Nye opskrifter

Svinesteak med abrikoser

Svinesteak med abrikoser


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vi vasker frugtkødet og tamponer det med et serviet.

Jeg købte den direkte fra slagteren - se billedet

Bor det i midten med en lang kniv og indsæt skiftevis et par halvdele af abrikos og hvidløgssmør.

Bind godt fast med køkkengarn. Rens og vask grøntsagerne.

Opvarm olivenolien i en dyb skål og steg den på alle sider i cirka 5 minutter.

Tilsæt grønne løg, skiver gulerødder og hakket hvidløg. Røre rundt. Tilsæt krydderier, timian, laurbærblad og tilsæt vinen.

Kog i 10 minutter uden at dække.

Tilsæt kogende vand, cherrytomater og de resterende abrikoshalvdele.

Dæk til og kog i 20 minutter.

Lad afkøle.

Fjern kødet, når det er koldt, fjern snoren fra køkkenet og skær det i skiver.

Kom grøntsagssaucen i et ovnfast fad og kødskiverne ovenpå.

Lad det brune i 15 minutter.

Server med: kartoffelmos (opskrift her) eller med en kartoffelsalat (opskrift her).

God appetit !!!!!


Svinesteak med abrikoser - Opskrifter

Filtrer opskrifterne efter det produkt, de kan tilberedes med

Kylling med miso opskrift tilberedt af Mihai Gătește på 4,7 L Crock-Pot emaljeret støbejernsgryde

Babyvenlig majsmuffinsopskrift på Multicooker Crock-Pot Express af Madeline.ro

Babyvenlig pastaopskrift med ost på Multicooker Crock-Pot Express med trykkogning af Madeline.ro

Kyllingefondopskrift til Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot by Papa Bun Recipes

Moldovsk sarmale opskrift på Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot af alle slags slik

Slow Cooker 7.5l Digital Crock-Pot af Lauras Sweets

Lammegryde på Express Multicooker fra Crock-Pot af Chef Maniac

Kartoffelbrødsopskrift på Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot by Recipe Book

Hjemmelavet brødopskrift på Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot efter opskriftsbog

Andebenopskrift med appelsinsauce ved Slow Cooker Crock Pot 5,7 L Digital af Chef Maniac

Fyldt kålopskrift på Slow Cooker Crock-Pot 5.7L Digital af Bucatar Maniac

Svinekød Alms Steak Opskrift til Multicooker Crock-Pot Express med trykkogning af Teo's Kitchen

Oksesalatopskrift tilberedt på Multicooker Crock-Pot Express med trykkogning af Lauras Sweets

Ænderopskrift med karamelliserede frugter og sød kartoffelmos i langsom komfur Crock-Pot 5.0L DuraCeramic Saute af Florina Badea

Andebenopskrift med brune svampe og creme fraiche hos Multicooker Express med trykkogning af Rocsy i køkkenet

Rosmarin focaccia opskrift på Multicooker Crock-Pot Express med trykkogning af slik af alle slags

Sarmale opskrift tilberedt på Multicooker Crock-Pot Express med trykkogning af køkken, Vorbe şi Aroma

Brødopskrift på Multicooker Crock-Pot Express med trykkogning af Papa Bun Recipes

Oksekødsopskrift med svampe på Crock-Pot Express Multicooker fra Prajiturela

Bulgarsk aubergine opskrift kogt i Crock-Pot Digital 4,7 L Digital slow cooker af Laura's Sweets

Langsom kogt Crock Pot 6.0L DuraCeramic Asian Beef Opskrift af laprajiturela.ro

VIDEO Kyllingeleveropskrift med svampe

Tærteopskrift uden dej med spinat, telemea og tørrede tomater

Dampet omelet opskrift med skinke og ost

Mini omelet opskrift til morgenmad

Mini-kage forretter opskrift med kalkun skinke og grøntsager

VIDEO Opskrift Andelår med rødkål

VIDEO Chili opskrift med kød

Opskrift på Chicken Drob efter opskriftsbog

Forretten tærte opskrift med spinat og vagtelæg efter køkken, ord og smag

Tyrkiet leverpostejopskrift fra Lauras Sweets

Opskrift på kyllingelår i græsk stil

Opskrift - Tyrkietrulle med tranebær

Opskrift - Frikadeller af kalvekød med sauce og tagliatelle

Opskrift - Kyllingelever med ristede peberfrugter fra Rocsy i køkkenet

VIDEO Opskrift - Tyrkiet frikadeller

VIDEO Opskrift - Crock -Pot Express Multicooker Beef Salat med trykkogning

VIDEO Opskrift - Forretstjek

VIDEO Opskrift - Brød flettet med frøblanding

VIDEO Opskrift - Lasagne med spinat og ricotta

VIDEO Opskrift - Oksekødstrimler i orientalsk stil med basmatiris

VIDEO Opskrift - Risotto med grøntsager

VIDEO Opskrift - Kyllingebryst med gulerødder og dampet majs

VIDEO 3 opskrifter til selvdiversificering - en suppe, en hovedret og en sød snack af Mamamag


Kebab med svinekød, abrikoser og rødløg

En anden bøf til sommermiddage. Frugtens naturlige marmelade passer perfekt til smagen af ​​grillet kød.

Varm grillen op og kog den med vegetabilsk olie.

Sug 12 træspydpinde i vand i 15 minutter, eller brug nogle af metal.

Tilbered en abrikosmarmelsauce, som du opvarmer i en gryde med cayennepeber og 1 spsk vand. Når det begynder at tykne, slukkes for varmen og smages til med salt og peber.

Forbered spydene ved at lægge på skiftevis svinekød, abrikoser og løg i skiver, start og slut hvert spyd med et stykke flæsk.

Læg spydene på grillen, og lad kødet trænge igennem, og vend dem af og til. Smør dem, når du returnerer dem med saucen tilberedt tidligere. Om 12-15 minutter er de klar.

Opskrift og fotokilde: www.marthastewart.com

Ved at aktivere og bruge kommentarplatformen accepterer du, at dine personoplysninger vil blive behandlet af PRO TV S.R.L. og Facebook -virksomheder i henhold til PRO TV Privacy Policy, henholdsvis Facebook Data Policy.

Ved at trykke på knappen herunder repræsenterer du din accept til KOMMENTARPLATFORMENS BETINGELSER OG BETINGELSER.


Lav et hak på overfladen af ​​kødet, men også i dybden og indsæt de tørrede frugter, hvidløgsfed, rosmarin, pistacienødder.


Gnid med timian, tilsæt peberpulver og smør med olivenolie. Hæld balsamico eller eddike. Lad stå i køleskabet natten over.


Næste dag steges den i ovnen, til den bliver brun og færdig indvendig. Brug et kødtermometer.


Fjern den fra gryden, afkøl i 20 minutter og skær den derefter i skiver. Det kan opbevares koldt i to eller tre dage.


Det kan tilberedes med skiver af svampe og hele grønne oliven (uden frø). Til denne bøf tilføjede jeg i bakken skiver af kvede, der blev bagt sammen med muskelen. Kvede er et velduftende og behageligt bagt tilbehør.
Den kan serveres med couscous.


Her er en ny frituregrydeopskrift! Svinekød pakket ind i mere svinekød & # 8211 hvordan kunne det ikke være godt?! Du vil kunne lide denne lette svinemørbrad indpakket i sprød bacon og kogt i frituregryden, kun to ingredienser uden at overveje salt og peber. Jeg har testet denne opskrift flere gange for at sikre, at den er perfekt før distribution. Min datter lugtede af kødet pakket ind i bacon og løb væk og # 8211 spiste næsten halvdelen af ​​partiet! For flere opskrifter, der er pakket ind med bacon, kan du prøve mine kyllingefries og kyllingestik med bacon.

Denne svinemørbrad er så saftig og fugtig. Bøffen er en tynd skive svinekød, så den nyder godt af fedtet i baconen. Jeg bruger centralt skåret bacon, som er tyndere end andre udskæringer, fordi det er skåret fra maven. Hvis du vil servere den med noget sødt, ville det være fantastisk med abrikosmarmelade eller sød chilisauce på siden.


Svinesteak & # 8211 Gammel ret med nye opskrifter

Svinesteak til jul! Selvom det allerede er en tradition at lægge flæskesteak på bordet eller svinekødsalmer på julebordet, er smagen det, der altid gør forskellen. Til et julemåltid, hvor du ikke vil fejle med svinestegen, foreslår SUPER-HRANA.RO tre nemme at tilberede opskrifter.

Svinesteak med rødvin og grønne oliven- græsk opskrift

For at slippe af med banaliteten af ​​klassiske opskrifter foreslår vi denne gang en opskrift med græsk inspiration, smagt til med rødvin og kanel, fordi rødvin også er en uundværlig drink om vinteren. Det er en let opskrift at forberede, men en der helt sikkert vil glæde gæsterne.

Til tilberedningen har du brug for: 2,5 kg flæskelår med ben, 250 ml tør rødvin, 150 g grønne oliven, 50 g rosiner, et løg, fire spiseskefulde olivenolie, en teskefuld kanel, et par blade laurbærblade, 4 -5 spsk mel, salt og peber.

Fremstillingsmetode

Forbered kødet sammen med krydderierne, drys med salt, peber og kanel og gnid kødet for at trænge igennem smagene, drys derefter med mel, men fjern overskydende. Ovnen skal forvarmes til 120 grader. Kom svinekødet i en gryde, der allerede er smurt med lidt olie, tilsæt det hakkede løg, resten af ​​olien og laurbærbladene, lad det stå i ovnen i en halv time.

Efter denne tid tages bøffen ud af ovnen, drysses med en halv liter vin og sættes tilbage i ovnen i yderligere 30 minutter. Imens efterlades rosinerne i lunkent vand i 15 minutter. Når de 30 minutter er gået, fjerner du bøffen, tilsætter resten af ​​vinen, de veldrænede rosiner og oliven. Sæt bøffen i ovnen i endnu en time.

Når den er fjernet fra ovnen, kan den indtages med enhver pynt alt efter dine præferencer.

Svinesteak i cider med fløde og sennepssauce & # 8211 svensk opskrift

Til den anden ret har du brug for følgende ingredienser: fire skiver flæsk, et stort løg, 300 ml cider, to laurbærblade, fire spiseskefulde fløde, to teskefulde sennep, persille og olie.

Fremstillingsmetode

Varm en bradepande op med lidt olie og tilsæt flæskeskiverne til stegning på begge sider, til de er gyldne. Efter stegning tilsættes det finthakkede løg til olien og lad det stivne, til det er blødt. Når løget er hærdet, tilsættes svinekødet i gryden igen, kom mængden af ​​cider ovenpå sammen med laurbærbladene. Bring det i kog, og læg derefter hele tilberedningen i en bakke, læg låg på og lad det stå i den varme ovn ved 180 grader i halvanden time. Inden slutningen 5 minutter, tag kødet og skær det i stykker, tilsæt fløde, sennep og finthakket persille. Efter fem minutter tages den ud af ovnen.

Svinekød med sauterede æbler & # 8211 belgisk opskrift

Til det tredje præparat, SUPER-HRANA.RO tilbyder dig svinemuskler krydret med sauterede æbler. Til tilberedningen, hvor du får fire portioner, har du brug for ingredienser som: 500g svinemuskel skåret i 12 skiver, en knivspids salt, ¼ tsk tørret koriander, ¼ formalet peber, et kanelpulver, et muskatnødpulver, olie, to spiseskefulde smør, 350 g tyndbladede æbler, 80 g tynde skiver rødløg, 60 ml æblecider, en teskefuld frisk timian.

Fremstillingsmetode

Bland krydderierne, salt, koriander, peber, kanel, muskatnød og drys blandingen ud over svinemusklen. Kom en gryde med madolie på medium varme, og tilsæt kødet, steg i tre minutter på hver side, indtil det er gyldenbrunt. Når kødet er fjernet, sættes enheden i den samme gryde for at smelte, tilsæt hakket løg, æbleskiver og salt i gryden. Lad det stå på ilden i 4 minutter, indtil æblerne begynder at blive brune, tilsæt derefter cideren og lad den stå i 2-3 minutter til, indtil sammensætningen blødgør, hvorefter du kan tilføje timianblade.

Du kan servere flæsket med de sauterede æbler, men også med en spinatsalat.


Svinekød med nødder

Svinekød med nødder & # 8211 lyder som et kinesisk fastfood indkøbscenter (ikke at det ville være forfærdeligt der). Nå, det kan være, herunder på denne blog, men det er det ikke, ikke denne gang. Nu taler vi om en måde at tilberede svinekød langsomt og godt, indtil det bliver mørt, blødt, saftigt, behageligt for smagen og tygget. Jeg har tilberedt flæsk på denne måde før. de gør det ret ofte, med små variationer. Det tager noget tid, men det er velegnet til familiemåltider eller til lejligheder, hvor du ved, at du i slutningen af ​​dagen eller den næste dag vil have gæster. Det virker kompliceret. Det er ikke, du har bare brug for flæskeskind med hud, mindre fedtet, hvis det er muligt. Du har også brug for hasselnødder / valnødder, køkkengarn (det er ok og hampgarn, du putter det i olie, før du bruger det, og du er færdig), melasse eller farin (du kan finde det i supermarkedet), groft salt, knust peber på stedet, plastfolie, aluminiumsfolie, bagepapir, en flad bakke, en dyb bakke og en ovn.

Først skal du bage hasselnødderne, 15-18 minutter ved 180 grader Celsius, på bagepladen placeret i den flade form. Bare rolig, hvis de bliver mørkere i farven, det er en god ting, så længe du ikke karboniserer dem. Derudover kommer brændt hud hurtigt ned og rengøres i hånden.

Når de er renset, skal du male dem, men ikke som for kagen, lad de større stykker stå for at føle sig sprøde i det mindste nogle gange.

Bland fire spiseskefulde valnødder med en spiseskefuld fast melasse eller brunt sukker. Løsn frikadellen (hvis den er tykkere end 2,5 cm, kan du skære den i tykkelse og pakke den ud, som du ville åbne en bog. Drys groft salt, knust peber og blandingen af ​​nødder og melasse / sukker over. Så du får en rulle med din hud ud.

Bind rullen med snor, så den ikke løsner. Du behøver ikke særlig teknik, skær stykker garn 15-20 cm lang og bind rullen fra sted til sted, som du ville lægge cirkler på en tønde, og slut derefter & # 8222circles & # 8221 med snor i hele rullens længde , på tre sider. Det øger huden fra sted til sted, hjælper med at smelte og dræne spæk. Pak rullen ind i plastfolie, tæt, i flere lag. Pak derefter rullen ind i aluminiumsfolie i flere lag. Bag rullen på en dyb pande i halvanden time ved 170 grader Celsius. Fjern rullen fra folierne, afdryp væsken / svinefedt, læg rullen på bagepladen og lad den stå i ovnen i yderligere halvanden time ved 170 grader Celsius. I de sidste 1o minutter øges temperaturen til 190-200 grader Celsius.

Det går godt, du kan tage mit ord for det.

Lad det køle af, skær det i skiver (skær lettere på den måde) og varm det i ovnen inden servering. Læg ved siden af ​​det, som garnering passer bedst til dig.

Jeg kan godt lide bagte gulerødder, bagte rødbeder. Roesirupen var praktisk, så jeg brugte den. Det faldt godt.

Blødt kød, tynde og sprøde skorpe (r), mmm. Mmmm.


Svinesteak med timian og hvidløg

INGREDIENSER

  • 1 kg flæskelår
  • 250 gr røget skinke
  • salt og peber
  • sød og røget paprika
  • 5-6 fed hvidløg
  • 3 små kviste tørret timian
  • 3 spsk olie

FORBEREDELSESMÅDE

Først skærer vi kødet til flæskesteak med timian og hvidløg i grove skiver. Vi slår dem let med hammeren af ​​schnitzler og prikker dem fra sted til sted med en pigge.

Drys med salt, peber og lidt paprika og dæk kødet med en frisk folie. Lad det afkøle i 30 minutter, så det blandes med krydderierne.

Opvarm derefter panden med olie og brun kødet ved høj varme, på alle sider, til det er godt forseglet.

Kom svinekødsbøffen i en ovnplade. Tilsæt fedtet fra gryden og læg skiverne af røget skinke blandt kødstykkerne. Vi tilføjer blandt de kød- og hvidløgsfed, der er renset og skåret og timiankviste.

Vi dækker bakken først med bagepapir, derefter med aluminiumsfolie.

Vi lagde bakken med flæskesteak med timian og hvidløg i ovnen ved 170 grader i en time.

Afdæk derefter bakken og lad bøffen brune i yderligere 30 minutter. Vi vender det fra side til side for jævn bruning.

Jeg gentager, det er så mørt og velsmagende, at mit ikke længere indeholdt påskønnelserne!


Ingrediens: 1 kg oksekødsmasse, 1 granatæblefrugt

Til saucen og marinaden: 1 kop granatæblejuice, 1/4 kop citronsaft, 2 spsk friskhakket rosmarin, 2 spsk friskhakket mynte, 2 spsk olivenolie, 3 fed knust hvidløg, 2 tsk Dijon sennep, 1/ 2 tsk peber

Lær, hvordan du tilbereder oksekød bøf i granatæble sauce ved at trykke på her .


Video: Крехки свински пържоли на фурна - лесни български рецепти? епизод 69 (Kan 2022).