Nye opskrifter

Svinekød og grøntsager i hoisin sauce opskrift

Svinekød og grøntsager i hoisin sauce opskrift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • Kost & livsstil
  • Vegetar
  • Vegetariske måltider

Denne stegegryde er ikke kun enkel, men lækker. Server med nykogte hvide ris.


Quebec, Canada

8 personer lavede dette

IngredienserGør: 4 - 6 portioner

  • Marinade
  • 1/2 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 1/2 spsk lys sojasovs eller 1 spsk mørk sojasovs
  • 1-2 spsk majsmel, blandet med 1 spsk vand
  • 450 g svinefilet, skåret i skiver
  • 1 spsk jordnøddeolie
  • 1/4 kål, skåret i skiver
  • 1 gulerod, hakket
  • Sovs
  • 3 spsk hoisin sauce
  • 1 spsk østerssauce
  • 1/2 tsk sukker
  • 3 spsk shaoxing vin
  • 1 spsk jordnøddeolie
  • 1 spsk finthakket hvidløg
  • 1 spsk finthakket skalotteløg
  • 1 mellemstort løg, hakket
  • 1/2 tsk salt
  • 1 (225 g) dåsevandskastanjer, drænet og i tern
  • 1 grøn peber, i tern

MetodePrep: 15min ›Kog: 15min› Ekstra tid: 15min ›Klar om: 45min

  1. Lav marinaden ved at blande sukker, salt, sojasovs og majsmelopslæmning sammen. Bland svinekød i, lad det marinere i 15 minutter.
  2. I mellemtiden blancheres kål og gulerødder i kogende vand i 3 minutter. Skyl under koldt vand for at afkøle.
  3. I en lille skål blandes hoisinsauce, østerssauce, sukker og shaoxingvin for at lave saucen. Sæt til side.
  4. I en stor bradepande opvarmes 1 spsk olie ved høj varme. Steg svinet til det er færdigt, 4-5 minutter. Sæt til side.
  5. Varm den samme bradepande op med 1 spsk olie ved høj varme. Steg hvidløg og skalotteløg til duftende, 3-4 minutter. Rør løg og salt i, kog det blødt, 3-4 minutter. Rør kål, gulerødder, vandkastanjer, grøn peber, svinekød og sauce i. Varm igennem i cirka 2-3 minutter. Tjene.

Se det på min blog

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(0)

Anmeldelser på engelsk (0)


Opskriftsoversigt

  • 2 spsk hoisin sauce
  • 2 spsk brunt sukker
  • 6 spsk sojasovs
  • ½ kop æblemos
  • 1 pund svinekød, skåret og skåret i tynde strimler
  • 1 ½ spsk majsstivelse
  • 2 spsk jordnøddeolie
  • ½ tsk sesamolie
  • 1 spsk hakket frisk ingefærrod
  • 3 kopper broccoli buketter

Pisk hoisinsauce, farin, sojasovs og æblemos sammen i en lille skål til side.

Kombiner svinekød og majsstivelse i en skål. Bland indtil majsstivelsen jævnt dækker svinekødet til side.

Varm jordnøddeolie og sesamolie i en stor stegepande eller wok over medium høj varme. Kog svinekødet i tre separate partier i den varme olie, indtil det ikke længere er lyserødt i midten, 2 til 3 minutter pr. Batch. Fjern svinekød til en tallerken beklædt med køkkenrulle til afløb, reserver olien. Tilsæt ingefær til stegepanden og rør i 30 sekunder. Rør broccolien i og kog til den er mør. Kom svinekødet tilbage i gryden og hæld saucen i til pelsen. Kog til alle ingredienserne er varme.


Opskriftsoversigt

  • 2 spsk hoisin sauce
  • 2 spsk riseddike
  • 1 tsk hakket ingefær
  • 1 (3,5 ounce) pakke bønnetråde (cellofanudler)
  • 12 ounces svinemørbrad, halveret på langs og derefter skåret 1/4-inch tyk
  • 2 spsk majsstivelse
  • 2 spsk vegetabilsk olie, delt
  • 1 rød peberfrugt, skåret i 2 tommer brede strimler
  • 1 stor gulerod, skåret i 2 tommer brede strimler
  • 4 ounces sukkerærter, trimmet (ca. 1 kop)
  • 2 fed hvidløg, skåret i tynde skiver
  • Korianderblade, til pynt

Kombiner hoisin, eddike, ingefær og 3 spsk vand i en skål til side. Læg bønnetråde i et separat skåldæksel med kogende vand, og lad det stå i 10 minutter eller indtil det er mørt. Dræne.

Udblød svinekødet i majsstivelse. I en stor nonstick-stegepande opvarmes 1 spsk olie over medium høj varme. Arbejdes i 2 partier, svitses og flæskes 2 minutter pr. Side, eller til de er gyldenbrune og lige gennemstegt. Fjern med hulske. Tilsæt den resterende olie, tilsæt derefter peberfrugt, gulerod, ærter og hvidløg. Kog, omrør ofte, cirka 2 og 3 minutter, eller indtil grøntsagerne er sprøde-møre. Tilsæt reserveret hoisinblanding til gryden, kog op. Tilsæt svinekød, og kog 1 minut eller bare indtil svinekød er opvarmet.

Læg bønnetrådene på et fad, og top med omrøringen. Pynt eventuelt med korianderblade.


Ingredienser

Til Hoisin-mynte marinade og sauce:

  • 1/2 kop hoisinsauce
  • 1/4 kop usødet riseddike
  • 1/4 kop tamari sojasovs
  • 2 spsk sød paprika
  • 1 spsk Worcestershire sauce
  • 4 fed hvidløg, knust
  • 2 tsk pureed ingefær (nedkølet i et rør) ELLER fint hakket frisk ingefær
  • 4 til 6 spsk finthakkede friske mynteblade, cirka 6 store kviste
  • 1/2 tsk knuste røde peberflager, valgfrit

Til grillet butterflied mørbrad med hoisin-mynte sauce:

  • 1/2 kop hoisin-mynte marinade, se opskrift
  • 1 1/2 pund svinemørbrad (eller udbenet, kyllingelår eller bryster uden hud ELLER 3 pund indbehandlede, skinnede kyllingelår)
  • 1 meget stort hvidt løg, skrællet, skåret i 4 til 5 tykke skiver
  • Friske mynteblade i tynde skiver
  • Kogte jasminris

Svinekødsopskrifter Hoisin Sauce

Skær svinekødsstykkerne, så de passer til gryden, og tilsæt al væske og aromater i henhold til opskriften. Pisk godt for at kombinere.

Klæbrig kinesisk grill Svinekød Ribben Char Siu 1 3 Kop Hoisin Sauce 1 3 Kop Sojasovs 2 Spiseskefulde Kinesisk Sha Svinekød Opskrifter Rib Opskrifter Svinemave

Kom svinekød på en tallerken, vend panden tilbage i ovnen og tilsæt hvidløg.

Svinekød opskrifter hoisin sauce. Fjern svinekødet fra ovnen og varm ovnen til 200C 400F. Opvarm 1 12 spsk jordnøddeolie i en stor stor stegepande. Bland varmen, bland de første 5 ingredienser i en lille gryde.

Rør flæsk og de næste 6 ingredienser i en lille skål, indtil det er blandet. Læg mørbrad på en smurt rist i en folieforet 15x10x1-in. Tør huden tør med et køkkenrulle, når den er kogt.

Drys med sesamfrø og grønne løg, hvis du bruger, og server over ris. Når hvidløg er duftende tilsættes grønne bønner og omrøres lejlighedsvis, indtil de er brune i cirka 3 minutter. Fjern svinekødet fra ovnen og skær i 5 mm 14 i skiver.

Forvarm ovnen til 475. Læg svinekødsfedt nedad i varmt fedt. Kog indtil godt brunet på alle sider og opvarmet i 5 til 10 minutter.

Vend det om for at fordele marinaden jævnt. Steg indtil svinekød er kogt ved at tilføje mere vand med spiseskefulde til tynd sauce, hvis det ønskes ca. 1 minut. Forbered et lille fad med vand og beklæd flere bageplader med bagepapir.

Tilsæt 2 spsk vand og løg. Overfør svinekød til en tallerken, dryp med olivenolie og krydr med peber. Steg til et termometer viser 145 15-20 minutter.

Tilsæt sherry og hoisin, rør til. Smag til og juster krydderi af kødet med mere hoisin sauce og salt, hvis det er nødvendigt. Kombiner hoisin sauce sojasovs vin honning sukker hvidløg farve, hvis du bruger og krydderipulver i en lav skål.

Hæld halvdelen af ​​saucen i en kande og reserver til senere. Tilsæt svinekødet i skålen med den resterende sauce. Placer cirka 1.

Hæld bouillonblandingen jævnt over svinekødet. Hoisin sauce ramper agurk sojasovs øje af svinekød rund østerssauce og 12 mere langsomt kogt flæskemage med Hoisen Scallion pandekage og koriander salat Svinemels tortillas frisk ingefær rod serrano chiles krydret risvineddike og 11 mere. Hæld den resterende hoisin-honningblanding sammen med ingefær og stjerneanis i formen omkring svinekødet.

Fjern svinekødet fra ovnen, og skru temperaturen ned til 160C 320F. Bland det snittede flæsk 1 spsk hoisin sauce og 1 spsk majsstivelse sammen i en skål. Skær svinekødstrimlerne i 3 stykker og tilsæt dem til wok eller pande.

8 Tilsæt hvidløg chili og kog i 1 minut mere, tilsæt derefter hoisin sojavand og sød chilisauce kog i 1 minut mere, så du holder ingredienserne i bevægelse, så de blandes godt og ikke brænder. Trin Kogt flæskeskindet ned i 1 time, mariner det derefter med blandet hoisinsauce og vand. Bag det ved 200C i 2 timer eller længere afhængigt af tykkelsen af ​​svinekødspladen med folie. Server med forårsløg og hoisinsauce i skiver.

Kom svinekødet tilbage i gryden, vend til pelsen i saucesæsonen med salt og friskkværnet sort peber. I en lille skål kombineres lager sojasovs hoisin sauce sriracha sauce grønne løg hvidløg ingefær og sukker og rør for at blande godt og opløse sukkeret. Sådan gør du det I en lille skål kombinerer Lee Kum Kee Hoisin Sauce chiliflager Lee Kum Kee Less Sodium Soy Sauce honning fiskesauce Kinesisk 5 krydderipulver ris eddike sort peber og frisk ingefær blandes godt.

Dæk til og kog på lavt i 6 timer. Svinekødet skal være meget mørt. Overfør svinekødet til en langsom komfur.

Opvarm 2 spsk reserveret svinekødsfedt i en stegepande over medium varme. Pensl med 14 kop hoisinblanding. Hæld lidt af denne væske blot et par teskefulde oven på svinekødet og steg det i den varme ovn uden låg i 30 minutter.

Imens laves slaw. Marineret natten over i hoisin sauce sojasovs Shaoxing vin honning brunt sukker hvidløg og fem krydderier pulver smagen er godt taget sig af. Drys blandingen af ​​salt og bicarb over i henhold til opskriften og gnid det ind over hele overfladen.

Skær huden i tynde strimler. Overfør svinekødsmagen tilbage til den varme ovn og kog i 1015 minutter eller indtil skindet er sprødt og gyldent. Når hvidløg er duftende tilsættes sherry og hoisin, der røres og koges, indtil saucen er reduceret lidt, og sherry -lugten er kogt af i cirka 4 minutter.

Russet kartofler hoisin sauce svinekød veloute kinesisk fem-krydderi pulver og 3 flere svinekød skulder skinke øje svinekød mave forårsrulle svinekød Foodservice østers sauce svinekød skulder ris papir daikon radiser hvidløg og 13 mere. Læg flæskemaven i en stor pose med lynlås og hæld marinaden over.

Hoisin glaseret svinekød mave usa svinekød glasur svinekød mave svinekød mave opskrifter

Culinaryescapade Com Mad Kinesisk Roast Svinekød Svinemave

Steved Svinekød Ben i Hoisin Sauce Opskrift Petitchef Opskrift Svinekød Opskrifter Svinekød Ben Svinekød Ben Opskrifter

Gua Bao Svinekødsboller W Hjemmelavet Hoisin Sauce Svinekød Entrees Svinemave Braiseret flæskemage

Sous Vide Svinekød Mave Med Hoisin Sauce Opskrifter Sous Vide Opskrifter Sous Vide Madlavning

Easy Char Siu Med Hoisin Sauce I 2020 Kinesisk Bbq Svinekød Opskrifter Mad

Honning svinekød mave hjerte sind Seoul svinekød opskrift honning svinekød opskrifter svinekød retter

Bagt svinekød mave i hoisin sauce opskrift af Leegoh opskrift svinekød mave svinekød mave opskrifter hoisin sauce

Søde og sure svinekødsopskrifter fra Leegoh Opskrift Svinekødsopskrifter Skiver Opskrifter Svinekødsskiver

Hoisin og honning svinekød mave opskrift en gaffel og en blyant opskrift svinekød mave opskrifter svinekød mave honning svinekød

Madlavning fornøjelse Braiseret svinekød mave med hoisin sauce Braiseret svinekød mave braiseret svinekød mave

Sprødt svinekød med mapper

48 timer braiseret svinekød mave bao boller opskrift braiseret svinekød mave svinekød mave braised svinekød

Easy Char Siu Med Hoisin Sauce Kina Sichuan Mad Hoisin Sauce Opskrifter Asiatiske Opskrifter

Kinesisk Fem Spice Svinekød Opskrift Opskrift Svinekød Mave Svinekød Opskrifter Opskrifter

Bagt flæskemage i Hoisin Sauce Opskrift Svinekød Mave Svinekød Svinemave Skiver

Honning ristet svinekød mave svinekød opskrifter svinekød mave mad

Kinesisk Fem Spice Svinekød Opskrift Opskrift Svinekød Opskrifter Svinekød Mave Braised Pork Belly

Kinesisk Fem Spice Svinekød Opskrift Opskrift Svinekød Mave Svinekød Opskrifter Opskrifter


Relateret video

Vær den første til at gennemgå denne opskrift

Du kan bedømme denne opskrift ved at give den en score på en, to, tre eller fire gafler, som beregnes i gennemsnit med andre kokke og#x27 ratings. Hvis du vil, kan du også dele dine specifikke kommentarer, positive eller negative - samt eventuelle tips eller substitutioner - i det skriftlige anmeldelseområde.

Epicious Links

Condé Nast

Juridisk meddelelse

© 2021 Condé Nast. Alle rettigheder forbeholdes.

Brug af og/eller registrering på en hvilken som helst del af dette websted udgør accept af vores brugeraftale (opdateret fra 1/1/21) og fortrolighedspolitik og cookieerklæring (opdateret fra 1/1/21).

Materialet på dette websted må ikke gengives, distribueres, transmitteres, cachelagres eller på anden måde bruges, undtagen med forudgående skriftlig tilladelse fra Condé Nast.


Hoisin-glaseret svinekoteletter

Dejligt sej wonton -nudler kastet i en nøddeagtig, velsmagende sauce er et lækkert tilbehør til disse svinekoteletter. Af smagsdybde pander vi svinekoteletterne og glaserer dem derefter med grilllignende hoisin, hvis sødme perfekt matcher bid af sauterede gulerødder i nudlerne.

Bemærk venligst ernæringsoplysninger, herunder ingredienser og allergener, kan afvige fra ovenstående baseret på din placering. Placeringsspecifikke ernæringsoplysninger er tilgængelige for visning ved abonnement eller ved at logge ind, hvis du allerede er abonnent.

Titel

Fyld en medium gryde med vand en knivspids salt. Varm op til kogning ved høj. Vask og tør de friske råvarer. Skræl og hak fint ingefær. Skær kassen ud og kassér den kål skær bladene i tynde skiver. Skræl gulerødder og skær den i tynde skiver. Snit i tynde skiver purløg.

I en stor gryde opvarmes 2 teskefulde olivenolie på medium høj, indtil de er varme. Tilføj hakket ingefær, skiver kål, og skiver gulerødder krydr med salt og peber. Kog, omrør lejlighedsvis, 4 til 5 minutter, eller indtil den er blødgjort og duftende. Overfør til en skål og dæk med aluminiumsfolie for at holde varmen. Skyl og tør panden ud.

Klap på svinekød koteletter tør med køkkenrulle, krydr med salt og peber på begge sider. I samme gryde opvarmes 1 spiseskefuld olivenolie på medium høj, indtil den er varm. Tilsæt de krydrede svinekoteletter og kog 3 til 5 minutter på den første side, eller indtil de er brune. Vend og kog 2 til 3 minutter, eller indtil den er let brunet. Tilføj hoisin sauce og 1/4 kop vand. Kog, sked glasuren ofte over svinekødet, 2 til 3 minutter, eller indtil svinekoteletterne er belagt og gennemstegte. Sluk for varmen.

Mens svinekoteletterne koges, piskes det i en skål soya sovs, tahini, eddike, og så meget af sambal oelek, som du gerne vil, afhængigt af hvor krydret du gerne vil have retten. Smag til med salt og peber.

Mens svinekoteletterne fortsætter med at lave mad, adskilles forsigtigt med hænderne nudler og kom i gryden med kogende vand, kog under omrøring lejlighedsvis i 2 til 4 minutter eller indtil det er mørt. Sluk for varmen. Dræn grundigt og vend tilbage til gryden.

Tilføj kogte grøntsager, sovs, og ¼ kop vand til gryden med lavede mad nudler. Kog på medium-høj, under konstant omrøring, 30 sekunder til 1 minut, eller indtil det er grundigt kombineret. Sluk for varmen. Smag til med salt og peber. Server de færdige nudler toppet med glaseret svinekød koteletter (inklusive eventuel glasur fra gryden). Pynt med skiver purløg. God fornøjelse!

Tips fra hjemmekokke

Om blå forklæde

Blue Apron leverer originale, trinvise opskrifter og friske ingredienser til kunder i hele landet. Vores menuer ændres hver uge, så med hver levering lærer du at tilberede opfindsomme nye retter med sæsonbestemte ingredienser. Ved at lade os skaffe disse svært tilgængelige ingredienser til dig, får du mad, der er friskere og billigere, end du kan få i dit lokale supermarked, og der er ingen spild, fordi vi kun sender dig, hvad du har brug for til hver opskrift.

Vi navngav vores virksomhed & ldquoBlue Forklæde & rdquo, fordi kokke rundt om i verden bærer blå forklæder, når de lærer at lave mad, og det er blevet et symbol på livslang læring i madlavning. Vi mener, at du aldrig er færdig med at lære i køkkenet, så vi designer vores menuer for at sikre, at du altid lærer nye madlavningsteknikker, prøver nye retter og bruger unikke ingredienser.

Blue Apron er en ugentlig abonnementstjeneste uden forpligtelse - du kan springe en uge over eller annullere når som helst med en uges varsel. Vi kan ikke vente med at lave mad sammen med dig!

Fyld en medium gryde med vand en knivspids salt. Varm op til kogning ved høj. Vask og tør de friske råvarer. Skræl og hak fint ingefær. Skær kassen ud og kassér den kål skær bladene i tynde skiver. Skræl gulerødder og skær den i tynde skiver. Snit i tynde skiver purløg.

I en stor gryde opvarmes 2 teskefulde olivenolie på medium-høj til varm. Tilføj hakket ingefær, skiver kål, og skiver gulerødder krydr med salt og peber. Kog, omrør lejlighedsvis, 4 til 5 minutter, eller indtil den er blødgjort og duftende. Overfør til en skål og dæk med aluminiumsfolie for at holde varmen. Skyl og tør panden ud.

Klap på svinekød koteletter tør med køkkenrulle, krydr med salt og peber på begge sider. I samme gryde opvarmes 1 spiseskefuld olivenolie på medium høj, indtil den er varm. Tilsæt de krydrede svinekoteletter og kog 3 til 5 minutter på den første side, eller indtil de er brune. Vend og kog 2 til 3 minutter, eller indtil den er let brunet. Tilføj hoisin sauce og 1/4 kop vand. Kog, sked glasuren ofte over svinekødet, 2 til 3 minutter, eller indtil svinekoteletterne er belagt og gennemstegte. Sluk for varmen.

Mens svinekoteletterne koges, piskes det i en skål soya sovs, tahini, eddike, og så meget af sambal oelek, som du gerne vilafhængigt af hvor krydret du gerne vil have retten. Smag til med salt og peber.

Mens svinekoteletterne fortsætter med at lave mad, adskilles forsigtigt med hænderne nudler og kom i gryden med kogende vand, kog under omrøring lejlighedsvis i 2 til 4 minutter eller indtil det er mørt. Sluk for varmen. Dræn grundigt og vend tilbage til gryden.

Tilføj kogte grøntsager, sovs, og ¼ kop vand til gryden med lavede mad nudler. Kog på medium-høj, under konstant omrøring, 30 sekunder til 1 minut, eller indtil det er grundigt kombineret. Sluk for varmen. Smag til med salt og peber. Server de færdige nudler toppet med glaseret svinekød koteletter (inklusive eventuel glasur fra gryden). Pynt med skiver purløg. God fornøjelse!


Hoisin svinekødsburgere med syltede grøntsager

Kombiner sukker, 1/4 kop eddike og 3 spsk vand i en medium mikrobølge-sikker skål. Mikrobølgeovn på HIGH i 2 minutter eller indtil boblende. Tilsæt gulerod og radise kast for at kombinere. Lad stå i 15 minutter, og drys godt af. Rør koriander i.

I mellemtiden kombineres hoisin sauce, de næste 4 ingredienser og de resterende 2 spsk eddike i en lille, mikrobølge-sikker skål. Mikrobølgeovn på HIGH i 1 minut.

Læg 3 spsk hoisinblanding i en mellemstor skål. Tilsæt svinekød, smør, salt og peber og bland forsigtigt. Opdel blandingen i 4 lige store dele, form forsigtigt hver portion til en 1/2 tommer tyk patty. Smør patties let med madlavningsspray.

Opvarm grill eller grillpande over medium-høj varmebelægning med madlavningsspray. Grill patties 5 minutter på hver side eller indtil de er færdige. Fjern patties fra grillgrillboller, skær siderne nedad, 1 minut eller indtil de er let ristede. Fjern boller fra grillen, og top bollebundene jævnt med de resterende 3 spsk hoisinblanding, syltede grøntsager og bolleplader.


Opskriftsoversigt

  • 2 spsk hoisin sauce
  • 2 spsk riseddike
  • 1 tsk hakket ingefær
  • 1 (3,5 ounce) pakke bønnetråde (cellofanudler)
  • 12 ounces svinemørbrad, halveret på langs og derefter skåret 1/4-inch tyk
  • 2 spsk majsstivelse
  • 2 spsk vegetabilsk olie, delt
  • 1 rød peberfrugt, skåret i 2 tommer brede strimler
  • 1 stor gulerod, skåret i 2 tommer brede strimler
  • 4 ounces sukkerærter, trimmet (ca. 1 kop)
  • 2 fed hvidløg, skåret i tynde skiver
  • Korianderblade, til pynt

Kombiner hoisin, eddike, ingefær og 3 spsk vand i en skål til side. Læg bønnetråde i et separat skåldæksel med kogende vand, og lad det stå i 10 minutter eller indtil det er mørt. Dræne.

Udblød svinekødet i majsstivelse. I en stor nonstick-stegepande opvarmes 1 spsk olie over medium høj varme. Arbejdes i 2 partier, svitses og flæskes 2 minutter pr. Side, eller til de er gyldenbrune og lige gennemstegt. Fjern med hulske. Tilsæt den resterende olie, tilsæt derefter peberfrugt, gulerod, ærter og hvidløg. Kog, omrør ofte, cirka 2 og 3 minutter, eller indtil grøntsagerne er sprøde-møre. Tilsæt reserveret hoisinblanding til gryden, kog op. Tilsæt svinekød, og kog 1 minut eller bare indtil svinekød er opvarmet.

Læg bønnetrådene på et fad, og top med omrøringen. Pynt med korianderblade, hvis det ønskes.


Metode

  1. Forvarm ovnen til gas 7, 220 & degC, blæser 200 & degC. Lad svinekødet komme til stuetemperatur inden tilberedning.
  2. Lav marinaden ved at blande sojasovs, honning, hoisin, korianderfrø, ingefær og hvidløg sammen.
  3. Læg flæsket i en bradepande med skindsiden opad, og hæld marinaden over kødet, undgå skind. Dup huden tør og drys med lidt salt. Tilsæt 200 ml vand i gryden og steg i 20 minutter.
  4. Tilsæt sherryen, yderligere 200 ml vand og stjerneanis til formen. Skru ovnen ned til gas 2, 150 & degC, blæser 130 & degC. Dæk stramt til med folie og kog i 31 & frasl2-4 timer, rist halvvejs, til kødet er mørt, og du let kan trække det fra hinanden med en gaffel.
  5. Til de hurtige syltede grøntsager kombineres sukker og eddike i en gryde, tilsæt en knivspids salt og varm forsigtigt op for at opløse sukkeret. Sættes til side for at afkøle. Tilsæt chili (hvis den bruges), gulerod og radiser, og lad den stå til side i 30 minutter, og dryp derefter godt af.
  6. Forøg ovntemperaturen til gas 7, 220 & degC, blæser 200 & degC. Skær forsigtigt skindet væk fra svinekødet og steg det i 15-20 minutter, til det er sprødt. Striml kødet med 2 gafler og rør rundt i madlavningssaften. Skær den sprøde hud i mundrette stykker.
  7. Varm baguetterne igennem i ovnen og del dem op. Fyld med lidt mayonnaise og top med svinekød, agurk, syltede grøntsager, et par kviste koriander og en klemme sriracha. Server med en skive lime.

Besøg Fødevaresikkerhed i hjemmet for at få de bedste tips til beskyttelse af dig og din familie, når du tilbereder råt kød og fjerkræ.



Kommentarer:

  1. Bryer

    Jeg er ked af det, men jeg tror, ​​du tager fejl. Send mig en mail på PM, så snakkes vi.

  2. Reda

    Absolut med dig er det enig. Jeg kan godt lide din idé. Jeg foreslår at tage ud til den generelle diskussion.

  3. Alfie

    Jeg tror, ​​at du tager fejl. Lad os diskutere det. Skriv til mig i PM, vi vil tale.



Skriv en besked