing: Kombiner eddike, konserveret citronkød, hvidløg, honning, peber og ansjos i en blender.

Blend til det er godt kombineret. Når blendermotoren kører på lav hastighed, tilsættes olivenolie langsomt. Stop motoren og tilsæt æggeblomme. Blend i et par sekunder.

Hæld halvdelen over grønkål og rør godt. Smag til, tilsæt mere dressing, hvis det ønskes. Jeg kan godt lide resten på kold pasta eller bruge den som marinade på fisk. Drys parmesanost og revet citronskal ovenpå. Tilsæt croutoner og rør igen.

10 måder med Fig & amp Port Vinaigrette

FRA SONDRA BERNSTEIN, PIGEN & amp FIG, SONOMA

(Pigen og figen tilbyder afhentning ved kantsten, plus sælger pantry -varer og vine fra deres onlinebutik.)

Vores Fig & amp Port Vinaigrette, som er en del af vores figFOOD -serie, er en lækker tilføjelse til mange ting. Den er rig, syrlig og pebret med et strejf af sødme. I dag på bloggen vil vi dele 10 kokkeanbefalede måder at nyde vores Fig & amp Port Vinaigrette!

1. Smid i dine yndlingssalater! Vi skabte vores Fig & amp Port Vinaigrette til vores elskede Fig & amp Arugula Salat. Klik på her til opskriften!
2. Dryp oven på din foretrukne friske sommerfrugt.
3. Bland til saucer eller marinader.
4. Fordel et stænk på din sandwichrulle.
5. Brug som dip med dine yndlingsdampede grøntsager.
6. Mariner din bøf - surhedsgraden i vinaigrette vil forbedre bøfens smag.
7. Klæd din foretrukne pastasalatopskrift på.
8. Kog med brunt sukker ved middel varme i en gryde for at skabe en lækker glasur.
9. Dryp over en skive pizza eller fladbrød.
10. Rør i din yndlingsgrillsovsopskrift til et lækkert sødt twist.

Røget honningvinaigrette

Opskrift fra håndlinje, Sebastopol

Håndlinjen er midlertidigt lukket, men du kan købe gavekort online ved at klikke her. Køb honning fra Beekind på stedet online, klik her for mere information. For flere opskrifter fra Handline og Fernbar, klik her.)

Gør cirka 1 kop

  • 2 spsk røget honning*
  • 2 citroner, saftede og silede
  • 1 tsk uskåret riseddike
  • ½ tsk Dijon sennep
  • ½ – ¾ kop olivenolie
  • Salt efter smag

Bland alle ingredienserne undtagen olivenolie og salt i en lille skål. Pisk sammen for at kombinere. Mens du pisker, tilsættes olivenolie langsomt til blandingen (tip: rul et køkkenhåndklæde op og sno det i en cirkel under din blandeskål for at stabilisere det, så du kan hælde olie med den ene hånd og piske med den anden). Tilsæt krydderierne med salt eller mere citron efter din smag.

*En note om rygning af honning: Til hjemmekokken er der et par muligheder. Hvis du har en kraftig emhætte over dit område, kan du bruge en komfurryger, men du foretrækker det måske udenfor med en kedel eller gasgrill. Jeg køber æbletræspåner i min lokale isenkræmmer og lægger et par håndfulde i blød i vand i mindst en halv time. Si chipsene og sæt dem til side. Hæld honning i en bred og lav beholder. Du vil udsætte så meget af honningens overflade for røgen, men sørg for, at det er et kar, som du let kan håndtere, mens det er varmt (honning holder varmen et stykke tid, så vær forsigtig!). Til en kedelgrill kan jeg godt lide at få et par stykker kul rødt varmt i min rygerbakke, og jeg taber mine chips ovenpå. I en gasgrill fungerer en rygebakke oven på en af ​​brænderne godt. Læg din honning på ristene, og sørg for, at beholderen er stabil. Luk låget, og ryg honningen i mindst en time.



Kommentarer:

  1. Kevyn

    Det højeste antal point opnås. Jeg synes, det er en god ide. Jeg er enig med dig.

  2. Devland

    As that interestingly sounds

  3. Dukazahn

    Efter min mening er han forkert. Jeg er sikker. Jeg foreslår at diskutere det.

  4. Mirr

    Jeg vil gerne tale med dig, for mig er det, jeg skal fortælle.



Skriv en besked